Asmeniskai man Sheamus nepatinka ir netgi labai nepatinka nuo pat pirmosios akimirkos kai ji isvydau per RAW.Turbut jei reiketu ieskoti dalyku kurie man patinka jame tokiu as nerasciau.Man jame nepatinka viskas-kvailas gimmick'as,plauku spalva,wrestlinimo stilius,mic skill'ai.Mane ziauriai erzina jo isbalinta kuno spalva,cia galima butu mazdaug palyginti su Snitskio isteptais dantimis.Taip pat i akis ziauriai kliuva jo stiffinimas.Cia galima butu ji palyginti su Kozlovu kai sis buvo Smackdown'e.Jo neatsarguma ringe buvo galima pastebeti ir per Survivor Series kaip jis netycia stipriai keliu trenke teisejui Scott'ui Armstrongui del kurio jis gavo smegenu sutrenkima.Na siaip jis man nerupetu,jei jis sedetu ECW arba butu koks low-mid carderis,taciau nepraejus ne porai menesiu po jo debiuto RAW jis jau yra metamas i PPV main eventa pries Cena del WWE Championship.Tai yra absurdas,bent jau mano akimis.Kai per sios savaites RAW Jesse Ventura paskelbe,kad turesime turnyra ir jame dalyvaus tik tie kurie nera gave titleshot'u tikrai apsidziaugiau,taciau po viso to pamaniau,geriau jau eilini karta ziureciau Cena vs Orton/HHH/HBK nei match'a pries Sheamus.Suprantu,kad Triple H yra isimylejes i Sheamus ir apskritai WWE vadovybe ziuri i ji labai palankiai,taciau kodel pvz ne DiBiase ar Rhodes gauna titleshot'a?Kodel ne Swagger?Kodel ne Miz,kuris apskritai nedalyvavo tame turnyre?Jei jau beveik nebeliko tu ribu tarp brand'u,kodel ne Ziggler,ne Morrison?Visais siais atvejais man butu kur kas idomiau,nei yra dabar.Suprantama jiems visiems truksta credibility tam,kad wrestlintu pries Cena,taciau ar Sheamus turi to credibility?Zodziu as issakiau savo nuomone ir butu labai idomu isgirsti kiekvieno is jusu nuomone ka galvojate apie Sheamus ir ar man vienam jis cia neitinka.
Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-11-24, 17:42