Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Answer sugrizimas. Hell in a Cell. MOW2

Temoje atsakymų: 6

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

- ... [sypsena Answer veide] Zinot sunku kalbeti. Sunku kalbeti vel jums matant ir matant jusu sypsenas. Nes po velniu as zinau, kodel dabar jus sypsotes! [arenoje susirinke zmones dar labiau padidina cheer'inga] Zinot man buvo labai sunku gyventi be jusu, be jusu palaikymo, be sio triuksmo, kuri galiu ir vel girdeti. Sunku gyventi be sio ringo [Answer apveda akimis visus keturis kampus] ... Taip, galbut kai kurie is jusu esanciu galinese, o gal ir priekinese eilese manote, kad esu nepajegus kovoti per Masters Of War 2, taciau prisiminkime, kas buvo Rugpjucio antrosios vakara!
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
[Po sio video ziurovai dar labiau cheer'ina] Taip, taip. Tai buvau as, kuris rase tuos laiskus, tai buvau as, viso to genialaus plano kaltininkas. Highwayman net nenutuoke, kad butent jo laukia tokia graudi pabaiga. Ta pabaiga jau arteja. Arteja Masters Of War 2. Su kiekviena sekunde. Highwayman per didziausia NME metu rengini patirs geda. Turbut sis video jums tik irode, kad esu pajegus taip pat tobulai atlikti N-Giga Face ir vis dar sugebu pakrutinti savo subine taip greitai, kad Highwayman nesusivoke kas ivyko.
Highwayman! As kreipiuosi i tave
[Answer giliu, mistisku zvilgsniu ziuri i kamera]. Tu esi tas zmogus, kuris mane priverte grizti i wrestlinga. Sveikinu. Zmones turetu dekoti tau ir tau dabar paploti uz tai, kad tu, tavo baltas gleznas kunas priverte mane sugrizti i sita ringa [zmones boo'ina negaledami girdeti paslemeko Highwayman vardo]. Jeigu ne tu as buciau dar dabar savo svetaineje ir siuo metu ziureciau kaip vietoj manes kazkas kalbetu siame ringe, taciau kaltas esi dabar tu del visko ka pats patyrei rugpjucio antrosios vakara, kas buvo rugpjucio devintosios vakara ir kas dar bus per MOW 2. Musu kiekvienas susitikimas pries tai buvo tik darbas. Taciau dabar susitikimas musu per Masters Of War 2 bus asmeniniu reikalu issaiskinimas. Dar budamas kitoje federacijoje mane uzgauliojai kai as jau buvau palikes si sporta. As galvojau, kad esu stiprus ir sugebesiu nekreipti demesio. As stengiausi, man beveik pavyko. Taciau laikrasciai blizgejo tavo ivairemis frazemis. Kvailomis, mane ir mano sunu izeidzianciomis frazemis. Rugpjucio devintosios vakara tu pasakei zodzius, kurie man labai istrigo. Tai buvo tavo viena is klaidu. Tu zodziu tau, patikek, nereikejo sakyti. Paleiskit irasha!
Sekantis veiksmas
Ar zinai kiek kancios as tau suteiksiu vien uz siuos zodzius? Tu manai, kad man nebuvo uztektinai pykcio manyje tam, kad grisciau i ringa ir suspardyciau tavo balta, maza, is baimes prakaituota subinaite? Tai buvo viena is tavo klaidu kai tu pasakei tuos zodzius. Kita tavo klaida buvo, kad tu pasirasei kontrakta su manimi kautis. Na gerai, gerai Highwayman, as taves nekaltinu, gi tu neturejai kur trauktis ar ne taip? Taip, juk tu neturejai kur trauktis ir turejai pasirasyti kontrakta, bet tu esi tiesiog pats biski kazkiek panasesnis i "dauna", kadangi tu buvai tas zmogus, kuris nesugebejo perskaityti padorei kontrakto salygu. Juk as tiesa sakau, taip? As neklystu ir as teisus. Tu buvai tas zmogus is musu dvieju, kuris pasirase kontrakta del musu kovos ir nepamate 13-o punkto kontrakte. Kur cia nepamate, tu tiesiog buvai per daug kvailas, kad skaitytum visa ta kontrakta. Tryliktoji kontrakto dalis pazymi, kad musu kova bus HELL IN A CELL! O tai buvo net paryskinta BB kodu. Ar taves mokykloje arba tevai nemoke, kad gyvenime negalima priimineti sprendimu akla akim? Net tavo naujasis draugas Sheskius Pyzdeskius "amzinasis pensininkas" negalejo tau padeti toje situacijoje. Pagalvokime kodel? O todel, kad tas senas kerepla skaityt nemoka, o mus juodos rases zmones vadina bezdzionemis. Man labai idomu, kuris didesnis bezdzione is musu. Bet kalba apie Sheskiu neturetu eiti. Su juo susidoros Damane. Taigi cia buvo tavo klaidos Highwayman, taciau yra viena didziausia klaida, kuria padarei. Ne, highwayman. Ta klaida ne tai, kad mane galejai pavadinti nygeriu, isvadinti bezdzione. Tavo klaida isvis, kad tu GIMEI! Tavo gimimas pries 25 metus buvo didziausias imanomas error'as zemeje. Deja ir musu pasaulis turi ne viena trukuma. Vienas is ju tai tu. Zinai budamas locker room'e besiruosdamas siai kalbai sugalvojau uzeiti i Google. Uzrasau tavo varda vien tam, kad pamatyciau tavo veida ir kad pasikrauciau dar didesnio pykcio. Uzrasau "Highwayman" i paieska ir spaudziu vaizdai. Ir isvydau stai toki vaizda:
Spoiler'is

