Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kas man yra gyvenimas ?

Temoje atsakymų: 6

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Tokia mintis atsirado perskaicius Kafkos rasliava. Gan idomu pasidare kokie forumo nariu tikslai gyvenime. Taigi manau galima butu taip formuluoti topiko klausima. Kas Man Yra gyvenimas? Koks mano tikslas gyvenime? Ir kodel as cia ?

Ir cia ne rudenine depresija jeigu kas nors bandytu mane kritikuoti del klausimo. I gyvenima as ziuriu su sypsena ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
na aš niekada nemėgdavau kalbėto panašiomis temomis, nes ilgos diskusijos mane verčia žiovauti. Bet kadangi čia aš tik pasisakysiu ir nebus įsiterpta tarp mano žodžių, galiu tarti kelis žodžius šia VISIŠKAI beprasmiška tema. Mano tikslas - nugyventi laimingai ir prasmingai. Laimingai - sukurti šeimą ir kartu džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais, prasmingai - susipažinti su mane supančiu pasauliu ir į jį pilnavertiškai įsilieti. Kadangi niekas manęs neklausė ar aš noriu gimti, o jei būtų klausę, aš nesu tikras dėl savo atsakymo, kol kas tiesiog plaukiu pasroviui.

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Buti kazkuom daugiau, negu zmogumi nugyvenusiu paprasta gyvenima.

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kas Man Yra gyvenimas?
Gyvenimas man yra kaip uždavinys, kuriam pabandyti išspręsti aš gavau privilegiją, aš stengiuosi žvelgti į pasaulį objektyviai, stengdamasis įvertinti jo pirminę prigimti ir atsiriboti nuo visuomenės brukamos pasaulio vizijos - juk žmonių populiacijos sukurtas pasaulio paveikslas tėra tik iliuzija, sukurta žmogaus noro patalpinti viską į kažkokias abstrakčias ribas, imo gyvenimas nėra kažkokia turiu ir galiu modelių visuma - darbas, mokslas, šeima, draugai - tai tik sienos, kuriomis žmogus slepiasi nuo tikrojo pasaulio ir gyvenimo supratimo, realus pasaulis ir gyvenimas yra aukščiau žmonių pasaulio, Žemės ar apskritai visatos, priklausomai nuo požiūrio bet kuris žmogus gali būti tiek absoliutus niekas, tiek absoliutus viskas ir energetiniu požiūriu jo galimybės yra beribės. (abejoju ar kas nors supras ką noriu pasakyt, bet whatever ;))
Koks mano tikslas gyvenime?
Na tikslų gali būti daug -didesnių ir mažesnių, pagalbinių tikslų, siekti kitiems tikslams ir t.t. jeigu išskirti pagrindinius:
1. Pažinti realų pasaulį toks koks jis iš tikrųjų yra ir perprasti pirmines jo taisykles.
2. Kartu su savo drauge įrodyti pirmiausia sau patiems, kad tyra meilė gali egzistuoti netgi šiame taip smarkiai instinktų varžomame pasaulyje ir per ilgus bandymus sukurti tobulą pasaulio ar egzistencijos viziją(čia turiu galvoje bet kokius kūrimo formatus - paprastos fantazijos/užrašyti romanai/virtuali erdvė ir t.t.)
Ir kodel as cia ?
Svarbu ne kodėl aš čia, o kur link iš "čia" aš noriu judėti ;)

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Nemanau, kad gyvenimas turi bendrą apibūdinimą, jį galimą apibūdint ir moksliškai, ir meniškai, ir filosofiškai... Mano nuomone, gyvenimas yra pasirinkimų virtine su daug velnio.
Tikslas - turėti gerą gyvenimo "kokybę", džiaugtis įvairiais dalykais kuo daugiau, įvykdit savo tikslus ir nugyvent laimingai kiekvieną dieną.
Trečias klausimas - beribė filosofinė diskusija. Atsakau kuo greičiau: manau, kad aš, kaip ir visi kiti, čia yra ne dėl atsitiktinumo. Kitaip sakant: netikiu evoliucijos teorija. Netikiu, kad atsiradom atsitiktinumo dėka, kad visata ir gyvybė atsirado po kažokio atsitiktinio sprogimo, kurio tikimybė yra viena iš bala žino kiek. Aš esu įsitikinęs, kad yra kažkas aukščiau mūsų, kurio dėka čia ir esame . Kitaip ir būti negali. Jei ne, tada gyvenimas neturi prasmės. Tada gyvenam tik tam, kad patenkintume biologinius poreikius.

Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2009-09-21, 21:17

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Na noreciau, kad mano gyvenimas nebutu visas kaip tuoletinis popierius (visas pilkas ir i sikna). Tokiomis temomis man neretai tenka pabendrauti. Tiesiog manau, kad kaip ir Lyncaz tiesiog laimingai ir SVARBIAUSIAI PRASMINGAI. Negyvenu su tokia nuomone "gyvenu ir tiek, vistek numirsiu". Gyvenime man patinka nauji isshukiai, nauji isgyvenimai, malonumai. Is gyvenimo stengiuosi srebti visa tai kas mane daro laimingu ir turiu uzsibreztu tikslu kuriu siekiu. Tiesiog gyvenimas nera pasaka ir visi laimingiausiais nebusim, gyvenimas yra kova ir stengiuosi sioje kovoje buti nugaletoju.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-09-22, 14:30

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tikslas - gyventi smagiai = daryti tai ka uzsimanai daryt = tureti tiek pinigu, kad galetum sau tai leisti. Taigi dabartinis mano troskimas yra laisve, noriu patirt ta jausma, kai esi nepriklausomas nuo niekieno ir gali leisti sau daryti ka nori. O jei ta laisve kada nors pasieksiu, tuomet be abejo gims filosofiniai troskimai ir nauji tikslai, kuriuos dabar man suformuluoti butu per sudetinga ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0