Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

THE MAIN EVENT

Temoje atsakymų: 3

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Arenoje nuaidi UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby žodžiai. Įeina Bottom ir šį kart nesižvalgydamas nueina link ringo. Jis eina nerodydamas jokių emocijų, jokių grimasų. Pasiėmęs mikrafoną įlipa laiptais į ringą. Bottom kelia mikrafoną link lūpų, tačiau jį nuo kalbėjimo sustabdo salėje prasidėjęs "Bottom" chant'as. Jis nuleidžia mikrafoną, nulenkia galvą ir lyg liūdnai, pusiau nusišypso. Pakelia galvą, prieina prie ringo kampo, pasiremia į jį rankomis ir ramiai pradeda žiūrėti į fanus. Kai chant'as prityla, jis pagaliau prakalba:

- Kai buvau mažas, manęs klausdavo, „Tomukai, kuo būsi užaugęs?“, ir aš visad atsakydavau „Prezidentu!“. Man dar būtant penkiamečiu seiliui, aplinkiniai manyje matydavo potencialą. Jie stebėjosi, kaip aš metais anksčiau už savo bendraamžius išmokau skaityti. Matė, kaip aš viską mėgdavau skaičiuoti ir visko klausinėdavau. Tėvai dėjo į mane viltis, sekė kiekvieną mano žingsnį, tikėjo, kad kažkada jų sūnus taps kažkuo svarbiu pasaulyje. Ar tai būsiu stambus verslininkas, įmonės direktorius ar savininkas. Niekam niekad nebūtų šovusi mintis, kad aš kažkuriuo tai metu savo gyvenimą paskirsiu wrestling'ui. Todėl kartais, būdamas vienas, pagalvoju, ar tėvai mane laiko nusivylimu?.. - Kai kurie fanai pradeda boo'inti. Rodo, kad su tuo nesutinka.
- Nusivylimas ar ne, ne man spręsti. Aš težinau, kad čia yra ta vieta, kur man būti buvo lemta. - Salė vėl pradeda šiek tiek cheer'inti. - NME yra tai, ko man gyvenime neatstotų niekas. Čia yra mano namai ir aš esu jų šeimininkas! Ir niekas priešingai nedrįs pasakyti! Na,.. Bent jau visad taip manydavau. NME pasiekiau nemažai. Kai tik ko norėdavau-tą pasiekdavau. Taip būdavo nuo pat pradžių. Tik kartas nuo karto, atsirasdavo tam tikrų kliūčių. Pirma iš jų buvo Impaler. Jis buvo tas žmogus, prieš metus man užkiręs kelią į NME svarbiausiąjį sostą ir ne tik. Tačiau galų gale, kai visi kalbėjo, kad Bottom jo niekada nenugalės, ta kliūtis buvo įveikta. Ir buvo galima manyti, kad man kliūčių nebeliko, tačiau susidūriau su kita, taip pat jau įkyrėjusia kliūtimi. Tai... Marcus Jamison. - Salė nugriaudi boo'inimais ir cheer'inimais. - Šį sekmadienį, per Masters Of War, susitinku su MJ dėl teisės vadintis geriausiu pasaulyje. Ir kaip prieš daugelį metų manęs klausinėdavo, kuo būsiu užaugęs, paskutinę savaitę manęs visi klausinėja, ar susidorosiu su MJ, ar pajėgsiu tai padaryti. Ir nors aš norėčiau paprastai visiems smalsuoliams įžūliai pasakyti, kad aš jį be abejo sutriuškinsiu, šį kartą to sau neleidžiu. Aš ne aklas, visad objektyviai įvertinu situaciją ir matau savo ir priešininko galimybes. Dažniausiai laikausi nuostatos, kad svarbiausia pasitikėti savimi, savo kūnu, siela ir protu. Bet šįkart, tai bus išimtis. Marcus bus didžiausia mano kliūtis visoje NME karjeroje. Pirmą kart savo gyvenime, aš prieš kovą jaudinuosi... Sekmadienis, be jokių abejonių, bus svarbiausia mano gyvenimo diena. Ant kortos pastatyta viskas.
