Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Lrytas LKL čempionai..

Temoje atsakymų: 125

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąDizzee, 2009-05-20, 16:01, pasakė:

O man įdomu, kaip tu susilaikytum, kai tave mato didelė dalis Lietuvos, ir girdisi skanduotė, pajuokianti tave: "RYŽAS PYDARAS!!!"

Nu as nesu ryzas tai man nesakytu ;) O del to, kad jam skandavo matyt buvo uz ka

EDIT: Fortai atsakyciau tuo paciu, taciau nemes pirmi ant miesto, o jus pradejot pirmi varyt. Beto dar karta pakartosiu, ryzas nieko gero komandoje nenuveike, Eidsonui galit dekot.

Adminai raukit sita tema, nes cia daeisim iki 100 puslapiu.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-05-20, 15:26

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
mane tai ziauriai nervina tiek Rytas Ultras, tiek greendead, ar kiti visi kaimieciai nesvarbu ar uz ryta ar uz zalgiri serga, kurie savo tas skanduotes sako. Atsimenu, sedziu eurocup rungtynese arenoj, pries Kalise, ir kazkokie ( is kauno turbut) sako: VIENS DU TRYS, ISPANAI BYBYS!!! vienu zodziu draugai atsisuka ir sako: Patylekit, cia ne kaunas ;)

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-20, 15:26

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Tai kad jusu vadinamas "ryzas" paskutinese rungtynese buvo beveik svarbiausias ryto zaidejas ;)

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-20, 16:26, pasakė:

mane tai ziauriai nervina tiek Rytas Ultras, tiek greendead, ar kiti visi kaimieciai nesvarbu ar uz ryta ar uz zalgiri serga, kurie savo tas skanduotes sako. Atsimenu, sedziu eurocup rungtynese arenoj, pries Kalise, ir kazkokie ( is kauno turbut) sako: VIENS DU TRYS, ISPANAI BYBYS!!! vienu zodziu draugai atsisuka ir sako: Patylekit, cia ne kaunas ;)

Oho, gera čia, labai juokinga.Ilgai nakti nemiegojai kol sugalvojai? Na, o tas Forto pasakymas, kad Woodsas provokavo lryto sirgalius tai irgi :) Juokiaus ilgai... Pažiūrėt negalima jau net? :) Krč.. Juokingi yra Lryto sirgaliai, sirkit ir toliau už savo RAUDONA ŠŪDA.Seniau būdavau gan ramus šia tema, bet dabar tiesiog nervai liejasi..

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne vien zvilgsnis, o visa povyza esme.
Man tik idomu, kokio sudinumo turi but Zalgiris, kad gavo nuo sudu, m, fanatix? ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Viena sezona gavom tada kai neturejom neivieno uzseniecio, o tris patvarkem ;) Ot tai pasigyret.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-20, 17:02, pasakė:

Viena sezona gavom tada kai neturejom neivieno uzseniecio, o tris patvarkem ;) Ot tai pasigyret.
Patys kalti. Lietuvos Rytas buvo dvigubai mazesnio biudzeto komanda, ir vietoj to kad islaudziautu, labai tvarkingai isnaudojo biudzeta ir delto dabar laimi. Jeigu Zalgiris butu nepirkes visokiu Vardu, Deanu, Woodsu, nebutu pasilike Collinsu, Brownu, tai gal irgi butu geroje formoje.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-20, 17:02, pasakė:

Viena sezona gavom tada kai neturejom neivieno uzseniecio, o tris patvarkem :) Ot tai pasigyret.
Na jusu toks pasirinkimas buvo - zaist be uzsienieciu. Nesvarbu ar norom, ar nenorom, bet pats Zalgiris taip pasirinko..
Pasirinko, ir gavo net nuo sudu ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-05-20, 17:10, pasakė:

Na jusu toks pasirinkimas buvo - zaist be uzsienieciu. Nesvarbu ar norom, ar nenorom, bet pats Zalgiris taip pasirinko..
Pasirinko, ir gavo net nuo sudu ;)

Čia nebuvo mūsų pasirinkimas, netekom Woodso ir Browno vien dėl sušiktos valdybos. Bet kadangi Žalgiris turėjo labai didelių finansinių problemų akivaizdu, kad dėl to ir laimėjot, galit pasidžiaugt šiais metais. Kitais metai net neabejoju, kad Žalgiriukas atsigaus ir RYTAS bus eilinį kartą padaRYTAS.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne nu kaip vadyba rinko, taip ir surinko..
Kaip surinko, taip ir suzaide..
Nebent cia utopine ideja, kad valdyba nera komandos dalis, m? :)

