Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Ultimate Fighter 10

Temoje atsakymų: 27

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Nu kagi, turime smagu desimta sezona. Bent jau as asmeniskai su malonumu perziurejau pirma serija ir buvo vietu kur pasijokiau ;) Pirma ka noriu pasakyti, tai labai bijojau, kad sezonas taps "The Kimbo Slice Show", sprendziant is to, kaip visa reklama siam show koncentravosi i Kimbo (visi jo pasirodimai per ESPN ir FOX) - galvojau kiti daliviai liks jo seselyje ekrane ir Slice bus kas antrame kadre. Laime, as klidau ir show vyko normaliai, palieciant visus kovotojus ir skire normalu TV laika serijos kovos daliviams, Jon ir Abe. Antras dalikas, tai man kazkodel susidare ispudis, kad Rampage kurkas juokingesnis ir linksmesnis siame sezone, nei buvo TUF 7, pavyzdziui jo juokeliai, to vaikino su papais saskaita, uzdejo man sypsena arba kaip jis pasisaipe is Big Country, t.y. pilvo ir kaip nezino Roy vardo. Bendrai Nelson truputi "nuleido ant zemes" sioje serijoje - net Rashad pasirinko paskutini IFL Heavyweight Championa tik penktu savo komandai. Turejome ir kruva nuostabiu fraziu serijoje, bet mano nuostabai "Quote of the Day" isskrido ne is Jackson lupu, o is Wes Sims:

Wes Sims pasakė:

- I was the only man to defeat Frank Mir on two separate occasions.
    [PAUSE]
- And one more thing, Wes Sims will NEVER let the truth get in the way of a good story!
Nice :) Pati kova buvo pakankamai nuobodi ir galbut pakenktu ateities rating'ams, kaip sezono premjera, bet i pagalba atejo visas tas kraujas, kuris padare kova kurkas ispudingesne. Aisku, cia ne kruviniausia The Ultimate Fighter kova (matyt Dana White turi trumpa atminti, arba tiesiog buvo sio sezono hype rezime, kai tai pasake), nes iki siol kruviniausia kova yra Dewees/Ray is ketvirto sezono (CIA), bet "viena kruviniausiu" - tikrai.
Vienintelis dalikas kurio man pritruko sioje serijoje, tai beveik nemateme nieko is ju gyvenimo namie - tik tai kaip Slice iskart megamajame uzeme viena patogiausia, atskira lova:) Matyt veiksma namie jie taupo sekancioms serijoms. Jusu ispudziai?

P.S. Patiko kai Quinton pradejo issikalineti komandos rikimuose (likus tam vienam vaikiui) su "I would choose that camera guy".

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
pirma mano ultimate fighter realybes show serija matyta, ir nesigailiu paziurejes tiesa sakant. aisku kaip ir pirmai serijai kur pristatymas kovoroju issirinkimas ir pati kova gavos labai viskas greit bet siaip visai nieko. Beabejo senai esu mates jau tokia kruvina kova, o tokios skyles kaktoj berods isvis neteko matyt dar, atrode tikrai kaip is siaubo filmo, ispudingo dydzio tarpeklis. maliok uzsimine apie frazes tai mane labiausiai visdelto prajuokino rampage fraze su tank abbot pries pasirodant kimbo, beveik atspejo ;)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
`MK`, tu turbut po senu PRIDE ziurejimo megavaisi sios serijos kova? ;) Man tai primine pirmasias Coleman'o kovas UFC, kur wrestleris nemoka daryti visiskai nieko be takedowno ir yra uzduses antrajame raunde, bet jo varzovas niekaip nesugeba blokuoti takedowno. Pakankamai liudnas vaizdas dabartiniuose metuose ir po UFC kiek sunku ziureti i siuos sunkiai judancius HW. Zodziu, laimetojas visiskai nesuzavejo, o pralaimetojas atrode dar liudniau, sunku suprast kaip jis sugebejo 6-1 MMA Record, jei rode toki pat supratima apie sprawl kaip ir Bas Rutten savo pirmose Pancrase kovose.
Apie kitas namo linksmybes, tai `MK` beveik viska paminejo, Evans vs. Rampage feudas atrodo smagiai, o manau namo "veiklos" pamatysime tikrai kitose serijose, tiesiog si pirma serija ir taip buvo perkrauta + ilga kova. Be abejo, lauksime Kimbo kovos, bet nemanau, kad jis tures daug sansu. Beje, Evans tikrai issirinko normalesne komanda, jam Greg Jackson'as isanalizavo visus kovotojus tai tikrai manau, kad Team Rampage laukia blogos dienos :)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąLix, 2009-09-17, 18:59, pasakė:

