Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-04-23, 15:03
The1andOnly, 2009-04-23, 15:22, pasakė:
Na man irgi sony gaminiai patikimiausi, bet dar nereiškia kad negali būti geresnių. Man pultelis kaip tik xbox'o patogesnis, ps3 gražiau atrodo nei baltas xbox, bet xbox'ui galima nesunkiai pakeist faceplate ir šonus. Mane sužavėjo xbox;o dashboard. O tas blue-ray grotuvas nėra labai aktualus daiktas lietuvoje. Žmonės vistiek dar DVD perka. Čia mano nuomonė ir porą faktų.
P.S. Dėl žaidimų dydžio argumentas prastas, duosiu pavyzdį: gta4 užima 7gb. Kažkoks rock band dainų papildymas (apie 20 dainų) užima taip pat 7gb, o skirtumą numanot patys.
2009-04-23, 15:15
Citata
Teiginys gal ir teisingas pats nezinau, taciau visiskai logiskas, kadangi iXas dabar vysis jau uz metu ar dvieju Sony gamini. Sony kompanijai nera reikalo kurti savo nauja konsole, kadangi Ps3 ilgai gyvuos ir bus topuose. Kaip jau minejau Ps3 turi labai daug kur dar ishsiplesti. Prisiminkime, kad Ps2 gyvavo septynerius metus. Palyginkime 2000metu Ps2 zaidimus ir 2007metu Ps2 zaidimus. Matome ziauru skirtuma. Atrodo lyg tai butu skirtingos konsoles. Tai pagalvokime kaip atrodys Ps3 zaidimai po 3-4 metu kai jau dabar matome ispudingus rezultatus. Po tam tikro laiko jie bus dar ispudingesni.
Citata
P.S. Dėl žaidimų dydžio argumentas prastas, duosiu pavyzdį: gta4 užima 7gb. Kažkoks rock band dainų papildymas (apie 20 dainų) užima taip pat 7gb, o skirtumą numanot patys.
Nu del Sony produkcijos gi sakiau, kad cia tik man asmeniskai konsolese geriausi. Nekalbu apie visa buiti, taciau butent konsolese man Sony Playstation visada buvo arciausiai sirdies. O jeigu vel lyginant konsoles ir Blue-Ray su DVD gi prie ko tas aktualumas lietuvoje? Kodel visada kishama lietuva cia? As savo ruoztu zaidimus perku is uzsienio. Italijoj pvz metu senumo zaidima gali isigyti uz 10euru. Taip pat kaip jau minejau skirtumas yra didziulis. 25gb lyginant su 7gb. O jeigu dar DoubleSide Blue-Ray tai turime dvigubai daugiau. Filmus is uzsienio taip pat gali pirkti. Anksciau ar veliau Blue-Ray bus paklausiausias rom'as pasaulyje.
O man pavizdys su dydziais yra pats didziausias argumentas, kadangi tu neziurek i kazkokius dainu papildymus. Kaip manai kodel iXas neveza kolkas Metal Gear Solid 4? Gi sitas Ps3 hit'as uzima jeigu neklystu 20gb. Tai viskas aisku kodel jis nepavelka sio zaidimo. Zinoma kazkas buvo kalbeta, kad kurejai sake, kad galetu pavezti, bet kolkas dar to neirode. Ps3 turetojai jau atzaide si zaidima o iXas galbut dar tik tures si geima. Esme, kad kaip jau minejau Ps3 zaidimai ishsiples placiau. Vel anksciau ar veliau Blue-Ray bus pilnai isnaudota kaip ir Ps2 po biskuti pilnai isnaudojo DVD. O iXas zinoma griebsis kazkokiu permainu ir isides Blue-Ray, bet tai jau bus kitos konsoles ir jos kainuos tam tikra kaina.
2009-04-23, 15:18
Kad Metal Gear'o X360 nepaveztu cia labai abejotina, butu idomu pamatyti is kur sia informacija istraukei.
2009-04-23, 15:24
The1andOnly, 2009-04-23, 16:15, pasakė:
O man pavizdys su dydziais yra pats didziausias argumentas, kadangi tu neziurek i kazkokius dainu papildymus. Kaip manai kodel iXas neveza kolkas Metal Gear Solid 4? Gi sitas Ps3 hit'as uzima jeigu neklystu 20gb. Tai viskas aisku kodel jis nepavelka sio zaidimo. Zinoma kazkas buvo kalbeta, kad kurejai sake, kad galetu pavezti, bet kolkas dar to neirode. Ps3 turetojai jau atzaide si zaidima o iXas galbut dar tik tures si geima. Esme, kad kaip jau minejau Ps3 zaidimai ishsiples placiau. Vel anksciau ar veliau Blue-Ray bus pilnai isnaudota kaip ir Ps2 po biskuti pilnai isnaudojo DVD. O iXas zinoma griebsis kazkokiu permainu ir isides Blue-Ray, bet tai jau bus kitos konsoles ir jos kainuos tam tikra kaina.
