Pasigirsta Thousand Foot Krutch - Phenomenon pasirodo Mr.Hardcore jis lėtai artėja, priėjęs prie ringo jis pasižiūri i kaire, poto i dešinę pusę ir nusisypso. Jis ilipa i ringa apeina visus kampus, grižęs i ringo vidurį iškelia ranka ir pradeda šaudyt fejerverkai.
- The Chain - stai toks mano busimo priesininko vardas. Tikriausiai jums kyla klausimas ar as tureciau jo bijoti? Tikrai ne. Dvi savaites is eiles man nesiseke nugalet kovoje, taciau kaip sakoma trecias kartas nemeluoja. Gi negali visalaika papulti ant to paties greblio ar ne? The Chain buves BWE cempionas, bet kas jis dabar? Mazytis akmenukas dikumoje. Galbut as tureciau drebeti is baimes? Na, to tai tikrai nebus. Tai The Chain turetu sleptis krumuose. Koks zmogus nebijo pasitikti savo tragiska likima? Kovoti su manimi tai tas pats kas lysti liutui i nasrus ar stoveti tiesiai pries giltine. Suprantat as esu atlaidus zmogus, jeigu graziai prasysi malones, galbut taves pasigailesiu, antraip busi isnestas su nestuvais. Supranti gyvenimo ciklas yra toks, kad islieka tik stipriausi, siuo atveju as, o tokiu kaip tu laukia ne kokia ateitis. Zinai kodel as toks uztikrintas? As remiuosi faktais, mano karjeroj buvo daug issisokeliu tokiu kaip tu, bet kur jie dabar? Tikriausiai net pats dievas nezino. Jeigu kas dar nesupratot, as imsiuos drastisku veiksmu ir pakeisiu NME taip, kad niekas jos nebeatpazins, as padarysiu grazesni rytoju, o visi kas man kliudys....
Mr.Hardcore nusisypso:
- Bus eliminuoti! The Chain tu busi tik dar viena mano auka, tu busi lyg lengvas pasivaiksciojimas, treniruote, pries svarbu musi, koki dar musi zutbutini kara pries MJ. As pasiruoses sio savaitgalio kovai, o tu? Mano tikslas jau ranka pasiekiamas ir as jo tikrai nepaleisiu. Pirma raunda tu atsilaikysi, taciau pries antraji nusipirk vaistu nuo galvos skausmo. Taves laukia toks pat likimas Lietuvos mace pries Ispanija. Buk palaimintas, nes tu uzsitraukei Mr.Hardcore rustybe.
Mr.Hardcore nusisypso ir palieka ringa. Titantrone rodomas Mr.Hardcore einantis uzkulsiais, taipat matome einanti darbuotoja. SWEET HARDCORE MUSIC! Mr.Hardcore isjungia darbuotoja ir sako: "Stai kas laukia taves The Chain ir taves Marcus Jamison". Titantronas issijungia.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-09-19, 22:19
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0