`MK`, tu turbut po senu PRIDE ziurejimo megavaisi sios serijos kova? :)
Va kas mane tikrai ryte atgaivino po tu PRIDE, tai UFC Fight Night - su didziuliu malonumu perziurejau, nes is esmes visos kovos delivered :) T.y. pirmos dvi kovos buvo bendrai nuostabios - nustebau, kad visi keturi kovotojai negavo FOTN bonusu, nors jei reikejo pasirinkti tik viena is tu dveju, tai Dana padare teisinga sprendima. Huerta ir Maynard gal buvo nuobodesne kitu fone, bet ten gavome ta nesveike Kimura bandima, kur Roger ranka buvo "WTF?!" pozicijoje. Na main-event'as galiam sakyti pasiseke del submissiono. Neisivaizdoju kaip siandien grisiu prie tu pirmu PRIDE po tokios geros sudeties.

Rodyti pranešimąLix, 2009-09-17, 18:59, pasakė:

Be abejo, lauksime Kimbo kovos, bet nemanau, kad jis tures daug sansu.
Sansu gal jis turi minimaliai, bet... WAR KIMBO ;)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Visai patiko pirma serija tik, kad labai prikišta visko, realiai būtų reikėję bent 2h tv laiko, kad viską ką reik norm atvaizduot. Kova one-way. Rampage pervertino savo kovotojo ground-game ir realiai išmetė savo 1-fight pick į balą. Apskritai Page į savo team, bent jau kiek teko matyti, prisirinko abejotiną cardio turinčių milžinų ir tas jo team'ui nežada nieko gero. Lauksim kitų serijų.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na kaip ir Hunter turiu prisipazinti,kad,tai mano pirmoji matyta The Ultimate Fighter serija ir galiu pasakyti,kad tikrai nelikau nusivyles.Visu pirma show labai pagyvina Rampage/Evans "feud'as" kuris visam tam suteikia labai daug linksmumo.Realiai ziurint Rashad tikrai surinko geresne komanda,nes ziurint i Rampage susidare toks ispudis,kad jis maste mazdaug taip-as pasirinksiu didesnius ir baisesnius,o Evans'ui tegul lieka storesni ir bjauresni.Rashadui beabejo labai padejo,kad Greg Jackson jam ant lekstutes pateike visu kovotoju konspektus.Su Kimbo manyciau yra viskas tvarkoje,labai jau jis nebuvo kisamas i akis visame show,galbut kiek nepatiko tik,tai,kad jam buvo skirtas atskiras pristatymas show pradzioje.Kas liecia kova,tai ji buvo gan nuobodoka,Madsen is esmes gavo paranku varzova kuris tiesiog nemoka apsiginti nuo takedown'u ir tuom naudodamasis 2 roundus ji pound'ino.Apibendrinus galiu pasakyti,kad show tikrai buvo gyvybingas,linksmas ir idomus todel laukiu nauju seriju ;)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Pats, tik dabar žaiūrėjau šitą show, patiko. Aš kaip ir daugelis manau, kad Rashad'as pasirinko geresne komandą, susidarė toks įspūdis, kad rampage ją rinkosi, pagal kovotjų sudėjimą, išvaizdą, o Evansas, pagal jų gebėjimus ringe. Iki šiol dar nebuvau mates tokios "skyles galvoje", taip kaip nutiko tam Rampage pasirinktam kovotojui ir tuo pačiu turiu klausimą apie jį, kadangi nesu labai įsigilines į TUF taisykles - Abe Wagner pralaimėjas šią kovą paliko TUF'ą ir daugiau jo čia nebematysim? O apibendrinus, su nekantrumu laukiu sekančio show, kur kaip matėm promo Rampage tiesiog "suskaldė" UFC treniruočių salės duris, turbūt jo komandos kovotojas vėl pralaimėjo :) ir tikiuosi rodys daugiau įvykių namuose.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-09-19, 17:27

