Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NBA 2K10

Temoje atsakymų: 72

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Sukuriau Crew Lithuania Gang, prisijunkit galesim smagiai palost :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Cia su savo zaideju kaip suprantu?

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-10-14, 20:04, pasakė:

Cia su savo zaideju kaip suprantu?

Ne, gali lost su nba zaidejais

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na iškarto man kažko nenorėjo registruotis kai norėjau užsiregistruot, o šiandien tika nuėjau ir visai laisvai užsireginau. Daug viską lengviau ten daryt nei atrodo. Laukiam kol kas LT Gang crew ateis :)

teknuts

Baltas diržas

• Naujokai
0
ka daryt? losi betkoki mode team vs team ir neprasideda rungtynes tik kelis zaidejus is arti rodo ir teisejus ir niekas nevyksta isbandziau visas knopkes ir nk

Kzkas

• nMo nariai
1
Gal kas galit padet? Ant laptopo isirasiau NBA ir vos tik ijungus kompa isijungia ir NBA 2k10 ir taip kiekviena karta, ka daryt?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-10-24, 16:34, pasakė:

Gal kas galit padet? Ant laptopo isirasiau NBA ir vos tik ijungus kompa isijungia ir NBA 2k10 ir taip kiekviena karta, ka daryt?
START>Run...
rašai msconfig, spaudi ENTER. tada pasirenki startup ir ten nuimi varnelę nuo 2k10.
arba kitas variantas, gal automatiškai daemon tools Tau ją paleidžia, tai unmauntink diską tiesiog.

p.s. aš nesu labai didelis kompų ekspertas, todėl mano patarimai gali ir nepadėti :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-10-24, 17:46

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-24, 18:45, pasakė:

START>Run...
rašai msconfig, spaudi ENTER. tada pasirenki startup ir ten nuimi varnelę nuo 2k10.
arba kitas variantas, gal automatiškai daemon tools Tau ją paleidžia, tai unmauntink diską tiesiog.

p.s. aš nesu labai didelis kompų ekspertas, todėl mano patarimai gali ir nepadėti :D

Per startup net nerodo, o nuo deamon tools jau senai nuimta. Gal kas turit kokiu kitokiu minciu?

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-10-24, 19:42, pasakė:

Per startup net nerodo, o nuo deamon tools jau senai nuimta. Gal kas turit kokiu kitokiu minciu?
Pas tave Reloaded?Ar kinieciu variantas?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
šiaip super grajus, negaliu atsiplėšt nuo my player mode, su sg lošiu už nuggets. kėlinys po 5 minutes, turiu apie 9 taškų ir 2 assist'ų vidurkį. dar kaikas juokingo šiandien atsitiko:

PWNAGE :)

Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-10-31, 18:02

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDizzee, 2009-10-31, 17:59, pasakė:

šiaip super grajus, negaliu atsiplėšt nuo my player mode, su sg lošiu už nuggets. kėlinys po 5 minutes, turiu apie 9 taškų ir 2 assist'ų vidurkį. dar kaikas juokingo šiandien atsitiko:

PWNAGE :)
Ne į temą
Man buvo, kad nustumei, bet ir dar pakėliau ;D

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Sveiki, daug kam girdėjau bugas toks ,kad nepatekus iš Camp į NBA ,o išmestam į D-Lyga po to nebeleidžia patekt į NBA. Tai štai toks klausimėlis. Sužaidžiau 11 D-league games. 22.4 ppg, 0.5 orpg, 0.6 rpg, 3.7 apg, 0.7 spg, 1.1. bpg, 0.7 topg, FG 583. Žaidžiu PG ar normalu ,kad dar nepaėmė. Jaudinuosi dėl to ,kad paskui nereikėtu sužaidus daugiau rungtyniu graužtis nagų dėl to ,kad reiks kurtis nauja žaidėja.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-10-31, 20:53

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Mane paeme tik po ~45 rungtyniu. Lygtais dvi rungtynes buvo baigusios iki sezono galo. Bet bent status pasikeliau gerai per tas desimtys rungtyniu :) Tad nepergyvenk. Stenkis daryti A / A+ macus ir gal paims greiciau nei mane. :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
O jum taip nebuvo ,kad 2kInsideris sakytu štai taip? Na bent jau panašiai kažkaip.

-Sorry man they decided to cut you of the team, but dont worry i phone Wizards(iš D-League) gm(aš ten ir žaidžiu tad nesuprantu bajerio) and they intrested in you. This is now or never man. How bad do you want to play in NBA?

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-10-31, 22:24

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
As kiek girdejau cia toks bugas biski yra. Tipo atleidzia tave is komandos bet iskart ta pati tave ir vel nuperka.

