Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bound For Glory 2009

Temoje atsakymų: 6

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

AJ STYLES © vs. STING
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES ©
RATING:

KURT ANGLE vs. MATT MORGAN
WRESTLING'S BEST VS. WRESTLING'S FUTURE
Nuotrauka
WINNER(S): KURT ANGLE
RATING:
***1/2

MICK FOLEY vs. ABYSS
MONSTER'S BALL: HARDCORE EXTREME MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): ABYSS
RATING:
**

BOBBY LASHLEY vs. SAMOA JOE
MMA VS. TNA / SUBMISSION MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): BOBBY LASHLEY
RATING:
***1/2

ODB © vs. AWESOME KONG vs. TARA
TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): ODB ©
RATING:

FOUR WAY TAG TEAM MATCH
IWGP & TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / FULL METAL MAYHEM MATCH
Nuotrauka
TNA WINNER(S): THE BRITISH INVASION ©
IWGP WINNER(S): TEAM 3D ©
RATING:

KEVIN NASH © vs. ERIC YOUNG vs. HERNANDEZ
TNA LEGENDS CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): ERIC YOUNG ©
RATING:
**3/4

SARITA & WILDE © vs. THE BEAUTIFUL PEOPLE
TNA KNOCKOUTS TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): SARITA & WILDE ©
RATING:
*1/2

TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP / ULTIMATE X MATCH
RED © VS. SUICIDE VS. DANIELS VS. HOMICIDE VS. SHELLEY VS. SABIN
WINNER(S): AMAZING RED ©
RATING:

- Ivertinimai pagal Chris Lansdell

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
čia ko niekas nekomentuoja? ar neįdomu, ar kaip ir aš netekot žado? :D
o gal tingit? nes aš tai tingiu... nebūčiau nieko ir rašęs, bet visgi man šitas PPV LABAI patiko ir netgi labiau už WM... o taip... BFG man tapo PPV of the year... nesismulkinsiu, nes tikrai vikas (išskyrus divu tag mačą) patiko. nesidomėjau Kritusio Angelo sveikata, tikiuosi jam viskas gerai :D bet ultimate x buvo žiauriai nesveikas! dar trūko, kad nuo tos konstrukcijos viršaus kas nors nušoktų... dar pasigedau 3D per stalą. nors jų buvo sulaužyta ir taip daug, bet vienas gražuolis 3D pro stalą būtų papuošęs IWGP čempionų pasirodymą. kas dėl to "incidento" su teisėjo caunt'u Foley - Abyss mače, man pasirodė, kad ten kažkas vieną smūgį užskaitė kaip caunt'ą nors ten tik teisėjas įlipo į ringą "garsiai". Abyss suprato už tai "pavėlavo" pakelti petį. o Taz ne, ir subalamutino visus :D Na ir pabaigai visai neblogas stingerio pasirodymas, bei fanų žaidimas su likimu. ot galės džiaugtis prisiprašę, kad jis litų dar metam :D

