Rodoma automobilių stovėjimo aikštelė.
Spoiler'is
Į ją su savo mašina įvažiuoja FnT. Pasistato ją savo mėgiamoje vietoje. Pasuka raktelį, užgesina variklį ir išlipa iš automobilio. Užtrenkia dureles. Garsas nemaloniai nuaidi per visą aikštelę. FnT apsižvalgo. Tuščia. Jis atvyko gerokai per anksti. Tylą aikštelėje blaško tik senų lempų skleidžiamas zvimbimas. Staiga tolumoje kažkas tarkšteli. Imtynininkas nukreipia baugų žvilgsnį į tamsuojantį aikštelės galą. Kiek dvejodamas žengia žingsnį į priekį. Tarkšt! Pasigirta jau daug arčiau. FnT nervingai žvalgosi. TARKŠT! Vaikinas krūpteli. Pasuka galvą. TARKŠT! Garsas pasirodo sklinda iš jo bagažinės. Imtynininkas kiek virpančiomis kojomis prieina prie jos. Uždeda rankas ant kapoto. TARKŠT! Giliai įkvepia. Ir atidaro bagažinę. Ir akis į akį susiduria su keistai atrodančiu padaru, juodu plaukuotu snukiu. Šviesos aikštelėje užgęsta. FnT sustingsta. Jis girdi kaip padaras išlipa iš bagažinės ir keistai šnopuodamas nušlepsi tolyn. Iš tamsos vaikino ausis pasiekia kažkieno švelnus balsas, kalbantis jam nežinoma kalba, bet jis netrukus nutyla. Ir beveik iš karto kažkur toli pasigirsti kažkieno greiti žingsniai. Tap, tap, tap. Jie artėja link FnT. Tap, tap, tap. Arčiau. Dar arčiau. Imtynininko širdis nusirita į kulnus. TAP, TAP, TAP. Jau visa čia pat. Trinkt! Kažkas tvojasi į FnT mašinos kraštą. Vaikinas susilenkia, dengdamasis galvą rankomis. Ir... Nieko. Šviesos atsiranda. FnT lieka stovėti tuščioje aikštelėje, su besidaužančia širdimi krūtinėje.
Užgroja Bloodhound Gang UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby. Tik pradeda groti muzika, visi titantronai ir šviestuvai pagal žodžius mirga juodai/baltai, o iš fanų pasigirsta nustebimo šūksniai. Tik įėjęs į areną Bottom šiek tiek sustojęs pasižvalgo po salę, delnu patapšnoja per ant juosmens gulintį titulą, giliai atsikvepia ir toliau nueina tvirtais žingsniais į ringą, kartais sumušdamas rankom su keliais laimingaisiais fanais. Įlipęs į ringą iškelia viena ranka titulą ir jį laikydamas lėtai apsisuka aplink savo ašį. Kitoje rankoje pas jį mikrafonas.
Spoiler'is
- Kažkas naujo, taip? Būtent. Kaip turbūt dauguma čia susirinkusių nesitikėjo šiandien mane išvysti, o ypač taip anksti, tai lygiai taip pat prieš savaitę MJ nesitikėjo gauti seną gerą Rock Bottom. Turiu atsiprašyti tavęs MJ, kad jau senai bebuvau juo tave pavaišinęs. Nieko, tuoj apsiprasi ir artėjant Shockwave, jausiesi lyg prieš Masters Of War. Ir kad jau prakalbus apie praėjųsį Heat, po jo buvo daug kalbų apie mane. Bet aš jų nesuprantu. Ko jūs tikėjotės? Kad aš eilinį kart paspausiu Marcus ranką, nusisuksiu ir išeisiu? Ne ne ne, tas Bottom jau praeityje. Dabartinis, kurį matote prieš akis, yra nebe tas naivuolis. Galite tai vadinti arogantiškumu, galite tai vadinti narcizismu, bet rezultatai akivaizdūs. Pernai, "MJ lemtis" manęs laukdavo kas savaitę. Kiekvienas lipdavo ant galvos, puldinėdavo iš pasalų ir tipinė Heat pabaiga būdavo 5-on-1 Bottom's beatdown. Iš tikro, turiu pripažinti, kad tai mane užgrūdino. Supažindino, pripratino prie "NME gyvenimo". Tai padaro tave kovotoju, fiziškai ir psichiškai tave sustiprina. Bet laimei, spėjau pabusti, ir suprasti, kada atėjo galas treniruotėms. Ir tokiu būdu, baigėsi beatdown'ai, baigėsi užgauliojimai, baigėsi purvinos pergalės. Atėjo metas kažkokiems pasiekimams, atėjo laikas savęs išbandymams, atėjo laikas pergalėms. Ir štai, to pasekoje, matote kur esu dabar. Stoviu vidury NME ringo su Pasaulio Sunkiasvorių titulu ant peties ir pradedu šios savaitės Heat. Ir prie to, sakyčiau, galima puikiausiai priprasti. - Mirkteli į artimiausią kamerą ir nusišypso.Bottom jau nori pasisalinti is arenos, taciau belipant iš ringo arena pritemsta ir pasigirsta Eminem - Beautiful. Rodomas Marcus Jamison pristatomasis klipas su jo isimintiniausiu kovu istraukomis. Palei grindini pasipila baltu dumu rutuliai ir pro juos ramiais zingsniais izengia 'The Forger'. Jis nieko nelaukes iskelia desine ranka su sugniauztu kumsciu ir nuleidzia galva, sulyg tuo momentu pasipila fejerverku lietus. M.J. nieko nelaukes pradeda zingsnis po zingsnio eiti link ringo ir gana greitai jis jau atsiduria ten. Marcus ilipia i ringa ir akis į aki susiduria su savo būsimu varžovu. Po akiu mūšio Marsu Jamison prabyla:
-Bravo, bravo vyruti, tikrai gera ispažintis prieš visus šios fanus, tačiau tai nieko nekeičia, tu mane užpuoliai iš pasalų ir aš reikalauju oficialaus atsiprašimo čia ir dabar.
- Marcusai nemalk tu čia šūdo, jai būtų buvusi proga tu ja, net negalvodamas pasinaudotum, taip būdamo prieš metus, tai ir yra dabar.
- Nemeluosiu, senasis Marcus Jamison būtų pasinaudojęs tokia proga tačiau naujasis nieku gyvų, jai aš bučiau toks pats žmogus, kaip prieš daugybe metų, mūsų tag team kova pavirstu Handicap maču, na ir kai tave sudorotu mūsų oponentai aš pasiruodičiau ringe ir pasiusčiau tave į sapnų karalyste.
- Kas būtų jai būtų, jeigu rinktine treniruotu ne Butautas, gal visas NME heat būtų nukeltas dėl europos vyrų krepšinio čempijonato finalo. Aš padariau, ką tūrėjau padaryti, tu esi mano varžovas per shockwave, na o varžovai niekada nebuvo ir nebus draugai. Bottom parodo viduriniji piršta, ir bando pasišalinti iš ringo.
- Vyruti, kur eini, mes dar nebaigėm, visas ši dialogas baigsis tada kai tu manęs atsiprašysi prieš dešimtatukstantine minia.
- Ar tu neverbalinės kalbos nesupranti ar ka? Gi sakau aš tau atsipisk nuo manęs, tu man nebuvai ir niekada nebūsi draugas, gavai tai ko nusipelniai praita savaite ir tylėk subine suraukęs. Astalavista baby...
- Ne vyruti, mano kantrybės taure jau perpildei, Marcus spiria iš kojos į Bottom pilva, suema už rankų ir atlieka Blood Hound, Bottom guli be samonės, marcus jamison prikiša čempijono dirža prie bottom galvos ir sako:
-Gal aš pasikeičiau į geraja puse, tačiau tikrai neleisiu. kad man kas nors šiktu ant galvos, elgis su kitais taip, kaip nori kad su tavimi elgtusi.
-Bravo, bravo vyruti, tikrai gera ispažintis prieš visus šios fanus, tačiau tai nieko nekeičia, tu mane užpuoliai iš pasalų ir aš reikalauju oficialaus atsiprašimo čia ir dabar.
- Marcusai nemalk tu čia šūdo, jai būtų buvusi proga tu ja, net negalvodamas pasinaudotum, taip būdamo prieš metus, tai ir yra dabar.
- Nemeluosiu, senasis Marcus Jamison būtų pasinaudojęs tokia proga tačiau naujasis nieku gyvų, jai aš bučiau toks pats žmogus, kaip prieš daugybe metų, mūsų tag team kova pavirstu Handicap maču, na ir kai tave sudorotu mūsų oponentai aš pasiruodičiau ringe ir pasiusčiau tave į sapnų karalyste.
- Kas būtų jai būtų, jeigu rinktine treniruotu ne Butautas, gal visas NME heat būtų nukeltas dėl europos vyrų krepšinio čempijonato finalo. Aš padariau, ką tūrėjau padaryti, tu esi mano varžovas per shockwave, na o varžovai niekada nebuvo ir nebus draugai. Bottom parodo viduriniji piršta, ir bando pasišalinti iš ringo.
- Vyruti, kur eini, mes dar nebaigėm, visas ši dialogas baigsis tada kai tu manęs atsiprašysi prieš dešimtatukstantine minia.
- Ar tu neverbalinės kalbos nesupranti ar ka? Gi sakau aš tau atsipisk nuo manęs, tu man nebuvai ir niekada nebūsi draugas, gavai tai ko nusipelniai praita savaite ir tylėk subine suraukęs. Astalavista baby...
- Ne vyruti, mano kantrybės taure jau perpildei, Marcus spiria iš kojos į Bottom pilva, suema už rankų ir atlieka Blood Hound, Bottom guli be samonės, marcus jamison prikiša čempijono dirža prie bottom galvos ir sako:
-Gal aš pasikeičiau į geraja puse, tačiau tikrai neleisiu. kad man kas nors šiktu ant galvos, elgis su kitais taip, kaip nori kad su tavimi elgtusi.
Sekantis veiksmas
Marcus iškelia čempijono dirža, papuozuoja dviprasmiškai nusiteikusiai publikai, tada padeda dirža ant bottom krutinės ir keliauja link išėjimo.
Sekantis veiksmas
Prieš palikdamas arena jis nusilenkia savo publikai.
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Tačiau kaip tik tos akimirkos laukė Sin
Sekantis veiksmas
Jis iš pasalų trenkia su kėde per Marcus Jamison kupra
Sekantis veiksmas
visa publika nepatenkinta šio poelgių, link rampos pradeda skraidyti įvairiausi daigtai, nuo penkių litų monetos iki apatinio trikotažo.
Sekantis veiksmas
Tačiau sin to negana.
Sekantis veiksmas
Jis ikiša Marus Jamison kakla tarp kedės
Sekantis veiksmas
užsimuoja su sekančia kėde
Sekantis veiksmas
ir karjeras baigianti smūgis aplanko Marcus Jamison kaklą
Sekantis veiksmas
Jis spjaudosi kraujais
Sekantis veiksmas
Sin tik pamatęs krauja, isunta kaip bulius išvydęs raudoną spalva.
Sekantis veiksmas
Jis sudeda keturias skėdes ant The Forger kūno
Sekantis veiksmas
smogia viena kartą.
Sekantis veiksmas
antra kartą
Sekantis veiksmas
trečia ir ketvirta kartus
Sekantis veiksmas
apsauga bijo stoti skersai Sin kelio
Sekantis veiksmas
sin manjakiška smugių kruša nutraukė tik blizgantis NME čempijono diržas, jis ji pamatęs keliauja link ringo, na o kas ten guli be sąmonės visi puikiai žinome
Sekantis veiksmas
po kelių akimirkų Sin jau stovi ringe
Sekantis veiksmas
Bottom, jau šiek tiek atsipeikėjas, tačiau erdvėja nesiorentuoja
Sekantis veiksmas
Visa publika skatina bottom ko greičiau atsigauti
Sekantis veiksmas
Visi chantina Bottom, Bottom, Bottom
Sekantis veiksmas
tačiau Sin šitie chantai tarsi keiksmažodis
Sekantis veiksmas
Sin girdėdamas chantus, pyksta ant viso pasaulio
Sekantis veiksmas
Suema Bottom kaklą į chokeslam pozicija
Sekantis veiksmas
ir atlieka Psycho Driver
Sekantis veiksmas
atlikus žudanti veiksma Sin pasižiūri į čempijono dirža, nori ji iškelti prieš šokiruota publika
Sekantis veiksmas
Tačiau šeštasis jo jausmas neleidžia to padaryti
Sekantis veiksmas
jis išlipa iš ringo
Sekantis veiksmas
Palenda po ringu, ir bando atrasti baisesnių daikčiuku nei esate mate fetišo filmuose
Sekantis veiksmas
Tačiau čia NME, čia meilės žaislų nerasi
Sekantis veiksmas
Sin tenka pasitenkinti šiukšliu kibiru ir armatūros strypu, kuris turbūt buvo rezervuotas šio vakaro main eventui
Sekantis veiksmas
sin susirenka savo žaisliukus, juos sumeta į ringa
Sekantis veiksmas
ilipa pats į ringa
Sekantis veiksmas
uždeda šiukšlių kibira ant bottom galvos
Sekantis veiksmas
pasodina bottom į ringo kampa
Sekantis veiksmas
iškelia armatūros strypa
Sekantis veiksmas
visa arena netekusi žado, ar gali būti taip kad Sin eliminuos du Shockwave main evento favoritus?
