Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

REFERENDUMAS

Temoje atsakymų: 54

Apklausa: `MalioK` savivaliavimai (38 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar manote, kad as turiu buti apribuotas savo teisese selti ir linksmintis forume, del to, kad tai propogoja "administracijos pranasuma" pries paprastus narius?

1. Taip, uz apribojimus. Be grey. (20 balsai(-ų) [52.63%])

Balso procentinis santykis: 52.63%

2. Ne, pries apribojimus. Be free. (18 balsai(-ų) [47.37%])

Balso procentinis santykis: 47.37%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Answeris

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nera nieko blogo,kad administratorius daro kazka,kas visiskai neitakoja forumo lankytoju teisiu. Bet taisyklese gali buti irasyta,kad administratorius gali keisti taisykles, ar kartais i jas neatsizvelgti.kitaip tariant,administratorius kartas nuo karto gali palengvinti savo gyvenima tapdamas "melynos spalvos" ir pns. Jei taip butu parasyta prie taisykliu,tai niekam ir jokiu pykciu nekiltu

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Pries apribojimus,uz tai,kad adminai ar super-aktyvus nariai nariai galetu zaist su tais visais dirzais ir statusais.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Reiktų dėl šventos ramybės ir man pasisakyti. Aš balsavau už "b free", nors sutikčiau, kad apklausa kiek įžuloka. Man tikrai netrugdo MalioK išradinėjami diržai, narių grupės ir kita. Tik, reikia paminėt, kad kartais ta riba būna peržengiama. Pavyzdys-Da Wrestler(Nors pats linksmą vakarą tada apturėjau). Dėl taisyklės įvedimo-nematau problemos. Jei tai kažkam padėtų pajausti forumo narių lygybę ir tvarką, prašom. Bendrai esu linkęs į MalioK pusę, nes visai būna smagu pasiskaityt tada jo rašomų šūkių ar ktiokių laimės išreiškimų :) Nereikia čia būt per daug rimtiems ir taip viską sureikšmint. Žinoma, kaip sakiau, yra visokių žmonių, ir dėl jų ta papildoma taisyklė nepakenktų.
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2009-05-23, 10:20, pasakė:

Pavyzdys-Da Wrestler(Nors pats linksmą vakarą tada apturėjau).
As tikios tu cia turejai omenyj, kad as perzengiau riba su saves "uzbaninimu" ir jam "admino" spalvos suteikimo? Nes noriu dar karta visus uztikrinti, kai aistros aprimo, kad as nebuvau DaWrestler - tiesiog patys jo zodziai ir situacija man atrode tokia absurdiska, kad norejau is to ispesti 5 minutes kvailisciu :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-05-23, 12:40, pasakė:

As tikios tu cia turejai omenyj, kad as perzengiau riba su saves "uzbaninimu" ir jam "admino" spalvos suteikimo? Nes noriu dar karta visus uztikrinti, kai aistros aprimo, kad as nebuvau DaWrestler - tiesiog patys jo zodziai ir situacija man atrode tokia absurdiska, kad norejau is to ispesti 5 minutes kvailisciu :)
Nepamenu tiksliai, kas būtent man užkliuvo, bet pamenu, kad geras bardakas dėjosi :( Ir žinau, kad ten ne tu buvai.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0