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-10-31, 20:29, pasakė:

Sveiki, daug kam girdėjau bugas toks ,kad nepatekus iš Camp į NBA ,o išmestam į D-Lyga po to nebeleidžia patekt į NBA. Tai štai toks klausimėlis. Sužaidžiau 11 D-league games. 22.4 ppg, 0.5 orpg, 0.6 rpg, 3.7 apg, 0.7 spg, 1.1. bpg, 0.7 topg, FG 583. Žaidžiu PG ar normalu ,kad dar nepaėmė. Jaudinuosi dėl to ,kad paskui nereikėtu sužaidus daugiau rungtyniu graužtis nagų dėl to ,kad reiks kurtis nauja žaidėja.
Kaip sakė Plutonix svarbu daryti gerus matchus kuriuos vertintu A raidėm, nes kiek žinau jei bus nors ir B+ gautum tave per mėnesi nepaims, nes aš su centru 1,5 mėn. pralošiau NBADL ir vis dar ne. O jei nesiseka lošt tai daug ką reiškia kamera. Pvz man su SG geriausia kamera yra skybox, man su ja, net tritaškiai taikliau mėtos ;D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ne į temą
O šis vieno žaidėjo modas yra ant 2k9 PS3?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2009-11-01, 00:31, pasakė:

Ne į temą
O šis vieno žaidėjo modas yra ant 2k9 PS3?
ne, nėra.

Ne į temą
SmS, pasidarei kažkoks tinginys, negali net pagoglinti, jau ne pirmą kartą klausi klausimu, į kuriuos atsakymus rastum per 3 sekundes :)

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Super žaidas ypač šiandieninė situacija. Žaidžiu asociation su Pacers ir fantasy draftais. Pacers vs. Nuggets, 3.0 sėkundės Nuggets atakai ir A.I įmeta iš dviejų taškų zonos lieka 0.4. Labai nuliūdau kadangi 2k9 ,net likus vienai sekundėi sunku būdavo kamuolį išmest ,o ka jau apie įmetima sakyt. Perduodu kamuolį Kobei ir metu. Jis suspėja!!! Pala... Kamuolys atšoka į lanka ,o nuo jo... Į krepšį? Taip! Super.

P.S: Metimas iš pusės aikštės.
P.P.S: Durnius prieš tą metima pagalvojau apie Fraps ,bet pagalvojes ,kad tai būtų fantastika atsisaukiau šios minties.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-11-04, 14:44

Citata

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Cia is aisktes vidurio tokiu staigiu babunisku metimu jo?? Nu jei tokiu tai ir ant 2k8 ant ps3 eidavo staigei ismest, o jau jeigu normaliu metimu zaidejo per 0,4 be sansu

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-11-04, 14:43, pasakė:

Super žaidas ypač šiandieninė situacija. Žaidžiu asociation su Pacers ir fantasy draftais. Pacers vs. Nuggets, 3.0 sėkundės Nuggets atakai ir A.I įmeta iš dviejų taškų zonos lieka 0.4. Labai nuliūdau kadangi 2k9 ,net likus vienai sekundėi sunku būdavo kamuolį išmest ,o ka jau apie įmetima sakyt. Perduodu kamuolį Kobei ir metu. Jis suspėja!!! Pala... Kamuolys atšoka į lanka ,o nuo jo... Į krepšį? Taip! Super.

P.S: Metimas iš pusės aikštės.
P.P.S: Durnius prieš tą metima pagalvojau apie Fraps ,bet pagalvojes ,kad tai būtų fantastika atsisaukiau šios minties.
taigi yra "replay" funkcija :)

p.s. man laimint dviem taškais kompas yra įmetęs paskutinę sekundę nuo kito troico (tiesa nepamenu kiek tiksliai sekundžių buvo likę)

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
Kad man kažkaip replay nerodo pabaigos. Rodo iki kol lieka 7 sekundės ir tai kažkokį trečia kėlinį.

Citata

Cia is aisktes vidurio tokiu staigiu babunisku metimu jo?? Nu jei tokiu tai ir ant 2k8 ant ps3 eidavo staigei ismest, o jau jeigu normaliu metimu zaidejo per 0,4 be sansu

Ne į temą
Aha, babūnišku.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-11-04, 16:59

Citata

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
noreciau paklausti zaidusiuju My Player Mode kaip su tobulejimo galimybem ten viskas yra? ir ar jusu zaidejes gali paaukti ar priaugti svorio?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
gal kas žinot ką daryt,kad būtų naujos aprangos? t.y. tos kurių nebuvo sezono pradžioj. nes pas mane tik baltas rodo...

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na pas mane rodo tai originaliasias kurios dabar yra, apranga šiaip keist galima kaip per quick game renkiesi tai ten yra parašyta Current tai ten gali keist.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0