Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

It's On: WWE vs. TNA

Temoje atsakymų: 43

Apklausa: RAW vs. iMPACT! reitingai sausio 4-ąją. (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Kokį bendrą reitingą sausio 4 d., jūsų manymu turės Raw?

1. <0.5 (3 balsai(-ų) [6.82%])

Balso procentinis santykis: 6.82%

2. 0.5-1.0 (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

3. 1.0-1.5 (1 balsai(-ų) [2.27%])

Balso procentinis santykis: 2.27%

4. 1.5-2.0 (1 balsai(-ų) [2.27%])

5. 2.0-2.5 (1 balsai(-ų) [2.27%])

6. 2.5-3.0 (5 balsai(-ų) [11.36%])

Balso procentinis santykis: 11.36%

7. 3.0-3.5 (18 balsai(-ų) [40.91%])

Balso procentinis santykis: 40.91%

8. 3.5-4.0 (10 balsai(-ų) [22.73%])

Balso procentinis santykis: 22.73%

9. >4.0 (5 balsai(-ų) [11.36%])

Kokį bendrą reitingą sausio 4 d., jūsų manymu turės iMPACT?

1. <0.5 (1 balsai(-ų) [2.27%])

2. 0.5-1.0 (5 balsai(-ų) [11.36%])

3. 1.0-1.5 (12 balsai(-ų) [27.27%])

Balso procentinis santykis: 27.27%

4. 1.5-2.0 (17 balsai(-ų) [38.64%])

Balso procentinis santykis: 38.64%

5. 2.0-2.5 (3 balsai(-ų) [6.82%])

Balso procentinis santykis: 6.82%

6. 2.5-3.0 (0 balsai(-ų) [0.00%])

7. 3.0-3.5 (0 balsai(-ų) [0.00%])

8. 3.5-4.0 (2 balsai(-ų) [4.55%])

Balso procentinis santykis: 4.55%

9. >4.0 (4 balsai(-ų) [9.09%])

Balso procentinis santykis: 9.09%

Kurio pro-wrestlingo šou peržiūrėjimui jūs teigsite pirmenybę?

1. WWE Raw (23 balsai(-ų) [52.27%])

Balso procentinis santykis: 52.27%

2. TNA iMPACT! (14 balsai(-ų) [31.82%])

Balso procentinis santykis: 31.82%

3. Visiškai vienodai (6 balsai(-ų) [13.64%])

Balso procentinis santykis: 13.64%

4. Nežiūrėsiu išvis (1 balsai(-ų) [2.27%])

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

Sausio 4 d., pirmadienį, 3 valandų tiesioginis TNA iMPACT! su Hulk Hogan!
Head-To-Head with Raw!

Na, per daug neišsiplėsiu, tik raportuoju naujieną. MMA ir UFC gerbėjai šią naujieną sužinojo pirmieji. Dixie Carter savo twitteryje parašė žiūrėti UFC Ultimate Finale. Šiame šou kartu sėdėjo TNA Šv.Trejybė - Dixie, Hulkster ir Bischoff. Hogan buvo pristatytas kaip "TNA Wrestler". Aš žiūrėdamas, galvojau, kad tuo viskas ir pasibaigs, bet...Už valandos, Mike Goldberg (UFC komentatorius) pasikviečia šalia savęs Hulką. Jie dviese pakalba, kaip Hoganas ką tik prisijungė prie TNA ir Hoganas praneša, kad sausio 4 d. bus tiesioginis 3 valandų iMPACT!, kuriame debiutuos pats Terry. Visą šį segmentą, galite pažiūrėti TNAWrestling.com puslapyje. Tai bus first-time ever Raw vs. Impact susidūrimas pirmadienio vakare. Turbūt nieks neabėjoja, kad reitinguose laimės Raw, tačiau bus įdomu pažiūrėti, kiek TNA, išsitraukę 2 stiprius kozirius (tiesioginį eterį ir, žinoma, Hoganą), gali pavogti žiūrovų iš Raw. Pats faktas, kad tai buvo pranešta per UFC šou ir kad Spike šia proga duoda tris valandas eterio, reiškia, kad šis kanalas yra "all over Hulk" ir tikrai hype'ins šį įvykį kiek tik gali, kad visi Spike įsijungiantys žmonės žinotų apie Hulką ir TNA. Tačiau iškart pasklido gandai, kad The Rock gali būti būtent sausio 4 Raw guest host, bet tai dar nepaskelbta ir manau, kad tai tik IWC spėliojimai, o ne nutekėję WWE planai, nes jei atmintis manęs neapgauna, aš prieš berods prieš mėnęsi girdėjau sausio 18 datą. Kaip ten bebūtų, nieks nepaneigs, kad 2010 prasidės su trenksmu ir mums, PW fanams, tai turėtų būti įdomiausi metai per pastaruosius keletą metų. Nors tolimesni TNA planai neaiškūs, aiškūs yra jų tikslai, tai būtų tikslinga pabaigai sušukti:

