Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar reikia narių apdovanojimų?

Temoje atsakymų: 14

Apklausa: Ar reikia NMO 2009 narių apdovanojimų? (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

NMO apdovanojimai

1. Taip (22 balsai(-ų) [66.67%])

Balso procentinis santykis: 66.67%

2. Ne (7 balsai(-ų) [21.21%])

Balso procentinis santykis: 21.21%

3. Man nesvarbu (4 balsai(-ų) [12.12%])

Balso procentinis santykis: 12.12%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kadangi Walleris atsisakė padaryti apdovanojimus forumo narių, ir pasiliks tik prie PW, tai narių apdovanojimus galėčiau suorganizuoti aš, bet kyla klausimas ar juos daryti pasimoka, kadangi šiais metais forumas buvo ne itin aktyvus ir kažin ar kai kuriose nominacijoje turėsit apskritai ką įrašyt. Taip, kad siūlau balsuoti ir išsakyti savo nuomones čia :)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-12-19, 16:00

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Aš trumpai-drūtai sakau, kad ne. Metai buvo blankūs forumui lyginant su praeitais (bent jau man taip atrodo), užeidavo metas, kai visose temose išskyrus off-topic švilpavo vėjai. Būkime biedni, bet teisingi - ar būtų iš ko rinktis tokiose nominacijose kaip "Metų naujokas" ar "Metų PW ekspertas"? Abėjoju... Aišku, egzistuoja tas tradicijos faktorius, kad jei darant kasmet, būtų kažkokia tradicija, bet ir ta "tradicija" būtų trumpa, ir nežinau ar šis teigiamas argumentas pranoksta mano pasakytą neigiamą.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-12-19, 16:01

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Sutinku su Walleriu :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Sutinku su Lix :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
O aš siūlyčiau šiais metais atsisakyti visų nominacijų, tokių kaip metų flooderis, pajacas ir pan, o išrinkti tik metų narį. Nes vistiek kasdien Nmo yra parašoma kažkiek postų, pateikiama naudingos info ir pan, taip kad Nmo metų nario titulas butų reikalingas.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-12-19, 16:45

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nesutinku su `MalioK`. Galiu išvardint bent 5 gerus naujokus ir kai kurie iš jų mano skalėje pralenkė pernykštį nugalėtoją, wrestlingo ekspertas taip pat kitas. Taip pat svari priežastis yra tradicija. Juk LKL neužsidarytų jei kitais metais lygoje liktų 8 komandos iš šiemet esančių 13, tai kodėl nMo turi būt kitaip? Be to net neabejoju, kad yra tokių kuriems svarbu, ką apie juos mano kiti forumiečiai (nemeluosiu, man irgi rūpi) :)

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nors kokie ir bebutu sie metai blankus,visgi manau apdovanojimai reikalingi-jei praeitais metais buvo pradeta rengti tokius apdovanojimus,tai reiktu ta tradicija ir testi.Be abejo kai kuriu kvailesniu nominaciju reiktu atsisakyt,bet bent jau 5-7 nominacijas tikrai butu galima isrinkti.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-12-19, 16:51

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Na, Powis irgi manau, kad teisingai mąsto. Aš kalbėjau grynai apie apdovanojimus, su nominacijomis ir t.t. Jei jų atsisakant, būtų šaunu išrinkti bent jau metų narį. Dėl kai kurių nominacijų sutinku, jų tikrai turėtų nelikti kai kurių, nes pernai jas įdėjau dėl skaičiaus.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Rinkausi 3 variantą, nes jis panašiausias buvo į "Susilaikau". Metai ne kokie, bet ech, kodėl gi nepadarius. Praskaidrins gal kažkam dieną ir šiaip pagyvins nMo gyvenimą. Jei kas šiuos apdovanojimus suruoš-kodėl gi ne. Prabalsuosim :D
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Apibendrinus balsavimo rezultatus nusprendžiau, kad užsiimsiu šiais apdovanojimais, kadangi didžioji forumiečių dalis pasirinko variantą "Taip". Tik šį kartą iš pernai buvusių 12 nominacijų liks, apie 6-7.

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Tik labai prasau palik metu gfx'erio apdovanojima :D

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-12-19, 20:54

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-12-19, 20:53, pasakė:

Tik labai prasau palik metu gfx'erio apdovanojima :D

O kam jo reikia? Kas kas, bet GFX tai žlugęs šiais metais.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Sakyciau, kad galetum kad palengvinti darba, panaudoti rinkimu principa kaip uzdarbis.lt

http://www.uzdarbis....09-t104188.html
http://www.uzdarbis.lt/Metu-forumietis-200...as-t104189.html
http://www.uzdarbis.lt/Metu-forumietis-200...as-t104784.html

Aisq aklai kopijuoti nereikia, bet dalykas vienas - per pirma tema siulomi dalyviai, o kitoje vyksta balsavimai uz tam tikrose grupese esancius narius :D vienu zodziu.. :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Walleris

• Administratoriai
65
Gal ir nieko Impalerio idėja, bet man kažkaip artimesnė praeitų metų sistema dėl dviejų dalykų:

1) Aš manau, kad kai nėra jokių pasirinkimo variantų, ir žmogus tiesiog įrašo viena žmogų, jo nuomone nusipelniusį laimėti kažkokioje nominacijoje. Nes pvz jei aš noriu balsuoti už DZT (imu tik kaip pavyzdį), o jo nėra tarp pasirinkimo variantų, aš jau balsuosiu už kitą už kitą žmogų ir gausis taip, kad aš nebebalsuoju už mano nuomone geriausią, nes jo tarp nominantų nėra. Man atrodo, kad kai nėra jokių kelių nominantų ir žmogus tiesiog parašo vieną narį, kuris jo nuomone toje kategorijoje geriausias, taip buna objektyviau.
2) Toks aklas balsavimas poll'e nėra toks malonus kaip balsavimas postu. Nes pvz jei pamatai, jog poll'e 3 atidavė tau savo balsa, tu pagalvotum "neblogai...", o vat kai perskaitai balsą iš konkretaus žmogaus, su komentaru ir t.t., nežinau, kaip kitiem, bet man toks balsas kur kas labiau glostytų širdį :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
As irgi 100% pritariu Walleriui.
Ne į temą
,be to manau,kad Forumas 2010 vel bus pakilime(Na bent jau iki WM26 tai tikrai) Hoganas&TNA meta issuki WWE,tik diskutuok ir diskutuok...

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-12-20, 10:35

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0