Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

REFERENDUMAS

Temoje atsakymų: 54

Apklausa: `MalioK` savivaliavimai (38 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar manote, kad as turiu buti apribuotas savo teisese selti ir linksmintis forume, del to, kad tai propogoja "administracijos pranasuma" pries paprastus narius?

1. Taip, uz apribojimus. Be grey. (20 balsai(-ų) [52.63%])

Balso procentinis santykis: 52.63%

2. Ne, pries apribojimus. Be free. (18 balsai(-ų) [47.37%])

Balso procentinis santykis: 47.37%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Laba diena, gerbiameji nMo nariai :) Atsirado klausimas, kur butu idomu isgisrsti jusu nuomone. Jus galejote pastebeti, kad jau pora dienu as ir Lix turime Mirkomania dirzus ir CRO COP TEAM nariu grupe su zydra spalva - tai yra atributika, su kuria mes norime pagerbti Mirko Filipovic grizima i UFC. Daugumai is jusu tai nieko nesako, nes jus nesidomit MMA, bet, laimei, ne tame esme. Vakar administracijos skiltyje mano kolega, Fortaz, pareiske, kad as perlenkiau lazda su daznais dirzu ir nariu grupiu keitimais arba "savivaliavimu". Jis pasiule apribojimus, kuriems pritare Lix. Kadangi visi forumo sprendimais nMo kampe praeina su adminsitratorius balsu dauguma - as likau mazumoje (2 pries 1), o Impaler kolkas nepasirode pateikti savo balso. Jie pagrindzia savo apribojimus to, kad nariai, matydami mane bekeicianti nariu grupes ir dirzus, tarsi jauciasi "nepilnaverciais", gal nuskriaustais arba neturedami ligiu teisiu ir panasiai. Esu tikras, Fortaz ir Lix dar apsistos sioje temoje, isaiskinti savo pozicija :)
Dabar kodel as nesutinku su jais. As, kaip ir kiti adminsitratoriai, idirbau sau kupra nesant foruma 4+ metu pro saulietas ir tamsias dienas: siandien kasdien surasau RAW, SD!, iMPACT!, ROH, ECW ir PPV rezultatus, rasau MMA naujienas, kuriu ir skaicioju spejimus, kasmenesi surasau visa PW/MMA kalendoriu, filtroju "bazara" forume, savo metu isverciau gera kruvele biografiju, darau IPB backup'us, aukojau pinigus ir t.t. Dabar noriu pabrezti, kad aciu tiems nariams, kurie irgi rase/raso PW naujienas, irgi aukojo forumui duosniai, irgi rase biografijas - tiesiog manau ir jus suprantate, kad adminsitracija tai dare daugiau, ilgiau ir darbo idejo nepaliginamai daug. Tai sakau ne tam, kad gauti kazkoki "aciu" arba "tas `MK` fainas". Nors as esu fainas. Aciu. Tiesiog kai zmogus sutvarko ir grazina savo namus, daro jas jaukesnes - nelaukia is nieko aciu. Ta pati as dariau su savo kolegomis, bet kai idejau ta laika ir darba, noriu ir jaustis kaip namie. Noriu tureti laisve ir valia, kuria, mano nuomone, as uzsidirbau. O tai reiskia, noriu kada panorejes, kurti savo nariu grupes, rinktis sau spalva, dirza, rank'a ir t.t. Velniai zino, noriu jei, viena diena panoresiu, sukurti nuosava `MALIOK` TEAM nariu grupe, `MALIOK` skilti ir kad niekas man nereikstu priekaistu. Nesakau, kad butinai rytoj tai planoju daryti, bet esme ta, kad noriu jaustis, kad turiu tam teise ir uz tai neprivalau kazkam atsakyti. Pavyzdziui, jei Fortaz, Impaler ar Lix nusprestu tai padaryti - patikekit, as jiems nieko nepasakisiu. Juk as linksminuos ne kazkieno saskaita - cia ne tokio tipo savivaliavimas, kaip as iskeikiau kazka, neleidziu sau priekaistauti ir bendrauju su visais is aukstai - tie kas cia jau keleta menesiu, zino, kad as prieinamas, maloniai su visais pabendrausiu ir niekad, BE PRIEZASTIES, neuzpulsiu nieko. Tiesiog kartais megstu praskaidrinti pilka forumo kasdienyje ir padaryti sau svente, kai tam yra proga. Argi taip blogai tureti spalvinga adminsitratoriu? Argi geriau jei as buciau sis "primustas" pilkas, pastoviai oranzines spalvos adminas? Fuck no!
Taigi priejau klausimo. Ar jus, nariai, tikrais taip iskaudinti arba jums nemalonu, kad jus negalite keisti grupiu, spalvu ir dirzu, o as sau tiek daug leidziu? Ar tai istikruju taip daug savivaliavimo? :)
P.S. Nors ir idejau balsavima, geriau parasikite kam jus pritariate postais: man, uzurpatoriui, monachui ir totalitarizmo carui, `MalioK` arba gerasidziams Fortui ir Lix, kurie nori, kad administratoriai paklustu bendriems forumo taisyklems, neissikokinetu ir nesavivaliautu.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Pritarsiu gerasirdziams Fortui ir Lix. :) Visgi, kaip pats sakei, sveciams buna maloniau kai namuose viskas tvarkinga.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Tarsi man uzdejus kita dirza ir spalva, tvarka is forumo laikinai issikrausto :) Manau kaip tik nMo forume yra palaikoma labai griezta tvarka.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tik noriu pabrezti, kad as joks ne gerasirdis, is Fortaz'ui pritariu tik is dalies, t.y. as bandau ieskoti kompromiso tarp Fortaz'o ir `MK` poziciju. `MK` prie jokiu kompromisu neina, o Fortaz daugmas sutinka, tai taip ir iseina, kad as tipo pasirinkes puse :)