Sekantis veiksmas
užsimuoja su amatūros strypu
Sekantis veiksmas
ir kaip koks manjakas be sustojimo tranko bottom kūna
Sekantis veiksmas
vienas smūgis
Sekantis veiksmas
antras smūgis
Sekantis veiksmas
trečias, ketvirtas
Sekantis veiksmas
Smūgių tiek daug, kad neįmanoma jų suskaičioti
Sekantis veiksmas
Sin daužo tol kol turi sveikatos, pasibaigus sveikatai, jis iškelia čempijono dirža
Sekantis veiksmas
tada pasideda ji ant peties ir prabyla
Sekantis veiksmas
Gal aš ir nesu shockwave kovos favoritas, gal ir aš esu toja kovoja tiek reikalingas, kiek šuniui penkta koja, tačiau man tai nesvarbu, aš susidorojau su šiais pervertintais kovotojais šianak, susidorosiu su jais ir po kelių savaičių.
Sekantis veiksmas
Sin dar karta papozuoja publikai su čempijono diržu, ir po keliu akimirku pasišalina iš arenos.
Sekantis veiksmas
Tik pradingus Sin, į arena subėga šusnis medikų ir krūva apsauginių. Įdomu kur jie buvo dinge kai negailestingai buvo talžomi vieni iš populiariausiu NME kovotoju?
Sekantis veiksmas
Medikai suteikia pirmaja medicinos pagalbą, na o apsaugos darbuotojai vaidina, kad bando išvenkti pakartotino išpuolio. Kovotojai išnešami su neštuvais
Sekantis veiksmas
Visa publika netekusi žado, tapo šiu laikų holokausto liūdininkais. Tačiau show turi testis, nes priešingu atveju Marcus Uliveri supyks, na o pikto Italo niekas nenori matyti.
Atomic J vs. Kyo
Singles match
Spoiler'is
AJ isbega is uzkulisiu ir atsistoja ant rampos ,susunka "BOOM" ir greitai pradeti begti ir ringa,o tuo metu aplinkui saudo zali fejerverkai,persokes virves ir ilipes i ringa jis iskelia sugniauztus kumscius virs galvos ir kai atleidzia aplink ringa sauna dar viena serija zaliu fejerverku.
Suskamba Korn-Right Now ir i arena ižengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Jam ilipus i ringa pradeda sprogineti fejewerkai ,o jis užlipes ant turnbuckle nusiima saules akinius.
Suskamba Korn-Right Now ir i arena ižengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Jam ilipus i ringa pradeda sprogineti fejewerkai ,o jis užlipes ant turnbuckle nusiima saules akinius.
Sekantis veiksmas
Gongas.
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai kimba vienas kitam i atlapus.
Sekantis veiksmas
Visiskai lygios jegos.
Sekantis veiksmas
Visiskai lygios svorio kategorijos!
Sekantis veiksmas
Kyo igauna pranasuma nustumdamas varzova i ringo virves.
Sekantis veiksmas
AJ atsoka nuo ju.
Sekantis veiksmas
Kyo atlieka Arm Drag.
Sekantis veiksmas
AJ greit stojasi, taciau gauna
Sekantis veiksmas
Chopa!
Sekantis veiksmas
Dar viena chopa!
Sekantis veiksmas
Trecias?
Sekantis veiksmas
Ne AJ pagauna Kyo ranka.
Sekantis veiksmas
Irish whip.
Sekantis veiksmas
Isibegeja AJ pats ir clothesline!
Sekantis veiksmas
PIN
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
kick out..
Sekantis veiksmas
Abu vel stovi vienas pries kita.
Sekantis veiksmas
Apsikeitineja smugiais..
Sekantis veiksmas
Kyo sukabina varzova.
Sekantis veiksmas
Suplex?!
Sekantis veiksmas
Ne..
Sekantis veiksmas
Atomic J reversina i Suplexa!
Sekantis veiksmas
AJ pakelia varzova.
Sekantis veiksmas
Nuveda prie turnbuckle..
Sekantis veiksmas
Isispiria su viena koja i varzova ir is kitos....
Sekantis veiksmas
Enziguiri!!
Sekantis veiksmas
Kyo nusiridena siek tiek toliau nuo smugio..
Sekantis veiksmas
Atomic J jau ant virsutines ringo virves!
Sekantis veiksmas
Radiation!!! (Shooting Star Press)
Sekantis veiksmas
Ne Kyo pasitraukia!
Sekantis veiksmas
Kaip issitieskia AJ.
Sekantis veiksmas
Kyo atlieka pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Kick out!
Sekantis veiksmas
Kyo islipa is ringo.
Sekantis veiksmas
Paema viena AJ koja ir nutempia ji prie ring pole.
Sekantis veiksmas
Istraukes koja ja lauze pasinaudodamas ring pole'u.
Sekantis veiksmas
AJ rekia is skausmo.
Sekantis veiksmas
Teisejas praso paleisti.
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
3
Sekantis veiksmas
4
Sekantis veiksmas
Kyo atleidzia varzova.
Sekantis veiksmas
AJ susiemes uz kojos..
Sekantis veiksmas
Kyo ilipa i ringa..
Sekantis veiksmas
Eina prie varzovo ir tos pacios kojos single leg boston crab?!
Sekantis veiksmas
Ne AJ spiria is kitos.
Sekantis veiksmas
Spyris toks stiprus, kad Kyo iskrenta per antraja ringo virve!..
Sekantis veiksmas
AJ po biski stojasi.
Sekantis veiksmas
Jis taip pat islipa is ringo.
Sekantis veiksmas
AJ paema Kyo..
Sekantis veiksmas
Irish whip!
Sekantis veiksmas
Taciau Kyo reversuodamas atasako tuo paciu ir...
Sekantis veiksmas
Irish whip i metalinius laiptelius!
Sekantis veiksmas
AJ susimurija i metalo gabala!
Sekantis veiksmas
Kyo priejas paema varzovo galva.
Sekantis veiksmas
Smugis i laiptus!
Sekantis veiksmas
Antras!
Sekantis veiksmas
Trecias!
Sekantis veiksmas
Nuveda Kyo varzova ant prie komentatoriu stalo..
Sekantis veiksmas
Dar vienas smugis!
Sekantis veiksmas
Ir uzmeta varzova ant stalo..
Sekantis veiksmas
Kyo lipa i ringa.
Sekantis veiksmas
Lipa ant paskutines virves.
Sekantis veiksmas
Ka jis daro?!
Sekantis veiksmas
Suolis!
Sekantis veiksmas
720!!!!!
Sekantis veiksmas
Oh My God!
Sekantis veiksmas
Stalas luzta!
Sekantis veiksmas
Taciau pries pat luzima AJ pasitraukia!
Sekantis veiksmas
KYO luzta kartu su stalu ir savo ispudinguoju suoliu!
Sekantis veiksmas
Koks ispudingas suolis, taciau...
Sekantis veiksmas
Kyo atrodo, kazkokios bedos.
Sekantis veiksmas
Jam reikia mediku pagalbos.
Sekantis veiksmas
Ne ka geriau atrodo ir AJ su prakirsta kakta, be nuovokos kur yra.
Sekantis veiksmas
Medikai atskuba i pagalba o kova nutraukiama.
Sekantis veiksmas
Taigi atrodo lygiosios!
Naktis iš penktadienio į šeštadieni, vaizdas filmuotas su apsaugos kameromis:
Spoiler'is
Vėlus penktadienio vakaras, veiksmas vyksta prie vieno naktinio klubo Vilniaus miesto centre. Pro duris į gatvę gryno oro pakvėpuoti išeina Answer sūnus Answer jaunesnysis. Jisai truputi prasivaikšto ir susiduria su vienu įtartinai atrodančiu asmeniu, ant kurio galvos užmautas kapišonas ir nesimato snukio.
- Gal turi cigaretę? įžuliai taria jis.
- Nerūkau, - pasako Answer Jr...
Asmuo pakelia savo kapišoną ir Answer Jr. Plačiai išpūčia akis pamatęs jo veidą. Tai Jason Speed.
Speedas greitai išsitraukia iš savo kišenės teleskopinę lazdą ir trenkia per rankas Answer sūnui. Answer jaunesnysis nuo stipraus smūgio pradėda rėkt, o Jason Speed trenkia jam per pakaušį. Ir dar kart užsimojęs Jason Speed iš visų jėgų trenkia jam su teleskopine lazda per kojas taip, kad net girdimas galimas jos lūžis. Answer visas palaužtas guli gatvėje, o Jason Speed dar kelis kartus jam iš visų jėgų spiria kur tik gali ir nieko nelaukdamas pasitraukia.
Pasigedusi Answer jr, panelė išeina iš naktinio klubo, paklausia apsauginių ar nematėte kur dingo sportiško sudėjimo jaunuolis, apsauginiai kaip susitarė tvirtina:
- Mūsų tikslas kontrolioti asmenys įeinančius į kluba, na o kas išeina iš klubo ir kur eina mum neaktualu.
Panelė, nebesiginčija su apsauga ir eina apsižvalgyti, po kelių minučiu ji savo vaikina randa gulinti kraujo klane. Nieko nelaukdama iškviečia greitaja medicinos pagalbą, po kelių akimirku greitoji atvažioja. Medikai staigai paguldo į neštuvus nukentėjusi Answer Jr, uždeda jam deguonies kauke, ir bando ji atgaivinti su elektrošoku.
- ar jis givens? Kas jam nutiko? Sunerimusi panelė klausia mediku
- kol kas mes nieko negalime pasakyti, kiekviena sekundė kainuoja.
Greitosios duris užsidaro, ir maksimaliu greičiu Answer jr. Gabenamas į santariškių klinikas.
- Gal turi cigaretę? įžuliai taria jis.
- Nerūkau, - pasako Answer Jr...
Asmuo pakelia savo kapišoną ir Answer Jr. Plačiai išpūčia akis pamatęs jo veidą. Tai Jason Speed.
Speedas greitai išsitraukia iš savo kišenės teleskopinę lazdą ir trenkia per rankas Answer sūnui. Answer jaunesnysis nuo stipraus smūgio pradėda rėkt, o Jason Speed trenkia jam per pakaušį. Ir dar kart užsimojęs Jason Speed iš visų jėgų trenkia jam su teleskopine lazda per kojas taip, kad net girdimas galimas jos lūžis. Answer visas palaužtas guli gatvėje, o Jason Speed dar kelis kartus jam iš visų jėgų spiria kur tik gali ir nieko nelaukdamas pasitraukia.
Pasigedusi Answer jr, panelė išeina iš naktinio klubo, paklausia apsauginių ar nematėte kur dingo sportiško sudėjimo jaunuolis, apsauginiai kaip susitarė tvirtina:
- Mūsų tikslas kontrolioti asmenys įeinančius į kluba, na o kas išeina iš klubo ir kur eina mum neaktualu.
Panelė, nebesiginčija su apsauga ir eina apsižvalgyti, po kelių minučiu ji savo vaikina randa gulinti kraujo klane. Nieko nelaukdama iškviečia greitaja medicinos pagalbą, po kelių akimirku greitoji atvažioja. Medikai staigai paguldo į neštuvus nukentėjusi Answer Jr, uždeda jam deguonies kauke, ir bando ji atgaivinti su elektrošoku.
- ar jis givens? Kas jam nutiko? Sunerimusi panelė klausia mediku
- kol kas mes nieko negalime pasakyti, kiekviena sekundė kainuoja.
Greitosios duris užsidaro, ir maksimaliu greičiu Answer jr. Gabenamas į santariškių klinikas.
The Chain vs. Mr. Hardcore
Singles match
Spoiler'is
Arenoje pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon ir iškart pasirodo Mr.Hardcore. Jis lėtai artėja, priėjęs prie ringo jis pasižiūri i kairę, po to i dešinę pusę ir nusišypso. Jis įlipa i ringą, apeina visus kampus. Grižęs į ringo vidurį iškelia ranką ir pradeda šaudyti fejerverkai. Po šio pasirodymo pasigirsta kita daina - "Perfect Insanity". Ant rampos pasipila dūmai, o tuoj pat jų gausą perskrodžia The Chain. Apsižvalgęs, jis tvirtais žingsniais žengia prie ringo. Įlipa, ir apsuka ratą žvelgdamas aplink. Galų gale jo žvilgsnis sustoja ties Mr.Hardcore. Chainas mostelėja ranka link savo būsimo priešininko ir kažką pasako. Hardcorui tai nė motais, jis susikaupęs žiuri Chainui į veidą. Tuo metu muzika užtyla... Get ready for the fight!
