Toks biški keistokas Raw, visi midcarderiai arba uper-midcard ,bet puikus vakaras pailsėti nuo kitų Matčai tai ištikrūjų daug geriau skaitosi dabar nei prieš tai, viskas tvarkinga žavu, artimiausiu metu pradėsim SAVO feudus, nes norėjosi pradėti nuo to kas dabar yra. Žodžiu kol kas man viskas atrodo gerai.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-12-15, 22:27
[center]
2010 Sausio 12 diena
Josh Mathews: Sveiki visi šį nuostabų antradienio vakarą įsijungia ECW. Byron'ai kokios nuotaikos prieš šį ECW?
Byron Saxton: Labai laukiau šio ECW, jame matysime naujojo ECW talento debiutą, o ME turėsime No.1 contender mačą su special guest referee ECW čempionų Christian, tad manau nieko nelaukdami pradėkime.
Justin Angel vs Lance Cade (PHOTOS | VIDEO)
Royal Rumble Qualifying Match
Paul London prašymas (PHOTOS | VIDEO)
Matome ECW GM Tiffany kabinetą, staiga į jį įeina Paul London ir sako:
Paul London: Tiffany žinau, kad jūs turite daug darbų, bet noriu paprašyti leisti man šiandien susikauti su Brian Kendrick, praeitą savaitę jis pabėgo, todėl aš noriu tikros kovos!
Tiffany: Gerai, leisiu tau kovoti prieš Brian Kendrick
Paul London: Labai ačiū, bet jeigu jis vėl pabėgs?
Tiffany: Nesijaudink, jeigu jis pabėgs jis bus oficialiai atleistas iš WWE! Beje tavo kova prasideda dabar pat!
Paul London vs Brian Kendrick (PHOTOS | VIDEO)
Kas geresnis? (PHOTOS | VIDEO)
Matome prieš kovą apšilinėjantį Sabu, staiga pro jį praeina Christian, tačiau Sabu jį sustabdo ir sako:
Sabu: Tai ką jaunas bernelį pasiruošęs perleisti teisęs į ECW titulą man?
Christian: Tu gal juokauji? Toks senis kaip tu manęs niekada nenugalėtų, seneliams vieta senelių prieglaudoj.
Sabu: Tu tuo įsitikinęs?
Christian: 100 %
Christian nusišypso ir nueina...
Shelton Benjamin vs Sabu (PHOTOS | VIDEO)
Winner gets ECW title shot, Loser goes to Royal Rumble Match, Special Guest Referee: Christian
2010 Sausio 12 diena
Josh Mathews: Sveiki visi šį nuostabų antradienio vakarą įsijungia ECW. Byron'ai kokios nuotaikos prieš šį ECW?
Byron Saxton: Labai laukiau šio ECW, jame matysime naujojo ECW talento debiutą, o ME turėsime No.1 contender mačą su special guest referee ECW čempionų Christian, tad manau nieko nelaukdami pradėkime.
Justin Angel vs Lance Cade (PHOTOS | VIDEO)
Spoiler'is
Paul London prašymas (PHOTOS | VIDEO)
Matome ECW GM Tiffany kabinetą, staiga į jį įeina Paul London ir sako:
Paul London: Tiffany žinau, kad jūs turite daug darbų, bet noriu paprašyti leisti man šiandien susikauti su Brian Kendrick, praeitą savaitę jis pabėgo, todėl aš noriu tikros kovos!
Tiffany: Gerai, leisiu tau kovoti prieš Brian Kendrick
Paul London: Labai ačiū, bet jeigu jis vėl pabėgs?
Tiffany: Nesijaudink, jeigu jis pabėgs jis bus oficialiai atleistas iš WWE! Beje tavo kova prasideda dabar pat!
Paul London vs Brian Kendrick (PHOTOS | VIDEO)
Spoiler'is
Kas geresnis? (PHOTOS | VIDEO)
Matome prieš kovą apšilinėjantį Sabu, staiga pro jį praeina Christian, tačiau Sabu jį sustabdo ir sako:
Sabu: Tai ką jaunas bernelį pasiruošęs perleisti teisęs į ECW titulą man?
Christian: Tu gal juokauji? Toks senis kaip tu manęs niekada nenugalėtų, seneliams vieta senelių prieglaudoj.
Sabu: Tu tuo įsitikinęs?
Christian: 100 %
Christian nusišypso ir nueina...
Shelton Benjamin vs Sabu (PHOTOS | VIDEO)
Winner gets ECW title shot, Loser goes to Royal Rumble Match, Special Guest Referee: Christian
Spoiler'is