[center]
2010 Sausio 7 diena
Pirmasis Superstars šiais metais, ar jūs pasiruošę?
Hornswoogle vs Santino Marella (
PHOTOS | VIDEO)
1 vs 1 match
Suskamba Hornswoggle muzika ir šis kaip visada laimingas ibėga į ringa. Suskamba Santino Marrela muzika ir jis pamates varžova garsiai juokiasi, tačiau neina į ringa, o prie komentatoriu stalo priėjes pasiima mikrofona.
Santino Marella: Aš šiandien turėsiu savo gyvenimo kovą, kausiuosi prieš didįjį Hornswoogle, jis aukštas, stambus ir man jį bus sunku nugalėti ,bet aš pasistengsiu, galų gale juk aš esu Santino Marella! (Pozuoja žiūrovams ir lipa į ringa)
Prieina prie Hornswogle
Santino Marella: Nori kažką pasakyt?
Hornswoggle žiojasi kažką pasakyt kai Santino Marrela nusisuka ir sako:
Santino Marella: O jis moka šnekėti, žinote ,o aš maniau ,kad elfai yra nebiliai. Neįsižeisk ,bet...
Ir Hornwoggle atakuoja jis paima Santino už koju ir trenkia jo koja į grindini. Teisėjas išskiria šiuos abu. Santino Marrela piktas atsistoja ir teisėjas skelbia gongą!
Santino griebia mažiu ir sviedžia jį ant ringo, Hornswogle susirietes kimbasi į virves ,o Santino laukia savo šanso! Hornswogle atsisuka ir Santino susirietes pasirengia griebti jį, pralenda jam pro tarpukoji ir užkliūna jį su galva! Santino susiriečia ,o Hornswoggle krenta ant žemės. Santino visaip daužo ringo grindini su kojomis ir verkia, tuo tarpu teisėjas nesupranta kas įvyko. Santino stojasi tarsi prašydamas ,kad būtų paskelbta diskvalifikacija ,bet Hornswoggle prisėlina prie jo ir staigus rollup: 1......2.....3!!! Hornswoggle išbėga iš ringo laimingas ,nes pasiekė pergalę, o Santino guli susirietes ir susiėmes už tarpukojo kartoja: "Tai dar nepabaiga"
Nugalėtojas:
Nauja komanda? (
PHOTOS | VIDEO)
Matome užkulsiais einantį Dolph Ziggler staiga jis sutinka, naują WWE wrestlerį buvusį savo komandos draugą Kenny Dykstra. Dolph nusišypso....
Dolph Ziggler: Tai sveikas kaip sekas? Kokiais reikalais čia?
Kenny Dykstra: Sveikas, sveikas aš esu naujasis šios kompanijos wrestleris.
Dolph Ziggler: Šaunu, galbūt tavo grįžimo proga sudarykime komanda ir laimėkime čempionų titulus?
Kenny Dykstra: Puiki mintis
Abudu paspaudžia vienas kitam rankas ir po truputį besišnekučiuodami nueina.
Kofi Kingston & Mr.Kennedy vs Cryme Tyme (
PHOTOS | VIDEO)
2 vs 2 match
Pasigirsta Cryme Tyme muzika, abu kovotojai nueina į ringą, štai pasirodo Kofi Kingston, netrukus matome ir grįžusį Mr.Kennedy. Kova pradeda Kennedy ir JTG.Pasikeičia pora smūgiu.Kennedy spiria JTG į pilvą ,trenkia iš alkūnės į galvą ir atsispyres nuo virvių daro Bicycle Kick.Pin...1...kickout! Mr.Kennedy pakelia JTG,irish whip ir Super Kick tiesiai į veidą,JTG plojas ant žemės.Kofi prašo tag,bet Kennedy jo neklauso pakelia JTG ir vėl irish whip,tačiau šį kartą JTG susilaiko už virvių ir iššoka iš ringo pailsėti.Tuo metu Kennedy eina prie virvių ir irgi jau lipo iš ringo ,kai Kofi pliaukšteli jam per nugarą.Taigi atėjo laiko kovoti Kofi,Kennedy neatrodo patenkintas.Kingston paprašo ,kad Mr.Kennedy įmestų JTG į ringą,šiam žinoma nesvarbu ,jis toliau stovi savo ringo kampe.Kofi pats išlipa įmeta JTG į ringą,nespėja ne pats įlysti,o JTG jau prišliaužęs prie Shad duoda jam ranka.Shad daro Clothesline,pakelia Kofi ir bodyslam poto seka keli legdropai.Shad vel pakelia Kofi ir irish whip,Kofi bėgdamas į virvės šiaip netaip pliaukšteli Kennedžiui per petį ir