Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Silencer vs. Sin

Temoje atsakymų: 6

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Sviesos prigesta. Vienas sviestuvas apsviecia garu nuseta isejima. Galiausiai, keturi vaikinai, nesinidideliu, sunkiu kryziu iseina, jie eina kryciaus forma, o viduryje kazkoks nepazystamas zmogus.. Visi eina nulenke galvas, vyrukai apsirenge vienuoliu aprangomis, viduryje su kunigo mantija. Kai tik pradeda leistis zemyn link ringo, pradeda groti Iron Maiden – Rime Of The Ancient Mariner istrauka. Ziurovai nesupranta nes nebuvo girdeje dar sios muzikos. Vidurinis zmogus pradeda nepastebimai kalbeti: “Dieve, pasventink visus nuskriaustuosius…Teve, pasventink Marcus… Teve, pasventink visus siuos raupsuotuosius, kuriems reikia isganymo.. Teve, palaimink mane! Vardan Dievo Tevo, ir Sunaus, ir Sventosios Dvasios! AMEN!”. Su tais zodziais jie priejo ringa. Sviestuvas issijungia.. Vaikinukai kazkur prnyksta. O po poros akimirko visos sviesos pilnai isijungia ir jau matome Musu Kuniga Silencer ringe. Zmones nezino kaip reaguoti. Vieni dziaugiasi, kiti boo’ina. Kiti dar laiko plakatus “Silencer yra tikrasis cempionas” ir panasiai. Jis pradeda sypsotis, nuzvelgineja arena.. Jis papraso mikrofono, o ji gaves dar luktelejes pradeda kalbeti.

- Visi tikites is manes isgirsti zodi “Sveiki!”. Bet nevelnio jo negausite. SU tokiu isejimu, as rodziausi svarbiausiose kovose, svarbiausiose kalbose. Ir dabar, tai yra ivykis, antras mano istorijoje, kada to buvo verta. Zinoma, pirmasis nuostabus ivykis, kai nugalejau Impaler’I zveriskoje kovoje. Naudodamas galva, ir zinoma, man padejo mano gerbiamas Dzeusas, Sventasis Wallerio. Zinoma, susikiemiame ir dabar, ir prisimename pasakiskus laikus. Kai visi NME kovotojai buvo sviezienos. Pirmuosius sou, kai NME dar neturejo savo “Giganto” vardo.

- Antrasis nuostabiausias ivykis, Tai mano grizimas… Stovejimas cia dabar. Nes as grizau, kur mano karjiera buvo auksciausiame taske. Kur iveikiau ex-Nenugalimaji Impaleri. Kuris dabar, daro sau geda… Zinoma, yr air blogoji to puse, bet tai ir buvo priezastis man grizti. Cia buvo garbes reikalas. Iskovojes NME titula. Praejo menesis. Ir NME uzsidare, atimdama is manes titula. As stengiausi puse metu, puse metu aukojau sveikata, o is manes ateme.

- Bet tai buvo Dievo zenklas! As tuom tikiu. Dievo zenklas, kad skatintu ir toliau ji garbinti, skatinimas nepasipuikuoti ir daryti tuom Nuodeme.

- Ta proga as laukiau. Laukiau tinkamo momento. Visus metus as buvau Dievo ramybeje. Buvau pasninke tris savaites. Ir tai pakeite mano poziuri. Dievas man padejo. As grizau, gal nusilpes, prarades forma, gal niekada daugiau nebesugebesiu kovoti kaip kovojau pirmajeme MOW. Bet as stengsiuosi irodyti. Nes turiu pati stipriausia Ginkla – Tikejima Dievu.

- Dievas man yra padejes sunkiose situacijose, suteikes man jegu, suteikes Vilties. Ir man nusispjaut,kad niekas netiki Dievu. Uz tai Jis Jus ir baus. Kap nubaue Imp’a. Tai puikiausias palyginimas.

- As zinau, kad visi manes jus nekenciate, bet mano veida pamatysite dar ne karta. O as jusu, raupsuotoju.

- O dabar, kalbant apie naujaji NME. Tai negaliu atsizaveti vienu jaunuoliu, kuri nekarta giriau. Kuris turi potencialo, kaip turejau as budamas jo amziaus. Zinoma, Tai jusu numyletinis Jason’as Clue. Atsimenu, kaip jis ateidavo prisisikes, ir kalbedavo nesamones. O dabar jis Tapo imtyniu vienu geidziamiausiu kovotoju, kurio nori daug lygu.