Arenoje pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon ir iškart pasirodo Mr.Hardcore. Jis lėtai artėja, priėjęs prie ringo jis pasižiūri i kairę, po to i dešinę pusę ir nusišypso. Jis įlipa i ringą, apeina visus kampus. Grižęs į ringo vidurį iškelia ranką ir pradeda šaudyti fejerverkai. Po šio pasirodymo pasigirsta kita daina - "Perfect Insanity". Ant rampos pasipila dūmai, o tuoj pat jų gausą perskrodžia The Chain. Apsižvalgęs, jis tvirtais žingsniais žengia prie ringo. Įlipa, ir apsuka ratą žvelgdamas aplink. Galų gale jo žvilgsnis sustoja ties Mr.Hardcore. Chainas mostelėja ranka link savo būsimo priešininko ir kažką pasako. Hardcorui tai nė motais, jis susikaupęs žiuri Chainui į veidą. Tuo metu muzika užtyla... Get ready for the fight!
Sekantis veiksmas
Teisėjas iškart prieina prie Chain ir pradeda tikrinti jį dėl paslėptų nelegalių dalykėlių
Sekantis veiksmas
Grandinė atrodo įsižeidęs. Kaip gali teisėjas juom nepasitikėti?
Sekantis veiksmas
Kol vyksta šis tikrinimas, pasistengsiu trumpai pristatyti abu kovotojus.
Sekantis veiksmas
Chain ūgis yra 185 cm, o sveria jis 95 kilogramus. Jis yra vienas užkietėjęs riedlenčių fanatikas. Nenustebkite, jei ir šioje jo kovoje išvysite jį naudojant riedlentę kaip ginklą!
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu teisėjas baigia tikrinti Chainą. Pasigirsta 'O ką aš tau sakiau blyn?'
Sekantis veiksmas
Dryžuotasis žmogus pasisuka link Mr. Hardcore. Šio akys išsiplėčia. Hardcore bailiai šypsodamasis tapšnoja per savo rankų apsaugas rodydamas, kad ten nieko nera. Yeah right! Patikrinimas prasideda.
Sekantis veiksmas
Taigi, Misterio Hardcore ūgis yra 182 cm, jis vos vos žemesnis už Chainą. Svoris jo irgi mažesnis, nes sveria jis 81 kg, net 14 kilogramų mažiau nei Chainas. Toliau tęsiant apie Hardcore, tai šis žmogus neitin mėgsta publikos dėmesį ir dažnai naudoja neleistinus ginklus. Kalbant apie juos...
Sekantis veiksmas
Teisėjas kažką randa!
Sekantis veiksmas
Iš Hardcore dešinio riešo apsaugos jis ištraukia... vinį? Taip, vinį!
Sekantis veiksmas
O iš kairės kojos plaktuką! WTF?
Sekantis veiksmas
Hardcore teisinasi, kad prieš kovą jam teko truputį pameistrauti.
Sekantis veiksmas
Chainas rikteli, kad Hardcore turetų stuktelėti tuo plaktuku sau per galvą, taip patikrinant ar yra kažkas namie.
Sekantis veiksmas
Hardcore susinervina ir meta plaktuką į priešininką.
Sekantis veiksmas
Išgirstame pasityčiojantį 'Missed me!'
Sekantis veiksmas
Rodos ši kova nebebus daugiau atidėliojama. Suskamba gongas!
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai lyg bičių įgelti pradeda sukti ratus apie vienas kitą.
Sekantis veiksmas
Galų gale susikimba ir pradeda testuoti vienas kito jėgas.
Sekantis veiksmas
Nors Chainas ir aukštesnis ir sunkesnis, tačiau jis turi bėdu galinėdamasis su Hardcore.
Sekantis veiksmas
Bet po sunkių pastangų jam visgi pasiseka įvaryti MH į kampą.
Sekantis veiksmas
Keli taiklūs smūgiai į Hardcore korpusą!
Sekantis veiksmas
Prasideda smūgių kruša! MH su rankomis bando prisidengti bent jau savo veidą.
Sekantis veiksmas
Chainas trumpam nustoja ir žengia žingsnį atgal. Koks to tikslas?
Sekantis veiksmas
MH atsidengia veidą ir dirsteli į oponentą.
Sekantis veiksmas
To Grandinei ir reikėjo! Sulyg tuo momentu jis bando daryti MH...
Sekantis veiksmas
Chop!
Sekantis veiksmas
Wooo?
Sekantis veiksmas
Ne! Hardcore meistriškai išsisuka ir atlieka DDT!
Sekantis veiksmas
Chainas ganėtinai skaudžiai su veidu įsimūriją į ringo grindinį. Skanaus jam!
Sekantis veiksmas
Hardcore stompina gulintį savo varžovą ir aiškina jam, kad nevertėjo net iš lovos keltis.
Sekantis veiksmas
Tačiau tai Chaino nesustabdo. Jis po truputį, tačiau užtikrintai, pradeda keltis.
Sekantis veiksmas
Hardcore tai pamato, ir nusprendžia, kad reikia kažko imtis.
Sekantis veiksmas
Jis pagreitina Chaino atsikėlimą, suimdamas jį už plaukų...
Sekantis veiksmas
Ir irish whipina jį į ringo virves!
Sekantis veiksmas
Tačiau Chain reversina ir dabar jau pats Hardcore lekia į taspačias virves! MH atsimuša nuo jų...
Sekantis veiksmas
Chainas tuo metu pasilenkia...
Sekantis veiksmas
Ir gauna running european uppercut nuo su pagreičiu parlėkusio Misterio Hardcore!
Sekantis veiksmas
Manau jis tikrai pajuto senojo žemyno galią!
Sekantis veiksmas
Hardcore patenkintas, tačiau to jam neužtenka.
Sekantis veiksmas
Jis pasilenkia ir sunkiai pakelia Chainą.
Sekantis veiksmas
Dar vienas european uppercut! Nenorėčiau būti Chaino smakru!
Sekantis veiksmas
Grandinė dėjuoja ant žemės susiėmęs už skaudamos vietos. Kolkas Mr. Hardcore valdo situaciją!
Sekantis veiksmas
MH bando įvertinti savo galimybes. Jis žiūri į ringo kampą ir kažko dvejoja.
Sekantis veiksmas
Tačiau pagaliau apsisprendžia ir pradeda lipti ant kampo viršaus!
Sekantis veiksmas
Pasirodo, kad MH gali tekti sumokėti už savo dvejones, nes Chainas netikėtai atsikelia ir pribėgęs irgi pradeda lipti ant ringo kampo!
Sekantis veiksmas
MH atrodo sutrikęs, tačiau greitai susigriebia ir pradeda smūgiuoti Chain į veidą.
Sekantis veiksmas
Chain atsako tuo pačiu ir negailėdamas viena ranka tranko Hardcore. Abu kovotojai apsikeitinėja stipriais smūgiais, skraido prakaito lašai ir braška dantys.
Sekantis veiksmas
Jeigu publika turėtu favoritą tai girdėtusi aiškūs 'Yeaaah' ir 'Booooo' garsai.
Sekantis veiksmas
Tačiau abu kovotojai 'šikniai' ir publikai sunku išsirinkti už kurį sirgti.
Sekantis veiksmas
Tuo metu ringe iniciatyvą įgauna Chainas. MH rankos bevališkai nusvyra, o jo galva kenčia už visą Chainui anksčiau padarytą blogį.
Sekantis veiksmas
Chain vienu stipriu smūgiu įtvirtina savo diktatūrą.
Sekantis veiksmas
Jis apsidairo, suema Misterį Hardcore ir...
Sekantis veiksmas
Superplex nuo ringo kampo!
Sekantis veiksmas
Žiūrovai pradeda ošti lyg nerami jūra per milžinišką audrą! Tuo tarpu abu kovotojai raitosi ant ringo grindinio it kokie kirminai.
Sekantis veiksmas
Kamera priartina skausmo perkreiptą MH veidą. Jis rankomis laiko susiėmęs sau už nugaros.
Sekantis veiksmas
Chaino situacija kiek geresnė. Jis nerangiai atsistoja.
Sekantis veiksmas
Grandinė prieina prie MH, kuris visdar bando atsistoti, tačiau jam išeina tik ropoti.
Sekantis veiksmas
Chain negailestingai su alkūne trenkia per skaudamą MH nugarą.
Sekantis veiksmas
Hardcore vėl susmunka ant ringo grindinio palydimas Chaino piktos šypsenos.
Sekantis veiksmas
Ar ši trumpa Chain dominavimo akimirka persvers visą matchą jo naudai?
Sekantis veiksmas
We'll see about that.
Sekantis veiksmas
Chainas stompina Hardcore. MH tuo tarpu bando apsaugoti savo sužeistą nugarą.
Sekantis veiksmas
Grandinė paskutinį kartą spiria į MH galvą ir nusispjauna. Po to iškelia rankas ir gėrisi 'šlove'.
Sekantis veiksmas
Pasidžiaugęs publikos dėmesiu (nesvarbu, kad tikrai ne teigiamu), Chain pasuka galvą ir jo akys tiesiog sužiba...
Sekantis veiksmas
Jis išvysta tą patį ringo kampą, nuo kurio visai nesenai atliko supeplex veiksmą!
Sekantis veiksmas
Chain liežuviu suvilgo lūpas ir piktdžiugiškai nusišypso. Atsisuka į MH ir parodo į jį pirštu!
Sekantis veiksmas
Misteris Hardcore tuo metu jau bandė nerangiai sėstis. Išvydęs Chaino grasinimą, jis pradeda karštligiškai sukioti galvą į abi puses, sakydamas, kad jam jau užtenka.
Sekantis veiksmas
Chainui tai nė motais! Jis greitai pribėga prie kampo ir neregėtu greičiu pradeda lipti ant viršaus!
Sekantis veiksmas
MH nusikeikia ir viena ranka prilaikydamas nugarą atsistoja! Jis pradeda bėgti prie jau ant kampo beveik atsistojusio Chain...
Sekantis veiksmas
Tačiau Hardcore nespėja. Chain jau ore!
Sekantis veiksmas
Atrodo visas vaizdas akimirkai sustingsta...
Sekantis veiksmas
Ir greitai atgyja. Visą šį 'epic' momentą kulminuoja...
Sekantis veiksmas
MH ATLIKTAS CLOTHESLINE FROM HELL!!!
Sekantis veiksmas
HOLY CRAP
Sekantis veiksmas
Nežinia kiek kartų Chainas apsivertė per savo galvą.
Sekantis veiksmas
Jei iš tiesų, tai tik vieną. Tačiau ir to pilnai užtenka, ar ne taip?
Sekantis veiksmas
Hardcore atiklaupęs ant abiejų abiejų savo kelių gaudo kvapą. Jo rankos kumščiais įremtos į žemę. Jo galva žemai nuleista.
Sekantis veiksmas
O chainas guli be jokių gyvybės ženklų. Beveik matosi apie jo galvą skraidantys paukščiukai
Sekantis veiksmas
MH pakelia galvą ir pasuka ją į Chainą.
Sekantis veiksmas
Supykęs atsistoja ir piktai iš viršaus žiūri į Grandinę.
Sekantis veiksmas
Duoda vieną bitchslapą.
Sekantis veiksmas
Antrą!
Sekantis veiksmas
...Jokios reakcijos. Nutaręs jog varžovas jau sėdi valhalo salėse jis užlaužia Chain koja ir pradeda pininti.
Sekantis veiksmas
Teisėjas prigula ant žemės ir ranka trenkia į ringo grindinį.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3?
Sekantis veiksmas
Ne! Chainas su didžiuliu vargu sugeba pakelti petį.
Sekantis veiksmas
Tačiau Hardcore neatrodo nusiminęs.
Sekantis veiksmas
Priešingai - jis šypsosi.
Sekantis veiksmas
MH pakelia vieną Chain koją...
Sekantis veiksmas
Ir atlieka STF laužimą!
Sekantis veiksmas
Chain lyg vandeniu aplietas pabunda iš savo košmarų ir patenka į dar žiauresnę realybę!
Sekantis veiksmas
MH rėkia jam, kad šis pasiduotų.
Sekantis veiksmas
Chain sukandęs dantis kenčia. Kiek dar gali jo kūnas atlaikyti?
Sekantis veiksmas
Rodos, kad jam dar užtenka jėgų lėtai slinktis į priekį.
Sekantis veiksmas
Chainas sunkiai ištiesia ranką. Link ringo virvių liko tiek nedaug!
Sekantis veiksmas
20cm!
Sekantis veiksmas
10cm!
Sekantis veiksmas
Viskas, Chain su dešine ranka tvirtai sugriebė ringo virvę.
Sekantis veiksmas
Teisėjas iškart puola prie MH ir bando jį nuvaryti nuo Grandinės.
Sekantis veiksmas
Misteris Hardcore atsistoja ir iškelia rankas, lyg rodydamas, kad nieko daugiau nedarys.
Sekantis veiksmas
Chainas tuo tarpu sugeba išsiridenti iš ringo.
Sekantis veiksmas
MH tai pastebi ir perlipęs ringo virves ir pats išeina iš ringo, kol teisėjas tuo metu mosikuoja, kad taip daryti negalima.
Sekantis veiksmas
Hardcore nulipęs parodo vidurinį pirštą teisėjui.
