Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kodėl žiūrit wrestling'ą?

Temoje atsakymų: 19

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Tai va, sukirbėjo man galvoje tokia mintis. Jau 2 metai kaip pats žiūriu, kiti žiūri dar ilgiau. Bet kodėl? Ir neatsibosta, nors kiekviena kartą matom tą patį. Tai kas gi mus laiko pririštus prie šios pramogos?

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na mane tai mama vercia ziureti.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pagrinde pririša tai, kad kaskart knieti sužinoti, kas įvyks toliau. Paprasta :D
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Anksčiau pririšdavo feud'ai. Dabar esu daugiau suinteresuotas vertinti wrestling'ą iš techninės pusės - patinka klausytis gerai paruoštų promo, žiūrėti gerai atidirbtus, techniškus mačus ir pnš. Storyline vis dar turi įtakos, bet tai jau ne pagrindinis dalykas man asmeniškai.

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ziuriu wrestlinga del Undertaker'io :D tai jisai suinteresavo mane...,dbr ilsiuosi,kadangi jisai gaves trauma.O taip tai traukia idomus feudai,storyline'ai,ir siaip man kovos patinka :D

Šį pranešimą redagavo Algazar: 2009-08-06, 09:43

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
PW žiūriu kaip kokį serialą, nes tai yra gera pramoga. Įdomu žiūrėti kaip vystosi storyline'ai ir feud'ai, patinka geros ir techniškos kovos. Tai kas prasta prasuku, tad neišvaistau daug laiko. Vienintelis minusas - prasti arba man nepatinkantys booker'ių sprendimai, bet kartais tai atperka malonūs ir netikėti siurprizai. Visada įdomu, kas įvyks toliau.

Stabdys

Baltas diržas

• Naujokai
0
Wrestling'ą ziuriu del feud'u, storylinu, technisku veiksu. Beveik kaip seriala :D

Answeris

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tiesiog pripratau,net nezinau kodel taip atsitiko.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na visu pirma seku CM Punk karjera nuo to laiko, kai jis dar buvo OVW, o visu antra retkarciais dar suintriguoja koks nors storyline. Anksciau budavo idomus PW matchai, vertindavau juos ir glinidavausi i technika, bet per pastaruosius metus patys matchai labai atsibodo, jei matchas maziau nei *** tai isvis nebesugebu ziureti, o geresniu jau nelabai ir tesugebu padoriai ivertinti.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Personazai. Taip, su laiku as ismokau noriai/nenoriai matyti technikos elementus, psichologija matche, bendradarbiavima ir visa darba kuris ieina i matcha arba show. Galbut anksciau as net tikinciau save, kad man svarbus veiksmas ringe ir wrestleriu in-ring darbas, bet kai atradau MMA - as supratau, kad taip nera. Man nesvarbi absoliuti dauguma geru ir nusotabiu matchu, nes konkurenicija, "musi" ir ta malonuma, gal savotiska mazute doze adrenalino gaunu is MMA kovu, todel PW matchas manes netraukia. As nepraradau sugebejimo megautis geru matchu, bet dabar mano reikalavimai didesni - jei pvz. is gedro daungaus kokiame SD! Punk ir Morrison padaro ****+ matcha, tai as nuobodziai ji perziuriu ir po valandos pamirstu. Dabar man reikia ilgo ir krupsciai paruosto feud'o kaip Taker/Michaels arba Jericho/Michaels, kad pilnaverciai pasimegauti nuostabiu matchu. To noriu pasakyti, kad supratau, jog ziuriu PW del personazu. Sting personazas itrauke mane i PW, Hollywood Hogano mane pririso prie televizijos. Ju isradingumas, kalbos, charizma, emocijos, mimika mane zavi ir man norisi kazka is ju "pasiskolinti" sau. Gal jie moka mane praskaidrinti savo pilkuma ir paciam buti idomiasniam gyvenime. Cia kaip mano serialas, bet be brazilu muilo. Be to, tai padeda man likti 21 metu vaiku ir neziureti i gyvenima mega rimtai :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Your time is up, my time is now :D (pasisakyti)
Dabar aš žiūriu, ko gero dėl to, kad užsikabinau ir negaliu atsikabinti. Mano širdis trokšta matyti smurtą, destrukciją ir panašius dalykus, iš PW tą ir gaunu. Klausimas: kodėl ne tikras kovas (pvz MMA)? Nes ten nėra garantijos, kad gausiu tai, ko noriu. Būna nemažai kovų parteryje (o man jos ŽIAURIAI nepatinka), arba šiaip pasyvus stypčiojimai ir stryksėjimai, kuriuos stebėti yra nuobodu. Todėl ir žiūriu PW. Nes ten iš anksto žinau, kad vistiek gausiu tą dozę brutalumo (čia gal reiktų pastebėti, kad iš šiandieninio wrestlingo tą gauna labai retai, bet ištikus šiai bėdai mane gelbsti seni šou :D). Matydamas, kaip kūnai krenta ir "lūžta", kaip daužomos galvos ir kitos vietos visais po ringu esančiais "žaislais" aš jaučiu malonumą.