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Kadangi matchu neziurejau labai idemiai ir nedariau analiziu tai rasysiu trumpai.
Patiko X-divizion spotu fiesta, jau buvau kazkiek pasiilges tokiu matchu kur daug technisku veiksmu, eina viens po kito, nepaisant jokios matcho psichologijos. Dziaugiuosi Red pergale.
Angle vs. Morgan tikejausi kazko geriau, bet esu patenkintas situ matchu. Morgan kickout'as po antro angle slam ir frog splash leido jam is matcho iseiti stipriam, o Angle pagaliau gavo pergale per BFG. Taip kad visi patenkinti... :D Patiko fanu "karas" si karta dazniausiai skandavo ne tai, kad "let's go Angle!" let's go Morgan!", o vieni "Angle sucks!", kiti "Morgan sucks!" :D
Is Foley vs. Abyss gavau gera juoko doze. Foley gaudydamas smugius is siuksledezes dangcio, atsukdavo galva ir laukdavo kol pareis smugis kokes 3 sekundes, tai atrode tikrai apgailetinai. Ir zinoma dar tas blooperis su 3 count. Cia tai buvo kritine klaida dar pridedant anksciau mineta nesamone is ***1/2 drasiai atimam *1/2 ir gaunam ka gaunam.
Is Aj vs. Sting taip pat tikejausi sio to daugiau, taip isejo, kad main evente publika buvo maziausiai "uzsivedus", nei vieno nei kito per daug nepalaike. Stingo atsisveikinimo kalboj visikai nemaciau reikalo lauztyti kayfabe, turbut nesuvalde zmogus emociju isgirdes tokius fanu chantus.
Apskritai visam PPV kazko truko, lyg iskirtinumo is kitu TNA PPV. Va pvz per WM buna viskais labai grazu, fejerverkai, specialus entrance, graziai atliekamas himnas, ne tai kaip cia su gitara pjove per nervus. Kaip isgirdau net susiguziau ir tik del rodomu patriotisku vaizdu seip ne taip supratau, kad ten bando himna isgrot.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na ka galiu pasakyti geriausias BFG is visu BFG. Pirma del to, kad pagrindiniai macai buvo labai gerai subuildinti, tie klipukai priverte pasijausti, kad tikrai sita PPV privalai pamatyti. Na ir antra del ganetinai kokybisko wrestlingo. Taciau gaila, kad TNA nesugeba visko padaryti tobulai, pirma mane uzkrove, kad per mazai skiriama laiko kai kuriems macams, na ir antra tai pora siokiu tokiu nesusipratimu, bet apie viska nuo pradziu:
  • Ultimate X, na pradziai nustebau, kad nebuvo Pope, bala zino kokios ten problemos pas ji seimoi, kad kompanija leidzia jam nedalivauti svarbiausiam metu PPV, taciau tikekimes, kad tos problemos rimtos (koks gimdymas ar artimo netektis, liga) Na MCMG The Pope pakeite labai puikiai, gal nukentejo siek tiek kovos psichologija, bet gyvumo tikrai inese i tradicini TNA spotfesta. Zinoma tas kritimas Daniels buvo nesveikas, vienas is ziauriausiu Ultimate X kritimu, taciau neapsejo ir be pasekmiu, kiek skaiciau tiek Kaz Suicide, tiek Daniels gavo traumas. Na svarbiausia kad Daniels liko gyvas, tikekimes, kad tai nebus jo karjera baigianti trauma. Bendrai paemus saunus openeris, isvengta dideliu pauziu, kas budavo ankstesniose tna spotfestose, ispudinga pabaiga. Nepastebejau jokiu subochinimu kovoje, viskas gerai atidirba ir nuslifuota, tikrai si kova verta ****.