Sekantis veiksmas
Ir po to atsisuka į kuo toliau nuo jo šliaužiantį Chain.
Sekantis veiksmas
Kokia ironija, Chainas preitą savaitę negailestingai susidorojęs su Shadow dabar gaus paragauti savo paties medicinos.
Sekantis veiksmas
MH suima Grandinę už plaukų ir pakelia. Teisėjas ringe pradeda skaičiuoti.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
Mr.Hardcore trenkia Chain galvą į komentatorių stalelį.
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Chain krenta ant žemės.
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
MH vėl pasyviai pakelia chainą ir vožia jį į plieninius laiptelius!
Sekantis veiksmas
Chain kūnas skaudžiai sudrimba, jo valia dar skaudžiau pasiduoda.
Sekantis veiksmas
4!
Sekantis veiksmas
Hardcore džiaugiasi savo pranašumu.
Sekantis veiksmas
Jis paima Chaino galvą ir pradeda ją trinti į katik nuverstus laiptus!
Sekantis veiksmas
5!
Sekantis veiksmas
Grandinės veidas dabar šlifuojamas į metalinius laiptelius. Kai MH pasitenkina oponento skausmu, jis numeta Chaino veidą ir pradeda valytis rankas į savo drabužius, lyg butu palietęs kažką purvino.
Sekantis veiksmas
6!
Sekantis veiksmas
MH sunkiai įstumia Chaino suglebusį kūną atgal į ringą.
Sekantis veiksmas
8!
Sekantis veiksmas
Pagaliau įlipa ir pats. Teisėjas tuo metu baigia savo skaičiavimą.
Sekantis veiksmas
Vargu ar Chain sugebės kažką daugiau pademonstruoti. Jo veidas visas kruvinas.
Sekantis veiksmas
MH atsitraukia link ringo kampo ir su nugara atsiremia į jį.
Sekantis veiksmas
Jis kažko laukia.
Sekantis veiksmas
Chainas tuo metu vel parodo gyvybės ženklus ir pradeda ropoti.
Sekantis veiksmas
Užčiuopia ringo virves ir negrabiai pradeda ropštis aukštyn.
Sekantis veiksmas
Hardcore garsiais šūksniais ragina Chainą keltis!
Sekantis veiksmas
Pagaliau apsvaigęs Chain atsistoja. Jis svyruoja į visas puses, jo akys pusiau pramerktos, tačiau jis visgi kažkaip išstovi.
Sekantis veiksmas
Jis lėtai atsisuka į Misterį Hardcore ir...
Sekantis veiksmas
Sweet Hardcore Music!
Sekantis veiksmas
Viskas!
Sekantis veiksmas
MH pin'as.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Hardcore švenčia pergalę!
Sekantis veiksmas
Tačiau jo džiaugsmą užgožia tamsūs nugaros skausmo debesys.
Sekantis veiksmas
MH susiima už skaudamos nugaros ir piktai mesteli vieną akį į Chain.
Sekantis veiksmas
Po to atisuka į teisėją ir pradeda rėkti 'Kur plaktukas?!'
Sekantis veiksmas
Teisėjas pradeda vaidinti didvyrį ir liepia MH nešdintis lauk.
Sekantis veiksmas
Mr.Hardcore veidą papuošia nuo ausies iki ausies einanti šypsena.
Sekantis veiksmas
Jis nusisuka ir...
Sekantis veiksmas
Staigiai atsisukęs duoda teisėjui paragauti Sweet Hardcore Music!
Sekantis veiksmas
Pasilenkia ir ištraukia iš jo kišenės plaktuką.
Sekantis veiksmas
Po to atisusuka į jau truputį judėti pradėjusį chainą. Tik nesakykite, kad MH žada kažką daryti su tuo plaktuku!
Sekantis veiksmas
Hardcore prieina prie Chaino...
Sekantis veiksmas
Ir pradeda jį smaugti su tuo plaktuku!
Sekantis veiksmas
Chain skardžiai kosėja ir rankomis bando išsilaisvinti.
Sekantis veiksmas
Tačiau jis jau senai prarado visas savo jėgas.
Sekantis veiksmas
Pamatęs nusvirusią Chain galvą MH pasitenkina.
Sekantis veiksmas
Now THAT was hardcore!
Sekantis veiksmas
Užgroja Thousand Foot Krutch - Phenomenon ir Mr.Hardcore palieka ringą kaip visapusiškas laimėtojas.
Sekantis veiksmas
Tu tarpu atbėgęs personalas pradeda gaivinti Chainą...
Sekantis veiksmas
Taigi, rašykite kalbas, mielieji, ir nebus tokių pabaigų
santariškių klinikos:
Spoiler'is
Answer sėdi palatoje su savo sūnumi kurio gyvybe palaiko aparatas, palatoje pasirodo daktaras, Answer atsitoja ir pradeda klausinėti:
- Daktare, kokia diagnozė? Ar mano sūnus gyvens?
- Jūsų sūnus patyrė sunkų smegenų sutrenkimą, sulaužytos rankos, kojos ir šonkauliai. Jo šansai išgyventi yra fity fifty, kojas, rankas ir šonkaulius išgydisim, tačiau galvos traumos labai rimtos.
- Klausyk šundaktari, tu turbūt žinai kas aš toks esu, manęs netenkina 50 procentų tikimybe, čia mano sūnus, ir jis turi gyventi, man nesvarbu pakviesk daktara Hausa, daktara Ai skauda, ar bala žino koki daktara, bet jie turi padaryti, kad mano sūnus atsitotu ant koju, kiek tai kainuos man nesvarbu, kiek truks rebilitacija man nesvarbu, daryk viska kas įmanoma ir kas neimano, bet mano sūnų pastatyk ant kojų.
- Mes darome viska ką galime, o dabar aš atsiprašysiu, leisiu pabūti su sūnumi, galbūt paskutini karta...
Daktaras pasišalina iš palatos, answer vėl paliko vienas su savo sūnumi.
- Sūnau, aš labai atsiprašau, kad leidau tau ateiti į ši versla kuriame pilna padugnių, aš norėjau, kad tu užaugtum ir suprastum, kad gyvenimas nėra rožėm klotas, norėjau, kad praeitum gyvenimo mokykla, bet niekada negalvojau, kad viskas baigsis būtent taip. Mano laikais viskas buvo kitaip, taip mes vienas kita sužalodavom, užpuldavom, sumušdavom iki sąmonės netekimo, tačiau šeima būdavo tabų, nei vienas iš mano didžiausių priešų neperžengė šeimos slenksčio, viskas seniau būdavo tik dėl verslo, na o dabar tai tapo asmeniška. Answerio monologa pertraukia seselė:
- Misteri, jumis nori apklausti policijos pareigūnai.
- Pasakyk jiems, kad ateisių po penkių minučių.
Answer išsitraukia savo sėkmingąją moneta ir toliau tesia monologa:
- sūnau šita moneta man nešė sėkme visa mano karjeros laikotarpi, tkėjausi tau šia moneta perduoti, kai baigsiu savo karjera, tačiau manau, kad dabar yra pats tinkamiausias metas, tebunie ši moneta tau padeda atsitoti ant kojų ir lydi tolimesni gyvenima, na o dabar tetukas turi atlikti tai ką darytu kiekvienas tėvas, susidoroti su tuo žmogumi kuris pasielgė taip kaip nepasielgtu net pats velnias. Prasideda linčo teismas, ponas Jason Speed turės susipažinti su Talio principu: akis už aki, dantis už danti.
Answer pakiša moneta po sūnaus pagalve, ir keliauja susitikti su policijos pareigūnų.
Kadangi tyrimas yra visiškai slaptas, NME operatoriai negalėjo užfiksuoti nei vienos akimirkos iš apklausos.
Answer sėdi palatoje su savo sūnumi kurio gyvybe palaiko aparatas, palatoje pasirodo daktaras, Answer atsitoja ir pradeda klausinėti:
- Daktare, kokia diagnozė? Ar mano sūnus gyvens?
- Jūsų sūnus patyrė sunkų smegenų sutrenkimą, sulaužytos rankos, kojos ir šonkauliai. Jo šansai išgyventi yra fity fifty, kojas, rankas ir šonkaulius išgydisim, tačiau galvos traumos labai rimtos.
- Klausyk šundaktari, tu turbūt žinai kas aš toks esu, manęs netenkina 50 procentų tikimybe, čia mano sūnus, ir jis turi gyventi, man nesvarbu pakviesk daktara Hausa, daktara Ai skauda, ar bala žino koki daktara, bet jie turi padaryti, kad mano sūnus atsitotu ant koju, kiek tai kainuos man nesvarbu, kiek truks rebilitacija man nesvarbu, daryk viska kas įmanoma ir kas neimano, bet mano sūnų pastatyk ant kojų.
- Mes darome viska ką galime, o dabar aš atsiprašysiu, leisiu pabūti su sūnumi, galbūt paskutini karta...
Daktaras pasišalina iš palatos, answer vėl paliko vienas su savo sūnumi.
- Sūnau, aš labai atsiprašau, kad leidau tau ateiti į ši versla kuriame pilna padugnių, aš norėjau, kad tu užaugtum ir suprastum, kad gyvenimas nėra rožėm klotas, norėjau, kad praeitum gyvenimo mokykla, bet niekada negalvojau, kad viskas baigsis būtent taip. Mano laikais viskas buvo kitaip, taip mes vienas kita sužalodavom, užpuldavom, sumušdavom iki sąmonės netekimo, tačiau šeima būdavo tabų, nei vienas iš mano didžiausių priešų neperžengė šeimos slenksčio, viskas seniau būdavo tik dėl verslo, na o dabar tai tapo asmeniška. Answerio monologa pertraukia seselė:
- Misteri, jumis nori apklausti policijos pareigūnai.
- Pasakyk jiems, kad ateisių po penkių minučių.
Answer išsitraukia savo sėkmingąją moneta ir toliau tesia monologa:
- sūnau šita moneta man nešė sėkme visa mano karjeros laikotarpi, tkėjausi tau šia moneta perduoti, kai baigsiu savo karjera, tačiau manau, kad dabar yra pats tinkamiausias metas, tebunie ši moneta tau padeda atsitoti ant kojų ir lydi tolimesni gyvenima, na o dabar tetukas turi atlikti tai ką darytu kiekvienas tėvas, susidoroti su tuo žmogumi kuris pasielgė taip kaip nepasielgtu net pats velnias. Prasideda linčo teismas, ponas Jason Speed turės susipažinti su Talio principu: akis už aki, dantis už danti.
Answer pakiša moneta po sūnaus pagalve, ir keliauja susitikti su policijos pareigūnų.
Kadangi tyrimas yra visiškai slaptas, NME operatoriai negalėjo užfiksuoti nei vienos akimirkos iš apklausos.
LOD ir FNT vs. Maniac ir David "The Winner" Hartnett
Tag Team match
Spoiler'is
Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru posmu iš dūmų išlenda Lord Of Darkness, į akis iš karto krenta juodas apsiaustas ir prie juosmens prikabintas kardas. Kai jis iš lėto eina link ringo, veide galima įžiūrėti nedidelę šypsenėlę. Pasiekęs ringą jis įsliuogia į jį po apatine virve ir nužingsniuoja į ringo vidurį, ramiai apžvelgia žiūrovus/priešininkus su tuo pačiu šypsniu veide, muzika nutyla, šviesos "susitvarko". Suskamba The Game - Hate it or Love it. Į areną įžengia FnT. Jis eina link ringo. Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių. Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje. Iškelia vieną ranką į viršų, užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai. Lord Of Darkness tik įtariamu žvilgsniu stebi kaip puikuojasi FnT. LOD NME Intercontinental diržą atiduoda personalo darbuotojui. Muzika nutyla, FnT nueina prie Lord Of Darkness. Staiga užgroja Limp Bizkit - Gimme The Mic. Į areną lėtai įeina David Hartnett ir atsistoja vidury rampos. Lėtai iškelia abi rankas į viršų, lėtai, mėgaudamasis savimi žengia link ringo. Sustoja prie jo ir stebi ringe kažką besitariančius ir kartu jį stebinčius LOD ir FnT. Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, priėjęs Hartnett į jį pažiūri. FnT rodo jiems greičaiau įlipti. Lord Of Darkness stovi už ringo virvių, reiškia jie jau susitarė kas pradės mačą. Maniac ir hartnett kartu įsliuogia į ringą. FnT atsitraukia. Maniac lipa ant turnbuckles ir iškelia rankas. "Fanai skanduoja "Maniac!". Kaukėtasis nulipa nuo turnbuckles. Muzika nutyla.
[action]Hartnett taip pat palieka areną.[/action]
[action]LOD guli be gyvybės ženklų.[/action]
[action]Maniac lipa ant turnbuckles.[/action]
[action]Fanai nesulaiko emocijų.[/action]
[action]Maniac su šypsena veide nulipa nuo turnbuckles.[/action]
[action]Pralenda pro virves.[/action]
[action]Ir išeina pakeliui su fanais sudauždamas rankomis.[/action]
[action]Taigi - Maniac laimi šį mačą.[/action]
Sekantis veiksmas
Teisėjas liepia Maniac ir Hartnett išsirinkti kuris kovos pirmas.
