Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

nMo.lt Pro-Wrestlingo Apdovanojimai 2009

Temoje atsakymų: 14

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Sveiki, wrestlingo mėgėjai! Deja, jų pas mus per šiuos metus sumažėjo, tačiau tikiuosi dar liko pakankamai, kad galėtumėm padaryti gerus apdovanojimus. Nes juk PW verslas nesustoja. Iš tiesų, daug rašyti nesiruošiu, skubu eiti miegot, taip kad tik pagr. taisyklės - nominacijose išreitinguojat savo norimus kandidatus į vietas. Jeigu kur per daug skaičiukų, nesivarginkit, palikit mažiau. Su nominacijom irgi tas pats - nebūtina visko užpildyt, jei atrodo, kad per daug. Baltadiržiai kaip ir pernai balso teisės čia neturi, o visi kiti nariai turi po vieną tašką. Naujiena bus tokia, kad kaip pernai MMA apdovanojimuose, taip ir čia - prie kiekvienos nominacijos galėsite parašyti komentarą, apžvelgdami pasiekimus ir t.t. Čia jau skirta pedantams. Pagrindinis šių apdovanojimų skirtumas nuo WON yra tas, kad čia ekskliuzyviai tik PW apdovanojimai, todėl prie metų savaitinio šou negalite rašyti TUF ar prie metų feudo Lesnar/Mir. MMA ekskliuzyvinius apdovanojimus mum ruošia `MalioK`. Stenkitės balsuoti ne tik už WWE, o ir už wrestlerius iš kitų kompanijų. Tikiuosi, nebūsiu vienintelis, paminėsiantis ir indy wrestlerius/mačus/kompanijas. Jei kas neaišku, nesidrovėkit ir klauskit.

BALSAVIMAS BUS UŽDAROMAS KARTU SU NAUJAISIAIS METAIS - 2009.12.31 23:59!

Sėkmės, kantrybės ir atidumo!
Walleris.

Metų Pro-Wrestleris
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI:

Metų in-ring performeris
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Metų kalbėtojas
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Metų feud‘as
1.
2.
3.
4.
5.
KOMENTARAI:

Metų komanda
1.
2.
3.
4.
5.
KOMENTARAI:

Labiausiai patobulėjęs (apie įgudžius)
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Labiausiai prasimušęs (apie push’ą, žvaigždės statusą)
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Labiausiai šių metų nuvertintas wrestleris
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Labiausiai šių metų pervertintas wrestleris
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Metų Pro-Wrestlingo kompanija
1.
KOMENTARAI:

Metų savaitinis šou
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Metų mačas
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI:

Geriausias non-wrestleris
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metų Pro-Wrestlingo komentatorius
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metų Pro-Wrestlingo veiksmas/manevras
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metų renginys
1.
2.
3.
4.
5.
KOMENTARAI:

Geriausias babyface‘as
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias heel‘as
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Metu įvykis
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metų gimmick‘as (naujas, šių metų)
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metų Pro-Wrestlingo DVD
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metu promo/segmentas
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Blogiausias wrestleris
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Blogiausias mačas
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Blogiausias komentatorius
1.
KOMENTARAI:

Blogiausias angle/feudas
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

Blogiausias savaitinis šou
1.
KOMENTARAI:

Blogiausias metų renginys
1.
2.
3.
KOMENTARAI:

nMo.lt simpatija 2009
1.
2.
3.
4.
5.
KOMENTARAI:

nMo.lt antipatija 2009
1.
2.
3.
4.
5.
KOMENTARAI:

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-01, 00:17

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na,turbut as esu tas,kuris prades NMO PW apdovanojimus 2009.Sunku vertinti wrestlerius kai ziuri tik WWE,nes prie TNA niekaip neprisiruosiu prieiti visam laikui.Stengsiuosi vertinti objektyviai,ziuresim kas gausis :D

Metų Pro-Wrestleris
1.AJ Styles
2.Edge
3.HBK
4.CM PUNK
5.Jeff Hardy
6.Taker
7.Kurt Angle
8.John Cena
9.Jericho
10.Christian
KOMENTARAI:Na,sarasas atrodo gan juokingai,bet mano nuomone jis turi buti toks.Kai ir sakiau sunku vertinti TNA wrestlerius,taciau AJ Styles maladiec.Pagaliau gavo savo TNA WHC,zmogus ilgai dirbo ir aciu jam,jis tai uzsidirbo.Mus pamalonino ne vienu geru match'u,todel jis 1.Edge-Jei ne jo trauma,tai jis butu apturejes gerus metus.Nors manau,kad jis juos ir taip neblogus apturejo 2 vieta mano manymu yra kaip tik jam :D 3.HBK-Na,dabar galvoju ,kad gal jis ir per aukstai,bet is pagarbos jam ir jo match'ui per wm 25 skiriu jam sita vieta. Punk-Mano akyse pakiles wrestleris.Jei ne sudina metu pabaiga,tai skirciau ir auksciau.Jeff-Saunuolis,jis irgi apturejo gerus metus,tik vat... ne iki galo,ne ipatingas WM25 match'as ir narkotikai... Likusiu nebekomentuosiu,tiesiog taip nusprendziau.

Metų in-ring performeris
1.HBK
2.Edge
3.AJ STYLES
KOMENTARAI:-
Metų kalbėtojas
1.Edge
2.Punk
3.Jericho
KOMENTARAI:Na,Edge man visada malonu stebeti prie MIC.Punkas jau truputi atsibodo su savo-Straight EDGE,o Jericho,nors ir turi gera iskalba irgi truputi atsibodo,bet geresniu kazkaip neradau.DX uzkniso,nes kisa Merch per visus galus,o CENA visalaika tik ir tauskia kaip jis gerbia ka nors ir tt.

Metų feud‘as
1.Jeff vs Punk
2.Taker vs HBK
3.Angle vs Wolfe
4.Orton vs Kofi
5.-
KOMENTARAI:Na,idomiausias man Jeff vs Punk feudas.Tikrai idomiai vystesi viskas ir stebeti buvo idomu.Taker vs HBK taip pat man patiko,tik ,kad po WM viskas baigesi,bet Kulminacija buvo super-Geras WM match'as. Angle vs Wolfe gal ir ne metu feudas,bet kiek teko man stebeti tai,turiu pripazinti,kad patiko :) Ortonas man jau atsibodes,reikia daug ka savyje keisti,bet patinka tai,kad jis feudina su Kofi.Manau Kofi turi potencialo ir yra idomus,todel sis feudas tarp judvieju yra kiek idomus.

Metų komanda
1.Jericho&Edge
2.Team 3D
3.-
4.-
5. -
KOMENTARAI:Nei viena nepatiko issyrus siuos du.

1.Kofi
2.-
3. -

1.Sheamus
2.Desmond Wolfe
3.Kofi
KOMENTARAI:Manau jei yra labiausiai gave Push'a(Daugiau neatgaminu)

1.Christian
2.Swagger
3.R-Truth
KOMENTARAI:Christian greiciau eitu lauk is ECW.Nejau negali jo niekas perkelti,tai tikrai gero wrestlerio nuvertinimas.Swagger irgi dave kompanijai daugiau nei Sheamus,bet rezultatus matote.R-Truth mano manymu turetu buti auksciau taip pat.

1.Sheamus
2.Hunter
3.Cena
KOMENTARAI:Del Sheamus zinote kodel,o tolesni jau atsibode main evente...

1.WWE
KOMENTARAI:Nors ir buvo daug meslo siais metais,mano nuomone TNA WWE dar nepavijo.

Metų savaitinis šou
1.RAW
2.SMACKDOWN
3.iMPACT
KOMENTARAI:Nors ir SD yra laikomas geresniu,as kazkaip prie jo nepriprantu.

Metų mačas
1.Taker vs HBK(WM 25)
2.AJ Stlyes vs Joe vs Daniels(TNA Turning point)
3.Edge vs Jeff Hardy(Extreme Rules/Ladder match)
4.Desmond Wolfe vs Angle(TNA Turning Point)
5.John Cena vs Edge (Backlash 2009)
6.Jericho vs Mysterio (The Bash IC championship match)
7.Punk vs Hardy(NOC 2009)
8.Punk vs Hardy(SS 2009)
9.Cena vs Hunter vs Orton(NOC 2009)
10.Hunter vs HBK vs Cena (Survivor Series 2009)
KOMENTARAI:Na,mano nuomone yra kazkas panasaus i tai :D

1.-
2.-
3.-
KOMENTARAI:Siais metais niekas man nepatiko is siu...

1.J.R.
2.Striker
3.Cole
KOMENTARAI:

1.-
2.-
3.-
KOMENTARAI:Tiesiog nieko naujo nepastebejau,gal neatsimenu...
Geriausias metų renginys
1.WM 25
2.Backlash
3.Turning Point
4.Extreme Rules
5.SummerSlam
Geriausias babyface‘as
1.Jeff Hardy
2.-
3.-
KOMENTARAI:Nu,kad geresnio kaip ir nebuvo,o tie visi kiti mano manymu neverti pretenduoti i geriauso face'o varda...
Geriausias heel‘as
1.Edge
2.Punk
3.Jericho
KOMENTARAI:Edge is the best,Punkas kaip ir sakiau atsibodo jau,kazko naujo jam reikia nei to Straight Edge,Jericho-Na,tas tag team praskaidrino jo repertuara,bet to neuztenka.

Metu įvykis
1.CM Punk Cashes in MITB briefcase
2.AJ Styles becomes the new TNA WHC
3.Jericho&Edge-the new TAG TEAM Champs
KOMENTARAI: kaip matote...

1.Punk-Straight Edge
2.Jeff-Charismatic Enigma
3.-

1.-
2.-
3.-
KOMENTARAI:

1.Ortono ir HHH
2.
3.
KOMENTARAI:
Blogiausias wrestleris
1.Sheamus
2.Foley
3.Kozlov
KOMENTARAI:
Blogiausias mačas
1.Cena vs Orton-I Quit
2.Cena vs Sheamus-Tables match
3.Punk vs Taker-HIAC match

1.-

Blogiausias angle/feudas
1.Hornswoggle vs Chavo
2.Orton vs Shane
3.Brother vs Brother-Jeff vs Matt(Nieko naujo neispese is jo)
KOMENTARAI:
1.ECW
KOMENTARAI:Nu nieko gero

1.TNA No Surrender
2.TNA Slammiversary 7
3.WWE Breaking Point
nMo.lt simpatija 2008
1.AJ Stlyes
2.Edge
3.-
4.-
5.-
KOMENTARAI:
nMo.lt antipatija 2008
1.Cena
2.Sheamus
3.DX
4.-
5.-

Is tiesu sunku ka nors rasyty,nes labai daug praleidau siais metais,taigi... rezultatus matote :D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Metų Pro-Wrestleris
1.Chris Jericho
2.Kurt Angle
3.AJ Styles
4.CM Punk
5.Shawn Michaels
6.Tyler Black
7.Desmond Wolfe
8.Edge
9.Austin Aries
10.Christian
KOMENTARAI:Manau butu teisinga siemet si titula skirti Chris Jericho.Visus metus jis wrestlino be traumu,davesi tiek RAW,tiek Smackdown'e,buvo geru match'u garantas,kaip visada puikus prie mic'o,bei visada sugebedavo sukurti kazka idomaus.Zodziu jis tikrai siemet buvo tikras profesionalas.

Metų in-ring performeris
1.Kurt Angle
2.Chris Jericho
3.AJ Styles
KOMENTARAI:Cia nieko isradingo-paprasciausiai nesvarbu su kuo ir kur wrestlintu Angle-beveik visada i,tai budavo grazu ziuret.

Metų kalbėtojas
1.Chris Jericho
2.Edge
3.Kurt Angle
KOMENTARAI:Kai tik Chris issizioja-visada pasigarsinu savo koloneles.Is tiesu prie mic'o sis zmogus dirbti moka,ypatingai kai jis yra heel'as,tai puikiai atsiskleidzia,IMO su juo galetu konkuruoti Edge,bet deja trecdali metu jis praleido del traumos todel pirma vieta skiriu Chris'ui.

Metų feud‘as
1.CM Punk vs Jeff Hardy
2.Edge vs Jeff Hardy
3.Chris Jericho vs Rey Mysterio
4.
5.
KOMENTARAI:Praktiskai visa vasara trukes feud'as tarp Hardy ir Punk buvo puikus.Visi PPV match'ai buvo kokybiski,pats feud'o build'as,angle atidirbti puikiai ir pati feud'o pabaiga taip pat buvo labai gera.Sis feud'as padejo Punk'ui puikiai isitvirtinti kaip heel'ui ir uzimti Edge vieta Smackdown'e kol sis yra traumuotas.

Metų komanda
1.Team 3D
2.Beer Money Inc.
3.Jeri-Show
4.
5.
KOMENTARAI:Aplink Team 3D siemet sukosi visas tag team wrestling'as TNA.Jie padejo iskilti naujos komandoms(British Invasion,Beer Money),dalvavo puikiuose tag team match'uose,bei sugebejo gerai pasirodyti ir Japonijoje.Vienintelis nepatikes dalykas-nelogiskas heel turn'as metu pabaigoje.

1.Kofi Kingston
2.Matt Morgan
3.
KOMENTARAI:Kofi siemet tikrai patobulejo in-ring skill'ais.Jo atliekami veiksmai ringe tapo profesionaliau atliekami,liko maziau aki rezianciu dalyku.Dabar jis tikrai atrodo zymiai geriau ringe dirbantis wrestleris.Kas liecia antra vieta tai galbut Matt jos ir nevertes,taciau nieko daugiau neatejo i galva ir todel irasiau butent ji,nes lyginant su pareitais metais jis siemet bent jau kelis neblogus match'us yra turejes( pvz vs Abyss,Angle).Be abejo jis dar tikrai nera tokio lygio kaip Lesnar ar Umaga,bet jis parode,kad pasistenges ir jis gali istepmti bent jau padoru match'a.

1.Sheamus
2.Drew McIntyre
3.Kofi Kingston
KOMENTARAI:Ka padarysi-pasirodo uztenka vien islaizyti Triple H subine ir tu jau WWE Champion'as.Visi kiti dalykai?O kam jie reikalingi?

1.MVP
2.R-Truth
3.Evan Bourne
KOMENTARAI:Kaip ir praeitais mtais,taip ir siemet manau,kad MVP negauna pakankamai push'o.Be abejo jis nera jaunas,taciau jis turi puikius mic skill'us,gali ir match'a nebloga padaryti,bet manau kas yra blogiausia,tai,kad jis buvo turnintas face'u.MVP yra gimes buti heel'u,geru berniuku jam buti neiseina,todel manau WWE writer'iams reiketu isijungti vaizdajuostes su Smackdown'o 2007-uju irasais ir paziureti kaip puikiai MVP sekesi buti heel'u,ir kaip minium vel ant jo peties uzdeti US titula,bei patraukti salin Mark Henry.

1.Sheamus
2.Triple H
3.Batista
KOMENTARAI:Vel gi cia nieko naujo-Sheamus nevertas nieko ka jis turi dabar.

1.ROH
KOMENTARAI:Siemet as daugiau ar maziau ziurejau 4 PW organizaciju show.Reguliariai ziurejau tik WWE ir TNA,ROH pasiziuredavau tik kartais t.y. maciau keleta PPV,bei vidutiniskai kas antra ROH on HDnet laida,bet manau man to uzteko,kad galeciau pasakyti,kad jie buvo geresni ir uz TNA,ir uz WWE.TNA atsigavo tik metu pabaigoje,o WWE beveik visus metus buvo crapfest'as.Ketvirtoji mano ziureta organizacija buvo Dragon Gate USA,bet ji susikure tik siemet,o ir event'u surenge jie siemet tik 2 nors ir buvo jie geri,visgi nemanau,kad to pakanka metu kompanijos titului.

Metų savaitinis šou
1.WWE Smackdown
2.ROH on HDNet
3.TNA iMPACT!
KOMENTARAI:Manau Smackdown nuo WWE draftu tikrai buvo geras show ypatingai gero wrestlingorasme.Metu pabaigoje jie siek tiek suprastejo,bet manau vis tiek titulas turetu bti ju.ROH on HDNet man patiko,bet kaip sakiau ansciau neziurejau sio show reguliariai todel i pirma vieta irasyti jo negaliu.

Metų mačas
1.Undertaker vs Shawn Michaels ( Wretlemania 25 )
2.Samoa Joe vs Daniels vs AJ Styles ( TNA Turning Point 09 )
3.Desmond Wolfe vs Kurt Angle ( TNA Turning Point 09 )
4.Edge vs Jeff Hardy ( WWE Extreme Rules 09 )
5.Daniels vs AJ Styles ( TNA Final Resolution 09 )
6.CM Punk vs Jeff Hardy ( WWE Summerslam 09 )
7.Randy Orton vs John Cena ( WWE Hell In A Cell 09 )
8.Shawn Michaels vs Triple H vs John Cena ( WWE Survivor Series 09 )
9.AJ STyles vs Sting vs Kurt Agnle vs Matt Morgan ( TNA No Surrender 09 )
10.Jeff Jarret vs Mick Foley vs Kurt Angle vs Samoa Joe vs AJ Styles ( TNA Slammiversary 09 )
KOMENTARAI:Manau,kad HBK ir Taker sukure kazka nuostabaus.Tai buvo vienintelsi vertas demesio match'as per WM 25.Viskas tam match'e buvo nuostabu ir mano akimis,tai tikrai yra ***** match'as.

1.Vickie Guerrero
2.
3.
KOMENTARAI:

1.Matt Striker
2.Jim Ross
3.Tazz
KOMENTARAI:

1.Shooting Star Press
2.
3.
KOMENTARAI:

Geriausias metų renginys
1.TNA Turning Point 09
2.TNA Final Resolution 09
3.TNA Bound For Glory 09
4.Dragon Gate USA: Enter The Dragon
5. WWE No Way Out 09
KOMENTARAI:Be konkurencijos Turning Point buvo geriausias metu PPV.Vien ko verti co-maineventas ir main eventas.

Geriausias babyface‘as
1.AJ Styles
2.Shawn Michaels
3.Sting
KOMENTARAI:Nezinau aip kitiems,bet man AJ Styles siemet buvo daugiausiai pop-o gaves face'as.Kaip face'as jis puikiai atrodo,jam puikiai sekasi buti publikos numyletiniu,todel manau siemet jis vertas sio titulo.

Geriausias heel‘as
1.Chris Jericho
2.Randy Orton
3.Kurt Angle
KOMENTARAI:Be bejo slyksciausias,bjauriausias,dydziausias padugne siemet buvo Jericho.Fantastiskas darbas prie mic'o jam leidzia siame vaidmenyje jaustis kaip zuvis vandenyje.

Metu įvykis
1.TNA signs HulkHogan
2.Mitsuharu Misawos mirtis
3.Umagos mirtis
KOMENTARAI:Be abejo pirma vieta buvo svarbiausias ivykis-tai galbut naujos revoliucijos PW versle pradzia.

