Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NME Heat

Temoje atsakymų: 6

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Nuotrauka

Titatrone ir TV ekranuose rodomas šis, Heat pristatantis klipas:

Spoiler'is

David "The Winner" Hartnett - Mr. Hardcore - H'edge - Spencer Webster
Fatal Four Way match

Spoiler'is
Medicinos punktas:
Spoiler'is
Rodomas vaizdo įrašas iš penktadienio Jūros šventės visas veiksmas vykstą apie 1 valandą nakties.

Spoiler'is

The Maniac - The Chain - John Garret - Sick Extreme

Fatal Four-Way match

Spoiler'is

Šeštadienio vakaras
Spoiler'is

Spoiler'is

Lord of Darkness vs. Impact vs. Jason Clue vs. Sin
Fatal 4 way match

Spoiler'is

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Dėl laiko trūkumo parašysiu savo mažą komentarą.
Visų pirmą Heat buvo tikrai ne nuobodus. Man kiekvienam matche jautėsi tas non-stop veiksmas. Visos man kovos buvo ir įdomios ir geros. Pastabų šykart neturėsiu, nes vėlgi visas man labai patiko išskyrus tai, kad manau gal ir nereikėjo kaip savaitiniam show duot tiek veiksmo su:
Spoiler'is
Tai šį show vertinčiau 8,7/10. Really good work :?
P.S. Čia Impact'as prašė manęs perduot:
- LOD'ai this is not f'n the end...

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na jus tiesiog nesugebat nuvilti.
Show puikus. Backstage vieni geriausiu kokius man yra teke skaityti. Pacios kovos, kaip ir dazniausiai, gana idomios, priverciancios isijausti, knibzdete knibzda juokeliu. Pradzioje kazkiek tai jautesi maisatyne, bet turbut del to, kad kovodavo po tiek daug kovotoju vienu metu.. Taciau veliau jau susitvarke tai. Answer gryzimas mane nustebino. To tikrai nesitikejau. Taigi noreciau dar karta padekoti bookeriams uz tai, kad jie netingi ir toliau daro toki entertaining stuff, keep it up! Tuopaciu sveikinu ir kovu nugaletojus..

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Intro: ne įspūdingai parašytas, bet ir neblogai – toliau dedami pamatai daug žadančiam ir intriguojančiam Damane vs Šeškius feudui. Kaip į intro manau vėl gi, gal ir galima dar ką nors kitko, kad nukreipt dėmesį į turnyrą, buvo įdėti, o šį segmentą grūst kur nors giliau, nors kitą vertus, keli žingsniai nuo MoW gal ir geras sprendimas išlaikyti dėmesį būtent ant PPV card‘o.

David "The Winner" Hartnett - Mr. Hardcore - H'edge - Spencer Webster: asmeniškai kiek per daug action buvo, dėl ko vietomis sunkoka kas vyksta buvo sekt, norėjos kažkokių pertraukėlių, aišku toks chaotiškas action ir pliusų savų turi – niekada negali nuspėti kaip kova vystysis ir link kur pasisuks.

Toliau gana nuotaikingas bs, puikiai išnaudojamas laiško, skaityto intro metu faktorius.

Maniac – Impact istorija gana įdomi, tačiau kaip tokio pobūdžio gal ir buvo galima šiek tiek daugiau komizmo pridėt. Potencialas pačios competition idėjos gana neblogas – galima sakyčiau ir į sekančius šou įterpt karts nuo karto šitą side-feud būtų.

The Maniac - The Chain - John Garret - Sick Extreme: mano rašyta kova, pirmoji gyvenime, stengiausi kažką įdomaus sulipdyti – tikiuosi per daug nenubooinsit ;D

Sekantis segmentas buvo OK, bet ne daugiau ;) IMO situacija per daug dviprasmiška ir įtartinai nelogiška buvo, kažkokias nuorodas į tą Maniac patekimą į bagažinę gal galima buvo duot t.y. kad ir subtle.

Paskutinis mini-segmentas, sakyčiau be abejonės geriausias šiame šou – šiek tiek gal over-the-top, bet realiai tame buvo ir esmė – savo paskirtį mano atveju atliko ir privertė nusišypsoti.

Lord of Darkness vs. Impact vs. Jason Clue vs. Sin: šiai kovai didelių priekaištų kaip ir neturiu – viskas OK, gal vietomis šiek tiek per daug finisher‘ių ir pin attempt‘ų, bet čia jau nitpicking :?

Answer‘io kalba gera – pradžioje trūko kelių nuorodų į apie ką buvo kalbama, bet apskritai tikrai gražiai viskas parašyta – logiška, nuoseklu ir suprantama.

Bendrai: tikrai gerai nuteikiantis šou, - į NME ateina dar viena žvaigždė ir ateitis žada mums tikrai daug pasiūlyti. Ant segmentų galima būtų dar kiek padirbti, bet idėjos gana geros.

P.S. kas ten su tais skyrybos ženklais segmentuose dedasi – tai yra tai nėra? :?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
na iš tikro, nėra kur išsiplėsti - šou tikrai geras. linksmi backstage, geros kovos. Vienintelis nepatikęs dalykas, tai kad Domaz pakeitę mano parašytą pabaigą :? Buvo galima ir kitaip įterpti Answerio kalbą, nes dabar kai kuriose vietose labai kvailai gavosi dėl iškirpimų...

Ne į temą
David Hartnet, tai buvo paskutinė Tavo pergalė! Lord of Drakness, greit būsi Killed by Yellowness!

Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Citata

- Štai tavo bokalas, tai pat norėčiau, prieš jumis visus palikdamas, pasakyti tostą, žinoma jai šio vakaro džentelmenas neprieštarauja?
- Eik tu na...
Epic! čia gal nuo humoro jausmo priklauso tačiau šita vieta man labai patiko. Na o kiti segmentai irgi buvo visai nieko.
Pirma kova buvo nelabai įdomu sekti nes buvau 99% įsitikinęs kad laimės Hartnett, na bet kaip openeris visai nieko. Antra kova buvo labai gera, nepatiko tik vieta kur kai paspaudi "sekantis veiksmas" tag'ą ir tuo metu turi buti greitas pin'as, ir tame tag'e jau iškarto parašyta "1,2", vietoj "1" o sekančiame tag'e "2". Mano galva sumažino įtampa. O subookinta gerai, nes vėlgi buvau įsitikinęs kad laimės Maniac, bet skaitant kovą kilo ir kitokių minčių.Beje labai patiko epizodas kai kopėčios užkrito ant Destroyer, taip ir reikia squashinti tuos kurie neparašė kalbų:? Paskutinė kova buvo gera. Nors ir eilinį kartą pralaimėjau, bet buvau subookintas gerai, todėl asmeniškai likau patenkintas. Nepatiko tik galas su tais įbėgimais, man atrodo kad jų buvo per daug. Įbėga vienas, tada kitas, tada dar kitas ir po to tiesiog pamiršau kas ten jau įbėgo, kas ne - pasidarė sunku sekti veiksmus.

Bendrai show geras. Naujokai gavo laiko, buvo tęsiami seni feudai, segmentai buvo juokingi.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Asmeniskai tikrai labai patiko show.Match'uose daug veiksmo ir intrigos,nors faktiskai buvo imanoma nuspeti kai kuriuos dalykus.Backstage segmentai tikrai nuostabus-visa laika idomu juos skaityti.Thumbs up! :?

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-08-03, 08:09

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0