Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

nMo.lt Narių Apdovanojimai 2009

Temoje atsakymų: 43

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąSpectre, 2009-12-21, 14:56, pasakė:

Ne į temą
Žmones, nebalsuokit už mane kaip naujoką. Aš užsireginau 2008m. birželį. Prieš tai buvau su kitu nicku ir tik neseniai pasikeičiau jį. Būtent todėl dauguma galvoja, kad aš esu iš niekur išdygęs naujokas. :)
Whatever, tu kietas :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Tikiuosi, `MK` nesupyks, kad jo postą kaip šabloną panaudosiu, visgi gražiai jis nuspalvino raides...

nMo.lt Narys 2009:
1. Артём "`MalioK`" Карсюк - love him, hate him, but nMo.lt wouldn't exist without him :) Iš tiesų, šis tipas šiemet spėjo pasižymėt visokeriopai, bet kad ir iš kurios pusės jį vertintum, jis yra ta vienintelė detalė, be kurios nMo yra neįsivaizduojamas. Ir kas mano kitaip, klysta.
2. Lix - Irgi neabėjotinai viena pastebimiausių forumo figūrų. Kai užeina jiem su `MK` noras jaukti forumą, tai gero nelauk.
3. Valhalas - vienas protingiausių mano kadanors matytų žmonių šiame forume, niekada nemačiau jo atvirai nusišnekančio. Didele netektis forumui.

nMo.lt draugiškiausias narys 2009:
Nervas - kiek teko bendraut su juo ir kiek mačiau jį bendraujant su kitais, nepamenu, kad jis būtų su kažkuo susipykęs. Iš tiesų, puikiai išauklėtas, draugiškas vaikis. Tikrai nepastebėjau nieko jo parašyto, kas man sukeltų mintį "Damn, jis šiknius" ar pan. Norėčiau paminėti ir Unbroken, Jobberį Extreme ir Dizzee, bet vietos yra tik vienam.

nMo.lt Naujokas 2008:
- (niekas) - gal ir kiek arogantiškai elgiuosi, bet šioje nominacijoje nuo balso susilaikysiu. Realiai man į atmintį, deja, neįsirėžė nė vienas šių metų naujokas, dauguma jų postina tik PPV spėjimuose, karts nuo karto numesdami kokį postą PW skiltyje. Absoliuti dauguma nepasiekia net geltono diržo. Spectre ko gero yra vienintelis man patikęs naujai aktyvus narys, tačiau jis nėra tikras naujokas, taip kad jam balso taip pat neskiriu. Tikiuosi, kitamet atsiras naujas aistringas PW fanas, kuriam aš su dideliu džiaugsmu lygiai po metų galėsiu skirti šį balsą.

nMo.lt Pro-Wrestlingo ekspertas 2009:
`MalioK` - ko gero šioje nominacijose ilgiausiai sukau galvą. Mano akimis, PW skilties postintojus galima suskirstyt į dvi kategorijas - labai protingus ir aktyvius. Ir aš niekaip negalėjau išsirinkti, kuris iš šių kriterijų turi būti svarbesnis. Kol galiausiai nusprendžiau, kad ko gero, pagal aktyvumo ir žinių santykį triumfuoti šioje nominacijoje labiausiai nusipelno šis adminas. Džiugu, kad šiemet jis buvo kur kas aktyvesnis PW skiltyje nei pernai. Taip pat tikiuosi, kad į ją kitamet sugrįš praeitų metų nugalėtojas Fortaz. Juk nuo to tik visiem geriau. Galvojau iš pradžių rašyti Primusą, tačiau mano akimis, nors jis ir žinių nemažai turi, jam rašant postuose šiek tiek trūksta kruopštumo, tai už tai jam skiriu honorable mention'ą.

nMo.lt Mixed-Martial Arts expertas 2009:
`MalioK` - nothing changes here...

nMo.lt Aktyviausias 2009:
`MalioK` - Na, aš aktyvumą įsivaizduoju ne taip primityviai, kad aktyviausias yra tas, kuris parašė daugiausiai postų ir labiausiai pasikėlė diržą. Man aktyviausias yra tas, kuris parašė daugiausiai naudingų postų, padarė daugiausiai naudos forumui, labiausiai dirbo jo labui ir t.t. Todėl jau trečioj nominacijoj iš eilės balsą skiriu mūsų rusui.

