Mr.Hardcore be jokios muzikos pasirodo arenoje
- Sveiki mano taip nekenciami ziurovai. Kai tik isgirdau apie Ultimate Chance for the Glance maca pradejau trinti rankas. Kas gi gali buti lengviau negu nugaleti klouna kurio vieta cirke ar buvusi cempiona kuris svajoja vel tokiu tapti, bet jo galimybs menkesnes negu to storo vyruko antroje eileje. (Mr.Hardcore rodo pirstu) Juk seneliams vieta seneliu prieglaudoj, o ne ringe. Silencer tikiuosi tu suprasi, kad norai ir dazniausiai lieka norais. Mano taip nekenciami priesininkai jums nepades net tankai, as stovesiu kaip patrijotas, patrijotas NME titului, as stovesiu ir kentesiu, kentesiu tiek kiek reikes, kol kiti pasidavines as stovesiu aukstai iskelta galva. Jus galesit sekt mano pedomis, nors gerai pagalvojus, nei tu, nei tu, nei tu (Rodo i Sin, The Silencer, Sick Extreme) nesugebesit but tokiu kaip as. Isivaizduokim tokius kaip jus kompanijos veidais. Kokie butu reitingai? Tikriausiai tokie, kokiu nebuvo per visa gyvavimo istorija, NME galetu ziureti tik seneliai kurie negali pasikelt ir perjunkt kanalo. O jus pasiziurekit i mane grazus, stiprus, talentingas, as turejau tokiu macu kur visi stovedami plojo, as atlieku veiksmus kuriu net Marcus Jamison ar The Answer neatlieka. Kam turetu buti suteiktas sansas? Turbut nedvejodamas atsakytu kiekvienas kritikas, zinoma, kad man. As nesiruosiu kurt ilgu istoriju ar pasaku, as ateisiu, pasiimsiu ir iseisiu, paprasta kaip 2x2, jeigu dar yra abejojanciu tuo, greit tokiu neliks. Jus vargini ziurovai turbut galvojat, ka as sau galvoju jeigu sakau, kad as uztikrintas savo pergale? O kodel gi as netureciau but uztikrintas, juk cia ne modeliu konkursas kuriame viska lemia grozis, o wrestlingas kuriame ivyksta sensacijos, taciau per MoW tokiu dalyku nebus, nes man yra tik du pasirinkimai arba laimeti ir irodyti jums storuliai (Rodo i fanus), kad veltui palaiket kitus arba gedingai pasitraukti. Pastarasis man visiskai nepatinka. Tad galiu pasakyt tik du zodzius: ATLEISK MAN! Atleisk man Sick Extreme, Atleisk man Sin, Atleisk man The Silencer, Atleiskit man kiti kovos dalyviai, atsiprasau uz tai, kad nusvilpsiu jums is panoses gyvenimo sansa, jus busit zluge, o as triumfuosiu, jums liks tik mane pasveikint ir grizt namo nuleidus galvas zemyn, o gryzus uzsisakyt MoW, kad galetumet ziuret ir sakyt: "As galejau ten but, taciau as pralaimejau vertesniam Mr.Hardcore". So you all gonna lose, because i'm the one who will gonna win. So go home and be quiet, because I'm coming. Neliudekit, nes kameros bus nukreiptos i mane, o ne jus.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-08-08, 21:32