- Bet zinoma, atsirado daug nauju, potencialiu, reikianciu isganymu kovotoju. LOD, Sin, kas gi dar. Niekas. Sitie du asmenys mane zavi savo kovomis. Gal jos ir nusietos Pralaimejimais, bet, visimes turime pajausti jo skoni, kuris turi mum buti isigeres i kuna. Kad ateityje nebutu psichologinio luzio, svarioje kovoje.

- Pasikalbejes su Uliveriu. Suzinojau, kad jis man sugrizimo proga ir duos viena is siu jaunikiu, Sin. Girdejau Tavo kalbas. Maciau internete, kaip Tavo fanai sifruoja is Tavo kalbu zodziu, ivairius kitus zodzius.

- Bet tai nieko nekeis musu kovoje. As bijau, baimes jausmas yra naturalus, baime suteikia daugiau adrenalino. Per baime – mes galime isspausti daugiau.

- Katalikas esu. Krikscionis esu. Zmogus esu. Sie trys dalykai daznai yra kartu. Sitie trys dalykai mane iskelia ten, kur mirtingiesiems tiesiog nelemta nukeliauti.

Po siu zodziu, Frank’as papraso kedes ir ja pasistates ringo kampe ant jos atsiseda.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-08-04, 09:33

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Arenoje išjungiamos šviesos.Pradeda groti AFI-Miseria Cantare ir su lyg pirmais dainos akordais nuo rampos iššauna keli fejerverkai. Netrukus pasirodo Sin. „the Freak“ lėtai juda link ringo. Įlipęs į ringą klounas nešvaistydamas laiko taria:
-Sveiki, gerbiami žiūrovai. Praeitame Heat jūs turėjote unikalią galimybę pamatyti mane kovojant su trimis oponentais. Trimis visiškai skirtingomis asmenybėmis, kurios padarė praeitą kovą nepamirštama klasika. Kiekvienas kovotojas atidavė paskutinį kraujo lašą, kad tik laimėtų, panaudojo kiekvieną ringo dalį, bet gale sėkmė nusišypsojo tik vienam. Man nepasisekė ir aš pralaimėjau, bet įrodžiau visiems, kad su manimi geriau nejuokauti. Ir štai šią savaitę manęs laukia dar viena kova. Šį kartą tai bus vienas prieš vieną mūšis ir aš kovosiu su žmogumi vardu Daniel Frank arba kitaip dar vadinamu The Silencer. Sin pasikrapšto akį, atsisuka į Daniel ir tęsia:
-Silencer, žinau kad tu buvai NME čempionas, kas tavo pasaulėlyje tikriausiai yra didelis pasiekimas, bet kaip jau esu sakęs seniau, aš apie žmogų nesprendžiu pagal jo praeitį. Todėl man visiškai nerūpi, kad tu nugalėjai Impaler, ar kad tapai čempionu. Svarbus yra tik vienas dalykas – manęs tu nenugalėjai. Ir aš esu tikras kad nenugalėsi, visgi pats sakei, kad tavo fizinė forma nėra pati geriausia, o norint kovoti su manimi, tuo labiau nugalėti mane, reikia būti tobulai pasiruošus. Tiek fiziškai tiek psichologiškai. Todėl tegu tau te padeda Dievas šį savaitgalį....Dievas....Dievas..... Sin suklumpa, susiima už galvos ir kelias sekundes keistai kruta susmukęs ant žemės. Tada klounas lėtai atsistoja. Jo akyse galima matyti ašaras ir neviltį. Netikėtai, lyg iš giedro dangaus, Sin pradeda šaukti ir lakstyti po ringą, apsiaustas nukrenta nuo jo pečių, kepurė lekia į žiūrovus, o klounas toliau kaip beprotis laksto ir šaukia. Po geros minutės chaoso Sin sustoja ringo kampe, atremia galvą į turnbuckle ir garsiai alsuoja. Ilgi klouno plaukai užstoja baltą veidą. Tačiau sielas stingdančioje tyloje galima girdėti tylius Sin žodžius.....Dievas.....Dievas.....Klounas pakelia galvą, atsisuka į Silencer ir su perkreipta išraiška taria:
