Bla, 2009-05-20, 22:38, pasakė:
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-20, 22:15
+20% ispejimo uz tai, kad apginei mane be offtopic tag'u;)
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Bla, 2009-05-20, 22:38, pasakė:
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-20, 22:15
+20% ispejimo uz tai, kad apginei mane be offtopic tag'u;)
Lyncaz, 2009-05-20, 21:48, pasakė:
Ne į temą | Cia ,maziukai, as izvelgiu dideli skirtuma. Pardaveja nepasako to, ka nori padaryt. Juk jei pardaveja tau pasakytu - 'Tavo veido israiska mane nervina, nieko as tau neparduosiu, eik is cia', manau tu tikrai taikiai is ten neiseitum, o atitinkamai elgtumeisi. Zodziai kartais labiau istringa atmintyje, nei kazkokie veiksmai. Nes buna tau kazka padaro, na pasinervini kelias dienas, bet veliau pamirsti ir gyveni. O siuo atveju niekas negali irodyti to, kad MK kada nors taip nepasielgs. Daznai sakoma - zodis ne zvirblis, atgal neatskris. |
Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-20, 22:00
Ne į temą | Bla, nezinau is kur tu tikies gauti +5000 ispejimo, nes jei istikruju buvai atidi forume, as nekloju ispejimu sluoлsniu uz keiksmazodziai neprisuotinta kritika. Antras dalykas, su visa pagarba Bottom, Skorpio yra kurkas skirtingu nMo veteranu lygiai. Skorpio istikruju labai pasitikiu - pavyzdziui, sio metu, jis vienintelis moderatorius forume turintis galimybe ispeti narius. Kai jis turejo priejima prie administracijos skilties jis turejo ir balsa ir maloniai padedavo mums tvarkytis forume. Skorpio pats savo metu atsistatidino ir manau jis iki siol supranta, kad gali su manim pasikelbeti del betkokio forumo klausimo. Jis vienas musu, senuku Kas liecia to, kad tureciau buti dekingas musu nariams "nes del ju stengios", tai, tikriausiai vel busiu pasikeles, bet nariai turi uzsitarnauti mano pagarbos. Stengios as ne del musu narius, o stengios del vieno, ar dveju nariu is kokiu dvidesimties esanciu, kurie veliau, mano ir kitu administratoriu informacijos ir darbo deka, isaugs i sekanti Lix, i sekanti Fortaz, sekanti Walleri ir kitus pagal savo zinias, Taigi is esmes as stengios del saves, nes savo darbu is 50 paprastu pilku nariu po metu arba dveju gausiu dar viena man idomu PW/MMA pasnekova arba tiesiog patikima, darbstu ir protigna nari kaip tas pats Skorpio arba Impaler. Tai yra, nesisizeisk, tu pati save pastatei i sia kategorija, is 50 nariu Bla as ir mano kolegos savo darbu pakelsime ant vienos rankos pirstu suskaiciojamus versla/sporta suvokiancius zmones. Beje, mano zodzius tu pacitavai labai teisingai - puikiai jos prisimenu ir pasikartosiu, labai daug nariu forume man yra mazai ko verti ir nedvejosiu ar baninti ji jei jis isivaizdos esa forumo bamba. Retai kada metausi komplimentais, bet kolkas is tos bandos, kuri atkeliavo pas mus is buvusio PWR as matau viena labai man idomu nauja pasnekova - Walleri ir keleta turinciu potenciala, jei nemes domietis PW/MMA (pvz. Bottom, real_deal ir kt. - neisizeiskit tie ka nepaminejau, nes dabar nevardinsiu tuzina nicku;) Taip apt turime keleta tu, kurie gali isipaizyti ateityje i tiesiog idomius pasnekovus ir istikimus nMo'iecius kaip Lyncaz, Valhalas ir kiti (velgi, neisizeiskit, nesiruosiu rasyti saraso). As darau tai del ju, o tokie kaip tu kasmenesi ateina ir dingsta, nepadaridami nei zalos, nei naudos tam kampeliui, kuri jungtines nMo pajegos state 4 metus. Pabaigsiu to, kad, call me a dick, bet nesu niekam nieko skolinga siame forume, isskirus Lix, Fortaz ir Impaler, kuriu balsams, po viso sio referendumo, paklusiu vien is pagarbos jiems, o ne savo noro ir "naujai atrasto" supratimo koks as tarsi buvau pasikeles, Bla |
Ne į temą | As juk dar specialiai pabreziau, kad esi saunus zmogus, bet KARTAIS persistengi. Tai vistiek man ikandi tuo, kad sarkastiskai save vadini pasikelusiu. Bet ne cia esme. Man iskilo toks klausimas. Tai kodel nepadarot koki uzdara kluba tik vip personoms ir negyvenat tada be tu nereikalingu nariu? Butu juk jega, nereiketu banint, nervintis del kazkokiu neisprususiu wrestlingo fanu. Darot labai didele klaida, kad visiskiems nuliams nepadedat tobulet,o dazniausiai juos nusodinat, ispeikiat ir isbaninat. Tai ir lieka mazai nariu. Nors suprantu, kad uzknistu visus mokyt, nes patys turit savu problemu. |
