Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

PUPP

Temoje atsakymų: 73

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš tai spėju, kad rinksiuosi kalbėjimą atsiskaityti per kokį nors renginį (pvz.: minėjimą Kovo 11d.) prieš visą mokyklą aktų salėje. Vis vien įdomiau.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
As jau laikiau kalbejima gimtosios kalbos. Kultura, apie 3 Lietuvos vaizduojamojo meno kurejus, sulaukusius pasaulinio pripazinimo. vertinimo sistema net paciai mokytojai gana keista :) gavau 18/18 balu
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąDizzee, 2011-02-18, 22:43, pasakė:

As jau laikiau kalbejima gimtosios kalbos. Kultura, apie 3 Lietuvos vaizduojamojo meno kurejus, sulaukusius pasaulinio pripazinimo. vertinimo sistema net paciai mokytojai gana keista :) gavau 18/18 balu

Sveikinu. :) Daug mano kalsiokų irgi šitą potemę rinkosi. Aš su filmais knisiuosi - labai lengva. :D Beje, mes tik po poros mėnesių laikysim. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-02-19, 10:48, pasakė:

Sveikinu. :) Daug mano kalsiokų irgi šitą potemę rinkosi. Aš su filmais knisiuosi - labai lengva. :D Beje, mes tik po poros mėnesių laikysim. :D
Aciu labai :). Tikrai nesunku, manau ir tu be didesniu problemu islaikysi, mano klasej maziausias ivertinimas buvo 13/18. O nuo laiko, cia kiek zinau priklauso nuo mokyklos direktoriaus :D bet jau lietuviu kalba rastu ir matematika bus atitinkamai geguzes 16 ir 23 dienom, jei neklystu...
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDizzee, 2011-02-18, 22:43, pasakė:

Klausimą turiu. Ką tokius pristatinėjai? Nes čia iškilo klausimų pas mus, kas tas vaizduojamasis menas.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2011-02-19, 23:33, pasakė:

Klausimą turiu. Ką tokius pristatinėjai? Nes čia iškilo klausimų pas mus, kas tas vaizduojamasis menas.
Pristatinejau Ciurlioni, Krasauska ir Vilmanta Marcinkeviciu. Visi dailininkai, nu Krasauskas dar grafikas buvo. Manau dar tinka skulptoriai, fotografai. Teatras/filmai/opera netinka.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDizzee, 2011-02-20, 01:13, pasakė:

Pristatinejau Ciurlioni, Krasauska ir Vilmanta Marcinkeviciu. Visi dailininkai, nu Krasauskas dar grafikas buvo. Manau dar tinka skulptoriai, fotografai. Teatras/filmai/opera netinka.

O darei kažkokį pristatymą su skaidrėm kokiom?

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2011-02-20, 09:14, pasakė:

O darei kažkokį pristatymą su skaidrėm kokiom?

Dariau. Bet gana trumpa. Dailininkas / jo portretas, kita skaidre koks nors jo paveikslas. Na ir tu ji apibudini, ka matai mazdaug. Bet butinybes nera, tiesiog, paivairinimui.
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-02-19, 10:48, pasakė:

Kokius filmus zadi rinktis?
As manau reikia imti dievu miska ir dar koki apie narkotikus :D
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2011-03-11, 20:30, pasakė:

Kokius filmus zadi rinktis?
As manau reikia imti dievu miska ir dar koki apie narkotikus :D

Forrest Gump ir American History X (apie rasizmą, neo-nacius ir t.t.). Jei nematėt, patariu pažiūrėt - abu geruliai. :)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-03-12, 08:58

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Kol dideli vyrai kalba apie didelius egzaminus, pasipasakokim, kaip sekėsi mums. Lietuvių jau turėtumėt žinot? Kaip anglų, rusų, vokiečių? Pralindo fūra jums? ;)