Sekantis veiksmas
David rodo norą kovoti pirmas.
Sekantis veiksmas
Geraširdis Maniac leidžia jam tai padaryti.
Sekantis veiksmas
Maniac perlenda pro virves ir nutaria mačą pradėti stebint iš šalies.
Sekantis veiksmas
Teisėjas paklausia ar komandų nariai pasiruošę.
Sekantis veiksmas
Abu paeiliui linkteli.
Sekantis veiksmas
Teisėjas rodo, kad mačas prasideda.
Sekantis veiksmas
Gongas.
Sekantis veiksmas
Kovotojai išskleidžia rankas ir artėja vienas link kito.
Sekantis veiksmas
Susikimba.
Sekantis veiksmas
Abudu muistosi po ringą.
Sekantis veiksmas
Hartnett sugeba užlaužti FnT ranką - Chicken Wing.
Sekantis veiksmas
FnT yra aukštesnis, tačiau kur kas lengvesnis už oponentą.
Sekantis veiksmas
Hartnett stiprina rankos laužimą.
Sekantis veiksmas
FnT bando pasiekti Hartnett galvą su kita ranka.
Sekantis veiksmas
Tačiau David įremia savo koją į FnT kojos vieta kur ji lenkiasi, FnT nenoromis. atsiklaupia ant vieno kelio.
Sekantis veiksmas
Hartnett paleidžia FnT ranką.
Sekantis veiksmas
Šuolis.
Sekantis veiksmas
Dropkick į tupinčio FnT nugarą.
Sekantis veiksmas
FnT griūna ant pilvo.
Sekantis veiksmas
Hartnett greit užgula ant FnT nugaros.
Sekantis veiksmas
Ir griebia pastarojo veidą - Crossface!
Sekantis veiksmas
FnT rėkia.
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness tiesia ranką.
Sekantis veiksmas
Tačiau FnT yra per toli.
Sekantis veiksmas
Maniac tuo tarpu flirtuoja su fanais.
Sekantis veiksmas
Hartnett stiprina manevrą.
Sekantis veiksmas
Bet FnT nesiruošia pasiduoti.
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness neiškenčia.
Sekantis veiksmas
Jis lenda pro virves.
Sekantis veiksmas
Hartnett iš kart paleidžia FnT.
Sekantis veiksmas
Ir šoka link Lord Of Darkness.
Sekantis veiksmas
LOD dar nespėjo pralįsti.
Sekantis veiksmas
Teisėjas liepia LOD net nebandyti - sankcijos bus griežtos.
Sekantis veiksmas
Hartnett lėtai iškelia savo rankas į viršų taip tik erzindamas LOD.
Sekantis veiksmas
David griebia besikeliantį FnT už galvos ir nueina link Maniac.
Sekantis veiksmas
Hartnett apsuka FnT.
Sekantis veiksmas
Laiko jį už kaklo.
Sekantis veiksmas
Tag'ina su Maniac'u.
Sekantis veiksmas
Neckbreaker!
Sekantis veiksmas
Hartnett išsiridena už virvių.
Sekantis veiksmas
Maniac lipa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Parodo vidurinį pirštą FnT.
Sekantis veiksmas
Apsisuka.
Sekantis veiksmas
Moonsault!
Sekantis veiksmas
Bet FnT išsiridena iš ringo.
Sekantis veiksmas
Maniac nusileidžia ant kojų.
Sekantis veiksmas
Hartnett lipa ant turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Nusisukęs nugara į už ringo gulintį FnT.
Sekantis veiksmas
FnT stojasi.
Sekantis veiksmas
Hartnett atsispiria.
Sekantis veiksmas
Moonsault!
Sekantis veiksmas
Nice!
Sekantis veiksmas
Maniac stovi ringe.
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness tik stebi įvykius.
Sekantis veiksmas
Hartnett ir FnT stojasi.
Sekantis veiksmas
Maniac atsiumša į virves.
Sekantis veiksmas
Šuolis pro virves.
Sekantis veiksmas
Suicide Dive!
Sekantis veiksmas
Tačiau nė vienas iš trijų žmonių (įskaitant Maniac) negriūna.
Sekantis veiksmas
Tik FnT su Hartnett nugara trenkiasi į tvorelę.
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Atsimuša į priešingas virves.
Sekantis veiksmas
Dar sykį atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Suicide Dive!
Sekantis veiksmas
Tiesiai ant trijulės!
Sekantis veiksmas
Šį sykį jau visi kovotojai griūna.
Sekantis veiksmas
LOD ilgai negulinėja, jis greitai atsikelia.
Sekantis veiksmas
Griebia FnT už pakarpos.
Sekantis veiksmas
Pakelia.
Sekantis veiksmas
Ir įstuma į ringą.
Sekantis veiksmas
Tą patį pakartoja su Maniac'u.
Sekantis veiksmas
O pats imasi Hartnett'u.
Sekantis veiksmas
Pakelia jį.
Sekantis veiksmas
Ir Irish-Whip į tvorelę!
Sekantis veiksmas
Hartnett griūna.
Sekantis veiksmas
Kaip skaudžiai jis įsirėžė su savo nugara.
Sekantis veiksmas
LOD pasiima netoliese gulėjusį savo kardą.
Sekantis veiksmas
Jis neišimtas iš makšties.
Sekantis veiksmas
LOD pakelia Hartnett'ą.
Sekantis veiksmas
Smūgis kardu!
Sekantis veiksmas
Dar vienas!
Sekantis veiksmas
Po dviejų smūgių į krūtinę LOD įsibėgėja.
Sekantis veiksmas
Smūgis kardo laikikliu į Hartnett veidą!
Sekantis veiksmas
Hartnett griūna ir trenkiasi į tvorelę.
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness ištraukia kardą iš makšties.
Sekantis veiksmas
Ir nukreipia į Hartnett.
Sekantis veiksmas
Įkiša jį atgal ir nusišypso.
Sekantis veiksmas
Girdis chant'ai "Lord Of Darkness!".
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness nueina link savo ringo kampo.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu ringe jau smūgiais kaitaliojasi Maniac ir FnT.
Sekantis veiksmas
FnT atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Tačiau Maniac greitai apsuka jį.
Sekantis veiksmas
Rankas užkiša už kaklo.
Sekantis veiksmas
Permeta per save!
Sekantis veiksmas
Full-Nelson Slam!
Sekantis veiksmas
Teisėjas count'ina.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
LOD įsliuogia į rigą ir nutraukia pin'ą.
Sekantis veiksmas
Close.
Sekantis veiksmas
LOD iš kart nueina už virvių.
Sekantis veiksmas
Maniac pyksta.
Sekantis veiksmas
Jis atsikelia.
Sekantis veiksmas
Ir pakelia nualintą FnT.
Sekantis veiksmas
Užsikelia ant pečių į Fireman's Carry poziciją.
Sekantis veiksmas
Death Valley Driver!
Sekantis veiksmas
Ne, FnT counter'ina į The Game!
Sekantis veiksmas
Atliktas gražus Jumping Cutter!
Sekantis veiksmas
Vou!
Sekantis veiksmas
FnT užverčia Maniac kojas.
Sekantis veiksmas
Užgriūna savo svoriu - pin.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Maniac kickouts!
Sekantis veiksmas
Amazing!
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness tuo negali patikėti.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu kamera mums rodo Hartnett kuris vis dar nesikelia po lord Of Darkness išpuolio.
Sekantis veiksmas
FnT susierzinęs kelia Maniac.
Sekantis veiksmas
Maniac galva atsiduria tarp FnT kojų.
Sekantis veiksmas
FnT užkelia Maniac kojas sau už nugaros.
Sekantis veiksmas
Viena koja žengia ir užlaužia Maniac ranką.
Sekantis veiksmas
Kita koja padaro tą patį.
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness pliaukšteli FnT per nugarą.
Sekantis veiksmas
FnT Clash!
Sekantis veiksmas
FnT atsisuka į LOD kuris jau stovi ringe kaip legalus žmogus.
Sekantis veiksmas
FnT rodo į riešą lyg sakydamas "Brolau, aš dar nebaigiau!".
Sekantis veiksmas
Tačiau LOD liepia jam nešti subinę lauk.
Sekantis veiksmas
FnT pyksta.
Sekantis veiksmas
Jis peržengia virves ir susierzinęs stebi ką darys LOD.
Sekantis veiksmas
Hartnett grįžta į savo ringo kampą.
Sekantis veiksmas
Jo veide matome šiek tiek kraujo.
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness pakelia Maniac'ą.
Sekantis veiksmas
Eye-Rake!
Sekantis veiksmas
Maniac griebiasi už akies.
Sekantis veiksmas
LOD pašoka.
Sekantis veiksmas
Maniac trenkiasi į LOD kelisu.
Sekantis veiksmas
Darkness Falls!
Sekantis veiksmas
Maniac atšoka.
Sekantis veiksmas
FnT kerta per LOD nugarą.
Sekantis veiksmas
Jis dabar legalus žmogus!
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness išpučia akis.
Sekantis veiksmas
Jis pradeda keikti FnT.
Sekantis veiksmas
FnT įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
LOD prie jo prieina.
Sekantis veiksmas
Abu įsiremia kaktomis.
Sekantis veiksmas
Maniac naudojasi situacija.
Sekantis veiksmas
Jis selnka link Hartnett.
Sekantis veiksmas
To "peštukai" nemato.
Sekantis veiksmas
Maniac jau netoli Hartnett.
Sekantis veiksmas
Hartnett šaukia "Greičiau!".
Sekantis veiksmas
bet maniac netag'ina.
Sekantis veiksmas
Jis atsiremia į virves.
Sekantis veiksmas
Hartnett įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Jis užsipuola Maniac!
Sekantis veiksmas
Maniac atsitraukia.
Sekantis veiksmas
Hartnett eina link jo.
Sekantis veiksmas
Superkick!
Sekantis veiksmas
Hartnett atsimuša į virves.
Sekantis veiksmas
Maniac užsiverčia jį ant nugaros.
Sekantis veiksmas
M-Buster!
Sekantis veiksmas
Nice!
Sekantis veiksmas
Maniac komandos draugą pakelia.
Sekantis veiksmas
Ir permeta per virves.
Sekantis veiksmas
Jis persiveriča.
Sekantis veiksmas
Ir skaudžiai krenta ant žemės!
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu Lord Of Darkness atlieka FnT netikėtą Low-Blow!
Sekantis veiksmas
LOD greitai stuma FnT į turnbuckles.
Sekantis veiksmas
Pralenda pro virves.
Sekantis veiksmas
Į turbuckles atsirėmusio FnT nugarą plaiukšteli LOD.
Sekantis veiksmas
Vėl įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Tačiau nieko nespėja padaryti, nes Maniac jau čia.
Sekantis veiksmas
Clothesline LOD'ui.
Sekantis veiksmas
Maniac permeta FnT per virves.
Sekantis veiksmas
Ringe lieka Maniac ir Lord Of Darkness.
Sekantis veiksmas
Maniac pradeda Stomp'inti gulintį Lord Of Darkness.
Sekantis veiksmas
Tačiau šis griebia virves.
Sekantis veiksmas
Teisėjas atitraukia Maniac'ą.
Sekantis veiksmas
Šis nenoromis, bet paklūsta.
Sekantis veiksmas
LOD greitai atsikelia.
Sekantis veiksmas
Ir puola Maniac'ą.
Sekantis veiksmas
Tačiau maniac nekvailas.
Sekantis veiksmas
Jis išvengia manevro.
Sekantis veiksmas
Ir užsikelia LOD į Fireman's Carry poziciją!
Sekantis veiksmas
M-Buster!
Sekantis veiksmas
Ne, LOD reversin'a - pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Kickout!
Sekantis veiksmas
Lord Of Darkness atšoka.
Sekantis veiksmas
Maniac gretiai keliasi ant kojų.
Sekantis veiksmas
Tačiau čia jau atbėga Lord Of Darkness!
Sekantis veiksmas
Smūgia keliu į jo pilvą.
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
LOD sukabina rankas.
Sekantis veiksmas
Smūgis į Maniac nugarą!
Sekantis veiksmas
Bet Maniac išsilaiko ant kojų!
Sekantis veiksmas
FnT lipa ant ringo kašto.
Sekantis veiksmas
Lord of Darkness jį pamato.
Sekantis veiksmas
Pribėga.
Sekantis veiksmas
FnT nušoka nuo apron'o.
Sekantis veiksmas
LOD atsitrenkia į virves.
Sekantis veiksmas
O čia jau laukia Maniac.
Sekantis veiksmas
Užsikelia lod į Fireman's Carry poziciją!
Sekantis veiksmas
M-Buster!
Sekantis veiksmas
Iš kart pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
FnT net nebando gelbėti situacijos.
Sekantis veiksmas
Jis palieka areną.
Sekantis veiksmas
[action]Maniac džiaugesi iškovota pergale.[/action]Suskamba Liquido - Narcotic.