Filmų iš užsienio lietuviškai nenusipirksi. O lietuvą kišu nes mes abu lietuvoj gyvenam (nebent klystu). Čia tas pats kaip lyginčiau Xbox'o gta4 ir PS3 gta4. Kiek PS3 gta4 užima? 20gb? Nes xbox'o tai 7gb. Bet žaidimas kaip ir tas pats. O dėl eksliuzyvų tai irgi prastas argumentas. Xbox turi 162 ekskliuzyvus, ps3 130. Jei nauji xbox'o žaidimai netilps 7gb diskuose, tai tada nedaris tokios geros grafikos. Bet kadangi mano tv nė pusės xbox'o galimgumo neišnaudoja tai man tai visiškai neaktualu. O kaip pats sakei, čia tik mano nuomonė.
P.S. pamiršai paminėt pagrindinį xbox'o minusą, dažnesni gedimai.
Šį pranešimą redagavo seimas2: 2009-04-23, 15:40
2009-04-23, 20:22
Šnypas, 2009-04-23, 21:09, pasakė:
Bent jau aš tai turėjau net du! ;D Vieną pametė brolis (kas žiauriausia, tai gal su 8-iais žaidimais), o kitą iš draugo nusipirkau papigiai su daug žaidimų ir filmų. Iš esmės tai nepatariu pirkti, nieko man gero labai. Kai buvau jaunesnis tai patiko palošt, bet dabar namie juk yra kompas, PS3, o kelionėse vėlgi naudoju kompiuterį.
2009-04-23, 21:23
Beje blue-ray formatas mirsta (skaiciau cia kazkada senai Stuff zurnale:D). Sis formatas populiarus tik del ps3, nes atskirai blue-ray grotuvu niekas nepereka, beto sako, kad jau greitai bus patobulintas dvd formatas ir jis taps gerokai pranasesnis. Jei neklystu blue-ray zlugimas prognozuojamas 2010-11 metais.
Zaidimai uzsima daugiau vietos ant ps3 ir "netilptu" i xbox dvd+r dl- teiginys yra nesamoningas. Ps3 zaidimai uzsima daugiau vietos tik del to, kad ju niekas necompressina, o necompressina todel, kad tai padaryti yra sudetinga ir to daryti paprasciausiai neapsimoka nes vietos pilna. Tuo tarpu x360 zaidimai yra compressinami, todel uzima tiek nedaug vietos. Taip kad bet kuris ps3 zaidimas tilptu ir veiktu ant x360.
Dabar del originalaus zaidimo vertes. Tai as manau, jog viskas priklauso nuo to koks tavo poziuris. Gal kam nors ir patinka per 3 menesius isbandyti tik 1 zaidima ir labai tuo dziaugiasi zmogus, bet as taip negaleciau. Visu pirma tai jei jau nusiperki originala tai ji ir losi, nesvarbu geras zaidimas, ar blogas, suprantama darai tyrimus ziuri review ir t.t. bet ta pati darau ir as ir daugelis kitu flashintu x360 turetojai, nematau tikslo gadinti dvd del bevercio produkto. Visgi jeigu pasitaiko blogas zaidimas "zala" kuri yra tau padaroma (x360 gameriui) yra daug kartu mazesne negu ps3 savininkui. Net jei po to zaidima keiti, parduodi visa tai uztruka daug laiko ir nervu. Beto as tiesiog privalau isbandyti naujausius zaidimus ta pati vakara kai jie pasirodo, tai padaryti yra paprasta, na o tarkim ps3 turetojas turi laukti kelis menesius kol zaidimas pasirodys lietuvoje arba pirkti is uzsienio, kas irgi uztrunka. Del kainos aisku galima gincytis, bet velgi as turiu 51 xbox zaidima. Tuos zaidimus perejau ir isspaudziau 100% is ju. O tu kuriu neperejau, tai neperejau ne del to kad as nejauciu zaidimo vertes, o del to kad zaidimas buvo paprasciausiai neidomus. Beje tokiu zaidimu, tik keli is tu 51 kuriuos turiu. Atsimenu kai laukiau gta4 ir kai tik ji isirasiau ir idejau i konsole man per nugara nubego siurpuliukai, taip smarkiai laukiau as to zaidimo, o tai nuleme ne zaidimo kaina, ar dezute, o pats zaidimas (na ir jo isreklamavimas ).
