Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pokeris

Temoje atsakymų: 50

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
As irgi zaidziu Full tilt Poker .Kol kas nieko padoraus nesu laimejes,bet ne tame esme,man tai malonus laiko leidimas.Kai turesiu 18 tada pabandysiu pazaist su pinigais.Mano draugas geras pokerio zaidejas yra apsiskaiciaves visas kombinacijas,full tilto accounte turi 500$ ir zaidzia turnyruose.Kol kas nesu taip igudes kaip jis.Nemoku zaisti agresyviai,daznai priklauso nuo to ka as turiu.Pats zymiuosi zaidejus,ka jie daro ir tt.Paskui jei kada tenka su tuo paciu suzaist,lengviau speti ka jis turi rankose.Siaip nesunkus zaidimas,bet priklauso daug nuo to,su kuo zaidi ir kokias kortas gauni :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
As tai facebooke losiu kai kada, beveik kasdien pasidvigubinu suma, tai smagu :) Nu ten aisku, kai ne is tikru pinigu tai zmones kai kada nesamones stato, pries flopa nesveikas sumas ir t.t. :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ką tik baigiau pokerio turnyrą, iš 151-o žaidėjo likau 12-as ar 13-as. Buy-In 6$, laimėjau 22$, atmetus mokestį išėjau su 16$ pliusu ;) Labai labai laimingas esu, nors ir toliau galėjau eit jei internetas nebūtų pradėjęs durniuot. Aišku, kas būtų jei būtų. Na žodžiu žiauriai gerai man čia, einu valgyt ;D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
SmS pradinius doleriukus iš freeroll'o susirinkai, deposit'inai ar draugas pervedė?
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2009-12-24, 19:40, pasakė:

SmS pradinius doleriukus iš freeroll'o susirinkai, deposit'inai ar draugas pervedė?

Net nežinau kas tas freeroll'as, bet tipo numetė man kažkas linką, prisireginus 25$ gauni ir iš jų gali lošt.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-24, 20:41, pasakė:

Net nežinau kas tas freeroll'as, bet tipo numetė man kažkas linką, prisireginus 25$ gauni ir iš jų gali lošt.
Aš iš tokių žinau tik Pokerstrategy... Bet ten daug pysiaus, tai neapsiėmiau. O dėl tavo link'o tai... ko lauki? Pashare'ink :D Kokiam čia kambary beje? Sudominai, info norėčiau :)
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Keli saitai kur galima gauti No deposit bonus:
  • http://partypoker.pokernews.com/lt/ 50 zaliu partypoker, seip kambarys puse bedos, nepatinka man kad nera normaliu Sit n go turnyru, as kvalifikuojos ant 6 zmoniu sit and go double or nothing turnyru, o tokiu sis kambarys nepasiulo man.
  • http://www.freepoker.../#a_aid=POKERIS 100$ no deposit bonuso i full tilt pokeri, populiariausias kambarys pasaulyje, jame zaidzia tokios zvaigzdes kaip Tom Dwan, Patric antonyus, phil ivey. Taciau kaip ir party poker tiap ir cia nera mano megiamo sit n go turnyro. Cia losiu cash geimus, paciam maziausiam limite i aukstesni neinu, nes per levas pokerstarsas esu :)
  • http://www.pokercash...erid=1515178689 50 zaliu i Cd poker ir VC poker, nesu bandes nei vieno kambario, sio metu esu pasemes fultilte ir titan pokerije no deposit bonusus, tad daugiau kol kas nereikia.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-04-20, 22:33

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2009-12-25, 00:10, pasakė:

Aš iš tokių žinau tik Pokerstrategy... Bet ten daug pysiaus, tai neapsiėmiau. O dėl tavo link'o tai... ko lauki? Pashare'ink :D Kokiam čia kambary beje? Sudominai, info norėčiau :D

Va šitas, būčiau iš kart po švenčių pranešęs, skubėt nenorėjau :)

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-12-25, 00:55, pasakė:

Keli saitai kur galima gauti No deposit bonus:
  • http://partypoker.pokernews.com/lt/ 50 zaliu partypoker, seip kambarys puse bedos, nepatinka man kad nera normaliu Sit n go turnyru, as kvalifikuojos ant 6 zmoniu sit and go double or nothing turnyru, o tokiu sis kambarys nepasiulo man.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-25, 01:46, pasakė:

Va šitas, būčiau iš kart po švenčių pranešęs, skubėt nenorėjau :)

O gal zinai kiek reik surinkt, kad pasiimt galetum?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-12-25, 00:55, pasakė:

Keli saitai kur galima gauti No deposit bonus:[list]<...>
Ačiū, einu bandyt FullTilt doleriukų išraut :) Duosiu atsidėkodamas taškų simboliškai :D O dėl kad FT nėra SnG, tai kažkas ne taip, yra tikrai. Pats 5dol esu tik cash'e pražaidęs, bet draugas SnG taško jau mėnesį. Ar tau kažkokio konkrečiai reikia subtilaus?..
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-12-25, 13:25, pasakė:

O gal zinai kiek reik surinkt, kad pasiimt galetum?

