Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į areną ibėga FnT. Sustoja prie titantrono, sprogsta pirotechnika.FnT. eina i ringa, eidamas padovanoja kepure vienam iš fanų.Ibėga i ringą, pasiima mikrofona ir pradeda šnekėti.
Nagi, nagi, nagi...Dar viena savaitė, dar viena kova.Praitos savaitės kovą, kuria tikriausiai dauguma matė, buvo mano triumfas.Ką aš pažadėjau, tai ir padariau.Nugalėjau du nevykėlius, ir galų gale Kyo pabučiavo ringo grindinį.Šia savaite vėl negavau kovos 1x1, na, gal ir gaila, tačiau bent jau kiek mažiau kovotojų kovos - tik 3.Jimmy Bean ir Michael Truth.Tikriausiai jūs žiūrovai, jau spėjote pažinti tuos nevykėlius.Juos ir dabar matote.Abu pasipūtė, garbėtroškos, kurie vis kalba kaip jie iškovos pergales, tačiau jų nebus.Jų karjeru pradžia - kartu taps ir stotele.Aš išeisiu iš šios kovos kaip laimėtojas, na, o jūs griaušites nagus, kad nelaimėjote, ir nepasinaudojote šiuo šansu iškilti.Beveik visi naujokai taip kalba - "Aš laimėsiu, man nėra lygių ir t.t." tačiau visų likimai būna beveik tokie pat.Jimmy Beanai, tavo mokinys - Kyo, jis buvo tiesiog sugniuždytas kovoje per praita Heat.Jis ne tik, kad nesugebėjo atsikelti, jo paskutinis prisimintas veiksmas buvo The Game.Koks mokytojas - toks ir mokinys.Taigi, obuolys nuo obels netoli rieda.Gal tu pasieksi ir daugiau nei Kyo, tačiau ne per šį Heat.Ne tada, kai sutiksi ringe mane.Tau teks pajusti tai, ką praita savaite pajuto Kyo.Tu kalbi apie IC titula..Žmogau - JIS BUS MANO.Tau, kad jį gauti, teks išlieti daug kraujo, arba tik tada, kai aš baigsiu karjera.Na, o apie HW titulą tau neverta net sapnuoti, nes tai neišsipildys.Tai ką aš pasakau, dažniausiai išsipildo.Ši kova bus neišimtis.Aš ne iš tų, kurie pažada, ir jei pažadas lieka neištesėtas slepiasi, ir sako, kad nieko nebuvo.Jei tai ir neivyks, šiuo atvėju pergalė, aš jos sieksiu dar karta, jei ir dar neivyks, dar karta, ir dar, ir dar, ir dar.Tokia buvo mano karjera, tikiuosi, kad su tokiu požiūriu aš ir paliksiu šį pasaulį.O tau Jimmy, bus sunku.Nes su tokiu požiūriu kaip tu, maximum gali pasiekti savo mokinių lygi.Nedaugiau.
Michael Truth...Dar vienas žmogelis, naujokas, tik atėjes i lyga...Jis galvoja, kad jy labai myli fanai...Na...(publika rėkia FnT., FnT.)Štai kas yra palaikymas.Žmogau, jei ant tavės rėkia, jei tu paskendes šiukšlėse, jei tau katik i galva paleido iš obuoliu griaužtuko, tu nesi mėgstamas.Tavo tikslai dideli, tačiau..Tu jiems esi paprasčiausiai per silpnas.Kad pasiektum ta lygi, apie kurį svajoji, treniruokliu salėje tau reiks praleisti dar bent pora metų, o tik poto ateiti i NME ir galvoti apie titulus, kaip tu būsi geriausiasi ir t.t., kai dar nesi net kovojes nė vienoje kovoje, ir nesu jutes to pergalės skonio, ir nesi nuryjes pralaimėjimo kartėlio.Tu čia atėjai sukaupes visa drąsa, subėrei savo kalbą kaip žirnius i siena, ir atsirėmes i ringą, tarsi džiaugdamasis kad visa tai baigėsi atsipūti, ir tikiesi, kad daugiau nieko nereiks sakyti.Tavo liftas kyla aukštyn.Tačiau jis kyla milimetrais.Manasis kyla taip, kad tu vos spėji sužiūrėti, kaip aš tobulėju.Jei tu esi tobuliausias, kodėl čia stovėjai, ir laukei, kol aš ateisiu ir prašnekėsiu?Nes tu dar tik mokaisi.Tu stebi kiekviena žingsnį kuri padaro geresnis kovotjas už tave.Ir bandai tai atkartoti.Tačiau tau tai nepavyks.Nes tu nesugebėtum net atkartoti kitų, kadangi esi elementarus atsiprašau už įsireiškima....Kevalas...Sakai, kad gali dabar visus tiesiog nukepti, tačiau tu net pranešėjos nesugebėtum nukauti.
Taigi, Jimmy Bean, Michael Truth, tikiuosi supratote, kad kova bus sunki.Tikiuosi supratote, kad pergale pasieksite nebent tada, jei abu susivienysite, tačiau ir tai būtu gana sunkus atvėjis.Jums pergalės pasiekti nepadėtu net S-E su Kyo.Jimmy Bean, kokie buvo nevyke tavo mokiniai, tokspat būsi ir toks.Michael Truth, nešok aukščiau bambos, kadangi tau teks skaudžiai kristi.Šio Heat aš įpatingai laukiu.Ir tikiuosi kad nebereikalo.Žiūrovai jo taipat nekantriai laukia, kai per pačią pirmaja kova, jie pamatys, kaip FnT. stoves ringo viduryje iškėles rankas, na, o vėliau aš ten stovėsiu ne vienas.Man ant juosmens kabės IC titulas.
FnT. išeina iš ringo.
Tačiau sustoja prie titantrono ir dar prašneka.
Truth, tau teks pajusti didesni skausmą nei Jimmy Bean.Jei tu turi kanors prieš juoduosius žmones, tau tikrai teks kentėti.Tai jau nebe tiesiog paprasta kova.Tai jau asmeniška.Jei aš sulaužysiu tavo kaulus, jei tu gulėsi su perskelta kaukole, atsimink.Man to neužteks.Aš trankysiu tavo kūna tol, iki kol iš jo paliks tiesiog šlapia dėmė ir nieko daugiau.Taigi, linkiu sekmės, išsigimeli.
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-08-29, 22:54