1.CM Punk -Straithedge
2.
3.
KOMENTARAI:Be abejo tai nera naujas gimmick'as,bet tapes heel'u tik siemet Punk ji isryskino ir viskas kas susije su juo sukasi aplink sia tema.

1.The Rise&Fall of WCW
2.
3.
KOMENTARAI:Nelabai daug ziurejau PW DVD siemet bet is amno matytu sis patiko labiausiai.

1.The Rock on Smackdown 10th anniversary
2.Orton kicksMcMahon
3.
KOMENTARAI:Tiesiog buvo malonu dar karta isgirsti The Rock.

Blogiausias wrestleris
1.Batista
2.Triple H
3.Sheamus
KOMENTARAI:

Blogiausias mačas
1.Kane vs The Great Khali ( WWE SummerSlam 09 )
2.
3.
KOMENTARAI:

1.Michael Cole
KOMENTARAI:

Blogiausias angle/feudas
1.DX ir Horswoggle
2.Hornswoggle ir CHavo
3.
KOMENTARAI:Ten kur Hornswoggle-ten tragedija

1.WWE Raw
KOMENTARAI:Be komentaru

1.TNA Hard Justice 09
2.WWE TLC
3.WWE Wrestlemania 25
KOMENTARAI:Visi sie renginiai mane labai nuvyle ir juos ziureti buvo labai liudna.

nMo.lt simpatija 2008
1.Randy Orton
2.Kurt Angle
3.Shawn Michaels
4.Chris Jericho
5.Austin Aries
KOMENTARAI:

nMo.lt antipatija 2008
1.Sheamus
2.Hornswoggle
3.Triple H
4.Santino Marrella
5.The Great Khali
KOMENTARAI:
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Metų Pro-Wrestleris
1.CM-Punk
2.Chris Jericho
3.AJ Styles
KOMENTARAI: Kadangi ziuriu tik wwe, ir kartais tna tai neturiu daug nominantu. CM-Punk jei ne bloga metu pabaiga tai butu buve nerealus metai, heel turnas, pakilimas iki main evento, 3wh title reignas. Y2J yra Y2J jis kiekviena raw padarydavo ziurima, dirbo per 2 savaitinius show ir visada atiduodavo viska ka turi. Pridejau AJ nors TNA ziuriu tik retkarciais, bet visgi AJ pagaliau tapo champu turejo kelis tikrai labai gerus matchus, nusipelnu jis buti cia.

Metų in-ring performeris
1.Chris Jericho
2.CM-Punk
KOMENTARAI: Na is esmes tokios pacios priezastys. Y2J dalyvavimas tiek raw tiek sd. Na o Punk jei atkreptumet demesi dalyvavo visuose raw kurie buvo 3h, beto metu pradzioje daznai pasirodydavo wwe superstars. Vertinau butent pagal atsidavima ir atliekama darba o ne pagal matchus, nes visi puikiai zino kad tiek Punk tiek Y2J yra lb geri in ring performeriai.

Metų kalbėtojas
1.Chris Jericho
2.CM-Punk
KOMENTARAI: Kai kuriem Y2J kalbos atsibodo, taciau man pati geriausia viso show vieta buna kai kalba Y2J arba CM-Punk. Kiekviena karta kai jie pradeda kalbeti as tiesiog automatiskai pradedu sypsotis. Tai kad jie kalba daznai, kalba sklandziai ir taip puikiai valdo publikos heat man tiesiog malonina sirdi. Buciau paminejas ir Edge bet jis buvo traumuotas puse metu tai manau butu netikslinga ji apskirtai kazkur nominuoti :/

Metų feud‘as
1.CM-Punk/Jeff Hardy
2.Chris Jericho/ Rey Rey
3.HBK/Taker
KOMENTARAI: Pirma vieta gana aiski, tai buvo feudas kuri mane prikauste prie sd, feudas kuris ispushino, turinino Punk. Antra vieta skirta Rey Mysterio ir Y2J, nes tai vienas isimintiniausiu feudu tikriausiai del vienos grazios detales - kai Rey Rey per entrance suglaudzia galvas su fanais ir suglaude galva su vienu is fanu, na o tas fanas jo galva i barikada sudauze tai as buvau visiskai sokiruotas, aisku greitai atsikvosejau, bet ten tai buvo epic moment. HBK/Taker buvo labai gerai subuildinta ir baigta nuostabiu matchu per WM25.

Metų komanda
1.Chris Jericho/Big Show
2.Motor City Mashine guns
KOMENTARAI: Pirma vieta labai aiski JeriShow uzpushino tag team titulus is praktiskai niekiniu dirzu i vienus is svarbiausiu wwe titulu (prisiminkim paskutinio ppv main event :) ) taip pat deka jerishow atgijo wwe tag team divizionas. Antra vieta skyriau MCMG nes man jie tiesiog patinka :D

1.Layla
2.Kofi
KOMENTARAI: nlb ka turiu pasakyti

1.Sheamus
2.Kofi
3.CM-Punk/John Morrison
KOMENTARAI: pirma vieta sheamus'ui del savo super galingo pusho, antra vieta kofiui velgi del gero pusho metu gale, 3 vieta morrisonui ir punkui nes pushus jie gavo metu pradzioje o metu gale siek tiek krito ju "zvaigzdes"

1.Evan Bourne
2.Jack Swagger
3.Jamie Noble
KOMENTARAI:Visi is esmes jobberiai, bet labiausiai man gaila Evan Bourne :/

1.Randy Orton
KOMENTARAI: Na cia priklauso pagal kokius kriterijus vertinti. Is pradziu galvojau apie Sheamus, bet realiai as ji wrestlinant normalu matcha nesu mates, tai is kur man zinoti, gal jis koks superinis talentas :D Na o del Randy tai... tiesiog yra pilna heel'u kurie visapusiskai geresni, bent jau man taip atrodo :D

1.WWE
KOMENTARAI:Sorry TNA

Metų savaitinis šou
1.Smackdown
KOMENTARAI: Nepatiko kiti show.

Metų mačas
1.AJ/Daniels/Joe (Turning Point)
2.HBK/Taker (WM25)
3.Y2J/Rey Rey
KOMENTARAI: Sorry neprisimenu per kuri ppv vyko Y2J vs Rey Rey.

1.Vickie Guerrero
KOMENTARAI: Ka cia ir be sakyti. Gauna super heat kai tik prasizioja.

1.Matt Striker
2.Josh Mathews
3.Tazz
KOMENTARAI: Nope

KOMENTARAI: :/

Geriausias metų renginys
1.WM25
2.Turning point
KOMENTARAI:nope

Geriausias babyface‘as
1.Undertaker
2.AJ Styles
3.Kurt Angle
KOMENTARAI: na daugiausiai pop gaunantys yra sie. Butu ir Cena bet jis daznai heat gauna taip kad...

Geriausias heel‘as
1.CM-Punk
2.Chris Jericho
KOMENTARAI: Ar kada prisimenat kad CM-Punk gautu pop po savo heel turn? Same could be said about Y2J but... Kanadoje ji megsta :D

Metu įvykis
1.CM Punk Cashes in MITB briefcase on Jeff Hardy
2.AJ TNA World HW Champion
3.Jeff Hardy leaves WWE
KOMENTARAI: Man atrodo svarbiausiu siu metu ivykiai

1.Straight Edge Cm Punk (heel)
KOMENTARAI: Neprisimenu daugiau nauju gimmick.

KOMENTARAI: Neziurejau ne vieno DVD

1.The Rock promo per SD 10 jubilieju
KOMENTARAI: Buvo daug geru, daug vidutiniu, daug blogu, bet issiskyre tik vienas.

Blogiausias wrestleris
1.Batista
KOMENTARAI: nope

Blogiausias mačas
1.Chavo/Hornswaggle
2.Punk vs Undertaker
KOMENTARAI: Visi matchai su Hornswaggle ( nzn kaip rasosi nlb ir rupi) yra tragedija, bet kai jis laimi tai nzn.... Antra vieta punk ir taker ne del matcho kokybes, o del to kad Takeris nuzude Punk su tuo matchu, visas nuostabus pavasario ir vasaros pushas baigesi ir Punk po biski gryzo i midcarda :(

1.Michael Cole
KOMENTARAI: Rimtai blogiau nebuna. Fake juokas, Hype every little shit, cheezy frazes. Kai jis kalba as noriu mirti

Blogiausias angle/feudas
1.Hunter/Orton (again?)
2.Cena/Orton (again?)
3.Undertaker/CM-Punk
KOMENTARAI:pirmos dvi vietos del to, kad panasus feudai jau buvo simta kartu ir tiesiog nusibodo. 3 vieta del tos pracios priezasties kaip ir del blogiausio matcho.

1.Raw
KOMENTARAI: Little people Court pasako viska.

1.WWE Breaking Point
KOMENTARAI:Nope

nMo.lt simpatija 2009
1.CM-Punk
2.Chris Jericho
3.Evan Bourne
4.Christian
5.John Morrison
KOMENTARAI: nelabai supratau sita punkta tai suzimejau labiausiai patinkancius.

nMo.lt antipatija 2009
1.Randy Orton
2.Triple H
3.The Undertaker
4.Michael Cole
5.Mark Henry
KOMENTARAI: parinkau labiausiai nepatinkancius wrestlerius.

Bendrai: I apdovanojimus neitraukiau tu kurie didziaja dali metu buvo traumuoti (edge)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Metų Pro-Wrestleris
1. Austin Aries
2. Bryan Danielson
3. AJ Styles
4. Nigel McGuinness (Desmond Wolfe)
5. CM Punk
6. Tyler Black
7. Kurt Angle
8. Davey Richards
9. Kenny King
10. Daniels
KOMENTARAI:
Akivaizdu, kad čia vyrauja ROH wrestler'iai. Aries pirmoje vietoje todėl, kad jis buvo turbūt vienas iš nedaugelio kurie man patiko visus metus, tiek build'u, tiek in-ring work'u, tiek mic-skill'ais. Manau jis to vertas. Danielson darbas irgi buvo puikus, neturiu prie ko prikibti, bet Aries gavo pliusą todėl, kad tapo pirmu 2 kart ROH pasaulio čempionu. Styles ima 3 vietą gana užtikrintai. Metai jam buvo pakankamai geri, bet ne tokie, kad užimtų 2 vietą. Nigel tėra ketvirtas ir visgi norėjau jam duoti trečią vietą, bet nutariau pasirinkti AJ aukščiau. Punk'as gan aukštoje vietoje, būtų dar aukštesnėje, jei ne dabartinis jo burry. Pralaimėjimai R-Truth ir panašiems wrestler'iams gniuždo jį, tačiau nepamirškime ir jo nemažo skaičiaus title reign'ų. Nežinau Final Battle rezultatų, jei žinočiau, gal Tyler ir būtų aukščiau, bet nerizikuoju. Kurt'ui komentrų nelabai yra. Kaip ir Davey i pastarasis labai patobulėjęs. King'as pateko čia dėl to, kad man patinka jo darbas ring'e - šiaip įdomus wrestler'is. Daniels tėra tik šio list'o filler'is. Nepasižymėjo kažkuo. Kas čia turėjo būti? Edge? Ne, jis praleido didelę metų dalį traumuotas. Joe? Blogas build'as. Daugiau nelabai ką begaliu čia dėti. Na, su Daniels konkuruoti galėtų KENTA, bet jis nebuvo labai išskirtinis wrestler'is. Tą patį galiu pasakyti ir apie Jimmy Jacobs'ą. Taip pat norėčiau paminėti Jerry Lynn, kuris gal ir buvo vertesnis tos vietos už Danielson'ą.

Metų in-ring performeris
1. Bryan Danielson
2. Nigel McGuinness (Desmond Wolfe)
3. Austin Aries
KOMENTARAI:
Paprasta - ROH yra šios nominacijos favoritai. Mačai ten niekada nėra nuobodūs. Danielson'as gali sukurti gerą mačą net su plastmasiniu manekenu (čia juokauju žinoma :)). Anyway, tarp jo ir Nigel'o šioje srityje buvo didelė konkurencija, visgi renkuosi Amerikietiškąjį Drakoną. Nigel'as man patiko tuo, kad jis išliko toks pat puikus in-ring worker'is ir TNA. Na, trečia vieta irgi be komentarų.

Metų kalbėtojas
1. Austin Aries
2. Nigel McGuinness (Desmond Wolfe)
3. CM Punk
KOMENTARAI:
Aries'o segment'ai yra įdomūs, niekada jų neprasukinėju. Tą patį galiu pasakyti ir apie Nigel'ą, jo kalbos būna juokingesnės, t.y. su humoro prieskoniu, tačiau ir pas Aries galima rasti juokingų frazių. Punk'o segment'ai buvo geriausi WWE šįmet. Jericho jau atsibodęs, o Edge buvo tiesiog per mažai.

Metų feud‘as
1. Austin Aries vs. Tyler Black
2. AJ Styles vs. Daniels vs. Samoa Joe
3. CM Punk vs. Jeff Hardy
4. Kurt Angle vs. Desmond Wolfe
5. The American Wolves vs. Steenerico
KOMENTARAI:
Nelabai čia ką bepridurisu. Styles, Daniels ir Joe pagrinde čia dėl jų mačo. Nelabai ką galiu prisiminti, nebuvo išskirtinių feud'ų labai.

Metų komanda
1. Beer Money Inc.
2. Motor City Machineguns
3. The American Wolves
4. Steenerico
5. The Young Bucks
KOMENTARAI:
Ir čia nelabai ką bepridursiu, tiesiog BM žiūrisi geriausiai iš visų, o Guns'ai nuostabūs ring'e.

1. Davey Richards
2. Tyler Black
3. Amazing Red
KOMENTARAI:
Įrašiau savo manymu perspektyviausius.

1. Kofi Kingston
2. Sheamus
3. Tyler Black
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. CM Punk
2. Tyler Black
3. -
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. John Cena
2. Triple H
3. Batista
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. Ring Of Honor.
KOMENTARAI:
Pats kokybiškiausias produktas kalbant apie wrestler'ių in-ring darbą (ne apie pelną).

Metų savaitinis šou
1. TNA iMPACT!
2. WWE SmackDown!
3. ROH On HDNet
KOMENTARAI:
SD buvo labai geras metų pradžioje, viduryje, bet po tu pradėjo buksuoti. Kiti šou buvo geri.

Metų mačas
1. Austin Aries vs. Jerry Lynn vs. Tyler Black (ROH: Manhatten Mayhem III)
2. Nigel McGuinness vs. Tyler Black (ROH: Injustice II)
3. AJ Styles vs. Daniels vs. Samoa Joe (TNA: Turning Point)
4. CM Punk vs. Jeff Hardy (WWE: Night Of Champions)
5. Naruki Doi vs. Shingo (DG:USA: Enter The Dragon)
6. Shingo vs. Davey Richards (DG:USA: Open The Untouchable Gate)
7. Bryan Danielson vs. Tyler Black vs. Jimmy Jacobs vs. Austin Aries (ROH: Caged Collision)
8. Desmond Wolfe vs. Kurt Angle (TNA Turning Point)
9. Bryan Danielson vs. Nigel McGuinness (ROH Glory By Honor VIII: The Final Countdown)
10. Undertaker vs. Shawn Michaels (WWE WrestleMania 25)
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. Jim Cornette
2. Prince Nana
3. -
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. Dave Prazak
2. Lenny Leonard
3. Chris Hero
KOMENTARAI:
Tikrai kokybiškas komentavimas iš šio trejeto. Hero prie stalelio mačiau nedaug, bet keik mačiau, jis parodė, kad gali įdomiai pakomentuoti. :D

1. Phoenix Splash (Tyler Black)
2. Brainbuster (Austin Aries)
3. Styles Clash (AJ Styles)
KOMENTARAI:
Tiesiog pagal efektyvumą išrinkau.

Geriausias metų renginys
1. ROH Glory By Honor VIII: The Final Countdown
2. DG:USA Enter The Dragon
3. TNA Turning Point
4. ROH SuperCard Of Honor IV
5. WWE WrestleMania 25
KOMENTARAI:
Palikau vietą Final Battle, o ją užėmė iš ties įspūdingas Glory By Honor VIII :D.

Geriausias babyface‘as
1. AJ Styles
2. Tyler Black
3. Bryan Danielson
KOMENTARAI:
Be komentarų.

Geriausias heel‘as
1. Austin Aries
2. CM Punk
3. Nigel McGuinness (Desmond Wolfe)
KOMENTARAI:
Būtų patekęs Angle, jei ne tas turn'as.

Metu įvykis
1. Aries 2 kart ROH pasaulio čempionas.
2. McGuinness signs TNA (TAIP NE HOGAN'AS), o Danielson WWE.
3. CM Punk turns heel.
KOMENTARAI:
Man labiausiai įstrigę į atmintį.

1. Gal Beer Money face turn'as, nors gimmick ir nepasikeitė.
2. Samoa Joe
3. -
KOMENTARAI:
Be koemntarų, labai mažas pasirinkimas.

1. ROH Glory By Honor VIII: The Final Countdown DVD
2. -
3. -
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. Danielson's farewell.
2. CM Punk vs. Jeff Hardy (kai Punk'o akis sužeista buvo)
3.
KOMENTARAI:
:D.

Blogiausias wrestleris
1. Sheamus
2. Sheik Abdul Bashir
3. Batista
KOMENTARAI:
Be komentarų.

Blogiausias mačas
1. -
2. -
3. -
KOMENTARAI:
Susilaikysiu.

1. Don West
KOMENTARAI:
Be komentarų.

Blogiausias angle/feudas
1. Apskritai viskas kas vyksta WWE (trumpi reign'ai, neteising'as build'as, nesamonės su liliputais ir t.t.)
2.
3.
KOMENTARAI:
Be komentarų.

1. WWE Raw
KOMENTARAI:
Ten vyksta totalios nesamonės.

1. WWE WrestleMania 25
2. -
3. -
KOMENTARAI:
Nepatenkino lūkesčių. Nors ir įdėjau tarp geriausių :D.

nMo.lt simpatija 2008
1. Austin Aries
2. CM Punk
3. Nigel McGuinness (Desmond Wolfe)
4. AJ Styles
5. Edge
KOMENTARAI:
Be komentarų.

nMo.lt antipatija 2008
1. John Cena
2. Batista
3. Triple H
4. Sheamus
5. Sheik Abdul Bashir
KOMENTARAI:
Taipogi be komentarų.

*CM Punk straight-edge gimmick'as nėra naujas, tik jis yra suheel'intas.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-12-31, 16:13

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Metų Pro-Wrestleris
1.AJ Styles
2. Punk
3. Edge
4. Jericho
5. Randy Orton
6. Jeff
7. Kurt Angle
8. Cena
9. Christian
10. Desmond Wolfe
KOMENTARAI:

Metų in-ring performeris
1. AJ
2. Jericho
3. Edge
KOMENTARAI:

Metų kalbėtojas
1. Jericho
2. Punk
3. Edge
KOMENTARAI:

Metų feud‘as
1. Jericho vs Rey
2. Angle vs Wolfe
3. Punk vs Jeff
4. Edge vs Jeff
5. AJ vs Daniels/Joe
KOMENTARAI:

Metų komanda
1. -
2. -
3. -
4. Beer Money Inc.
5. JeriShow
KOMENTARAI:

1. -
2. -
3. Morrison
KOMENTARAI: jis turėjo labai daug ***+ matchų šiais metais

1. Sheamus
2. Desmond Wolfe
3. Kofi
KOMENTARAI:

1. Christian
2. Samoa Joe
3. Swagger
KOMENTARAI: kiti: Ziggler, Punk, Morrison, MVP, Bourne, Suicide - visi jie galėtų būt atitinkamai aukščiau.

