Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Tatuiruotes!

Temoje atsakymų: 16

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Taigi, turit kasnors tatuiruociu? O gal dar tik norit, planuojat kazka? Ar tai kuno puosyba ar darkymas? Jusu, gerbiamieji, nuomones...

As asmeniskai turiu tik viena, ateityje kiek didesni planai.

Spoiler'is
Pas mane ji jau senai nuspalvinta ir biski patvarkyta, deja, neturiu naujesnes nuotraukos...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Oho, nesitikėjau tokio lygio tatoo prieš atidarant spoiler'į :D Pasikaustęs. Būtų įdomu pamatyt dabartinį variantą. Kalbant apie save, esu pagalvojęs apie tai, bet jei daryčiausi, tai kažką su prasme, kas man būtų svarbu, o ne kažkokių blizgučių ant rankos tikslu. Spėju, kad neteks man to patirti, nes tiesiog netraukia manęs. Svetimų tatuiruočių tikrai nesmerkiu. Jei pats esi pasiryžęs vism gyvenimui save taip pakeisti-prašom. Tik žinoma, kaip tai atrodys senatvėje, man įdomiausia... :D
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Cia del tu tatuoiruociu darymo isviso labai reiktu pagalvoti, juk nezinia, kuo dirbsi ateityje, koks verslinkas, gerai prasimuses ir zinomas, ateina i dalykini susitikima su istatuiruotu riesu ir galine kaklo puse. Na, nezinau kaip jum, bet man tai nekaip atrodytu. Plius, buna atveju, kad del tu paciu tauoiruociu i darba apskritai nepriema. As pats kad dar labai mazas, bet jau esu uztikrintas, kad darysiuos tatuoiruote nebent, kai nebeturesiu ko prarasti, budamas pencininku ant savo rauksletos odos. Juk jau vistiek nieks nepasikeis. nezadu rizikuoti ~20 metu.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tikrai nice tattoo. Patiko :D Man yra gražios tatuiruotės ant tokių žmonių kurie turi ir tam atitinkamą stilių. Tarkim savęs aš neįsivaizduoju su tatuiruote, nes aš dažniausiai vaikštau tvarkingai ir paprastai apsirengęs. Nenešioju džemperių ar pan. Aišku, nesužinosi kol nepabandysi, bet panašiai kaip ir Bottom manęs netraukia jų pasidaryti. Iš tikrųjų nebuvo kilusių net minčių apie tatuiruotę. Bet kaip jau minėjau, man jos gražios :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nice one, Infest ;)
Aš pats jau gana ilgai audžiu tokią mintį, tačiau yra kelios priežastys dėl ko dar nepasidariau. 1. Noriu tokios, kuri būtų "tikrai man", t.y. ir tiktų ir patiktų, kad būčiau tikras jog ji niekada neatsibos ir t.t. Kita gi priežastis yra ta, kad puošti savo kūno negaliu, dėl savo klaikios figūros :D Maži bicepsai ir didelis pilvas manęs tikrai nepuošia o "cool guy" tatoo iš manęs dabar nepadarytų. Kada nors, kai atrasiu valios pradėti lankytis štanginėje ir įgausiu formą, 80% tikimybė, kad mano kūną papuoš tatuiruotė. :)

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Pries kokius 2 metus buvau labai uzsideges darytis tatuiruote ir buvau isitikines,kad kai sueis 18 butinai ja pasidarysiu,taciau prabegus kazkiek laiko siek tiek pakeiciau del to nuomone.Dabar labai abejoju ar darysiuos tatuiruote nes mane stabdo pora dilemu-ka reiketu tatuiruotis nes bet kokio sudo neissitatuiruosi,nes tai nesiosi visa gyvenima ir kaip visa,tai atrodys senatveje,nes kol esi jaunas ir turi gera kuna tau nebaisu,taciau prabegus metams nori nenori grozis dings ir tatuiruotes atrodys nekaip.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
well, pamiršau prieš tai išsisakyt. Dėl to kaip atrodys pasenus. Aš manau, kad jau kai būsi senas ir susiraukšlėjęs, tai ir taip būsi baisus, tai ta tatuiruotė vaizdo tikrai negadins :) Na o pasirinkus tinkamą, manau ir būnant 35-50-ties galima gerai atrodyt, kad ir gyvatę ant kaklo nusipiešus ;)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tipo blogai? ;)
Nuotrauka

