Ezzy, 2009-05-20, 13:16, pasakė:
ir tavo manymu turbūt Woodas atliko didesnė provokaciją, ane?
Kaip `MK` pasakytu - nereikia man kisti zodziu i burna
Jie abu provokavo. Ne man spresti apie provokacijos masta, nors mano nuomone gana aiski, panasi kaip kurtinacio - kad Kaune yra kitos taisykles.
Maciulo fak'as atvirkscioje situacijoje zymense nebutu sukeles tokiu problemu kaip sukele Kaune.
Ir priesingai - Woods'o veiksmai po dejimu atvirkscioje situacijoje Kaune sukeltu neispasakyta nepasitenkinimo banga.
domaz, 2009-05-20, 13:32, pasakė:
Nifiga cia ne zavackas provokavo. Jo nervai neislaike, kai ji eme metyt monetom, alumi, ir neistvere ir parode. Afekto busena. Ir as jo tikrai nekaltinu kad visus tuos dauno sindromu sergancius kauniecius pavadino meslo kruva. Jau tokie debilai, kad geda.
Provokavo. Provokavimas yra laikomas provokavimu nesigilinant i priezastis ir paskatas, del kuriu jis kilo. T.y. norejo Zavackas, ar nenorejo, bet provokavo. Kaip provokavo ir Woods'as.
Kzkas, 2009-05-20, 13:46, pasakė:
Ot nx gerai butu, kad ta Zavacka nx diskvalifikuotu is LKL 2 sezonam zinotu blt gaidys. Eidsonas kita sezona iseis ir rytas beks i krumus.
Toks argumentuotas pasisakymas.. Pasakyk nors vieno zaidejo isejima is Ryto, po kurio Rytas dejo i krumus
Kzkas, 2009-05-20, 13:57, pasakė:
Kadangi as kalbu objektyviai, ir reziu ir vieniem ir kitiems, tai prasyciau ir taves istraukti ir pateikti Zalgirio zaideju nesvarius zaidimus. Eurelka (berods cia jau buvo) vs Jomantas, Pack vs estas, Maciulis vs Petravicius is 4 siu metu finalo grajaus, ir t.t. ir pan
BoXiX, 2009-05-20, 14:12, pasakė:
Kad ir kokie mes esam durni, vistiek 2x protingesni uz zalgirio fanus
.
Pasikartosiu - nesileiskime i krepsinio sportaliuksciu forumeliu kliedesiu lygi..