1. Sheamus
2. Drew M...
3. Orton
KOMENTARAI: du pirmi tai grynai Hunterio/HBK draugeliai ir be jų abejoju, kad gautų tokį pushą, o Ortonui visas IWC laižė subinę metų pradžioj lyg jis būtų geriausias dalykas visame WWE.

1. -
KOMENTARAI: visos kompanijos šiais metais prastai pasirodė

Metų savaitinis šou
1. SmackDown
2.
3.
KOMENTARAI: už laikotarpį, kai naujasis SD six gamino gerus matchus kiekvieną savaitę, o visos kitos laidos buvo +- lievos.

Metų mačas
1. Cena vs Edge - LMS
2. AJ vs Daniels vs Joe
3. HBK vs Taker
4. AJ vs Daniels
5. Jericho vs Rey - The Bash
6. Angle vs Wolfe - Final Resolution
7. Edge vs Hardy - ladder match
8. CM Punk vs Hardy - TLC
9. Kurt Angle vs AJ Styles - per Impact prieš BFG
10. Kurt Angle vs Desmond Wolfe - Turning Point
KOMENTARAI: sunku buvo apsispręst, vertinau pagal tai, kokius prisiminimus dabar man sukelia tie matchai.

1. -
2. -
3. -
KOMENTARAI: nė vieno neatsimenu.

1. -
2. -
3. Jim Ross
KOMENTARAI: Strikeris dar pusė velnio.

1. Evan Bourne- SSP
2. -
3. Edge - edgecution nuo 3 virvės.
KOMENTARAI:

Geriausias metų renginys
1. No Way Out
2. Turning Point
3. Final Resolution
4. Backlash
5. BFG
KOMENTARAI:

Geriausias babyface‘as
1. AJ Styles
2. Jeff
3. Undertaker
KOMENTARAI:

Geriausias heel‘as
1. Jericho
2. Punk
3. Orton
KOMENTARAI:

Metu įvykis
1. Edge įlenda į Raw elimination chamberį ir laimi world title.
2. Ortonas spiria Vincui į galvą.
3. Hardy palieka WWE
KOMENTARAI:

1. CM Punk - straight edge heel'as
2. Desmond Wolfe - to you wankers i'm mr. Wolfe
3. -
KOMENTARAI:

1. -
2. -
3. -
KOMENTARAI: gyvenime nesu žiūrėjęs PW DVD.

1. Tommy Dreamer atsisveikinimas
2. Punk and Hardy (bet kuris)
3. Cutting Edge with John Cena
KOMENTARAI:

Blogiausias wrestleris
1. -
2. Batista
3. HHH
KOMENTARAI: tikrai nesakau, kad HHH yra prastas wrestleris, bet šiais metais ringe jis atrodė labai pilkas.

Blogiausias mačas
1. Sharmell vs kažkokia ten
2. Vickie vs Santina
3. -
KOMENTARAI:

1. Michael Cole
KOMENTARAI: jis obuolys

Blogiausias angle/feudas
1. - Hornis ir DX (ir aplamai viskas su Horniu)
2. - Donald Trump nusiperka Raw ir paskelbia guest hostų pradžią
3. - Orton/legacy vs McMahons/HHH
KOMENTARAI: daug crap'o liko už borto, bet šitie labiausiai nepatiko.

1. WWE RAW
KOMENTARAI:

1. Victory Road
2. Destination X
3. Against All Odds
KOMENTARAI: WWE irgi išspjovė labai prastų ppv šiais metais: Hell in a Cell, TLC, Breaking Point.

nMo.lt simpatija 2008
1. Edge
2. Jericho
3. Christian
4. Punk
5. Taker
KOMENTARAI: likę už borto: Kurt Angle, AJ Styles, Daniels, Desmond Wolfe, John Morrison.

nMo.lt antipatija 2008
1. Hornis
2. Ortonas
3. Cena
4. HHH
5. Ted DiBiasi
KOMENTARAI: priežastis: nekenčiu Hornio, o likę yra atsibodę ir nepatinka kaip jie bookinami.

Šį pranešimą redagavo Spectre: 2009-12-31, 23:05

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Metų Pro-Wrestleris
1. CM Punk
2. Jeff Hardy
3. Chris Jericho
4. HBK
5. Kurt Angle
6. AJ Styles

Metų in-ring performeris
1. CM Punk
2. HBK
3. Kurt Angle

Metų kalbėtojas
1. CM Punk
2. Chris Jericho
KOMENTARAI: Kadangi TNA neziuriu, man isimine tik sie du Smackdown! wrestleriai. Nuostabi iskalba, ju promo visada klausau su malonumu ir kadangi PW siais metais neziurejau labai rimtai, butent ju promo atkreipia mano demesi nuo pasaliniu dalyku.

Metų feud‘as
1. CM Punk vs. Jeff Hardy
2. HBK vs. Taker
3. Jericho vs. Mysterio
KOMENTARAI: Pirmi du aiskus, o Jericho vs. Mysterio nors ir midcard feudas, bet turejo ir geras kovas, ir gerus promo.

1. Kofi Kingston
2. Randy Orton
3. John Morrison
KOMENTARAI: Nemegstu Ortono, bet jo veido mimikos ir gimmicko ispildymas yra labai geri. Viskas aisku del Kofi ir Morrison.

1. Sheamus
2. CM Punk

1. ...
2. ...
3. CM Punk
KOMENTARAI: Kadangi TNA neziuriu, tai nezinau. Is WWE nemanau, kad yra labai jau nuvertintu, tiesiog gaila kaip CM Punk buvo sumenkintas metu pabaigoje.

1. Batista
2. Triple H
3. Randy Orton
KOMENTARAI: Neturiu nieko pries juos, bet sie 3 mane juodai uzknisa ir pastoviai gamina vidutinio lygio matchus, kas Main Eventeriams yra skystoka.

1. WWE
KOMENTARAI: Daugiau neziurejau :)

Metų savaitinis šou
1. Smackdown

Metų mačas
1. Taker vs. HBK
2. CM Punk vs. Jeff Hardy (TLC)

1. Matt Striker
2. JR
KOMENTARAI: Vieninteliai komentatoriai, kuriu man malonu klausytis.

Geriausias babyface‘as
1. John Cena
2. Jeff Hardy
3. The Undertaker
KOMENTARAI: Laiko patvirtinti ir stiprus face'ai.

Geriausias heel‘as
1. CM Punk
2. Chris Jericho

Metu įvykis
1. Hogan is TNA
2. CM Punk Cashes in MITB briefcase on Jeff Hardy

1. Straight-Edge CM Punk (heel)

1. Negalėčiau isskirti, tai galit ir neužskaityti mano balso, bet CM Punk'o promo per Jeff Hardy feuda beveik visi buvo vienodai geri.
2. Jericho feude su Rey. Tikrai neatsiminsiu, kuris, bet daug zvengiau is to promo, kur jis sake "I will lead you to your salvation, Rey!"
3. The Rock is back.

1. Michael Cole.

Blogiausias angle/feudas
1. DX and Hornswoggle.
KOMENTARAI: Little Man's Court buvo labai LABAI blogai...

nMo.lt simpatija 2009
1. CM Punk
2. HBK
3. Jeff Hardy
4. Y2J

nMo.lt antipatija 2008
1. Batista
2. Triple H
3. John Cena
4. The Undertaker
5. Randy Orton

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Metų Pro-Wrestleris
1. Kurt Angle
2. AJ Styles
3. John Morrison
4. Jeff Hardy
5. Santino Marrela
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI:

Metų in-ring performeris
1. Kurt Angle
2. Shawn Michaels
3.
KOMENTARAI:

Metų kalbėtojas
1. Edge
2. Christian
3. Abraham Washington
KOMENTARAI: Edge'ui lygių mano akimis nebuvo. Tiesiog dėl to, kad kiti buvo nepastovūs, o Edge visą laiką, kol buvo eteryje darė tą puikiai. Christian nors ir antroj vietoj, bet atsiliko per devynias jūras. Nors tai tik dėl to, kad kur kas mažiau gavo pašnekėt.

Metų feud‘as
1. Angle - Wolfe
2. Edge - Jeff
3.
4.
5.
KOMENTARAI:

Metų komanda
1. 3D
2. Jerishow
3. Beer Money
4.
5.
KOMENTARAI:

1. Kofi
2.
3.
KOMENTARAI:

1. Šeimus
2. Wolfe
3. McIntyre
KOMENTARAI: reikia?

1. Christian
2. Kaz/Suicide
3. Jey Lethal
KOMENTARAI: Kaz turi būt numautas tas maišas nuo galvos ir jis turi suktis ME kartu su AJ, Daniels, Joe, Angle ir Wolfe. Panašiai ir su Lethal.

1. Jeircho
2. Ted Dibiasse Jr.
3. Miz
KOMENTARAI: Y2J man išvis kažkoks fail'as. Ringe atrodo prasčiausiai (iš savo svorio kategorijos) ir kai tapo heelu man bloga darosi nuo jo hipokritų ir "I'm the best at what I do" KIEKVIENĄ KARTĄ! Cody bent jau padaro moonsault retkarčiais, tad vietoj Legacy čia palieku tik Ted. Miz'ui reik išmokt wrestlinti ir jis bus puikus.

1. WWE
KOMENTARAI: čia mano simpatijos keitėsi ne kartą šiemet, tai aš vertinu pagal jų reitingus, nes mano asmeninė nuomonė prieštarautų man pačiam.

Metų savaitinis šou
1. ECW
2.
3.
KOMENTARAI: daugmaž visą laiką buvo pastovus. Visi kiti tai krito tai kilo mano akyse.

Metų mačas
1. HBK - Taker WM 25
2. AJ - Daniels - Joe
3. Edge - Morrison Smackdown
4. Edge - Jeff Hardy Ladder match (nepamenu kada)
5. Angle - Wolfe (tas pirmas)
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI: WM pirmą vietą gauna dėl ŽYMIAI geresnio buildo. 3 vieta dėl to, kad prieš mačą buvo nuostabus promo padėjęs smarkiai užsihypinti.

1. Tony Atlas
2.
3.
KOMENTARAI: Visada žvengiu kai jis dirbtinai juokiasi per A.W. Show :)

1. Taz
2. Lawler
3. Teenay
KOMENTARAI: Apskritai man Taz/Teenay komanda labai puikiai klausosi, vienas kitą papildo.

1. Daniels ir Suicide krenta nuo X'o.
2. Kofio boom drop ant Ortono
3. 450 splash by AJ.
KOMENTARAI:

Geriausias metų renginys
1. Bound For Glory
2. Turning Point
3. No Way Out
4. Wrestlemania
5.
KOMENTARAI:

Geriausias babyface‘as
1. AJ
2. Jeff
3.
KOMENTARAI:

Geriausias heel‘as
1. Edge
2. Orton
3. Miz
KOMENTARAI:

Metu įvykis
1. Hogan pasirašo su TNA
2.
3.
KOMENTARAI:

1. CM Punk straight-edge
2.
3.
KOMENTARAI: tiesiog labiausiai išryškintas

1.
2.
3.
KOMENTARAI:

1. Morrison vs Edge prie mačą per Smackdown.
2.
3.
KOMENTARAI:

Blogiausias wrestleris
1. Jericho
2. Khali
3.
KOMENTARAI:

Blogiausias mačas
1. Cena - Šeimus Tabbles
2. DX - Jerichow TLC
3.
KOMENTARAI:

1. Jim Ross
KOMENTARAI: užknisa kai po kiekvieno karto kai kažkas gauna kokį veiksmą jis pastoviai skiedžia "jam tikriausiai lūžo šonkaulis", "jis dabar guli be sąmonės" ir t.t.

Blogiausias angle/feudas
1. MEM - Frontline
2. Orton - HHH
3. Horenswoggle - Chavo
KOMENTARAI: MEM vs Frontline labai apribojo visą TNA bookingą, nes daugiau nei pusę metų vyko tie patys mačai tarp MEM ir Frontline.

1. ROH on HDNET
KOMENTARAI: bandė išsiskirti ir būti originalūs, bet matyt pamiršo kas yra PW pamatas ir su prastais mačais be jokio buildo žiūrovo dėmesio nepritrauksi.

1.
2.
3.
KOMENTARAI: Daug jų buvo ir negaliu prisiminti aš jų visų.

nMo.lt simpatija 2008
1. Edge
2. Bourne
3. Christian
4. Morrison
5. R-Truth
KOMENTARAI:

nMo.lt antipatija 2008
1. Jericho
2. Batista
3. Knox
4. Horswoggle
5. Foley
KOMENTARAI: Dėl Y2J jau aišku, jis viską daro prastai, na o Foley užkniso su kvailais backstage segmetais kurių buvo laaaaaaabai per daug. Ir jie vis dar tęsiasi.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na Waleri nesikrauk gi kaledos, kai kurie zmones tik dabar is baliu grysta, tad balsu tikrai iki metu galo sulauksi labai daug, neprisiprasyk balsu per daug, nes teks jos LABAI ilgai skaicioti :D Na ka pradedam, kadangi ziuriu tik WWE, TNA ir kartais ROH tai mano isrinktieji bus is siu federaciju. Gal Dragons gate ar japonijojos federacijos yra daug vertesniu zmoniu, bet toks tas PW jai tu ne WWE ar TNA tave zinos tik maza dalis zmoniu.
Metų Pro-Wrestleris
1. AJ Styles
2. Kurt Angle
3. Nigel McGuinness Desmond Wolfe
4. Cm Punk
5. Y2j
6. John morison
7. Hbk
8. Jeff hardy
9. Bryan Danielson
10. Edge
KOMENTARAI:
Pirmaja vieta daviau AJ styles, zmogus siais metais turejo daugybe geru macu ir gavo ko gero rimciausia pusha per paskutinius keturis metus. Na o jo metu pabaiga nuostabi, du PPV ir du MOTY kandidatai.
Antroji vieta Kurtui, Kurtas kaip ir tradiciskai bustino savo sikna ringe, na o man to ir uztenka :D
Treciaja vieta duodu Desmondui, pirma del to kad apturejo geru macu ROH, na o antra, kad per pora menesiu deka teisingo bukingo Nigel sugebejo tapti vienu is pagrindiniu TNA blogiuku. Kaip sakoma gera pradzia puse darbo, gal kitias metais jis bus sio saraso virsuje. Na o like uz trejetuko ribu papuole i desimtuka del to, kad turejo gerus macus arba seip jauciu jiems simpatijas :)
Metų in-ring performeris
1. Aj styles
2. Y2j
3. Kurt angle
KOMENTARAI:
Undertaker ir HBk neidejau i si sarasa vien del to kad jie po WM turejo pertraukas ir nedirbo istisus metus. Tai pat esu uzpykes ant Undertaker, kad jis negalejo pajobinti CM punkui ir vienas is mano svajoniu macu buvo sudu kruva.

Metų kalbėtojas
1.John Cena. Vieni megsta ji kiti nekencia jo, bet niekas nenugincis fakto kad jis yra vienas is geriausiu kalbetoju siais metais.
2. Y2J.
3. Sting.

Metų feud‘as
1. Cm punk vs Jeff Hardy
2. Undertaker vs Hbk
3. MEM vs frontline
4. Aj vs daniels
5. Sting vs Mick
KOMENTARAI:

Metų komanda
1. MEM
2. Beer Money!
3. Jerishow
4. Britai
5. Young bucks
KOMENTARAI:
Patiko man Main event mafijos koncepsija ir kad is kruvos senuku Russo sugebejo padaryti Marketable komanda, kurios marskinelius nori tureti visi. Gaila kad del sios grupuotes buvo smarkiai suprastejusi PPV macu kokybe, taciau visa ideja kas vienija sios veteranus man patiko. Isimintinesnes komandos siemet nebuvo. Jie mane nervino, as jiems simaptizavau, taciau niekada nebuvo dzin ant ju.
Berr Money mano subjektyvia nuomone yra geriausias siu dienu tag team todel as ir uz juos balsuoju, pernai jiems daviau pirma vieta atrodo, siemet teks tenkintis antra :D
Jerishow vos tik suzinojas kad Jericho partneris yra big show nusivyliau, taciau praejus kiek laiko pradejau simpatizuoti siai komandai.
Britai jie tiesiog mane uzknisa, na o jai uzknisa tai savo, kaip blogiuku darba atlieka gerai.
Paziurejau kai kurios indy ppv macu ivertinimus ir pastebejau kad visai neblogai jie varo, tad nusprendizau uz juos prabalsoti.

1. Brutus Magnus
2. The Miz
3. Dolf Ziggler
KOMENTARAI:
Brutus buvo medis, taciau dabar patobulejo, turbut reiketu padekoti Doug Williams.

1. Cm Punk
2. Sheamus :(
3. Britai
4. Eric Angle
KOMENTARAI:
Deka Jeff Hardy jis prasimuse iki main evento, taciau bala zino del ko kaltes jis dabar wrestlina Dark macus PPV ir jos pralaimi. Nepaisant to Punk siais metais gavo gera pusha.
Keli menesiai kompanijoi ir tampi pasaulio cempijonu, Benua ir Edie karste apsiverstu jai tai suzinotu, kad toks nevykelis gana toki pusha.
Pries metus niekam nerupejo nei Brutus nei Doug, na o dabar jie yra viena is pagrindiniu TNA tag team ir labia marketable produktas britanijoi.

1. Samoa Joe
2. Daniels
3. MVP
KOMENTARAI:
Ka siais metais gavo Joe? Ogi nieko, ziauru mafijos sulupima, idijotiska face painta ir submisiona no bobiko, tikrai sudiski jam metai.
Daniels pradzioja metu isviso nieko nedare, tada pasirode pries lockdowna, kovojo mano svajoniu lethal lockdown mace, na o toliau fjudino su shane douglas ir buvo kisama skur papauola, tai i X div macus, tai i fjuda su MEM ir t.t, pagerejo jo situacija tik metu pabaigoje, na o kas toliau bus tik Russo zino. speju vel keliaus i x div. Tikekimes kad bent ta dirza laimes.
Nudraftintas i Raw ir nieko doro ten nenuveike, o visokie Shemus ir Mackintarai ar kaip ten jie laimi dirzus. Damn you Vince!

1. Sheamus :D
2. Booker T
3. Randy Orton
KOMENTARAI:
Buciok sikna hunteriui ir taves laukia sviesi ateitis! WOOOO!
Du metai TNA ir jokios naudos is jo, net AJ jobinti nesugebejo per sacrifice. Nevertas jis net tag team dirzu. dziugu kad jo nebera TNA ir tikiosi nebegrys.