Man lietuvių sakyčiau labai gerai - 9. Rytoj nešiu prašymą pažiūrėti darbą, įdomu ar vieno balo trūko iki 10 ar daugiau ir šiaip kur privėliau klaidų. Va su matematika sunkiau, nors visąlaik buvau labai geras matematikas, tačiau sugebėjau susikirst. Susikirtau ant vėliavėlių (mastelis ir brėžinys sutrikdė, nors uždavinys elementarus) ir fūros, kur iš vis supratau, kad tik reikia su funkcija, o anais metais pas mus buvo ne matematika, o zoo sodas, dėl to visą laiką šypsojausi prisimindamas mokytoją. Šiaip jei labai pasiseks gali būti 9 (12 taškų galima prarasti), nes aš tiek ir praradau regis, tačiau už vėliavėlių perimetrą, kraštines kelis balus galiu įšauti. Jeigu dar kas nematė atsakymų - ČIA.

Anglų rašiau "ant durniaus", nes į žemesnį lygį nekrisiu, o stengtis tingėjau. Rusų parašiau per 20 min (taip, net nebaigiau klausymo), nes nieko nesuprantu šioje kalboje (kaip ir dauguma, beje).

Na jei matematikos mokytojas Dievas paglostys - 9 ir 9 bus labai labai labai gerai. Laikom špygas ;)

Unbroken

• nMo nariai
26
Not so happy - lietuvių 8. Ir nereikia tokio š kaip "8 geras pažymys" ir pan. Tikrai ir galėjau, ir tikėjausi daugiau. Gramatika buvo super (išskyrus kablelius). Rašinys visai neblogai irgi. Va teksto suvokime surinkau vos pusę galimų taškų...

Matematika, na dar nežinau kiek gausiu, bet bus tarp 9-10. Na blogų blogiausia 8, bet pagal atsakymus tai 8 neturėtų būt. Žinau, kad paskutiniame atsakyme neteksiu bent 4 taškų (gal už atsakymą vieną duos ;) ;)), taip pat su porom padalinau iš dviejų (ko nereikėjo, galiu prarast tašką) ir ten kur reikėjo paskaičiuot autobuso kainą, kažkaip žioplai nepadauginau iš dviejų (kelionė truko dvi paras, irgi turėtų numt tašką). Jeigu kitur nepadariau kvailų klaidų, tada gal ir 10 ištempsiu.

Dėl užsienio kalbų, tai mes nerašėm, nes šįmet dar nebuvo privaloma. ;) Betkokiu atveju būtų įdomu pabandyt tas užduotis atlikt.

Tai tiek. :D

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-05-25, 13:26

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-05-24, 19:44, pasakė:

Not so happy - lietuvių 8. Ir nereikia tokio š kaip "8 geras pažymis" ir pan. Tikrai ir galėjau, ir tikėjausi daugiau. Gramatika buvo super (išskyrus kablelius). Rašinys visai neblogai irgi. Va teksto suvokime surinkau vos pusę galimų taškų...

Žinau, kad paskutiniame atsakyme neteksiu bent 4 taškų (gal už atsakymą vieną duos ;) ;)), taip pat su porom padalinau iš dviejų (ko nereikėjo, galiu prarast tašką) ir ten kur reikėjo paskaičiuot autobuso kainą,

O jums davė pažiūrėti darbus lietuvių?
Taško negausi, nors ir atsakymas teisingas, nes parašyta, kad gauni tašką už "GAUTĄ" atsakymą, tai reiškia reikia parodyti.

P.S.: lietuvių visai gerai, 8 geras pažymys ;)

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
matematika 10
lietuviu 7
susimoviau ant rasinio(nors tai mano stiprioji puse),bet visumoj esu patenkintas
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2011-05-24, 19:52, pasakė:

O jums davė pažiūrėti darbus lietuvių?

