Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

REFERENDUMAS

Temoje atsakymų: 54

Apklausa: `MalioK` savivaliavimai (38 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar manote, kad as turiu buti apribuotas savo teisese selti ir linksmintis forume, del to, kad tai propogoja "administracijos pranasuma" pries paprastus narius?

1. Taip, uz apribojimus. Be grey. (20 balsai(-ų) [52.63%])

Balso procentinis santykis: 52.63%

2. Ne, pries apribojimus. Be free. (18 balsai(-ų) [47.37%])

Balso procentinis santykis: 47.37%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBla, 2009-05-20, 22:38, pasakė:

be sie jo zodziai man istrigo amziams - 'administratorius turi teise isbanint ka nors, tik del to kad jam bloga nuotaika ar jis uzmine ant suns kakucio lauke'.
Gali būti, kad `MK` turės pakankamai kuklumo ir nepasakys to pats (bet jei ne, tai sorry, kad kalbu už kitą), bet žodžiai "turi teisę kaip nors pasielgti" dar nereiškia, kad jis taip ir pasielgs. Ir keturių metų forumo patirtis rodo (už šito fakto teisumą neatsakau :D), kad jis taip nepasielgė, nors galėjo. Taigi čia vyrauja sveiko proto elgesys ir nemanau, kad reiktų teisti žmogų už tai, kad jis kažką GALI padaryti. Maximoj nepatenkinta pardavėja irgi, gali į Tave mesti kiaušinį, bet to nedaro, nes žino pasekmes. Tu daugiau neisi į maximą, arba šiuo atveju į forumą. Bet kol tai neįvyko, Tu gali eiti tiek į maximą, tiek į nmo or nebijoti, kad Tave išbanins dėl to, kad kažkas Klaipėdos mieste nesurinko savo gyvūnėlio "reikaliukų" :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-20, 22:15
+20% ispejimo uz tai, kad apginei mane be offtopic tag'u;)

Nuotrauka

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-20, 21:48, pasakė:

Gali būti, kad `MK` turės pakankamai kuklumo ir nepasakys to pats (bet jei ne, tai sorry, kad kalbu už kitą), bet žodžiai "turi teisę kaip nors pasielgti" dar nereiškia, kad jis taip ir pasielgs. Ir keturių metų forumo patirtis rodo (už šito fakto teisumą neatsakau :D), kad jis taip nepasielgė, nors galėjo. Taigi čia vyrauja sveiko proto elgesys ir nemanau, kad reiktų teisti žmogų už tai, kad jis kažką GALI padaryti. Maximoj nepatenkinta pardavėja irgi, gali į Tave mesti kiaušinį, bet to nedaro, nes žino pasekmes. Tu daugiau neisi į maximą, arba šiuo atveju į forumą. Bet kol tai neįvyko, Tu gali eiti tiek į maximą, tiek į nmo or nebijoti, kad Tave išbanins dėl to, kad kažkas Klaipėdos mieste nesurinko savo gyvūnėlio "reikaliukų" :)

Ne į temą
Cia ,maziukai, as izvelgiu dideli skirtuma. Pardaveja nepasako to, ka nori padaryt. Juk jei pardaveja tau pasakytu - 'Tavo veido israiska mane nervina, nieko as tau neparduosiu, eik is cia', manau tu tikrai taikiai is ten neiseitum, o atitinkamai elgtumeisi. Zodziai kartais labiau istringa atmintyje, nei kazkokie veiksmai. Nes buna tau kazka padaro, na pasinervini kelias dienas, bet veliau pamirsti ir gyveni. O siuo atveju niekas negali irodyti to, kad MK kada nors taip nepasielgs. Daznai sakoma - zodis ne zvirblis, atgal neatskris.

Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-20, 22:00

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą
Bla, nezinau is kur tu tikies gauti +5000 ispejimo, nes jei istikruju buvai atidi forume, as nekloju ispejimu sluoлsniu uz keiksmazodziai neprisuotinta kritika. Antras dalykas, su visa pagarba Bottom, Skorpio yra kurkas skirtingu nMo veteranu lygiai. Skorpio istikruju labai pasitikiu - pavyzdziui, sio metu, jis vienintelis moderatorius forume turintis galimybe ispeti narius. Kai jis turejo priejima prie administracijos skilties jis turejo ir balsa ir maloniai padedavo mums tvarkytis forume. Skorpio pats savo metu atsistatidino ir manau jis iki siol supranta, kad gali su manim pasikelbeti del betkokio forumo klausimo. Jis vienas musu, senuku :)
Kas liecia to, kad tureciau buti dekingas musu nariams "nes del ju stengios", tai, tikriausiai vel busiu pasikeles, bet nariai turi uzsitarnauti mano pagarbos. Stengios as ne del musu narius, o stengios del vieno, ar dveju nariu is kokiu dvidesimties esanciu, kurie veliau, mano ir kitu administratoriu informacijos ir darbo deka, isaugs i sekanti Lix, i sekanti Fortaz, sekanti Walleri ir kitus pagal savo zinias, Taigi is esmes as stengios del saves, nes savo darbu is 50 paprastu pilku nariu po metu arba dveju gausiu dar viena man idomu PW/MMA pasnekova arba tiesiog patikima, darbstu ir protigna nari kaip tas pats Skorpio arba Impaler. Tai yra, nesisizeisk, tu pati save pastatei i sia kategorija, is 50 nariu Bla as ir mano kolegos savo darbu pakelsime ant vienos rankos pirstu suskaiciojamus versla/sporta suvokiancius zmones. Beje, mano zodzius tu pacitavai labai teisingai - puikiai jos prisimenu ir pasikartosiu, labai daug nariu forume man yra mazai ko verti ir nedvejosiu ar baninti ji jei jis isivaizdos esa forumo bamba. Retai kada metausi komplimentais, bet kolkas is tos bandos, kuri atkeliavo pas mus is buvusio PWR as matau viena labai man idomu nauja pasnekova - Walleri ir keleta turinciu potenciala, jei nemes domietis PW/MMA (pvz. Bottom, real_deal ir kt. - neisizeiskit tie ka nepaminejau, nes dabar nevardinsiu tuzina nicku;) Taip apt turime keleta tu, kurie gali isipaizyti ateityje i tiesiog idomius pasnekovus ir istikimus nMo'iecius kaip Lyncaz, Valhalas ir kiti (velgi, neisizeiskit, nesiruosiu rasyti saraso). As darau tai del ju, o tokie kaip tu kasmenesi ateina ir dingsta, nepadaridami nei zalos, nei naudos tam kampeliui, kuri jungtines nMo pajegos state 4 metus. Pabaigsiu to, kad, call me a dick, bet nesu niekam nieko skolinga siame forume, isskirus Lix, Fortaz ir Impaler, kuriu balsams, po viso sio referendumo, paklusiu vien is pagarbos jiems, o ne savo noro ir "naujai atrasto" supratimo koks as tarsi buvau pasikeles, Bla :D

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
As juk dar specialiai pabreziau, kad esi saunus zmogus, bet KARTAIS persistengi. Tai vistiek man ikandi tuo, kad sarkastiskai save vadini pasikelusiu. Bet ne cia esme. Man iskilo toks klausimas. Tai kodel nepadarot koki uzdara kluba tik vip personoms ir negyvenat tada be tu nereikalingu nariu? Butu juk jega, nereiketu banint, nervintis del kazkokiu neisprususiu wrestlingo fanu.
Darot labai didele klaida, kad visiskiems nuliams nepadedat tobulet,o dazniausiai juos nusodinat, ispeikiat ir isbaninat. Tai ir lieka mazai nariu. Nors suprantu, kad uzknistu visus mokyt, nes patys turit savu problemu.

Edit :
Ne į temą
Aisku, kai banini uz reikala, tai viskas ok, bet tik uz tai, kad tau bloga nuotaika ar uzminei ant kakucio, tai net neturi teises, nes tai tavo asmenynes problemos.

Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-20, 22:27

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąBla, 2009-05-20, 23:22, pasakė:

Edit :
Ne į temą
Aisku, kai banini uz reikala, tai viskas ok, bet tik uz tai, kad tau bloga nuotaika ar uzminei ant kakucio, tai net neturi teises, nes tai tavo asmenynes problemos.

Parodyk man nors viena nari kuri MK butu isbanines siaip sau..