1. ROH
KOMENTARAI:
Nei TNA nei WWE nera verti sio vardo, TNA jai butu visus metus vare tokiu tempu kaip uzbaige tikrai butu gave mano balsa. Na o WWE siais metais uzkniso su begaliniais fjudais tarp Orton vs Cena HHH vs Orton.

Metų savaitinis šou
1. Smackdown
2. ROH
3. Impact

Metų mačas
1. Aj vs Daniels vs Joe Turning point 2009
2. Undertaker vs HBK Wrestlemania 25
3. Kurt angle vs desmon wolfe Turning point 2009
4. Edge vs Jeff Hardy Extreme rules 09
5. Aj vs Daniels Final resolution 2009
6. ROH RISING ABOVE Nigel McGuinness © vs. Bryan Danielson
7. Cm punk vs Jeff hardy Night of Champions 2009
8. Kurt vs Desmond Wolfe Final resolution 2009
9. Aj vs Sting bound for glory 2009
10. BFG 09 ultimate X
KOMENTARAI:
Ilgai galvojau kuris macas geresnis Undertaker vs HBK ar Aj vs Daniels vs Joe, na ir nusprendziau kad turning poit main eventas yra geriausias siu metu macas, vien del to kad jis ivyko visai nesenai ir stebedamas visa maca pasijauciau tarsi buciau kitoje erdveja, primine man kodel as megstu sios tris kovotojus ir del ko ziuriu TNA. Na o like macai, tai yra man vienodi, surasiau jos galima sakyti atsitiktine tvarka, visi sie macai yra 10 priezasciu del ko PW nenustosiu ziureti labai ilgai :(

1.Taz
2.Mat stryker

1. 450 Splash
2. Rolling German Suple
3. Starship Pain

Geriausias metų renginys
1.Turning point 09
2. BFG 09
3. Final resolution
4. Wrestlemania 25
5. No way out 09

Geriausias babyface‘as
1. AJ Styles
2. John Cena
3. Rey Mysterio
KOMENTARAI:

Geriausias heel‘as
1. Chris Jericho
2. CM Punk
3. Desmond Wolfe

Metu įvykis
1. Hulk Hogan prisijunge prie TNA.
2. Jeff Hardy narkotiku skandalas.

1. Eric Angle Young, is visisko mulkio sugebejo ji padaryti labai rimtu dede, puiki transformacija.

1. Rise and Fall of WCW
2. Jeff Jahrett - King of the Mountain

1. Sting motyvoja Styles nenuleisti ranku:
2. Cm punk stumia ant hardzio, del narkotiku ir t.t
3. Aj styles vs daniels promo

Blogiausias wrestleris
1. Kevin Nash
2. Ezekiel Jackson
3. Big Rob
KOMENTARAI:

Blogiausias mačas
1. Wrestelania 25 - Triple H vs Randy Orton
2. SHARMELL vs. JENNA MORASCA Victory road
3. WWE Extreme rules - VICKIE GUERRERO vs. SANTINA MARELLA HOG PEN MATCH
KOMENTARAI:
2 ir 3 vietos macai yra tikras meslas, taciau jie nebuvo didziausio metu PPV main eventu. Jai sitas macas butu vykes per savaitni show ar koki kita PPV jis butu pamirstas ir as isgirdes fraze blogiausias metu macas negalvociau apie ji.

1. Jerry "The King" Lawler/Michael Cole
KOMENTARAI:
Nepalaiko si porelblogiuku, del to jie mane ir gruzina.

Blogiausias angle/feudas
1. DX vs liliputai
2. Randy Orton vs John Cena
3. Abyss vs Doctor Stevie (& Co.)
KOMENTARAI:
Del liliputu storyline viskas aisku, na o Orton vs Cena papuole i si sarasiuka del to kad jie wrestlino simta kartu, ir ju sumautas fjudas ir macai manes nedomino, nei vienos ju "epines" kovos neziurejau, nes tiesiog man tai buvo neidomu. Galima tureti tris macus, taciau ne istisa macu serija kuri trunka du metus.

1. WWE Superstars

1. TNA Victory Road
2. Against All Odds 2009
3. WWE Hell in a Cell

nMo.lt simpatija 2008
1. AJ Styles
2. Chris Jericho
3. Kurt Angle
4. Desmond Wolfe
5. Samoa Joe
:

nMo.lt antipatija 2008
1. Randy Orton
2. Jeff Hardy
3. Booker T
4. William Regal
5. Sheamus

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Metų Pro-Wrestleris
1.Chris Jericho
2. Aj Styles
3. Punk
4. Edge
5. Randy Orton
6. Jeff
7. Kurt Angle
8. Aries
9. Jonh Morrison
10. Desmond Wolfe
KOMENTARAI: Jericho visus metus buvo vienintelis dalykas del kurio dar ziuriu Raw.Zmogus kuris garantuoja gera matcha ir daro nerealius promo.Aj turejo nuostabius metus . Dare nerealius matchus ir galu gale gavo titula.Punk pagaliau isove , bet tai kas su juo daresi metu gale buvo slykstu :thumbdown:

Metų in-ring performeris
1. AJ
2. Jericho
3. HBK
KOMENTARAI:

Metų kalbėtojas
1. Jericho
2. Miz
3. Punk
KOMENTARAI: Apie Jericha nera ka kalbet , Punkas siek tiek atsibodo , bet Miz'as nustebino.Nerealus jo promo su Cena buvo.

Metų feud‘as
1. Jeff vs Punk
2. Undertaker vs HBK
3. Aj vs Daniels
4. Orton vs Kofi
5. jericho vs rey
KOMENTARAI:

Metų komanda
1. -Jerishow
2. -Beer Money
KOMENTARAI:

1. -Morrison
2. - Miz
3. - Ziggler
KOMENTARAI:

1. Sheamus
2. Drew Mcntyre ( ar kazkas pan ;) )
3. Kofi
KOMENTARAI:

1. Christian
2. MVP
3. Joe
KOMENTARAI: Nors ir laiko jis ECW titula labai ilgai , bet tupet tokiam sude , tokiam zmogui kaip Christian yra visiskas nuvertinimas :cry:

1. Sheamus
KOMENTARAI: Noreciau ir as turet toki draugeli kaip Hunteris.

1. -ROH
KOMENTARAI: WWE neparode nieko gero , TNA susieme tik gale.

Metų savaitinis šou
1. SmackDown
2.ROH
3.
KOMENTARAI:

Metų mačas
1. HBK vs Taker
2. AJ vs Daniels vs Joe
3. Edge vs Cena LMS
4. Angle vs Wolfe
5. Jericho vs Rey Bash
6. Edge vs Hardy ladder match
7. Shawn Michaels vs Triple H vs John Cena
KOMENTARAI:

1. -Vickie
KOMENTARAI: Siais metais nebuvo isskirtine , bet tiesiog nera geresnio pasirinkimo

1. Matt Striker
2. Jim Ross
3. Taz
KOMENTARAI: Nezinau kodel , bet ziauriai patinka Strikeris ;)

1. Shooting star Press
2. Starship Pain
3. Styles Clash
KOMENTARAI:

Geriausias metų renginys
1.Turning Point
2. BFG
3. Wrestlemania
4. No way Out
KOMENTARAI:

Geriausias babyface‘as
1. AJ Styles
2. Cena
KOMENTARAI:

Geriausias heel‘as
1. Jericho
2. Punk
3. Edge
KOMENTARAI:

Metu įvykis
1. Hulkas eina i TNA
2. Umagos mirtis
3. Edge ieina i RAw chamberi ir laimi Title
KOMENTARAI:

1. CM Punk
KOMENTARAI:niekas daugiau i galva nesauna ;)

1. -
2. -
3. -
KOMENTARAI:

1. Punk and Hardy - beveik visi
2. Rocko sugryzimas
3. Edge ir Jericho po traumos
KOMENTARAI:

Blogiausias wrestleris
1. Ezekiel Jackson
2. Batista
3. Kevin Nash
KOMENTARAI:

Blogiausias mačas
3. -Orton vs HHH wm25
KOMENTARAI: Buvo ir blogesniu bet parasysiu tik si , nes is jo tikejausi be proto daug..

1. Lawler
2.Cole
KOMENTARAI:

Blogiausias angle/feudas
1. - Hornis ir DX
2. - Orton vs Cena
3. - Hornis vs Chavo
KOMENTARAI: Pirma ir trecia vieta viskas aisku , o del antros..Tai tiesiog atsibode ;)

1. WWE RAW
KOMENTARAI:

1. Victory Road
2. Hell in a Cell
KOMENTARAI:

nMo.lt simpatija 2008
1. Jericho
2. Christian
3. HHH
4. Jonh Morrison
5. Aj Styles
KOMENTARAI:

nMo.lt antipatija 2008
1. Hornis
2. Orton
3. Cena
4. Sheamus
5. Regal
KOMENTARAI:

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Metų Pro-Wrestleris
1.AJ Styles
2.John Cena
3.Desmond Wolfe
4.Chris Jericho
5.Kurt Angle
6.CM Punk(Būtų aukščiau jei ne metų galas)
7.Kofi Kingston
8.
9.
10.
KOMENTARAI:AJ Styles pagaliau išėjo iš šešėlio, Cena atėjo į titulų kelią kurio sutikit beveik nebuvo 2008, Desmond Wolfe už feuda su Kurt Angle :rolleyes: CM Punk būtų pirmas ,bet žinot ta metų pabaiga. Į šį saraša taip pat negalėjau neįdėti Kofi Kingston.

Metų in-ring performeris
1.AJ Styles
2.Chris Jericho
3.Kurt Angle
KOMENTARAI:

Metų kalbėtojas
1.The Miz
2.Jericho
3.CM Punk
KOMENTARAI: O man Chrisas atsibodo su savo varymais ant visų ir t.t.

Metų feud‘as
1.Undertaker vs. Shawn Michaels(Nors ir prasto buildo, viska vainikavo matčas)
2.CM Punk vs. Jeff Hardy
3.AJ Styles vs. Christoper Daniels
4.
5.
KOMENTARAI:Nu daugiau kaip ir nematau :)

Metų komanda
1.Jerishow
2.Legacy
3.Beer Money
4.
5.
KOMENTARAI: Daugiau nematau.

1.Kofi Kingston
2.CM Punk
3. Miz
KOMENTARAI:

1.CM Punk
2.Kofi Kingston
3.The Miz
KOMENTARAI:Jei neskaitysim metų pabaigos CM Punkas čia visus padaro į vienus vartus ,bet dabar aš dvėjojau ar Kofi ar CM.

1.M.V.P
2.Samoa Joe
3.
KOMENTARAI:Joe sukištas į subine, M.V.P naudojamas klaikiai

1.Sheamus
2.Drew McIntyre
3. Randy Orton
KOMENTARAI:

1.TNA
KOMENTARAI:WWE apsišiko, o TNA bent jau metų pabaigoje susiėmė ir parodė kas turi būti wrestlingo šou/ppv.

Metų savaitinis šou
1.Smackdown
2.Impact
3.ROH
KOMENTARAI:Smackdown yra geras šou nors ir federacija žinot man labiau patiko TNA ,bet šis šou man patikdavo

Metų mačas
1.Undertaker vs. Shawn Michaels
2.AJ Styles vs. Daniels vs. Joe
3.AJ Styles vs. Daniels
4.Jeff Hardy vs. Edge(Berodz Extreme Rules, Laderr matčas)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI:Štai surašyti visi man patike matčai :lol:

1.
2.
3.
KOMENTARAI:Neturiu čia ką pasakyti.

1.Tazz
2.Jim Ross
3.
KOMENTARAI:

1.
2.
3.
KOMENTARAI:Irgi susilaikau.

Geriausias metų renginys
1.TNA Turning Point
2.TNA Bound for Glory
3.WWE No Way Out
4.TNA Final Resolution
5.WWE Royal Rumble
KOMENTARAI:Wrestlemanija buvo tiesiog mėšlas kaip ir beveik visa WWE šiais metais, o TNA padovanojo mums 3 ggerus PPV metu pabaigoje.

Geriausias babyface‘as
1.Cena
2.AJ
3.
KOMENTARAI:

Geriausias heel‘as
1.Desmond Wolfe
2.Jericho
3. Randy Orton
KOMENTARAI:Prasimušė Wolfe ir tai man patinka :) O tie du atsibode ,bet neturiu ko daugiau dėt.

[bŠio RAW Spoiler:[/b]
Spoiler'is
KOMENTARAI:Viskas čia manau kaip ir turi būti tik ilgai dvėjojau ką verčiau kišti į pirmaja vietą.

1.CM Punk
2.
3.
KOMENTARAI:

1.
2.
3.
KOMENTARAI:Nemačiau, nežinau

1.CM Punk varo ant Jeff.
2.
3.
KOMENTARAI:Daugiau nežinau.

Blogiausias wrestleris
1.Sheamus
2.Batista
3.Triple H
KOMENTARAI:Visi užknisa mane iki kaulų smegenų.

Blogiausias mačas
1.Triple H vs. Randy Orton(WM 25)
2.Santino Marrela vs. Vickie Guerrero
3.
KOMENTARAI:Sutiksiu su Primusu, jei čia būtų ne WM 25 Main Eventas jie nepatektų į šį saraša, jei...

1.Michael Cole
KOMENTARAI:

Blogiausias angle/feudas
1.Randy Orton vs. Triple H
2.Randy Orton vs. John Cena
3.DX vs. Liliai
KOMENTARAI:Randy pradėjo šiais metais suckinti ir tai faktas, nieko gero nemačiau iš jo, o tie feudai su Triple H ir Cena buvo tokie nuobudus. Apie trečiojo įdijotiškumą aš jau nekalbu.

1.RAW
KOMENTARAI:

1.TNA Destination X
2.TNA Against all Ods
3.WWE Hell in a Cell
KOMENTARAI:Tuo tarpu metų pradžia TNA federacijai irgi buvo sumautai šudina.

nMo.lt simpatija 2008
1.Kofi
2.CM Punk
3.The Miz
4.AJ Styles
5. Shawn Michaels
KOMENTARAI:Nu čia mano simatijos ir tiek :)

nMo.lt antipatija 2008
1.Batista
2.Triple H
3.Randy Orton
4.Sheamus
5. Drew McIntyre
KOMENTARAI:HHH ir draugeliai(apart Randy Orton) suckina.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Metų Pro-Wrestleris
1. Jeff Hardy
2. CM Punk
3. Chris Jericho
4. Randy Orton
5. AJ Styles
6. Edge
7. John Cena
8. Triple H
9. Kurt Angle
10. Sting
KOMENTARAI: Istikruju pakankamai sudetinga nominacija, bet tik todel, kad yra daugiau nei dvi eilutes, nes Hardy ir Punk as pastaciau beveik nesukdamas galvos - Jeff buvo be menkiausios abejones siu metu zvaigzde (beveik neabejoju, kad jis laimes WON apdovanojimuose) ir tai sakau kaip zmogus, kuris to stebesi, nes tikrai neesu niekur arti jo gerbejo statuso. Mane stebina kaip jo charizma kompensoja ta didele spraga iskalbos departamente. Aisku, cia pat yra ir CM Punk, kuris ideliai tiko kaip "svarutis" antagonistas su savo heeliska persona. Jericho yra mano ameniskas favoritas, bet siais metais, jam teko tupeti antrame plane, is kurio jis savo talento pagalba ispese maksimuma. Orton siais metais stebino mane su tolimesniu savo gimmicko tobulinimo, nuostabiai iliustrodamas "The Viper" - mimika, elgsena, judesiais, zvilgsniais ir t.t. Styles siais metais pagaliau tapo pirmu ir kolkas vieninteliu Grand Slam Championu - 'nuff said. Tolimesnio penketo zemos vietos bendrai paaiskina ju programu kokybe ir/arba aktivumas metu eigoje.

Metų in-ring performeris
1. Shawn Michaels
2. Bryan Danielson
3. Kurt Angle
KOMENTARAI: Gerai, cia as busiu ne visai saziningas, nes atidejau i sali wrestleriu aktivuma metu eigoje - Jericho manau turejau daugiausiai geru matchu WWE siais metais, o Davey Richards gal isarde Indy rinka, BET kazkada geriausias pro-wrestleris versle buvo Ric Flair, siandien, kai metai paeme savo - tas zmogus yra HBK. Vakar kalbejau su Walleriu ir pasakiau, kad perziurejes Bryan ir Davey matcha bei ju DGUSA pasirodimus - as maciau A kalibro imtininkas pries B+ imtininka ir prie "Best in the World" neparasiau pliusiuko, nes sio metu versle yra vienas Michaels ir jis yra A+. Bryan, su visa milziniska pagarba jo technikai, dar neturi tu metu patirties, kurie leidzia Shawn skaityti publika kaip atvira knyga ir is reakciju lipdyti matcho psichologija ir eiga. Kurt gavo trecia vieta, nes realiai jis ir yra trecias, mano nuomone, geriausias catch-as-catch-can wrestleris versle, o as tai vertinu labiau uz akrobatini (high flyeriu) stiliu, nors pavyzdziui Davey siame departamente be abejo lenkia visus trys. Be to, sitas trejetas, ypac Bryan ir Shawn yra selling meistrai.

Metų kalbėtojas
1. Chris Jericho
2. CM Punk
3. Scott Steiner
KOMENTARAI: Visu pirma, Chris yra nepalieciamas - tegul ant manes nepiksta Edge, Christian ir kitu gerbejai, nes cia mano nuomone, bet zmogus tiesiog zino kas yra promo, jis tobulai supranta savo personaza ir ka jo personazas pasakitu, o ko neminetu ir panasiai. Punk pirmoje metu puseje irgi buvo svezaus oro gurksnis ir jo mic darbas pries Jeff buvo auksas, ypac kai realiai jis puikiai pateikdavo gerus dalikus (nerukyti, negerti, nevartuoti svaigalu), bet daridavo tai tokioje maneroje, kad buvo nusvilpiamas. Tiesiog antroje metu puseje jo promo pradejo tarsi kartuotis, tas pats per ta pati ir taip jie tapo kazkiek nuobodus man. Trecias mano pasirinkimas nepatiks daugumai is jusu ir, aisku, yra vertesniu zmoniu, bet as tiesiog taip megaujos to "gibberish", kuris iseina pro Scott lupas, kad vos ne kaskart mano veide atsiranda sypsena.