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPowis, 2009-09-19, 18:20, pasakė:

<...> kadangi nesu labai įsigilines į TUF taisykles - Abe Wagner pralaimėjas šią kovą paliko TUF'ą ir daugiau jo čia nebematysim?
Pradedant The Ultimate Fighter 5 sezonu, visi eliminuoti kovotojai lieka projekte iki galo, kad galetu padeti kitiems komandos nariams treneruotis ir, jeigu prireiks, pavaduoti traumuota kovotoja.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Na turime dar viena gera serija :) Pirmiausia man patiko kaip Nelsona vel bando nuleisti ant Zemes, nes isties susidaro ispudis, kad jis mano esas TUF 10 bamba (aisku, realybes show eigoje, prodiuseriai gali tave priversti tiketi, jog Jezus yra setonas). Visi supranta, kad jis sezono favoritas ir buves IFL sunkiasvoriu championas, bet net Kimbo, sezono zvaigzde, yra kuklesnis uz Big Country. Kas liecia kova... galbut susidariau klaidinga nuomone, bet kazkodel man susidare toks ispudis, kad Quinton, kitu savo komandos nariu saskaita (Abe ir Wes), bande atsikratyti potencialiai pavojingesniu oponentu Slice - t.y. pirmoje serijoje Rampage iskart garantavo, kad Rashad jau negales atrenkamosiuose pastatyti savo geriausio imtinnko (Madsen) pries Ferguson, o antroej serijoje garantavo, kad McSweeney irgi jau nefiguros pirmame turnyro raunde. Aisku, James nera kazkokia MMA elita (kaip galima suprasti is jo record'o), bet jis buvo pirmas Team Evans pasirinkimas komandai ir yra is Greg Jackson stovyklos, o tai jau milziniska greme + buti Cage Rage veteranu irgi yra tvirtas pagrindas bent vidutines grandies MMA kovotojams. Suprantu, kad mano konspiracijso teorija turi rimta spraga, t.y. kad Jackson iskart neeliminavo Roy, bet galbut 'Page mano, jog Slice laikyti striking kovoje su Nelson. Kita savaite tai suzinosim ir manau gausime stulbinanti nauja The Ultimate Fighter visu 10 sezonu TV rating'o rekorda, nes sis matchas istikruju galejo buti kokios antraruses organizacijos PPV main event'u. Be to, suzinosime koks gi gandas buvo teisingas, nes dar pries show pradzia turejome du gandus:
  • Kimbo atrenkamojoje kovoje nugalejo Wes Sims (nu cia jau zinome, klaida), o ketvirtfinalio kovoje praejo distancija su Roy Nelson ir pasieme split decision;
  • Kimbo buvo knockoutuotas Roy Nelsono pirmoje savo kovoje (pagal aplinkybes, tai atrodo tinkamiausiai).

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
apie gyvenima ju name sikarta irgi labai daug nebuvo parodyta, bet man sunku spresti nes priestai sezonu nemaciau. pati kova tai pabaigoje atrode truputi apgailetinai, svirduliavo vienas pries kita daugiau negu musesi. mano pacio nuomone tai turejo jiems duoti papildoma raunda, visgi wes'as dukart buvo parsigrioves ir viena karta ir ranka uzlauzes + pacioj pradzioj atrode zymiai geriau. bet tas neitiketians nuovargis ir sugadino jam viska nes ant galo kol dar james turejo ir pats oro sparde koja be klaidu o ant galo ir dar smaugima atliko, bet irgi neka labiau vykusi negu weso rankos lauzimas. tad tikrai galejo duoti pratesima. nors siaip manyciau kad per ta pratesima james ir butu irodes pranasuma savo.
del kitos kovos, tai mane truputi nustebino. tikrai galvojau kad kazkiek sou yra "surezisuotas", ta prasme kad kimbo islaikyt ilgiau, visgi jsi cia kaip ir pagrindine zvaigzde. o dabar gali but taip kad skris lauk jau trecioje serijoj. o kas laimes ta kova tai sunku pasakyt nes nelsono as nesu mates tiesa sakant. beabejo palaikysiu kimbo, visgi del jo pacio ir sugalvojau ziuret TUF

