Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Prasymas.

Temoje atsakymų: 2

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Sveiki.As noreciau paprasyti GM, kad jis nukeltu mano ir Answer kova i kita savaite.Man buvo sugedes pc, tai as dabar galeciau greit suvelti belenkokia kalba ir tikriausiai laimeti, bet tai butu nesazininga Answer atzvilgiu...

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Is tikruju pripazinsiu, kad man nebuvo jokiu kliuciu rasyt kalbos. Tiesiog visa diena vakar nebuvau namie, kadangi prasidejo musu draugijos svente tai tikrai neturejau laiko. Bet cia nepaisteisinimas, bet zinoma sutikciau su fnt.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Nepamirškit, kad jūsų kovos laimėtojas susitiks su Rambo - Maniac kovos laimėtoju, taigi jūsų vietoj aš tiesiog savo noru pasitraukčiau iš turnyro, norėdamas apsaugot sveikatą. (Answer gal nieko blogo nebūtų, nes su juo turim bendrą "verslą", bet FnT galėtų užsisakinėt vietą sanatorijoj :D

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0