Ne, nesidomėjau dar giliau. Gal Primusas žinos.

quadsas

Baltas diržas

• Naujokai
0
owning it up Cake Pokeryje micro sng :) milziniskas rake, bet zaideju IQ lygus eilinio lietuvio pacuko. pradedantiesiems butina uzregistruot i pokerstrategy (refo net neduosiu, nes vistiek niekas per ji nesiregintu), ten paskaicius bronze straipsnius gali laisvai tapt breakeven/winning su rakeback zaideju.

Kzkas

• nMo nariai
1
Tai koki didziausia laimejima esat tureja?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Kas jau pralose visus pinigus is ankstesniu mano pasiulytu no deposit bonusu, siulau dar viena no deposit bonusa 50 zaliu, galesite pasirinkti is daug pokerio kambariu, tarp ju Pokerstars ir full tilt poker. Priesingai nei ankstesniose bonusose, cia reikes jums pavargti, reikes atsakyti i testo klausimus, galite nebandyti spelioti, neperskaite straipsniu tikrai neatsakysite i dauguma testo klausimu, nebent esate prisiskaite kruva literaturos pokerio tematika. Atsake teisingai i klausimus galesite pasirinkti i koki pokerio kambari persivesti 50$. Jai nusiteike sugaisti pora valandu spaudziam cia

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-04-20, 22:45

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Nezinot psl kad butu galima gaut no deposit, bet be pazymejimo ar fotkes? Nes tam kur davei bandziau foto su pazymejimu praso, beje jau anksciau isbandziau ji ir per 5 min atsakiau i visus klausimus deka sito: Spausti cia

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Sveiki, rašau su tokiu reikaliuku. Gal yra norinčių užsiregistruot pokerstrategy? Man praverstų rekomenduotas žmogus, nes trūksta nebedaug iki 50$(už verbavimą).

Na čia šiaip tokiu pagrindu rašiau, o kalbant šia tema, prieš savaitę apturėjau šiokį tokį win'ą, 3/800 vietą 1.6+0.4 BI turnyriuke. 115$. Tai vat, iš prieš 2sav išsiimtų 50 baksų jau 200. Planuoju cash-out'int. Draugas patarė per zoom kortą su Moneybookers susietą. Ką patartumėt jūs? Konkrečiai turbūt Primusas? :thumb:
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Visu pirma sveikinu su laimėjimu, na o dėl cash out tai ir aš patarčiau isimti tokiu pačiu keliu, visi mano draugeliai taip gryninasi pinigėlius :thumb:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Dėkui. Turi prasimušusių draugelių? Na na, sudominai :thumb: Ką lošia, kokiom sumom?
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBottom, 2010-10-15, 15:54, pasakė:

Dėkui. Turi prasimušusių draugelių? Na na, sudominai :thumb: Ką lošia, kokiom sumom?
Na nėra jie jau tokie prasimuše, tik alui uždirba ir karts nuo karto kokiems nors tripams, kiek žinau vienas draugelis paskutinių momentu buvo pakiles iki 20 eur heads up, na o kitas draugelis visada lošia iš 10 dolerių heads up, prasidėjus downswingui bankrola susigražina ganėtinai gerose freerolose, kurios jam suteikia panašus saitas kaip pokerstrategy.com freerolai būna ganėtinai patrauklus tarkim 500 dolerių prizinis fondas o žaidžia 300 žmonių, labai dažnai patenka i final table, tarkim iš kokių 10 kartu viena kart lošia final table. Tai pat kartais dalivauja turnyrose su panašia įpirka kur ir tu laimėjai, irgi kartais pasiseka kartais ne. Kol kas bankroto jie išvengė stabiliai nusijaminėja pinigėlius kas savaite, pastaraisiais mėnesiais išgyveno žiauru downsvinga, bet pora turnyru išgelbėjo jų bankrola ir dabar sėdi stabiliai, ne aukso amžius, bet papildomai uždirbti galima ^_^

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2010-10-13, 16:34, pasakė:

Sveiki, rašau su tokiu reikaliuku. Gal yra norinčių užsiregistruot pokerstrategy? Man praverstų rekomenduotas žmogus, nes trūksta nebedaug iki 50$(už verbavimą).