-Žinai ir aš kažkada tikėjau Dievu, buvau pasišventęs katalikas, tačiau po vieno vakaro, po vienos siaubingos, visą griaunančios nakties, tavasis Dievas mane apleido, mane įskaudino, apgavo. Po tos vienos, mano sielai, tiek daug skausmo sukėlusios nakties mano gyvenimas ir tikėjimas subyrėjo į milijonus gabalėlių ir aš prisiekiau sau, kad nuo tos akimirkos aš gyvenu tam, kad suteikčiau kitiems Dievo kūriniams kiek įmanoma daugiau skausmo ir kančių. Taip kvaili žmogėnai, aš noriu sunaikinti NME ne dėl to, kad jums padėčiau, ar jus „išgelbėčiau“, o dėl to, kad jus įskaudinčiau. Taipogi aš prisiekiau, kad surasiu žmogų kuris atstovauja jo, to išgalvoto niekšo, tikėjimą, žmogų kurio tikėjimas ta kvaila melagyste yra nepalaužiamas, žmogų kuris mielai paaukotų savo gyvenimą vardan „Dievo“. Be abejo tokį tuščiagalvį surasti nėra sunku ir aš jį būčiau radęs, o tada sumaišęs su žemėmis, bet tavo nelaimėj mane uždarė į........... į.....ligoninę...... Ir paiešką aš atidėjau, tiesiog privalėjau atidėti, mane privertė tai padaryti, mane privertė tai pamiršti, bet dėka tavęs aš vėl prisimenu, prisimenu viską, viską ką jie manyje buvo užrakinę, užblokavę ir dabar kai aš prisimenu man taip siaubingai skauda. Skauda, taip smarkiai, kad aš noriu..... Sin keistai pažiūri į Silencer, sulenkia savo ranką, nusišypso ir smeigia savo nelygius dantis į raumeningą galūnę. Iš rankos pasipila kraujas, tačiau Sin tai nė motais. Klounas neatleidžia stipriai surakinto žandikaulio, jis šypsosi ir verkia, o iš rankos nepaliaujamai teka kraujas. Galiausiai žandikaulis atsipalaiduoja. Sin paleidžia savo ranką ir ji nulinksta lyg nepriklausytų šiam kūnui.
Sin atrodo baisiai – iš burnos varva kraujas, dažai ties akimis susiliejo su ašaromis taip nelygiai išpurvindami šviesų veidą, viena ranka kabo visa kruvina, nejudanti, tarsi būtų mirusi. Palūkėjęs kelias sekundes „the Freak“ trūkinėjančiu balsu ištaria:
-Atrodai išsigandęs. Gerai, nes šį sekmadienį, tavęs laukia baisios kančios. Per ateinantį Heat aš atrasiu tobulą menkavertės, tikėjimui atsidavusios, asmenybės pavyzdį. Padarysiu tai, ką buvau sau pasižadėjęs labai senai – atsikratysiu vieno iš mane persekiojančių demonų. Aš sunaikinsiu Dievo kūrinį. Aš sunaikinsiu tave, Silencer. Sin nukrenta ant grindinio ir išsiridena iš ringo. Tuomet nusisuka į išėjimo pusę ir lėtai eidamas link rampos kalba:
-Tu esi žmogus kuris pripažįsta katalikybę ir ši sekmadienį tu atstovausi „Dievą“, kai tuo tarpu aš būsiu tarsi simbolis visų žmogaus, kada nors padarytu, nuodėmių. Visos pasaulio nuodėmės taip prispaus „Dievą“ prie žemės, kad jis gailėsis, jas sukūręs. Jis gailėsis mane įskaudinęs, tu gailėsiesi, kad atradai Dievą, o aš arena paliksiu su šypsena veide. Sin sustoja prie pat įėjimo, už jo nugaros tyso raudono kraujo takelis, atsisuka į Silencer ir grėsmingai ištaria:
-Vienintelis kelias į visišką išganymą yra išganytojo sunaikinimas, todėl prašau, ne, aš tavęs maldauju – būk mano išganytojas. Išgelbėk mane. Klounas nusisuka ir žengęs kelis žingsnius dingsta iš arenos. Skamba AFI- Miseria Cantare.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

*Frank'as nuleide galva pradeda kalbeti*
- Velniop sita zmogu... Zinoma, as bijau, nes kad ir kokiu buna psichiniu ligoniu, tokio dar neteko matyti. Zaloja save, raitosi ant zemes. Baugu. Ir ko tik naujaisiais laikais nepamatysime.

- As kovoju jau desimti metu, ir perpratau kai kuriuos kovotoju veiksmus. Tokius, kaip iskarto isejimas. Tai rodo baime, gauti siurkstu atkirti tiesiai i akis. Bet neteisiu sito keistuolio, visi matome jo bukle.

