Powis, 2009-05-20, 18:36, pasakė:
Kas šūdas, tai tik rytas. Rytas puikiai moka pasinaudot tokiom progom, beabejo tai prideda ir patys kenkdami žalgiriui. - 2005–2006 m. Darjušas gavo trauma ir Žalgiris palūžo, dabar pasinaudojo Žalgirio finansiniu sunkmečiu, pelnyti čempionai buvot tik tada kaip žaidė šiškauskas su macu, o kitamet vėl viskas sustos į savo vietas, ir įveiksim šūdus iš sostinės, bei parodysim savo nugalėtojų mentalitetą.
Pralaimejimas yra pralaimejimas. Kai Zalgiris laimejo LKL sezona aplosdamas nepilnos sudeties Ryta, Maciulis pasake "cia ju reikalas, ka jie registruoja ir isleidzia, o ka ne".
Labai graziai performuluot galiu: cia Zalgirio reikalas, kam leisti vadovaut komandai ir "sudarinet biudzeta". Taip pat Zalgirio komandos pasirinkimas, ar leist bukagalviam/vagim valdyt komanda, ar ne.
Ir, kaip Maciulis pridure, "pergale yra pergale".
Taigi ismokit pralaimet. Nemaciau padoraus pasveikinimo is jusu puses. Jis laukiamas - ne kaip angeryje, o kaip irodymas, kad esate padorus krepsinio fanai, ir galite pasveikinti su pergale.
Powis, 2009-05-20, 18:58, pasakė:
Aišku dėl to, kad angeris, bet nesvarbu kaip tau atrodo, man daug kas čia rimtais prieš tai pasirodė, bet man kaip ir daugeliui "plyšta" nervai, vien dėl to, kad Fortaz dabar pasakė, kad esam šūdina komanda. Man atrodo rakinam šitą temą nes čia visi savo reputacijas prarasim viens kito atžvilgiu galutinai.
Sudina del paprasto matematinio principo.
Jei A yra sudas (B fanu teiginys).
O B pralaimi A.
Tai B yra blogiau negu sudas.
Irasome: A=Rytas, B=Zalgiris, ir gauname, kad Zalgiris blogiau uz suda. Ir cia ne mano teiginys, cia jusu+sezono rezultatai.
Jei jau pasaket, kad Rytas sudas, o Rytas nugali Zalgiri.. Tai jus liudniau nei sudas.. Sudiniau negu sudas..
Bet cia ne mano teiginys - cia tik logika ir jusu teiginys
Pripazinkit, zmogeliukai, kad sunku pripazint paprasta fakta: "Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta".
Tik tiek. Be jokiu verkslenimu, kad paiskejo, jog N metu komandos biudzetus valdes zmogus galu gale nepataisomai viska susiko.. Be jokiu "kita met desit i krumus", ar "be Chuck'o jus niekas". Geresni siemet, ir taskas. Trioxinimai apie kitus metus verti ne daugiau nei offtopic'as wrestlingo skiltyje.
Pasikartokime: "Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta".
zalgirietiz, 2009-05-20, 19:51, pasakė:
Nesamone zavackui turejo maziausiai 5k lito baudos duot, kadango jau ne pirmas kartas, kai ryzikas persistengia.
Nagrinejama labai teisiskai - uz konkretu atveji, neziurint jokios nedokumentuotos istorijos. Jei taip rupi, kad Zavacka nubaustu, reikejo organizuot peticija internete po pralosto BBL, kai rode ta pati
p.s. ir dar karta, pasikartokime:
Zalgiris siemet buvo blogesne komanda uz Ryta.