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Seip as irgi visai nieko pries buciau pasidaryt tatuiruote jei tiksliai zinociau ka noriu issitatuiruot. Tatuiruote turetu atspindet kazka kas man yra svarbu ar kazka kas atspindetu mano asmenybe. Daryciausi arba ant peties arba ant nugaros, kazka panasaus kaip pas Orton'a.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-08-24, 00:15, pasakė:

Seip as irgi visai nieko pries buciau pasidaryt tatuiruote jei tiksliai zinociau ka noriu issitatuiruot. Tatuiruote turetu atspindet kazka kas man yra svarbu ar kazka kas atspindetu mano asmenybe. Daryciausi arba ant peties arba ant nugaros, kazka panasaus kaip pas Orton'a.

Jo,as irgi vienu metu galvojau kazka panasaus darytis kaip pas Orton'a ypatingai graziai man atrodo tos juo tatuiruotes ant dilbiu:

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Infest - insane tattoo! Man tatuiruotės patinka ir kai jau būsiu 18 manau darysiuosi. Kažkodėl nebijau to, kad tatuiruotė atrodys negražiai kai būsiu senas. Taigi, ateis laikas, bus ir vaikas ;). P.s. aš pavyzdžiui daug temų sugalvoju kokias tatuiruotes darytis - nuo lifestyle'o iki politinių/religinių įsitikinimų ir panašiai.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-08-24, 07:18

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na as irgi daryciausi tatuiruote tik su prasme ir jei man ji butu svarbi. Ir tokioj vietoj, kur ja galima butu paslepti net su vasariniais drabuziais, nes daryciau tatuiruote tik del saves, o ne del to, kad pasipuikuoti pries draugus. Kol kas tikrai nezadu darytis ;)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
kazkada buvau tuo uzsideges, bet dabar neturiu nei pinigu tam nei noro ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Noreciau forearm tatto spalvotos, bet labai sunku issirinkt ka issitatuiruot ir kaina jos nemaza,o infest tattoo jegiska. O del nepriemimo i darbo nematau problemu, tiesiog ateini su drabuziais kurie turi ilgas rankoves ir su kelnem(jei tatoo ant koju) ir jei priims, poto jau bus per velu kai pamatys tattoo. :lol:

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
galvoju kad jei iseis susirasti gyvenimo meile, tai tada pasidarysiu tatuiruote jos vardo kur nors :) o siaip tai gal ir kietai atrodo, bet nesidaryciau siaip sau ant matomu vietu, nes prie kai kuriu zmoniu butu nemalonu :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Hmm.. Tattoo man kartais atrodo tikrai grazei. Jeigu daryciausi tai daryciausi su gilia, idomia prasme. Niekada nesideginciau panos vardo niekur. Domai nebuk kvailas ;D taip daryti negalima :) Pt zmones keturis kartus didesnius pinigus kloja uz tai kad tuos vardus isnaikintu. Jeigu daryciausi tai zinau tris vietas kur noreciau. Viena is vietu tai ant rankos netoli rieso is vidinues rankos puses. Po to nuo kaklo i galine peties puse tokia jeigu didesne daryt. Biski nuo kaklo pereinant ant peties ir ant menties. Ir galiausiai tiesiog blauzda. Ant blauzdos visai nieko atrodo ir vat jeigu net kaip kad Plutonix sake, kad tatto ivaizdi verslininku gadina ir pan tai butu po kelnemis nesunku paslepti :) Dabar galbut dar nesidarysiu tattoo, nes tikrai dar kolkas nereikia ir galbut vistek dar augsiu, biski stambesiu tai visa vaizda bereikalo isgadinciau tai vat jau geriau kai busiu kiek vyresnis, jau gal studijuosiu tai va tada gal ir pasidaryciau :)

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na as dar vis taupau pinigus ant savo Valkirijos arba Wendigo. Bet vis delto viska apgalvojau, pradzioje reikejo sumastyti tokia vieta ant kurio tatuiruotes nesimatys perdaugiausiai, nes dirbant darba su kostiumu ir turint ant kaklo tatuiruote tikrai simpatiju nekelia, bet kokiu atveju kreivokai ziures i tave. O del to kaip atrodys senatveje? am na kai tau bus 60 metu ir turesi tatuiruote tokioj vietoj kuri nekrinta i akis tai negi budamas 60ies visalaik vaiksciosime be maikuciu ? ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0