Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
#4
2009-04-22, 15:25
O as asmeniskai labai megstu suktis virtuveje kai netingiu. Vienintelis minusas, kad reikia plauti indus, ar seip pritaskau kur Seip megstu atsidarius saldytuva sugalvot ka nors padaryti. Kai turiu laisvo laiko. Kai bunu vienas namie kepu daznai kiausiniene, taciau tai kiausiniene nebuna paprasta arba kepu kiausinius tiesiog, bet kepu labai ivairiai. Turiu savo labai megstama prieskoni bazilika be kurio nepsieinu. I tuos kepamus kiausinius dedu ivairiausiu dalyku. Nuo cibuliu, cibulaiskiu, mesos, surio, grietines, pomidoru padazo iki ivairiausiu net pupeliu ir pan. Kiekviena kart kazka meginu skirtingai, kad israsti. Gaunasi tikrai skaniai ir vadinu firminiu savo patiekalu butent ta ivairiai keptus kiausinius ar kiausiniene, kad ir kaip ten pavadinsi. Turiu savo firminius sumustinius orkaiteje kuriuos labai dievinu. Seip sakau pas drauge kai bunu kaip pas ja pasilieku pusrycius visada padarau o ji suplauna indus tad taip labai apsimoka, nes man gan patinka. Jeigu nezinociau kur stosiu tai rinkciaus kulinarija butent, taciau jau zinau kokia specialybe noriu ateityje turet tad jau sita lieka palikt kaip namu seimininkui sioki toki hobi. Zinoma turbut kiekviena diena daryti valgyt kaip musu mamoms tikrai uzknistu
#5
2009-04-22, 15:36
Šiaip galiu pasigirti nelabai jau daug kuo . Kaip ir Lyncaz galiu susitept sumuštinį, pasišildyt picą . Na, moku išsivirt makaronus, koldūnus... Ką daugiau? Žuvų pirštelius iškept. Hm... Na, desertą galėčiau įdomų sumąstyt (tik nežinau ar skanų).
#6
2009-04-22, 17:52
Šiaip norėčiau išmokti gerai gaminti mėsinius patiekalus/sriubas ar pnš (mainly todėl, kad mūsų šeimoje praktiškai visų be išimties kulinariniai gebėjimai minimalūs ir pvz dabartiniu metu normalaus maisto mainly gaunu tik universiteto valgykloje ;( ), bet paprastai kitokių prieoritetų atsiranda taip, kad nesigauna prie šito rimtai prisėst. Dabartiniu metu mano kulinariniai gebėjimai(kas liečia patiekalus, kur actually reikia kažkokio individualaus paruošimo, o ne vien užtėkšt ant keptuvės) apsiriboja šaltibarščiais ir keptomis bulvėmis su dešra ;D
#7
2009-04-22, 18:22
megstu daryti beveik visus italiskus patiekalus kept pica irgi labai patinka hmm kas dar aisku "rumuniskos" bulves, ju esme kad jos pjaustytos grezineliais ir mirkytos vandenyje taip krakmolo maziau lieka bulvei. Megstu aisku kept viska ka reikia kept ant griliaus (groteliu), dievinu marinuoti kiaulienos sprandine ir nugarine, ypac kai ja reikia padaryti astriai. Aisku chili sriuba taip pat vienas is mano arkliuku. Poto koldunai su suriu. Isverdi koldunus, kisi i toki puoda(mama kazkoki specialu turi), uzbarstai suriu ir dedi i mikrobange, koldunai ten kazkaip stebuklingai padziuna ir aplimpa suriu ir valgai tokius nuostabiai traskius
#8
2009-04-22, 18:22
Galima sakyt visą gyvenimą buvau tinginys ir dažniausiai net tingėdavau pasišildyt jau padarytą masitą. Bet nuo to laiko, kai pradėjau sportuot, valgymas ir valgio gaminimas man tapo artimesni dalykai. Aišku, kad ir norėčiau, šustrų patiekalų dar nemoku pasidaryt, o tik sau porcijėles sveikas su reikiamom medžiagom. Tai būtų įvairios košės(favoritai: makaronai, avižos ir 5 grūdų)-angliavandeniai mano, arba įvairūs kiaušinių variantai(na ne tiek įvairūs kaip Žygio, nes skubu darydamas)-baltymai. Daugiau, mano laimei yra toks dalykas kaip varškė, konservuotas tunas, kuriuos tereikia mestelt į indą. Iš rimtesnių patiekalų, tai nesenai mamai darant, išanalizavau vištienos krūtinėlės kepsniukų gaminimo ypatumus. Todėl, kad visų pirmą labai kokybiškas valgis gaunasi, ir kad žvėriškai skanu Prie jų dar išsivirus ryžių ir pasidarius padažo(pomodirų padažas+majonezas+česnakas)-priceless. Taip pat mėgstu paeksperimentuot su baltyminiais kokteiliais, kadangi jau dakniso vakarą iš po vakaro valgyt eilinį "varškė+uogienė: Tai kartais kai yra nuotaika išbandau variantų, į kokteilį įterpiant bananų, razinų, riešutų, jogurto, pieno ar dar ko randu po ranka.
#9
2009-04-22, 19:21
tenka kartais pasisukt, dazniausiai megstu patiekalus is kiausiniu kad ir paprastus virtus ar kokius blynus ar omletus, megstu paeksperimentuot su prieskoniais, taip pat labai megstu italiska virtuve, negaleciau be jos gyvent visokiu rusiu pasta's megstu pasiruost, o siaip nemazai moku atlikti darbu virtuveje, visgi mociute kulinare ;]
pilnametis...