Metų feud‘as
1. CM Punk vs. Jeff Hardy
2. Chris Jericho vs. Rey Mysterio
3. The Undertaker vs. Shawn Michaels
4. Kurt Angle vs. Desmond Wolfe
5. Triple H vs. Randy Orton
KOMENTARAI: Na manau pacioje pirmoje nominacioje buvo aisku uz ka balsosiu cia № 1 - sie du ideliai tinka feudui vienas su kitu pagal savo tikrus gyvenimo budus, kurie padeti i ju gimmicku pagrinda. Jericho gi tiesiog yra Jericho - beveik viskas ka jis paliecia virsta auksu ir cia esu linkes girti ji uz kuribiskuma feude (jau minetas puolimas is arenos ziurovu, nuplesta 619 metu kauke ir panasiai). Undertaker ir Shawn tiesiog WrestleMania 25 pagrindas: tokie elementai kaip segmentas is kapiniu, HBK "baltasis" isejimas per SmackDown! ir Shawn pergale pries nenugaleta Kozlova puikiai pilde ta trumpa, bet idomia programa. Feuda tarp Angle ir Wolfe idejau, nes mane paprasciausiai labai nsutebino kaip riztingai TNA nusprende elgtis su Nigel jo debiutui - geri matcha su Kurt ir iskalba momentaliai pastate Desmond varda kompanijoje. Penktas pasirinkimas gal ir nebus populiarus, bet as istikruju pasimegavau sio storyline ir manau jis puikiai isviste "The Viper" personaza - mirties bucinis Steph, Triple H uzpuolimas Orton "namuose", McMahon seimos ivelimas ir kt. Aisku, si feuda vainikavo silpnas matchas ir ne viskas buvo atlikta tobulai (pvz. uzpuolimas namuose turejo buti paskutiniu segmentu vedanciu mus i WM25), bet bendrai mano patiko istorija.

Metų komanda
1. Jeri-Show
2. Beer Money, Inc.
3. The Beautiful People
4. The Young Bucks
5. D-Generation X
KOMENTARAI: Gerai, cia pakanakmai sudetinga nominacija, nes The Legacy ir MCMG tiesiog automatiskai atkrito del mano asmeninio skonio. Su Jeri-Show viskas aisku, nes kaip Jericho sugebejo paversti si unlikely dueta i komanda, kuriai as simpatizociau tik Dievas zino: Chris puikiai atlieka bailio/komandos smegenu vaidmeni, kol Show sekmingai stengiasi nesusikti tas keleta eiluciu promo, kurios jam tenka ir smugioti to kumsciu kaip komandos raumuo. Tik, aisku, gaila Jericho/Edge zlugimo. Beer Money mano asmenine simpatija, nors gaila, kad siais metais jie gavo maziau demesio is TNA. The Beautiful People su Love ir Sky (be Lacey) yra nuostabi ir seksuali heeliska komanda, taigi as tik laukiu Angelina grizimo 2010 metu pradzioje. Kas liecia TYB, tai niekam nemielosiu - maciau vos sauja ju matchu (pora is Dragon Gate PPV ir keleta is HDNet, kur jiems neduodavo labai jau suzibeti), bet taip, jie visgi paliko malonu ispudi man - ne taip, kad as tapau ju nuthuggeriu kaip nemazai IWC nariu, bet jos istiesu idomu stebeti. Man asmeniskai tik nepatinka ju generic isvaizda, t.y. truksta siek tiek raumenu mases, bet jie dar jauni vaikinai - priaugs. Gaila tik, kad manau Hogan era jos isspjaus is TNA. Priejome Trips ir HBK... pasirinkimas grinai del Shawn ir riboto man patinkanciu komandu kiekio - visa ta komedija, kuria jie dare man vietomsi gelbejo tik Michaels zodziai/reakcijos/mimika.

Labiausiai patobulėjęs
1. Davey Richards
2. Kofi Kingston
3. The Big Show
KOMENTARAI: Cia buvau priverstas rimtai isitempti, nes ieskojau tu, kas istiesu mano nuomone "patobulejo", o ne tu, kam organizacija dave galimybe atskleisti jau turimus talentus (kaip CM Punk arba Eric Young). Pavyzdziui Davey, mano nuomone, patobulejo techniskai, kai reikalas liecia jo darba ringe. Kofi irgi patobulejo in-ring darbo atzvilgiu, nes 2008 metais jis vidar buvo zalias ir man buvo sudetinga stebeti jo matchus, o dabar jis gali normalaii dirbti ***+ matchus (gimmicka nelieciu, nes cia jo isnaudojimo klausimas). The Big Show, patinka jums tai ar ne, mano nuomone, darbo su Jericho deka gavo daugiau laiko su pagaliu ir patobulejo jo promo igudziai.

Labiausiai prasimušęs
1. Sheamus
2. Desmond Wolfe
3. Davey Richards
KOMENTARAI: Su Sheamus viskas aisku, nors as nesprogstu piksciu akip dauguam kitu - jau geriau kad bent kazkas nauajs/jauans prasimustu pro tas stiklines WWE lubas, nors ir su risiais, nei man dviddesimta karta ziureti Cena/Orton/Triple H feudo kombinacija. Po keliu metu jei niekam "neikas" igaus credibility ir isitvirtins main-evente, pageidautina su modifikuotu gimmicku. Svarbiausia, kad organizacija pagaliau paeme kazka ir praejo su jo VISA kelia ir nesustojo kryzkelyje kaip MVP, Ziggler ir Morrison atvejais, kur talentai atba uzstrigo viename laiptelyje arba jau pradejo kristi zemyn po pusho. Wolfe yra tiesiog laimes kudikis, kad ji iskart ikiso i feuda su Kurt, kuris ne tik gali kartu su Nigel pademonstruoti publikai jo talenta ringe, bet kartu ir nera vienas is "as nuzudisiu visus kilancius naujokus" veteranu. Davey atveju as vos girdejau apie si wrestleri 2008 metais, bet 2009 metais, aisku savo sunkaus darbo deka, jis staiga tapo sia Indy rinkos pelene, auksiniu berniuku, kuris turi uzimti Bryan Danielson vieta, nors dar neseniai tai turejo buti Tyler Black. As asmeniskai neesu jo suzavetas, kaip dauguma IWC, bet ir negaliu maisyti ji su purvu, nes vaikis darbstus.

1. Samoa Joe
2. Chris Jericho
3. CM Punk
KOMENTARAI: Be abjo gailo visokiu Christian, Daniels ir kitu, bet reliai man labiausiai gaila Samoa Joe, nes siais metais ji aprenge kaip kazkoki tamsu klouna, drabuziais, kurie dar labiau pabrezia jo svori, kai 2008 metais jis laike titula ir zude oponentus, pritraukdamas rekordini TNA PPV skaiciu su LockDown ir Angle. Jericho man gaila, kad nefiguravo rimtoje main event programoje del WWE/World Heavyweight Championship (Survivor Series 2009 beveik nesiskaito), kai 2008 metais irgi nese WWE ant savo kupros ir dare tai labai meistriskai. Punk gi buvo atsikratita kaip nereikalingu siuksliu po Hardy programos - tarsi jis buvo jiems parankus tik kad duoti Jeff tobula priesa, o be Hardy jis tapo nepageidautinas main evente. Neseniai SmackDown! championas net neturejo matcho TLC eteryje. Gale dar tik noreciau parasyti, kad gaila nera №4, nes norejau atiduoti ta vieta asmeniniai simpatijai - William Regal, kuris vertas daugiau nei tupeti ECW.

1. Matt Morgan
2. Hernandez
3. Bobby Lashley
KOMENTARAI: Siais metais neturiu daug pritenziju WWE, nes Shemus, nors ir gauan dabar kruva kritikos savo adresu del staigaus pakilimo, dar neparode aiskiai kas jis per fruktas - man reikia daugiau laiko, kad suprasti ko jis vertas. Matt Morgan gi laimi sia nominaciaj pas mane antrus metus - su visa pagarba Jim Cornette (zmogus genijus), as nei vienai sekundei neiperku, kad jis verslo ateitis. Jis mane elementariai erzina. Supermex? RLY?! Aciu Dievui dabar jo pushas aprimo, nes kai ji pradejo stumti man zemyn gerkle as negalejau to pakesti. Visu pirma, jam 36 metai ir jis jau ne "jaunas talentas" ir TNA gali sau rastu kurkas geresni latino
zvaigzde. Bobby buvo charizmos juoda skyle ir tokia liko.[/i]

1. WWE
KOMENTARAI: Let's not keed ourselves. DGUSA ir ROH pateikia nuostabu produkta matchu atzvilgiu, bet tai ko kazkada ieskojau is PW in ring produkto as radau MMA, taigi ***** matchai siandien man ne prioritetas - as geriau pasiziuresiu Couture/Nogueira. Man reikia atmosferos, profesionalaus prodiusavimo, fejerverku, storyline, promo ir panasiu show elementu. Ir sio atzvilgiu vien Chris Jericho 2009 metu darbas man yra daugiau vertas nei visas ROH organizacijos darbas. Taigi man lieka nesunkus pasirinkimas tarp WWE ir TNA - o vien paskutinis du pay-per-view is TNA neisgelbes metu siuksliu is Vince Russo. Kadangi WWE irgi siais metais neblizgejo, as tieisog pasirinkau maziausia is blogiu.

Metų savaitinis šou
1. WWE: SmackDown!
2. WWE: RAW
3. TNA: iMPACT!
KOMENTARAI: Hey... as main stream fanas, taigi pamirskit apie ROH per HDNet is mano lupu. Siandien SmackDown! pasidare kurkas prastesne laida, bet pirma vieta atidaviau uz pirma metu puse su Punk ir Hardy. Tarp RAW ir iMPACT! pasirinkau pagal ta apcia taisykle - maziausia is dveju blogiu, kadangi man neuztenka vieno Christian ir saujos minuciu su William Regal, kad atiduoti balsa ECW, ypac kol ten sedi Abe Washington, kuriam taupau kulka.

Metų mačas
1. The Undertaker vs. Shawn Michaels (WWE: WrestleMania 25)
2. AJ Styles vs. Daniels vs. Samoa Joe (TNA: Turning Point 2009)
3. Noruki Doi vs. Bryan Danielson (DGUSA: Untouchable)
4. Chris Jericho vs. Rey Mysterio (WWE: The Bash 2009)
5. Shingo vs. Davey Richards (DGUSA: Untouchable)
6. Bryan Danielson vs. Davey Richards (ROH: The Final Countdown Tour)
7. John Cena vs. Edge (WWE: Backlash 2009)
8. Kurt Angle vs. Jeff Jarrett (TNA: Genesis 2009)
9. Jeff Hardy vs. CM Punk (WWE: SummerSlam 2009)
10. BxB Hulk vs. Yamato (DGUSA: Enter the Dragon)
KOMENTARAI: Undaertaker ir Michaels matchas turejo pranasuma pries visus likusisu matchus - didziausia imanoma scena versle per WrestleMania 25 ir atmosfera su nuostabiu buildu, taigi man net sekundei nekilo abejoniu, kad matchas bus mano MOTY. Su antra vieta viskas aisku ir net negaila, kad jie per du plaukus (nes as asmeniskai ivertinau ji ****1/2) nepasieke savo pirmo matcho tobulumo, nes lukesciai buvo tiesiog pernelig auksti. Du Untouchable matchai turi vietas, kurias jie turi del auksciau mineto mano Bryan ir Davey paliginimo, be to, as dazniasusiai duosiu aukstesne vieta catch matchui, negu strong style. Vienintelis ROH matchas cia Wallerio deka, nes prisipazinsiu, nesisiunciau nei vieno orgnizacijos DVD arba PPV - ziurejau tik HDNet laidas (kur beje patiko Wolves/Bucks matchas lapkriti), bet sis matchas buvo vertas vietos. Backlash matchas isimine to, kad gera kova vainikavo isimintinas spot'as, kas man yra paknkamai svarbu, nes kitaip geras matchas gali tieisog pasiklisti atmintije su kitais. Paskutinia vieta yra mano kaprizas, nes man ziauriai patiko BxB Hulk wrestleris DGUSA rengenyje ir labai isijauciau i jo matcha su Yamato - taip, kad man net buvo apmaudu kai Hulk pralaimejo, o kadangi man tai yra retas dalikas siandien (isijausti i PW matcha), nusprenziau tai pazimeti desimtuke.

1. Mickey Rourke
2. Jim Cornette
3. Jeremy Borash
KOMENTARAI: Mickey Rourke siu metu pirmoje puseje, su The Wrestler atidarimu placiai JAV kinoteatruose sausio menesi ir Oskarais, buvo ta zvaigzde kuri pritrauke ziniasklaidos demesi prie PW, o reiskia ir specifiskai prie WWE. As iki siol manau, kad Rourke buvo apiplestas ceremonijoje ir Penn gavo statulele nes vaizdavo seksualines mazumos atstova. Griztant pie temos, Mickey, net nekovodamas WrestleMania ringe (gaila), pritrauke daug demesio kompanijai bei visam verslui ir idejo sirdi i The Ram personaza. Cornette - cia manau mane supras Walleris, nes Jim gal ir nefiguravo daug televizijoje 2009 metais ir vos spejo padaryto pora promo per HDNet su ROH, bet jo interview su LAW tiesiog dar karta pabrezia sio zmogaus geniju. Kas liecia Borash, tai nustebau kaip siais metais pradejau simpatizuoti siam draugiskam "nevikeliui" - Jeremy jau aiskiai pats virto personazu, jo kvailistes su Foley ir tas pastovus smalsumas... I like JB!

1. Chris Hero
2. Don West
3. Matt Striker
KOMENTARAI: Gerai, as girdejau tik VIENA matcha kuri komentavo Chris Hero siais metais - Danielson pries Richards, bet man uzteko tu minuciu, kad suprasti, jog jis geriausia is tos juros monotonisku zodziu, kurios man teko klausytis visus metus. Jis yra tiesiog geras heel komentatorius. Don West mane nustebino siais metais, nes as nekenciau jo, bet kai metu pradzioje jis virto heelu jis pasidare kurkas idomesniu, bei jo absurdiski komentarai "Suicide is Danielson?" storyline metu buvo auksas. Matt Striker siais metais nusileido savo originalumui ir "pro-wrestling nerdiskumui" is praeitu metu.

1. Punt Kick (Randy Orton)
2. Knockout Punch (The Big Show)
3. Flying Chuck (John Morrison)
KOMENTARAI: Gerai, judesis pavadintas ir daromas Chuck f'n Norris garbei? I'll be damned, jei as jo nepamineciau savo trejetuke. Kas liecia pirma ir antra vietas, tai be abejo cia nereikia tureti 2 menesiu trenerociu The Dungeon rusyje, bet Randy Orton padare nuostabu darba feude su Triple H ir McMahonai, suteikdamas paprastam spiriui tiek credibility, ypac patiko brutalus punt, kuri prieme Vince. Su Big Show as megaujos jo Jeri-Show komandos raumens vaidmeniu, kur Chris paruosia dirva tam dideliam KO smugiui is partnerio.

Geriausias metų renginys
1. WWE: WrestleMania 25
2. TNA: Turning Point 2009
3. DGUSA: Untouchable
4. WWE: No Way Out 2009
5. TNA: Bound for Glory 2009
KOMENTARAI: As buvau labai piktas ir nepatenkintas su WrestleManai siais metais ir iki siol man apmaudu, kad show nepateisino savo eilinio numerio, bet tai vistiek metu SuperBowl - tai buvo prasta WrestleMania, bet ne prastas PPV. Atmosfera vistiek mane papirko.

Geriausias babyface‘as
1. Jeff Hardy
2. AJ Styles
3. John Cena
KOMENTARAI: Viskas aisku.

Geriausias heel‘as
1. CM Punk
2. Chris Jericho
3. Randy Orton
KOMENTARAI: Viskas aisku.

Metu įvykis
1. Hulk Hogan pasirase su TNA
2. The Wrestler filmas atvede versla i Oskarus
3. Shane McMahon palika WWE
KOMENTARAI: Nezinia ar tai bus sekmes (mazai tiketina) ar tik dar vienas Terry nuotikis, bet si istorija yra didziausia siais metais. Kas liecia The Wrestler filmo sekems, tai jis ne tik pritrauke daug demesio versliu (o reiskia WWE), bet kartu ir atgaivino Mickey Rourke karjera. Shane irgi labai nustebino siais metais, parodidamas, kad nenori pragyventi likusi gyvenima savo tevo seselyje ir kaip kazkada Vince Jr. irode save tevui Vince Sr., siandien O'Mac bandis pastatyti savo palikima. Manau Shane suprato, kad po Vince mirties kompanija ir jos kryptis paklius i McMahon-Levesque tandemo rankas, taigi jis uzstrigs savo pozicijoje. Jei Fertitta broliai ir White leis Shane nusipirkti Zuffa, LLC akciju, bus labai idomu stebeti kaip jis is esmes pasirinks tevo konkurencijos puse. Galui noriu pasakyti, kad sunku buvo issrinkti tik sias trys metu naujienas, nes turejome skaudziu netekciu kaip Misawos mirtis ringe, netiketa Fatu mirtis, kvailisciu is WWE kaip pay-per-view pervadinimai, PG televizija, Lindos rinkimu kompanija i senata. Taip pat Steamboat grizimas i ringa po beveik 15 metu "pensijos" arba Bret Hart pasirasimas su WWE buvo siurprizai.

Geriausias metų gimmick‘as
1. "Straight Edge" CM Punk
2. "Zombie Hot" Daffney
3. "Bouncing Pecs" Chris Masters
KOMENTARAI: Pavargau.

1. WWE: The Rise and Fall of WCW
2. WWE: The History of the World Heavyweight Championship
3. WWE: Greatest Stars of the '90s

1. Chris Jericho & Ricky Steamboat (WWE: RAW 2009-02-23)
2. The Rock (WWE: SmackDown! 2009-10-02)
3. Shawn Michaels "The White" (WWE: SmackDown! 2009-03-27)

Blogiausias wrestleris
1. Hornswoggle
2. Jenna Morasca
3. Michelle McCool

Blogiausias mačas
1. Jenna Morasca vs. Sharmell (TNA: Victory Road 2009)
2. Vickie Guerrero vs. Santina Marella (WWE: Extreme Rules 2009)
3. CM Punk vs. The Undertaker (WWE: Extreme Rules 2009)
KOMENTARAI: Nu su pirmais du viskas aisku, bet tas Punk ir Taker matchas buvo spiris i kiausus PPV pirkejams ir kanadieciams su pigia Montreal ScrewJob parodija.

1. Michael Cole

Blogiausias angle/feudas
1. Chris Jericho & WWE Hall of Famers
2. Jesse Neal & Team 3D
3. Hornswoggle & D-Generation X
KOMENTARAI: Jericho feudas su legendomis buvo labai skaudus smugis WrestleManijai, kadangi is planojamo stambaus, vos ne pagrindinio feudo liko mazas nereiksmingas matchas. I Chris oponento vaidmeni buvo nagrinejami Rourke, Hogan, Austin ir net Flair grizimui, bet rezultate gavome tai ka ggavome (su visa pagarba WWE legendoms). Jesse Neal yra tiesiog tuscia vieta man ir mane erzino visi jo trenerociu klipai, turn'ai ir panasiai - pasibaisetian programa, kuri tesiasi iki siol. Hornswoggle yra ragstis WWE subinyje, bet dar jo matcha su Chavo mane ne tiap dirgino kiek visas storyline su DX, nes cia jis jau isivele i main event programa.

