Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Dovanos

Temoje atsakymų: 19

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Sveiki, einu i 18-a draugo gimtadieni ir nezinau visiskai ka reiketu padovanoti. Siuo metu pinigais nekakoju, bet noris kazka originalaus. Neprabangaus, kazka tokio na nezinau padaryti, kad liktu atsiminimas jam ilgam. Reikia jusu patarimu. Gal patys kada dovanojote ka nors neiprasto, gal patys gavote. Patarkite. Manau tema pravers ne tik man :)

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Jei neturi antros puses - pripuciama merga. :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu cia reik spresti pagal zmogaus pomegius, bet tarkim man tai gera dovana = maza ir praktiska dovana. Pas mane mazam bute ner kur deti daiktu, tai visokius sudus, kurie uzima vieta reik iskarto ismesti. Pinigais dovanot draugeliui gal nelabai grazu, bet koki ceki tikrai galima, o gal kokius originalius marskinelius ar siaip daiktas, kuris butu naudingas, o ne tik "prikolas uzimantis vieta" :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
as paprastai dovanoju, tuoletini popieriu, lemputes ir siemkas ;) i siuos daiktus sugrudu pinigus. :))

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kai ėjau į vieną 18-tą gimtadienį, tai su draugu padarėm tokį tipo "Man Kit". Paėmem įrankių dėžę pigią kažkokią ir pripirkę visokių "vyriškų" daiktų pridėjom į ją. Pvž jam reikėjo prie dviračio įrankių, tai kelis komplektukus įdėjom, spidometrą, klevo lapus(nes teises laikosi), alaus bonkę, prezikų, dar kažkokio š. Žodžiu kažką tokio. Ir užrašėm atspausdinę ant dežės pavadinimą "MAN KIT" dar. Jei tarp jūsiškių nėra taip niekas dar padarę, tai manau mintis visai nebloga ;)
Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąBottom, 2009-09-15, 19:00, pasakė:

Kai ėjau į vieną 18-tą gimtadienį, tai su draugu padarėm tokį tipo "Man Kit". Paėmem įrankių dėžę pigią kažkokią ir pripirkę visokių "vyriškų" daiktų pridėjom į ją. Pvž jam reikėjo prie dviračio įrankių, tai kelis komplektukus įdėjom, spidometrą, klevo lapus(nes teises laikosi), alaus bonkę, prezikų, dar kažkokio š. Žodžiu kažką tokio. Ir užrašėm atspausdinę ant dežės pavadinimą "MAN KIT" dar. Jei tarp jūsiškių nėra taip niekas dar padarę, tai manau mintis visai nebloga ;)
As ir panasiai buvau padares tik, kad viska dejau ne y irankiu deze, o dovanu deze :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Lieva dovana, bet jubiliatas pats norėjo pinigų - keliese susimetėm iki trijų kupiūrų po šimtą litų. Dvi kupiūras sulenkėm, kad liktų tik du nuliai vietoj šimto ir pridėjom prie pirmos, kad skaičius gautųsi 100 00 00. Na ir ten kažką maždaug "tavo pirmas milijonas" parašėm ir įrėminom. Tas patas reikalas tik pigesnis būtų su 6 po 10lt.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Na man per 18ta padovonojo gumine motery ir nuostabu rinkinuka draugas padare, atvirute pats parase, ant pacios atvirutes nubrauke 60 ir 16 parase ir pridejo visokiu daiktu, centu bisky kvapa y masina bananu batu tepalo zibalo ir pns ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Jo as kazka panasaus pats darau. I dezute sudedu visokius prikolnus daiktus ir prierasus prie ju, o del to milijono tai mano sesuo taip savo baxurui padare :) "pirma milijona dovanoju as, antra uzsidirbsi pats"

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Sveiki, dabar prireikė pagalbos man. Reikia dovanos draugei 18-o gimtadienio proga. Čia ne bachūras, tai negaliu įrankių dėžės pririnkt.. :o Kas ką patartų?