nMo.lt Nevykėlis 2009:
Refresh - manau, visi, kas bent kiek įkiša nosį į e-fed'ų skiltis žino, kaip aš šio tipo nekenčiu. Buvau jį kartą susitikęs gyvenime, šiaip gana normalus čiuvas, tačiau kas liečia internetinę erdvę, jis fail'ina visuose reikaluose, su kuriais tik prasideda.

nMo.lt “Pajacas” 2009:
Lix - nors ir užknisa mane kartais jo bajeriukai, visgi turiu pripažinti, kad priešingai, nei Lynco, jie neretai būna taiklūs iš šmaikštūs

nMo.lt Protingiausias Off-Topic skiltyje 2009:
Fortaz - labai gerai jį apibūdino Skorpio. Taktiškai, tiesiai, objektyviai, viskas čiki. Vat tokius žmones norisi gerbti. Gaila, tik kitose temose jo postus šiemet įsidemėjau labiau nei ten, kur jis geriausiai gali postint - PW.

Kokie 2009 metai buvo jums nMo forume?

Na, aš vis dar myliu šį forumą, jis tebėra mano lankomiausia svetainė, tačiau aš nebekaifuoju jame taip, kaip pvz per praeitus apdovanojimus. Smarkiai sumažėjo PW aktyvumas, o man tai yra svarbiausia šio forumo dalis. Nesu kvailas ir suprantu, kad tai, jog nemažai žmonių balsuoja už mane metų PW eksperto temoje reiškia ne tiek, kad aš patobulėjau, o tiek, kad tiesiog už mane protingesni tikrieji ekspertai pritingo ir apsileido. Tikiuosi dažniau pamatyt postinantį Fortą, apžvalgas rašantį `MK`, prie PW sugrįžtantį Lix, vėl aktyviai rašantį Bottom ir bent po postą per mėnesį parašantį XEUS. Žinau, kad to nebus, bet juk pasvajoti galima, ane? Taip pat kaip ir kai kuriem, buvo itin šlykščių dalykų, daugiausiai iš pačio `MK` pusės. Apie Gruzijos/Rusijos konflikto temą ar Valhalo netekimą kalbėt neverta, bet kad ir tas pats DZT, mano akimis, kad ir koks jis buvo, visgi aktyvus narys ir kažkiek duodavo forumui, o elgiamasi su juo buvo kaip su šiukšle. Aplamai, šie metai buvo gana konfliktiniai, tai manau reiktų pasistengti išpildyti Primuso pageidavimą ir gyventi taikiau. Nors karštas ginčas ir būna įdomus iš šalies, kartais jo pasekmės būna nemalonios. Šiaip linkiu visiem nariam toliau žiūrėti šia puikią meno formą, nes kol esame mes, tol forumas ir toliau prasuks dar vienus kalendorinius metus.

P.S. Jau pradėjau gailėtis, kad prieš kelias dienas pasisakiau prieš narių apdovanojimus. Visgi labai smagu pačiam balsuoti už kitus ir pasiskaityti kitų balsus, ką jau bekalbėti apie pačiam balsų gavimą. Tik gaila, kad nėra "Metų flooderio" nominacijos, bo neteisinga, kad toks nuostabus narys kaip Lyncaz taip ir lieka mano niekur neįrašytas. Ačiū Powiui už organizavimą!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
nMo.lt Narys 2009:*
1.Lyncaz
2.Nervas
3.Walleris
nMo.lt Naujokas 2009:**
Nežinau gal koks Neverman su savo nuliukais :)
Žinoma kad Nervingasis - Nervas
Primusas
`Maliok`
Lyncazzz
nMo.lt Nevykėlis 2009:***
Refresh
nMo.lt “Pajacas” 2009:****
Maliok
Tamsos valdovas
Kokie 2009 metai buvo jums nMo forume?*****
Šie metai nebuvo labai jau prasti, bet tikrai nelabai aktyvūs nebent metų pradžia buvo aktyvesnė. Šių metų gale buvau neaktyvus nes tiesiog neturėjau laiko nMo.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
nMo.lt Narys 2009:
1. Walleris
2. Lix
3. 'MalioK'

Lix

nMo.lt Naujokas 2008:
Neverman0_0 (nelabai yra iš ko rinktis)

Walleris

'MalioK'

Lyncaz

nMo.lt Nevykėlis 2009:
Refresh

nMo.lt “Pajacas” 2009:
DaWrestler

Skorpio

Forumo aktyvumas krito, tai nieko nepasakysiu.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
NOMINACIJOS:

1. Walleris
2. Nervas
3. Kzkas

Nieko nėr vietų nėr :))) nėra įspūdingai išsiskiriančio

Ilgai galvojau, ir nusprendžiau, kad Kzkas.