1. WWE: Superstars

1. WWE: Breaking Point 2009
2. TNA: Victory Road 2009
3. WWE: Hell in a Cell 2009

nMo.lt simpatija 2009
1. Chris Jericho
2. Ricky Steamboat
3. Shawn Michaels
4. Maryse
5. BxB Hulk

[b]nMo.lt antipatija 2009

1. Michelle McCool
2. Matt Morgan
3. Eric Young
4. Hornswoggle
5. Michael Cole

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Ne į temą
Viskas bus tik is WWE,nes kitus show retokai ziuriu

Metų Pro-Wrestleris
1.Jeff Hardy
2.Chris Jericho
3.CM Punk
4.Edge
5.HBK
6.Rey Mysterio
7.
8.
9.
KOMENTARAI:
Metų in-ring performeris
1.John Morrison
2.Chris Jericho
3.Rey Mysterio
KOMENTARAI:
Metų kalbėtojas
1.Chris Jericho
2.CM Punk
3.Morrison..?
KOMENTARAI:
Metų feud‘as
1.Undertaker vs HBK
2.Hardy vs Punk
3.Mysterio vs Jericho
4.Orton vs Kofi
5.
KOMENTARAI:
Metų komanda
1.Fat(&)Jericho
2.
3.
4.
5.
KOMENTARAI:
1.John Morrison
2.The Miz
3. Kofi Kingston
KOMENTARAI:
1.Sheamus
2.Kofi
3.
KOMENTARAI:Sheamus dabalju dabalju E championshipo laimes yra BS...
1.Chris Jericho
2.Christian
3. Shelton Benjamin
KOMENTARAI:
1.Sheamus
2.McIntyre
3.
KOMENTARAI:
1.WWE
KOMENTARAI:
Metų savaitinis šou
1.Smackdown
2.Raw
3.
KOMENTARAI:
Metų mačas
1.Undertaker vs Shawn Michaels (WM 25)
2.Jeff Hardy vs Edge (Ten kur Edge kopeciose istrigo :?)
3.Chris Jericho vs Rey Mysterio (Net neatsimenu kuris..Visi man labai patiko is ju feudo.)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI:
1.???
2.
3.
KOMENTARAI:
1.King
2.Matt Striker
3. Michael Cole
KOMENTARAI:
1.Starship Pain
2.SCM
3.RKO
KOMENTARAI:
Geriausias metų renginys
1.WM 25
2.No Way Out
3.
4.
5.
KOMENTARAI:Daugiau neprisimenu net :o
Geriausias babyface‘as
1.Jeff Hardy
2.Cena
3.
KOMENTARAI:
Geriausias heel‘as
1.Orton
2.Punk
3. Jericho
KOMENTARAI:
Metu įvykis
1.Jeff'as iseina is WWE
2.Jeff'as isejas is WWE prigaunamas su daug narkotiku
3.Hoganas pradeda kara su WWE...Gal nieko doro ir neiseis,bet vistiek idomu.
KOMENTARAI:
1.
2.
3.
KOMENTARAI:
1.
2.
3.
KOMENTARAI:
1.The Rock Promo(Tas irasytas,kur sake kad bus RAW host (kazkada))
2.
3.
KOMENTARAI:
Blogiausias wrestleris
1.Hornswoggle (Skaitos kaip wrestler?)
2.Sheamus(Jis man nepatinka+nieko gero dar neparode)
3.
KOMENTARAI:
Blogiausias mačas
1.Punk vs Taker (Ten kur sumale Teddy del neteiseto taker submission holdo)
2.
3.
KOMENTARAI:
1.
KOMENTARAI:
Blogiausias angle/feudas
1.Hornswoggle vs Chavo
2.Hornswoggle vs DX
3.Punk vs Taker(Booooooring)
KOMENTARAI:
1.ECW
KOMENTARAI:
1.TLC
2.
3.
KOMENTARAI:
nMo.lt simpatija 2008
1.Jeff Hardy
2.John Morrison
3.Chris Jericho
4.The Miz
5. Kofi Kingston
KOMENTARAI:
nMo.lt antipatija 2008
1.Sheamus
2.Cena
3.Hornswoggle
4.Batistas
5. Drew McIntyre
KOMENTARAI:

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-12-31, 01:32

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Užtrukau valandą su virš.. Nesamonė tik nominacijų..

Metų Pro-Wrestleris
1. HBK
2. Angle
3. CM Punk
4. AJ Styles
5. Jericho
6. Edge
7. Desmond
8. J.Hardy
9. Orton
10. Morrison.
KOMENTARAI: Du šiuo metu VIS DAR geriausi visapusiškai žmonės (pasiekę geriausią įtikinamumo lygį), skirtingose organizacijose - pirma-antra vietos. HBK suteikiu pirmąją, nes nors Angle ir kovoja man labiau patinkančiu stiliumi (HBK ir Flair'o american-pw stilius man nėra labai prie širdies, man labiausiai šiuo metu wrestling-based stilius), tačiau, reikia prisiminti, kokia yra matčo esmė - perteikti tam tikrą teiginį, kažkuo įtikinti žiūrovą. Dabar jei pagalvoju - duotume pagaliuką HBK, ir duotume pagaliuką Angle ir leistume kovoti sau patogiu būdu.. Angle pagaliuka sustifintų, ir visi kalbėtų, kaip jis tai įtikinamai padarė - "mačas atrodė tikrai realiai, smūgiai tikri, pagaliukas sėkmingai palaikė tempą kartu su Angle" :o HBK gi su pagaliuku sukovotų taip, jog visi po matčo kalbėtume, kad "pagaliukas gerai ir įtikinamai pasirodė", o markų terminais kalbant "turėjo šansų" :? T.y. HBK yra kovotojas tinkantis platesniai publikai, mano akimis, t.y. jis gali papirkti ir mark'us ir smart'us.. Angle gi oreantuojasi labiau į smart-wrestling'ą - tuo būdu nebūdamas toks visapusiškas kaip HBK..
Dar trumpas komentaras dėl 3-4 vietų. Iš esmės pasakykim, kad skilų visumą šių abiejų wrestlerių aš linkęs sulyginti, todėl vėlgi dėjau aukščiau žmogų, kuris geriau sellina. po Jericho einantis list'as yra daugiau mažiau random. Ir, taip, Hardy yra tam second-top-five liste - manes žmogus neįtikina, tačiau jo run'as buvo neblogas.

Metų in-ring performeris
1. HBK
2. Angle
3. CM/AJ
KOMENTARAI: Palyginus su pirmuoju sąrašu matome, ką labiausiai vertinu pro-Wrestleryje. Todėl galima pritaikyti pirmo sąrašo komentarus.

Metų kalbėtojas
1. CM Punk.
2. Y2K
3. Cena
KOMENTARAI: CMP - žmogus turbūt sugebėtų įtikinti, kad jis stovi aukštyn kojomis, ir tai darydamas gautų tinkamą heat arba tinkamą pop, priklausomai nuo to kas jis būtų. Toliau didelis gap'as iki antros vietos - mane šiek tiek nervina Y2K perdėta panieka (ar bent jau ji man taip atrodo).

Metų feud‘as
1. CM Punk vs Jeff Hardy
2. Taker vs HBK, vien dėl tinkamo build'o.
3. Angle vs Desmond.
4.
5.
KOMENTARAI: Pirmasis yra vien CM Punk dėka, ir iš esmės laikosi kartu su antra vieta kartu. takeri-HBK nustūmiau žemiau, nes buvo tik vienas mačas. Angle vs Desmond yra Old school feud'as, kuris nepateikiamas kaip old school - dėl to labai geras. Gaila, bet Desmond'o laukia Kaz, Marchizmo ir Joe likimas. Po gero matcho/programos su Angle - žiauriai sunku sukurti gerą follow-up'ą. Daugiau įsimintinų nematau.

Metų komanda
1. Beer Money Inc.
2.
3. JeriShow
4.
5.Young Bucks
KOMENTARAI: gaila, kad kaip ir visa kita, kas gero home-grown (ar bent jau išpopuliarinta) būna TNA - grimsta, grimsta.. Pastebiu, kad pvz James Storm pilvukas paskutiniu metu pradėjo didėti, nenustebčiau - kad motyvacija mažėti.. Vis dėlto jie mane labai žavėjo (ir beveik dar tebežavi) visais 2009, taip, kad net savo gimtadieniui norėjau užsiprašyti beer-mobil'io... :) p.s. james kažkur pasakojo, kad kai buvo programa su Eric Young, tai į universal studios jis beer-belt'e (pamenat tokį?) įsinešdavo normalaus alaus - kaip supratau, visais kitais atvejais naudojamas nealkoholinis.
Young Bucks - pažiūrėjau porą matčų, energetika ir moveset'as yra over-the-top gerąja prasme.. Tačiau čia reikia prisiminti Kevin Nash žodžius, kai kalbame apie tokius mačus.. Pervažiuoji žmogų su tanku, užmeti ant jo atominę bombą, apšaudai su naujausiu lazeriniu ginklu tai kas iš jo liko.. Ir jis vis kick-outina ant 2.x count'o.. O paskuj kova laimi su degtuku (roll-up).. :)

1. Ziggler
2. Morrison
3. Miz
KOMENTARAI: gaila, sąraše nėra mano neseniai buvusio favorito - Swagger'io (kaip žinia man patinka bet kas, kas turi realu background. Taip ir Lashley, kai kas nors jam pasako kaip tai įtraukti į mačą) - kiek žinau, jis turi motyvacijos problemų. Laukia Carlito likimas manau, tik greičiau. Ziggler gi, karjerą, jei taip pavadinti, sužlugdė Rey, atsisakęs jam padaryti švarų job'ą del IC diržo.. Nepaisant to, mes iš jo pamatėme įdomius mačus, gerą charizmą, ir kas mane džiugina - jis yra (buvo) gan sėkmingas iš Spirtit Squad narys, nors visi buvo palaidoję juos visus.. Morrison ir toliau konvertuojasi į Shawn Michaels, bet gaila, kad publika į jį žiūri visiškai kitaip (not-over).. Morrisono publika nesupranta panašiai, kaip nesuprato Angle vs HBK WM21 matčo..Manau jam reikėtų būti heel'u, tačiau be dabitos personos - ta persona žymiai labiau tiktų Dolph'ui.. Tai, kad įtraukiu ir Miz ir Morrison abu į sąrašą, nereiškia, kad nebemanau, jog juos ir toliau reikėjo pušinti kaip tag-team'ą.. Manau išplėstinis feud'as su DX, atskiri matčai Miz vs HHH ir Morrison vs HBK, IC ir US diržų laikymas, tag title laikymas.. Būtų padaręs juos solidesnius - tiek diržus, tiek M&M.

1. Sheamus
2. R-Truth
3. Drew
KOMENTARAI: Pirmas yra no-brainer, antras ir trečias verti komentarų: R-Truth, nors neturi gerų pergalių ir kažko įspūdingo pasiekęs, jis yra vienas tų, kurie iš eilinei WWE auditorijai nežinomo wrestlerio pakilo iki stabilaus mid-carderio, kuris rūpi publikai. Trečias šiek tiek su avansu, žinant backstage perspektyvas.

1. Samoa Joe
2. Frankie Kazarian
3. Daniels/Ziggler
KOMENTARAI: joe - no-brainer, Frankie - kadangi prašoma wrestlerio, ne personažo.. Tai nemanau, kad cartoon charas, kurį kaip istorija parodė sėkmingai gali įgyvendinti ir kiti wrestleriai, yra geras gan charizmatiško ir over wrestlerio besislepiančio po kauke įvertinimas. Daniels irgi daugiau mažiau no-brainer, nes nenuveikė (išskyrus metų galą) nieko įsimintina, nes negavo progos. 4 vieta būtų CM Punk, nes žmogus vienu metu buvo sole-reason, kodėl man SD tapo RYŠKIAI geriausiu savaitiniu šou (nes ir taip buvo geriausiu). Ziggler pridedu prie Daniels, nes jis panašiai kaip Daniels savo lygiui - gavo title shot'us, įvairius scenarijus, bet tai prie nieko nevedė.

1. Sheamus.
2. Morgan
3. Kofi
KOMENTARAI: pirmas vėl no-brainer.. Vien i ME pakėlimas žmogaus, kurį dar nežinom kaip vertinti, parodo, kad jis pervertinamas (t.y. jis mums duodamas sakant "imkit, mes manom jis to vertas", bet įrodymų tam nėra - tai ir yra pervertinimas). Kofi, nors ir Randy programa jį pakėlė įspūdingai, man iki programos su Orton buvo pervertintas, o pačioje programoje su Ortonu - vietomis neįtikinantis. Morgan patenka vien už tai, kad buvo dažnai minimas tarp Dixie-hand-picked trijų kompanijos veidų.. Jei AJ čia tinka absoliučiai, Hernandez yra tiesiog įspūdingų duomenų (ir turbūt iš realių heavy-weight'ų vertinant in-ring skilus yra antroje vietoje po Abyss), tai Morgan yra tiesiog tuščia vieta, paimta iš WWE, kuri kažkuo man sukelia mintis apie Goldbergo (WWE-style) kopijavimą.

1. WWE
KOMENTARAI: Nors aš būčiau už tai, kad moveset'as WWE būtų praplėstas, bet net ir nekalbant apie akivaizdžius dalykus (apibendrintai - apie overall production quality), man lyginant tipinį (vidutinį PPV, arba gerą TV mačą) WWE mačą su tipiniu TNA, aš rinkčiausi WWE. Nes tokių mačų yra daugiau, nei tų itin gerų mačų, kurių TNA pasiūlo daugiau ir įspūdingesnių.

Metų savaitinis šou
1. SD
2.
3. RAW/Impact
KOMENTARAI: Taip, antra vieta tuščia, kad matytume skirtumą. Pirma metų pusė SD turėjo Punk-Hardy, antra - Morrison-ziggler ir Morrison-Drew, o Morrison mačai primena jauno HBK man mačus, išskyrus selinimą (morrisonui tam departamente reikia dar pasitempt). Kokių stabilių programų su gerais tv-mačais turėjo Raw ar Impact, dėl kurių norėtųsi įsijungti TV, kaip norėjosi įsijungti SD? :) ECW iš esmės irgi būtų galima rašyti į tą pačia 3 vietą, bet nors ir priežastys mano akimis visos būtų - nieko neapgaudinėsiu.. Ja siunčiuosi tik po Raw (tačiau kartu su Impact). T.y. jei žinau, kad Impact'as suckino, tai imu ECW, bet dažniausiai imdavau Impact.

Metų mačas
1. Taker vs HBK.
2. Angle vs Desmond (3 stages).
3. AJ Styles vs. Daniels vs. Samoa Joe
4. Hardy vs Punk (TLC)
5. Angle vs Desmond (turning point)
6.
7.
8.
9.
10.
KOMENTARAI: Daugiau neužpildau, nes maždaug tai yra tie, apie kuriuos pasakyčiau ir pažadintas naktį.. Apie kitus - reikėtų pasieiškoti.. Turbūt daug kam kils klausimų Dėl Angle vs Desmond - aš tiesog mėgstu submission mačus, o čia bent dalis buvo to :)

1. Vickie.
2. Santino.
3.
KOMENTARAI: Santino negauna pirmos vietos tik dėl to, kad pagaliau pridėjo į savo PW veiksmų repertuarą veiksmų atitinkančių jo personą, ir jį dalinai galime vadinti wrestleriu.. T.y. jei ne tie veiksmai (snake-punch FTW~!) tai aš jo ringe visai nepaminčiau..

1. Striker
2. JR
3. West/Tazz
KOMENTARAI: Vince, make JR+Striker happen. Now. West ir Tazz buvo standartiniame įdomumo lygyje, ir į listą patenka vos vos.. :)

1. Big Show punch.
2. Punt kick.
3. Ankle Lock.
KOMENTARAI: Čia turbūt geriausia būtų vertinti veiksmą pagal du kriterijus: jo efektyvumas + jo pasiekimai. Tai turiu pasakyti, kad big show punch buvo veiksmas netoli neįtikinamumo.. buvo berods net TV mačas SD, kur Jericho dirbo visą mačą, išėjo Big Show, ir laimėjo kovą vienu smūgiu (aišku nekalbant apie liūdną mačo psichologiją - reikėjo tada jau eiti Big Show iš karto, ar bent anksčiau, nei po 10min). jei prisimename metų pradžią turime Orton-Kick-to-the-Head. Ankle Lock turime nes tiesiog tai sub'as, kuris metų gale turi paėmęs daugiausiai sub-W, ir jį galima į tokius listus traukti kas met.. :)

Geriausias metų renginys
KOMENTARAI: nebalsuoju, nes per daug reikėtų iškratyti atmintį, jei prabalsuoti taip, kaip norėčiau.

Geriausias babyface‘as
1. Taker.
2. AJ Styles.
3. Cena.
KOMENTARAI: Klasikinio face'o savoka jau nebefigūruoja. Čia rašau žmones, kurie turi gauti/gauna face-pop.

Geriausias heel‘as
1. CM Punk.
2. Jericho.
3. Orton.
KOMENTARAI: Pirmi du yra no-brainer, nebent galima mastyti apie jų apvertimą. Trečia vieta yra smarkiai nutolusi, tačiau sakykim taip - Ortonas pagaliau rado TAI. Manau ir apskritai tai yra trys heel'ai, kurie vienaip ar kitaip sudaro tam tikrą big-three top-heels in PW today. Desmond, Sheamus, Drew ir kitiems, kurie mums duodami kaip big-heel'ai dar reikia padirbėti.

Metu įvykis
1. Hogan-TNA.
2.
3. WWE McMahon'ų sumažėjimas per pus.
KOMENTARAI: Pirmas vėl gi no-brainer, toliau didelis tarpas iki "įvykio", kuris susideda iš dviejų įvykių.. Iki šiol mąstau, ką toks pasikeitimas duos WWE..
Labiausiai, žinoma, gaila Shane, nes jis buvo tarsi non-McMahon, apie kurį vis iš fanų buvo galima išgirsti "one McMahon is not like the others"... T.y. man labiausiai gaila iš žmogiškos pusės..

1.
2.
3. EY.
KOMENTARAI: vienintelis tikrai naujas gimick'as bent kiek vertas dėmesio. Punk nėra naujas gimick'as - straight-edge jis buvo ir iki tol..

1.
2. WCW
3.
KOMENTARAI: kadangi daug žiūrėti neturėjau laiko, tai žiūrėjau pavartęs review'us, tai rinkausi geriausiai kitų vertinamą :) Bet kadangi nežiūrėjau kitų, tai kaip ir pirmą vietą duoti nelabai gerai..

1. CM Punk persirengęs Jeff Hardy.
2. HBK outsmart's Taker. Every time (allmoust) till WM :)
3.
KOMENTARAI: Pirma vieta.. auskas.. Visada buvau tokių segmentų mėgėjas (pvz. king Booker išėjimas su King of Kings muzika :D ) antra vieta - bet kuris Takerio "prigavimas" - tiesiog buvo žavu žiūrėti, kaip programa pasukta neįprastai - dažniausiai Takeris prigavinėja savo aukas.

Blogiausias wrestleris
1.
2. Nash.
3. Raven.
KOMENTARAI: Womens netrukiau, nes list'e iki pirmo vyro reiktų laukti turbūt 10 vietos.. :) Kažkokio įspūdingai blogo wrestlerio, kaip keista, šiais metais lyg ir neprisimenu. Nash su savo medinėm kojom į ringą kovoti lipti neturi galimybių, o Raven man tiesiog atrodo nemotyvuotas, ir šiaip nervinantis.