LET THE MONDAY NIGHT WAR II BEGIN!!!

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-12-29, 23:41

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nu o šiaip tai WOW, tik aš bijau, kad "cross the line" taip ir neperžengs tos 1.3 linijos :lol: Nesekiau aš naujienų ir nežinau, kada turėtų būt Rock guest host, bet jei ištikro specialiai dėl iMPACT'o The Peoples Champ pasirodytų 01.04, tai reikštų, kad bent kažkiek WWE išsigando, o tai būtų labai geras ženklas. Tik dabar klausimas, ar iMPACT vienam kartui bandys pašokinėt prieš WWE, ar jie keliauja visam laikui į pirmadienį, ar jau turės du savaitinius šou. Kad ir kaip ten bebūtų, aš jau laukiu naujų, tigro (t.y. mano) metų!

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-12-06, 15:16

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Realiai as manau jie tiesiog pissed off Vince ir dabar jis tures tik daugiau noro jos suminti. Vieninteliai idomsu faktoriai, tai speju Eric Bischoff neeina i kara be ginklu, o Sausio 4 diena musu laukia koks nors netiketas ir paliginamai stambus TNA pasirasimas siurprizas - tik negaliu speti kas tai (gal Roba Van Dam). Taip pat vienas pliusas, kuri tures TNA, bent metus kol Mrs. McMahon ves savo rinkimu kompanija, tai jie gali ramiai ekspluatoti seksa ir labiau N-14 (kalbant Lietuvos terminais) turini, nes kol Linda iesko kelio i senata, WWE turetu likti PG ir as esu tikras, kad Easy E zino apie ta pranasuma. Siaip ar taip - neziurint i tai, ar TNA tai bus tik kulka i galva ar jie istiesu gales pradeti normalu Monday Night Wars II, muu laukia labai idomi PW metu pradzia 2010-ais.
Beje, Joe Rogan yra tiesiog awesome komentatorius, nes kai Hogan pradejo savo "Watcha gonna do <...>" fraze, Joe israiskos buvo tiesiog fantastiskos :lol:

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Holly Macaroni :D Na cia tai naujiena... Tiesa pasakius kazko tikejausi,bet ne taip greit,o gal pats laikas praejo greit? :lol: Labiausiai patiko kai pats isgirdau is Hulk lupu tai,jis kalbejo labai uztikrintai ir jei TNA nuvogs bent dali ziurovu is RAW tai bus AWESOME!!!Kaip Lyncaz sake del Rock'o ''jei ištikro specialiai dėl iMPACT'o The Peoples Champ pasirodytų 01.04, tai reikštų, kad bent kažkiek WWE išsigando''.Kas tikrai rodo,kad turetu but super.Tai iseis i nauda visiems,gal WWE nebedarys sudinu ppv,sudinu ME,tokiu kaip CENA vs Hunter ir tt.Laukiam nesulaukiam...
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-12-06, 15:51

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na sklinda gandai, kad WWE zada atsakyti triju valandu show, zinoma tai ne the rock pasirodymas, bet visvien sioks toks atsakas.
Kas man patinka, tai kad TNA neina aklai i monday night wars, jie tiesiog nori paziureti, kiek ziurovu sugebetu pavogti is WWE su Hoganu priesaki pirmadieniais, na ir po to gales padaryti isvadas ar tikrai apsimoka siekti pastovaus sloto pirmadienio vakarais.