O musu mielasis Highwayman turi ir geru draugu:
Spoiler'is
Ir mintyse sau pasakiau: Tai stai kodel mano kaimynas gejus teiravosi apie tave ir prase gaut is taves autografja. - Visi atsakymai atejo man pamacius keleta tavo fotografiju. As niuniavau i takta pries ateidamas i ringa ir parasiau tokius zodzius. Tie zodziai turetu atspindeti tave, tavo gyvenima. Sie zodziai turetu skambet ne is mano, o is tavo paties lupu, bet kadangi tu neturi zodzio teises dabar as pakalbesiu ir padeklamuosiu situos zodzius uz tave:
Svajodamas tu gaudai dar viena vilti. (Na cia viltis, kad gali laimeti pries mane HELL IN A CELL kovoje)
Vilti, kad svajones išsipildys. (Tavo svajone NME cempiono titulas, taciau greiciau isvysime C.Ronaldo zaidzianti FBK Kaune, nei tave su cempiono titulu ant peties)
Rašydamas sugalvoji nauja minti,
Bet kam jos? Juk tai mintys pasiklydusios. (Don't worry be happy). [Answer veide didele sypsena]
Diena iš dienos tu klausi saves,
Kada ateis ta valanda, kai nebebus cia manes. (Tikiu, kad dabar tikrai nenori buti cia ir buti tame narve per MOW2).
O tu žinai, kad taip nebus niekada. (Tu zinai ta realybe. Zinai, kad is HIAC pabegti negalesi).
Užteks svajoti, neapgausi saves. (O tu turbut daznai svajoji).
Ir tu noretum, kad ji butu šalia, (Na tokios turbut nera pasaulyje).
Ta vienintele, graži, lyg saules spindulys, (... o gal cia biski ir apie Sheskiu eina kalba) [Answer vel sypsosi]
Bet pasaulyje kartais vyrauja tiesa,
O tiesa paprasta - Ji pamiršo tave. [Answer juokiasi, o su juom ir visa arena].
Nori šaukti, rekti, bet tai tau nepades,
Ir kodel taip turi buti, tu pagautas nevilties, (Uzuodziu tavo nevilti Highwayman)
O svajones, kurios buvo tavo džiaugsmas, (Galiausiai svajones sudus per MOW2)
Jos sudege, o ju dumuose užuodžiamas skausmas. (Skausmas kuri patirsi musu kovoje)
Galiausiai kai nieko nebelieka, (Turbut taves nebeliks, taves nei kvapo ir viskas kas susije su tavimi)
Nebetiki savim ir tais kurie cia pasilieka. (Kur cia betikesi, savyje pas tave pasitikejimo nulis)
Nukeliausi paskutini savo kelia, (Tavo paskutinis kelias is MOW2 i greitosios medicinos automobily)
Žvelgdamas iš dangaus matysi kaip tave cia mena. (Galbut tave mes prisiminsim, bet greiciausiai tik kaip geda dariusi kovotoja visai NME federacijai).
Taigi Highwayman liko vos kelios valandos, kada ringe matysis du siluetai. Juodas ir baltas. Tik si karta Juodas siluetas yra daug sviesesnis perkeltine sio zodzio prasme uz baltaji, kuris sudegs pragaro narve kaip anglis, kuri sudega ja i metus i ugni ir is jos lieka tik pelenai, tokie pat pelenai, kokie liks is taves Highwayman.
[Dar karta suskamba Answer temine muzika ir jis palieka ringa, jam neidomu ka pasakys jo varzovas.]

