Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

3 žodžiai

Temoje atsakymų: 60

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar
Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo hipopotamiuku, tokiu roziniu

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Jis buvo mano

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Jis buvo mano tėvas. Jis tarė:

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-12-13, 09:09

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Jus jau dviem frontais einat:
Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo hipopotamiuku, tokiu roziniu
Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Jis buvo mano tėvas. Jis tarė:

:)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Kzkas

• nMo nariai
1
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo hipopotamiuku, tokiu roziniu dideliu kaip koks

dxer

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo hipopotamiuku, tokiu roziniu dideliu kaip koks milziniskas skriejantis asteroidas

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo hipopotamiuku, tokiu roziniu dideliu kaip koks milziniskas skriejantis asteroidas.'' Sakau jam: Kun

Kzkas

• nMo nariai
1
Šiandien anksti ryte atsibudau su skausmu galvoje, tada pakėliau savo ranka ir koja, o tada lovoje išgirdau merginos balsą, nors ji nebylė, pagalvojau ir pasakiau: "Marija, tu girdi!", "Tu man ausis pakasyk", o tada ji man kaip žiebė į nosį taip, kad man net kraujas bėgt pradėjo. O aš lyg mažas vaikas prisimyžau į kelnes, bet tada aš pasakiau savo nuomonę: Ech bent neprisišikau! Ir tada ji pradėjo žvengt kaip stora raukšlėta senutė. Netikėtai prasivėrė durys, o pro jas įėjo dailus hipopotamiukas. Tada aš pagalvojau: "Ale neblogai vakar pašėlom su tuo hipopotamiuku, tokiu roziniu dideliu kaip koks milziniskas skriejantis asteroidas.'' Sakau jam: Kun tu ten spoksai

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0