• Kevin Nash vs Hernandez vs Eric Jau ipratau i Nesh kovas ziureti su ironija, taciau si karta visai suejo si kova, aisku Nesh kaip visada sukina ringe, taciau like du kovos dalyviai visai normaliai atidirbo sia kova. Tikejausi prastesnio rezultato. Kas keisciausia Nesh buvo nupinintas! Isivaizduojate Nesh gavo tiesiogini pina :D zinoma tai buvo su mokyklinuku, aptalzant Nesh giminies riesutus, bet buvo pinas. Jau pazanga :D Laimetojas mane tenkina, nes naujasi Eric Angle Young man pradeda patikti, nesitikejau, kad jis gali visai neblogai ikunyti rimta personaza. kova vertinciau ** 1/2, graziai man ziurejosi tas komandinis Eric ir Nesh darbas, nekantriai laukiau kol Eric permes Nesh.
  • FULL METAL MAYHEM Na Sitoje kovoja mane nustebino Stainer pasiaukojimas, zmogus buvo ganetinai motyvotas, padare viska ka galejo sioja kovoja, pagarba jam, kalbant apie Booker T tai nelabai as supratau kas ten jam istate ta "trauma" kad net su nestuvais isnesti reikejo, dingus booker T is kovos, jo net nepasigedau, like penki kovotojai atliko savo darba ganetinai sauniai, kovos net negadino isiterpimai, visas veiksmas buvo nuoseklus, didensniu pauziu buvo isvengta, visas kovos potencialas buvo isnaudotas maksimaliai, kova vertinciau *** 3/4.
  • Joe vs Bobikas Joe dar karta irode, kad jis gali wrestlinti su bet kuo ir jam visiskai nekliutis, kad jo oponentas trejus metus neturejo normalaus wrestlingo maco. Visa kovos eiga labai patiko, geras tempas, jauciasi kad cia nekovoja ketvirta desimti perzenge veteranai, viskas ejosi puikiai iki pabaigos, Joe pasiduoda, WTF? nemaciau as kad jis tapintu, kam kartoti WWE dirbtina screwjoba? Jai norejote po kovos palikti Joe stipru, tai kodel nepadarete susiktu lygiuju? gi kova turejo laiko limita, gavus laiko sis macas galejo gauti virs ****, taciau tna valdzia su savo noru kuo daugiau sutalpinti kovotoju i didziausia metu ppv, apkarpo macu laikus, kas mane labai uzknisa, dzin man ant jusu Knockoutu, jai taip mylite tas moteriskes tai duokite juoms viena maca o ne du. Per tas moteriskes, nukencia tie macai, del kuriu zmones perka PPV. kova vertinciau *** pritruko man dar kokiu papildomu 10 ar bent 5 minuciu kovos.

• Foley vs Abyss Ziaurus, labai ziaurus macas, jo buildas buvo puikus, spotai puikus, taciau visa maca nuzude susimovimas ties pinu. Nezinau kas ten kaltas ar teisejas ar Abyss bet ta klaida numuse visa maco reitinga. Beziurint man sia kova pasijauciau, kad ziureciau CZW DVD, ko tikejomes ta ir gavome is kovos, taciau yra tokiu dalyku kuriu pro akis negali praleisti, ta klaida pininant labai brangiai kainavo siai kovai, tad si maca vertinu **. Visi zinom, kad wrestlingas yra fake, taciau kai suskaiciavus iki triju laimetojas neskelbiamas, kazkaip pasidaro pikta, Kayfabe galima pazeisti, taciau tikrai ne taip.
  • Angle vs Morgan Geras macas, jokiu priekaistu neturiu, gal tik del to kad truko per trumpai :D Ka zadejo Dixie ta ir istesejo, Morgan tikrai turejo geriausia maca savo karjeroje. Nors su Kurtu gero maco netureti yra neimanoma, jai tu negali tureti gero maco su Kurtu vadinasi tu esi sudo vertas :D Kova vertinciau **** grazus, techniskas 1 vs 1 macas. Morganas iseina is kovos stiprus, na o Kurtas nugaletojas, kaip sakoma win - win situacija.
  • Styles vs Sting Asmeniskai man geriausias BFG 09 macas, bet cia jau kalba mano fanbojizmas :D Viskas ejosi puikiai, stingas parode kad jis dar gali wrestlinti su technisku kovotoju, ir ko gero atliko geriausia darba per visa savo TNA karjera, padare saunu joba AJ. Man tik pasidare itartina kad AJ atsispyre per silpnai ir negalejo padaryti 450 splash, del to nenoredamas rizikuoti savo sveikata uzbaige maca su frog spash. Arba tiesiog Stingeris per toli nugriuvo ir styles teko improvizuoti. Na didziausia sios kovos problema kad ji vel buvo per trumpa, galejau ziureti si maca dar papildomas 15 minuciu. Kova vertinciau *** 1/2.
Jai butu teke man moketi uz si PPV 40 doleriu tikrai nebuciau gailejasis, visas sis renginys vertas kiekvieno cento, viskas praejo kosminiu greiciu, jokios monotomijos. Jai ne nesusipratimas Abyss ir Foley kovoje, kvailas finisas Joe ir Bobiko kovoje, si PPV galeciau ivertinti maksimaliu balu, taciau tna nebutu tna jai nesusimautu, kai kuriose epizodose, tad show tenka vertinti 9balais. Na o jai lygintume su WM 25, tai mano galva sis SHow pranoko jubiliejine WM, taip nebuvo tobulo maco kaip Undertaker vs Hbk, taciau buvo daug macu kurie perzenge *** . WM pasiule mums viena kova, BFG 09 mum pasiule gera show.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-10-20, 18:58

