Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UWFi Bushido

Temoje atsakymų: 11

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Tikriausiai dar daugelis forumo nariu prisimenate sia shoot wrestlingo promotiona egzistavusi 1991-1996 metais ir manau ne vienas ziuredavote tai per Baltijos televizja. Taigi kurie wrestleriai jums buvo jusu favoritai? Kokie feudai labiausiai patiko? Diskutuokime apie sia lyga ;) Man asmeniskai labiausiai patikdavo Gary Albright, Sakuraba bei Takada. Ko gero labiausiai galvoje istriges feudas yra Takada vs Albright kurio metu jei atmintis neapgauna jie turejo 4 tarpusawio matchus :D

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPaulius, 2009-04-20, 23:20, pasakė:

<...> shoot wrestlingo promotiona <...>
Noriu atkreipti demesi i sia klaidele. Kai kalbate apie UWFi reikai visada pabrezti, jog tai shoot-style professional wrestling. Nes shoot wrestling tai jau grinas menas, kur nera vietos "worked" elementams, iskaitant sutartom baigtim ;)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na UWFi kazkada buvo viena megstamiausiu mano PW organizaciju.Tikrai gana stipriai ji man anksciau patiko,be abejo ryskiausias feud'as buvo Albright/Takada,turiu visus 4 ju tarpusavio match'us+kazkiek tag team match'u kur jie buvo skirtingose barikadu pusese,na praktiskai visi ju tarpusavio match'ai buvo geri.Kas liecia megstamiausius wrestlerius,tai mano favoritai butu Kiyoshi Tamura ir Kazuo Yamazaki.Abu sukurdavo tikrai grazius match'us,dramatiska atmosfera,puikiai sellindavo.Gaila tik,kad Yamazaki taip ir liko ten tinkamai neivertintas.Beje 'MalioK' kas liecia "worked" elementa,tai jis ten buvo.Kiek zinau UWFi nera turejusi nei vienos tikros kovos,nepaisant to,kad ten viskas atrode labai realiai.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-04-21, 21:43, pasakė:

Beje 'MalioK' kas liecia "worked" elementa,tai jis ten buvo.Kiek zinau UWFi nera turejusi nei vienos tikros kovos,nepaisant to,kad ten viskas atrode labai realiai.
Emm... Aciu? :) Siaip as butent tai ir pabreziau savo ankstesniame pranesime, kad tai ne "shoot wrestling", o "shoot-style professional wrestling". Tarsi as siandien pabudau ir pirma karta isgirdau apie UWFi :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-04-21, 21:56, pasakė:

Emm... Aciu? :) Siaip as butent tai ir pabreziau savo ankstesniame pranesime, kad tai ne "shoot wrestling", o "shoot-style professional wrestling". Tarsi as siandien pabudau ir pirma karta isgirdau apie UWFi :)
Taip,atsiprasau mano cia nedemesingumas,dabar tik isigilinau i tai ka parasei,maniau nori pasakyti,kad UWFi ir yra shoot wrestling be jokio "work" .Mano klaida :D

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-04-21, 21:06

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-04-21, 21:43, pasakė:

Na UWFi kazkada buvo viena megstamiausiu mano PW organizaciju.Tikrai gana stipriai ji man anksciau patiko,be abejo ryskiausias feud'as buvo Albright/Takada,turiu visus 4 ju tarpusavio match'us+kazkiek tag team match'u kur jie buvo skirtingose barikadu pusese,na praktiskai visi ju tarpusavio match'ai buvo geri.i.
gal galetum pasidalinti siais macais? imestum i kokia penkta zona ar dar kur nors, atsidekosiu taskais :)
Nesu mates as daug sios federacijos kovu, tik prisimenu takada ir gary albright, ko gero jie ir buvo mano miegiamiausi. Vienintelis dalykas kuris istrigo mano atmintyje buvo tas, kad bankrutavus siai federacijai BTV pradejo rodyti bushido rings, pradziai buvau labai laimingas, kad matysiu kazka panasaus i UWFi taciau pamacius pirmaji rings show mane aplanke didziulis nusivilimas :)

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-28, 15:00

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Imesiu siandien i forumo media skilti-pasiziurejau tiksliai,turiu 4 ju 1 on 1 match'us ir viena tag team match'a.Mesti visus match'us?

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-07-28, 15:16

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-07-28, 16:16, pasakė:

Imesiu siandien i forumo media skilti-pasiziurejau tiksliai,turiu 4 ju 1 on 1 match'us ir viena tag team match'a.Mesti visus match'us?
Jei kalbi apie Takada - Albright, tai mesk visus, jei apie bet kokius iš UWFI, tai man asmeniškai nereikia.
atsimenu mačiau per btv kažkada pora jų mačų, tai visai gerai atrodė, tad būtų smagu vėl pamatyt :)

p.s. jei manęs atmintis neapgauna, tai pirma rodė Rings, o paskui šituos su Takadom :)

Iš rings pamenu turėjau favoritą olandą Dick Vrij kurio nuostabaus grožio spyris kaire koją mane "veždavo" :) Taip pat Volk'o Han'o "žirklės" :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-07-28, 16:42

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-07-28, 16:16, pasakė:

paimsiu as visus.

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Ok snd vakare imesiu-4 Takada vs Albright match'ai ir tag team match'as Takada/Tamura vs Albright/Severn.Beje Lyncai jei tave domina turiu kruva RINGS match'u tarp kuriu ir Dick Vrij ir Volk Han match'ai,jei nori galiu imest :)
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-07-28, 18:32, pasakė:

Ok snd vakare imesiu-4 Takada vs Albright match'ai ir tag team match'as Takada/Tamura vs Albright/Severn.Beje Lyncai jei tave domina turiu kruva RINGS match'u tarp kuriu ir Dick Vrij ir Volk Han match'ai,jei nori galiu imest :)
kelis gali įmest, aišku nežinau kurių norėčiau, tai jei pameni, kurie geresni, tuos ir įmesk. kokius 2 su Vrij, 2 su Han'u.

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne į temą
Gerbiameji nMo nariai, jus tikriausiai kazka supainiojot :) Cia UWFi tema ne "Prasymai" skiltyje, o diskusijuose. Kolkas as nematau cia matchu kokybiu, arba minciu apie organizacija aptarimu, taigi arba sukurkite tam tikra tema Prasymu skiltyje arba derinkite kiek/ko/kada bus imesta PM'uose. Va kada perziuresite tos matchus, butu tik nusotabu jei aptartumete veiksma cia.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0