Siaip daviau zalia sviesa jusu pokstams ,juolab to nusipelnete + kartais man tai pakelia nuotaika , bet tai buna laaabai retai..

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą
Aisku, vadinsiu save pasikelusiu sarkastiskai, nes jokiu budu pats save tokiu nelaikau ir betkas, kas mane tokiu laiko, paprasciausiai blogai mane pazista :D Kas liecia uzdara kluba, tai kazkada toki turejome - nMo praejo ta etapa savo gyvenime ir naujas istorijos puslapis apverstas. Be to, mes nesirenkam kazko "auksinio" ir kitus pakrikstijam ismatomis. Tiesiog taip jau iseina, kad tik vienas/du nariai is bandos BTVistu (nemirtingas terminas) istikruju parodos tvirta ilgalaiki susidomejima ir gilinasi i versla - kitiems tai trumpalaikis susidomejimas. Jie prasimusa, uzsitarnauja mano ir kolegu pagarba. Pavyzdziui gincai kurios as turiu su nariais - galvojate as jos pamirstu? ne, su jais igaunu nauja pagarbos laipsni atskiriems nariams (pavzydziui real_deal atveju - jis stengesi;) Suprantu, kad daug kam tai atrodo kaip triuskinimas ir nario sumenkinimas, bet man idomu suzinoti kur nario ribos, kiek jis pasiruoses pasiskaityti ir rasti informacijos, kad nutempti mane iki mano ribu. Tarkim cia krikstijimas. Visi matot kaip as gerbiu Lix ir Fortaz? Ar jus bent isivaizdojate kiek mes turejome gincu su jais? Ar jus bent isivaizdojate kaip as nekenciau Fortaz, kad budamas moderatoriumi siuliau ji uzbaninti? Bet jis neluzo + dar pradejo lauzti mane ir mes nutempeme vienas kiti iki savo ribu.
Zodziu, reikia tureti kruva "zaliavu", kad vienas issoktu is tos bandos ir tamptu tikru nMo nariu. Ne mes jos renkame :)

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
Tu verti mane floodinti be reikalo. Jei atidziau perskaitytum mano postus, pamatytum kad rasiau taip - Nevarbu padare taip jis ar nepadare, bet pasake, automatiskai per aukstai save iskele pries kitus ir kartais zodziai isimena labiau nei veiksmai.

Edit, to MK :
Ne į temą
Taip, bet gincai irgi turi but su ribomis. Pavyzdziui dabar vykstantis gincas angeryje tarp LR ir Zalgirio fanu jau pereina ribas, o tavo tas issireiskimas irgi perejo jas , nes ir administratoriai turi kazkokias taisykles. Lengva tau gincitis, kai tu gali det warm'us kitiems, o jie tau ne. Duodi viena warm'a , kita ir paluzta zmogus, nebegali daugiau gincitis, nes bijo galutinai buti isbanintas. Tik vienetai nepabijo. Manau jau cia tuscia diskusija. As pasakiau ka manau, o visa kita lieka tavo sazinei. Sekmes toliau priziurint foruma :)

Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-20, 22:45

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąBla, 2009-05-20, 23:38, pasakė:

Ne į temą
Tu verti mane floodinti be reikalo. Jei atidziau perskaitytum mano postus, pamatytum kad rasiau taip - Nevarbu padare taip jis ar nepadare, bet pasake, automatiskai per aukstai save iskele pries kitus ir kartais zodziai isimena labiau nei veiksmai.
As dabar pat galiu sudeginti tavo namus , nuzudyti tave ir dar kitaip isniekinti savo seima , vien del to , kad man siandien bloga nuotaika , arba as uzlipau ant kakucio.. Bet kol as to nepadariau tu nieko negali sakyti.. Nors nesidomiu wrestlingu (trumpalaikis susidomejimas gerbiu MK , vien uz jo zinias , tad vien uz zodzius varyti nereiktu , nes jis to nepadare.. as baigiau

