Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

PUPP

Temoje atsakymų: 73

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nuo rytojaus iki Birželio 16d. prasideda dešimtokų linksmybės - PUPP'ų maratonas. Būtų įdomu padiskutuot su jumis, nes čia 16-mečių yra ne vienas. Taigi, jaudinatės? :lol: Kokio labiausiai laukiat/nelaukiat? Kokią temą rinkotės kalbėjimui? Galėsit beje kas anksti eisit kalbėt, parašyt ryte čia potemes :lol:
Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Labai jau nestresuoju, nesijaudinu labai... Mama daugiau stresuoja nei aš :lol: Laukiu tai matiekos... Matkė - mano "arkliukas", dėl joos išviso nesijaudinu.... Nelaukiu tai lietuvių kalbos žodžiu... Nors mokykloj ten kalbėjom pažymiui praeitų metų potemėm ir nors gavau 10, tačiau ruošiausi galima sakyti 45minutes.... na žiūrėsim kaip bus. Temą rinkausi apie šiuolaikinį pasaulį, mokslo pasiekimus, gerai nebeatsimenu :lol: o kas dėl rytojaus, tai jaučiu biški gali būti problemų su rašiniu ar šeip kvailų/žioplų klaidų (kas man būdinga :))
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
As nuo praeito ketvirtadienio pradejau ta "Maratona".Galiu pasakyti,kad lengviau ir buti negali.Temos nesirinkau,nes laikysiu Lietuviu kaip Valstybine kalba,o ne kaip Gimtaja,nes einu i Vokieciu mokykla ir esu "Vokietis".Biski prisibijau matematikos,nes esu ant matiekos "padejes".Rytoj nieko sunkaus nebus liko tik praeiti matieka,linksmai pasisneketi su mokytojomis 15 diena Lietuviu kalbos egzamine zodziu ir varyti vakare i TUSA!!! :super:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Matematikos labai nelaukiu.. Nieko nesuprantu. Per bandomajį vieno tašku daugiau surinkau negu reikia, kitaip būčiau gaves 3. Lietuvių gramatika ir rašinys - nėra ką veikt, Lietuvių kalbėjimo beleką subazarinsiu, svarbu teigiamą gaut. ;)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-06-08, 14:09

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Lietuviu taip saziningai pasimokiau, vakar daug dalyku ismokau ir pagilinau zinias. Deja turiu problemu su skyryba ir su taisyklingaja kalba dar, bet siaip su gramatika viskas gerai. Rasini irgi manau parasysiu tikrai ne maziau negu 5, vis delto rastingas esu. Nerimo kelia suvokimo testas, na o kalbejimas dar negreit, bet ir su iskalba problemu neturiu.
Matematika tai is vis lengviau buti negali, nebent kalkuliatoriu atims, kuris sprendzia visokias trupmenas ir t.t... nors be tekstines atminties, bet vistiek ateis koks 60 metu tikrintojas, pamanys, kad cia tokio tipo negalima ir atims, nors nesvarbu kad taisykles leidzia ;) vat to as ir bijau

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Galima paklaust, kas tie PUPP'ai? ar čia tik taip vadinasi dabar 10-okų egzai?
Anyway, sėkmės jum, aš kiek pamenu turėjau lietuvių 6, matkės 7 ;) Nors mano kalbėjimas buvo tragiškas, pats iškalbėjau viso labo apie 20 sekundžių, vėliau traukė mokytoja. Kalbėjau kažką apie užterštumą... Rašinys buvo mano stipresnė pusė, nors gramatika irgi nebuvo kažkas baisaus. Nors mano gramatikos žinios žaibiškai pradėjo kilt tik nuo 10kl, pasikeitus mokytojai/-om, nes iki tol buvau "kiauras"... Tiesa, rašyt mokėjau dar gal pusė velnio, bet visos taisyklės "kodėl taip o ne kitaip" man buvo tarsi svetimos planetos kalba...
O su matematika buvo priešingai, gana neblogai mokėjau, kai sprendėm bandomąjį (2000-ų metų davė) tai išprendžiau idealiai. Gaila, kad tas kuris man buvo aktualus, buvo sunkesnis ir sukrapščiau tik 7... Nors pagal bendrą mokyklos lygį tai nebuvo labai prastas rezultatas :)

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-08, 15:51, pasakė:

Galima paklaust, kas tie PUPP'ai? ar čia tik taip vadinasi dabar 10-okų egzai?
Zinau,kad trumpinys skamba gan idiotiskai,bet tai isvertus i normalia kalba ;) yra PAGRINDINIO UGDYMO PASIEKIMU PATIKRINIMAS :)

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Man iš matematikos bandomo buvo 8, bet visi sako, kad bandomi sunkesni būna, tai tikiuos 10 gaut. Nebus bėdų manau. Lietuvių testas nieko tokio, teksto suvokimas gal 6 ištrauksiu, svarbu kažką suvelt, o rašinį rašyt tai žinau kad bus sunkios 2 valandos tos, bet kaip nors. Kalbėjimui rinkausi temą "Mokslo pasiekimai mūsų gyvenime". Bandant kalbėt gavau 8. Norėčiau ir dabar tiek gaut. Gal kas kalbat mano tema? Aš 10:20 einu kalbėt. Gal kas dar ir anksčiau? ;)

Beje, testui lietuvių gerą programą mokytoja davė kartotis/mokintis. LK Žinynas vadinasi. Yra teorijos ir svarbiausia testų. Visai smagu pasitestuot save. Jei reikia, link'as:

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu del matematikos PUPP, tai svarbu viska pasikartoti gerai. Atsimenu as irgi pro bandomuosius lengvai ejau, atrodo viska mokejau, bet vat pasitaike vienas sudetingesnis uzdavinys su erdviniu kunu, susimoviau ir tik 8 gavau, nors tikejausi 10 ;) Nors siaip tai as beveik nieko nesimokiau papildomai, tiesiog ka mokykloje per pamokas pakartojom, tai tas ir gerai buvo, ypac lietuviu as ten nezinau ka mokytis.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Echh.. ;DD Nieko gero tie 10-os egzai ;D pamenu kaip as bijojau preitais metais ju. Kai baigesi galvojau kas cia per nesamone ;D kaip eilinis kontras ir tiek tik viskas oficialu.