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Nebloga serija, bet kažkaip pasigendu tos drama dalies, kurios nemanau kad reikėtų atsisakyti, nes visgi UF yra +- realybės šou, čia gi lyg ir bando keisti formatą ir vaizduoti viską rimčiau, bet man asmeniškai tokie šou palieka daug menkesnį įspūdį ir daug mažiau įtraukia. Kimbo aišku labiausiai pritraukia reitingus, jei jis kris sekančią sav, tolygiai kris ir jie :D Dėl šios sav kovos decision nebūčiau linkęs sutikti. Visgi varžovas buvo du kart parverstas ant žemės, vos neatliktas RNC, nuleisti keli geri smūgiai, geras octogon control pradžioje, taip, pabaiga atrodė apgailėtinai, tačiau daugiau mažiau tai buvo abiejų kovotojų nuopelnas. Duoti W už kelis jab ir ne ką daugiau leg-kick sprendimas man yra daugiau negu ginčytinas.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Show, buvo įdomesnis, negu praėjusis. Kova buvo visai įdomi, sirgau už James, kadangi palaikau Rashad'o team'ą. James buvo vertesnis pergalės, vien dėl to, kad jis kovėsi prieš , pagal fizinius duomenis galingesnį varžovą, Wes 2.01 cm, James 1.93cm ir atitinkamai svoris 130kb prieš 100kg, skirtumas ypač svorio didelis. Wes'as rodė daugiau iniciatyvos pirmajame rounde ir vos vos nepadarė alkūnės laužimo, tuo tarpu antrame rounde jau labiau dominavo James, pastarasis savo leg kick'ais tiesiog žudė varžovą, kuris kovos pabaigoje akivaizdžiai negalėjo normaliai išstovėt ant kairiosios kojos. Nesupratau, kodėl james likus keliom minutėm iki kovos pabaigos nepuolė vos ant kojų pastovinčio Wes'o taip galėdamas užbaigti kova ir KO, neveltui Rashadas taip smarkiai rėkė "let's go!". Kitą savaitę nusimato tikrai geras show, kažkaip nesinori, kad taip greitai Kimbo paliktų šitą show, todėl sirgsiu už jį, nors ir kaip nemegčiau Rampage..

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

James buvo vertesnis pergalės, vien dėl to, kad jis kovėsi prieš , pagal fizinius duomenis galingesnį varžovą, Wes 2.01 cm, James 1.93cm ir atitinkamai svoris 130kb prieš 100kg, skirtumas ypač svorio didelis.

Šiaip mano žiniomis UFC decision'suose į svorį neatsižvelgia(jei klystu gal kas pataisys :D) - tam yra svorio kategorijos, mažesnis priešininkas "gabaritų" deficitą turi atpirkti greičiu ir geresniu conditioning.

Citata

Nesupratau, kodėl james likus keliom minutėm iki kovos pabaigos nepuolė vos ant kojų pastovinčio Wes'o taip galėdamas užbaigti kova ir KO