`MK`, nebandyk priekaistauti nariu nuomonei, nes jie bijos pasireiksti.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Taip parasei, tarsi as isvis i diskusijas nezengiu ir visada "pries banda" administracijos skiltyje. Kai pateikiami, mano nuomone, geri pasiulimai, kurie patobulins foruma, sumenkins nariu teises, sugriestins forumo taisykles ir dar labiau apribos nariu laisve - as esu solidarus :) Tiesiog nemtau pagrindo savo rankomis riboti SAVO teises. It ain't fair!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
`MK` siek tiek perlenke lazda su krastutinumais.
Yra tik "be grey" ir "be free".
As buciau uz punkta "be under f'ing rules".

Ir i si referenduma as paziureciau kaip i tai, ar nariai pritartu tam tikriems taisykliu pakeitimams.

As kaip minejau admin skiltyje, pritariu, kad `MK`, atlikdamas tiek darbo per pvz viena menesi, kiek daugelis neatliko per savo visa "karjera" nMo forume, nusipelno isskirtiniu salygu.

Taciau jos turi buti aiskiai isgrynintos: turi buti aiskiai pasakoma, kur sveciai is `MK` vadinamu "seimininku" gali tiketis akibrokstu (nes seimininkai to nusipelne), o kur tu akibrokstu tikrai nebus.

Konkreciai, as pvz manau, kad galima formuoti nauja taisykle "specialios privilegijos", kurioje isvardintume:
Pvz :
--administracijai patvirtinus progos svarba, tokie ir tokie nariai gali 24 valandom gauti special dirza/ranga.
--5000+post'u gali ta ir ana, gauna privilegijas i ten ir i ten.
--mMo metu apdovanojimuose pirmas vietas laimeje zmones gauna privilegijas i ta ir ana.. (pvz jiems 24 val limitas keiciamas i 48 ir pan).
--gimtadieninkai gali ta ir ana.
--dar tai tokie ir anie gali ta ir ta.
--

Ir t.t.

----------------
Apibendrinimas: as uz "go free by the book", bet ne uz "go free by your self" (arba, krastutinumais snekant, "be grey"). Vien tam, kad nebutu nemaloniai nustebusiu.. :)

Juk, `MK`, forumas ne mums - tau, man, Lix ar Impaler (kad lygintum ji su namais o mus - su seimininkais), forumas svietimo tikslui.

Mes esame is esmes esame ne namo savininkai, bet esame sios "svietimo istaigos" priziuretojai - administruojame, destome, atsakinejame ir pan.