[action]Hartnett taip pat palieka areną.[/action]
[action]LOD guli be gyvybės ženklų.[/action]
[action]Maniac lipa ant turnbuckles.[/action]
[action]Fanai nesulaiko emocijų.[/action]
[action]Maniac su šypsena veide nulipa nuo turnbuckles.[/action]
[action]Pralenda pro virves.[/action]
[action]Ir išeina pakeliui su fanais sudauždamas rankomis.[/action]
[action]Taigi - Maniac laimi šį mačą.[/action]
Marcus Uliverti kabinetas:
Spoiler'is
Jame stovi Marcus ir dar neatvėsę po tarpusavio kovos Atomic J ir Kyo. Pastarieji kažką įisijautę ir mosikuodami rankomis aiškina:
- Bet supraskit, pone Ulivieri, kaip gali taip pasibaigti kova, kai nėra laimėtojo nei pralaimėtojo? - šaukia Kyo. AJ jį tuoj pat papildo:
- Būtent! Lygiųjų negali būti jokiu atveju, ypač čia, NME. Todėl jūsų, kaip NME galvos valia, nuspręsti, kas iš tikro laimėjo šią kovą, ar bent jau kuris iš mūsų pasirodė geriau.
Ulivieri besiklausydamas purto galvą į šonus ir pertraukia Atomic J:
- Nieko aš nespręsiu, ne mano reikalas, eikite aiškintis pas teisėją, arba jį atveskite čionais. Čia jūsų bedos ir palikit mane ramybei! Aš ir taip dar turiu...
- Kaip tai ne jūsų?! Kas jūs per GM, jei nieko čia nedarote? -Pertraukia Marcus'ą Kyo. -Na bet jei jau taip reikalaujate, surasime tą nekompetingą liurbį teisėją ir išsiaiškinsime su juo. AJ pritardamas linkteli Kyo ir jie pasuka durų link. Tačiau priėjus prie jų jos atsidaro ir besišnekėdami įeina Maniac ir David Hartnett. Maniac patenkintas kalba:
- Gerai mes čia patvarkėm tą žalią varlių LOD ir ir FNT. Tas Lord'as kas be ko pasirinko silpniausią priešininką iš galimų, kad tik netektų susikauti su tokiais rimtais vyrais kaip mes.
Tuo tarpu vietoje sustoję AJ ir Kyo kažką nori pasakyti, bet nepasako, nes juos pertraukia The Winner:
- Tai žinoma, žinoma! Tas LOD čia tik įsivaizduoja esąs kažkoks erelis, kai iš tikrųjų tik bando visus apgauti savo nesamonėm. Ir durnas supranta, kad FNT jis pasirinko tik tam, kad išlaikytų savo titulą.
Neiškentęs AJ garsiai sukrenkščia ir tik dabar Maniac ir David juos pastebi.
- Ei, broliai šaunuoliai, jei nepastebėjote, tai Ulivieri ir bendrai šis kabinetas dabar yra užimti. Taigi prašom bėgti į šoną ir patraukti savo smirdančius kailius nuo prakeikto praėjimo.
Maniac netikėdamas savo ausimis parodo klausdamas į save pirštu. Kyo jam atsako:
- Taip taip, saulute, su tavim ir tavo gyvenimo partneriu kalbam. Bet turbūt ta kaukė jau galvą užspaudė kad nieko nebegirdi. Dinkit nebevėpsoję!!!
Maniac ir Hartnett pažiūri vienas į kitą, ir po sekundės abu paima po šalia stovėjusias šiukšlių dėžes ir užmauna jas ant Kyo ir AJ. Pakelia dėžes, kartu su išsišokėliais viduje, virš galvos, nusineša į koridorių ir paleidžia riedėti nuo laiptų. Jie nurieda į apačią, kur lyg to būtų negana, užkliudo laiptais lipųsį Jason Speed. Pasiekę apačią, AJ ir Kyo vargais negalais nusiima dėžes nuo savęs ir šiaip taip pažiūri į viršų. Ten pamatę Jason Speed ir supratę kas įvyko susiraukia, užsimerkia ir suaimanuoja. Speed, susinervinęs dėl visos šios situacijos, lyg pašėlęs bulius paima arčiau buvųsį Atomic J į Killswitch poziciją ir pavaišina jį savo finisher'iu. Tada prieina prie Kyo ir jam pateikia to paties. Jason šnopuodamas pasižiūri į gulinčią porelę, dar iš pykčio paalsuoja ir nurimsta. Nusisuka, perlipa aukas ir toliau lipa laiptais. Girdisi, kaip lipdamas jis murma:
- Prakeikite žiopliai, neturi ką veikt... Ridenasi čia nuo laiptų kaip nevispročiai... Kitą syk žinos, kaip pastoti Jason Speed kelią.
- Bet supraskit, pone Ulivieri, kaip gali taip pasibaigti kova, kai nėra laimėtojo nei pralaimėtojo? - šaukia Kyo. AJ jį tuoj pat papildo:
- Būtent! Lygiųjų negali būti jokiu atveju, ypač čia, NME. Todėl jūsų, kaip NME galvos valia, nuspręsti, kas iš tikro laimėjo šią kovą, ar bent jau kuris iš mūsų pasirodė geriau.
Ulivieri besiklausydamas purto galvą į šonus ir pertraukia Atomic J:
- Nieko aš nespręsiu, ne mano reikalas, eikite aiškintis pas teisėją, arba jį atveskite čionais. Čia jūsų bedos ir palikit mane ramybei! Aš ir taip dar turiu...
- Kaip tai ne jūsų?! Kas jūs per GM, jei nieko čia nedarote? -Pertraukia Marcus'ą Kyo. -Na bet jei jau taip reikalaujate, surasime tą nekompetingą liurbį teisėją ir išsiaiškinsime su juo. AJ pritardamas linkteli Kyo ir jie pasuka durų link. Tačiau priėjus prie jų jos atsidaro ir besišnekėdami įeina Maniac ir David Hartnett. Maniac patenkintas kalba:
- Gerai mes čia patvarkėm tą žalią varlių LOD ir ir FNT. Tas Lord'as kas be ko pasirinko silpniausią priešininką iš galimų, kad tik netektų susikauti su tokiais rimtais vyrais kaip mes.
Tuo tarpu vietoje sustoję AJ ir Kyo kažką nori pasakyti, bet nepasako, nes juos pertraukia The Winner:
- Tai žinoma, žinoma! Tas LOD čia tik įsivaizduoja esąs kažkoks erelis, kai iš tikrųjų tik bando visus apgauti savo nesamonėm. Ir durnas supranta, kad FNT jis pasirinko tik tam, kad išlaikytų savo titulą.
Neiškentęs AJ garsiai sukrenkščia ir tik dabar Maniac ir David juos pastebi.
- Ei, broliai šaunuoliai, jei nepastebėjote, tai Ulivieri ir bendrai šis kabinetas dabar yra užimti. Taigi prašom bėgti į šoną ir patraukti savo smirdančius kailius nuo prakeikto praėjimo.
Maniac netikėdamas savo ausimis parodo klausdamas į save pirštu. Kyo jam atsako:
- Taip taip, saulute, su tavim ir tavo gyvenimo partneriu kalbam. Bet turbūt ta kaukė jau galvą užspaudė kad nieko nebegirdi. Dinkit nebevėpsoję!!!
Maniac ir Hartnett pažiūri vienas į kitą, ir po sekundės abu paima po šalia stovėjusias šiukšlių dėžes ir užmauna jas ant Kyo ir AJ. Pakelia dėžes, kartu su išsišokėliais viduje, virš galvos, nusineša į koridorių ir paleidžia riedėti nuo laiptų. Jie nurieda į apačią, kur lyg to būtų negana, užkliudo laiptais lipųsį Jason Speed. Pasiekę apačią, AJ ir Kyo vargais negalais nusiima dėžes nuo savęs ir šiaip taip pažiūri į viršų. Ten pamatę Jason Speed ir supratę kas įvyko susiraukia, užsimerkia ir suaimanuoja. Speed, susinervinęs dėl visos šios situacijos, lyg pašėlęs bulius paima arčiau buvųsį Atomic J į Killswitch poziciją ir pavaišina jį savo finisher'iu. Tada prieina prie Kyo ir jam pateikia to paties. Jason šnopuodamas pasižiūri į gulinčią porelę, dar iš pykčio paalsuoja ir nurimsta. Nusisuka, perlipa aukas ir toliau lipa laiptais. Girdisi, kaip lipdamas jis murma:
- Prakeikite žiopliai, neturi ką veikt... Ridenasi čia nuo laiptų kaip nevispročiai... Kitą syk žinos, kaip pastoti Jason Speed kelią.
Šeškius Pyzdeškius vs. Spencer Webster vs. Jason Clue
Three way dance
Spoiler'is
Sviesos uzgesta, pasigirsta Apocalypticos garsai, vienas sviestuvas apsviecia isejima, netrukus ten pasirodo Spencer is Silencer. Jie kaip visada tarpusavi snekuciuojasi. Webster isliuogia i ringa, Nusimeta Kunigu mantija ir pradeda ruostis kovai.
Suskamba Muse - Uprising. Arenoje pasirodo abu The New Age Conquerors nariai. Jie abu įeina lydimi keturių apsauginių. Kelio kuriuo jie eina kraštuose yra degančios linijos. Eidami lygegrečiai jie prieina ringą. Jason Clue užlipa laipteliais, o Oblivion tiesiai ant apron'o. Oblivion atsisėda ant virvės taip ją palenkdamas, Master Of DDT perlenda per jas. Jis nueina ant vieno iš turnbuckles. Oblivion tuo tarpu įsitvėręs virves jas peršoka ir iškart lipa ant turnbuckles. Abu kovotojai stovėdami ant turnbuckles parodo, kad jie čia bus čempionai perbraukdami sau per liemenis. Fejerverkai iš titantron'o kraštų. Abu nulipa. Oblivion palieka ringą, o Jason pradeda ruoštis mačui.
Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane", į areną žengia Šeškius su Highwayman, jie prieina prie ringo, Šeškius įlipa į jį, Highwayman lieka stovėti šalia.