Nes pats vos pastovėjo ant kojų.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Istikruju labai vidutine serija, jei atmesti Kimbo kovos fakta. Nors nieko ispudingo as ir nesitikejau, kai isgirdau, kad Slice vadina tai geriausia jo "karjeros" kova - nesunku pateisinti ta fraze, kai trys is keturiu tavo sankcianuotu kovu nepraejo ir 1 minutes, o kova su Thompson buvo nuobodi iki trecio raundo. Is esmes niekas neisejo is kovos daug zadanciai, nes Kimbo dar karta parode, kad neturi ir neigavo grappling igudziu, o Roy Nelson, kokia TUF bamba jis bemanytu esas, nera toks jau pavojingas strikeris. Noriu pasakyti, kad kolkas (nors teturejome tik trys kovas sezone), nematau nieko, kas ateityje galetu tapti tvirta Top 10 zvaigzde kompanijos sunkiasvoriu divizione. Na Kimbo iskrenta jau trecioje serijoje, bet idomu, jog UFC pasirupino to, kad islaikyti Slice gerbejus zu uzuomenomis apie jo grizima Marcus Jones vietoje. Tik jei jis istikruju gaus antra sansa, man bus idomu pasiziureti ar jie net bandys slepti favoritiskuma ir kaip aiskintu mums kodel Marcus vietos negaus pavyzdziui Abe arba Wes.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Na kol kas paziurejus 3 serijas verdiktas - booring. wrestle,wrestle,wrestle,0 gas tanks. Sutinku su MalioK, kad nematau nei vieno zmogaus kuris laimejes TUF galetu kazkuo pasizymet HW divizione. Aisku gaila Kimbo, man nelsono ir veikejas nepatiko ir tiesiog slykstus lay n pray. Na ziuresim gal ateity kazkas pasikeis. Kol kas sezono highlight'ai tai - Rashado ir jo komandos "duchinimas" is Rampage puses ;].
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na tie smūgiai iš viršaus gana apgailėtini buvo, sustabdyta kova tik todėl, kad teisėjui nelabai yra kito pasirinkimo kai priešininikas "nukryžiuotas" guli ir nieko negali padaryt. I'm the best attitidue iš Nelsono visiškai ne vietoj čia buvo. Gaila šiek tiek Kimbo, bet ką padarysi - reitingai realiai tikriausiai kris dabar, nes nelabai liko kaip jau čia buvo paminėta kažkokių aiškių favoritų a.k.a. - the next big thing, vienintelis draw galėtų būti trenerių nesantika, bet dabar kai jų ateinanti kova buvo atšaukta tai tas irgi kaip ir atkrenta. Nors turiu pripažinti, kad buvo gerai sužaista parodant Marcus galimą traumą ir Danos "anything can happen."

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Visų pirma gaila Kimbo. Nelson įveikė jį gan lengvai tiesiog išnaudodamas savo svorį, bei grappling įgūdžius, stengėsi kovos veiksmą ritulioti ant grindų, kas jam ir pasiteisino. Beaebjo be Kimbo TUF'o reitingai kris ir viskas šiek tiek nublanko, bet nuojauta kužda, kad jis dar sugryž, gali būti ir tai, kad pakeis "Big" Marcus dėl pastarojo kelio skausmų. Šiaip pats show nebuvo kažkuo labai išskirtinis, todėl nėra labai ką ir daugiau bepridurti. ;)

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Na kagi, nors karta pasiseke Team Rampage ;) Be abejo, Quinton'as susirinko prastesnius kovotojus, bet del sito ispudingo 1-7 pralaimejimo kalta ir sekme/nesekme. Juk kas galejo zinoti, kad Wes Sims atrodys taip beviltiskai, Scott Junk ir Wes Shivers netures cardio ir pralaimes abejotinus decisionus, o Demico bus pagautas i dusinima. Taigi dziugu, bent jau man, kad bent karta Rampage paragavo pergales dziaugsmo, nes Quinton'as pastoviai juokina mane. Ypac tie "Titties" gerai prilipo, as tikrai neatsimenu Titties vardo, bet visa laika atsiminsiu, kad jis yra Titties :) Siaip nejauciu jokiu simpatiju zmonems be humoro jausmo, todel tikiuosi Marcus ji isspirs. I pati Marcus Jones daug vilciu nededu vien del jo amziaus, taciau kita vertus, daug kas siame sezone aprodo apgailetinai, ypac del blogo cardio. Tikekimes bent ketvirtfinaliuose pamatysim idomesniu kovu, bet nemanau, kad kas nors is sio sezono kovotoju taps rimtu contenderiu.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Siaip, dabar kai mateme visus kovotojus "veiksme", galiu pasakyti mane nuvile sezono sudetis. Aisku, as ir neturejau tiketis kazko fantastisko, kai turejome tiek NFL atstovu ir Kimbo Slice (jis bent atnese didziule banga susidomejimo, iskaitant mane), bet net tikri kovotojai James McSweeney (aisku, ne MMA elita, bet vistiek vienas labiausiai patirusiu) ir Jon Madsen su savo imtiniu pagrindu neatrode ispudingai. Big Country irgi nepasirode kaip tas "nenugincijamas favoritas", kokiu jis pats save isivaizdoja, bet man tiko jo pasiaiskinimas sioje serijoje, kad jis nenori rizikuoti ir eina pro sezona atsargiai. Ironiskai, didziausia ispudi man paliko Big Baby, kuris praejusiuose serijuose kentejo nuo cardio ir sveikatos problemu. As manau jei jis toliau sugebes isnauduoti savo gabaritus ir neisleis kovu i antra/trecia raundus, tai, gal as ir beprotis, bet po Nelson (1) ir Madsen (2), as laikiciau si NFL atstova treciu sezono favoritu laiptineje ;)

