Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

ROH Perspektyvos

Temoje atsakymų: 4

Apklausa: ROH Pirmadienį (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar ROH padarė klaidą persikeldami į pirmadienį?

1. Taip, jie padarė klaidą. (11 balsai(-ų) [42.31%])

Balso procentinis santykis: 42.31%

2. Ne, tai yra geras sprendimas. (9 balsai(-ų) [34.62%])

Balso procentinis santykis: 34.62%

3. Neturiu nuomonės. (6 balsai(-ų) [23.08%])

Balso procentinis santykis: 23.08%

Jei turėčiau galimybę rinktis ką žiūrėti, tai žiurėčiau...

1. ... ROH On HDNet. (6 balsai(-ų) [23.08%])

Balso procentinis santykis: 23.08%

2. ... Monday Night Raw. (20 balsai(-ų) [76.92%])

Balso procentinis santykis: 76.92%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Daugelyje JAV pw forumų iškilo toks klausimas. Kaip manote, ROH suklydo persikeldama į pirmadienį? O gal ji padarė teisingą sprendimą. Kaip manote, kas užims Jimmy Jacobs, Bryan Danielson ir Nigel McGuinness vietas? Kas bus sekantys kurie išeis (jei išeis). Mano nuomone ROH padarė milžinišką klaidą, konkuruoti su Monday Night Raw yra beveik neįmanoma, net labai dideli smark'ai manau rinktūsi ne ROH, o WWE šou (nors aš asmeniškai rinkčiausi ROH). Juolab, ROH populiaruams dar tikrai mažės išėjus Bryan Danielson ir Nigel McGuinness (su Jacobs kitas atvejis). Na, dabar manau ROH užduotis yra build'inti Davey Richards. Manau, kad jis palaikys Tag-Team ir FIP titulus, Tag-Team numes kai Davey (arba Eddie Edwards) darys turn'ą, o FIP numes kitam ateities talentui (kaip Tyler numetė tam pačiam Davey). Tyler Black jau yra pakankamai užbuild'intas, tačiau neatmeskime galimybės, kad WWE gali įsigeisti ir jo. Bet jei Black liks ROH, manau Aries numes titulą Tyler'iui. The Young Bucks taip pat ateities tag-team. Tačiau manau, kad ROH dabar trūksta labai gerų singles-wrestler'ių. Aries ir Tyler neišlaikys visko. Castagnoli, Hero ir Lynn nemanau, kad bus labai aktyviai naudojami. Manau, ROH main-event'e naudos KENTA (kas IO yra labai gerai), Roderick Strong. Ateityje manau nusimato Kenny King, Kenny Omega iškilimas. Na, tikėkimės ROH laikai dar ateityje.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2009-09-06, 09:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Wrong, wrong, wrong... Gerai, kad sukūrei temą, tačiau krūva tavo "info" yra klaidinga. Visų pirma, ROH on HDNet laidų perkėlimas į pirmadienį nebuvo pačios kompanijos sprendimas. Suprask, viena TV programa nevaldo viso TV kanalo tvarkaraščio. Kiek kartų per paskutinius pora metų pastoviai karts nuo karto visokiuose interviu galėdavai išgirsti Jeffą Jarrettą ar Dixie Carter sakant "We would love to go head-to-head with Raw or SmackDown". Jie taip sako nuo pat tada, kai iMPACT tapo 2 valandų programa. Tačiau niekas taip ir nepasikeitė ir nėra jokių ženklų, kad gali keistis. Kodėl? Nes patys Spike to nenori, o TNA norai lieka norais. Todėl ir čia - pats HDNet kanalas juos perkele i pirmadieni, tai ka tu ju vietoj darytum? Sutiktum ar pradetum ieskotis nauju namu? Ir visų antra, HDNet padarė paslaugą su šiuo sprendimu. Matosi, aiškiai, kad nepasidomėjai iki galo. Tai, kad Raw ir ROH rodo tą pačią diena nereiškia, kad jie eina head-to-head. ROH on HDNet programa bus rodoma valanda anksčiau, o kadangi tai yra valandinė programa, tai savaime suprantama, jog ji pasibaigs dar prieš prasidedant Raw. Paprasta. Taigi tiesioginės konkurencijos su Raw kaip ir nebus, todėl vienintelis aspektas kuris lieka yra grynai dienos pakeitimas iš šeštadienio į pirmadienį. Na, manau, kad nereikia aiškinti, jog pirmadienis yra tikrai žymiai geresnė diena žiūrėti wrestlingą nei šeštadienio vakaras, tiek vietiniams amerikiečiams/kanadiečiams, tiek besisiunčiantiems europiečiams. Nes iš tiesų, kad ir kaip man patiktų ROH on HDNet laida, neretai ji lieka nepažiūrėta, nes per savaitgalį pažiūrėjimui yra: SmackDown, iMPACT, Superstars bei ROH on HDNet ir tai čia tokiu atvėju, jei nepasipainioja