Blogiausias mačas
1. HOG PEN MATCH. 'nuff said.
2. Jenna Morasca vs. Sharmell. Nusižengiu sau, ir įdedu šį reikalą, nes tai buvo mačas, kuris būtų puikiai tikęs į Heroes of Wrestling card'ą.
3. taker vs CM Punk. Screwjob again, realy? (skaityti miz'o baslu).

1. Sorry Michael... :)

Blogiausias angle/feudas
1. DX vs Horns'.
2. Abyss vs Steve w/ anybody.
3.
KOMENTARAI: DX čia patenka dėl to, kad tai kerta jų įtikinamumui. Abyss čia galima dėti kiekvienais metais, nes kažkodėl visiems reikia jį vaizduoti kaip nestabilios psichikos.. Juk galėtų jis būti stabiliai pakrikusios psichikos, ir tada išeitų pakurti logiškesnių ir neatsibodusių feud'ų.

1. Superstars
KOMENTARAI: Bet vien dėlto, kad ten truksta build'ų.

KOMENTARAI: Nerašau dėl to pačio kaip ir geriausio nerašiau.

nMo.lt simpatija 2008
1. CM Punk.
2. Kennedy :) Už YouTube filmukus :)
3. Angle
4. HBK
5. Desmond

nMo.lt antipatija 2008
1. RUSSO!!!!
2. Mark Henry.
3. Booker T.
4. Chavo.
5. Rey.

Dar buvo galima pridėti METŲ TAUNT (Beer............... Money.......!)

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Metų Pro-Wrestleris
1. Austin Aries
2. AJ Styles
3. Davey Richards
4. CM Punk
5. Kurt Angle
6. Chris Jericho
7. KENTA
8. Bryan Danielson
9. Jeff Hardy
10. Randy Orton
KOMENTARAI: Na, man dėl pirmos vietos apsispresti buvo gana lengva. Aries dar 2008-ųjų pačioje pabaigoje turninosi į heelą ir daugelis, įskaitant ir mane į jį kaip į blogiuką žiūrėjo skeptiškai. Tačiau jis visa tai paneigė. Jis tapo geriausiu kalbėtoju kompanijoje ir pavasarį laimėjęs ROH titulą tempė kompaniją ant savo pečių, ypač kas lietė savaitinius HDNet šou. Kadangi Jericho nebėra chikenshit heel, mano akimis, būtent Aries yra geriausias chickenshit heel’as wrestlinge. O kaip wrestleris jis visados buvo puikus. Antroji vieta yra dalinai mano simpatija, tačiau džiugu, kad pagaliau AJ turėjo tikrai gerus metus po visų Angle Alliance, Christian Collition ir pan. heel’o nesąmonių, kurios buvo 2007-2008 laikotarpyje. Man gana netikėtai tapęs čempionu, jis main event’ino paskutinius 4 TNA PPV ir visi jie buvo paženklinti gerais arba labai gerais mačais. Davey prasimušė ir tapo viena ryškiausių JAV indy wrestlingo žvaigždžių būdamas geras prie mic‘o ir nuostabus ringe. CM Punk irgi vasarą pagaliau pakilo į main eventerį kaip šviežias heel‘as ir tempė SmackDown‘ą ant savo pečių po netikėtos Edge traumos. Jei ne klaiki metų pabaiga, dėl kurios aš tiesiog širstu ant WWE, jis buvo labai realus kandidatas į WOTY sostą. Angle yra labai nuvertinamas, jis vis dar yra puikus ringe, geras prie mic‘o ir nors ir ne taip ryškiai kaip ir pernai, tempė TNA šou ant savo pečių. Jericho savo ruožtu darė tą patį. Likę wrestleriai buvo aktyvus, turėjo gerus mačus ir daug overness.

Metų in-ring performeris
1. Davey Richards
2. Bryan Danielson
3. KENTA
KOMENTARAI: Kadangi nominacija vadinasi “Metų in-ring performeris”, o ne “Geriausias in-ring perofmeris šiuo metu biznyje”, aš, priešingai, nei kaikurie negaliu čia rašyti Shawn Michaels, nes realiai apart nuostabaus mačo su ‘Takeriu, bei gerų mačų su Cena bei Legacy (Hell In A Cell), jis nelabai pasižymėjo. Davey Richards buvo JAV independent wrestling karalius. Jis iki šiol neturi kontraktu su jokia kompanija ir šiemet wrestlino praktiškai visur – ROH, FIP, DG, DGUSA, FIP ir dar paskutiniu metu atidarė pats savo kompaniją – ELVOVE Wrestling. Iš tiesų aš šiemet savo kompe išsaugojau beveik visus geriausius metų mačus, kuriuos pats žiūrėjau, kad dabar, metų gale galėčiau kaip galima objektyviau suskirsyt MOTY top’ą. Ir iš kokių, grubiai tariant, ~30 geriausių mano matytų mačų šiais metais net ~10 buvo Davey Richards mačai. And that says a lot. Ringe jis turi viską – mat-wrestling techniką, aerialistinius veiksmus, strong-style stiffi’inimą, o už kokių dviejų metų turės dar ir patirtį, ko pasekoje manau bus geriausias wrestleris pasaulyje, pranokdamas Danielsoną bei HBK, jei pastarasis dar nebus pakabines būtsų ant vienies.

Metų kalbėtojas
1. CM Punk
2. Chris Jericho
3. Austin Aries
KOMENTARAI: Kadangi Edge gavo traumą, Mick Foley ir Cena buvo prastai bookinami, DX darė kvailą komediją, tai 3, mano nuomone, geriausius kalbėtojus atrinkti buvo gana nesunku. Sunkiau buvo paskirstyt juos vietomis. Iš tiesų, manau, kad Jericho yra geriausias iš jų, tačiau dėl bookingo jis buvo daugelyje savo promo kartoti tą patį, su kuo susidorojo geriausiai kaip tik buvo įmanoma, negauna pirmos vietos. Aries buvo puikus, tačiau būnant indie yra kur kas lengviau būti geru kalbėtoju nei mainstream’e. O CM Punk’ui tiesiog leido daryti tai, ką jis geriausiai moka, tai buvo kaip atgaiva mums ir su geru bookingu jis buvo visos vasaros PW highlight’as, nesvarbu iš kokios kompanijos.

Metų feud‘as
1. Jeff Hardy vs. CM Punk
2. Chris Jericho vs. Rey Mysterio
3. Austin Aries vs. Tyler Black
4. Team 3D vs. Beer Money Inc.
5. D-Generation X vs. The Legacy
KOMENTARAI: Hardy/Punk feudas man buvo visokeriopai puikus. Visų pirma, jis buvo netikėtas, nes kas galėjo pagalvoti, kad tuometinis face’as CM Punk išgrynins lagaminą prieš dar didesnį face’ą Jeff’ą? Džiugu, kad bookeriai buvo pakankamai protingi ir leido Punkui būti savimi. Ir nesutinku su Fortu, kad tai buvo vien CMP nuopelnas. Visgi Jeffas su savo fanų armija buvo idealus žmogus, prieš kurį kitas wrestleris turėtų turnint heel’u, nes Jeffą publika palaikys bet kokiu atvėju. Ir pats Hardy savo role atliko puikiai – kai kur neblogai pašnekėdamas, o ringe trankydamas subine nepaisant to, kad žinojo, jog tuoj išeis, o tai – labai pagirtina. Kiti feudai irgi buvo geri, nors mažiau. Į šį sąrašą įtraukiau, nes jie turėjo gerų segmentų ir/ar gerų mačų. HBK/Taker neįtraukiau, nes geras feudas turi turėti daugiau nei vieną mačą, kad būtų metų feudas.

Metų komanda
1. The American Wolves
2. The Young Bucks
3. Chris Jericho & The Big Show
4. The British Invasion
5. Beer Money Inc.
KOMENTARAI: American Wolves buvo puikūs prie mikrofono (ROH standartais, žinoma), o ringe susuko daugiau ****+ mačų nei bet kuri kita komanda JAV wrestlinge ir tai faktas. Į Young Bucks aš iš pradžių žiūrėjau skeptiškai – spot-monkeys, atrodantys kaip The Rockers, o 2009-aisiais to jau negana norint būt gera komanda. Bet džiaugiuosi klydęs, šie vaikinai, mano akimis, yra geriausia in-ring komanda JAV šiuo metu. Jie yra high-spotiški, tačiau ne Jack Evans lygio – gali wrestlinti ir paprastais veiksmais ir tie jų spotai neatrodo dirbtiniai, bent jau man. Labai tikiuosi, kad TNA jų laukia sėkmė. JeriShow buvo puikūs, žinoma Chriso dėka, kuris iš š išspaudė vašką ir tik gerų mačų stoka jiem sutrugdė mano akyse būti metų komanda. British Invasion ir Beer Money yra smagios komandos, geros ringe ir turinčios gerus gimmickus. Fortaz paminėjo, kad Beer Money grimsta, tačiau aš manau, kad reikalui esant dėl savo overness jie laisvai gali būti iškelti su pora pergalių. Tiesiog jie buvo auka to, kad kaip top heel team dabar “karšti” yra Britai, o kaip face’ai BM nėra tokie geri.

1. CM Punk
2. Kofi Kingston
3. Bobby Lashley
KOMENTARAI: Punk ne tiek patobulėjo, kiek gavo šansą. Tačiau kas liečia jo pasirodymą, he really stepped up. Pernai jau buvau nurašęs jį kaip “dar vieną puikų wrestlerį, kuris degradavo ir aptingo dėl perkrauto WWE tvarkaraščio”, tačiau pakilęs į ME, atrodo jis susigrąžino motyvaciją dirbti ringe ir ten buvo geras. Buvo laikotarpis atsimenu, kai jis SD ir PPV per du mėnesius neturėjo nė vieno mačo, žemesnio nei ***. Kofi, jau priešingai, tikrai patobulėjo tiek ringe, tiek prie mic’o. Itin skaniai suvalgiau jo promo ant naujos Ortono mašinos ir Team Kofi/Team Orton mačą per SS. Tie, kas lankydavosi games.lt senais laikais, galbūt atsimena, kaip aš nekenčiau Lashley WWE laikais, vadinau jį dar blogesniu už Batista ir t.t. Bet mano nuostabai, TNA ringe jis wrestlina žymiai geriau nei kadaise WWE ir gaila, kad tas progresas dabar nėra matomas, nes jis feudina su Steineriu.

1. Davey Richards
2. The Young Bucks
3. Kofi Kingston
KOMENTARAI:Na čia daug pakomentuosi. Praeitais metais man Davey ir Kofi tiesiog nepatikdavo, o Young Bucks’ų išvis nežinojau. Šiemet, visi jie jau yra mėgiami publikos ir jų visų laukia šviesi ateitis. Labiau tik dėl Kofi abėjoju, tačiau tikiuosi, kad jo push’as nebus nukirptas.

1. Chris Hero
2. Christian
3. William Regal
KOMENTARAI: Žinoma, Hero nėra kažkoks jobberis ar tiesiog negaunantis eterio talentas. Gauna jis ir eterio, ir šiek tiek high-profile mačų (ROH standartais). Tačiau jis yra nuostabus talentas, labai geras ringe, vienas universaliausių, puikus prie mikrofono (tie, kas žiūri ROH Video Wire’us man pritartų – ten jis beveik visada cut’ina geriausią promo), tačiau kompanijoje neužima tokios aukštos vietos, kokią mano akimis turėtų užimti. Per Final Battle įvyko Kings of Wrestling (Hero ir Castagnoli komandos) reunion, kas man nepatinka, nes nors ir ta komanda prieš kelis metus buvo labai gera, aš noriu Chrisą matyti main evente. Šiek tiek panaši situacija su Christianu – maždaug 3/5 2009-ųjų jis praleido būdamas ECW čempionu, tačiau su savo įgudžiais ir patirtimi jis turėtų būti kažkurio world title picture. Nors jis ir geras face’as, manau jam padėtų ir heel turnas. William Regal, nors ir gana senas (41 m.), bet vis dar galėtų puikiai wrestlinti jei WWE jam duotų progą tai padaryti ir, kas be ko, yra puikus heel’as. Neveltui toks wrestleris kaip Bryan Danielson jį laiko savo modeliu. Gaila, kad net ir ECW jis yra šėšėlyje.

1. Sheamus
2. Drew McIntyre
3. Batista
KOMENTARAI: Pirmosios dvi pozicijos man yra akivaizdžios. Manau, kad suprantu, ką juose įžvelgia Shawn’as su Hunteriu ir pagirtina, kad jie bent jau ieško naujų žvaigždžių, tačiau norint pushinti jauną talentą reiktų bent jau palaukti, kol jis yra over su fanais, arba išsirinkti tokį talentą, kuris būtų over, o ne pushint žalius naujokus iki mėnulio, duoti jiem titulus, nors jie dar net nespėjo įgyti overness. Batista yra banalus pasirinkimas, tačiau jau ir dėl amžiaus, kitamet turėtų jau mažėti jo statusas ir push’as, bent jau maždaug iki Big Show lygio.

1. Dragon Gate USA
KOMENTARAI: Nelabai turėjau iš ko rinktis. Puro aš nežiūriu, per šiuos metus mačiau tik vieną renginį, WWE ir TNA to nenusipelnė, o ROH nors ir suteikė man nemažai džiugių akimirkų, aš jaučiu, kad Gabe pasitraukus (o tiksliau jį atleidus), suprastėjo bookingas (ypač tai akivaizdu žiūrint į Tyler Black ar Chris Hero situaciją) ir šie metai, mano akimis, kompanijai buvo kiek silpnesni nei 2008-ieji. Čia nematau kažkokių blogėjimo ženklų ar degradavimo, ROH turi šviesią ateitį prieš akis, tiesiog šiemet, mano nuomonė, jie padarė keletą klaidų, iš kurių, tikiuosi, pasimokys. O DGUSA, savo ruožtu, nufilmavo 3 PPV, iš kurių kol kas buvo galima pamatyti tik 2, jie abu buvo puikūs, o trečiasis irgi susilaukė gerų atsiliepimų iš ten buvusių fanų.

Metų savaitinis šou
1. WWE Friday Night SmackDown!
2. ROH Wrestling on HDNet
3. TNA iMPACT!
KOMENTARAI: Iškart po draftų, kai Raw susirinko didžiąją dalį vardų, daugelis nurašė „melynajį šou“, tačiau SD po draftų main evente liko tik geri workeriai ir tas melynasis šou juokėsi paskutinis. Iš tiesų man vasaros penktadienio vakarais buvo puikios – grįžti iš lauko, parašai ką nors e-fedui ir atsipalaiduoji su puikiu šou. Iš tiesų, kas liečia vasarą, aš galiu tik gerai atsiliept apie SD. 2002-aisiais šis šou taip pat buvo labai geras, tada kaip priežastis buvo nurodytas „SmackDown Six“: Edge, Rey, Benoit, Angle, Chavo bei Eddie. Tai manau šiemet buvo susidaręs naujas SD Six: Edge, Jericho, Rey, Jeff, CM Punk ir John Morrison. Ir šis šešetukas mum pateikė krūvą puikių ***1/2-**** TV mačų, praktiškai kiekvienam vasaros SD mes gaudavom mažiausiai po vieną labai gerą mačą. Ir bookingas buvo gana protingas – puikūs Punk/Jeff, Edge/Jeff, Jericho/Rey bei Punk/Morrison feudai. Tačiau, kaip ir visi geriausi dalykai karanors pasibaigė, taip baigėsi ir vasara. Sugrįžo Undertaker ir iš pradžių daug žadėjusi jo ir CM Punk programa dėl prasto bookingo buvo sužlugdyta. Atsikėlė po to ir Batista ir dabar šie du milžinai feudina tarpusavyje ir yra SD viršuje, kaip ir buvo paskutinius keletą metų. Tačiau prisiminimai liko ir už tai man SmackDown buvo geriausias savaitinis wrestlingo šou 2009-aisiais. Antroje vietoje ROH laidelė. Šis šou, mano nuomone, buvo geriausias, koks tik gali būti 1 valandos PW šou. Kadangi SD gerumas apsiriboja pavasario antra puse ir vasara, o mes kalbame apie visus metus, tai ROH wrestlingo prasme buvo geriausias šou. Joks kitas mum nedavė tiek ****+ mačų. Visokių promo buvo gana mažai, bet už tai jie visi jautėsi svarbūs. iMPACT‘ui trečią vietą labiausiai skiriu dėl to, kad kartais šis šou duoda džiugių akimirkų ir dėl gero TNA rosterio. Galėčiau prirašyti krūvą blogų dalykų, kurie dedasi per šį šou, tačiau aš tiesiog tikiuosi kad su Hogano neapykanta Russo ir Ferraros atžvilgiu, kitamet šis šou bus kur kas geresnis.