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
joo ufc teisejai toliau stebina. Perkuria vieta net du is 3 teiseju sugebejo izvelgt roy pranasua pirmajame rounde? aisku as ir manau kad ir trecia rounda butu pasiemes rojus ir taip laimejes kova, o daba tai visiskas absurdas. Su vistom geras bairis bet kaip ir pats rampage sake gauna jis abloma kai juokeliai pradziugina ir rashada, neina normaliai igelt :)

Lix

• Administratoriai
36
Man kazkaip atrodo, kad TUF'e teisejai pastoviai duoda kova tam, kas parodo daugiau cardio. Taip buvo ir su McSweeney, ir su tuo zmogus-galvos trauma ir sioje kovoje. Kazkaip kvaila... Bet velgi parodomas zemas TUF HW lygis sioje kovoje. Nelson praktiskai laimejo kova, vien del to, jog yra profesionalus kovotojas su normaliu cardio ir patirtimi, o ne del kazkokiu sugebejimu. Panasu i tai, kad visi sitie HW turi mazus cardio isteklius, o tai vercia susimastyti apie ju potencija UFC HW divizione.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nu jo kol kas baisus vaizdelis, nemaciau nei vieno kovotojo kuris pardotyu kazka verto buti UFC sudetyje. Kiekvienoj serijoj rodo Kimbo, kad jis gal kovos! Tai uzknisa.. Jauciu vienintelis dalykas kuris daro show ziurimesny ziurovams, kad vis prikeliama viltis ishvysti Kimbo. Nezinau is vis jai nebutu Quinton'o bairiu tai butu pats neydomiausias sezonas ever.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Na nustebino mane Brandon sioje kovoje. Aisku, tikejausi, kad jis laimes, nes mmajunkie.com bloggeriai visada iseina i finala, bet juk zinome kaip dazniausiai baigiasi striker vs. wrestler kovos. Taigi, tikrai ispudingas Brandon pasirodymas, ypac kaip TUF lygyje. Cia jis parode ir gera cardio, ir sumanuma, ir gerus strikingo skillus. Tuo tarpu "zmogus, kurio vardo as jau tikrai nebeisiminsiu" nukentejo del savo silpnu gabumu BJJ ir strikingo disciplinose.
O Matt ir toliau rodo, kad yra sio sezono pusprotis, nes jis jau vargu ar pats supranta del ko negali kautis ir tiesiog iesko budu kaip isvengti treniruociu ir kovos. Gaila, kad Kimbo negales uzimti jo vietos del traumos... Bet Dana vel gales sneketi koks Kimbo yra kovotojas ir kaip jis norejo kovoti net su trauma, skirtingai nei Matt.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Atsiprašau už tingumą, kvailumą ir visa kita, bet kodėl šią savaitę nebuvo TUF?

Lix

• Administratoriai
36
Thanksgiving, kita savaite dvigubas epizodas bus.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0