- As zinojau, kad neatsispirsi pasigirti, kad busi nenugalimas, pamineti mano fizine bukle ir panasiai. Bet velgi, Tavo "nenugaliamojo" statusas jau labai menkas, visdelto... Turejai tris kovas, ir ne vienos pergales. Tai tu Toks nenugalimas? Tikiuso Dievas man pades, ir per kova nesiraitysi ant zemes ir nekandziosi saves.

*Kunigas padaro tokia klausiamaja mina*

- Tu zadi sunaikinti mane. Vien del to, kad esu Dievo pakalikas. Kad jis Tave isdave ir panasiai. Dievas ne nieksas - jis tik isduoda nieksus. Nusisuka nuo nuodeminguju. Apleidzia tuos, kurie yra neverti Dievo malones.

- O as, as nuo pat vaikystes gaunu didzia sviesa is Dievo puses. Jis dalinasi dziaugsmu su manimi.

- Jezus yra stebukladarys, jis dalinasi su manimi savo stebuklais, Jis padeda Man daryti stebuklus. Jei tai uztvirtint, pacituosiu Morkaus evalgelija.

- "Tuojau pat Jezus prispyre mokinius sesti i valti ir pirma jo irtis i kita kranta, kol js atleisias minia. Atleides minia, jis uzkope nuosaliai i kalna melstis. Ir, atejus vakarui, jis buvo ten vienas. Tuo tarpu valtis jau toli toli nuplauke nuo kranto, blaskoma bangu, nes pute priesingas vejas. Ketvirtos nakties sargybos metu Jezus atejo pas juos, zengdamas ezero pavirsiumi. Pamate ji, einanti ezero pavirsiumi, mokiniai nusigando ir, manudami jog tai smekla, is baimes eme saukti. Jezus tuojau juos prakalbino: "nenusiminkite! Tai as. Nebijokite!" Petras atsiliepe "Viespatie, jei cia Tu, liepk man ateiti pas Tave vandeniu". Jis atsake "Eik!". Petras, islipes is valties, eme eiti vandens pavirsiumi ir nuejo prie Jezaus. Bet, pamates vejo smarkuma, jis nusigando ir, pradejes skesti, susuko: "Viespatie, gelbek mane!" Tuojau istieses ranka, Jezus sugriebe ji ir tare: "Silpnatiki, ko suabejojai!?"...

- Tai rodo, koks Dievas buvo beribis. Kad jis gali daryti stebuklus, ir padeti kitiems daryti stebuklus.

- As nesuklupsiu, kaip suklupo Petras. Ir ateinanti kova, ateinantis sou, bus stebuklingas...

*Silencer'is dar pora akimirko patylejo, apzvelge visus arenos kampucius.. Suskambus jo teminei dainai jis palieka arena.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Jus turbut varzotes, kuris su visais sriftais labiau primakaluos kalba kad butu kuo sunkiau perskaityt?

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-08-06, 13:48, pasakė:

Ne į temą
Jus turbut varzotes, kuris su visais sriftais labiau primakaluos kalba kad butu kuo sunkiau perskaityt?
Na aš spalvas keičiu tam, kad butu aiškiai matoma Sin dviguba asmenybė - žalias yra viena asmenybė, padoresnė, protingesnė, o raudonas kita - išprotėjusi, nesveika, ligota. Nežinau, gal nelabai aiškiai išreiškiu visą tai, bet per kelis pastaruosius promo stengiuosi visą šia situacija atskleisti.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-08-06, 14:21, pasakė:

Ne į temą

Na aš spalvas keičiu tam, kad butu aiškiai matoma Sin dviguba asmenybė - žalias yra viena asmenybė, padoresnė, protingesnė, o raudonas kita - išprotėjusi, nesveika, ligota. Nežinau, gal nelabai aiškiai išreiškiu visą tai, bet per kelis pastaruosius promo stengiuosi visą šia situacija atskleisti.