- Naktimis, kai eilinis žmogus po sunkios darbo dienos miega ir ilsisi, aš to padaryti nebegaliu. Galvoju apie šią kovą, apie savo priešininką ir apie būtiną pergalę. Minėjau, kad nežinau, ar pajėgsiu tave nugalėti, nes ringe, po NME grįžimo, savo žodį atsakai. Todėl leidžiu sau manyti, kad tu apie mūsų būsimą susirėmimą taip pat mastai. Tik, kas per nesamones girdžiu, kad MJ vairuoja apsvaigęs, susitikinėja su Paris Hilton? Tau linksmybės ir kažkokios, atleiskite už išsireiškimą, šliundros, svarbesnės už mūsų kovą? Aiškiai prieš paskutinįjį Heat tau pasakiau, kad į MOW II ateitųmei su savo "A-game". Tikiuosi kad tie gandai tai tik paparacų skiedalai, nes negalėsiu savęs laikyti tikru čempionu įveikęs eilinį "vakarėlių liūtą". NME titulo nešiotoją aš suprantu kaip žmogų, kuris pažadintas ketvirtą nakties ir įmestas į ringą po apatiniais, įveiktų bet kokį priešininką, besikėsinantį į jo vietą. Tokiu žmogumi buvo Impaler, po jo The Silencer. Sekantis tame sąraše-aš. Aš, nes tiesiog negaliu leisti tau, MJ, vadinti savęs NME veidu. Tai būtų klaida ir atverstum juodus puslapius NME istorijos knygoje. Išaušo mano valanda sužibėti. Šitokį šancą per savo karjerą iš tūkstančio gauna tik du. Bet tik vienas iš jų sugeba tą šansą išnaudoti. Mano kelionė link sosto beveik užbaigta, teliko paskutinis vingis ir aš tikrai neketinu dėl to vieno menko, vargano vingio apsisukti ir grįžti namo. Jei nugalėjęs Impaler, visiems, kurie prašė įrodymų, kad aš esu žmogus, už kelių momentų vairuosiąs NME, užklijavau burnas, tai po Masters Of War, aš juos priversiu ne tik užsičiaupti visam gyvenimui, bet ir apie dvejones net nebepasvajoti.
Sekmadienį, Rugpjūčio 16-tosios vakarą, įvyks kai kas svarbaus. Bottom pagaliau taps nenuginčijamu NME Pasaulio Sunkiasvorių čempionu. Jei ir, kaip kadaise norėjęs, netapau tikru prezidentu, tai bent jau tapsiu šios lygos "prezidentu".
Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Smagiai sau pradeda groti 50 Cent - Gotta Make It To Heaven ir rodos visa sale atgyja it koks augalas lietuvisko pavasario metu. Taciau Marcuso ne kvapo. Bet nenuleiskite nosiu, netiketai kaip koks zaibas is giedro dangaus isijungia titantronas ir jame mes jau galime isvysti kaip...

* ...kazkodel tai visa kamera dreba. Ir dar girdisi kazkoks visai neblogai per galva einantis uzesys...Wait a minute...Visai tai yra tiesiogine transliacija is sraigtasparnio! Operatorius tvirciau sugriebia kamera ir vaizdas sustoja drebeti, matyt ne is molio jis drebtas buvo. Po keliu sekundziu kamera apsistoja ties vieno ganetinai didelio pastato stogu. Pasirodo tai Siemens arena! Sraigtasparnis nusileidzia kiek zemiau, nes is to aukscio kur jis buvo anksciau, zmones atrode it kokia nesustabdomai zujanti skruzdeliu ferma. Kiek priartejus prie zemes jau galime si bei ta isvysti: pasirodo ant stogo stovi nezinomo zmogaus siluetas! Taciau ka as bandau apgauti? Visi zino, kas ten isdidziai stovi Marcus Jamison! Taciau sraigtasparnis net nemano leistis zemyn. Staiga salia M.J. atsirades antras siluetas leidzia surpasti , kad tai dar vienas operatorius...