O kaip tu reaguotum, jei univero, kuriame mokaisi, dekanas, kuris ideda ten daugiau darbo nei tu siame forume, viena diena pradetu irgi aiskinti - as idedu daug darbo, ir as noriu but "be free", nafik cia man tu taisykliu laikytis :)

----------

Paprastai kalbant - as noriu kuo labiau eliminuoti punkta "adminai visada teisus", nes tokio pasakymo, kad ir tas pats dekanas niekada nenaudoja. Todel negalime ir mes. Viskas turi buti apibrezta kitomis taisyklemis. Is esmes sios taisykles pateikimas, kaip paaiskinimas, parodo kitu taisykliu trukumus ir taisytinuma.
Prasau `MK` pateikti man ju redakcija, ir as manau jom pritarsiu.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Tegul dekanas daro ka nori, kol tai neliecia manes. Nori apsirengti rauduonu svarku? Prasom. Nori vadinti Superman? Prasom. Nes mano mokslams ir diplomui tai netrukdo, kol jis neprades isbraukineti mane ir grupiokus is sarasu savo valia. O kaip tik tai as ir pabreziu - as darau sau "svente" savo saskaita - pats sukuriu sau norimus dirzus, avatarus, grupes ir kt. Tai uzima laiko, taigi pats savo rankomis kuriu sau sios malonumus. Mano savivaliavimas neperzengia tam tikru ribu - nebaninu nariu, nedesu siaip ispejimu, nezeminu nieko - tai ya, gerbiu kiekvieno nario teises, nustatytos musu taisyklese.
O musu, administracijos, teisiu apribojima nematau reikalingu, kadangi esu isitikines, kad visi keturi esame labai stabilios psichikso ir suvokiame tas RIBAS ir kur jos prasideda. Pavyzdziui man nereikia rasyti, kad negaliu menesio nesiotis "tokio ir tokio" dirzo, nes vistiek as Mirkomania dirzo (kaip vakar rasiau Lix) nesiruosiau nesiotis iki pat UFC 99. Tiesiog, kaip ir betkas kitas, nenoriu kad mane imtu uz galvos ir trintu nuosim i tai ka man glaima ir ko negalima daryti, kai pats, kartu su jumis, sukuriau musu bendravimo aplinka. As vis kartoju, kad noreciau, kad jei man kils noras, sukurti atskira savo nariu grupe, arba skilti - cia kaip iliustracija, kad nenoriu tureti jausmo, kad turiu pries kazka atsiskaityti, nors manau ir as ir JUS suprantate, kad niekad to nepadarisiu, nes mano naturalus kuklumas ir isauklejimas to neleis. As esu nekvailas zmogus ir jauciu normas, tad man nereikia stulpelio zodziu, kad mane kontrolioti - man ne 10-14 metu, kad mano veiksmus priziuretu kiti 20+ metu "dedes", Fortai :) Mes leidziame cia istatimus, reiskia jau esame tikri savo non-bukumu ir teisemis sakyti kam ir kaip elgtis nMo ribuose.
Kitais zodziais, parasau leisti mano isprusimui, intelektui, amziui, patirciai, isauklejimui ir naturaliam kuklumui spresti kas `MalioK` galima i ko jam negalima. Nes, kaip sakiau, jei mano kolegos prabalsos kaip dauguma, as is pagarbos jiems priimsiu ju saligas, bet man bus nemalonu perzengti per save, nes jusu, gerbiameji, niekad to neprasiau daryti :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Esme yra aiskumo isgryninime, ir to pateikime.
Ir jei apklausa butu "ar jums reikia aiskumo", tai butu "1 vs visi kiti" :)
Vien tai, kad siai diskusijaj kilo poreikis irodo, kad nera viskas kaip sviestu patepta mintyje "palikime viska administracijos sveikam protui".
p.s. o visumoj cia ir skiriasi musu nuomones (del dekano konkreciai. As pvz nenoreciau, kad mano dekanas pvz uzsinoretu issimaudyti sudu upeje ir taip ji daranti nufilmuotu BBC, ar kaip Max Mosley sudalyvautu fashistinio-mazochistinio stiliaus lytiniame akte, kuris butu paviesintas :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-05-20, 13:03, pasakė:

O kaip tik tai as ir pabreziu - as darau sau "svente" savo saskaita - pats sukuriu sau norimus dirzus, avatarus, grupes ir kt. Tai uzima laiko, taigi pats savo rankomis kuriu sau sios malonumus. Mano savivaliavimas neperzengia tam tikru ribu - nebaninu nariu, nedesu siaip ispejimu, nezeminu nieko - tai ya, gerbiu kiekvieno nario teises, nustatytos musu taisyklese.
Lygiai tą patį norėjau pasakyti, tik trečiu asmeniu. t.y. kol `MK` neperžengia ribos, tol tegul ir "dažosi" diržus, ar dar kaip nori išsidirbinėja. Be to, dėka gero `MK` jumoro jausmo, daug linksmiau būna šaukykloj ir kitur, kai prasideda inter-admin diskusijos :)
dar kratą įkandant "dėdei" Fortui, paminėsiu, kad visiškas offtopic tag'ų ignoravimas irgi yra šioks toks savęs kėlimo prieš kitus būdas.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Lychaz, primink tai ne tik man, bet ir tam paciam `MK`.
Formuluote "ikasti administratoriui" be problemu galima formuluoti kaip nepagarba administratoriui, pritaikyti reikiama skaiciuka, ir pakelti iki 80% kita skaiciuka, todel ateityje siulyciau vengti :)

O visumoje kalba eina butent apie "ta riba". Taciau ji neformali, ir as ramiai uzsidesiu rytoj pvz zenkliuka "Adolf Hitler team member". Kas nuspres, kad cia jau riba perzengta, m? :) Gal Lyncas pamines? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-05-20, 14:38, pasakė:

Lychaz, primink tai ne tik man, bet ir tam paciam `MK`.
Formuluote "ikasti administratoriui" be problemu galima formuluoti kaip nepagarba administratoriui, pritaikyti reikiama skaiciuka, ir pakelti iki 80% kita skaiciuka, todel ateityje siulyciau vengti ;)

O visumoje kalba eina butent apie "ta riba". Taciau ji neformali, ir as ramiai uzsidesiu rytoj pvz zenkliuka "Adolf Hitler team member". Kas nuspres, kad cia jau riba perzengta, m? :) Gal Lyncas pamines? :)
Ne į temą
Žodį "įkasti" naudoju tik juokais (netgi ironizuodamas savo paties padarytą klaidą)

o su Hitlerio pavyzdžiu, tai klausimas nesunkus, nes tai peržengia taisykles (ne tik nMo), nes nacistinė (kaip ir rasistinė) simbolika yra uždrausta :) (nežinau ar visam pasauly, bet bent jau didžiojo jo dalyje tikrai).
Ko gero, tas pats būtų ir su Osama ir kitais panašiais asmenimis.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą
Tai ne sibolika ;) Tai tik uzrasas :) Skirtingi dalykai.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kas liečia diržus tai MalioK pats tą sistemą įvedė ir ji nėra kažkoks vartotojo protingumo ar dar ko nors matas, kad būtų vos ne "šventvagiška" ne pagal kažkokias aiškiai apibrėžtas taisykles ką nors keisti, tą patį praktiškai galima būtų pasakyti ir apie narių grupes. Nematau aš čia niekur asmeniškai jokių "ribų peržengimų" .

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą
p.s. `MK`, kadangi referendume turi dalyvaut puse balso teise turinciu, tai arba keisk temos pavadinima, arba uzdaryk ja - nemanau, kad 400 zmoniu prabalsuos ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
As labiau pritariu Fortaz nuomonei,bet as cia tik eilinis narys,todel mano balsas kaip ir nieko nereiskia.Nera to vidurinio varianto,kuriame butu ir `MK` ir Fortaz kompromisas ;)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
As jau aiskiai pasakiau, kad sutikciau su `MK` variantu, jei atsirastu jo vadinamas papildomas "zodziu stulpelis" taisyklese.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-05-20, 15:15, pasakė:

p.s. `MK`, kadangi referendume turi dalyvaut puse balso teise turinciu, tai arba keisk temos pavadinima, arba uzdaryk ja - nemanau, kad 400 zmoniu prabalsuos :D
Buk realistas - kasdien forume pastoviai apsilanko apie 75-80 nariu (nMo populiacija;), o 40 per keleta dienu gal dar prabalsos. Visi likuseji nera aktivus... tarkim, "lavonai". Kai salyje gi vyksta politinis referendumas, tu nelauki kol puvantys kunai issakis savo paskutinia valia :)

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Tegu keicia tas grupes ir spalvas ar ka ten, koks skirtumas, zmogus ir tai daug forumui nusipelnes.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Man iškilo kažkokia keista mintis - kaip galima pirkti rangą, taip siūlyčiau pirkti diržus (pvz. kaip Kroatijos vėliavos kuriuos užsidėję 'MalioK' ir Lix - pasakai kokio nori ir padaro - pvz. 2000 taškų) taip pat siūlyčiau, kad už tam tikrą kainą būtų galima ir grupę pakeist. Galėtų burtis PW smark'ų grupelės - galima komandines viktorinas būtų vest forume. Na, čia tokia idėja mano būtų.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Aišku, kad MK to nusipelnes. Balsuoju už - Ne, pries apribojimus. Be free. Tokiom atrakcijom tik pagyvina NMO.

