Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-09-21, 19:44
Ir cia ne rudenine depresija jeigu kas nors bandytu mane kritikuoti del klausimo. I gyvenima as ziuriu su sypsena
2009-09-21, 20:48
2009-09-21, 21:11
Gyvenimas man yra kaip uždavinys, kuriam pabandyti išspręsti aš gavau privilegiją, aš stengiuosi žvelgti į pasaulį objektyviai, stengdamasis įvertinti jo pirminę prigimti ir atsiriboti nuo visuomenės brukamos pasaulio vizijos - juk žmonių populiacijos sukurtas pasaulio paveikslas tėra tik iliuzija, sukurta žmogaus noro patalpinti viską į kažkokias abstrakčias ribas, imo gyvenimas nėra kažkokia turiu ir galiu modelių visuma - darbas, mokslas, šeima, draugai - tai tik sienos, kuriomis žmogus slepiasi nuo tikrojo pasaulio ir gyvenimo supratimo, realus pasaulis ir gyvenimas yra aukščiau žmonių pasaulio, Žemės ar apskritai visatos, priklausomai nuo požiūrio bet kuris žmogus gali būti tiek absoliutus niekas, tiek absoliutus viskas ir energetiniu požiūriu jo galimybės yra beribės. (abejoju ar kas nors supras ką noriu pasakyt, bet whatever )
Koks mano tikslas gyvenime?
Na tikslų gali būti daug -didesnių ir mažesnių, pagalbinių tikslų, siekti kitiems tikslams ir t.t. jeigu išskirti pagrindinius:
1. Pažinti realų pasaulį toks koks jis iš tikrųjų yra ir perprasti pirmines jo taisykles.
2. Kartu su savo drauge įrodyti pirmiausia sau patiems, kad tyra meilė gali egzistuoti netgi šiame taip smarkiai instinktų varžomame pasaulyje ir per ilgus bandymus sukurti tobulą pasaulio ar egzistencijos viziją(čia turiu galvoje bet kokius kūrimo formatus - paprastos fantazijos/užrašyti romanai/virtuali erdvė ir t.t.)
Ir kodel as cia ?
Svarbu ne kodėl aš čia, o kur link iš "čia" aš noriu judėti
2009-09-21, 21:16
Tikslas - turėti gerą gyvenimo "kokybę", džiaugtis įvairiais dalykais kuo daugiau, įvykdit savo tikslus ir nugyvent laimingai kiekvieną dieną.
Trečias klausimas - beribė filosofinė diskusija. Atsakau kuo greičiau: manau, kad aš, kaip ir visi kiti, čia yra ne dėl atsitiktinumo. Kitaip sakant: netikiu evoliucijos teorija. Netikiu, kad atsiradom atsitiktinumo dėka, kad visata ir gyvybė atsirado po kažokio atsitiktinio sprogimo, kurio tikimybė yra viena iš bala žino kiek. Aš esu įsitikinęs, kad yra kažkas aukščiau mūsų, kurio dėka čia ir esame . Kitaip ir būti negali. Jei ne, tada gyvenimas neturi prasmės. Tada gyvenam tik tam, kad patenkintume biologinius poreikius.
Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2009-09-21, 21:17
2009-09-22, 14:30
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-09-22, 14:30
2009-09-22, 16:00
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0