Jau matome vaizda is antrojo operatoriaus, kuris yra ant stogo kartu su Marcus Jamison. Fone matosi kaip musu jau zinomas sraigtasparnis suka ratus aplink pastata. Operatoriui priartejus kelis zingsnius, isvystame pasitikejimo ir ganetinai piktokos sypsenos pilna M.J. veida. Ant jo galvos uzrista juoda skarele, o jo kelnes yra 'tradiciskai' apdribusios. Taciau kolkas ne tas svarbiausia. Jo desineje rankoje ilsisi mikrofonas. Neuzildo jis yra pridedamas prie burnos ir Marcus pradeda kalbeti... *

- Pakelkit rankas kurie is jusu galvojo, kad butent taip as prisistatysiu pries savo kalba. Nagi?..* Marcus viltingai kilsteli viena antaki * Taip ir maniau, kad nebus nei vieno. Suprantant, svarbiausiam metu renginiui reikia bombastisko prisistatymo. Nors ir per pati show man deja teks kaip ir visiems ieiti pro ta pati iejima, pagalvojau, kad bent dabar bus proga issiskirti. Taciau dabar priverciau jusu makaules galvoti ' ogi kodel man reikia issiskirti nuo kitu'? Paprasta kaip du kart du, as tiesiog esu geresnis. Paaiskinus paprasciau, kad suprastu ir bukesni, as esu auksciau jusu visomis sumautomis prasmemis. Siandien pasinaudojau proga ir nutariau buti auksciau ir tikraja to zodzio prasme. Sedintys kaireje puseje kilstelekite akis i virsu, kazkur ten virs jusu stoviu as. Taciau nenusiminkite, jus niekada ir neturejote progu buti auksciau uz mane. * pasigirsta stiprokas boo'inimas, Marcus rodos tai isgirdo ir pazvelge i apacia * Hey, hey, ramiau 'kolegos', tai nereiskia, kad jusu man nereikia. Bus tik smagiau iskelti cempiono dirza kai aplink tiek daug veidu, mazu ir dideliu, pries kuriuos galesiu puikuotis savo galia. Na rodos pagaliau priejome ir prie taves, Bottom. Ilgai laukei savo eiles, argi ne? Pasiruosk, becouse here it comes.
Kaip teko viena ausim isgirsti... Buvai siektiek suzalotas? Na tikiuosi, kad jautiesi gerai. Ir dar tikiuosi, kad tau luzo abi sumautos kojos ir kad tu dabar sedi namuose ant savo sofos keikdamas visa pasauli. Supranti, budamas vienintele likusia kliutimi mano kelyje, tu tiesiog prasaisi blogo. Stai, neseniai atejai cia i sia nuostabia arena * Marcus parodo pirstu zemyn * isivaizduodamas jog tu esi koks milijono doleriu banknotas. Is dalies esi teisus, po kovos su manimi tu busi visas zalias ir rauksletas. Tuopaciu dar pasiruosk kristi zemyn kaip ir jo kursas. Tik iki kur ir ant ko krisi, jau bus mano ir tik mano pasirinkimas. Siulau naiviai tiketis, kad man po ranka kazkokiu neimanomu budu pasitaikys ciuzinys, o ne, tarkim stalas ar kokia kede, kuriu sioje arenoje abstu.

