Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Answer vs. Damane

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Damane, atejes i arena taria:
Sveiki visi. Si penktadieni as, Damane, kaip pralaimetojas pries Adolfa Germana del patekimo i paskutini etapa susikausiu su kitu pralaimejusiu Answer. Busiu atviras, esu tos laidos GM, todel esu paruoses kai ka smagaus visiems. Taip, teisingai supratote, as, padedamas Seskiaus Pyzdeskiaus, kuris kaip jus visi zinote yra Answer priesas ir visada stengsis pakisti jam koja, sugalvojome kelis planus, kaip mum palengvinti sita kova. Tiems kurie nezino, priminsiu, kad as ir Answer turime daug grazios patirties. Visu pirma priminsiu, jog esu grupuotes, kuria sudaro pati galingiausia Lietuvos chebra, Seskius Pyzdeskius, Kokonas Skerdikas, Anzelmute Pyzdekaite ir beabejo as, narys. Todel automatiska kad su Answer labai jau siltai nebendrauju. Antra, Answer buvo mano konkurento Fujin Dembel mokinys. Mes kadaise kovemes vienas pries viena del teises kam priklauso kuri federacija. Laimejau ta kova, bet staiga supratau, kad ta federacija turejo milziniskas skolas ir kol jas padengiau, man reikejo Panevezyje dirbti kebabu kioske, o tai tikrai nera labai malonus uzsiemimas. Gerai, kad mane isgelbejo Seskius Pyzdeskius, kuris suteike finansine parama. Va del to as ir megstu sita zmogu. Na o Answer tiesiog isaugo kitoje kulturoje, su kitomis tradicijomis, vertybemis. Jam tarkime krepsinis reiskia puse jo gyvenimo. Na o man krepsinis yra tik zaidimas, kur kas svarbiau yra kiti dalykai jame, pvz atsidavimas darbui, pasiaukojimas, viltis, tikejimas. Nezinau ar imanoma, jog juodaodis ta suprastu. Gi jie visi sako: "Nebutum baltasis, jei tiek daug nemastytum". Turbut zinot, kad as kai kovoju, tai visada pasakau kam bus skirta atitinkama kova. Praeita savaite norejau vel irodyti Naciam kokie jie blogi yra, taciau kadangi ta diena kaip tik buvo pergales pries visas fasistu kiaules apskritai diena, tai pamaniau " kam cia stengtis, vistiek nevykeliai yra" tad ir pralosiau su tokiu poziuriu. Zinau, zinau. Tai nera pagirtina. Bet jus man pasakykit, negi juodaodis Answer masto kitaip? Va, jis net kalbos neatejo pasakyt dar. Reiskias kad jam jus nerupit. Na o man jus rupit. Tiksliau rupi irodyti, kaip svarbu yra geras nusiteikimas. Va matet, Zalgiris pirmadieni gerai nusiteikes laimejo pries Ryta, na o siandien rytas, nepaisant tokiu sunkiu aplinkybiu sugebejo istraukti tokia fantastiska pergale. Tad sita mano kova ir bus tam, kad irodyciau kaip svarbu nusiteikimas. Ar tai tiesa, pamatysit jau rytoj. Tad varau ruostis kova, iki.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Use the two controls to the left by clicking and dragging to select a color and shade.

Press the Save button below to save your color.