Fortaz

MalioK

Walleris

DaWrestlaaaaaah

Lyncaz

Skorpio

Geri, jau daug metų šiam forume ir esu pripratęs prie neperdidžiausio aktyvumo, tad viskas ql.

Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-12-21, 16:45

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
nMo.lt Narys 2009:
1.'MalioK'
2.Lix
3.Walleris

nMo.lt Naujokas 2009:
-

Nervas

XEUS

'MalioK'

Walleris

nMo.lt Nevykėlis 2009:
Refresh

nMo.lt “Pajacas” 2009:
Lyncaz

Skorpio

Metai buvo gana silpnoki lyginant su 2008-iais-naujoku beveik nebuvo,lyginant su praeitais metais kai naujoku buvo visa kruva,aktyvumas labai sumazejes,beveik nera nauju diskusiju ar gincu kurie butu idomus ir tu juos sektum.Visgi forumas tikrai nebuvo ties mirties riba ir manau,kad artejantys 2010-ieji bus kur kas sekmingesni vien del prasidedancios TNA ir WWE konfrontacijos.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
1. MK
2. Waller
3. Nervas

-

MK

MK

Waleris

-

Lyncaz rulz :D

nMo.lt Protingiausias Off-Topic skiltyje 2008:
Neoftopinu :)

Tautų feud'as nepatiko, bet visa kita iš esmės gerai. Džiaugiuosi ir su malonumu visada skaitau Nervo naujienas. PPV rezultatus su ivertinimais, kuriuos kiek zinau MK dazniausiai deda. Gaila tiek, kad lankomumas ir aktyvumas nezymiai krito, arba bent man taip pasirode. Ka darysi, lietuvele maza, o besidominciu PW dar maziau. Tikiuosi 2010 metais tai pasikeis. :)

Draugiškiausias narys
Tebus Bottom :)

Ne į temą
nMo.lt 2009 metų avataras :D
Spoiler'is

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
1. Lix
2. Cm-4life (cuz i like cm punk)
3. Crack

Cm-4life

Lix

Lix

Lix

Lix

valhallas

Lix

Lix

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-12-21, 21:03, pasakė:

2. Cm-4life (cuz i like cm punk)

Cm-4life

Ne į temą
Kas?? :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-21, 21:56, pasakė:

Ne į temą
Kas?? :)
Ne į temą
Kazkoks ciuvas su vienu postu

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
nMo.lt Narys 2009:
1. `MalioK`- kaip ir sakė Walleris, be jo forumas neegzistuotų. Kad ir kiek jis mus supykdo, gero duoda vistiek daugiau.
2. Walleris - kai reikėdavo jis visada atsirasdavo, paaiškindavo. Jis šiais metais palyginus aktyvus su kitais nariais. Šaunuolis!
3. Lix- na Lix kaip ir viena didžiausių nMo personų, o kadangi dar ir nekursto kitų savo pasisakymais dedu jį į 3-ią vietą.

Lyncaz - žmogus visada padeda, niekada nėra kažkoks piktas. Nu ir kas, kad pajuokaut kartais nepasiseka, svarbu stengias.

nMo.lt Naujokas 2008:
Niekas - nėra naujoko, kuris nusipelnytų geriausio titulo.

`MalioK` - na Walleris dar nepriaugo, bet jei kitais metais MK bus toks pats aktyvus PW skiltyje, tai žinau už ką balsuosiu 2010-aisiais.

`MalioK` - viskas čia aišku.

Walleris - žmogus praktiškai kiekvienu postu pasako kažką naudingo ir nėra taip, kad parašo kartą per mėnesį. Taip ir turėtų būt, ne kiekybė, o kokybė.

nMo.lt Nevykėlis 2009:
Future_Boyz - no comment.

nMo.lt “Pajacas” 2009:
Lyncaz - bet jei nori imt šį titulą ir kitais metais, siūlau labai pasistengt :)

Walleris - jį daugiausiai pastebiu ten kur aš lankausi, o jo komentarai niekada nebūna kažkokie nuplaukę.

Neaktyvūs metai, pikti metai, nuobodūs metai. Buvo forume gerų akimirkų, bet ne tiek kiek norėtųsi. Net neabejoju, kad 2010-ieji bus atgaivos metai - aktyvūs, įdomūs ir šaunūs. Sėkmės :D

P.S.: MK, tavo postas - šablonas gerai veikia :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
nMo.lt Narys 2009:
1. Kakashin - nes jis to LABAI norejo...
2. Lix - o kodel gi ne? Niekas man siais metais per daug neissiskyre, todel visai smagu ir uz save prabalsuot ;)
3. `MalioK` - He's my Hero!