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Nuskambejus pirmiesiems Thunderstruck akordams, arena sutemsta, prie entrance rampos pradeda kauptis dumai. Prasidejus zodziams „THUNDER! Na na na na na na na“, su kiekvienu „THUNDER“ is sprogimo atsiranda nauji duju kamuoliai. Kai dainoje pradeda dainuoti, pasirodo ir patys The Highwayman ir Seskius Pyzdeskius. Ju leta, bet tvirta eisena perskrodzia su kiekvienu „THUNDER“ susidariusius dumu kamuolius. Prasidejus dainos priedainiui, Highwayman ir Seskius ilipa i ringa, arenoje vel atsiranda sviesos. Highwayman paima mikrofona ir pradeda sneketi. Jis sako:

- Norite, pasakysiu anekdota? Siaip nemegstu jusu linksminti, taciau sikart tai padarysiu. Anekdotas toks – vaziuoja viena masina Marcus Jamison, Answer ir 2 kilogramai marijuanos. Spekit, kas vairuoja? Ogi policininkas!

Šis bajeris pasitinkamas publikos švilpimu, o Highwayman issisiepes iki ausu ziuri kaip nuo jo mirsta is juoko Seskius. Jis sneka toliau:

- Ne, ne, supraskit manes klaidingai. As nesu rasistas. As megstu juodus zmones. Keli mano draugai buvo juodukai, kol mano tetis ju nepardave.

Po dar vieno bajerio, Seskius is juoko pradeda spiegti 70-meciams budingu „girgzdejimu“ balse, publikos nusvilpimas dideja, o Highwayman kalba toliau:

- Na bet baigiu as juokauti, vis tiek vienintelis zmogus be manes, nusipelnes isgirsti siuos komedijos perliukus, stovi siame ringe salia manes. As atejau cia su kiek rimtesniu reikalu. Savo bajeriais as pinigu neuzsikalsiu, o butent tai mane ir domina. Turiu jums 2 naujienas, viena gera, kita bloga. Pradesiu nuo gerosios. Is tiesu, si karta as nekankinsiu jusu valandos trukmes litanija, kaip esat priprate. Tik neskubekit sokinet is vietu, kratyt hamburgeriu skrandyje ir myzti i kelnes. Matote, siandien, man ilgai kalbeti nereikia. Anksciau as snekedavau, nes mano brangiuose BWE ir NME kontraktuose budavo ir yra salyga, kad 10% nuo viso PPV pirkimo sumos tiesiai “vokelyje” keliauja tiesiai i banko saskaita. Neisimtis ir sis kartas. Jusu isleistais pinigais as praturtesiu eilini karta. Tik sikart ne del paties saves. Sikart, be manes renginio sudetyje yra vienas zmogus, kuris yra dar patrauklesne preke uz mane, kad ir kaip tai neitinamai skambetu. Tas zmogus yra priezastis, kodel jus, visi cia arenoje sedintys rajunai ir visi mane prie TV ekranu stebintys alkoholikai, isleisite savo per sunku varga, prakaita, krauja ir asaras uzdirbtus 500 nMo tasku. Tas zmogus nera Answer, ne Bottom, ne Marcus Jamison ar koks kitas autsaideris. Tai SESKIUS PYZDESKIUS!!!