Asmeniškai esu nepatenkintas, tik dėl to kad jeigu esi surinkęs 100% ir dar gauni įspėjimą, imama atiminėti parašytus postus? Tada kam tie postai reikalingi jeigu jie parodo netikslų jų skaičių? Siūlyčiau nuobaudas už prasižengimus daryti su taškais, nors beabejo čia ne man spręst.. Dar supraščiau jeigu atimtų už belekokį floodą. O dabar gavau 20procentų įspėjimo ir -100 postų už tą patį keiksmažodį iš Lix ir Maliok.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-20, 19:15

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
man ner skirtumo daryk ka nori, svarbu kad ispejimu is oro nemetitum. Nori sukurti savo grupe prasom man negaila, nori tureti milijona tasku prasom man negaila. daryk ka nori, svarbu kad tai manes neliestu.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-05-20, 19:16

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-05-20, 20:07, pasakė:

Man iškilo kažkokia keista mintis - kaip galima pirkti rangą, taip siūlyčiau pirkti diržus (pvz. kaip Kroatijos vėliavos kuriuos užsidėję 'MalioK' ir Lix - pasakai kokio nori ir padaro - pvz. 2000 taškų) taip pat siūlyčiau, kad už tam tikrą kainą būtų galima ir grupę pakeist. Galėtų burtis PW smark'ų grupelės - galima komandines viktorinas būtų vest forume. Na, čia tokia idėja mano būtų.
Mes jau ne karta galvojom apie "manual" dirzu dalinima (t.y. rankiniu budu, nesuristu su pranesimu skaiciumi). Deja, Impaler tai nepavyko igyvendinti, todel net man, norint pakeisti dirza, reikai nustatyti su kokiu post'u skaiciumi ji galima gauti ir sau i accounta dapliusuoti kokias 5,000-10,000 pranesimu. Taigi deja. Kas liecia atskiru grupiu kurima - pati ideja labai idomi, bet manau tai tik privestu prie chaoso, nes nariu sarasas butu margas kaip kaledoskopas. Jei pavyzdziui isikurtu net pora grupiu, tai atsirastu vaivorikste. Nemanau, kad tai reikai leisti forume.

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-20, 20:12, pasakė:

Asmeniškai esu nepatenkintas, tik dėl to kad jeigu esi surinkęs 100% ir dar gauni įspėjimą, imama atiminėti parašytus postus? Tada kam tie postai reikalingi jeigu jie parodo netikslų jų skaičių? Siūlyčiau nuobaudas už prasižengimus daryti su taškais, nors beabejo čia ne man spręst.. Dar supraščiau jeigu atimtų už belekokį floodą. O dabar gavau 20procentų įspėjimo ir -100 postų už tą patį keiksmažodį iš Lix ir Maliok.
Na cia geriau nei as iskart baninciau kaip Lix? Nes pradedu gi minusuoti tik kai kazkas nepasirupina savo % ligiu arba nekreipia i tai demesi ir prieina tasko, kur turi 80% su dar viena prazanga. O pats post'u skaicius man nelabai rupi - niekam to nesakiau, bet vienu momentu isvis buvo kilusi mintis isimti post'u skaiciokli is profilio stulpelio, kad jam atstovautu dirzas. Aisku, pergalvojau tai net siuliti adminsitraciaji. Bet to noriu pasakyti, kad man pranesimu minusavimas yra dirzo spalvos manipuliaciju irankis, o ne "relaaus nario aktivumo' rodyklis. Taigi, kiekvienas administratorius pats nsuprendzia ka daryti su 80% turinciu nariu - as neslepiu savo veiksmu: ispradziu -100 postu uz kiekviena prazanga (iki pirmo minusinio skaiciaus), veliau -1,000 tasku u kiekviena razanga (iki minusines reiksmes), o tada jau lemtingi 20%.