dar koks UFC šou. Taigi PW savaitgaliui yra smarkiai daugiau nei reikia ir smarkiai daugiau, kad pasotintų mano savaitinį alkį. O štai pirmadienis man yra idealu. Mat ko gero svarbiausia priežastis, kodėl aš vis dar žiūriu Raw tai yra todėl, kad tai yra pirmadienio šou ir antradienį grįžęs iš mokyklos aš kaip tik noriu tą Raw atsisiusti. Jeigu Raw būtų nukelta į savaitgalį, aš net negalvočiau jos žiūrėti. O dabar, net ir die-hard ROH fanai nevisi šeštadienio vakarą norėdavo aukoti vienos valandos PW šou. O dabar, pirmadieni niekas netrugdys jiems žiūrėti ROH + pažiūrėjus ROH on HDNet ir perjungus iš karto į Raw, ką neabėjoju, dauguma ir darys, tik dar labiau matysis, koks siaubingas šou yra Raw. Tai gi, ROH on HDNet perkėlimas į pirmadienį yra vienareikšmiškai gerai, ne tik dėl to, kad tai yra žymiai patogesnė diena žiūrėti wrestlingą, bet ir pats laikas yra palankus.
O kas liečia ROH ateitį, susijusią su talentų išėjimu, tai nematau didelės problemos, tiesa sakant. Danielsono netektis ROH yra tokia pat skaudi, kokia WWE būtų pvz Shawn Michaels netektis. Taip, jis yra savo kompanijos simbolis, buvęs su ROH nuo pirmų dienų, ko gero labiausiai over zmogus visame rosteryje ir kas be ko - nuostabus wrestleris, tačiau nuo pat tada kai šį pavasarį pasibaigė jo ROH kontraktas ir jis dirbo kaip laisvai samdomas wrestleris, jis tikrai negrojo pirmais smuikais kas liečia šou, kovojo midcarde paprastuose ***+ mačuose. Tai aišku, liūdna, kad jis išeina į nežinią, kur bala žino kaip jam sesksis, tačiau manau, kad Adam Pearce per paskutinius kelis mėnesius tai nujausdamas gerai padirbėjo jį bookindamas kaip midcarderį ir jo netektis neatrodytų tokia skaudi. Su Nigelu kiek kitaip. Esu didelis jo fanas, tačiau nuo pat sugrįžimo iš po traumų, jis buvo kažkoks nebetas. Po sugrįžimo jis tebuvo toks gana neaiškus tweeneris, kuris nedarė nieko kito, kaip tik epizodiškai įsikišdavo į svetimus mačus/feudus. Ir kiek mačiau pora jo mačų po grįžimo, ir ringe nebuvo spėjęs įsivažiuoti, nepalyginsi su jo darbu kai jis buvo ROH čempionas. Tačiau nepaisant to, Nigel is the man ir gaila ROH, kad prarado viena unikaliausiu wrestlerių ir aš manau, kad WWE jam seksis gerai, nes dėl savo dydžio, stipraus gimmicko ir puikios iškalbos jis turėtų būti lengviau pastebėtas nei tarkim Danielson. Dėl Jimmy Jacobs gaila kur kas mažiau. Pirma, jis nė iš tolo neprilygsta savo ROH žvaigždės statusu kaip tarkim Danielson ar McGuinness. Antra, man nepatiko jo in-ring darbas. Taip, jis turėjo nevieną gerą mačą, tačiau mano nuomone, taip buvo dėl to, kad jį patempdavo oponentai (būkim atviri, sunku neturėti gero mačo, kai ringe 20 min praleidi su Austin Aries ar tuo pačiu Bryan Danielson), o geruose tag team mačuose, kuriuos jis turėjo su Age of The Fall vieno žmogaus indelis gi kur kas mažesnis. Ir nors man patiko ir atrodė originalus jo emo gimmickas, manau, kad su laiku jis išsisėmė, gal čia Pearce'o kaltė, kad jis nemokėjo jo tinkamai išnaudoti, nes mano nuomone, jis buvo labai over kaip heel'as ir vietoj to, kad feudintų pvz su Jerry Lynn dėl jo tada turėto ROH titulo, jis feudino su Delirious. That was weak. Ir kad ir kaip aš mėgau Age of The Fall stable, man asmeniškai, vėlesnės jos inkarnacijos su visokies Brodie Lee ir pan. buvo ne kas kitas kaip "Jimmy Jacobs and a buch of nobodies", nieko bendro neturinčios su originalia AOTF (su Tyler Black ir Lacy). Taip kad gaila, jog ROH prarado talentingą kalbėtoją su ryškiu ir geru gimmickum, tačiau mano akimis paskutiniais mėnesiais jis buvo taip nuslopintas, kad žmonėms jis nustojo rūpėti ir tas jo išėjimas visai neatrodo kaip "big deal". Dar tu, Unbroken, pasvarstei ROH ateitį su esamais wrestleriais, tai aš nuo savęs pridėsiu tiek, kad tikrai nemanau, kad Austin Aries, o ypač Tyler Black gali išeiti į WWE dėl tos pačios priežasties, kodėl AJ Styles, mano nuomone, niekada neis į WWE, o tai yra - kam mažam žmogučiui palikti kompaniją, kurioje yra jis jau