Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sheamus

Temoje atsakymų: 12

Apklausa: Sheamus (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ka apie ji manote?

1. Geras wrestleris,jo laukia puiki ateitis WWE (12 balsai(-ų) [21.82%])

Balso procentinis santykis: 21.82%

2. Siaubingas wrestleris,man jame nepatinka viskas,tikiuosi jis kuo greiciau dings is eterio (25 balsai(-ų) [45.45%])

Balso procentinis santykis: 45.45%

3. Neblogas in-ring performeris,bet prastas gimmick'as (13 balsai(-ų) [23.64%])

Balso procentinis santykis: 23.64%

4. Prastai wrestlina,bet turi idomu gimmick'a (5 balsai(-ų) [9.09%])

Balso procentinis santykis: 9.09%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nuotrauka

Asmeniskai man Sheamus nepatinka ir netgi labai nepatinka nuo pat pirmosios akimirkos kai ji isvydau per RAW.Turbut jei reiketu ieskoti dalyku kurie man patinka jame tokiu as nerasciau.Man jame nepatinka viskas-kvailas gimmick'as,plauku spalva,wrestlinimo stilius,mic skill'ai.Mane ziauriai erzina jo isbalinta kuno spalva,cia galima butu mazdaug palyginti su Snitskio isteptais dantimis.Taip pat i akis ziauriai kliuva jo stiffinimas.Cia galima butu ji palyginti su Kozlovu kai sis buvo Smackdown'e.Jo neatsarguma ringe buvo galima pastebeti ir per Survivor Series kaip jis netycia stipriai keliu trenke teisejui Scott'ui Armstrongui del kurio jis gavo smegenu sutrenkima.Na siaip jis man nerupetu,jei jis sedetu ECW arba butu koks low-mid carderis,taciau nepraejus ne porai menesiu po jo debiuto RAW jis jau yra metamas i PPV main eventa pries Cena del WWE Championship.Tai yra absurdas,bent jau mano akimis.Kai per sios savaites RAW Jesse Ventura paskelbe,kad turesime turnyra ir jame dalyvaus tik tie kurie nera gave titleshot'u tikrai apsidziaugiau,taciau po viso to pamaniau,geriau jau eilini karta ziureciau Cena vs Orton/HHH/HBK nei match'a pries Sheamus.Suprantu,kad Triple H yra isimylejes i Sheamus ir apskritai WWE vadovybe ziuri i ji labai palankiai,taciau kodel pvz ne DiBiase ar Rhodes gauna titleshot'a?Kodel ne Swagger?Kodel ne Miz,kuris apskritai nedalyvavo tame turnyre?Jei jau beveik nebeliko tu ribu tarp brand'u,kodel ne Ziggler,ne Morrison?Visais siais atvejais man butu kur kas idomiau,nei yra dabar.Suprantama jiems visiems truksta credibility tam,kad wrestlintu pries Cena,taciau ar Sheamus turi to credibility?Zodziu as issakiau savo nuomone ir butu labai idomu isgirsti kiekvieno is jusu nuomone ka galvojate apie Sheamus ir ar man vienam jis cia neitinka.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-11-24, 17:42

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Pilnai sutinku su Duncan ir viskas ka jis pasake mano manymu yra gryna tiesa.Na taip gal jis siek tiek ir geresnis uz Kozlov,BET tai nieko nekeicia.As visiskai nesuprantu KAIP galima sitaip daryt?Kist zmogu i ME,kuris turejo tik viena ppv(del sito gal ir klystu,nes jo nemaciau ECW,ten budamas gal ir buvo kokiam ppv)?Kuo jis nusipelne?Jis sneka ziauriai(Nieko neturiu pries Airius,bet ju akcentas)Jis atrodo ziauriai ;) Absoliuciai nesuduriu galu siame match'e... Jack Swagger buvo ECW cempionas,wrestlina tikrai neblogai ir kiek turejo match'u su Cena atrode tikrai stipriai.Miz palikim,nes jis turi dirza.DiBiase kompanijos ateitis,kodel nebuvo pushinamas jis?As tikrai mieliau ziureciau triple threat match'a Cena vs Cody vs Ted.As abejoju ar Cenai jis bus sumaitintas,bus nuobodus Tables match'as ;) .Eikime prie geruju pusiu-JU NERA

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-11-24, 18:00

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Kai į kompaniją atėjo Kozlov, aš į jį per daug dėmesio nekreipiau ir man jis nė kiek netrukdė. Ir kai jis gavo title-shot'ą į WWE Championship'ą žinojau, kad tai laikinas dalykas ir per daug nesijaudinau. Bet dabar, visa tai kartojasi, tačiau daug blogiau negu su Kozlov. Šito padaro išvaizda yra tiesiog bjauri ir į jį (bent man asmeniškai) yra koktu žiūrėti, tad stengiuosi to net nedaryti. Sheamus visiškai nepritampa kompanijoje ir tas kontrastas mane labai erzina. Toliau - kiek jis pasiekė? Jis įveikė porą jobber'ių, taip įgijo negailestingo ir neįveikiamo personažą - lygiai taip pat buvo su Kozlov. O dabar Celtic Warrior PPV Main-Event'e gavo mačą su John'u Cena + dėl Pasaulio titulo. Wow! Koks didžiulis absurdas... Aš nežinau ką WWE mąsto vėl darydama tas pačias klaidas. Mane apskritai labai nervina viskas kas vyksta šioje kompanijoje, legendinių PPV vardų keitimai į visiškai absurdiškus, nuobodūs feud'ai ir t.t. Grįžtant prie Sheamus - jis, niekam neįdomus, jo nelaukia jokia ateitis WWE, po šito laikino push'o jis kris atgal į Mid-Card'ą, End of Story.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Dar vienas ryžas π? ;)
visų pirma, tai "ačiū" už spoilerį, na o toliau - Man Sheamus patinka. Tiesa, britiškas akcentas nervina, bet šiaip jis man patinka. Ir tikrai džiaugiuosi, kad nei Legacy, nei Orton nei dar kas nors negavo title shot. Jo gimmickas man visai nieko, jo squash'ai man smagūs. Tik viena ko bijau, kad gavęs normalų mačą jis bus eilinis "non-wrestler" (turėtų būt žinomas jum šis mano apibūdinimas ;))