Taip, davė. Pvz. suvokime buvo taip, kad atsakiau į vieną klausimą "Ne", o kitam reikėjo pagrįsti atsakymą, tai tada automatiškai ir antras uždavinys blogas. Jei ne suvokimas būtų 9...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-05-25, 14:28, pasakė:

Taip, davė. Pvz. suvokime buvo taip, kad atsakiau į vieną klausimą "Ne", o kitam reikėjo pagrįsti atsakymą, tai tada automatiškai ir antras uždavinys blogas. Jei ne suvokimas būtų 9...

O kuris čia ne? Apie išsilavinimo svarbą Petrui?

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2011-05-25, 17:34, pasakė:

O kuris čia ne? Apie išsilavinimo svarbą Petrui?

Jo. :) Net nežinau, man pačiam atrodė, kad jam nėra taip svarbu. :D But I was wrong...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
tas teksto suvokimas buvo kosmosas :) visiskai nesupratau as to kurinio. ir man atrode, kad nereiksmingas. sake mokytoja, kad ir as daugiausiai susikirtau teksto suvokime, bet is kalbejimo turejau max balu, o is rasinio viena taska prarades, tai vis tiek 9 gavau... o matematikos siu metu egzo galima net nelyginti su praeitu... zymiai lengvesnis si karta... nesu geras matematikas, tai kadangi ten jos buvo tikrai mazai, tiesiog reikejo atidziai skaityt uzduotis ir ko jose prasoma, tai sugebejau beveik viska (isskyrus ta autobusa, ar fura ten) gerai atlikt ir gavau 10 :D
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Krč, gavau iš matiekos 7 ir net nesuprantu kaip sugebėjau. Sakė mokytoja, kad žioplų klaidų padariau, nors kai tikrinaus su atsakymais regis viskas gerai. Žiauriai susiparinau, nes matematiką visą laiką jei ne geriausiai tai vienas iš tų geresnių suprantančių klasėje buvau (ir esu, beje), bet sugebėjau kažkaip susikirst. Parašiau raštą, kad parodytų mano darbą, gal leis pasižiūrėt kas per velniava.

Unbroken

• nMo nariai
26
8 matematikos. Buvo keletas nenumatytų kvailų klaidelių. Pvz. kur lentelė buvo su autobusų laikais, tai nepamačiau, kad ten ne pagal išvykimo laiką išdėstytą ir pražiopsojau teisingą atsaakymą. Kaip minėjau, padalinau iš dviejų poras tas, paskutinio nepadariau. Galėjo dar kur pakliūt tokių bug'ų. Nusivyliau žinoma, bet gerai - šioks toks spyris į užpakalį, reiks kiek rimčiau į matkę pradėt žėt, su dabartine mokytoju tai praktiškai neįmanoma buvo, dabar kai skirstys į naujas klases, tai gal ir mokytoja paklius geresnė arba nebus tų, kurie dėję ant matiekos. :)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-05-26, 14:34

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Siaip tikejaus daugiau, bet gerai kaip yra:
Lietuviu 8
Anglu 9
Pagal atsakymus ir sprendimus be vieno balo 10 :) (Kai gausiu atsakyma parasysiu kiek istikruju)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš irgi pagalvojau, kad šis pažymys, kadangi nieko nelemia, tai bus įrodymas, kad reikia stengtis kiekvieną kartą visus metus ir įrodyti, kad tikrai viską moki ir niekur nestringi. Perėjau į gimnaziją ir jau du metai kaip mokytojos kopūstai, tikiuosi kitais metais gauti draugo mokytoją, tas tai rimtas bičas. Trečioj klasėj iš matiekos A lygyje turėsiu 10.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Pamete balus, 8 is matematikos visgi. Nera labai baisu.

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Lietuvių kalba - 9
Matematika - 5 (H) prasilenkęs aš su šiuo dalyku arba su mokytoja prasilenkęs, nes kažkaip jos mokymo metodas nelimpa prie manęs, skirtingai nei su Lietuvių kalba.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0