iškrenta iš ringo.Kennedy neturėdamas kitos išeities įlipa į ringą ir nukenčia nuo skausmingo suplex.Shad pakelia Kennedy nuo žemės,irish whip į kampą kur stovi JTG.Tag,Shad iškelia Kennedy į orą,o JTG atstato kelia.Ojojojoi,Kennedy numetamas tiesiai ant to kelio,tikėkimės prieš mačą jis nieko nevalgė.JTG jį pakelia ir DDT.Nepavyko!Kennedy susiėmė ir spyrė JTG į pilvą.Irish whip į kampą kuriame jau stovi Kofi,Kennedy įsibegėja,JTG galas.Kas per!? Paskutinė sekundę jis pakeičia savo taikinį ir trenkia Kofi į veidą,tačiau šis greitesnis ir pasilenkęs pralenda pro ringo virvės ir išspiria Kennedy iš ringo.JTG pasinaudojęs progą trenkia Kingstonu per kojas,į ringą dar ilipa Shad,teisėjas nesugeba jo sulaikyti,Shad ir JTG sulaiko KOFI ir double irish whip,ir Kofi daro netikėta Dropkick.Shad nuo smūgio iškrenta pro ringą tiesiai ant besikeliančio kennedy.JTG jau stovi Kingstonui už nugaros,Kingston atsisuka JTG spiria jam į pilvą ir Shout Out,ne! Kingston gudriai išsisukęs,nieko nelaukia ir daro Trouble in Paradise,JTG be sąmonės.Pin 1...2...3...Kofi Kingston ir Mr.Kennedy laimi! Kofi-vienintelis likęs ant kojų stovintis kovotojas.
Nugalėtojai:
Sheamus vs Jack Swagger (
PHOTOS | VIDEO)
1 vs 1 match
Matome link ringo artėjantį Sheamus, netrukus suskamba ir Jack Swagger teminė daina. Teisėjas skelbia kovos pradžia, negu nelaukdami abu wrestleriai kimba vienas kitam į atlapus, abu apsikeičia smūgiais , tačiau netrukus Sheamus čiumpa savo varžovą ir... Front Powerslam! Netrukus Sheamus pakelia savo varžova, keli smūgiai ir dar vienas Powerslam! Sheamus apžiūri savo priešininką, Jack Swagger po truputį keliasi, bet Sheamus pasiruošęs atlikti Spear veiksmą, ar jis pavyks? Ne! Jack Swagger išvengia, čiumpa Sheamus irish whip'iną į ringo virvęs įsibėgėja ir smūgis, Sheamus krenta už ringo, teisėjas pradeda skaičiuoti. 1...2...3...4...5 Sheamus jau ant kojų, Jack Swagger jau laukia priešininko...6... Sheamus jau ringe, tačiau Jack Swagger atlieka German Suplex veiksmą, lipa ant ringo virvių ir... Šuolis! Tačiau Sheamus pasitraukia laiku ir Jack Swagger susižeidžia, viskas grįžta į Sheamus rankas, Jack Swagger po truputį keliasi, bet gauna clothesline veiksmą, keli smūgiai gulinčiam Swagger, Sheamus pakelia savo varžovą, bet gauna smūgį į pilvą, Swagger spaudžia Sheamus Cobra Twist veiksmų, tačiau Sheamus pavyksta ištrūkti ir pargriauti savo varžovą, atrodo jis atliks Bicycle Kick... Pabando... Jack Swagger išvengia ir atlieka savo firminį veiksmą. Pin'as 1...2...3! Viskas Swagger yra šios kovos nugalėtojas, jis nueina prie komentatorių stalo, kur padėtas paslaptingas laiškelis, jis grįžta į ringo vidurį, numeta laiškelį ir palieka ringą. Kai operatorius pritraukia laiškelį jame matosi parašytą: "Swaggerį dink iš mano valdų, nes aš esu kitas šio ringo karalius."
Nugalėtojas:
Kitas pretendentas? (
PHOTOS | VIDEO)
Puikia nuotaika šiandien turintis John Morrison eina užkulsiais, tačiau prie jo prieina ir jį sustabdo Tyson Kidd, kuris turi kažką pasakyti.
Tyson Kidd: Na, ką vyruti pakliuvai turiu tau labai nemalonių žinių....
John Morrison nustemba
Tyson Kidd: Per kita SD, aš kausiuos prieš tave, jeigu aš laimėsiu per Royal Rumble aš kovosiu ir laimėsiu tavo Intercontinental titulą taip, kad tavo katino dienos jau suskaičiuotos.
Tyson Kidd nusišypso ir nueina, o John Morrison atrodo šiek tiek sutrikęs.