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Siaip, Bla, labai gerai desto mintis. Tik reikia si ta paaiskint:
Kad butent nera noro isteigti VIP klubo. Mano noras yra paruosti zmones buti potencialaus VIP klubos nariais, kurio (klubo) niekad ir nebus.
T.y. dirbame del tu, kurie nori zinoti, nori suprasti, suvokti. Buti smartais.
Jei ikursime vien VIP - nesviesime placios visuomenes.
T.y. mano tikslas siame forume yra perduoti zmonems zinias, ir parodyti tinkama saves tobulinimo kelia. Tai buvo butent XEUS zodziai man cia su trenksmu pasirodzius pries 4 metus :) Todel i save ziuriu kaip i ziniu perteikeja, IWC "destytoja" :D
O kadangi nesuvokciau, jei mano destytojas realiam univere vaiksciotu su supermeno kostiumu, tai nesuprantu ir kaip cia zmones del savo nusipelnymo forumui gali leisti daugiau nei leidziam kitiems :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kagi, tarsiu ir as zodi, tiesa "trumpa". Nes dar smegenys neatveso (siandien diplomini pridaviau).

Esu linkes prijausti MK. Pvz. savo forume vietoje adminu grupes esu diktatoriu grupes narys, keitinejuosi title'us (aisku daug reciau nei MK). Ir niekam tai nekliuna, bent pas manes. Nekliuna man ir cia, visiskai. Nereikia sureiksmint grupes. Zmogus ne forumo skina perdaze ar kokius mass pm pradejo siuntinet su "Cro cop rulz!" ir panasiai.

Taigi savo balsu persveriu rezultata MK naudai siuo metu sekanciai:

Taip, uz apribojimus. Be grey. [ 12 ] [48.00%]
Ne, pries apribojimus. Be free. [ 13 ] [52.00%]

Blogiausiu atveju galima perspet narius, kad kartais pasitaiko 'nestandartiniu' grupiu bei dirzu, ir kad del to nereikia nusimit ar pan. Just my 2 cents siame "uzurpatoriaus" referendume. :) (lol seniai ta uzurpatoriaus termina begirdejau, priverte nusijuokt net :D)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

• Administratoriai
34
Aciu Impaler, nes jau pradejau priprasti prie minties, kad cia as pralaimejau :)
Kagi, Fortai ir Lix, turime 2:2 situacija, o tai reiskia, kad jums neuzteka balsu ivesti taisykle. Adminu skiltyje tu mane buvai paklauses, kaip cia taip, kad su 2-2 lieka mano valia, kai cia yra ligiosios, tai as pasakisiu kodel: cia tu norejau ivesti "pataisa" i taisykles, kur mes labai seniai turejome 21, auksine, taisykle - adminsitraciaj visada teisi. Tos taisykles as sventai laikausi ir, leisk man tau priminti, tu pats savo metu labai ja megdavai. Be to, kas neuzdrausta forumo istatimu, tas yra leista.
Nariu gi balsavimas (referendumas) yra labai artimas, o kadangi tu visada megsti sakyti, kad "elektronine apklausa nieko neverta", o megsti kreipti demesi tik i balsus-post'us, tai as tau net suskaiciavau pasisakiusius (be adminsitracijos):
PRIES MANO LAISVE: real_deal, Mauglis;
UZ MANO LAISVE: Lyncaz, Valhalas, zalgirietiz, Powis, Primusas, Refresh_22#MVP;
Turime 2:6. Na Bla parase, kad nebalsavo, bet jei ja priskirsime i balsavimui, tai 3:6. Gerai, dar zinau, kad Walleris yra pries mane, taigi turime 4:6 potencialiai. Vistiek tai jau nelabai svarbu. Noriu padekuoti visiems uz palaikima. Tema lieka atvira, kad visi mano kritikai turetu podiuma toliau pasisakyti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Labai idomu, kad visu pirma balsavimas jau nutrauktas, ir pool yra ikeltas (sprendziant is tavo post'o) tik ant durniaus :D Nes butent pool'as rodo tau nepalankius rezultatus.
Nematau sitame normalaus pagrindimo, ypac todel, kad pateikti post'ai balsavusiu nieko nekeicia - t.y. i ju argumentus tu neatsizvelgi, o vis tiek ziuri kaip i paprasta vote'a.
Anyway, i sprendima as ziuriu kaip i praradima, nes yra zmones, kuriems "dzin" ka tu darai, yra kuriems tai nepatinka, ir esi tu - kuris to nori.
Gaunasi, kad atmetus tuos, kuriems dzin, turime kad del vieno laimes turesim daugiau nelaimingu nei vienas :D
Cia telieka tik pacituot daina, kurios tu sau sioje vietoje netaikai, "kas man is tos laimes ir is tos garbes, jei as vienas dziaugsiuos o simtai liudes" :)
Aisku cia ne simtai, ir ne garbe, bet esme manau panasi :D

