Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Beterz diskusijos

Temoje atsakymų: 40

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Nuotrauka

Kaip pastebėjau daugelis susidomėjo mano pasiūlytu žaidimu, tai galvoju, kad užteks floodint shoutbox'e ir pasidalinti savo laimėjimais.

Jei kas dar nepradėjote žaisti, tai siūlau užsiregistruoti ir pabandyti savo laimę. http://beterz.com/?Referer=12565 (Bonus code: FEEDMYAPP)

Taigi, kaip jums sekasi? Kokie didžiausi laimėjimai? Kur daugiausiai nudegėt? Kiek turite taškų? :D

Šioje temoje siūlau netik dalintis savo nuotykiais, bet ir patarti vienas kitam už ką statyti. Juk mes internetiniai draugai :D :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš asmeniškai savo sąskatoje turiu 189,265.97 taškus. Rankinguose esu 28.

Didžiausias laimėjimas:

Šio vakaro rungtynės Marseille 1 - 3 Real Madrid atspėjau rezultatą ir padėjęs tik 2,000 išsinešiau 40,000 (kofas 20) :D

Labiausiai nudegiau:

Gal taipogi šio vakaro rungtynės Juventus 1 - 4 Bayern. Padėjau 11,000 už Juvės pergalę ir dar 3,000 už konkretų rezultatą. Aišku, pralaimėjau.

Šiaip labai įsijaučiau į žaidimą, labai patikt pradėjo.

P.S.: šio vakaro UEFA rungtynės man kartu atnešė 72,000 taškų :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Turiu aš 21,727 btz. Didžiausias laimėjimas Simo dėka jis pastatė už Chester'į tai ir aš kaip akla višta iš paskos ir gavos taip, kad laimėjau +2,510 bz :) Statau tik už NBA rungtynes ir kartais už NFL, nes kitur sunkiau man asmeniškai. Didžiausias prapipirimas -3,000 bz tai stačiau už Cavs'us pries Grizlius, kadangi A.I. jau nebuvo ten pamaniau, kad Cavs lengvai juos sutvarkys, o pasirodo ne.
Bet ištikrūjų visai linksma, džiaugiuosi, kad pradėjau ten lankytis :]

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Vakar buvo lieva diena... nes CL keletas netikėtumų įvyko... pralošiau gal 30k btz vakar, nes Besiktas ir Juventus gavo, o Chelsea sulygiavo... Bent gerai, kad Real'as laimėjo. Gaila, kad už Man Utd nepadėjau. Šiandien manau už Barcą apsimoka dėt, už Inter'ą gal irgi.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Nu kaip jums sekasi? Aš turiu 230k. Šiaip supratau, kad neverta man į NBA lįsti, nes šį sezoną kolkas man ten tamsu ir šiaip cirkas. Va vakar vėl CL atnešė daug pinigėlių, taipogi Šaras nepagailėjo. Įdomu kaip šiandien Eurolygoje seksis. Už ką NBA šiąnakt statysit?

P.S.: Per Viasat Sport Baltic kartoja Ryto vakarykštes rungtynes. Galėtų Beterz padaryt spėjimą kas laimės :?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na va,vakar nebuvau prie neto,bet rezultatus suzinojes LABAI nuliudau :P padejau 12 tukstanciu bz.5000 uz Cle pries Mem ir 5000 uz Den zaidziant pries Bobcats :P 2000 uz Chi zaidziant pries NJ :( turiu saskaitoje 20,165 bz :? Katik pastaciau po 5000 gabalus keturiose rungtynese. Uz Siena,uz Maccabi,uz Den ir us Bos ;)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-12-10, 18:17, pasakė:

Katik pastaciau po 5000 gabalus keturiose rungtynese. Uz Siena,uz Maccabi,uz Den ir us Bos ;)

Tikiuosi neišdegs tau :? :P Pats šiandien iš Eurolygos pastačiau už Žalgirį, Lottomaticą, Unicają.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
2 kartus buvau surinkes po 40k. Abu kartus 40sudeginau per viena matcha :? ( O siaip dar kokius 4-5kartus turejau po 20-30k,sudegindavau po biski arba gaudavau is ju iki 40 ir tada sudegindavau ;))
Didziausias laimejimas 28k,staciau ant siauliu 10k.
Siuo momentu turiu 10k pastates,nes vakar sudege mano antrieji 40k pastatyti uz bullsus kai jie pries netsus zaide.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Unbroken, kiek tu gauni taškų už tai kad kažkas straipsnelį pažiūri?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-11, 14:22, pasakė:

Unbroken, kiek tu gauni taškų už tai kad kažkas straipsnelį pažiūri?
Šiaip nesuprantu tos sistemos biškį, taškų už straipsnio aplankymus negavau, įvykdžiau užduotį (užsireginau į UseNEXT), bet taipogi, negavau BZ...

EDIT:
Turėčiau gauti po 20 BZ.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-12-11, 15:06

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-12-11, 14:57, pasakė:

Šiaip nesuprantu tos sistemos biškį, taškų už straipsnio aplankymus negavau, įvykdžiau užduotį (užsireginau į UseNEXT), bet taipogi, negavau BZ...

EDIT:
Turėčiau gauti po 20 BZ.