Nuotrauka

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
0
anksciau ziuredavau kaip pramoga (draugas pasiule), o dabar ziuriu ir i technika, kaip viska atlieka.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Ziuriu Wrestling'a kaip serijala. Kiekviena diena vis nauja serija. :D
(Ziuriu del to, kad patinka)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
ziuriu del storyline'u vis atsiranda koks nors storyline, kuris sudomina, dar paziuriu ir kovas kai kurias, visus promo, ir siaip ner ka ziuret tai wrestlingas sueina:D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
O aš atvirkščiai negu Lyncaz atisakiau PW dėl MMA, tiksliau dėl UFC. Tiesiog man PW labai greitai pabodo, nesuspėjau žiūrėti visų show, todėl pradėjau žiūrėti, tai kas dar labiau patinko :D UFC man pranoko daugeliu atžvilgių wrestlingą, o ir patys turnyrai nevyksta taip dažnai. Emocijos, kraujas ir visa kita mane pritraukė prie to, nes tai yra REAL.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-08-07, 17:01

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Wrestling'ą žiūriu dėl įdomių storyline'ų, įdomių personažų ko gero kaip ir daugeliui wrestling'as man kaip serialas,kuris labai įtraukia, nes mieliau pažiūriu kokį RAW negu kokį lievą buką serialą rodomą per TV :)

seklys

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąPaulius, 2009-08-09, 14:38, pasakė:

Wrestling'ą žiūriu dėl įdomių storyline'ų, įdomių personažų ko gero kaip ir daugeliui wrestling'as man kaip serialas,kuris labai įtraukia, nes mieliau pažiūriu kokį RAW negu kokį lievą buką serialą rodomą per TV :D
Visiskai pritariu Pauliui :lol:

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-08-18, 13:29
+20% ispejimo. Galima po 100 temu praeiti, paimti kieno nors posta ir parayti "pritariu".

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tai lyg serialas. I pacias kovas ziuriu kiek pasyviau. Man daug mieliau ziureti ivairius promo, backstage. Zinoma kai vyksta kova tarp technisku kovotoju pasiziureti buna begalo idomu i tuos puikiai nuslifuotus veiksmus. Ypac per PPV paziureti i kovas kurios buna atidirbtos. Seip kai vyksta kova smth like Finlay vs Mark Henry tai nera ko ir ziureit per daugiausiai. Seip butent smalsumas kas ivyks kitoje serijoje (toliau) ir privercia ziureti. Storyline'ai, fjudai ir ju atomazgos.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Žiūriu todėl, nes pw yra šioks toks mano hobi. Patinka žiūrėti ir įsijausti į įvairius storylines/feuds, patinka ringe atliekami veiksmai, emocijos kurias patiriu kai mano favorit'as laimi ir pan.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-08-19, 12:21
-50 tasku uz double post.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
pritariu Spectre, as irgi del to ziuriu, nes man idomu, kas vyks toliau, kaip toliau vystysis storyline'ai. wrestling'as toks dalykas, kad nezinosi kas toliau bus.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0