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-12-06, 15:51, pasakė:

Holly Macaroni :D Na cia tai naujiena... Tiesa pasakius kazko tikejausi,bet ne taip greit,o gal pats laikas praejo greit? :lol: Labiausiai patiko kai pats isgirdau is Hulk lupu tai,jis kalbejo labai uztikrintai ir jei TNA nuvogs bent dali ziurovu is RAW tai bus AWESOME!!!Kaip Lyncaz sake del Rock'o ''jei ištikro specialiai dėl iMPACT'o The Peoples Champ pasirodytų 01.04, tai reikštų, kad bent kažkiek WWE išsigando''.Kas tikrai rodo,kad turetu but super.Tai iseis i nauda visiems,gal WWE nebedarys sudinu ppv,sudinu ME,tokiu kaip CENA vs Hunter ir tt.Laukiam nesulaukiam...
Spoiler'is
Na pirma, tie, kas labiau domisi Hulksteriu, žino, kad šis žmogus yra visai neatsargus su žodžiais ir pučia milžiniškus burbulus kiekvieną kartą vos tik atvėręs savo kakarynę, todėl nevisada lengva tokius jo pareiškimus priimti rimtai. Nemanau, kad jis yra kvailas žmogus, juolab, tiek matęs PW pasaulį ir supranta, kad per mėnesį WWE neaplenksi ir dabar viešai kalbėdamas tėra įjungęs ta "overhype" rėžima, kad įpūstų hype'o casual fanams ir casual TV žiūrovams, kurie PW nebežiūri. Būtent kreipiantis į tokius žmones, mano nuomone, šis didelis paskelbimas per vieną žiūrimiausių UFC metų renginių, buvo puikus žingsnis, nes būtent į MMA nusuko nemaža dalis buvusios PW 18-34 m. demografijos, kurie tikrai žino ir atsimena Hulksterį.

Kas liečiant būsimo potencialaus WWE vs. TNA karo galimybes, tai manau 'MK' nepaminėjo vieno pliuso TNA pusei - kad ir ką TNA bedarytų, kol kas Vincas dėmęsį nukreipęs yra į UFC, kol neapaaiškės, kokias pareigas ten užims Shane'as. Tačiau jeigu Primuso versija teisinga (kuo aš abėjoju, nes dar man atrodo per anksti WWE atkreipti dėmesį) ir WWE jau pradėjo ruošti 3 valandų Raw prieš Hulk'o iMPACT, tai yra fantastika mums. Kad ir kaip aš nekenčiu Raw, kad ir kaip aš neabėjočiau, jog tos trys valandos su Raw bus kančia (jei bus be Rock), pats faktas, kad WWE jau imasi priemonių skamba nuostabiai ir žada kaip niekad įdomius 2010-uosius.

P.S. Lyncai, jei TNA ir turės tą vakarą tavo 1.3, bet Raw teturės kokius 2.7 (vietoj įprastų 3.3-3.5), tai mano supratimu bus labai gera pradžia, nes tai reikš, kad dalis bendrų žiūrovų pasirinko TNA, o ir šiaip iš tų įprastų TNA 1.2 gi ne visi yra die-hardai, kurie žiūri bet kokiu atvėju.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-12-06, 17:02

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Ne į temą
Nu jo... veido israiska tai gerule :lol:

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-12-07, 12:47
+20% ispejimo. Siuksles.

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Walleris

• Administratoriai
65
Kadangi, kai Joe Rogan paklausė Hogano, ar jis wrestlins, Terry išsisukinėjo, atsakydamas "you never know....bla bla bla", manau, galima gana drąsiai teigti, jog Hulksteris kojos į ringą nekels. Ir ačiū dievui. Kol kas, WWE nepraneša apie 3 val. Raw tą pačią dieną, tai pagal TV ir live event planus taip išeina, kad iMPACT prasidės valanda anksčiau. Tai reiškia, labai svarbu padaryti pirmą valandą labai gerą, kad casual fanai pamirštų (arba nenorėtų) perjungti Raw. Jei būtų mano valia, aš Hoganą debiutuočiau pačioje pradžioje (o ne pačioje pačioje pabaigoje, maždaug paskutinę minutę, nes spėju būtent taip ir bus), vien tam, kad visas sekantis šou vyktų euforijoje, kad "Hulksteris jau čia!" ir t.t., o po opening segmento su jo debiutu, iškart daryčiau 15 min X-Division mačą, vien tam, kad patraukti 'E-tardų dėmesį visai kitokiu produktu nei WWE, žinant, kad X-Division atitraukė žmonių dėmesį "in the first place". TNA labai nori turėti pastovų time-slot'ą pirmadieniais, o Spike nėra tokie tikri, ar iMPACT gali atsilaikyti prieš Raw, todėl šis šou bus tarsi testas, parodyti TNA potencialui kovoti su WWE.

