Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pirkimas is Ebay

Temoje atsakymų: 9

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Nlb zinojau kur tokia tema kist, norejau paklaust kaip pirkt is Ebay? Brolis paprase, kad jam nupirkciau kelis daiktus ir nelabai moku, o butu labai gaila prarast pinigus, gal kas padetu?

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Galiu padėti

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
reikai tureti visa virtuon kortele bei pay pal acounta, jai to neturi, nieko ten nenupirksi, nebent per tiesiogini pervedima. Taciau dauguma pardaveju su tiesioginiu pervedimu nezaidzia.

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
O kaip ten su Free Shipping'u? Kaip suprantu turetu atvezti iki Lietuvos, bet ar iki mano pasto skyriaus ar kazkur reiks pasiimt? Ir ar reiks primoket?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-11-07, 13:18, pasakė:

O kaip ten su Free Shipping'u? Kaip suprantu turetu atvezti iki Lietuvos, bet ar iki mano pasto skyriaus ar kazkur reiks pasiimt? Ir ar reiks primoket?
Free shiping dazniausiai buna USA gyventojams, siunciant i Lietuva tau reiks moketi uz siuntima, na o kiek nzn, viskas priklauso nuo pardavejo. Preke keliauja iki artimiausio pasto skyriaus. tada gauni lapeli i pasto dezute, ir eini atsimti savo preke.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-11-07, 13:41

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-11-07, 13:39, pasakė:

Free shiping dazniausiai buna USA gyventojams, siunciant i Lietuva tau reiks moketi uz siuntima, na o kiek nzn, viskas priklauso nuo pardavejo. Preke keliauja iki artimiausio pasto skyriaus. tada gauni lapeli i pasto dezute, ir eini atsimti savo preke.

Bet as pvz maciau yra free shiping world wide tai siustu i lietuva nemokamai ar ne?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-11-07, 14:01, pasakė:

Bet as pvz maciau yra free shiping world wide tai siustu i lietuva nemokamai ar ne?
Paskaitai ir suzinai, as tai nezinau kokia tu ten preke ziuri.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-11-07, 14:13

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Free shipping dažniausiai būna iš Kinijos siunčiant, visada atidžiai patikrink iš kur siunčia prekę.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Oj kaip gerai, kad radau sita tema. Dabar mane domina tas pats dalykas - free shipping'as. Tarkim per Ebay perku preke is Kinijos uz 5$ su free shipping'u. Pardavejas prekes siuncia wordwide, taip pat ir i Lietuva. Ar man reiks papildomai uz kazka moketi ar ne?

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-08-15, 18:48, pasakė:

Oj kaip gerai, kad radau sita tema. Dabar mane domina tas pats dalykas - free shipping'as. Tarkim per Ebay perku preke is Kinijos uz 5$ su free shipping'u. Pardavejas prekes siuncia wordwide, taip pat ir i Lietuva. Ar man reiks papildomai uz kazka moketi ar ne?
Ne. Jeigu naudojiesi paypal'u, tai automatiškai nuskaičiuos kiek parašyta ir nieko daugiau mokėti nereiks. O paypal buyer protection gražins pinigus jei prekės negausi. Paprasta.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0