* M.J. trumpam nutyla, nes pakilo vejas. Jis toks stiprus, kad nubloske jo skarele zemyn ir matome kaip ji smagiai nuskrenda kazkur i dausas . Marcus pradeda keiktis, bet negirdime jokiu pyptelejimu, nes viskas tiesiogiai! She tau, youtube, nauja medziaga ka uploadinti. *

-Sumauti techniniai nesklandumai. * The Forger iskelia rankas ir pasitaiso savo plaukus, taciau nera ka ten taisyti, jie gi pertumpi, kad susiveltu * Nemegstu buti nutrauktas, bet ka padarysi. Ne man kovoti su motina gamta. Taciau visvien, po jos imu garbinga antra vieta. Ir tai tikrai geriau, negu betkas, kuom jus, NME kovotojai, galit pasigirti. Jus, kaip ir dabar, busit po mano padu. Man laimejus garbingiausia titula pasaulyje, sios lygos lauks dideli persitvarkymai. Bus tik dvi zmoniu rusys, tie kurie eina zingsnis i zingsni kartu su Marcus, ir tie kurie eina pries ji. Paskukit savo bukas ir it is medzio droztas makaules. Kuriuom buti geriau?

* Marcusas nuleidzia mikrofona ir nusisypso. Vaizdas persijungia i sraigtasparni, sis visdar suka ratus aplink arena. Kazkodel tai nebematome jokios figuros ant stogo. Vaizdui dar karteli persijugus jau isvystame...

...musu senai pamegta arena. Dar karteli uzgroja M.J. temine daina ir sprogsta fejerverkai. Is uz sios didingos pirotechnikos uzdangos it koks ryklys is juros isnyra Marcus Jamison. Jis linguoja galva pagal ritma ir ramiai eina link ringo. Sumusa su keliais fanais rankas ir toliau tesia 'kelione'. Pagaliau jam atsidurus ringe muzika uztyla ir Marcus trumpam prikandes lupa vel prakalbsta... *

- Bottom, negi drysti vadinti save sios lygos prezidentu? Pasakysiu tau stai ka, tavo kadencija pasibaigs net neprasidejusi. Netgi Paksas ilgiau isbuvo savo soste. Tad tavo svajonems nebus lemta issipildyti. Taciau pazvelk i sviesiaja puse, katik tau suteikiau medziagos del bent jau 30ties sapnu. Ir tai ne pirmas kartas, kai zlugdau tave ir iseinu nusiploves rankas. Pameni viena niuru vakara kai atemiau is taves viena titula? Pasiruoses antram kartui? I can do this all day, kid. Turbut padarei kazka nezmoniskai blogo kai buvai vaikas, nes kazkas virsuje tikrai spjaudo ant tavo galvos. Pagalvok, vel susitikti su manimi ringe? Yra zmoniu kurie gime laimes pabuciuoti, bet tu turbut kazkas visiskai atvirkscio. * M.J. trumapm uztyla *
Mano kelias buvo ilgas ir sunkus. Vingiuotas lyg nuostabi upe pilna gulbiu. Ir stai cia, uz vieno kalno, jau guli po akmenimi pasleptas mano tikslas. Ir as nematau nei vieno zmogaus pasaultyje, kuris atims is manes mano vizija ir nugales mane. Galit imti bronza, galit imti sidabra. Auksas yra mano...Ir tik mano.

Marcus Jamison be jokiu abejoniu savo veide zvilgteli i MoW2 logotipa atsiradusi titantrone. Vel uzgroja 50 Cent - Gotta Make It To Heaven ir M.J. perlipes virves iseina lauk is arenos...