Beje, tęsiant MK mintį apie tai, koks naujai pasirašytas siurprizas mūsų laukia tame šou, aš taip pat manau, kad RVD yra ko gero realiausias variantas. Dar manau gali būti Mr. Kennedy, Bill Goldberg, Nasty Boys, Brutus Beefcake, Ric Flair, Eric Bischoff (anoks jis siurprizas kaip TNA žmogus, bet siurprizas kaip TV charas), Sting (anoks siurprizas). Kilo tokia mintis - dėl visų teisminių dalykų, Jeff Hardy planai daryti TV realybės šou tikriausiai žlugo, tai WWE ko gero laukia, kol visi teismai pasibaigs Jeffo naudai, kad su jį susigražintų. Būtų juokinga išgirst, kad TNA dabar derasi su juo dar neišgirdus teismo nuosprendžio siekiant užbėgt WWE už akių :lol: Spėju, jiem dzin, ar žmogus teisiamas ir dvigubai dzin, kad jis turi krūva problemų su narkotikais. Nesitikiu jo išvysti TNA, bet tai būtų puiku.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-12-06, 22:26

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
na aš pilnai tikiu kad ir Eric pasirodys eteryje. Juk jis laisvai galėtų pakeisti Foley ir užimti ale GM pareigas, o Foley laisvai gali būt wrestlerių sąraše. Taip pat vakar ar užvakar caws.ws puslapy man akyse šmėstelėjo ar tai užrašas, ar kažkas, kur buvo sakoma, kad Flair bus TNA. bet aš aišku ten buvau kitais reikalais, todėl nesigilinau, na o kai sugalvojau pasigilinti, neberadau to dalyko.
o kaip aš norėčiau, kad The Rock pasirodytų iMPACT'e... :lol: Va tada tai būtų Monday night WARRRR!

nemuškit, norėt nedraudžiama :D

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na paskaicius Wallerio posta tiesiog iMPACT lauki labiau nei Naujako ar kaledu :D Taip yra...Jei bent vienas is siu isvardintuju pasirodytu,o ypac is POST WWE supertaru,butu didelis smugis RAW ir jei tai vyktu pries RAW,manau mazai kas is persijungtu ziureti savaitini CENA vs kasnors,bei DX vs Jerishow.Laukiu nesulaukiu naujienu.Mes matome tiesiogiai kaip daroma ISTORIJA :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-06, 22:42, pasakė:

Taip pat vakar ar užvakar caws.ws puslapy man akyse šmėstelėjo ar tai užrašas, ar kažkas, kur buvo sakoma, kad Flair bus TNA. bet aš aišku ten buvau kitais reikalais, todėl nesigilinau, na o kai sugalvojau pasigilinti, neberadau to dalyko.
!
Ne į temą
Nieko dar nenuspresta ir Ric Flair nekalbejo su TNA vadovybe,taciau duodamas interviu pasake,kad jis visai nepriestarautu dirbti TNA ir butu geras priedas laidai.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Na cia nebuvo pamienta, kad Terry ir Ric turi tarpusavio kontrakta (pasirasyta dar pries Australijos tura, kai dar nebuvo zinoma apie Hogano derybas su TNA), kurio deka ju porele tampa savotisku "2 in 1 package". Reiskia jie dalivauja bendruose verslo projektuose ir kur eina vienas - seka antras. Kolkas nezinoma ar tai galioja ir TNA atveju, bet is esmes pastareji jau labai igla laika persekioja Ric ir bando ji pasirasyti dar be Hulksterio, taigi is esmes cia priklauso vien nuo Nature Boy - ar jis pasiris zengti pries McMahona, po visko ka WWE jam padare.

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-12-06, 23:53, pasakė:

Na cia nebuvo pamienta, kad Terry ir Ric turi tarpusavio kontrakta (pasirasyta dar pries Australijos tura, kai dar nebuvo zinoma apie Hogano derybas su TNA), kurio deka ju porele tampa savotisku "2 in 1 package". Reiskia jie dalivauja bendruose verslo projektuose ir kur eina vienas - seka antras. Kolkas nezinoma ar tai galioja ir TNA atveju, bet is esmes pastareji jau labai igla laika persekioja Ric ir bando ji pasirasyti dar be Hulksterio, taigi is esmes cia priklauso vien nuo Nature Boy - ar jis pasiris zengti pries McMahona, po visko ka WWE jam padare.