Na čia šiaip tokiu pagrindu rašiau, o kalbant šia tema, prieš savaitę apturėjau šiokį tokį win'ą, 3/800 vietą 1.6+0.4 BI turnyriuke. 115$. Tai vat, iš prieš 2sav išsiimtų 50 baksų jau 200. Planuoju cash-out'int. Draugas patarė per zoom kortą su Moneybookers susietą. Ką patartumėt jūs? Konkrečiai turbūt Primusas? :D

Su zoomu neišsiimsi, jei apie tą visa web kalbi, nes reginantis prie moneybookers reik pasižymėt, kad naudosi ją lošimams, o zoomas visus tokius dalykus blokuoja. Nebent kažkas pasikeitė, čia prieš metus kokius gal kai bandžiau išsicashinti taip man buvo. Pats naudoju seb virtuon'ą.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Pasitikslinau, kaip draugeliai išsigrynina litus per moneybookers, pasirodo jie užsisakė per moneybookers mastercard kortele, Pagrindinis minusas kad cashinti bankomate yra labai brangu, kainuoja apie 10lt, na o pliusas tas kad kortele galioja visame pasaulyje ir atsiskaitant negrynaisiais mokesčiai nėra tokie dideli.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ačiū už atsakymus, ir beje, labas Valhalai :D
Dėl zoom jo, atmečiau tą reikalą, prisiminiau kad pernai buvau ant mamos išsiėmęs Visa Virtuon, kurią ir minėjei. Pirkau iš ebay, o 18 nebuvo dar... Dabar yra tokia kita problema, kad man PartyPoker nesamones daro. Kai įeinu cash-out skiltį, pasirenku moneybookers, meta klaidą. Žadu rašyt klausimą jiems, pats spėju nenori duot man dol, nes nesu deposit'inęs.

Ir dar, jei rišant kortą prie MB, kuri ne ant mano vardo, čia nieko blogo kaip suprantu?:D
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2010-11-25, 16:34, pasakė:

Ačiū už atsakymus, ir beje, labas Valhalai :D
Dėl zoom jo, atmečiau tą reikalą, prisiminiau kad pernai buvau ant mamos išsiėmęs Visa Virtuon, kurią ir minėjei. Pirkau iš ebay, o 18 nebuvo dar... Dabar yra tokia kita problema, kad man PartyPoker nesamones daro. Kai įeinu cash-out skiltį, pasirenku moneybookers, meta klaidą. Žadu rašyt klausimą jiems, pats spėju nenori duot man dol, nes nesu deposit'inęs.

Ir dar, jei rišant kortą prie MB, kuri ne ant mano vardo, čia nieko blogo kaip suprantu?:D

Šiaip jei virtuon turi tai ją gali kaip VISA tuose pervedimuose tiesiogiai naudot ir nereiks per jokius moneybookers nieko daryt, su kuriais žmonėms, teko girdėti, problemų pasitaiko, kad nepraeina kažkas ir pnš, aišku reiks bent vieną kartą minimum deposit padaryt iš jos, bet jį iškart galėsi atsiimt, jei $ yra sąskaitoj virš VISA minimum withdrawl(na čia pagal fulltilt rašau, partypoker gal kitaip kažkas, tinklapyje reiktų jų withdrawl skilty pasigilint).

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ai tai reiktų daryt bank transfer? Man keista su juo tai, kad pvž Tilt'e, minimum'as yra 100dol, o Party tik 10. Bijau kad kokio mokesčio kosminio neįšautų(rašo kad nuo bet kokio cash-out'o 3dol mokestis). Jei ką, galėjot suprast kad dar neteko cash-out'int, tai... Take it easy :D
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBottom, 2010-11-25, 19:58, pasakė:

Ai tai reiktų daryt bank transfer? Man keista su juo tai, kad pvž Tilt'e, minimum'as yra 100dol, o Party tik 10. Bijau kad kokio mokesčio kosminio neįšautų(rašo kad nuo bet kokio cash-out'o 3dol mokestis). Jei ką, galėjot suprast kad dar neteko cash-out'int, tai... Take it easy :D

VISA reiktų tau daryt, bank trasfer mokesčius visus uždėtų, kaip suprantu. Eik čia: http://www.partypoker.com/ ir spausk viršuje ant real money. VISA pati pirma, more info, viskas ten paaiškinta, jei gerai suprantu deposit gali net nereikėt padaryt, fulltilt be deposit neleidžia. Ten kažką netaip sužiūrėjai turbūt, fulltilt deposit su VISA minimumas yra 10 $, o withdrawl 50 $.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0