Suskamba REV Theory-Light it Up, Stai izengia Hedge!Hedge susikaupes,atrodo nori pasakyti mums kazka svarbaus sako BWE J.R Kopija.
Pries pradedant viska noreciau pagerbti karjera baigusi Answer![Publika kiek sutrikusi,kad isgirdo tai is Hedge lupu.Visgi Hedge blogietis]Kodel jus nustebote?Tai ,kad as sakau tiesa ,tai nereiskia ,kad as negaliu pagirti BWE nusipelnusio wrestlerio.Bet reiketu pamineti,kad jis ne tik nusipelne BWE,bet dar buvo vienas Diziausiu Sikniu sitoje kompanijoje!Taip,man nerupi nei jusu zmones nuomone,nei jo nuomone,o jei jam kas nors nepatinka,tegu nesa savo Answriska Pasturgali cia I ringa ir pasako,kas jam nepatinka.Mat uzsimane baigti karjera !![booo]Zinau,kad jis savo siknos cia nenes.Dabar apie reikalus.
As jauciu,kad mane ignoruoja GM,del to ,kad as Hedge tesejau savo pazada,laimejau Inferno matcha,bet GM imeta mane I dar sudetingesni matcha kitai savaitei,negana to ten bus 3 buve oponentai!Kur teisybe?!Nejau as neirodziau,kad galiu laimeti?[Fanai skanduoja Liar,Liar,turbut del to,kad pergale pasiekta Cheatinant]Jus mane vadinate melagiu?Ar as nesakiau J.D,kad jis saugotu savo uznugari?Ar as nesakiau Diablo,kad jis nieko neispes vaidindamas Kietuoli?Ir ar as nenupinninau BWE kofi kingstono?Todel as galiu pasakyti ,kad buvoti visi iki 1 neteisus!Buvote neteisus jus ir jus ir jus ir jus!![rodo I kiek viena arenos puse]Taip as viska padariau,todel eikit jus N***** visi fanai,man jusu nuomone rupi taip pat,kaip kas laimes siu metu stenlio taure NHL!,o kadangi jus esate per durni suprasti tai ,ka as pasakiau,tai sakau,kad man nusisikti ant jusu nuomoneS!!!8 zmoniu matchas,kiek vienas uz save!Taigi J.D neissidurk si karta duodamas man ranka.Ne jau tu is tiesu pamanei,kad as nei is sio nei is to tapsiu tavo draugu?Tada tu LABAI suklydai!!!Linkiu nesuklysti nei tau FnT,nei tau KYO,nei tau Jaged "Razzor" Dwansoon ,kad ir ka tai reiskia,ir tau Undertaker!FnT,tu buvai nusluotas nuo ringo per 1 ar 2 minutes per Inferno,todel tikrai nemanau,kad tu esi vertas mano pagarbos.Todel siulau tau net neausinti burnos,jei isvis cia pasirodysi,ir neaiskinti man ,kad tu esi Former Continent champas!Man tai nerupi.KYO-Vardas skamba bauginanciai,tikiuosi prie BWE tualeto nebus eiles,nes isgirdes si pavadinima antra karta kelnese turinio neislaikysiu.Nors tu ir gali pasigirti pasiekimais,man tai nerupi! Jaged "Razzor" Dwansoon idomu gi kas tu toks busi?...Man neidomu,tu man nekeli jokio pavojaus ,todel uzsikrusk !
The Overtaker-WoW,koks tavo Losing streakas?17-0?Ciuozk is cia!As laukiu Inferno su nerimu,nes nesu uztikrintas savo pergale.As isnaudoju kiek viena proga,todel jeigu man pasitaikys bent viena proga laimeti,as net nelaukes taip ir padarysiu!
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-06-02, 12:41
+20% ispejimo uz 11 taisykles pazeidima.