Aš abėjoju, ar Ric turi kažkokių sentimentų pačiai WWE dėl savo gražaus išėjimo į pensiją. Prisimink, kelių mėnesių senumo jo interviu su LAW. Dar buvo neaišku, ar jis grįš į ringą ir jis šia tema atsakė "Remember, they actually retired me" ir užbaigė interviu. Kad ir koks puikus buvo jo "atsisveikinimas" (manau po Hulkamania Australijos turo šį žodį teisingiau būtų rašyti kabutėse), pats Ric'as nenorėjo trauktis ir tai buvo praktiškai priverstinis išėjimas. Manau, kad didžiausias faktorius, stabdantis Ric'ą nuo žengimo į TNA six-sided ringą yra Shawn Michaels. Tu geriau nei bet kas kitas iš šio forumo žinai, koks jautrus žmogus yra Naitch' ir kiek jam reiškia Shawn'o dovanotas laikrodis. Ta pagarba HBK gali būti priežastis, kodėl Flair vis dėlto atsisakytų wrestlinti konkurentų kompanijoje. Nebent tai išvis nuo jo nepriklauso ir tavo minėtu kontraktu jis jau yra Hulksterio nuosavybė ir privalo dirbti TNA. Aš, savo ruožtu, kad ir kaip dievinau visą Flair'o retirement angle, vis gi norėčiau jį išvysti wrestlinantį už TNA vien dėl to, jog tai būtų smūgis WWE karo sumetimais. Juo labiau, kad tas retirementas jau buvo dalinai sužlugdytas jo dalyvavimu Hulkamania ture.

P.S. Prie tų žmonių, kurie mano galva gali pasirodyti TNA per sausio 4 d. iMPACT aš pamiršau pridėti 2 "obvious ones" - Sid Vicious ir Jimmy Hart.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Aisku Flair issiuntimas i pensija buvo pakankamai priverstinis, bet is jo "Diamonds are Forever" interview matoma, kad Ric labai brangima pati fakta, kad jam buvo surengtas toks palidejimas ir jis vertina tai, kad galbut niekas kitas tokio atsisveikinimo negaus.
Be to, tame paciame interview The Nature Boy pasakoja su kokia pagarba Vince ji prieme abu kartus, 1991 metais ir 2001 metais (dar svarbesniu laikotarpiu, kai Flair buvo moraliai palauztas, WCW ir Bischoff deka). Net kai Ric atsirado dideles finansines problemos, jis papasakojo kaip Vince be jokio rasto, be jokiu garantiju, nieko neklausdamas paskolino jam $800,000. Bryan Alvarez irgi buvo minejes Ric nenora zengti pries McMahon ir WWE:

Figure Four Weekly, 2009-11-03, pasakė:

Flair has always turned down going to TNA because he doesn't want to get on the bad side of Vince McMahon, which is funny because several guys have gone to TNA and then come back to WWE afterwards, and Hogan, in fact, will probably be another one of them.
Kas liecia jo kontrakta su Hoganu, tai atrodo situacija tokia, kad jei Hogan pareikalaus to - Ric, ipareigotas kontrakto, bus priverstas dirbti su TNA.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Gan riebios naujienos. Tik geriau jau tai būna minėtas TNA "testas", nes reguliariui karui tai būtų nelabai tinkamas laikas. Considering, kad artėja Road to WM. Bet bus tikrai įdomu pažiūrėt ir jei paskutiniu metu PW mano gyvenime buvo labai žemoje vietoje, dabar kas be ko jis grįš į mano smegeninę. Kalbant, kas "laimės" 4 dienos kovelę, tai manau bus lygiosios. TNA reitingas tikrai nenukris, nebent WWE. Dauguma TNA žiūrovų be didelio pasirinkimo įsijungs Impact, plius su mintim, kad jie "kažką duoda jiem, kovoj su 'E". O WWE fanbase yra lengviau manipuliuojama, todėl bus smalsukų, dėl Hogan'o persimesiančių tam vakarui į Spike. Tik kaip Walleris sako, tai viskas TNA rankose, ar pirmom minutėm pradės stumt š, ar parodys spotfest'ą+pasirodys žymiais veidais(Hogan, Angle, Lashley, Foley). All in all, senai bebuvau toks hyped :)
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2009-12-08, 13:52, pasakė:

Kalbant, kas "laimės" 4 dienos kovelę, tai manau bus lygiosios. TNA reitingas tikrai nenukris, nebent WWE. Dauguma TNA žiūrovų be didelio pasirinkimo įsijungs Impact, plius su mintim, kad jie "kažką duoda jiem, kovoj su 'E". O WWE fanbase yra lengviau manipuliuojama, todėl bus smalsukų, dėl Hogan'o persimesiančių tam vakarui į Spike.
Cia, aisku, tavo nuomone, bet as asmeniskai manau TNA gaus dar viena smugi i subine reitinguose kaip Vasario 15, 2007. WWE atnese savo netiesiogini, o taip pat irasyta RAW pas TNA (kurie jau turejo Angle, nors nezinau ar tai svarbu, atsizvelgaint i tai, kaip vardai padeda jiems reitinguose) i ju ketvirtadienio vakara ir gavo 3.0 palikdami iMPACT! su kukliais 0.59 (savaite pries tai jie turejo 1.1 reitinga). Suprantu, kad tas argumentas nera toks tvirtas, atsizvelgiant i tai, kad sausio menesi Angle pades tikriausiai Foley, Sting, Hogan ir gal koks siurprizas, bet to paciu Vince nesedes sudejes ranku ir manau ides pastangas, kad isanksto pakirsti kojas TNA - be to, si karta, jie ateina i WWE nakti. Kas liecia "lygiasias", tai cia manau jau hyper-optimistiska (vel gi, turi teise i savo nuomone, bet cia manau perdejai), gerai jei TNA nebus sutraiskita kaip 2007-ais, labai gerai jei jie islaikis jau turima auditorija/reitinga, fantastiskai bus jei jie priaugs keleta desimtuju ir jei iMPACT! gautu 2.0 tai galim po truputi trauktis i baznycia, nes greit grius dangus, bet betkokiu atveju RAW laimes.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
As manau iMPACT! gaus mazesni nei paprastai, taciau nesmarkiai reitinga (~0.7-0.8), o RAW pasiliks beveik identiskas (virs 3.0) ir, be abejo, TNA paskelbs tai kaip pergale ir numatys velesnius show, kurie GALBUT pakels ziurovu reitinga atgal iki 1.2, bet nezinau koks sprogimas turetu atsitikti, kad iMPACT! gautu daugiau.

Walleris

• Administratoriai
65
  • Sausio 4 d. Raw ir iMPACT šou praleis atitinkamai John Cena ir Team 3D. Cenos nebus dėl to, kad jis darys kažkokią WM26 reklamą, o tai, mano nuomone, tik parodo, kad WWE visiškai nežiūri rimtai į sausio 4.

• Hulk Hogan davė interviu vienai radio laidai, kurioje užsiminė, kad mano, jog jo TNA debiutas sausio 4 d. pasieks 3.0 reitingą. Klausimas jums, nMo'iečiai, ar yra bent vienas, kuris nenusijuokė tai išgirdęs? :?

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
As tuo metu karsta piena geriau,kai perskaiciau apie 3.0 svajones 411manioj.Siaip linkiu jiem sekmes,aisku butu malonu,jei jie nors toki pat kaip visalaik reitinga padarytu,bet lb tuo abejoju.Ir isvis netikiu,kad Hogan'as labai jau didelis draw...Vienintelis zmogus mano nuomone,kurio atejimas i TNA prilgytu Hogan'o i WCW,tai The Rock,bet sansu tam,tai 0.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nu ką, liko savaitė iki didžiojo antradienio (čia mums, torrentų aukoms :)) ir aš manau, kad jei ne didelis plakatas New York'e, tai tas iMPACT'as nesurinktų nei 1.3. Nes nematau jokios iniciatyvos iš TNA, kad mane sudomintų pirmadienio vakarą įsijungti Spike TV (aišku, nesu tikras kaip ten vietiniai laikraščiai ir televizija, gal jie ten ir reklamuoja Hulkster'į). tuo tarpu Pirmadienio Žaliava jau šiek tiek subuildino savo šou su guest host ir tag team championship maču. O gal Hoganas galvoja, kad absoliučiai visi wrestlingo gerbėjai sėdi nMo ir spoilinsasi bei su nekantrumu laukia Monday night war? :lol: :rolleyes:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
(SPOILER: WWE RAW)
Spoiler'is