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-06-08, 23:35, pasakė:

Echh.. ;DD Nieko gero tie 10-os egzai ;D pamenu kaip as bijojau preitais metais ju. Kai baigesi galvojau kas cia per nesamone ;D kaip eilinis kontras ir tiek tik viskas oficialu.

Pritariu, realiai kiekvienas, turintis semestrų vidurkį 6-7 turi gana nemenką potencialą 8-10 iš visų šitų egzų surinkt, o kad neišlaikyt tai dar kai kur reiktų ir pasistengt(pvz kalbėjime)(nieko neįžeidžiant :mellow: ). Pamenu pas mus gimnazijoje kontroliniai DAUG kartų sunkesni būdavo už šituos "egzus".

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
hm sekmes desimtokai :mellow: beje wakar uzsiemiau kai kuriu 10oku gasdinimu del egzaminu :lol: ganetinai nuotaikinga pramoga pasirode :lol:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
na va grįžau iš pirmojo PUPP, įspūdžiai? Na, lyg kontrolinis darbas, tik kad susidėjo iš rašinio ir gramatikos... Jaučiu žiauriai susivariau teksto suvokime, gramatikoje irgi pasitaikys klaidelių... na bet ką padarysi...
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąŠnypas, 2009-06-09, 13:45, pasakė:

na va grįžau iš pirmojo PUPP, įspūdžiai? Na, lyg kontrolinis darbas, tik kad susidėjo iš rašinio ir gramatikos... Jaučiu žiauriai susivariau teksto suvokime, gramatikoje irgi pasitaikys klaidelių... na bet ką padarysi...

Rašinio temos sunkios pasirodė man..

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2009-06-09, 13:54, pasakė:

Rašinio temos sunkios pasirodė man..

Galetum pasakyt kokios buvo?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Rinkaus pirmąją temą-laišką. Kai per pusvalandį parašiau įžangą, likusi dalis pasirašė irgi per pusvalandį. Lengva tema pasirodė reklamos tos. Tikiuos gerai gan gaut. Antra dalis kiek sunkesnė buvo, ypač suvokime tokie klausimai, kaip tas su šuorais kažkokiais, arba "Kas anot autoriaus yra gyvenimas?" :lol: Gramatika ore, net kalbos kultūra pasirodė stebinamai lengva. Bendrai tikiuos kokio 8 :mellow:
Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
1. Buvo duotos dvi reklamos ir reikėjo parašyti laišką dalykinį tų reklamų kūrėjams
2. Rašinys bendraamžiams tema "žodžio galia"
3. Straipsnis žurnalui apie moralę ar gerą charakterį... ten buvo duota lyg ir schema apie tą moralę
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Rinkausi rasyti rasini, manau visai pagirtinas darbas tik kad pavartojau rasinyje zodi pasikeles, o tas zodis tikriausiai yra netaisyklingas ( suzinojau kitoje testo dalyje taip netyciom :lol: ). Kalbos suvokimas man patiko, nes nereikalavo jokio bendro issilavinimo, nereikejo parasyt nieko ka mokemes, reikejo tik atydziai isiskaityt i teksta ir filosofuojant parasyt ( ka as beje moku gerai :mellow: ). gramatika buvo lengva, galbut kableliu nepadejau kai kuriose vietose teisingai, na ir kalbos kulturos testas toks ganetinai lengvas sakyciau.
Bendrai vertinant, sitie testai kiekvienais metais lengveja. O su matematika atvirksciai kaip atkreipiau demesi. Tad tikiuosi kad sita tendencija nepasiteisins, ir kad penktadieni bus toks pat lengvas kaip 2007 metu :lol:
o su kalbejimu tai as nezinau ko ten reik kad neigiama gaut. Tiktais tie, kurie problemu turi kalbeti jo turbut neislaikytu. As dziaugiuosi, kad nesu vienas is ju. Tad viskas bus gerai

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
egzui buvo duota 2 valandos parasiau per 1.Klausymas isvis Vaiku zaidimas!Negali legviau buti tas Valstybines kalbos egzas :mellow:

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Rašinyje rinkausi trečiąją užduotį, nors dauguma ėmė antrąją, kaip jum teksto suvokimas? Nes man pasirodė sunkus :/ Na o gramatika tai juokų darbas ;D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąseimas2, 2009-06-09, 13:55, pasakė:

Rašinyje rinkausi trečiąją užduotį, nors dauguma ėmė antrąją, kaip jum teksto suvokimas? Nes man pasirodė sunkus :/ Na o gramatika tai juokų darbas ;D
koks kurinys teksto suvokime buvo duotas ?:) gal dar symet ir alegorijos privare i 10oku egzus ? :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Lietuvių iš rašinio 35 galimų taškų surinkau 21. O tai yra tvirtas 6. :)

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąPowis, 2009-06-11, 13:02, pasakė:

Lietuvių iš rašinio 35 galimų taškų surinkau 21. O tai yra tvirtas 6. ;)
o neimanoma niekur internete suzinot rezultatu?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-06-11, 13:20, pasakė:

Nzn, man tai mokytoja pasakė.. ;)

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimądomaz, 2009-06-11, 13:20, pasakė:

Čia yra teksto suvokimo ir testo atsakymai:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0