[action]Skamba gongas ir kova prasideda.[/action]
[action]Spencer Webster su Jason Clue iškart puola prie Šeškiaus.[/action]
[action]Ir apipila jį smūgių kruša.[/action]
[action]Seniokas dengiasi, bet tai menkai tepadeda.[/action]
[action]Jis ritasi iš ringo.[/action]
[action]Ir slepiasi už Highwayman.[/action]
[action]Į Team EGO kreivai šnairuoja Oblivion ir Silencer.[/action]
[action]Tuo tarpu veiksmas ringe tęsiasi.[/action]
[action]Spencer puola Jason.[/action]
[action]Ir apmėto jį greitais rankų smūgiais.[/action]
[action]Bet Clue apsigina.[/action]
[action]Ir irish-whipina Handgranade į virves.[/action]
[action]Pats žengia žingsnį atgal.[/action]
[action]Kiek pasilenkia.[/action]
[action]Ir pasitinka Spencer su spear![/action]
[action]Webster sunkiai krenta ant ringo.[/action]
[action]pin:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Spencer pakelia petį.[/action]
[action]Jason iškart puola į akis teisėjui.[/action]
[action]Bet į ringą jau grįžta Šeškius.[/action]
[action]Ginčytis nėra kada.[/action]
[action]Jason žengia link senuko.[/action]
[action]Ir jie susikimba.[/action]
[action]Clue lenkia Šeškių prie žemės.[/action]
[action]Šis suklumpa ant vieno kelio.[/action]
[action]Jason surakina Pyzdeškiaus kaklą.[/action]
[action]Šis bando išsilaisvinti.[/action]
[action]Bet bergždžiai.[/action]
[action]Jo rankos nusvyra.[/action]
[action]Akių obuoliai užsiverčia.[/action]
[action]Kitoje ringo pusėje tuo tarpu pradeda kilti Spencer.[/action]
[action]Jason tai mato.[/action]
[action]Jis paleidžia Šeškių.[/action]
[action]Pastarasis bemat susmunka ant grindinio, godžiai gaudydamas orą.[/action]
[action]O Clue jau žengia link Spencer Webster.[/action]
[action]Šis atstato į priekį kumščius.[/action]
[action]Bet Jason spiria jam į pilvą.[/action]
[action]Ir apglėbia oponentą per juosmenį.[/action]
[action]Tvirtai įsispiria į ringą kojomis.[/action]
[action]Spencer muistosi, bet tai menkai tepadeda.[/action]
[action]Jason atsivedėja.[/action]
[action]Belly To Back Suplex![/action]
[action]Spencer Webster yra šveičiamas per viršutinę ringo virvę.[/action]
[action]Jis viršugalviu tvojasi į grindis.[/action]
[action]Ir lieka be sąmonės gulėti šalia ringo.[/action]
[action]Prie savo partnerio iškart priskuba susirūpinęs Silencer.[/action]
[action]O ringe Jason Clue nemažina tempo.[/action]
[action]Jis grįžta prie dar pilnai nespėjusio atsigauti Šeškiaus.[/action]
[action]Sugriebia jį už galvos.[/action]
[action]Kiek atsilošia.[/action]
[action]DDT![/action]
[action]Šeškius smenga į ringą.[/action]
[action]Ir lieka gulėti.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Paskutinę akimirką Šeškius Pyzdeškius visgi pakelia petį.[/action]
[action]Jason Clue keikiasi.[/action]
[action]Oblivion nepatenkintas rėkia ant teisėjo.[/action]
[action]Highwayman tuo tarpu ploja.[/action]
[action]Clue tuo tarpu verčia savo priešininką ant pilvo.[/action]
[action]Ir griebia Šeškiui už kojos.[/action]
[action]Jason sėdasi ant savo priešininko.[/action]
[action]Half Boston Crab applied![/action]
[action]Pyzdeškius tyliai inkščia.[/action]
[action]Ir bando šliaužti link virvių.[/action]
[action]Bet Clue laiko jį stipriai prispaudęs prie žemės.[/action]
[action]Senolio kakta rieda prakaitas.[/action]
[action]Traška Jason prispausta nugara.[/action]
[action]Bet Šeškius nenori pasiduoti.[/action]
[action]Highwayman, matydamas savo mokytojo kančias, žengia link ringo.[/action]
[action]Ir lipa ant jo krašto.[/action]
[action]Teisėjas pripuola prie jo.[/action]
[action]Ir ima kažką aiškinti.[/action]
[action]Bet Highwayman tai nė motais.[/action]
[action]Jason paleidžia Šeškių.[/action]
[action]Ir taip pat žengia link greitkelininko.[/action]
[action]Ir šiaip nespėjus net sureaguoti tvoja jam tiesiai į marmūzę.[/action]
[action]Highwayman krenta nuo ringo.[/action]
[action]O ant žemės jį pasitinka Oblivion koja, lekianti jam į vedą.[/action]
[action]Highwayman susmunka šalia ringo.[/action]
[action]Jason tuo tarpu grįžta link Šeškiaus.[/action]
[action]Šis laikosi ringo virvių ir bando keltis.[/action]
[action]Bet Clue jau čia pat.[/action]
[action]Jis palinksta link savo oponento.[/action]
[action]Eye rake![/action]
[action]Jason piktai burnodamas griebiasi už akių.[/action]
[action]Šeškius skuba pasinaudoti proga.[/action]
[action]Mokyklinukas![/action]
[action]1,2[/action]
[action]kick-out![/action]
[action]Clue stojasi.[/action]
[action]Šeškius, viena ranka masažuodamas nutirpusią nugarą žengia kelis žingsnius nuo savo oponento.[/action]
[action]Jason nepasirengęs perleisti persvaros.[/action]
[action]Jis nugara atsistumia nuo virvių.[/action]
[action]Ir tartum įnirtęs bulius bėga link savo oponento.[/action]
[action]Ar Šeškius atlaikys šį susidūrimą?[/action]
[action]Clue jau visai čia pat![/action]
[action]Seniokas paskutinę akimirką pasilenkia.[/action]
[action]Ir sugriebęs Jason už kupros padeda įsmigti jam į ringo kampą.[/action]
[action]Clue dejuodamas griebiasi už peties.[/action]
[action]Šeškius suima savo oponentą per juosmenį.[/action]
[action]Bamba į bambą suplex![/action]
[action]Jason Clue sunkiai tėškiasi į ringą.[/action]
[action]Šeškius sukandęs dantis griebiasi už nugaros.[/action]
[action]Bet ilgametė patirtis neleidžia jam ilgai delsti.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Clue pakelia petį.[/action]
[action]Šeškius stojasi.[/action]
[action]Jason irgi po truputį kyla.[/action]
[action]Šeškius atsivedėjęs ūkiškai ranka tėškia jam per veidą.[/action]
[action]Šis bemat nusidažo ryškiai raudona spalva.[/action]
[action]Jason Clue bando atsakyti smūgiu dešine.[/action]
[action]Bet Šeškius pasilenkia.[/action]
[action]Sugriebia Clue ir verčia jį ant žemės.[/action]
[action]Paleidžia kumščius ir alkūnes į darbą.[/action]
[action]Jason dengiasi.[/action]
[action]Bet didžioji dalis smūgių prasprūsta pro jo rankas.[/action]
[action]Pyzdeškius dar kiek padaužo savo priešininką.[/action]
[action]Ir ima stotis.[/action]
[action]Žengia kelis žingsnius atgal.[/action]
[action]Viena ranka griebiasi virvių.[/action]
[action]Atsistumia nuo jų.[/action]
[action]Bega link savo priešininko.[/action]
[action]Running jumping leg drop![/action]
[action]Hogan style![/action]
[action]Visas ringas net susvyruoja.[/action]
[action]Pyzdeškius pinina:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]...[/action]
[action]3!?[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Clue uždėjo koją ant virvės.[/action]
[action]Seniokas puola aiškinti teisėjui kaip viskas buvo senais laikais.[/action]
[action]Bet šis irgi jau įkopęs į kelerintą dešimtį ir atsako Pyzdeškiui viską pats gerai ir be jo pagalbos suprantąs.[/action]
[action]Šis nepatenkintas.[/action]
[action]Bet nieko nepadarysi.[/action]
[action]Reikia tęsti kovą.[/action]
[action]Šeškius grįžta prie savo priešininko.[/action]
[action]Padeda jam atsikelti.[/action]
[action]Ir bando dėtis Clue sau ant peties.[/action]
[action]Bet šis muistosi.[/action]
[action]Alkūnę trenkia Šeškius į smilkinį.[/action]
[action]Šis susvyruoja.[/action]
[action]Dar vienas smūgis.[/action]
[action]Spyris į pilvą.[/action]
[action]Jason Clue atsistumia nuo savo oponento.[/action]
[action]Šeškius suklumpa.[/action]
[action]Jason žengia dar kelis žingsnius atgal.[/action]
[action]Bėga link savo priešininko.[/action]
[action]Shining wizard![/action]
[action]Pyzdeškius atjungtas![/action]
[action]greitas pin:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Shoulder up![/action]
[action]Clue negali tuo patikėti.[/action]
[action]Bet Šeškiau Pyzdeškiaus statinėje dar likę šiek tiek parako.[/action]
[action]Jis purto galvą ir bando keltis.[/action]
[action]Bet gauną kumštį iš viršaus.[/action]
[action]Jason verčia priešininką ant pilvo.[/action]
[action]Vėl sėdasi jam ant nugaros.[/action]
[action]Ir jau antrą kart šiame mače surakina oponentą į Half Boston Crab![/action]
[action]Pyzdeškius bejėgiškai spurda.[/action]
[action]Jis jaučia milžinišką skausmą nugaroje.[/action]
[action]Bet vienintelis būdas jį numalšinti pasiduoti.[/action]
[action]Apie tai su Šeškium kaip tik ir pasirengęs padiskutuoti teisėjęs.[/action]
[action]Pasiduodi?-klausia jis.[/action]
[action]Bet seniokas purto galvą.[/action]
[action]Jis greičiau mirs nei pasiduos Jasonui.[/action]
[action]Kuris plėšia iš visų jėgų.[/action]
[action]Šeškius neįgalus priešintis.[/action]
[action]Tik kęsti vis stiprėjantį skausmą ir kovoti su temstančia sąmone.[/action]
[action]Ar kova baigsis būtent čia?[/action]
[action]Šeškius jau nebejuda.[/action]
[action]Teisėjas kelia jo ranką.[/action]
[action]Paleidžia.[/action]
[action]Ji nukrenta ant žemės.[/action]
[action]Vienas![/action]
[action]Kelia dar kartą.[/action]
[action]Du![/action]
[action]Į ringą tuo tarpu Silencer įridena savo partnerį.[/action]
[action]Šis atsistoja ir kiek linkstančiom kovom skuba prie Jason.[/action]
[action]Teisėjas kelia Šeškiau ranką trečia kartą.[/action]
[action]Clue keikia artėjantį Spencerį visais žodžiais.[/action]
[action]Teisėjas paleidžia Šeškiau ranką.[/action]
[action]O Spencer tuo tarpu tiesia savąją.[/action]
[action]Webster kumštis sulenda į Jason veidą.[/action]
[action]Šis paleidžia Šeškių.[/action]
[action]Teisėjas nutraukia countą.[/action]
[action]Spencer puola daužyti Clue taikliais rankų smūgiais.[/action]
[action]Įremia savo oponentą į ringo kampą.[/action]
[action]Smūgis kaire.[/action]
[action]Dešine.[/action]
[action]Vėl kaire.[/action]
[action]Jason susmunka.[/action]
[action]Ir ritasi iš ringo.[/action]
[action]Spencer tuo tarpu patenkintas iškelia rankas į viršų.[/action]
[action]Bet jam kažką šaukia Silencer.[/action]
[action]Webster jo negirdi per publikos ošimą.[/action]
[action]Jis apsisuka.[/action]
[action]Ir akis į akį susitinka su Šeškium.[/action]
[action]Jis tvoja Spencer į pilvą.[/action]
[action]Šis susilenkia.[/action]
[action]Seniokas grūda Handgranade sau į tarpkojį.[/action]
[action]Griebia oponentui už pilvo.[/action]
[action]Kelia į viršų.[/action]
[action]Gana garsiai traška seni kaulai.[/action]
[action]Bet Šeškiaus tai nestabdo.[/action]
[action]Pyzdelka![/action]
[action]Spencer galva atsimuša nuo ringo.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]3![/action]
[action]Šeškius iškelia ranką į viršų.[/action]
[action]Skamba gongas.[/action]
[action]Bet tuo pačiu skamba ir metalas kėdės, kuri rėžiasi į Pyzdeškiau nugarą.[/action]
[action]Tai Jason Clue, atėjęs paprieštarauti dėl kovos baigties.[/action]
[action]Jam padėti į ringą šliaužia ir Oblivion.[/action]
[action]Šeškius bando šliaužti iš ringo.[/action]
[action]Bet Oblivion sugriebia jį už kojos ir tempia atgal.[/action]
[action]Bam![/action]
[action]Jis gauna armatūros strypu nuo jau spėjusio atsigauti Highwayman į galvą.[/action]
[action]Oblivion griūna ant žemės.[/action]
[action]O Highwayman ir Clue meta ginklus į šoną ir susikimba.[/action]
[action]Greitkelininkas verčia pavargusį po kovos Clue ant žemės ir tranko kumščiais jam per galvą.[/action]
[action]Bet į ringą prisiryžta žengti ir Silencer.[/action]
[action]Jis kiek padvejojęs šoka į susikibusių imtynininkų kamuolį.[/action]
[action]Ringe visiškas chaosas![/action]
[action]Į areną skuba nemaža grupelė apsauginių 10 gana riebių vyrukų.[/action]
[action]Pūškuodami jie skuba į ringą, kur į visas puses skraido kumščiai, kėdės ir armatūros strypai.[/action]
[action]Šiuo vaizdu mes ir baigsime šio savaitės Heat.[/action]
Didelis dekui: Valhalui, Unbroken, Infest, Zygiui, Bottom ir Domui, laukiame jusu komentaru.
Suskamba Muse - Uprising. Arenoje pasirodo abu The New Age Conquerors nariai. Jie abu įeina lydimi keturių apsauginių. Kelio kuriuo jie eina kraštuose yra degančios linijos. Eidami lygegrečiai jie prieina ringą. Jason Clue užlipa laipteliais, o Oblivion tiesiai ant apron'o. Oblivion atsisėda ant virvės taip ją palenkdamas, Master Of DDT perlenda per jas. Jis nueina ant vieno iš turnbuckles. Oblivion tuo tarpu įsitvėręs virves jas peršoka ir iškart lipa ant turnbuckles. Abu kovotojai stovėdami ant turnbuckles parodo, kad jie čia bus čempionai perbraukdami sau per liemenis. Fejerverkai iš titantron'o kraštų. Abu nulipa. Oblivion palieka ringą, o Jason pradeda ruoštis mačui.
Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane", į areną žengia Šeškius su Highwayman, jie prieina prie ringo, Šeškius įlipa į jį, Highwayman lieka stovėti šalia.