Sumokėjai eurą UseNext? Tik sumokėjus registracija užskaitoma.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Uzsireginau ;] Pastaciau 7,5k uz Atlanta, nes neblogas kofas, zaidzia pries Raptors, manau turetu laimet, bei 7,5k uz Spursus ;] Tikiuos pavyks laimet ;D

Edit: VELNIAS!! Nepamaciau, kad toks milziniskas kofas uz Magicus, manau jie tikrai sugebes palaust Sunsus. ;| Meginkit kiti statyt, manau Magicai pajegus laimet pries Suns ;]

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-12-11, 17:07

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Geras kątik prikolas buvo ;D

Rungtynės Hertha - Bayern Leverkusen. Po pirmo kėlinio Hertha pirmauja 1-0, bet antram kėliny Bayern išlygina. Praktiškai visi pastatę už Bayerną, nes jis kaip ir favoritas buvo. Ir bum, 90-ą minutę favoritai įmuša! Visi laimingi, jau dalijasi kiek taškų gaus. Bum jau kitoj atakoje Hertha lygina rezultatą ir mačas baigiasi lygiom. Kaip visi pergyvena dabar... ;D

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-11, 23:29, pasakė:

Geras kątik prikolas buvo ;D

Rungtynės Hertha - Bayern Leverkusen. Po pirmo kėlinio Hertha pirmauja 1-0, bet antram kėliny Bayern išlygina. Praktiškai visi pastatę už Bayerną, nes jis kaip ir favoritas buvo. Ir bum, 90-ą minutę favoritai įmuša! Visi laimingi, jau dalijasi kiek taškų gaus. Bum jau kitoj atakoje Hertha lygina rezultatą ir mačas baigiasi lygiom. Kaip visi pergyvena dabar... ;D

Gal turėjai omeny ne Bayern, o Bayer, nes būtent prieš Leverkuzeno, o ne Miuncheno komandą žaidė Hertha.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-12-12, 08:43

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Kaip jums šiąnakt NBA? Aš tai puikiai sustačiau, iš 7 rungtynių 6 atspėjau, o neatspėjau Magic pralaimėjimo :P Žiauriai džiaugiuos, nes abejoju ar cirke šitam dar geriau galima :?

EDIT: Rankinguose jau 9 :P

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-12-12, 08:42, pasakė:

Gal turėjai omeny ne Bayern, o Bayer, nes būtent prieš Leverkuzeno, o ne Miuncheno komandą žaidė Hertha.

Fui, mano klaida ;)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-12-12, 11:54

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Pastaciau po 5k uz Wizards, Pistons, Mavs ir Blazers.Taipat paprikolu 1150 BZ uz Suns, nors nelabai tikiu kad jie laimes ;] Beto, ka staciau vakar, abi pasirinktos komandos laimejo.Tikiuos ir siandien neprasaut.

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-12, 11:54, pasakė:

Kaip jums šiąnakt NBA? Aš tai puikiai sustačiau, iš 7 rungtynių 6 atspėjau, o neatspėjau Magic pralaimėjimo :) Žiauriai džiaugiuos, nes abejoju ar cirke šitam dar geriau galima :lol:

EDIT: Rankinguose jau 9 ;)
Fui, mano klaida (H)

Ne į temą
You failed again :D :D. Leverkuzeno Bayer (ne Bayern).

Na, o šiaip sveikinu su 9 vieta :D.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-12-12, 13:24

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-12-12, 13:23, pasakė:

Ne į temą
You failed again (H) ;). Leverkuzeno Bayer (ne Bayern).

Na, o šiaip sveikinu su 9 vieta :).

Ką aš tau vėl failinau? Pats failinai man atrodo :lol:

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-12, 13:36, pasakė:

Ką aš tau vėl failinau? Pats failinai man atrodo :lol:

Ne į temą

Citata

...Rungtynės Hertha - Bayern Leverkusen. Po pirmo kėlinio Hertha pirmauja 1-0, bet antram kėliny Bayern išlygina...

Ne Bayern, o Bayer (H).

Anyway, čia ir baigiam offtopic.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-12-12, 14:28, pasakė:

Ne į temą

Ne Bayern, o Bayer :lol:.

Anyway, čia ir baigiam offtopic.

Ne į temą
Taigi aš jau vieną kartą pasakiau, kad suklydau, ką čia svaigsti.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Kas kiek laiko jie atsiuncia tuos 10.000 i acc?Vakar pastaciau visus savo BZ uz Orlanda ir va... 103:106 :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-12-12, 14:37, pasakė:

Kas kiek laiko jie atsiuncia tuos 10.000 i acc?Vakar pastaciau visus savo BZ uz Orlanda ir va... 103:106 (H)

Šią naktį atsinaujins taškai tau :lol:

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
buvau vienu metu gal 500 vietoj, bet po vienos nelemtos Cl dienas kritau toli toli... dabar 2771, numesiu šiandienos statymus, buvo daug gerų, bet btz neužteko...

Domas Baksys bet for Manchester United wins in Premier League › Manchester United vs. Aston Villa.

- bet for Manchester City wins in Premier League › Bolton vs. Manchester City.

- bet for Tottenham wins in Premier League › Tottenham vs. Wolves.

- bet for Newcastle wins in Championship › Barnsley vs. Newcastle.

- bet for Bayern Munich wins in 1. Bundesliga › Bochum vs. Bayern Munich.
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26
Užsireginau Travian'e, bet taškų vėlgi negavau...

EDIT: Pagaliau

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-12-12, 17:58

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Ką manot apie šiandienos mačą Genoa - Valencia? Man norisi užmest už Valencia.
Turiu dabar 60k, pagaliau išlipau beveik iš minuso (return on stakes), dėl to turėčiau būt dėkingas PSV kurie vakar aplošė Cluj. :D
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0