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-08-14, 11:59

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Grojant MJ muzikai ir jam išeinant, Bottom jį nuseka akimis kreivu žvilgsniu.
- Na ir veikėjas. Ne tik sumano atskristi iš niekur, bet ir dingti iš niekur nieko. MJ, tu mane nustebinai. Vieną savaitę ateini suplušęs, suprakaitavęs, vaizduojiesi, kad įtemptai treniruojiesi. O štai po kelių dienų darai šitokius pribombasus. Bet nepastovumas tau būdingas. Kalbi, kad esi aukščiau visų? Bet juk esi pats girdėjęs posakį, kad aukštai kilęs, žemai krisi. - Bottom nusišypso. - Krisi kur?! - Salė drioksteli atsakymą „ŽEMYYYN!!!“ - Sakai, aš įsivaizduoju save kažkokiu banknotu? Vėl tavo nepastovumas ir nesusipratimas. Pinigai man nė motais. Jei čia būčiau dėl pinigų, sėdėčiau namuose ir gerčiau alų, bet kaip matai, situacija ne tokia. Drybsočiau išvertęs alaus "One-pack'ą" ir laukčiau Sekmadienio(ar Pirmadienio...). Tačiau priešingai, aš vis tiek čia ateinu, nors man už tai dabar ir niekas nemoka. Žinoma dabar tikrai nesigiriu ir nenoriu savęs čia vaizduoti kažkokiu geriečiu darboholiku. Tiesiog paneigiu Marcus'o klaidingą teiginį. Dar viena nesenai išgirsta klaida-mano taip vadinama "trauma". Turbūt paparacai dėl krizės nori iš bet ko išspausti kiekvieną centą ir kuria visokius niekus. Pirmą kart apie tai girdžiu... - Bottom pereina į kitą ringo pusę. Jo žingsniai visgi atrodo išties šiek tiek nepilnai sukoordinuoti.
- Taigi, The Frogger, ar kaip čia save esi pasikrikštijęs. Supratau, kad dėl kažkokių priežasčių tu manai, kad mūsų pasikartojantis susirėmimas yra tik tavo naudai. Ne ne, mielasai, aš dėl to tik sužinojęs pradėjau trint rankom. Kiekviena mano kada nors patirta nesekmė yra ne pralaimėjimas, o paprasčiausias brokas. Ir galimybė kovą pakartoti yra šansas tą broką ištaisyti. Ir matai, viskas yra mano pusėje. Visų pirma, prieš ateidamas čia kalbėti maniau, kad aš per mažai pasitikiu savimi ir save nuvertinu, bet ką aš išgirdau iš tamstos... Kas per pasitikėjimas? Pirmą kart tokį matau. Žiūrėk, kad jis tavęs nepražudytų. Antra, šiemet, priešingai nei per mūsų praeitą susirėmimą, tu savo pusėje neturi Marcus Ulivieri, neturi Vin Diesel ir svarbiausia, ši kova bus švari. Tikiu, kad tu norėtum vėl pripurkšti man akis ašarinių dujų ir taip pavogti antrą titulą, bet tai ir teliks noru. - Bottom patrina kumščiais akis, imituodamas verkimą, tada sumoja rankomis, kad to nebus ir parodo "up yours" ženklą. Minia nusijuokia.
- Fogger, ar mėgsti filmus?.. Aš, pavyzdžiui, esu old-school vesternų fanas. Asmeniniškai mėgiamiausias-„The Good, the Bad and the Ugly“, kuriame kiekvienas iš trejų personažų atstovauja atitinkamą pavadinimo būdvardį. Čia matau panašią situaciją. Na tik skirtumas tame, kad aš atstovauju "The Good", o tu iškart "The Bad" ir "The Ugly". Bet taip, panašumų galima rasti. Ilgą kelią mes vienas kitą persekiojome, bandėme pribaigti ir per Masters Of War įvyks kulminacija. Sustosime ringe akis į akį, kaip tikri kaubojai, laukiantis, kuris pirmas padarys pirmą žingsnį. Ir gal viskas nesibaigs kaip senovėje-per sekundę, tačiau iš esmės, viskas priklausys nuo vieno, kulkos vertės veiksmo. Tik ar tai bus Rock Bottom, ar Blood Hound, sužinosime tik tada. Ir jei dar žadi grįžti ir girtis-prašom, bet tepacituosiu vieną personažą: „When you have to shoot-shoot, don't talk“.