Lix - I'm too friendly for my own good.

nMo.lt Naujokas 2008:
O toks buvo? :D

Walleris - TIKRAS PW fanas.

Lix - jokios konkurencijos net negali but.

Walleris

nMo.lt Nevykėlis 2009:
Valhalas - na suprantat, DZT, Future-Boyz ar kiti zmones, kuriu niku as net neatsimenu tiesiog yra retardai. O sis, atrodytu protingas vyrukas, elgiasi kaip mazvaikis, kai patenka i ginca. Negana to, kad jis nesuveda vesti normalaus ginco, tai pralaimejes isizeidzia ir palieka foruma, pries tai ta pati padares e-fede. O tai kas butu, jei Valhalas isiveltu i ginca realiame gyvenime? Suicide? Kartais reikia moketi nusileisti arba pripazinti savo kalte, bet jis to nesupranta.

nMo.lt “Pajacas” 2009:
Lix - funny is good.

Kakashin - nebuvo uz ka balsuot, tai PRASOM!

Oi nuostabus metai. Prisijaukinome Charlie ir mateme dar daug isdaigu. Aktyvumo ir nauju nariu siek tiek truko, bet man vis tiek forumas yra daugiau atmosfera nei nauju postu skaitymas ir ziniu gilinimas, taigi per daug nesureiksminu. Kol si vieta egzistuoja, tol mano siela dziaugiasi.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
nMo.lt Narys 2009:
1. Lix
2. Maliok
3. Walleris

Nervas gal

nMo.lt Naujokas 2008:
----

Walleris

Maliok

Walleris

nMo.lt Nevykėlis 2009:
Refresh

nMo.lt “Pajacas” 2009:
Lix (Linai nusivaziavai ;) )

Nervas- Siaip balsuociau uz Skorpio bet kad jis beveik nesirodo

Sie metai aktyvumu kur kas prastesni uz praeitus , bet bent jau man jie buvo kur kas linksmesni.Daznai paskaites nesamones shoutboxe visada pasikeldavau sau nuotaika.Na ir reikia tiketis kad kitais metais aktyvumas bus daug daug didesnis :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2009-12-23, 22:02, pasakė:

Lix - jokios konkurencijos net negali but.
O RLY?! ;)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Man kuo toliau,tuo labiau atrodo,kad toks veikejas vardu Lyncaz prieina prie LIX acc ir cia rasineja prikolus ;)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-12-23, 22:51, pasakė:

O RLY?! ;)

YA RLY! Tu net negali buti nuominuotas, nes, na... nes nepalaikai Zaromskio :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąLix, 2009-12-24, 12:23, pasakė:

YA RLY! Tu net negali buti nuominuotas, nes, na... nes nepalaikai Zaromskio :D
NO WAI! ;)

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
1.Nervas
2.Walleris
3.Lix

Spectre

Nervas

Walleris

Maliok

Maliok

DZT

Lyncaz

Valhalas

Metai, kaip metai, gal siek tiek apmires forumas, nors ir pats nesu labai aktyvus, vienu metu naujienu nieks nerase, bet jos vel atsirado Nervo deka, del to ji pasirinkau pirmoj vietoj nMo.lt Narys 2009 nominacijoj ;) zadu lankytis cia ir toliau, tai tiek. Peace out (:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
1. Nervas
2. Walleris
3. Primusas

Kažkaip sunku ką atkapstyt...

Tarkim Powis, bet čia maždaug iš lempos

Walleris. Keeping this shit alive. :)

MalioK

Walleris

Nebuvo šiemet visokių karoxų, sapokų, kitokiu 'tard'ų, tai nelabai ką turiu peikt.

Žinau, kad Lyncui tai svarbu, tai tebūnie jis.

Skorpio

Man asmeniškai, slabnoki. Čia žinoma pats esu kaltas. Atsirado daug naujų veiklų, sumažėjo kelis x duration'as, praleidžiamas prie PC. Plius, PW kai neturi kuo nė čiut užkabinti, tai taip ir gaunasi, kad į nMo ateini, pasiskaitinėji kelis post'us ir išeini. Iš dalies gaila taip atsiribot, nes daug laiko praleista kadais, daug žmonių įdomių surasta. Ech, su šventėm visus, linkiu jums ir sau "kabliuojančių" PW metų :D
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0