O kadangi taip yra, tai cia ir yra Zalgirio sudinumas - kokia cia komanda, jei turi finansiniu sunkumu? Sudas cia, ne komanda ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-20, 16:26, pasakė:

mane tai ziauriai nervina tiek Rytas Ultras, tiek greendead, ar kiti visi kaimieciai nesvarbu ar uz ryta ar uz zalgiri serga, kurie savo tas skanduotes sako. Atsimenu, sedziu eurocup rungtynese arenoj, pries Kalise, ir kazkokie ( is kauno turbut) sako: VIENS DU TRYS, ISPANAI BYBYS!!! vienu zodziu draugai atsisuka ir sako: Patylekit, cia ne kaunas :)

-10. Vienas iš žemiausio lygio komentarų.

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-20, 13:32, pasakė:

Nifiga cia ne zavackas provokavo. Jo nervai neislaike, kai ji eme metyt monetom, alumi, ir neistvere ir parode. Afekto busena. Ir as jo tikrai nekaltinu kad visus tuos dauno sindromu sergancius kauniecius pavadino meslo kruva. Jau tokie debilai, kad geda.

Ir dar vienas. Tau gal galvą skauda?

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-20, 13:46, pasakė:

Ot nx gerai butu, kad ta Zavacka nx diskvalifikuotu is LKL 2 sezonam zinotu blt gaidys. Eidsonas kita sezona iseis ir rytas beks i krumus.

Aha, Refresh style. Atsigauk.

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-05-20, 13:47, pasakė:

Na, kad Zavacko nervai neislaike, tai as ji suprantu, taciau gal nereiktu perdet su tais "dauno sindromais". Ka jis padare blogai, tai kad taip pasake apie visa Kauna, kai turejo tai pasakyti tik apie GD. Juk neapsidziaugtum, jei pvz Maciulis, sumustas Ultru, meslo kruva pavadintu visa Vilniu.

Kitaip tariant - pilnai pateisinu ryzo fuck'o parodyma, bet nepateisinu "melso kruvos" pasakymo. Ar tie galvijai, vadinantys priesininko komandos zaidejus pydarais ir metantys i juos daiktus yra meslo kruvos? Hell yeah & even more. Taciau ar visa Kauna verta taip vadinti del keletos desimciu aborigenu? Nemanau.

Vou, vou, vou. Ramiau. Čia kas tau pasakė, kad GD mėtė? Ar pagal tave visa E tribūna yra GD? ;) Dauguma daiktų skriejo iš šono, kur susirinkę paprasti žmonės. GD stovi viduryje ir iš ten aš nemačiau žiebtuvėlių krušos. Aišku metė kokie penki, bet sakyti, kad GD yra šūdų krūva, nes jų tribūnoje kažkas siautėja tai yra daugiau nei durna. Beje, "Ryžas pydaras" skanduotės inciatorius ne iš GD taipogi.

Ir tie patys Ryto fanai skanduoja "Žalia Kurva", "Kaunas ne miestas", todėl tau tada reikia pripažinti, kad galvijai ir vieni, ir kiti, o ne tik priešininkų komandos fanai.

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-05-20, 14:12, pasakė:

Kad ir kokie mes esam durni, vistiek 2x protingesni uz zalgirio fanus :).

Na sprendžiant iš tavo posto, tai tu už mane protingesnis kokius 10x, o ne 2. Einšteinas atsirado.

Rodyti pranešimąDizzee, 2009-05-20, 14:44, pasakė:

Kzkas, tas pats Mačiulis yra porą kart, iš pirmo žvilgsnio, nešvaraus kažką padaręs. Pavyzdžiui kaip Eurolygoj prieš Maccabi žaidė ir ar tai Eliyahu ar Casspi nukalė...

:D Jei būtų nukalęs, tai jis būtų ant žemės ir pasilikęs. Mačiulis bėgo į savo aikštės pusę ir tiesiog pastūmė priešininką, o jis ten jau plojosi kaip mašina partrenktas. Nepūsk burbulų, prašau.

Rodyti pranešimąLix, 2009-05-20, 15:49, pasakė:

O stai ir naujienos :)

http://www.lrytas.lt/-12428202511242161712...nta-2-video.htm

Manau labai teisingai pasielgta, net nera prie ko prisikabinti.