žvaigždė, kad gautų šiek tiek daugiau pinigų, tačiau turėtų iš pradžių sėdėti Floridoje, kad po kokių pusės metų gautų try-out mačą per ECW ir sėkmės atvėju tapti Evan Bourne nr.2 - nekalbančiu midcardo spot-monkey be jokios asmenybės. O šiaip daugiau daugmaž sutinku su tuo, ką parašei, manau, kad pakils Chris Hero, Roderick Strong, Claudio Castagnoli, Kenny King, Joey Ryan, Colt Cabana ir ypač Davey Richards (iš to kaip ROH paskutinius pora mėnesių pushina įvairias komandas, galima numanyty, kad American Wolves jau ruošiasi numesti titulus), Jerry Lynn vis dar gerai wrestlina ir dar turi kokius metus ar dvejus putinti over mano išvardintus (ir kitus) talentus, tik va kas liečia tavo paminėtus Kenny Omega ar Young Bucks, aš pas juos nieko neižvelgiu - vienas yra eilinis aerialistinis čiuvas su ypač kvailu super-sajano gimmicku, o kiti 2 turėtų vadintis The Rockers 2.0 tiek dėl išvaizdos, tiek dėl savo darbo ringe. Tik pagrindinis skirtumas, kad dabar jau nebe tie laikai, kai spot monkey komanda pakils taip lengvai, ypač tokioje smark-orientuotoje kompanijoje kaip ROH. ROH kad komanda būtų sėkminga, ji turi būti ne tik gera ringe, bet ir turėti kažkokio unikalumo savyje, geriausi to pavyzdžiai mano nuomone būtų Kevin Steel and El Generico bei The Briscoes. O KENTA nepamiršk, kad irgi nėra ROH wrestleris, o laisvai samdomas ir manau kad mes jį ir toliau matysime kokius ~6 kartus per metus per kokį didesnį kasmetinį šou ir traukiantį dar vieną kick-ass ****+ mačą. Jo su ROH ateitimi sieti nereiktų.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Galiu tik prideti, kad niekad negalima nuvertinti pirmadienio vakaro magijos. Truputi nuklisiu i man malonesne tema, bet esme bus panasi - UFC gal nebutu gyva siandien kaip organizacija, jei ne pirmadienis. The Ultimate Fighter 1 sezonas buvo transliojamas per Spike TV kanala iskart po WWE RAW, kai laida dar buvo su Spike (beje, Dana White tikriausiai iki siol dekingas Vince, nes Spike atstovai atejo paklausti McMahon leidimo translioti TUF po RAW ir Vince dave jiems zalia sviesa). Butent PW fanu deka, pirmas sezonas buvo tokia sekme, nes ziurovai pasilikdavo su kanalu po WWE ir isbande nauja produkta. Pirmadienis, Monday Night Wars deka, visada tures ta "pro-wrestlingo vakaro" atmosfera Amerikoje. Beabejo, ROH neispes ir gabaliuko tos sekmes, kokia turejo TUF, nes kanalai skirtingi + HDNet nera tokiame skaiciuje namu, bet vien faktas, kad tai wrestlingo vakaras, jiems bus tik i nauda :?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
ROH šou vis dar rodomas valanda anksčiau negu Raw - 8 PM, toks pat ir pirmadieninio iMPACT! laikas, taigi manau, kad tas galima Monday Night Wars 2 gali būti pražūtingas šiam šou, nes nemanau, kad HDNet laikys tokį palyginti mažus reitngus turintį šou + kurio reitingas, beveik neabejoju dar labiau kris, jei į pirmadienį galutinai atsikels iMPACT!. Žodžiu, tikiuosi HDNet imsis kažkokių priemonių, tačiau nenustebčiau, jei kontraktas būtų nutrauktas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-12-08, 16:09, pasakė:

ROH šou vis dar rodomas valanda anksčiau negu Raw - 8 PM, toks pat ir pirmadieninio iMPACT! laikas, taigi manau, kad tas galima Monday Night Wars 2 gali būti pražūtingas šiam šou, nes nemanau, kad HDNet laikys tokį palyginti mažus reitngus turintį šou + kurio reitingas, beveik neabejoju dar labiau kris, jei į pirmadienį galutinai atsikels iMPACT!. Žodžiu, tikiuosi HDNet imsis kažkokių priemonių, tačiau nenustebčiau, jei kontraktas būtų nutrauktas.
Nematau priežasties, kodėl šio šou negalėtų perkelt valanda anksčiau arba tiesiog į kitą dieną. Juk tai tik valandinis šou, jį patogu įkišti į norimą vietą ir stumdyti. Juolabiau, kai HDNet nėra komercinis kanalas ir jame net neskaičiuojami TV reitingai. Ir dėl iMPACT atėjimo siūlau neprisikarksėti, dar ne vieną akmenį apmyžt TNA reikia, kad gautų nuolatinį pirmadienio time slot'ą.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0