#10
2009-04-22, 20:14
Mano kulinariniai sugebejimai pasibaigia ties koldunu isvirimu Gerai kad dar pas tevus gyvenu tai uzvalgau ko nors padoresnio. Neisivaizduoju ka reikes valgyti kai nebegyvensiu su tevais, tai turbut mano meniu bus: koldunai su mesa, koldunai su varske, koldunai su grybais, koldunai su bulvem. Ai dar koldunu sriuba moku, na bet cia talento nereikia, sumeti koldunus i bomzpaku sriuba, va tau ir koldunu sriuba
#11
2009-04-22, 20:47
Aš šiaip labai mėgstu trintis virtuvėj, bet tingiu ;D Šiaip dažnai labai neturiu laiko, todėl negaliu ko nors padaryt, bet kažkada tikrai žadu paekspermentuoti.
Ko gero mano special, tai yra kiaušinienė ar omletas (kaip nori taip vadink). Na esmė yra tame, kad metu viską ką randu ir kas tinka (duonos pvz dar nedrįsau mesti). Atrodo nieko ypatingo, bet! Aš tą kiaušinienę visada darau gerdamas ar ryte po išgertuvių. Atsikelia chebra, o aš jiems jau padaręs valgyt Labai visi laimingi būna.
Dar aišku galiu užsitept sumuštinį, bulvių pakept/pavirt, koldūnų pasidaryt. Čia tokie lengvi, manau kiekvienas gali. Ai, dar mėgstu rasti vištienos šaldytuve ir jos pasikepti su kokiu padažiuku.
Ko gero mano special, tai yra kiaušinienė ar omletas (kaip nori taip vadink). Na esmė yra tame, kad metu viską ką randu ir kas tinka (duonos pvz dar nedrįsau mesti). Atrodo nieko ypatingo, bet! Aš tą kiaušinienę visada darau gerdamas ar ryte po išgertuvių. Atsikelia chebra, o aš jiems jau padaręs valgyt Labai visi laimingi būna.
Dar aišku galiu užsitept sumuštinį, bulvių pakept/pavirt, koldūnų pasidaryt. Čia tokie lengvi, manau kiekvienas gali. Ai, dar mėgstu rasti vištienos šaldytuve ir jos pasikepti su kokiu padažiuku.
#12
2009-04-22, 20:53
Pas mane situacija lygiai ta pati ,kaip pas Bottom. Iš prigimties esu tinginys ir nieko mandro nesugebu pasidaryt. Tiesa ,prieš porą metų buvau sumuštinių specialistas ,įvairiausius darydavaus ,bet ,keičiantis gyvenimo būdui ,veliau jie atkrito. Mano dabartinis valgiaraštis: ryte - angliavandeniai (košės ,kviečių dribsniai) ,pietum beveik visad būna padaryta (dažniausiai sriuba ir koks antras patiekalas) ,o vakare pakapoju liesos varškės su uogiene arba konservuoto tuno su makaronais ir beabėjo nepamirštu kiaušių ,kitaip sakant - štanginės maistas .
#13
2009-04-22, 21:30
Mociute ismokino valgyti gaminti. Galiu bulviu pakept, blynu ivairiu iskepti, sriuba isvirti, misraine padaryti. apie tokius dalykus kaip gatavu koldunu, makaronu idejimas i verdanti puoda net nekalbu. bet siaip valgyti mane uzknisa gaminti, nejauciu as ten pasitenkinimo. Gerimus kokius gaminti tai kitas reikalas
#14
2009-04-22, 21:45
Tai butent apie viska as kalbu. Jei prakalbom apie gerimu gaminima ir desertu tai taip pat man tai labai patinka. Beto as butent nuo ivairiu sulciu spaudimo, ir kokteiliu gaminimo uzsikabinau kulinarija. Nuo viso to priejau prie maisto, nes anksciau maistu apsiimti siek tiek bijojau. O stai pradejau jau pries pora meteliu ivairius kokteilius maisyti. Maisau paprastus gaivius kokteilius, teko ir su alkoholiu geru uzgaminti. Mano vienas megstamiausiu daromu kokteiliu yra gaminamas su "Martini: Rosso". Raudonas Martinis, kuri sumaisyti su daug kuom gali ir labai skanus atsaldytas gaunas gerimas. Darau kokteilius ir ivairiu vaisiu. Tiesiog dedu i aparata juos plaku ar spaudziu. Poto maisau. Su ledais ir pienu taip pat. Kai draugai ateina visada pavaisinu, o jie ivertina.
#15
2009-04-28, 18:39
Ne į temą | Gal žinot koks maistas yra sveikiausias iš greitojo maisto patiekalų(Kebabu,dešrainiu) ,kartais pasitaiko alkis tai norisi užkast. Tai idomu būtų katra geriau rinktis. |
Kalbant apie maista gaminu retai ,bet labai mėgstu gaminti. Paruošiu įvairias mišraines.(Ypač skanią baltą mišrainę) Pietums nemėgstu virt pirktiniu sriubų. Pats pasiimu ir išsiverdu kokios borukėlių sriubos(vėlgi skanesnės nėi valgyklose ar kur kitur išeina) Nesu didelis propaguotojas greito maisto ir valgau tada kai alkis prispiria. Amm...Cepelinus mėgstu na ,bet nedažnai aš juos tevalgau tad daug blogo nepadaro. Traškučių išvis nemėgstu. Na tai tiek
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
#16
2009-04-28, 19:25
As makaronus, farsha noreciau skanei moket pagaminti. Mano mama tai daro itin meistriskai. Kolkas ten dar nelendu. Ka jau moku tai vat nusipirkes plonu picos paplociu gerai ishsikepti pica. Tiesiog fantastika O kadangi esu padazu megejas, tai vat prigalvoju kaip skanu padaza pasidaryt ir ji uzsidejes ant picos gali pirstus nusikramtyt bevalgydamas
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0