Na ir pabaigai noreciau pasakyti kad nesu as ziaurus x360 fanboy. Turiu psp kuris yra nuostabus ir kuri daznai naudoju, taip pat turiu ps2 (vis dar manau kad best game serija yra mgs). O pasirinkau x360 del to, kad tuo metu man x360 atrode gerokai pranasesne konsole. Tikrai nesigailiu pasirinkes x360.
Šį pranešimą redagavo Kakashin: 2009-04-23, 21:30
2009-04-23, 22:20
Citata
Kad Metal Gear'o X360 nepaveztu cia labai abejotina, butu idomu pamatyti is kur sia informacija istraukei.
As kaip fakta sakydamas kad nepaveztu suklydau, bet iXas sito kolkas neturi. Viena geriausiu seriju per visa istorija yra MGS ir tikrai tai turite pripazinti o iXas jos neturi. Ps3 atsirado kiek veliau tad ir hitu turesime veliau daugiau. As kaip jau sakiau zvelgiu kolkas i ateiti. O zaidima tikrai dar nevisi po 20gb uzima. Kiek zinau GTA uzemimas neryskiai skiriasi nuo iXo.
Citata
O lietuvisku filmu man ir nereikia ziureti. Kur perkam DVD lietuvisku ir tai ten neoriginalai buna. Filmu man apskritai nereikia ant ps3. Uztenka isimest i harda ir paziureti paprasta .avi filma. O visa jega konsoles isnaudoti yra butina. As miegamajame net nezaidziu Ps3. Man gaila tos konsoles ziuriu i ekrana ir matau ps2 o stai ant Full HD TV kitas jau reikalas.
Citata
Beje blue-ray formatas mirsta (skaiciau cia kazkada senai Stuff zurnale:D). Sis formatas populiarus tik del ps3, nes atskirai blue-ray grotuvu niekas nepereka, beto sako, kad jau greitai bus patobulintas dvd formatas ir jis taps gerokai pranasesnis. Jei neklystu blue-ray zlugimas prognozuojamas 2010-11 metais.
Zaidimai uzsima daugiau vietos ant ps3 ir "netilptu" i xbox dvd+r dl- teiginys yra nesamoningas. Ps3 zaidimai uzsima daugiau vietos tik del to, kad ju niekas necompressina, o necompressina todel, kad tai padaryti yra sudetinga ir to daryti paprasciausiai neapsimoka nes vietos pilna. Tuo tarpu x360 zaidimai yra compressinami, todel uzima tiek nedaug vietos. Taip kad bet kuris ps3 zaidimas tilptu ir veiktu ant x360.
Dabar del originalaus zaidimo vertes. Tai as manau, jog viskas priklauso nuo to koks tavo poziuris. Gal kam nors ir patinka per 3 menesius isbandyti tik 1 zaidima ir labai tuo dziaugiasi zmogus, bet as taip negaleciau. Visu pirma tai jei jau nusiperki originala tai ji ir losi, nesvarbu geras zaidimas, ar blogas, suprantama darai tyrimus ziuri review ir t.t. bet ta pati darau ir as ir daugelis kitu flashintu x360 turetojai, nematau tikslo gadinti dvd del bevercio produkto. Visgi jeigu pasitaiko blogas zaidimas "zala" kuri yra tau padaroma (x360 gameriui) yra daug kartu mazesne negu ps3 savininkui. Net jei po to zaidima keiti, parduodi visa tai uztruka daug laiko ir nervu. Beto as tiesiog privalau isbandyti naujausius zaidimus ta pati vakara kai jie pasirodo, tai padaryti yra paprasta, na o tarkim ps3 turetojas turi laukti kelis menesius kol zaidimas pasirodys lietuvoje arba pirkti is uzsienio, kas irgi uztrunka. Del kainos aisku galima gincytis, bet velgi as turiu 51 xbox zaidima. Tuos zaidimus perejau ir isspaudziau 100% is ju. O tu kuriu neperejau, tai neperejau ne del to kad as nejauciu zaidimo vertes, o del to kad zaidimas buvo paprasciausiai neidomus. Beje tokiu zaidimu, tik keli is tu 51 kuriuos turiu. Atsimenu kai laukiau gta4 ir kai tik ji isirasiau ir idejau i konsole man per nugara nubego siurpuliukai, taip smarkiai laukiau as to zaidimo, o tai nuleme ne zaidimo kaina, ar dezute, o pats zaidimas (na ir jo isreklamavimas ).