Gal ir teisingai, bet kas čia yra, kai ir taip skolos 25 milijonai :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-05-20, 17:40, pasakė:

Ne nu kaip vadyba rinko, taip ir surinko..
Kaip surinko, taip ir suzaide..
Nebent cia utopine ideja, kad valdyba nera komandos dalis, m? :)

O kadangi taip yra, tai cia ir yra Zalgirio sudinumas - kokia cia komanda, jei turi finansiniu sunkumu? Sudas cia, ne komanda ;)

Kas šūdas, tai tik rytas. Rytas puikiai moka pasinaudot tokiom progom, beabejo tai prideda ir patys kenkdami žalgiriui. - 2005–2006 m. Darjušas gavo trauma ir Žalgiris palūžo, dabar pasinaudojo Žalgirio finansiniu sunkmečiu, pelnyti čempionai buvot tik tada kaip žaidė šiškauskas su macu, o kitamet vėl viskas sustos į savo vietas, ir įveiksim šūdus iš sostinės, bei parodysim savo nugalėtojų mentalitetą.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-20, 17:38

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nuotrauka

Atkreipkit kur zavackas rodo fuck'a... O gi i... Ryto tribuna ;)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-05-20, 18:37, pasakė:

Nuotrauka

Atkreipkit kur zavackas rodo fuck'a... O gi i... Ryto tribuna ;)

Ištrink tu šitą fotkę, negaliu žiūrėt į šitą ryžą snukį.. O nepavydžiu aš jam, pasirašė sau mirties nuosprendį Žalgirio fanų atžvilgiu.

Vo prie to pačio dar ką radau:

Lenkijos krepšinio klubui Vloclaveko "Anwil" atstovaujantis klaipėdietis Donatas Zavackas dėl chuliganiško poelgio aikštelėje diskvalifikuotas dviem mėnesiams, o tai reiškia, kad jam šis sezonas Lenkijoje jau baigėsi. Be to, 24 metų 203 cm ūgio puolėjui skirta 13 tūkst. zlotų (apie 9 tūkst. 400 litų) bauda. Incidentas įvyko sekmadienį Vloclaveke per pusfinalio serijos tarp "Anwil" ir Sopoto "Prokom Trefl" ekipų ketvirtąsias rungtynes, iki mačo pabaigos likus porai minučių. D. Zavackui nepavyko išgelbėti į užribį lekiančio kamuolio, todėl varžovų treneris Eugeniušas Kijevskis ir žaidėjai neslėpė džiaugsmo dėl artėjančios pergalės. Dėl savo nesėkmės įpykęs lietuvis pastūmė E. Kijevskį, kuris iškart pargriuvo ant grindų. Teisėjams pašalinus D. Zavacką iš aikštelės, jis dar trenkė į grindis plastikinį vandens butelį. Bausmės išvengti lietuviui nepadėjo ir viešas atsiprašymas, kuriame jis apgailestavo dėl incidento, o savo poelgį aiškino rungtynių įtampa bei Sopoto klubo trenerio trukdymu sugriebti kamuolį.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-20, 18:17

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
Powis man kaško visalaika rimtesnis atrodė ;) Ar tu čia taip įjungei durniu ,nes Angeris?

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
powi : Nu , tai man ir nepatinka i ta debila zet , bet kad tas botas i ryto tribuna fakus rodo cia turbut didziausias fail koks gali but
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Kzkas

• nMo nariai
1
Sakot, kad mes negalim su finansais susitvarkyt? Bet kodel viskas prasidejo? Nes snoras nebereme Zalgirio, o zinot kodel nebereme? Nes susiktas lrytas.lt apjuodino zalgiri. Pastoviai tas laikrastis ant zalgirio vare ir kodel? Nes supisti ryto vadovai nori, kad zalgiris bankrutuotu ir ji butu vienintele normali komanda LKL, juk jus zinot, kad zalgiris buvo, yra ir bus geresnis.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-05-20, 18:45, pasakė:

Ne į temą
Powis man kaško visalaika rimtesnis atrodė ;) Ar tu čia taip įjungei durniu ,nes Angeris?