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Tikrai geriausias TNA PPV šiais metais ir vienas geriausių aplamai.
Labiausiai patiko opener'is ir Angle vs Morgan.
Ultimate X - bent man, tai geriausias matytas spot-fest'as nuo neatmenamų laikų. Amazing Red'as yra tiesiog nesveikas, o Suicide su Daniels - savižudžiai. Persukau tą vietą 4 kartus...Kiti dalyviai irgi nepasimaišė, nebuvo jokių nesąmonių, publika buvo pašėlusi, kitaip sakant - viskas šaunu.
Angle vs Morgan - kažko tokio ir tikėjausi. Nebuvo AJ vs Angle lygio, vykusio praeitą savaitę, bet netrūko gražių epizodų: gražūs counteriai, kickoutai...Morgan pralaimėjo, bet svarbiausia yra kaip pralaimima, o jis išėjo labai stipriai.
Bobby vs Joe - viskas buvo gražu: metimai, submission'ai, mma elementai, bet tas vienas laužimas ir...viskas? Kaip 10min. matchui - labai neblogai, bet su daugiau laiko galėjo būti kažkas labai įsimintino.
Tag-team championship - ne taip jau ir patiko. Viduryje matcho net nuobodoka pasidarė dėl sulėtėjusio tempo. Nustebino Steineris: žmogus tikrai pasistengė, atidavė visas jėgas, visus gražiai pamėtė. Kova gera, bet nemanau, kad verta ****.
ME - pagal Stingo pajėgumą - geras. Nėra čia ką komentuot, tiesiog Stingas perdavė deglą nusipelnusiam žmogui. Labiau dėmesį atkreipė ne pati kova, o Stingo pokalbis su fanais po jos.

Labai patiko PPV, jei vertinčiau, drąsiai duočiau kažkur 8,5-9/10. Tik man nepatinka, kad jūs sakot: "geriau netgi už WM". O ką, WM jau buvo toks geras? Be HBK vs Taker ten nelabai yra kuo stebėtis.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-10-20, 19:52, pasakė:

<...> taciau tikekimes, kad tos problemos rimtos (koks gimdymas ar artimo netektis, liga)
What is wrong with you? :D Zmogus negaus tikriausiai riebiausio savo metu PPV cekio (manau visi zino kaip WWE zmones pasiruose su kibiru traumu dirbti, kad tik gauti ta stambu WrestleMania ceki) ir tu prie to dar linki, kad jis be pinigu gautu artimojo mirti arba liga?

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-10-20, 19:52, pasakė:

<...> Joe pasiduoda, WTF? nemaciau as kad jis tapintu, kam kartoti WWE dirbtina screwjoba?
Meltzer buvo minejes, kad matcho pabaigoje susimove referee - jis turejo sulaukti momento kai visiems bus matoma, jog Samoa Joe prarado samone, bet taip isejo, kad Hebner baige matcha, kai tai nebuvo dar akivaizdu.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-10-21, 14:12, pasakė:

What is wrong with you? :D Zmogus negaus tikriausiai riebiausio savo metu PPV cekio (manau visi zino kaip WWE zmones pasiruose su kibiru traumu dirbti, kad tik gauti ta stambu WrestleMania ceki) ir tu prie to dar linki, kad jis be pinigu gautu artimojo mirti arba liga?
Tai pat linkiu ir seimos pagausejimo :D Jai rimtai as jam nieko blogo nelinkiu, bet jai ta priezastis nerimta, tai nelabai as ji suprasiu ir tiek. Mano suvokimu svarbiausia metu ppv gali praleisti tik del labai rimtos priezasties.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0