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Na nereikia taip nervintis. Bent man jis neatrodo toks tragiškas, bet sutinku dėl 2 dalykų. 1-jam ryškiai per anksti eit kapotis su Cena dėl world titulo (ypač TLC mače), bet atsižvelgiant į rosterį sprendimas nėra jau labai idiotiškas ir 2-žmogui reikia keisti gimmicką: bent jį nuskusčiau, suteikčiau normalią theme ir padaryčiau į kokį nors vampyrą ;). Dabar klausimas lieka vienas - koks jis wrestleris? Pastaruoju metu jis visus squashino ir tiek, tad artimiausiu metu pamatysim ką jis sugeba, o tai bus vienas iš lemiamų veiksnių jo push'o atžvilgiu (į visą tai įeina ir pasitaisymas dėl neatsargumo).
Ir tik neaukštinkit to Tedo Dibijasio. Nesakau, kad jis prastesnis variantas už tą Sheamusą, bet ką gi jūs tokio ypatingo jame matote? Manau, geriausias variantas šitoje situacijoje būtų siųsti Swaggerį. Tik šiuo atveju nereikėjo nutraukt jo pergalių serijos.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąSpectre, 2009-11-24, 20:48, pasakė:

Manau, geriausias variantas šitoje situacijoje būtų siųsti Swaggerį. Tik šiuo atveju nereikėjo nutraukt jo pergalių serijos.
Jei kalbi apie swagger pergaliu serija tai ja jau nutrauke evan bourne per raw kuris vyko pries 3 savaites lygtais.
P.S. sorry neisiskaiciau viskas ok ;)

Šį pranešimą redagavo Kakashin: 2009-11-24, 20:54

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Spectre-DiBiase nera Ryzas,DiBiase nera airis ir kalba kaip zmogus,nesako Tubuju Tubuju Y ;) ,DiBiase kiek girdejau ateityje zada turet gan ausktas pareigas kompanijoje(Kaip Wrestleris)Girdejau,kad jis yra galimas Takerio Streak'o nutraukejas ir man jis kaip wrestleris kazka tokio turi ir kai jis stojo pries Randy(Berods Ted DiBiase vyresnysis buvo RAW guest host) buvo grazu ziureti i Ted(nezinau kodel,ten jis nieko kaip ir nepadare,bet kazka savyje turi) Taigi Sheamus gali buti nors ir pati Takeri isjobines,bet duot World title match'a toki trumpa laika isbuvus kompanijoje...

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

PsychO

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Šeip Sheamus yra pakankamai stiprus kovotojas, bet jis nėra prokolnas ir niekina kitus. ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPsychO, 2010-07-27, 16:23, pasakė:

Šeip Sheamus yra pakankamai stiprus kovotojas, bet jis nėra prokolnas ir niekina kitus. ;)
Jei tu visdar gyveni kayfabe pasaulyje, tai prasome is jo istrukti, susipazinus su straipsniu CIA. Trumpai: pro-wrestling tai akrobatiskas teatralinis pasirodimas; veiksmas ringe yra wrestyleriu bendradarbiavimas, vaizdojant zala vienas kitam; matcho pabaiga ir nugaletojas (jei toks yra) yra is anksto nustatyta; wrestleriai vaidina blogus/gerus personazus; Kaledu Senelis yra suaugusiu ismislas.

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Būsiu smarkiai nustebęs, jei čia komentavusių žmonių nuomonė per metus nepasikeitė. IMHO, Sheamus push'as visiškai atsipirko ir WWE dabar turi naują ir jauną main event talentą.

LunaVachon

Baltas diržas

• Naujokai
-11
O man tai irgi Sheamus patinka! Tikrai daug pasieks ir jau dabar nemažai pasiekė. Ir šiaip smagu kad ne toks kaip visi jis yra;)
In a world full of butterflies, it takes guts to be a caterpilar.
Luna Vachon

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nežinau kaip jums, bet manęs jis vistiek nežavi:) niekad nežavėjo. Net žaidžiant WWE'12 labai erzina tai, kad turiu jį valdyti "Road to Wrestlemania" rėžime :D

Nuotrauka

Shimas

Baltas diržas

• Naujokai
2
Smagu kazkaip skaityti komentarus :D ka zmones kalbejo pries kelis metus ir ka dabar... Sheamus tikrai atsipirko :) nors is pat pradziu jis atrodo kaip koks zombis, su juokinga ryza barzda, bet kai jau susireme su HHH, jau tada pagalvojau, jei jis eis toliau, jam tikrai yra galimybe pakeisti ir pati HHH, o jo pergale pries HHH, pastumejo ji i prieki... dabar jis vienas is favoritu mano. The Great White :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0