P.S. Toliau prasau apie pasiulimus diskutuoti arba Offtopic tag'uose arba, GERIAU, tam tikruose forumo temuose, nes jei offtopic augs, man teks imtis priemoniu. Cia referendumas :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą

Citata

Mes jau ne karta galvojom apie "manual" dirzu dalinima (t.y. rankiniu budu, nesuristu su pranesimu skaiciumi). Deja, Impaler tai nepavyko igyvendinti, todel net man, norint pakeisti dirza, reikai nustatyti su kokiu post'u skaiciumi ji galima gauti ir sau i accounta dapliusuoti kokias 5,000-10,000 pranesimu. Taigi deja. Kas liecia atskiru grupiu kurima - pati ideja labai idomi, bet manau tai tik privestu prie chaoso, nes nariu sarasas butu margas kaip kaledoskopas. Jei pavyzdziui isikurtu net pora grupiu, tai atsirastu vaivorikste. Nemanau, kad tai reikai leisti forume.

Nesakau, kad komandų pavadinimai turėtų būti spalvoti + reikėtų padaryti, kad komandas galėtų kurti tik pvz. nuo 1000 post'ų ir dar būtų atsižvelgiama į nario aktyvumą PW temose. Komandų nebūtų daug + su tom komandom daug ką įdomaus galima sugalvot (kaip jau minėjau - viktorinos, arba taip varžytuvės kokios).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pradesiu nuo to, kad nebalsavau, kadangi esu sio forumo 'lavonas', nesireiskiu niekur beveik ir mano dirzas baltas, o be to dar esu ne vyriskos lyties. Anyway panorau issakyti ka manau (tikiu kad po sito tikrai busiu isbaninta akimirksniu arba man bus uzdeta + 52181 warm'o ir istrintas visu mano postu skaicius, ir atimti taskai, kuriu rodos net neturiu, bet ne tas svarbu). Lankausi cia gan seniai, tikrai, viska stebiu is salies ir kadangi nepriklausau jokioms komandoms (pavyzdziui 'MK rulez' ar 'Fortas rulez') manau mano nuomone bus objektyvi. Tikrai MK yra saunuolis, turiu garbes pastebeti, kad jis labai stengiasi del forumo ir nariu, bet tenka pastebet ir tai, kad jis perzengia kartais ribas. Nepamenu kokioj temoj ir kada, be sie jo zodziai man istrigo amziams - 'administratorius turi teise isbanint ka nors, tik del to kad jam bloga nuotaika ar jis uzmine ant suns kakucio lauke'. Aisku pacitavau tikrai ne zodis zodin, bet kad buvo pasakyta panasiai, tai guldau galva nukirst. Na ir siaip, nesupyk Artiomai, bet tikrai save daznai isaukstini. Tu gal kada atsisesk ir pagalvok, jei nebutu situ zmoniu ar turetum del ko stengtis? Del ko kazka daryt? Manau turi visu pirma tu juos gerbti, kaip tuos , kurie ivertina tas tavo pastangas ir vis dar yra su tavimi siame forume. As labai stebiuosi kai kuriu nariu istverme, nes jei man taip butu padare (kazka ne taip pasako - +20, bando irodyt savo tiesa tai dar + 20, bando priekaistaut dar +20), tikrai buciau spjovus ant tokios administracijos ir forumo linka istrinus is bookmarku. As nieko nesakau, tu tikrai kaip zmogus esi saunus, kiek teko pastebet, bet prisi'stop'ink retkarciais. Jeigu tu idejes daug pastangu gali keistis ten sau kazka, kodel kiti negali? As nekalbu pavyzdziui apie tokius kaip as, lavonus, bet Bottom pavyzdziui arba Scorpio, tokie senesni nariai, kurie yra nusipelne to vien tik todel, kad tiek metu yra cia, palaiko forumo gyvybe ir panasiai.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-20, 21:45
+20% ispejimo uz offtopic tag'u trukuma.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-05-20, 20:36, pasakė:

Ne į temą

Nesakau, kad komandų pavadinimai turėtų būti spalvoti + reikėtų padaryti, kad komandas galėtų kurti tik pvz. nuo 1000 post'ų ir dar būtų atsižvelgiama į nario aktyvumą PW temose. Komandų nebūtų daug + su tom komandom daug ką įdomaus galima sugalvot (kaip jau minėjau - viktorinos, arba taip varžytuvės kokios).

Ne į temą
Jo, o po to komandos galėtų sudaryti klanus, gildijas ir kovoti su gildijomis iš užsienio forumų O.o Čia tau ne MMORPG koks :) O viktorinų ir varžytuvių, jei turi noro, laiko ir iniciatyvos niekas rengti nedraudžia.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0