Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Informacija del MOW II PPV

Temoje atsakymų: 2

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Sveiki, turiu liudnu naujienu.

1. MOW II PPV yra nukeliamas viena diena i prieki. Jis vyks pirmadieni, rugpjucio 17 d., ta pacia diena kaip ir pernai. Del to kaltas esu as, mat uzsikroviau labai daug darbu ant kupros ir neapskaiciavau, kiek ilgai uztruks juos padaryti. Skubant, butu tikrai imanoma pristatyti PPV ir sekmadieniui, bet as tiesiog nenoriu praejus kokiai savaitei gailetis kad va "skubejau parasyti didziausia NME PPV ir del to jis nebuvo toks geras, koks galejo buti". Tikiuosi suprantant mane ir mano nora pristatyti jums geriausia show koki tik imanoma. Labai atsiprasau visu. Jei kazka baisiai nuvyliau, galiu grazinti taskus, kuriuos sumokejot uz PPV. Jei nieko tokio ir jus vis dar jo laukiat, tai tada tylekit :?

2. Kadangi PPV nukeliamas, tai wrestleriai kalbas gales parasyti iki pirmadienio 2:00 ryto.

3. Siek tiek informacijos del PPV tvarkos, mat kadangi tai pirmas mokamas PPV e-fed'u istorijoje, reikia paaiskinti visa sistema. O ji paprasta. PPV diena, t.y. pirmadieni "NME PPV" skiltis bus uzdaryta. I ja gales ieiti tik vienos grupes nariai. Nezinau tos grupes pavadinimo, bet pamatysim. I ta grupe adminai ikels tuos narius, kurie man sumokejo 500 tasku ir tuos, kurie prisidejo prie show darymo. Dar karta primenu, jei norit uzsisakyti PPV ir uz ji sumoketi, perveskite 500 tasku CIA

Dar karta didelis "sorry", tikiuosi atlaidumo ir supratimo.

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Anokia cia ir beda. Svarbu kad tik show butu kokybiskas, o kokybei reikia laiko. Nuo vienos dienos nemirsim.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Dar geriau, kad nukėlei :?.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0