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Ash tai tradiciskai jei reikia dovanot dovanas, moterims, tai dovanoju kvepalus. :o

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-03-21, 21:28, pasakė:

Ash tai tradiciskai jei reikia dovanot dovanas, moterims, tai dovanoju kvepalus. :o

O kokių gal labai skanių parekomenduotum tada? :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Jau lekstesnes dovanos uz kvepalus tai nesugalvociau :D o kurie skanesni, tai bomziuku paklausinek, jie isragave turi but nemazai :o

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-03-21, 22:39, pasakė:

Jau lekstesnes dovanos uz kvepalus tai nesugalvociau :D o kurie skanesni, tai bomziuku paklausinek, jie isragave turi but nemazai :o

Gerai, nelėkštinę dovaną pasiūlyk :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Žiūriu man vienam įdomi ši tema :? Vėlgi artėja geriausio draugo 18-as. Šventė tiek man, tiek jam. Kadangi visus tuos aštuoniolika metų ir esame draugai, tai norėtųsi kažko įdomesnio, o ne kupono į kartingus. Esu keletą small įdėjų pagalvojęs, bet praverstų jūsų pagalba - gal ką matėt, girdėjot įdomesnio ar pan.?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
As savo draugui 18 gimtadienio proga isnuomavau buta miesto centre savaitgaliui.. aisku cia jeigu leidzia pinigine. Na jei neleidzia galite keletas draugu susimesti, cia tik sakau kaip as dariau.. beto as atradau gan tikrai uz prieinama kaina palyginus.. ir tuo labiau jis turintis mergina tai tokia vyriska dovana mazdaug padariau.. va tau ir tavo panelei lizdas visam savaitgaliui.. tai ir mane pakviete su savaja praleist to savaitgalio tame bute.. idealus gimtadienis buvo.:?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-04-06, 20:57, pasakė:

As savo draugui 18 gimtadienio proga isnuomavau buta miesto centre savaitgaliui.. aisku cia jeigu leidzia pinigine. Na jei neleidzia galite keletas draugu susimesti, cia tik sakau kaip as dariau.. beto as atradau gan tikrai uz prieinama kaina palyginus.. ir tuo labiau jis turintis mergina tai tokia vyriska dovana mazdaug padariau.. va tau ir tavo panelei lizdas visam savaitgaliui.. tai ir mane pakviete su savaja praleist to savaitgalio tame bute.. idealus gimtadienis buvo.:)

Tai plotas ir taip yra, pats organizuoja su dar vienu draugu jungtinę šventę :? Aš galvoju maikę padaryt su daug nuotraukų kur mes nuo mažens dviese ir galvoju dar ką šmaikštaus/mielo surasti..

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąSmS, 2011-04-06, 21:59, pasakė:

Tai plotas ir taip yra, pats organizuoja su dar vienu draugu jungtinę šventę :? Aš galvoju maikę padaryt su daug nuotraukų kur mes nuo mažens dviese ir galvoju dar ką šmaikštaus/mielo surasti..
Jei galvoji apie maikę, nedaryk tokios, kurios jis negalėtų ramiai kasdien nešiot. Pavyzdžiui su daug vaikų fotkių :) Jei tokio tipo dovana, tai kažkokiu popieriniu formatu, kad ant sienos namuose pasikabintų ar pnš. Maikėj turi būt kažkoks prikolas originalus.
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Jei jau nuo vaikystes buvot draugai tai padaryk koki nuotrauku koliaza ar kazka tokio. Jei yra jusu didesnis draugu ratas tai padaryk koliaza su daugiau draugu.
Arba pagalvok, ka jis megsta, pavydziui vienas mano draugas labai megsta muzika, groja su gitara tai jam dovanojom vinylu.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Va MarkaL labai gerai pasake. Tokie dalykai kaip vinylai zmogui megstanciam muzika yra labai gera dovana.. gal jis koks sportininkas ar arciau meno.. tai tokia dovana ir dovanok:)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0