Evan Bourne vs The Miz (
PHOTOS | VIDEO)
Champion vs Champion, Non-title match
Pasigirsta Evan Bourne muzika, fanai kraustosi iš proto, jis jau ringe, netrukus išdidžiai ringe pasirodo The Miz. Čempionas prieš čempioną, laukia puikus ME. Suskamba gongas.Bourne atsispiria nuo virvių,pračiuožia Mizui tarp kojų,ir iš nugaros daro Dropkick į kojas.Miz suklumpa ant kelių.Bourne dar karta atsispyria nuo virvių,ir TAIP!Koks galingas Shining Wizard!Evan bando Springboard Moonsault tačiau užšokus ant antros virvė jam paslysta koja ir jis teškias galva į ringą ir atrodo praranda sąmone.Ką gi,abu kovotojai nejuda ,teisėjui belieka tik skaičiuoti.1,2,3,4 Miz jau ant kelių bando atsistoti,Bourne tesugeba pajudinti ranką.5,6,7 Miz ant kojų.Jis išlipa iš ringo,pasiema kėdę ir padeda ją ringo kampe...gal prireiks.Sugrižęs į ringą jis pakelia Bourne,Irish Whip į kampą.Įsibegėja ir štai jo firminis Swinging Cornen Clothesline!Bourne susmunka kampe,The Miz vėl įsibegėja ir spiria Evanui į galvą iš kelio,jo galvą skausmingai smūgio metu prisispaudžia prie kampo.Miz nutempia Bourne į viduri ringo,pakelia ir Skull Crushing Finale! Ne,Bourne neturi jėgu išsilaikyti pats ir krenta žemėn.Miz nepatenkintas vėl kelia ir vėl bando Skull Crushing Finale,deja baigtis tokia pati,bourne vėl neišsilaikęs stypso ant zemės.The Miz bando pin 1...2...Bourne vos ne vos pakelia petį.Miz rimtai iniršęs,pasiėmęs kėdę jau ruošias visiškai sumušti Bourne,tačiau numeta ją supratęs,kad Bourne sumušimas nevertas pralaimėjimo.Miz užsilipa ant trečios virvės,papozuoja kamerom ir Flying Legdrop! Bourne atgavęs šiek tiek jėgų laiku nusiridena į šona,ir Miz veikiausiai susilaužo užpakali,susiėmęs už jo jis raitos ir inkščia.Bourne virvių pagalba atsistoja,užsilipa ant trečios virvės ir Shooting Star Press!Bet Miz pasiridena į šoną,Bourne laiku pastebi šį Mizo veiksmą ir sėkmingai nusileidžia ant kojų nesusižeisdamas.Miz bando spear,nepavyksta!Bourne pasinaudojęs tuo,kad Miz įsibegėjas pasitraukia i šoną ir Dropkicku į subinę išmeta Miz iš ringo.Įsibegėjas ir kojomis atsispyręs nuo ringo virvių jis į ringo išorę daro Corkscrew Somersault tiesiai ant Miz.Abu kovotojai vėl guli nejudėdami,tik šį kartą už ringo ribų.1,2,3,4,5,6,7 Pirmas atsistoja Bourne ir pakelęs Miz įmeta jį į ringą 8,9 Bourne įlipa pats.Bourne pradeda bėgti į Miz ir bando daryti spear,bet Miz reversina į Spinebuster,o Bourne parodydamas savo meistriškumą Mizo reversą reversiną į tornado DDT.Bourne nutempia nejudantį Miz į ringo vidurį.Užsilipęs vėl bando Shooting Star Press,tačiau šį kartą Bourne nepastebi Mizo pakeltų kelių.Po kelių sekundžių Bourne guli susiėmęs už pilvo ,o Miz atsistojęs džiaugiasi savo gudrumu.Jis pasiima mačo eigoje numesta kėdę ir laukia kol Bourne atsistos.Kai šis pagaliau atsistoja,Miz užsimoja kėde ir ruošias trenkti Evanui į veidą.Bourne automatiškai užsimerkia ir rankomis užsidengia veidą,tačiau tai ir buvo Miz plano dalis.Miz meta šalin kėdę ir staigiai apibėga Bourne.SKULL CRUSHING FINALE! Bourne krenta žemėn taip ir nesupratęs,kad jį pakirto ne kedė,Miz nori daryti Pin,bet teisėjas jį nustumia į šalį,pasilenkia prie Bourne ir atsistojęs paskelbia,kad Bourne nokautuotas,Miz laimi šį mačą. Taigi šiandien tiek ačiū, kad stebėjote.
Nugalėtojas:
© 2010 - World Wrestling Entertainment
All Rights Reserved
P.S. Komentuojam, komentuojam, aktyvumo