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-29, 19:38, pasakė:

nu ką, liko savaitė iki didžiojo antradienio (čia mums, torrentų aukoms :)) ir aš manau, kad jei ne didelis plakatas New York'e, tai tas iMPACT'as nesurinktų nei 1.3. Nes nematau jokios iniciatyvos iš TNA, kad mane sudomintų pirmadienio vakarą įsijungti Spike TV (aišku, nesu tikras kaip ten vietiniai laikraščiai ir televizija, gal jie ten ir reklamuoja Hulkster'į). tuo tarpu Pirmadienio Žaliava jau šiek tiek subuildino savo šou su guest host ir tag team championship maču. O gal Hoganas galvoja, kad absoliučiai visi wrestlingo gerbėjai sėdi nMo ir spoilinsasi bei su nekantrumu laukia Monday night war? :lol: :rolleyes:
Na, labai jau šališkai čia pasakei. Visų pirma, tai tu jau tai teigi pažiūrėjęs šio savaitės Raw, kuris buvo paskutinis prieš sausio 4-ą, o paskutinis iMPACT! dar tik bus poryt, tai buildų vėlgi tikrai negali lygint, nes TNA atsako tu tiesiog dar nematei. Tačiau net ir nematęs šou, aš galiu labai drąsiai duoti galvą nukirst, kad TNA sausio 4-os šou hype'ino ir build'ino kur kas labiau už WWE. Nebežiūriu Raw, tačiau kiek skaičiau iš spoilerių, Vincas tik vakar oficialiai anonsavo Bretą kaip hostą. TNA apie savo tiesioginį Hogano debiutą pats Hulksteris pranešė dar prieš 3 su puse savaitės. Ir nuo to laiko, kiekvienas TNA šou buvo buildas link sausio 4 d., net Abyss/Stevie angle buvo nustumtas į šalį tam, kad Foley labiau buildintų Hoganą ir Dixie. Galų gale, net ir pačiam Final Resolution PPV buvo itin daug reklamos tos dienos šou. Ir taip pat pats minėjai, nežinai, kaip ten žiniasklaida Amerikoje dirba. Aš aišku nesitikiu, kad apie Hoganą rašo laikraščiai kaip apie naujieną, tačiau neabėjoju, kad Spike tikrai reklamuoja tą šou dažnai, manau ir kitų programų metu pasirodo koks bėgantis paveiksliukas ar pan., nes pradedant spaudos konferencija ir baigiant tuom, kad pats pranešimas buvo padarytas per kitą to kanalo šou (TUF 10 Finale) tik parodo, kad Spike yra 100% už Hogano ir TNA šiuo momentu.

P.S. Nervai, aš visiškai nesutinku su tavimi dėl to, kad TNA "neva" turėtų daryti "perversmą" palaipsniui, o ne iškart. Kaip parodė Hogano WWE run'ai šiame dešimtmetyje, publika puikiai priėmė Hoganą per jo trumpus sugrįžimus, o vieninteliame savo ilgame run'e (2002-2003), jis jau buvo gerokai atsibodęs publikai, ką vainikavo Mr.America nesąmonės, nors iš pradžių tas pirmas jo sugrįžimas buvo labai sėkmingas, manau nereikia priminti Rock/Hogan iš WM X8. Taip kad, jei kas klaustų manęs, tai manau, kad kaip tik TNA su Hoganu reikia gaudyti dėmesį iš casual žiūrovų ir daryti viską ką gali (aišku proto ribose) ir tikėtis, kad po to tuos žiūrovus pavyks išlaikyti ilgiau. Nes Hoganas po mėnėsio ar kelių tikrai atsibos kaip char'as bet kokiu atvėju, tai kai tai bus, geriau jau tegu būna viskas geriausia, kad bent jau likęs TNA produktas domintų žmones ir jie iMPACT'us tebežiūrėtų.

P.P.S. Paredagavau temą, imesdamas apklausą, būtinai prabalsuokit!

