Ne į temą
| BoXiX, 2009-05-26, 21:26, pasakė:
Ne į temą
| O tu, Walleri, neprisiknisi prie zmoniu? Get a life.. Tik kazkas suklysta, ar siaip susimauna iskart ikisi savo roza ir pradedi pjaut gryba koks jis botas ir etc. Arba pvz. pries metus nicka turejau "Algirduhas", tai yra buvau acc susikures pries 2 metus, bet tu vistiek lyg koks mazvaikis kaskart savo "algirDUHAS".
Ir vis reki ant Lycaz, kad jis tave nervuoja?
Dar beje, vis verki, kad tavo nick`o galunes daug kas nelinksniuoja. Isvada, kad esi susiktas egoistas, taigi man tavo nuomone rupi tiekpat, kiek Azijos oru prognozes.
Suprask! Tu visus zymiai daugiau uzknisi, nei pats Lyncaz |
1. Jei tau mano nuomone nerupi, tai kodel atsakai i si posta? Lyncaz parase man, as atrasiau jam, o tu nei paklaustas, nei ka, parasai man, kad pasakytum, jog tau mano nuomone nieko nereiskia.
2. Tai buvo tavo nick'as ir ne as vienas tave taip vadinau. Tiesiog man tavo buves nick'as labai patiko, ir as ji todel prikaisioju. Ne karto negirdejau prasymo is taves, kad as tave vadinciau "BoXiX".
3. Ir dar del Algirduho citatos - nevaidink nekalto avinelio. As ten tau siaip sau tada neparasiau, pats suspoilinai BWE reza ir uz tai net "sorry" nepasakei. Ar neuzpyktum ant zmogaus uz tai, kad jis tau isdave Ryto ir Zalgirio rungtyniu rezultata, kai pats rungtyniu nematei, bet ruoseisi ziuret pakartojima?
4. Jausk skirtuma tarp skype ir forumo. Jeigu as viena zmogu iskeikiu per skype, tai nera adekvatu iskeikimui forume.
5. Ka turi bendro mano prasymai mane vadinti, taip kaip as noriu, su tuo, apie ka mes dabar kalbam? Velgi kaip ir pirmas punktas - jei as tau taip nepatinku del kazko, tai rasyk arba man asmeniskai, arba eik i angeri, o ne tiesiog vienoj temoj ne is sio, ne is to ateik ir isvardink, kodel manes nekenti.
6. Del egoisto. Pirma, tu manes nepazisti, todel tokios tavo isvados (kuriu negalima vadinti isvadom, nes tai visiskai nesisieja nei su Algirduhu, nei su mano nicko linksniavimu) yra nieko vertos. Antra, zr. 5 punkta. |