Isgirdus sia pavarde, publikos reakcija tampa dar dvigubai labiau neigiama. Seskius stovi ringe visas patenkintas, nuo siu komplimentu jis toks issisiepes, kad gali ant jo veido suskaiciuoti visas 20 senatviniu rauksliu. O Highwayman tesia kalba:

- Todel kadangi musu abieju pinigines po renginio jau bus garantuotai uzpildytos, as kalbesiu trumpai. Answer…Answer…Tu kvailas, apsirukes, tinkamos profesijos niekaip nerandantis, seimos islaikyti nesugebantis padare. Ar tavo lygiose mazose smegenyse yra bent kruopelyte, kuri suvokia, kokia nesamone tu padarei ta rugpjucio 2-osios vakara? Tai buvo retorinis klausimas, nes as puikiai suprantu, kad tavo smegenyse vieni dumai ruksta. Koks mastantis baltasis zmogus, pakliuves po mano ratais, galejo buti palaimintas ne tik issaugota gyvybe, bet vis dar galejimu vaikscioti ir begioti ir po viso sito vis tiek atakuoti mane, tavo visu problemu sukeleja. Answer, debilus motina gamta globoja. Ir tu esi geriausias to pavyzdys. As vos nenutraukiau tavo karjeros, 2 menesius saukiau tave i kova, bet tu neatsiliepei. Galiausiai as pavargau, man tiesiog nusibodo metyti tau vis nepakeliama pirstine ir as tave uzmirsau. Uzmirsau tavo bjauru snuki, tavo slykstu balsa, tavo manieras. Galvojau “tebunie, Answer ilsisi sau namie”. Tu buvai apdovanotas didziausia dovana, kokia as galiu suteikti zmogui ir tai yra palikimas tave ramybeje. Ir tu pats pakliuni man i veida. Genialu, tiesiog genialu. O po to ir stebiesi, is kur musu valstybej atsiranda tokiu, kurie isrenka Baukute su Valinskiene spresti musu salies istatymus. Bet zinai, Answer, tam tikra prasme man taves labai gaila. Tavo visas gyvenimas buvo labai sunkus. Darudamas vaikas tu negalejai zaisti smelio dezese, nes kol buvai mazas, kates bandydavo tave pakasti. Aukdamas tu siekiai tapti geriausiu pasaulio krepsininku. Tai tau nepavyko. Ir nerodyk man savo 25 tasku per rungtynes vidurkio, ar to, kad per vienas rungtynes i krepsi metei net 50 kartu. Man tai nesako nic nieko! Nes svarbiausias dalykas yra NBA titulas ir tu, Allenai Iversonai, jo neiskovojai! Veliau tu pasukai kita profesija. Nors kiekvienam durniui akivaizdu, jog tu tam buvai per senas, jau ikopes i penkta desimtmeti, tu karteli del isvaistyto gyvenimo bunant krepsininku, numalsinti bandei kovodamas ringe. Ir sekesi tau palyginus neblogai, laimejai kelis titulus, pasiekei Lietuvos pirmojo tukstantmecio fuksa nugaledamas Seskiu Pyzdeskiu, palikai gana nemaza pedsaka. Bet tai buvo tik todel, kad as tau tai leidau. Tada, as nebuvau salia, taciau dabartis yra tokia. Praeities ir dabarties sio biznio karalius stovi salia manes. Ateities karalius spardys tavo subine jau rytoj. Tu isejai is ringo nesulaukes mudvieju. Ir ka tai sako? Tai sako, kad tu bijai. Ir turi ko bijoti. As per plauka neuzbaigiau tavo karjeros pries kelis menesius, o vos pries savaite tavo pasturgali nuo mudvieju su Seskium kumsciu isgelbejo tik Damane. Bet rytoj, per Masters of War II, nieko jau nebus. Tam tikra prasme as net dziaugiuosi, kad gavau si matcha. Mat jame nebus jokiu sviesu dingimu, sukelianciu N-Giga Face veiksmus. Nebus jokiu Damaniu, traukianciu tave is mano gniauztu. Busime tik tu, as ir daugiatonis destruktyvusis Hell In A Cell narvas, i kurio asmenuotas sienas as perbrauksiu tavo rauksleta, juoda, nuo apsirukymo, idubusiais skruostais pabjaurinta veida. Tu esi siuksle, kurios Dievas pasigailejo uz pirmaji uzejima ant mano greitkelio. Taciau tu buvai pakankamai kvaila siuksle ir ant jo atsistojai dar karta. Todel, rytoj, ta siuksle bus metas ismesti!