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2009-08-15, 00:05

Nuotrauka

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Po Bottom antrosios kalbos kelias minutes nevyko joks veiksmas. Visoje saleje neaidejo joks garsas. Visi zmones buvo it nusciuve. Visi kazko lauke... Ir ju laukimas nebuvo bergzdzias. Ganetinai greitai tylumoje pasigirdo zingsniai. Jie artejo ir artejo, kol.. pirma karta savo karjeroje, is arenos jau isejes Marcus gryzo atgal. Gryzo atgal, kad galutinai sutvarkytu visa si reikala. Dalis zmoniu cheerino si jo pasirinkima. Kita dalis nutare pabuti nedekingais sunsnukiais ir boointi M.J. is visu savo plauciu. Marcus rodos tai visai ne motais. Jo tikslas - uzbaigti viska visiems laikams. Jo zvilgnis it alkano vilko. Jo taikinys - Bottom. The Forger rodos suletintu laiku eina link ringo. Priejes ringa, sliuogia ten pro virviu apacia ir nieko nelaukes atsistoja tiesiai pries Bottom veida. Itampa tuo metu arenoje pasiekia virimo taska, galima pamanyti, kad cia tuoj ivyks riauses. Pusemis pasiskirste zmones pradeda siauteti it pasiute. NME apsaugai nelieka jokio pasirinkimo, jie persoka apsauginius barjerus ir tramdo zmones. Motinos laiko savo vaikus, vyrai ituze rekauja mosuodami rankomis.... O tuo metu Marcus Jamison ir Bottom stovi audros viduryje. Jie yra sio renginio centras. Del ju visi cia susirinko, net nemeginkite galvo kitaip. Jie susireme kaktomis ziuri vienas ktiam i akis, tarsi zaisdami zaidima 'tas kuris pirmas sumirkses - pasiduos' . Nei vienas nenusileidzia, rodos niekada ir nenusileis. Taciau Marcus pirmasis zengia zingsni, jis nuleidzia savo galva zemyn. Rodos jis kazka tvirtai apgalvoja. Galu gale jam pakelus galva, jo veide matosi sypsena. Jis atsitraukia nuo Bottom ir prideda mikrofona prie savo lupu...Sulyg tuo momentu minia truputeli nutyla... Taciau kas ja uztildys pilnai?