p.s. man visumoj nelabai patinka, kad viskas suvesta i personalija - as norejau i tai paziureti globaliau - t.y. kad butu tikslus atsakymas, kada kas ka gali daryt, o kada - ne. Deja, aiskiam taisykliu pateikimui, kuris padetu isvengti potencialiu konfliktiniu situaciju, mes matyt dar nepribrendome. Gaila.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Nepradek cia veidmainiauti, Fortai :) Tu visada buvai tas, kas pabrezdavo mano kuriamuose balsavimuose, kad poll'ai tau nieko nereiskia ir tik rasytas nario zodis skaiciojasi. As tau paskaiciavau jos, o poll'a pats zinai, kad galima irasyti nors ir 100 balsu adminui paredagavus - tiesiog as visada pasitikejau tau, Impaler ir Lix ir manau jus pasitikit man, todel niekad nekritikavau poll'u kaip tu :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tai tada reikejo neapgaudinet zmoniu, o kurt paprasta tema, ir paprasyt pasisakyt, informuojant kad skaiciuosis tik rasytiniai balsai :)
Nepriklausomai nuo to, kaip dariau as praeityje :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne į temą
Dar vienas klausimas, jau tikrai paskutinis. Kas per taisykle, kad administracija visada teisi? Tai jus niekad neklystat? :) Geresni ir daug protingesni zmones nei kiti? :D Sugalvojat tokias taisykles, o veliau tikinat, kad tikrai nesate pasikele ir panaisiai. Tai labai jau veidmainiska, nemanot? As ne karta esu pastebejus tokiu situaciju, kad administratoriai yra suklyde ir pripazine savo klaida, pasitaiso. Tai kaip cia dabar su ta taisykle? :D Prajuokinot tiesa sakant, teisinguoliai.

Šį pranešimą redagavo Bla: 2009-05-21, 12:02

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą

Rodyti pranešimąBla, 2009-05-21, 12:55, pasakė:

Dar vienas klausimas, jau tikrai paskutinis. Kas per taisykle, kad administracija visada teisi? Tai jus niekad neklystat? :) Geresni ir daug protingesni zmones nei kiti? :D Sugalvojat tokias taisykles, o veliau tikinat, kad tikrai nesate pasikele ir panaisiai. Tai labai jau veidmainiska, nemanot? As ne karta esu pastebejus tokiu situaciju, kad administratoriai yra suklyde ir pripazine savo klaida, pasitaiso. Tai kaip cia dabar su ta taisykle? :D Prajuokinot tiesa sakant, teisinguoliai.

Tau ziuriu nesvarbu kiek aiskini, vistiek nesuvoki ribos tarp "galiu padaryti" ir "padarysiu". Jeigu nori, administratorius visada GALI BUTI teisus (aisku neiseinant is sio forumo ribu). Deja, mes esam paveikti zmoniskumo, etiketo ir t.t. ir padare klaidas visada prisipazistame. Mes savo forume galime daryti ka norime :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
as linkstu i Forto puse :) man asmeniskai visiskai dzin ka Maliok daro su dirzais ir taip toliau, bet... pati ideja darau ka noriu man nepatinka (nors manes ir neliecia), mano manymu taisykles turi galioti visiems, paiimkim paprasta modeli prezidentas, - taip tai zmogus su isskirtinemis galiomis, BET taip pat jam galioja ir istatymai (siam atvejui galima sakyti forumo taisykles), trumpai tariant ir zvelgiant i ideologine puse taisykles turi galioti visiems, ju nepaisymas priveda prie betvarkes :D Sutinku su Fortaz ir sakau kad gali but siokiu tokiu issisokimu, bet turi buti konkreciai apibreztos ju ribos.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Prezidentas yra isrenkamas zmoniu. Tai yra schema tokai: yra zmoniu grupe => jie "pagimdo" sau vada. Cia gi, forume, ispradziu atsiranda "vadas", kuris ikuria foruma, o po to atsiranda zmoniu grupe. Dar kitaip tariant, prezidentas skolingas savo tautai uz pasitikejima ir isrinkima daryri sprendimus ju vardu, o mes (as, Fortaz, Lix ir Imapler), megstu tai kartuoti, NIEKAM nieko neskolingi. Mes cia darom darba, mes negauname atliginimo (po savo "kadencijos" nepasilieku sau przidento rezidencijos), o nariai cia ateina ir turi galimybe pasiskaityti ir pasinauduoti to kas jiems suteikta uz dyka. Kai kurie dar speja pasmirdeti savo nepasitenkinimais ir pritenzijomis.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tu teisus, bet as ziuriu altruistiskiau.
Kaip Bla sake, be visu kitu (tame tarpe ir smirdaliu), musu idirbis neturi prasmes.