Ne į temą
Na į tą neatkreipiau dėmesio kažkaip :D Šiaip tų message's gerai būtų, kad neover'usintum, ankstesnėse kalbose lyg ir OK asmeniškai man buvo jos, bet čia po vieną raidę tai jau truputį nesąmonė, ypač, kad jei žiūrėtume į kažkokį realumo faktorių tai tie žodžiai niekaip neatšifruojami būtų, nebent jis ten po vieną raidę kita veido išraiška išrėkia. Šiaip dėl spalvų tai neturiu aš didelių priekaištų - suteikia unikalumo, nors kitą vertus raudona spalva tekstuose yra žymėtina kaip vengtina, aš tokiu atveju būčiau už, kad žalios daugiau būtų, o raudona jei labai reikia - karts nuo karto(kaip anksčiau darei). Na čia tokie kosmetiniai dalykai jei ką, nesuprask neteisingai - man pačiam šita tavo kalba patiko :D

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Titatrone rodomas toks vaizdas:Kažkas neryškaus. Vaizdas juda į visas puses, girdisi žmogaus alsavimas. Tik po kelių sekundžių video medžiagos, visi supranta, kad operatorius bėga link kažkokio automobilio, dėl to vaizdas toks neryškus ir susiliejęs. Po geros minutės bėgimo operatorius sustoja prie greitosios medicinos pagalbos furgono ir kažką pašnibždėjęs šalia stovinčiam apsauginiui atidaro furgono galines duris, įsiropščia į vidų. Viduje, ant specialios lovos, pusiau gulom, sėdi Sin, šalia jo – daktaras, tvarsto sužalotą ranką. Operatorius vėl tyliai sušnabžda tik ši kartą šalia sėdinčiam klounui, taip duodamas ženklą, kad jis jau yra filmuojamas. Sin atmerkia akis ir prabyla:
-Silencer, likau labai nusivylęs tavimi. Nemaniau, kad žmogus tikintis Dievu, galėtų taip niekingai pasielgti. Tiesą sakant nemaniau, kad apskritai yra toks pakvaišęs individas. Toks nuplaukęs, kad įkastų savo oponentui į ranką. Nežinau žmogau.... jei dar tave galiu taip vadinti, kas tau užėjo, bet tu mane galėjai sutraumuoti visam gyvenimui. Gerai, kad iškarto, kreipiausi į gydytojus. Sin atsisuka į netoliese sėdinti vaikiną su daktaro uniforma, kuris jau baigė tvarstyti klouno ranką ir užklausia:
-Daktare, kiek rimta yra mano trauma?
-Dar keli milimetrai gyliau ir jums butų reikėję operacijos, po kurios dar bent kelis mėnesius būtumėte priverstas praleisti reabilitacinėje klinikoje,- ištarė gydytojas.
-Gerai, kad taip skubiai kreipėtės pagalbos. Žaizda kuria ką tik sutvarsčiau, turėtų pilnai išgyti iki kitos savaitės. Kiek pamenu jūs turite kova šį savaitgalį ir aš jums rekomenduočiau nedalyvauti bei pailsėti,- Sin atsisuka į kamerą ir taria:
-Matai, ką tu man padarei? Matai? Taip phiiiihihi tau turėjo skaudėti Na turiu tau naujienų. Tavo planas neišdegs ir aš šį savaitgalį kovosiu. Galbūt mano kūnas nebus pasiruošęs šimtu procentų, bet mano neapsakomas pyktis tau, Silencer, kompensuos viską ko man trūks. Sin susigriebia už plaukų ir jau nori varyti lauk operatorių, bet tada kai ką prisiminęs tęsia kalbą:
-Tiesa.... Aš tiksliai neprisimenu kas mane taip sužalojo, tačiau atsekęs savo paskutinius prisiminimus, aš prieinu tik prie vienos išvados - tai padarė Silencer. Paskutinis dalykas ką pamenu, tai mano pokalbis su Daniel'iumi, po to kažkokia tuštuma, daktaras sakė, kad tai tikriausiai potrauminis šokas ir tada aš stoviu kažkur užkulsiuose su kruvina ranka. Galėčiau kur nors atrasti filmuota medžiagą, bet tokio kraupaus vaizdo nenoriu žiūrėti, nemeluosiu mane tai šiek tiek baugina. Silencer ką aš tokio padariau, kad tu man įkandai į ranką? Tu užėmei mano kūną išsigimėli Ką aš tokio pasakiau? Tu išmokai mane sutramdyti Nesvarbu Taip nesvarbu, nes aš sustiprėsiu ir susigrąžinsiu, kas priklauso man. Dabar mano pykčiui nėra ribų. Šį savaitgalį su ranka ar be jos aš tave sunaikinsiu!
Sin sveika ranka parodo operatoriui, kad tas paliktų jį vieną ir video transliacija baigiama.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0