-Tylos! * gan garsiai susunka Marcusas, dalis minos paklauso 'patarimo', taciau fone dar girdisi nemalonus uzesys * Bottom... Pasakysiu tau viena dalyka : galbut nuvertinau tave. Supranti, vien tik tas dalykas, kad as gryzau cia, pasako, kad man sekanti kova reiskia velniskai daug. Tiek daug, kad as turejau apsisukti. Supranti, Marcus Jamison niekada nedaro vieno darbo du kartus. Taciau tu privertei mane cia gryzti, privertei mane atsakyti tau ir sukelti visa sita maisati * rodo ranka aplink *. Jei butum suo papleksnociau tau per galva ir pasakyciau good boy. Taciau sulyg cia, tavo 'geruju savybiu' sarasas baigiasi.
Atejau, kad irodyciau tau - Marcus niekada nesitraukia. Nesitrauks ir dabar. Nesitrauksiu ir ringe. Supranti, tiesiog negalejau leisti, kad tavo zodis butu paskutinis. Negalejau leisti, kad sioje istorijoje kalbetum paskutinis. Visdar tvirtai laikiausi tos nuomones cia izenges. Taciau kas dabar? Dabar man visiskai taspats. Nes vieno is musu zodziai yra teisingi, o kito ne. Ir pagalvokime kuris is musu sako tiesa, kad jis laimes : astuonis * Marcus pabrezia si skaiciu * kart ivairiu titulu savininkas ir FEE King Of The Ring 2007, ar viena kart Nme Intercontinental chempionas? As tavo 'aukstumu' jau pasiekiau. Jeigu galima paskartosiu, as is taves ta dirza ir atemiau. Ir jokios tavo kalbos apie senoves vesternus to nepakeis. Taciau suprantu tave, vis bandai vaidinti heroju, nenugalima serifa, kuris isgelbsti maza miestieliuksti nuo kazkokio purvino bandito, kurio vaidmneni, beje, atlieku as. Stebiuosi, kad nepaminejai ir kokios nors nekaltos merginos, kuri atitenka nugaletojui... Apibendrinus - povelniu tuos filmus. It's real life. Real people. Real injuries.
Prakalbus apie tikrumus... Viskas ka tu manei esant tikra - sunkus darbas, atlygis uz ji... Bus sumaisyta su zememis mano pacio rankomis. Isivaizduoju kaip sunkiai tu dirbai, liejai savo prakaita ant purvinu sales grindu. Ir kam visa tai? Visvien visos tavo pastangos neuzilgo nutekes vamzdziu zemyn. Ir sulyg tuom, tau turbut gan skaudziu momentu, isigales Marcus Jamison reign'as. Ir kolkas nematau lygoje nei vieno turincio 'balls' ir galincio, bei norincio, stoti man skersai kelio. Zinoma, i ta klase neidejau taves. Tu jau irodei, kad nebijai. Saliut. Uz tai paspausiu tau ranka, kol kitoje laikysiu katik savo laimeta NME Heavyweight Champion dirza. * Marcus su spindincia sypsena rankomis vaizduoja dirza jau juosianti jo juosmeni. Tai pavaizdaves jis trumpai pamastes pratesia savo minciu destyma * Daznai galvodavau ka jaucia tie nelemtieji, kai ju svajones duzta it vaiko ismesta pieno stikline. Ka jie galvoja, kai juos nuo titulo siejo tik vienas teisejo trinktelejimas per ringo grindini? Deja, tai jau teko man patirti. Ir nuo to momento pasizadejau sau, kad tai daugiau niekada neivyks. Ir zinot ka? Man to daugiau nebeteko patirti. Taigi, Bottom, dabar bus tavo eile suprasti si jausma. As tau leisiu prieiti prie tavo svajones per plauka... Jau manysi, kad turi viska... Kol galu gale su didelia jega parversiu tave ant zemes. Krisi taip stipriai , kaip niekas dar turbut nekrito. Kaikas pavaidintu tai ziaurumu - taciau as tai vadinu gyvenimu.
Paklausi, kodel? Kodel viskas taip sunku? Kodel viskas negali buti paprasta? Atsakysiutau, mielas drauge, viskas ir yra labai paprasta. Tereikia buti tokiu kaip as. Deja, tai nera pasirinkimas. Tokiu gimstama. Kiek tokiu zmoniu kaip as yra pasaulyje? Velniai zino. Keliems pasiseke. Keliems ne. Kas zino, gal jie yra kokie bomzai ir dabar ramsto iki parduotuviu iejimus. Taciau visvien, tokiu kaip as nedaug. Kokiu 'tokiu' turbut kazkas paklaus? Ogi tu, kurie turi gabumu ir nebijo jais rizikuoti. Tu kurie nebijo pasinaudoti kitais. Tu kurie yra gime laimeti. Ir tu, tikrai nesi tokiu, nes toks toki pazintu.

Marcus su dar didesne sypsena nei seniau numeta mikrofona ir salinasi lauk is ringo... Taciau pasiekes pusiaukele link isejimo jis kazko sustoja:

- Oh...And by the way... Dabar jau viskas. Manes cia nebeisvysi, gali lengviau atsikvepti. Patarciau kiek tik galima ilgiau megantis sia laikina ramuma, nes kai tau pagaliau ateis i galva su kuom tu susivelei... Ziurek tik neisprotek.

The Forger dabar jau tikrai palieka arena.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0