[action]Skamba gongas ir kova prasideda.[/action]
[action]Spencer Webster su Jason Clue iškart puola prie Šeškiaus.[/action]
[action]Ir apipila jį smūgių kruša.[/action]
[action]Seniokas dengiasi, bet tai menkai tepadeda.[/action]
[action]Jis ritasi iš ringo.[/action]
[action]Ir slepiasi už Highwayman.[/action]
[action]Į Team EGO kreivai šnairuoja Oblivion ir Silencer.[/action]
[action]Tuo tarpu veiksmas ringe tęsiasi.[/action]
[action]Spencer puola Jason.[/action]
[action]Ir apmėto jį greitais rankų smūgiais.[/action]
[action]Bet Clue apsigina.[/action]
[action]Ir irish-whipina Handgranade į virves.[/action]
[action]Pats žengia žingsnį atgal.[/action]
[action]Kiek pasilenkia.[/action]
[action]Ir pasitinka Spencer su spear![/action]
[action]Webster sunkiai krenta ant ringo.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Spencer pakelia petį.[/action]
[action]Jason iškart puola į akis teisėjui.[/action]
[action]Bet į ringą jau grįžta Šeškius.[/action]
[action]Ginčytis nėra kada.[/action]
[action]Jason žengia link senuko.[/action]
[action]Ir jie susikimba.[/action]
[action]Clue lenkia Šeškių prie žemės.[/action]
[action]Šis suklumpa ant vieno kelio.[/action]
[action]Jason surakina Pyzdeškiaus kaklą.[/action]
[action]Šis bando išsilaisvinti.[/action]
[action]Bet bergždžiai.[/action]
[action]Jo rankos nusvyra.[/action]
[action]Akių obuoliai užsiverčia.[/action]
[action]Kitoje ringo pusėje tuo tarpu pradeda kilti Spencer.[/action]
[action]Jason tai mato.[/action]
[action]Jis paleidžia Šeškių.[/action]
[action]Pastarasis bemat susmunka ant grindinio, godžiai gaudydamas orą.[/action]
[action]O Clue jau žengia link Spencer Webster.[/action]
[action]Šis atstato į priekį kumščius.[/action]
[action]Bet Jason spiria jam į pilvą.[/action]
[action]Ir apglėbia oponentą per juosmenį.[/action]
[action]Tvirtai įsispiria į ringą kojomis.[/action]
[action]Spencer muistosi, bet tai menkai tepadeda.[/action]
[action]Jason atsivedėja.[/action]
[action]Belly To Back Suplex![/action]
[action]Spencer Webster yra šveičiamas per viršutinę ringo virvę.[/action]
[action]Jis viršugalviu tvojasi į grindis.[/action]
[action]Ir lieka be sąmonės gulėti šalia ringo.[/action]
[action]Prie savo partnerio iškart priskuba susirūpinęs Silencer.[/action]
[action]O ringe Jason Clue nemažina tempo.[/action]
[action]Jis grįžta prie dar pilnai nespėjusio atsigauti Šeškiaus.[/action]
[action]Sugriebia jį už galvos.[/action]
[action]Kiek atsilošia.[/action]
[action]DDT![/action]
[action]Šeškius smenga į ringą.[/action]
[action]Ir lieka gulėti.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Paskutinę akimirką Šeškius Pyzdeškius visgi pakelia petį.[/action]
[action]Jason Clue keikiasi.[/action]
[action]Oblivion nepatenkintas rėkia ant teisėjo.[/action]
[action]Highwayman tuo tarpu ploja.[/action]
[action]Clue tuo tarpu verčia savo priešininką ant pilvo.[/action]
[action]Ir griebia Šeškiui už kojos.[/action]
[action]Jason sėdasi ant savo priešininko.[/action]
[action]Half Boston Crab applied![/action]
[action]Pyzdeškius tyliai inkščia.[/action]
[action]Ir bando šliaužti link virvių.[/action]
[action]Bet Clue laiko jį stipriai prispaudęs prie žemės.[/action]
[action]Senolio kakta rieda prakaitas.[/action]
[action]Traška Jason prispausta nugara.[/action]
[action]Bet Šeškius nenori pasiduoti.[/action]
[action]Highwayman, matydamas savo mokytojo kančias, žengia link ringo.[/action]
[action]Ir lipa ant jo krašto.[/action]
[action]Teisėjas pripuola prie jo.[/action]
[action]Ir ima kažką aiškinti.[/action]
[action]Bet Highwayman tai nė motais.[/action]
[action]Jason paleidžia Šeškių.[/action]
[action]Ir taip pat žengia link greitkelininko.[/action]
[action]Ir šiaip nespėjus net sureaguoti tvoja jam tiesiai į marmūzę.[/action]
[action]Highwayman krenta nuo ringo.[/action]
[action]O ant žemės jį pasitinka Oblivion koja, lekianti jam į vedą.[/action]
[action]Highwayman susmunka šalia ringo.[/action]
[action]Jason tuo tarpu grįžta link Šeškiaus.[/action]
[action]Šis laikosi ringo virvių ir bando keltis.[/action]
[action]Bet Clue jau čia pat.[/action]
[action]Jis palinksta link savo oponento.[/action]
[action]Eye rake![/action]
[action]Jason piktai burnodamas griebiasi už akių.[/action]
[action]Šeškius skuba pasinaudoti proga.[/action]
[action]Mokyklinukas![/action]
[action]1,2[/action]
[action]kick-out![/action]
[action]Clue stojasi.[/action]
[action]Šeškius, viena ranka masažuodamas nutirpusią nugarą žengia kelis žingsnius nuo savo oponento.[/action]
[action]Jason nepasirengęs perleisti persvaros.[/action]
[action]Jis nugara atsistumia nuo virvių.[/action]
[action]Ir tartum įnirtęs bulius bėga link savo oponento.[/action]
[action]Ar Šeškius atlaikys šį susidūrimą?[/action]
[action]Clue jau visai čia pat![/action]
[action]Seniokas paskutinę akimirką pasilenkia.[/action]
[action]Ir sugriebęs Jason už kupros padeda įsmigti jam į ringo kampą.[/action]
[action]Clue dejuodamas griebiasi už peties.[/action]
[action]Šeškius suima savo oponentą per juosmenį.[/action]
[action]Bamba į bambą suplex![/action]
[action]Jason Clue sunkiai tėškiasi į ringą.[/action]
[action]Šeškius sukandęs dantis griebiasi už nugaros.[/action]
[action]Bet ilgametė patirtis neleidžia jam ilgai delsti.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Clue pakelia petį.[/action]
[action]Šeškius stojasi.[/action]
[action]Jason irgi po truputį kyla.[/action]
[action]Šeškius atsivedėjęs ūkiškai ranka tėškia jam per veidą.[/action]
[action]Šis bemat nusidažo ryškiai raudona spalva.[/action]
[action]Jason Clue bando atsakyti smūgiu dešine.[/action]
[action]Bet Šeškius pasilenkia.[/action]
[action]Sugriebia Clue ir verčia jį ant žemės.[/action]
[action]Paleidžia kumščius ir alkūnes į darbą.[/action]
[action]Jason dengiasi.[/action]
[action]Bet didžioji dalis smūgių prasprūsta pro jo rankas.[/action]
[action]Pyzdeškius dar kiek padaužo savo priešininką.[/action]
[action]Ir ima stotis.[/action]
[action]Žengia kelis žingsnius atgal.[/action]
[action]Viena ranka griebiasi virvių.[/action]
[action]Atsistumia nuo jų.[/action]
[action]Bega link savo priešininko.[/action]
[action]Running jumping leg drop![/action]
[action]Hogan style![/action]
[action]Visas ringas net susvyruoja.[/action]
[action]Pyzdeškius pinina:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]...[/action]
[action]3!?[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Clue uždėjo koją ant virvės.[/action]
[action]Seniokas puola aiškinti teisėjui kaip viskas buvo senais laikais.[/action]
[action]Bet šis irgi jau įkopęs į kelerintą dešimtį ir atsako Pyzdeškiui viską pats gerai ir be jo pagalbos suprantąs.[/action]
[action]Šis nepatenkintas.[/action]
[action]Bet nieko nepadarysi.[/action]
[action]Reikia tęsti kovą.[/action]
[action]Šeškius grįžta prie savo priešininko.[/action]
[action]Padeda jam atsikelti.[/action]
[action]Ir bando dėtis Clue sau ant peties.[/action]
[action]Bet šis muistosi.[/action]
[action]Alkūnę trenkia Šeškius į smilkinį.[/action]
[action]Šis susvyruoja.[/action]
[action]Dar vienas smūgis.[/action]
[action]Spyris į pilvą.[/action]
[action]Jason Clue atsistumia nuo savo oponento.[/action]
[action]Šeškius suklumpa.[/action]
[action]Jason žengia dar kelis žingsnius atgal.[/action]
[action]Bėga link savo priešininko.[/action]
[action]Shining wizard![/action]
[action]Pyzdeškius atjungtas![/action]
[action]greitas pin:[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]Shoulder up![/action]
[action]Clue negali tuo patikėti.[/action]
[action]Bet Šeškiau Pyzdeškiaus statinėje dar likę šiek tiek parako.[/action]
[action]Jis purto galvą ir bando keltis.[/action]
[action]Bet gauną kumštį iš viršaus.[/action]
[action]Jason verčia priešininką ant pilvo.[/action]
[action]Vėl sėdasi jam ant nugaros.[/action]
[action]Ir jau antrą kart šiame mače surakina oponentą į Half Boston Crab![/action]
[action]Pyzdeškius bejėgiškai spurda.[/action]
[action]Jis jaučia milžinišką skausmą nugaroje.[/action]
[action]Bet vienintelis būdas jį numalšinti pasiduoti.[/action]
[action]Apie tai su Šeškium kaip tik ir pasirengęs padiskutuoti teisėjęs.[/action]
[action]Pasiduodi?-klausia jis.[/action]
[action]Bet seniokas purto galvą.[/action]
[action]Jis greičiau mirs nei pasiduos Jasonui.[/action]
[action]Kuris plėšia iš visų jėgų.[/action]
[action]Šeškius neįgalus priešintis.[/action]
[action]Tik kęsti vis stiprėjantį skausmą ir kovoti su temstančia sąmone.[/action]
[action]Ar kova baigsis būtent čia?[/action]
[action]Šeškius jau nebejuda.[/action]
[action]Teisėjas kelia jo ranką.[/action]
[action]Paleidžia.[/action]
[action]Ji nukrenta ant žemės.[/action]
[action]Vienas![/action]
[action]Kelia dar kartą.[/action]
[action]Du![/action]
[action]Į ringą tuo tarpu Silencer įridena savo partnerį.[/action]
[action]Šis atsistoja ir kiek linkstančiom kovom skuba prie Jason.[/action]
[action]Teisėjas kelia Šeškiau ranką trečia kartą.[/action]
[action]Clue keikia artėjantį Spencerį visais žodžiais.[/action]
[action]Teisėjas paleidžia Šeškiau ranką.[/action]
[action]O Spencer tuo tarpu tiesia savąją.[/action]
[action]Webster kumštis sulenda į Jason veidą.[/action]
[action]Šis paleidžia Šeškių.[/action]
[action]Teisėjas nutraukia countą.[/action]
[action]Spencer puola daužyti Clue taikliais rankų smūgiais.[/action]
[action]Įremia savo oponentą į ringo kampą.[/action]
[action]Smūgis kaire.[/action]
[action]Dešine.[/action]
[action]Vėl kaire.[/action]
[action]Jason susmunka.[/action]
[action]Ir ritasi iš ringo.[/action]
[action]Spencer tuo tarpu patenkintas iškelia rankas į viršų.[/action]
[action]Bet jam kažką šaukia Silencer.[/action]
[action]Webster jo negirdi per publikos ošimą.[/action]
[action]Jis apsisuka.[/action]
[action]Ir akis į akį susitinka su Šeškium.[/action]
[action]Jis tvoja Spencer į pilvą.[/action]
[action]Šis susilenkia.[/action]
[action]Seniokas grūda Handgranade sau į tarpkojį.[/action]
[action]Griebia oponentui už pilvo.[/action]
[action]Kelia į viršų.[/action]
[action]Gana garsiai traška seni kaulai.[/action]
[action]Bet Šeškiaus tai nestabdo.[/action]
[action]Pyzdelka![/action]
[action]Spencer galva atsimuša nuo ringo.[/action]
[action]1[/action]
[action]2[/action]
[action]3![/action]
[action]Šeškius iškelia ranką į viršų.[/action]
[action]Skamba gongas.[/action]
[action]Bet tuo pačiu skamba ir metalas kėdės, kuri rėžiasi į Pyzdeškiau nugarą.[/action]
[action]Tai Jason Clue, atėjęs paprieštarauti dėl kovos baigties.[/action]
[action]Jam padėti į ringą šliaužia ir Oblivion.[/action]
[action]Šeškius bando šliaužti iš ringo.[/action]
[action]Bet Oblivion sugriebia jį už kojos ir tempia atgal.[/action]
[action]Bam![/action]
[action]Jis gauna armatūros strypu nuo jau spėjusio atsigauti Highwayman į galvą.[/action]
[action]Oblivion griūna ant žemės.[/action]
[action]O Highwayman ir Clue meta ginklus į šoną ir susikimba.[/action]
[action]Greitkelininkas verčia pavargusį po kovos Clue ant žemės ir tranko kumščiais jam per galvą.[/action]
[action]Bet į ringą prisiryžta žengti ir Silencer.[/action]
[action]Jis kiek padvejojęs šoka į susikibusių imtynininkų kamuolį.[/action]
[action]Ringe visiškas chaosas![/action]
[action]Į areną skuba nemaža grupelė apsauginių 10 gana riebių vyrukų.[/action]
[action]Pūškuodami jie skuba į ringą, kur į visas puses skraido kumščiai, kėdės ir armatūros strypai.[/action]
[action]Šiuo vaizdu mes ir baigsime šio savaitės Heat.[/action]
Didelis dekui: Valhalui, Unbroken, Infest, Zygiui, Bottom ir Domui, laukiame jusu komentaru.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-09-20, 20:39