Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Inferno Handicap 1 on 3

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Suskamba Lenny Kravitz – Are you gonna go my way ir pasirodo Jaged Dwansoon. Jis ant rampos dar šiek tiek patauntina ir staiga pradeda bėgti link ringo... Pribėgęs prie ringo išliuožia į jį. Atsistoja ir pradeda kalbėti...
Laikas nepaliaujamai bėga, skuba, kaip Noreika kažkada dainavo, kad jo nesustabdysi... Tačiau kodėl apie jį kalbu? Reikia suprasti, kad nenumaldomai artėja PPV, kuriame spręsis BFZ diržo naujasavininkis, to pačio diržo, kurio amžinasis šeimininkas yra Sheshkius Pyzdeshkius. Ir aš pretenduoju į jį, aš esu nusižiūrėjęs tą diržą. Aš pasiryžęs kautis dėl jo, atiduoti visas jėgas ir pelnytai vadintis čempionu. Jeigu prieš mėnesį būtumėte paklausę, ko aš siekiu, ko tikiuosiu iš BWE, tai matyt būčiau atsakęs tiesiog kovos. Tačiau aš jaučiu, kaip Aukso troškimas ardo mano asmenybę, kaip aukso karštligė keičia mane. Ir aš tai noriu baigti. Aš noriu visam tai padėti tašką. Noriu kad viskas pasibaigtų. Noriu sužinoti, ar aš pajėgus kovoti dėl titulo ir laikyti jį. Na, kad pajėgus kovoti dėl jo žinau, bet ar aš pajėgus laikyti jį, ar aš pasiruošęs turėti jį pažiūrėsim PPV. Nereikia nutrūkti per daug nuo realybės, šią savaitę turėsiu kovą. Kiek nesąžiningą. Juk vienas prieš tris tai ne vienas prieš vieną... Hmmm, nors bendriau pagalvojus, pažiūrėjus į pavardes tai tikrai gaunasi kaip single mačas. Nenoriu nieko įžeisti, gal dabar pasirodžiau kaip kokia nacistinė kiaulė, kuri tikina, kad viską daro gerai ir kuriems nerūpi rezultatai, štai kuo aš lenkiu juos. Taigi gal ir pasirodžiau kaip jie, tačiau ar ne savižudybė stoti ant to kelio, kurio gyvenimas grįstas imtynėmis ir kuris dvi savaites negavo tikro oponento. Būtent todėl aš pasiryžęs ne laimėti, o sutriuškinti net tris žmones. Mano tikslas paprastas – papraščiausiai laimėti kovą, tai yra pasitreniruoti prieš Champions in Danger, ir viskas. Man daugiau nieko nereikia.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0