Ne į temą | Aisku, kai banini uz reikala, tai viskas ok, bet tik uz tai, kad tau bloga nuotaika ar uzminei ant kakucio, tai net neturi teises, nes tai tavo asmenynes problemos. |
Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-20, 22:27
Ne į temą | Aisku, vadinsiu save pasikelusiu sarkastiskai, nes jokiu budu pats save tokiu nelaikau ir betkas, kas mane tokiu laiko, paprasciausiai blogai mane pazista Kas liecia uzdara kluba, tai kazkada toki turejome - nMo praejo ta etapa savo gyvenime ir naujas istorijos puslapis apverstas. Be to, mes nesirenkam kazko "auksinio" ir kitus pakrikstijam ismatomis. Tiesiog taip jau iseina, kad tik vienas/du nariai is bandos BTVistu (nemirtingas terminas) istikruju parodos tvirta ilgalaiki susidomejima ir gilinasi i versla - kitiems tai trumpalaikis susidomejimas. Jie prasimusa, uzsitarnauja mano ir kolegu pagarba. Pavyzdziui gincai kurios as turiu su nariais - galvojate as jos pamirstu? ne, su jais igaunu nauja pagarbos laipsni atskiriems nariams (pavzydziui real_deal atveju - jis stengesi;) Suprantu, kad daug kam tai atrodo kaip triuskinimas ir nario sumenkinimas, bet man idomu suzinoti kur nario ribos, kiek jis pasiruoses pasiskaityti ir rasti informacijos, kad nutempti mane iki mano ribu. Tarkim cia krikstijimas. Visi matot kaip as gerbiu Lix ir Fortaz? Ar jus bent isivaizdojate kiek mes turejome gincu su jais? Ar jus bent isivaizdojate kaip as nekenciau Fortaz, kad budamas moderatoriumi siuliau ji uzbaninti? Bet jis neluzo + dar pradejo lauzti mane ir mes nutempeme vienas kiti iki savo ribu. Zodziu, reikia tureti kruva "zaliavu", kad vienas issoktu is tos bandos ir tamptu tikru nMo nariu. Ne mes jos renkame |
Ne į temą | Tu verti mane floodinti be reikalo. Jei atidziau perskaitytum mano postus, pamatytum kad rasiau taip - Nevarbu padare taip jis ar nepadare, bet pasake, automatiskai per aukstai save iskele pries kitus ir kartais zodziai isimena labiau nei veiksmai. |
Ne į temą | Taip, bet gincai irgi turi but su ribomis. Pavyzdziui dabar vykstantis gincas angeryje tarp LR ir Zalgirio fanu jau pereina ribas, o tavo tas issireiskimas irgi perejo jas , nes ir administratoriai turi kazkokias taisykles. Lengva tau gincitis, kai tu gali det warm'us kitiems, o jie tau ne. Duodi viena warm'a , kita ir paluzta zmogus, nebegali daugiau gincitis, nes bijo galutinai buti isbanintas. Tik vienetai nepabijo. Manau jau cia tuscia diskusija. As pasakiau ka manau, o visa kita lieka tavo sazinei. Sekmes toliau priziurint foruma |
Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-20, 22:45
Ne į temą | Bla, 2009-05-20, 23:38, pasakė:
|
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
Ne į temą | Dar vienas klausimas, jau tikrai paskutinis. Kas per taisykle, kad administracija visada teisi? Tai jus niekad neklystat? Geresni ir daug protingesni zmones nei kiti? Sugalvojat tokias taisykles, o veliau tikinat, kad tikrai nesate pasikele ir panaisiai. Tai labai jau veidmainiska, nemanot? As ne karta esu pastebejus tokiu situaciju, kad administratoriai yra suklyde ir pripazine savo klaida, pasitaiso. Tai kaip cia dabar su ta taisykle? Prajuokinot tiesa sakant, teisinguoliai. |
Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-21, 12:02
Ne į temą | Bla, 2009-05-21, 12:55, pasakė: Dar vienas klausimas, jau tikrai paskutinis. Kas per taisykle, kad administracija visada teisi? Tai jus niekad neklystat? Geresni ir daug protingesni zmones nei kiti? Sugalvojat tokias taisykles, o veliau tikinat, kad tikrai nesate pasikele ir panaisiai. Tai labai jau veidmainiska, nemanot? As ne karta esu pastebejus tokiu situaciju, kad administratoriai yra suklyde ir pripazine savo klaida, pasitaiso. Tai kaip cia dabar su ta taisykle? Prajuokinot tiesa sakant, teisinguoliai. Tau ziuriu nesvarbu kiek aiskini, vistiek nesuvoki ribos tarp "galiu padaryti" ir "padarysiu". Jeigu nori, administratorius visada GALI BUTI teisus (aisku neiseinant is sio forumo ribu). Deja, mes esam paveikti zmoniskumo, etiketo ir t.t. ir padare klaidas visada prisipazistame. Mes savo forume galime daryti ka norime |
domaz, 2009-05-21, 18:18, pasakė:
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0