Nuotrauka
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Neturiu jokiu nusiskundimu kai adminai kazka padaro. Tie dirzai, rangai man apskritai nieko nesako. Taciau linkeciau kartais nusileisti ant zemes MK, nes jau toks pasikeles esi su savo tariamu admino statuso pranasumu pries kitus, kad koktu ziureti. Tipo: "niekas nesako, kad cia demokratija". "As turiu juoda dirza, cia as esu pats tobuliausias narys forume, nes esu adminas, o kitu baltadirziai yra neverti nieko".
Nereikia cia jokiu draudimu, taisykliu apribojimu. Tiesiog linkiu ne kaip narys adminui, o kaip zmogus zmogui vengti tokiu savybiu kaip arogancija, pasiputimas.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-21, 18:18, pasakė:

Tipo: "niekas nesako, kad cia demokratija". "As turiu juoda dirza, cia as esu pats tobuliausias narys forume, nes esu adminas, o kitu baltadirziai yra neverti nieko".
Pirma fraze labai gerai, kad pacitavai, nes kazkaip visoje sioje diskusijoje, pamirsau ja istarti ;) Antra fraze gi ne mano, taigi, kaip savo metu prasiau Lix ir Fortaz - prasau, nekiskite man zodziu i burna, uzdedami "" is savo isgalvotu zodziu krastu. Bet dalinai po ja pasirasau - po ta dalim, kad daug kas forume istikruju man yra "nieko verti". Bet noriu pabrezti, kad tai sakau ivertindamas ju verte man kaip PW/MMA diskusiju pasnekovus arba kaip zmones turincius nuomone sio verslo/sporto klausimais. Ir jei tie nariai mano, kad raso kazka idomaus, tai noriu jums pasakyti, kad gera puse forumo pranesimu prastumiu pro akys automatiskai, tik nes kaip administratorius turiu pareigos jausma perskaityti jusu postus. Jei jus paimat is susukat 20 eiluciu turini, tai nereiskia, kad tai kokybiskas pranesimas - daznai tai buna 20 eiluciu siuksliu, neturinciu nei vienos idomios pastabos arba nuomones. As nezinau kokie tie nariai yra gyvenime - esu tikras, nemazai mano "nieko vertu" nariu PW/MMA diskusijuose yra galbut 20x idomesni zmones nei as, yra kurkas labiau ispruse uz mane, domisi gera muzika, gerai kritikoja kino industrija, yra geri kulinarai, ateityje sukurs milincia ir silta seima ir moka nustatyti laika ant sumauto VCR. But I don't care! Jei kazkas negyveno po akmeniu siame forume, tai turetu zinoti, kad as esu nesveikas PW/MMA gerbejas, as nerd'as, geek'as, pointdexter'is kai reikalas liecia astunkampi narvas arba keturkampi ringa ir siame forume BEVEIK nesilankau "Apie Viska" diskusijuose. Kad padiskutuoti gyvenimo klausimais, apiesavo ateiti, gera filma, isgirsti gera nuomone, isnagrineti grazia mergina ir jos draugu pora arba paprasciausiai apsirukyti ir nuvaryti ir pailseti, as turiu tikrus kasdienius draugus, kurie turi ne nicka, o varda, ne avatara, o veida. Kaip rezultatas, siame forume as vertinau, vertinu ir vertinsiu narius ispradziu pagal ju zinias forumo "sferoje", o tik veliau, jei jau turejau malonuma daugiau su jais pabendrauti, pradedu ivertinti jos kaip patikimus, idomius ir spalvingus personazus :D
-------------------------------------------------------------------------