Metų mačas
1. The Undertaker vs. Shawn Michaels (WWE The 25th Anniversary of Wrestlemania)
2. AJ Styles © vs. Samoa Joe vs. Daniels (TNA Turning Point 2009)
3. KENTA © vs. Davey Richards (ROH Supercard Of Honor IV)
4. Davey Richards vs. Shingo (DGUSA Untouchable)
5. John Cena © vs. Edge – Last Man Standing (WWE Backlash 2009)
6. Kurt Angle vs. Desmond Wolfe (TNA Turning Point 2009)
7. Bryan Danielson vs. Naruki Doi (DGUSA Untouchable)
8. The Young Bucks vs. Warrior-5 (DGUSA Enter The Dragon)
9. Raw Elimination Chamber (WWE No Way Out 2009)
10. Jerry Lynn © vs. Tyler Black vs. Bryan Danielson vs. Austin Aries (ROH on HDNet)
KOMENTARAI: Kai rašiau savo WM25 apžvalgą, apie Shawn/Taker mačą neparašiau beveik nieko - buvau tiesiog priblokštas, todėl šiek tiek parašysiu dabar. Banaliai skambės, bet man jame patiko absoliučiai viskas. Entrance'ai buvo labai geri - Shawn'as nusileidžia iš dangaus, Underis pakyla iš pragaro. Atmosfera karšta kaip niekad, ~70 tūkstančių žmonių skleidžia dueling chantus (Let's go Michaels! / Undertaker!). Mačo pradžia buvo puiki, nieko nelaukiant jie apsikeitė smūgiais, Shawn'as mače buvo gudrus traumą simuliuojantis heel'as. Šiame mače buvo vienas botch'as, tai žinoma, Takerio skrydis nuteškiant operatorių, kuris kainavo darba operatoriumi apsimetusiam ir jį turėjusiam pagauti Sim Snukai ir vos pačiam Markui Callaway nekainavo kaklo. Tačiau aš manau, kad tas botch'as tik pavertė mačą geresniu, nes jis ir atrodė nesveikai tikroviškai, ir kai Takeris gulėjo, Michaelsas kažką sakė teisėjui, aš pagalvojau "Bliamba, Takeris susižeidė, Michaelsas call'ina mačo pabaigą ir mačas pasibaigs". Ačiū Dievui, to nebuvo, tačiau Takeris būdamas nesužeistas, labai protingai tampė nervus man, ir tik paskutinę sekundę įsirideno į ringą. Nuo tos akimirkos mačas tapo puikiu. Mačui einant į pabaigą, Shawn'as darė savo firminį jaunystės "skin the cat", ir Takeris jį pagavo ir atliko Tomstone Piledriver. Aš patenkintas mintyse galvoju "Ok, labai geras mačas, kažkur ****1/4 jam parašysiu", tačiau Shawn'as kickoutino. Aš kaip pamišęs šokinėjau kambaryje, vos širdies smūgio negavau. Vėliau peržiūrėdamas dar kartą pastebėjau, kad po to kick-out'o ir publika kraustėsi iš proto. Dar niekada nebuvau matęs, kad taip žiūrovų reakciją paveiktų vienas near-fall'as. Vat ką reiškia 2 veteranai, pažįstantįs fanus kaip nuluptus. Nuo tos akimirkaus aš iki pat mačo pabaigos buvau apimtas ekstazės, viskas man ten buvo tobula, visi apsikeitimai, Michaels'o sellingas, JR komentavimas, viskas. Ir taip iki puikaus finišo. Awesome, awesome match. Tie, kas buvo toje WM pasakojo, kad matė nemažai šeimų, atėjusių į šį renginį. Ir tame mače markinosi ir vaikai, ir jų tėvai. Va, ką reiškia klasika. Tai ne tik geriausias metų mačas, bet galbūt net geriausias viso dešimtmečio mačas (bent jau Top3 tai tikrai). Ir man pikta, kad Meltzer jam davė vos ****3/4, nes mano akimis, jei šitas mačas nenusipelno pilno 5* įvertinimo, tai kas tada nusipelno? Man įis jų mačas buvo žymiai geresnis už Hell In A Cell. Dabar trumpai apie kitus mačus: Joe/Daniels/AJ, kaip minėjau PPV apžvalgoje, pademonstravo tokią pačią magiją, kaip ir kadaise per Unbreakable. Tai ta TNA, kurią mylių - Totally Awesome Nonstop Action. KENTA/Davey Richards buvo gražus stiffinis mačas, laikęs publiką už kiaušų ir buvo smagu tiesiog žiūrėti kaip 2 puikūs jauni wrestleriai vienas kitą muša. Davey/Shingo prasidėjo kiek lėtai, tačiau buvo ilgas ir antroji mačo pusė savo near-fall'ų lietumi man žiūrint sukėlė nerealią intrigą. Cena/Edge LMS gal kiek ir pervertinu, tačiau man tai buvo svarbus mačas, nes PW fanu tapau 2006-aisiais, kai šis feudas buvo karštas, tada dar žiūrėdavau BTV, tai buvo smagu pažiūrėti šio feudo atomazgą. Angle/Wolfe viršijo visus lūkesčius, ir su visais mat-wrestling veiksmais, suplex'ais, dideliais submissionais man priminė senas-geras Angle/Benoit kovas. Danielson/Doi buvo fenomenalus mačas, prasidėjęs labai šauniai, buvo itin didelio tempo (kaip singles mačui) ir jame buvo daug smagios psichologijos. Tik šiek tiek anti-klimatiška pabaiga jį šiek tiek nutempė žemiau, nes su deramu finišu jis tikrai būtų patekęs tarp top5. Young Bucks/Warrior-5 buvo geriausias tag team mačas šiais metais, kokį aš mačiau. Smagus ir ilgas veiksmas, prasidėjęs paprastais komandiniais veiksmais ir pasibaigęs spotfestu. Taip pat tai, mano nuomone, geriausio metų PPV MOTN, todėl jis privalo būti šiame sąraše. Lynn/Aries/Danielson/Black nebuvo kažkoks šedevras ir tikrai buvo geresnių, tačiau vis tiek buvo labai geras mačas ir jį įdedų kaip free-TV MOTY 2009. Neįtraukiau į sarašą ir keleto itin gerų gimmick mačų, kaip Jeff/Edge, Jeff/Punk, Cena/Orton ar abu NWO buvę EC, nes manau, kad ten labiau suveikė ne wrestlerių talentas, o patys gimmickai. Tikrai nemažinu wrestlerių nuopelnų, tiesiog pirmenybę teikiau singles mačams, nes gerą singles mačą padaryti, mano nuomone, yra didesnis menas nei gerą TLC.

1. Jim Cornette
2. Vince McMahon
3. Vickie Guerrero
KOMENTARAI: Šiais laikais, kai wrestlerių manageriai dėl man nevisai suvokiamų priežaščių yra visiška retenybė net ir tada, kai atrodytų, kad jų verkiant reikia (pvz. Kozlov ar Umaga), yra itin sunku rasti tinkama žmogų šiai nominacijai, o Santino aš vis tiek laikai wrestleriu, todėl pas mane šitose nominacijose frontą laiko „šou valdytojai“. Jim Cornette nors šiemet ir buvo mažai TV ekrane, tačiau tiek TNA, tiek dabar ROH jis yra fun to watch.

1. Dave Prazak
2. Don West
3. Jim Ross
KOMENTARAI: Pirmą vietą duodu ROH color komentatoriui Dave Prazak. Jis yra labai geras heel komentatorius ir sudaro gerą komandą su Mike Hogewood. Ypač smagu būna kai jiedu ginčijasi dėl to, ar Chris Hero elbowpad‘as yra loaded ar ne. Don West padarė milžinišką pažangą – iš labiausiai užknisančio komentatoriaus į labiausiai pralinksminantį. Jo heel turnas buvo vienas geriausių TNA sprendimų šiais metais. Ir tik tai, kad jis TNA komentavo tik apie pusę metų neleidžia man jo statyti į pirmą vietą. Gaila, kad jį vėliau pakeitė Taz, tačiau per daug nesigraužiu, nes ir pastarasis sudaro neblogą komandą su Tenay, o West man gerai žiūrisi ir kaip Amazing Red manageris. J.R. labiau idėjau šiaip dėl simpatijos ir pagarbos, visgi vienas geriausių wrestlingo komentatorių ever. Šiemet jo highlight‘as buvo puikus komentavimas per HBK/Taker mačą.

1. Jawbreaker Lariat (Nigel McGuinness/Desmond Wolfe)
2. Starship Pain (John Morrison)
3. Right-Hand Knockout Punch (The Big Show)
KOMENTARAI: Na, daug čia nepakomentuosi. Jawbreaker Lariat yra tiesiog awesome finisheris - originalus, puikiai atrodantis ir t.t. ir dėl savo atlikimo neretai tampa Nigelo/Desmondo mačų psichologijos dalimi. Starship Pain yra gerai atrodantis veiksmas, tik man nepatinka, kad Morrison kiek per dažnai jį naudoja - kiekvieną kartą mačus laimi tik su juo. Būtų įdomiau, jei retkarčiais jis panaudotų ir savo heel'o laikais naudotą Moonlight Drive finisherį. O Big Show KO yra vienas iš nedaugelio įtikinamų WWE finisherių, ko gero net pats įtikinamiausias, taip kad jis privalo būti šiame sąraše.

Geriausias metų renginys
1. DGUSA: Enter The Dragon
2. TNA Turning Point 2009
3. ROH The Final Coutdown Tour: Glory By Honor VIII
4. WWE No Way Out 2009
5. ROH Supercard Of Honor IV
KOMENTARAI:Vertinau pagal 2 kriterijus: wrestlingo kokybę ir renginio įsimintinumą. Pirmasis DGUSA renginys buvo tiesiog nuostabaus wrestlingo fiesta, retai kada pamatysi šou, susidedantį vien iš ****+ mačų ir kas buvo gerai, kad jie visi buvo labai skirtingi ir nenusibodo. Turning Point turėjo gerą undercardą ir 2 nuostabius main eventus (abu jie, kaip galėjote pastebėti pateko į mano top mačų dešimtuką). Glory By Honor VIII neturėjo kažkokio vieno killerio MOTYC, tačiau jis buvo labai įsimintinas kaip Danielsono ir McGuinness paskutinis ROH pasirodymas ir jame buvo daug ***1/2-****1/4 mačų. No Way Out buvo labai gerai subookintas šou - buvo jame vos 5 mačai, už tai visi gavo daug laiko, Elimination Chamber idėja atsipirko su kaupu, abu EC mačai buvo labai geri, o undercardas irgi, bent jau manęs nenuvylė. Edge'o permetimas iš vieno EC į kitą buvo smagus ir netikėtas momentas, padaręs Edge dar didesniu šiknium. Supercard Of Honor IV turėjo daug gero wrestlingo, kurį vainikavo, mano trečias geriausias metų mačas KENTA vs. Davey Richards ir jis buvo įsimintinas, nes jame main evente Jerry Lynn pagaliau nugalėjo Nigel'ą ir tapo ROH čempionu, užbaigęs 18 mėnesių Nigelo titlereigną. Dar honorable mentions nusipelno ROH Manhattan Mayhem III, TNA Bound Four Glory 2009 ir WWE Summerslam 2009.

Geriausias babyface‘as
1. Bryan Danielson
2. Jeff Hardy
3. AJ Styles
KOMENTARAI: Bryan Danielson buvo puikus babyface (dar kartą pabrėžiu žodį "buvo"), visas jo overness buvo dėl in-ring darbo, specialiai jam sukurtos skanduotės, Final Countdown dainavimas, mano nuomonė, niekas nebuvo taip mėgiamas publikos kaip Bryan Danielson buvo mėgiamas ROH fanų gretose. Puikus heel'as, bet dar geresnis face'as. Mažai jam kuo nusileido Jeff Hardy - jis gaudavo pop'ą iki lubų bet kur, kur tik pasirodydavo ir, kaip minėjau, jis buvo idealus variantas kaip varžovas į heelą turninančiam CM Punk'ui. AJ Styles su sėkminga antra metų puse dar labiau įtvirtino save kaip TNA simbolis ir kad ir prieš ką iš TNA jis kovotų, vis tiek jis bus labiau palaikomas.

Geriausias heel‘as
1. Chris Jericho
2. Austin Aries
3. Randy Orton
KOMENTARAI: Na, per daug nesikartodamas pasakysiu, kad koks Jericho nuostabus mes visi žinom (išskyrus Lyncą), apie Aries puikumą aš jau rašiau, o Orton, nors jo ir nemėgstu, kaip `MK` minėjo, dar labiau išplėtojo savo gimmicką, buvo gana neblogas prie mikrofono ir, žinoma, puikus darant grimasas. Kas mane šiemet maloniai nustebino, tai kad Randy pagaliau buvo naudojamas ir put'inti over jauniem talentam, nes anksčiau jis pats buvo laikomas vienu tokių.

Metu įvykis
1. Hulk Hogan atvyksta į TNA
2. CM Punk cash’ina Money In The Bank lagaminą ant Jeff Hardy (WWE Extreme Rules 2009)
3. AJ Styles pagaliau laimi TNA titulą (TNA No Surrender 2009)
KOMENTARAI: Antroji ir trečioji vietos buvo tiesiog storyline įvykiai, kurie buvo svarbūs, džiugūs ir turėjo dideles pasekmes ateities programoms/feudams. O pirmoji vieta yra jau kurkas didesnis įvykis. Manau, kad tai didžiausias įvykis ne tik šiemet, bet ir paskutinio penkmečio. Ar tai geras įvykis, ar ne, pamatysime kitamet, o gal dar vėliau. Tačiau faktas tas, kad aš tikrai nesu vienintelis, laukiantis sausio 4-osios.

1. CM Punk – The only straight-edge World Champion in history
2. Eric Young – The leader of World Elite
3. D’Angelo Dinero – The Pope
KOMENTARAI: Taip, CM Punk jau turėjo šį gimmicką ROH, tačiau kiek mačiau jį ten, jis nebuvo toks stiprus kaip šiemet WWE. O tiem kas sako, jog jis visada buvo straight-edge – taip, tai tiesa, bet kol jis buvo face’as, tai buvo tiesiog jo biografinis faktas, o ne gimmick’as. Eric Young pagaliau išlipo iš kvailo komedijanto ir tapo tvirtu heelu lyderiu. Jo balsas yra gana kvailas, tačiau tai jam tik prideda heeliškumo. Džiugu matyt, kad Nashas tėra Youngo parankinis. The Pope gimmickas nors ir nebuvo labai stiprus, tačiau ex-Elijah Burke jį panaudojo puikiai ir man buvo malonu jį stebėti. Dar vienas talentas, savo laiku neišnaudotas WWE.

1. TNA: Jeff Jarrett – King of The Mountain
2. WWE: Starrcade – The Essential Collection
3. WWE: Batista – I Walk Alone
KOMENTARAI: Šiemet aš PW DVD nežiūrėjau taip aktyviai kaip pernai, tačiau kelis galiu išskirti. Jarrett’o DVD buvo labai ilgas su gerais mačais ir puikia dokumentika. Starrcade DVD buvo nuostabus mačų rinkinys tokiam žmogui kaip aš, kuris nėra per daug susipažinęs su WCW. Smagūs buvo Flairo ir Crockett’o, bei kitų old-school wrestlerių komentarai. Batistos DVD įdedu labiau dėl skaičiaus, man jis nusileido pirmiems dviems, tačiau tai buvo pirmas Batistos DVD ir manau, nors ir nėmėgstu jo, jis to nusipelnė. Dokumentika buvo gana nebloga, pasakojo apie Batistos karjerą (man tik užkliuvo, kad Batista visur vietoj “professional wrestler” sakė “sports entertainer”) ir mačų rinkinys buvo gana neblogas, o tai riebus pliusas žmogui, kuris ringe yra labai limited.

1. Bryan Danielson ir Nigel McGuinness atisveikina su ROH (ROH Glory By Honor VIII)
2. Chris Jericho ir Rowdy Roddy Piper apie The Wrestler filmą (WWE Raw kovo mėn.)
3. Jeff Hardy pralaimėjęs Steel Cage mačą Punkui palieka WWE (WWE SmackDown! rugpjūčio mėn.)
KOMENTARAI: Bryano ir Nigelo atsisveikinimo promo su ROH po puikaus tarpusavio mačo buvo labai emocingas ir gražus reginys, nes realiai kompaniją vienu metu paliko, mano nuomone, 2 iš 4 didžiausių žvaigždžių kompanijos istorijoje (kiti du, žinoma, Samoa Joe ir CM Punk). Antroji vieta mane pritrenkė. Paprastai Jericho ant savęs tempia promo. Not this time! Piperis pašnekėjo taip puikiai, kad mane ne tik šiurpuliai nukratė, bet net ir ašarą išspaudžiau. Tai buvo gražu. Jeff Hardy išėjimas iš WWE irgi buvo gražus momentas, panašus į Danielsono ir McGuinness išėjimą, tačiau jiems neprilygsta.

Blogiausias wrestleris
1. The Great Khali
2. Vladimir Kozlov
3. Lacey Von Erich
KOMENTARAI: Komentarų nereikia. Jie jų neverti.

Blogiausias mačas
1. The Undertaker vs. CM Punk (WWE Breaking Point)
2. Triple H vs. Randy Orton – Three Stages Of Hell (WWE The Bash 2009)
3. Triple H vs. Randy Orton (WWE The 25th Anniversary of Wrestlemania)
KOMENTARAI: Nedėjau į sąrašą visokių Santina/Vickie ar Sharmell/Morasca, nes tai buvo šūdas net neprasidėjus ir nieks nesitikėjo, kad bus kitaip. Blogiausiais mačais aš laikau šuos, kurie turėjo būti puikūs, bet galiausiai mano akyse net nepakilo virš ** skalės. Ypač gaila buvo Takerio ir Punko, nes jie šitą nominaciją mano akyse laimi dėl asilų bookerių.

1. Michael Cole
KOMENTARAI: Aš nekenčiu beveik visko ką jis pasako. Jis mane užknisa. Jis gali negadinti vaizdo, kai yra poroje su geru komentatoriumi, tačiau, kai šalia jo prie stalo sėdi Lawler, kuris ir pats nėra toil gražu geriausias komentatorius, Cole gadina šou. Man kartais net sapnuojasi tas dirbtinis jo juokas, kurį jis išleidžia po kiekvieno nejuokingo DX ar guest hosto bajerio.

Blogiausias angle/feudas
1. D-Generation X & Hornswoggle
2. Hornswoggle vs. Chavo Guerrero
3. Abyss vs. Dr.Stevie
KOMENTARAI: Aš alergiškas visom DX ir Hornswoggle nesąmonėm. O juos sudėjus kartu, gaunasi šūdų krūva. Hornie/Chavo buvo dar blogiau, tačiau jie nelietė ME, kaip tai darė Hornie/DX. Abyss/Stevie feudas buvo tiesiog blogas.

1. WWE Monday Night Raw
KOMENTARAI: Yeah, per tą godumą…Per draftus Raw taip pasistiprino vardais, kad pamiršo gerus workerius, iš kurių didžioji dalis buvo išsiųsti į SD. Taip kad – Hornswoggle + shitty guest host concept + DX + Cena/Orton/HHH main event picture + Michael Cole = WWE Raw 2009

1. TNA Victory Road 2009
2. WWE Breaking Point
3. WWE TLC: Tables, Ladders and Chairs
KOMENTARAI: Man skausminga daug rašyt apie blogus šou, todėl labai trumpai - Victory Road buvo siaubingas visomis prasmėmis, Breaking Point viskas ėjosi pusė velnio iki pat visiškos kvailystės main evente, o TLC turėjo gerą cardą, tačiau visi mačai, išskyrus Christian/Shelton, mane nuvylė, o į Sheamus, laimintį WWE titulą žiūrėjau pakraupęs.

nMo.lt simpatija 2009
1. AJ Styles
2. Edge
3. Nigel McGuinness/Desmond Wolfe
4. Tyler Black
5. Sting
KOMENTARAI: Mano favoritai praktiškai nesikeičia.

nMo.lt antipatija 2009
1. Hornswoggle
2. Michael Cole
3. Triple H
4. The Necro Butcher
5. Abraham Washington
KOMENTARAI: Negaliu pakęsti pirmų dviejų, trečiojo nevirškino kaip DX nario ir Sheamus pushintojo, Necro Butcherį laikau tiesiog kvailą gimmicką turinčiu prastu wrestleriu (kaip jis pernai sugebėjo iš WON laimėti Best Brawler nominaciją man yra sunkiai suvokiama), o Abraham Washington, gal ir galėtų būti geras personažas, tačiau jis buvo įmestas į katilą ir jį pamėgti buvo sunkiai įmanoma ir mane jis užknisa. Jo pastoviai kartojama "'ya know, what I'm sayin'", turbūt blogiausiai naudojama catchphrase šiai dienai.

Atsiprašau, kad padariau tiek daug nominacijų, pats įsitikinau, kad jų tikrai per daug ir kai teks skaičiuoti balsus, už tai sumokėsiu. Kitamet jų bus tikrai mažiau.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0