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-12-29, 23:43

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Mano nuomone iMPACT! neperlips 1.5 reitingo.Manau jie gaus iprastini savo 1.1-1.3 reitinga jei ne dar maziau.Viskas galbut butu geriau,jei WWE nebutu guest hostu padare Hitmano.Siuo metu Hart manau yra dar didesne traukiamoji jega nei The Rock todel IMO RAW turetu surinkti apie 4.0 reitingo kaip minimum.Na jei Shaq sugebejo istruakti daugiau nei 4 Hart su visu hype manau sutriuskins iMPACT!.Hogan nors ir labai populiarus,nemanau,kad pavogs didele dali fanu is WWE.Kaip ten bebutu su nekantrumu lauksiu abieju show,kolkas negaliu pasakyti kuri ziuresiu pirma,turbut tai bus tas show kuris greiciau atsisius,nes abieju vienodai laukiu.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Walleri, aš omenyje turėjau ne būtinai Hogan'ą kuris palaipsniui turėtų kelti kompaniją į viršų. Jie turėtų lipti darydami tokius žingsnius kaip įvesta HD technologija, nauji talentai, normalesnis booking'as, kad patys žiūrovai tai pamatę patartų ir savo draugams, pažįstamiems įsijungti iMPACT! High Definition įvedimas buvo tikrai labai gerai, tačiau jie daro ir daugybę klaidų kurios daug ką atbaido nuo laidos žiūrėjimo. Pvz. Mick Foley leidimas į ring'ą. Šiuo atveju Hogan'as ir yra naudojamas tam, kad staigiai iškelti kompaniją į kitą lygį. Bet kaip ir pats minėjai jie tik tikėsis, kad pavyks tuos žiūrovus išlaikyti ilgiau. Taigi daug kas paremta vien viltimis.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąNervas, 2009-12-30, 10:35, pasakė:

Walleri, aš omenyje turėjau ne būtinai Hogan'ą kuris palaipsniui turėtų kelti kompaniją į viršų. Jie turėtų lipti darydami tokius žingsnius kaip įvesta HD technologija, nauji talentai, normalesnis booking'as, kad patys žiūrovai tai pamatę patartų ir savo draugams, pažįstamiems įsijungti iMPACT! High Definition įvedimas buvo tikrai labai gerai, tačiau jie daro ir daugybę klaidų kurios daug ką atbaido nuo laidos žiūrėjimo. Pvz. Mick Foley leidimas į ring'ą. Šiuo atveju Hogan'as ir yra naudojamas tam, kad staigiai iškelti kompaniją į kitą lygį. Bet kaip ir pats minėjai jie tik tikėsis, kad pavyks tuos žiūrovus išlaikyti ilgiau. Taigi daug kas paremta vien viltimis.
What? Kažką pamurmėjai lyg ir, pavingiavai, bet nieko į temą. Tai kokią mintį perši iš to ką parašei? Jei teisingai supratau tave, tu turi galvoje, kad TNA turi daryti lėtus pokyčius ir taip po biškį kilti? O tavo paskutiniai 2 sakiniai yra išvis nesąmonė. O lygtais tavo variantas nėra pagrįstas viltimi? Lygtais aplamai verslas, kad ir ką tu darytum, nėra pagrįstas viltimi? Tokių dalykų kaip čia tu niekada negali 100% žinoti, todėl kad ir ką tu pasirinktum daryti, viskas vis tiek, kaip tu sakai, bus paremta viltimi. Tiktai aš viliuosi, kad Hoganas savo vardu pritrauktų naujus žiūrovus, kuriuos būtų galima išlaikyti pateikus šviežią, nematytą, bet gerą produktą. O tu (jei teisingai suprantu) viliesi, kad Hoganas išlaikys žiūrovus pakankamai ilgai, kol TNA palaipsniui gerės. Mano varianto viltys būtų remiantis praeitimi, mat vėlgi pasikartosiu ne kartą kitų žmonių išsakytą dalyką, kad Hoganas per savo pirmąjį sugrįžimą į WWE 2002-2003 stinte po sėkmingos pradžios vėliau gerokai atsibodo žiūrovams. O tada buvo 2002-ieji, dabar bus 2010-ieji, Hoganas nuo to laiko ne tik kad dar paseno, bet ir po to buvo padaręs ne vieną sugrįžimą į WWE. Trust me, Hoganas tikrai atsibos publikai ir turbūt greičiau nei tu manai, todėl tie tavo išvardinti patobulinimai, turi būti kaip įmanoma labiau įdiegti jau pačiam pirmajam sausio 4-osios šou, o ne laipteliais, kaip tu sakai, nes kol jie bus įvesti, yra storas šansas, kad Hogano pritraukti casual fanai jau bus nustoję žiūrėti šou.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0