Aišku dėl to, kad angeris, bet nesvarbu kaip tau atrodo, man daug kas čia rimtais prieš tai pasirodė, bet man kaip ir daugeliui "plyšta" nervai, vien dėl to, kad Fortaz dabar pasakė, kad esam šūdina komanda. Man atrodo rakinam šitą temą nes čia visi savo reputacijas prarasim viens kito atžvilgiu galutinai.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-20, 17:59

Nuotrauka

Jeff

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pagal biudžetus taip visą laiką ir turi būt ;)

1.Žalgiris
2.Rytas
3.Šiauliai
4.Nevėžis-Neptūnas

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-20, 18:56, pasakė:

Sakot, kad mes negalim su finansais susitvarkyt? Bet kodel viskas prasidejo? Nes snoras nebereme Zalgirio, o zinot kodel nebereme? Nes susiktas lrytas.lt apjuodino zalgiri. Pastoviai tas laikrastis ant zalgirio vare ir kodel? Nes supisti ryto vadovai nori, kad zalgiris bankrutuotu ir ji butu vienintele normali komanda LKL, juk jus zinot, kad zalgiris buvo, yra ir bus geresnis.

That's what im talking about! Juk jus esat tobuli, o jei tik kas blogai visada kaltinkit kitus. Pathenic...

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-20, 18:58, pasakė:

Man atrodo rakinam šitą temą nes čia visi savo reputacijas prarasim viens kito atžvilgiu galutinai.

Kad jau gal per velu...

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-20, 18:56, pasakė:

Rasai kad neuzmigtum..Tu galvoji jusu skolos prasidejo nuo to , kad rytas pradejo varyt ant Zalgirio? Zalgirio skolos renkasi jau 10 metu ir del to jum tokia finansine padetis.Ir kaltinkit ne Lrytas.lt , o savo pona Navikauska kuris surinko diziausia biudzeta per visa istorija ir susipirko Woods'us , Deanus , Vardas , Brownus neturedamas net viso surinkto biudzeto..

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Nesamone zavackui turejo maziausiai 5k lito baudos duot, kadango jau ne pirmas kartas, kai ryzikas persistengia.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-20, 18:36, pasakė:

Kas šūdas, tai tik rytas. Rytas puikiai moka pasinaudot tokiom progom, beabejo tai prideda ir patys kenkdami žalgiriui. - 2005–2006 m. Darjušas gavo trauma ir Žalgiris palūžo, dabar pasinaudojo Žalgirio finansiniu sunkmečiu, pelnyti čempionai buvot tik tada kaip žaidė šiškauskas su macu, o kitamet vėl viskas sustos į savo vietas, ir įveiksim šūdus iš sostinės, bei parodysim savo nugalėtojų mentalitetą.
Pralaimejimas yra pralaimejimas. Kai Zalgiris laimejo LKL sezona aplosdamas nepilnos sudeties Ryta, Maciulis pasake "cia ju reikalas, ka jie registruoja ir isleidzia, o ka ne".
Labai graziai performuluot galiu: cia Zalgirio reikalas, kam leisti vadovaut komandai ir "sudarinet biudzeta". Taip pat Zalgirio komandos pasirinkimas, ar leist bukagalviam/vagim valdyt komanda, ar ne.

Ir, kaip Maciulis pridure, "pergale yra pergale".

Taigi ismokit pralaimet. Nemaciau padoraus pasveikinimo is jusu puses. Jis laukiamas - ne kaip angeryje, o kaip irodymas, kad esate padorus krepsinio fanai, ir galite pasveikinti su pergale.

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-20, 18:58, pasakė:

Aišku dėl to, kad angeris, bet nesvarbu kaip tau atrodo, man daug kas čia rimtais prieš tai pasirodė, bet man kaip ir daugeliui "plyšta" nervai, vien dėl to, kad Fortaz dabar pasakė, kad esam šūdina komanda. Man atrodo rakinam šitą temą nes čia visi savo reputacijas prarasim viens kito atžvilgiu galutinai.
Sudina del paprasto matematinio principo.
Jei A yra sudas (B fanu teiginys).
O B pralaimi A.
Tai B yra blogiau negu sudas.

Irasome: A=Rytas, B=Zalgiris, ir gauname, kad Zalgiris blogiau uz suda. Ir cia ne mano teiginys, cia jusu+sezono rezultatai.

Jei jau pasaket, kad Rytas sudas, o Rytas nugali Zalgiri.. Tai jus liudniau nei sudas.. Sudiniau negu sudas.. :D Bet cia ne mano teiginys - cia tik logika ir jusu teiginys :)

Pripazinkit, zmogeliukai, kad sunku pripazint paprasta fakta: "Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta".

Tik tiek. Be jokiu verkslenimu, kad paiskejo, jog N metu komandos biudzetus valdes zmogus galu gale nepataisomai viska susiko.. Be jokiu "kita met desit i krumus", ar "be Chuck'o jus niekas". Geresni siemet, ir taskas. Trioxinimai apie kitus metus verti ne daugiau nei offtopic'as wrestlingo skiltyje.

