Na PPV nusileido TP 09, taciau tikrai buvo geras, dazniausiai Final resolution buna atmestinai subukinamas PPV, kurio tikslas gauti tos uzkeretus 30k pirkimu ir uzbaigti metus. Taciau siemet siam PPV buvo ganetinai gerai pasiruosta. Pirmiausia labai patiko Aj vs Daniels kovos buildas, buvo rodomi pastaruju triju - keturiu metu vaizdeliai, visas klipukas buvo ganetiniai nuostalgiskas, na o Daniels argumentai buvo labai rimti. As visada buvau ir busiu uz storyline susietus su realybe. Labiausiai patiko, kad absoliuciai idijotikas Daniels atleidimo pries 16 menesiu storyline, atidirbo savo darba buldinant si fjuda, toks jausmas, kad Russo planauoja 2 metus i prieki
Na o kova buvo labai gera, jokiu nesamoniu su "Mistery atacker" isikisimu, nesvariu finisu ir t.t Taciau turning point main eventas man patiko labiau, vien del to, kad man labiau priimtinas toks stilius.
Desmon vs Kurt kova irgi buvo gera, taciau man nepatiko idijotiskos taisykles, koks pointas wrestlerius uzdaryti narve ir pirmosius du Fall drausti naudotis narvo konstrukcija. Jai pasinaudoji gauni DQ. Bet gi DQ neuzdirbs tau tasko, nes laimeti pirmaji taska gali tik nupinines zmogu, na o antraji privertes ji pasiduoti. Ir isviso kam uzsiminti komentatoriam apie galima diskvalifikacija? jai neturi ka pasakyti, tai geirau patylek, o ne supainiok ziurova. Na kas istrigo sioi kovoi tai kruvinas Desmond veidas, pasiziuri i jo kraujuota snuki ir supranti kad cia ne PG. Tai pat patiko kaip jis pasisalino is arenos, jis neatsitojo ir nenuejo kaip buna iprastai, o isliauzia is arenos. Tobula!
Del laimetojo nesigincisiu, bet mano manimu efektingiau buvo padaryti ligiasias ir pratesti si fjuda, kad ir per Lockdown. Idomu dabar su ko fjudins Desmondas, svajociau apie fjuda su bobiku, kuri Desmondas ir laimetu, bet tai tik svajones
Na apibendrinant TNA metus, jie buvo dviprasmiski, sudisku macu maratonas su MEM, na ir grazus metu finisas su 3 puikiais PPV. Tikiosi, kad pirkimai paskutiniu 3 ppv buvo didesni nei iprastai. Nes tas produktas kuri pasiule TNA baigdama metus buvo tikrai geras. Padejo man prisiminti del ko as pamilau sia federacija. Tikekimes kad Hulkas ir jo chebra nesugadins sio dvasinio pakilimo mano sirdyje
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-12-25, 00:31