ISVADA: Arogancija yra vienas dalykas, gerbti savo norus yra kitas dalykas. Daznai gyvenime zmones vercia save bendrauti su jiems nepatinkanciais pazistamais, nes taip "reikia", o kitaip bus "negrazu". Jei man su kazkuo neidomu bendrauti, arba man jis nepatinka, as bandau rasti kelniuose "pora" ir pasakyti jam, kad jis rastu sau naujas ausis. Jei nebendrauju kasdieniniame gvenime su "tusciais" zmonem, tai forume tirkai to daryti nesirosiu. Taigi, taip, daug nariu man cia yra nieko verti. Kitas dalykas, kad as padesiu kiekvienam besikreipianciam i mane su klausimu, nes esu administratorius.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na siaip jau neturiu nieko pries,kad 'MalioK' ar Lix keitineja savo dirzus,grupes ar rangus,be abejo niekas neabejoja ju nuopelnais forumui,taciau visgi esu tokios nuomones,kad jei paprasti nariai negali keisti savo rangu,tai ir adminai neturetu to daryti.Jei taisyklese nera parasyta,kad adminai bet kada gali keisti savo rangus,tai mano nuomone jie ir neturetu to daryti.Kaip jau sakiau man visiskai netrukdo,tai,kad yra keiciamos grupes,taciau megstu kai visi turi tokias pat teises(aisku anot 'MK' cia ne demokratija ir adminai visada teisus)todel balsavau uz,tai,kad butu kazkokie apribojimai.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą
Damn... darbar pats perskaiciau savo parasyta posta. Tikrai nuskambejau kaip a dick ;) Na, gal atsiras zmoniu, kurie surpas, ka norejau pasakyti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Pridedant naujai pasisakiusius prie paties `MK` skaiciavimu jau cia lygybe, o ziurint voting'a netgi i "formalizavimo" nauda.
`MK`, man rodos tu kazkaip vis neisgirsti mano kompromiso - as sutinku, kad tie, kurie idejo daugiausiai darbo forume, nusipelno papildomu "priedu".
Tik formalizuokim tai, ir daugelis sutiks - neabejoju. Nes tada butu normalios taisykles, ir galetum bet kam nepatenkintam del tavo "savivales" pasakyti: zr. 29 taisykle - kai atitiksi ten esancius reikalavimus, galesi ir tu tapti "Paskutines vilties kovotojo team member" grupes nariu :D

Esme, kad dabar dalis balsuoja pries tave yra paprasciausia todel, kad jie nezino, ka galetu padaryt, kad irgi taptu bent 1/5 privilegijuotu kiek tu ;)

Isvardinus, ka uz ka galima igauti, manau nepatenkintu neliks.

Dar trukumas, kad nera adekvaciu "tarpiniu" privilegiju. Yra arba dievai - adminai, arba paprasti useriai. Kurie visada neteisus, nes visada teisus yra adminai :D

p.s. del tavo paskutinio post'o. Kazkuria dalimi pritariu, bet sunku isgryninti kuria :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
I si tavo posta galiu atsakyti tik taip, Fortai ;) - Savo teise buti laisvam as apginiau su adminsitracijos balsavimu (2:2), taigi mane prasau palikti ramybeje, uz ka busiu labai dekingas. Kas neliecia mano teisiu suvarzimo - maloniai isgirdus pasiulimus Adminu skilyje, kol jie neitraukia manes (save jei taip jau labai norite buti sventais - prasom, ribokite), as maloniai aptarsiu su kitais adminais ir, kaip visada, mes ketviriese prabalsosim ir ivesim naujas taisykles, jei tai atrodis logiska. Kolkas as buvau nusistates pries visus tava pasiulimus, nes as buvau ju dalis. Siaip as nesu pries ivesti nauajs privilegijas ir jau seniai norejome prideti nauajs privilegijas pries dirzu spalvu arba uz taskus - tiesiog neturejome geru pasiulimu.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0