Skambant AC/DC – Thunderstruck, Highwayman su Seskiumi iseina is arenos.

Ne į temą
Atsiprasau uz tokia silpna kalba, tai tokia paskutines minutes kalba. Per ta bookinga visai neber laiko char'o tobulinimui :o

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-08-16, 22:53

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-16, 23:52, pasakė:

- Norite, pasakysiu anekdota? Siaip nemegstu jusu linksminti, taciau sikart tai padarysiu. Anekdotas toks – vaziuoja viena masina Marcus Jamison, Answer ir 2 kilogramai marijuanos. Spekit, kas vairuoja? Ogi policininkas!
Ne į temą
rimtai prajuokino :DDDDDD

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-16, 23:52, pasakė:

Ne į temą
Atsiprasau uz tokia silpna kalba
aš jau ne pirmą kartą matau tokį "paverkšlenimą", bet niekaip nesuprantu jo tikslo :o

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-08-17, 19:53, pasakė:

Ne į temą

aš jau ne pirmą kartą matau tokį "paverkšlenimą", bet niekaip nesuprantu jo tikslo :o
Ne į temą
Gal kai Walleris rašė jam atrodo, kad rašo gan silpną kalbą, o ištikrūjų tia nebuvo.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąImpact, 2009-08-17, 20:05, pasakė:

Ne į temą

Ne į temą
Gal kai Walleris rašė jam atrodo, kad rašo gan silpną kalbą, o ištikrūjų tia nebuvo.
koks skirtumas kaip buvo ar kaip atrodė, aš nesuprantu, kam reikia to "atsiprašau"? čia ką, nuodėmė parašyt silpną kalbą? <_<

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-08-17, 19:53, pasakė:

Ne į temą

Tave kas nors tempe uz liezuvio? Rupinkis savais reikalais. Bet kiek jau tave pazistu, tu jau turbut nepasikeisi. Neprivalau tau aiskintis, bet pasakysiu - taip parasiau todel, kad sia kalba rasiau labai labai skubedamas, kol tevai bande atplesti mane nuo kompo. O MOW II yra didziausias metu PPV, todel mano nuomone i ji reikia atnesti ne tik savo "A-game", bet ir iskelt sau paciam kartele i nauja auksti. O gavosi taip, kad del to skubejimo, mano nuomone, si kalba buvo smarkiai silpnesne nei Highwayman kalbos ateityje. Gal cia tik man taip atrodo. I si posta atsakyti nebutina.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0