Pasikartokime: "Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta".

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-05-20, 19:51, pasakė:

Nesamone zavackui turejo maziausiai 5k lito baudos duot, kadango jau ne pirmas kartas, kai ryzikas persistengia.
Nagrinejama labai teisiskai - uz konkretu atveji, neziurint jokios nedokumentuotos istorijos. Jei taip rupi, kad Zavacka nubaustu, reikejo organizuot peticija internete po pralosto BBL, kai rode ta pati :D

p.s. ir dar karta, pasikartokime: Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta.

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Pasiskaičius tokių komentarų net bloga darosi :) . Dauguma vaidina protinguolius mėtydami tokias frazes kaip "Ryta loxai, nes laimėjo" ir panašias. Lietuvos Rytas laimėjo paprasčiausiai dėl to, kad jie buvo stipresni - taškas. Kaip kažkas minėjo - "Rytas loxai, pasinaudojo Žalgirio spragomis ir laimėjo". O tai ką Rytui daryt reikėjo? Gal pasidavinėt - į savo kašį pamėtyt? Tada jau būtumėt patenkinti? Nesuprantu jūsų logikos. Taigi, nemanau, kad bereikšmis varymas ant varžovų yra protingas. na, o kalbant apie Zavacko situaciją - aš nesu labai didelis jo mėgėjas, bet jei būčiau jo situacijoj gal pasielgčiau taip pat, jei tokių durnelių atsirastų - tik taip drastiškai kaip "Kaunas - mėšlas!" nesakyčiau. Žinau tik tai, kad netylėčiau. Toji Zavacko frazė "Kaunas - mėšlas" - fail'as. Juk Kaune yra Ryto fanų + nejaugi dėl grupės žmonių reikia keikti visą miestą? Bendrai paėmus tos nuobodos kaip ir pelnytai išėjo.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-05-20, 20:36, pasakė:

Pralaimejimas yra pralaimejimas. Kai Zalgiris laimejo LKL sezona aplosdamas nepilnos sudeties Ryta, Maciulis pasake "cia ju reikalas, ka jie registruoja ir isleidzia, o ka ne".
Labai graziai performuluot galiu: cia Zalgirio reikalas, kam leisti vadovaut komandai ir "sudarinet biudzeta". Taip pat Zalgirio komandos pasirinkimas, ar leist bukagalviam/vagim valdyt komanda, ar ne.

Ir, kaip Maciulis pridure, "pergale yra pergale".

Taigi ismokit pralaimet. Nemaciau padoraus pasveikinimo is jusu puses. Jis laukiamas - ne kaip angeryje, o kaip irodymas, kad esate padorus krepsinio fanai, ir galite pasveikinti su pergale.
Sudina del paprasto matematinio principo.
Jei A yra sudas (B fanu teiginys).
O B pralaimi A.
Tai B yra blogiau negu sudas.

Irasome: A=Rytas, B=Zalgiris, ir gauname, kad Zalgiris blogiau uz suda. Ir cia ne mano teiginys, cia jusu+sezono rezultatai.

Jei jau pasaket, kad Rytas sudas, o Rytas nugali Zalgiri.. Tai jus liudniau nei sudas.. Sudiniau negu sudas.. :D Bet cia ne mano teiginys - cia tik logika ir jusu teiginys :)

Pripazinkit, zmogeliukai, kad sunku pripazint paprasta fakta: "Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta".

Tik tiek. Be jokiu verkslenimu, kad paiskejo, jog N metu komandos biudzetus valdes zmogus galu gale nepataisomai viska susiko.. Be jokiu "kita met desit i krumus", ar "be Chuck'o jus niekas". Geresni siemet, ir taskas. Trioxinimai apie kitus metus verti ne daugiau nei offtopic'as wrestlingo skiltyje.

Pasikartokime: "Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta".
Nagrinejama labai teisiskai - uz konkretu atveji, neziurint jokios nedokumentuotos istorijos. Jei taip rupi, kad Zavacka nubaustu, reikejo organizuot peticija internete po pralosto BBL, kai rode ta pati :D

p.s. ir dar karta, pasikartokime: Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta.

Nu buvo buvo.. O padorūs pasveikinimai buvo shout'e. Čia kaip sakoma jau yra buki ginčai - Post Game.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-20, 19:52

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0