Na ir pabaigai noreciau pasakyti kad nesu as ziaurus x360 fanboy. Turiu psp kuris yra nuostabus ir kuri daznai naudoju, taip pat turiu ps2 (vis dar manau kad best game serija yra mgs). O pasirinkau x360 del to, kad tuo metu man x360 atrode gerokai pranasesne konsole. Tikrai nesigailiu pasirinkes x360.
'Na kiekvienam pagal skoni. As ne vienas kuris pripazysti originalu produkta. Tai nera vien book guide'ai ir grazios dezutes. Tiesiog as labai linkes link originalumo. Jau minejau sioje temoje kad pas mane ir ps1 originalu yra ir ps2 originalu (beje gal kas nori pirkt? ) ir stai ps3 originalai. As du metus ant ps2 zaidziau originalius zaidimus ir vienerius metus zaidziau padishovkes. Man ps2 numenkejo smarkiai. Man ta konsole mano akyse krito lyg SEGA Originalas man nera tam kad pasigirti pries kitus kad as vat zaidziu ta pati zaidima ir brangiau. Tiesiog jeigu man salygos leidzia as tikrai renkuosi originalia preke bent jau kolkas. Kai praeis daugiau metu ir jei bus galimybe gal jau teks vel chipuoti kaip ir ankstesnes konsoles bet dabar nematau reikalo ypac kai to dar nera padaryta. Man turint 51 viena zaidima tikrai nepavyktu nei puse turbut ju ishspaust simtu procentu. Nu tiesiog nebutu laiko ir noro turbut. Ps3 man yra didziule pramoga o kai namuose prie konsoles padetas naujas dar neispakuotas geimas, kuri zinau, kad tuoj uzlosiu tai buna didziausia svente.
2009-04-24, 06:59
The1andOnly, 2009-04-23, 23:20, pasakė:
Tuomet nesuprantu kodėl kaip argumentą naudojai Blue-ray grotuvą.
2009-04-24, 08:23
2009-04-24, 22:03
2009-04-24, 22:26
2009-04-26, 09:08
EDIT: ai čia tipo tas Sign Up for the...? Tada radau, liepė naują software parsisiūst, siunčia Bet dar vis nežinau iš kur demo gaut.
EDIT2: Užsireginau, radau viską. Siunčiuosi. ID - Volkeris
Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-26, 11:58
2009-04-26, 11:55
2009-05-10, 14:16
Tai va, šiandien mano brolio gimtadienis ir jis gavo LAAABAI daug BMS Megapolio dovanų kuponų. Susidaro gera sumelė ir mes dabar galvojam kokių PS3 žaidimų paėmus. Gal kas galėtų patarti? Žaidimus, kurie yra parduodami galite rasti čia. Labai laukiu jūsų patarimų, nes nesinori nusipirkti, o po to nusivilti.
Be to, norime ledo ritulį nusipirkti, bet nežinome, kuri serija geresnė - ar EA Sports, ar 2K9. Gal kas bandėte?
Ačiū labai
2009-05-10, 15:10
2009-05-10, 15:28
Lix, 2009-05-10, 16:10, pasakė:
UFC brolis nenori
2009-05-10, 19:57
Brothers in Arms.
Def Jam.
Formula 1.
Fifa 09.
Fallout 3 (patasa nezinau kaip sitas, bet kiti sako labai geras)
Mirrors Edge.
Praziurejau tris puslapius tai vat siuos siulau. Na aisku galbut lesos ne visus leidzia tai bet kazkuriuos is siu. Is savo turimu ar zaistu zaidimu siulau tikrai:
GTA 4.
Pro Evolution Soccer serijos zaidima koki nors.
NBA 2k serijos zaidima.
Bourne conspiracy
Dark Sector (jei siaubo/fantastiniai patinka)
Kane and Lynch (galesite dviese su broliu lost eidami misijas, labai geras).
Bet seip labai permokate pirkdami lietuvoje, tik aisku jeigu vistek zaidimus gausite nemokamai tai cia tas labai gerai.
2009-05-11, 14:06
SmS, 2009-05-11, 00:00, pasakė:
Dabar brolis žiūrėjo ir rado tą Rock Bandą. Tipo visas komplektas - būgnai, gitara ir mikrafas. Būtų kaip tik visi pinigai. Labai brangu, bet girdėjau, kad nuostabus žaidimas. Ką jūs manote?
Turiu rock band . Tai jei turi su kuo losti, kokiu nors draugu, broli ar sese tai imk, isties puikus zaidimas. Bet vienam nelabai idomu ir greitai nusibosta. Beje puikus uzsiemimas per vakarelius. Taigi jei megsti kompanija - rock band tau
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0