Baltic Wrestling Empire Presents:
Friday Fight Zone
Ekrane švysteli BWE logotipas. Matome pristątojamąjį šou video. Parodoma arena ir skamba Rev Theory atliekama daina - Light It Up! Fanai šėlsta. Girdisi BWE chant'ai. Ir kas gi čia? Čia - Steffan Hamann. Jis laiko mikrofoną. Nueina link ringo. Įlipa į jį. Steffan pradeda kalbėti.
Spoiler'is
- Sveiki visi, Friday Fight Zone žiūrovai. Aš kaip jau buvo skelbta anksčiau turiu kai ką svarbaus, intriguojančio. Išdūriau! Nieko aš iš tikrūjų neturiu!
Fanai įpykę skanduoja Steffan'ą įžeidžiančias frazes. Matosi, kad jie gerai įniršę.
- Ne, ne... Vis gi nenuvilsiu jūsų. Aš turiu kai ką jums pranešti. Visi žinome, kad dabartinis BWE čempionas, Jason Clue neturi darbo, jam trūksta konkurencijos. Aš tikrai nenoriu, kad jis tinginiautų. O kol kas niekas jam iššūkio mesti nesirįžo, taigi... Aš nutariau jums įteikti Velykinę dovaną.
Toji dovana... Ji yra... Dovana yra... Yra dovana... Skelbiu...
Fanai rėkia "Come on!"
Tai yra pirmas kada nors įvykęs Baltic Wrestling Empire rengiamas turnyras pavadinimu "The Great Disappointment". Kodėl jis taip vadinasi? O gi todėl, kad Jason Clue tai tikrai nuliūdins, kadangi turnyro nugalėtojas gaus mačą dėl BWE Undisputed titulo per Champions In Danger pay-per-view! Taigi, numečiau jums, šunims, dešros.
Tačiau tai dar ne viskas! Parodykite wrestler'ių mačų lentelę!
GM pradeda juoktis ir palikinėja areną. Bet! Skamba Disciple - Game On! Arenoje pasirodo Xnitro! Ką jis čia dabar veika?! Xnitro rankoje laiko kažkokius popierius. Kamera priartina popierius - ten parašyta, kad Xnitro nusipirko 30% kompanijos akcijų! Titantrone atsiranda didžiulės raudonos raidės juodame fone - "You're fired!"
Hamann netekęs žado išsižioja. Skamba Disciple - Game On! Hamann palikinėja areną. Hamann prieina prie Xnitro ir su ašaromis veide prašo jo pasigailėti. Ne! Hamann tai nesuminkština širdies ir Hamann besijuodmas išeina. Hamann išeina gerokai susijaudinęs.
Fanai įpykę skanduoja Steffan'ą įžeidžiančias frazes. Matosi, kad jie gerai įniršę.
- Ne, ne... Vis gi nenuvilsiu jūsų. Aš turiu kai ką jums pranešti. Visi žinome, kad dabartinis BWE čempionas, Jason Clue neturi darbo, jam trūksta konkurencijos. Aš tikrai nenoriu, kad jis tinginiautų. O kol kas niekas jam iššūkio mesti nesirįžo, taigi... Aš nutariau jums įteikti Velykinę dovaną.
Toji dovana... Ji yra... Dovana yra... Yra dovana... Skelbiu...
Fanai rėkia "Come on!"
Tai yra pirmas kada nors įvykęs Baltic Wrestling Empire rengiamas turnyras pavadinimu "The Great Disappointment". Kodėl jis taip vadinasi? O gi todėl, kad Jason Clue tai tikrai nuliūdins, kadangi turnyro nugalėtojas gaus mačą dėl BWE Undisputed titulo per Champions In Danger pay-per-view! Taigi, numečiau jums, šunims, dešros.
Tačiau tai dar ne viskas! Parodykite wrestler'ių mačų lentelę!
Tai reiškia, kad du pirmieji mačai automatiškai tampa turnyro mačais! Smagaus show!
GM pradeda juoktis ir palikinėja areną. Bet! Skamba Disciple - Game On! Arenoje pasirodo Xnitro! Ką jis čia dabar veika?! Xnitro rankoje laiko kažkokius popierius. Kamera priartina popierius - ten parašyta, kad Xnitro nusipirko 30% kompanijos akcijų! Titantrone atsiranda didžiulės raudonos raidės juodame fone - "You're fired!"
Hamann netekęs žado išsižioja. Skamba Disciple - Game On! Hamann palikinėja areną. Hamann prieina prie Xnitro ir su ašaromis veide prašo jo pasigailėti. Ne! Hamann tai nesuminkština širdies ir Hamann besijuodmas išeina. Hamann išeina gerokai susijaudinęs.
Taigi, su tokiomis šokiruojančiomis naujienomis pradedame mūsų show! Įvykių pristatymas:
Spoiler'is
1 Mačas: Dizzee vs. FnT! Nugalėtojas petenka į kitą turnyro etapą!
2 Mačas: The Highwayman vs. Mr. Hardcore! Nugalėtojas taip pat keliauja tolyn turnyro laipteliais!
Jason Clue kalba!
3 Mačas: The Maniac vs. Adolfas Germanas! I Quit mačas. Jei Maniac laimi, jis gauna tag-team titleshot'ą su savo pasirinktu partneriu!
2 Mačas: The Highwayman vs. Mr. Hardcore! Nugalėtojas taip pat keliauja tolyn turnyro laipteliais!
Jason Clue kalba!
3 Mačas: The Maniac vs. Adolfas Germanas! I Quit mačas. Jei Maniac laimi, jis gauna tag-team titleshot'ą su savo pasirinktu partneriu!
Dizzee vs. FnT
The Great Disappointment qualifying match.
Spoiler'is
Uzgroja muzika "The Game ft. 50 cent - Hate it or Love it", ieina FnT. , po arena laksto Melynos - baltos sviesos.Sustoja prie titantrono.Nubega i viena rampos puse, iskelia rankas.Nubega i kita rampos puse ir padaro tapati.Eina i ringa, duoda ziurovams po 5, iciuozia i ringa, uzlipa ant Turnbuckle ir tauntina. Pasigirdus Dizzee Rascal - "Stand Up Tall" pirmiesiems žodžiams pasirodo Diz, truputi paejes sustoja ir 'numeta' MVP taunt'a, tuo paciu sprogsta pyro. Numeta fanams kepure, ižengia i ringa, užlipa ant TB ir 'mesteli' D'Lo taunt'a, tuo paciu rekdamas "It's Showtime!"
Sekantis veiksmas
Teisejas kruopsciai apziuri abu kovotojus..
Sekantis veiksmas
1-2-3 Gongas!
Sekantis veiksmas
FnT su Dizzee staigiai susikimba!
Sekantis veiksmas
Dizzee greitai paima FnT ranka!
Sekantis veiksmas
Armlock!
Sekantis veiksmas
FnT greitai issisuka is submission, Dizzee nesuprato kas ivyko..
Sekantis veiksmas
Ir prasileidzia Enziugri!!
Sekantis veiksmas
Dizzee net apsivercia po tokio smugio!
Sekantis veiksmas
FnT staigiai kelia Diz!
Sekantis veiksmas
Irishwhip!
Sekantis veiksmas
Dizzee bega.. FnT pasoka i ora..
Sekantis veiksmas
Dropkick!!
Sekantis veiksmas
Dizzee belekaip raitosi susiemes uz krutines..
Sekantis veiksmas
FnT lipa ant turnbuckle..
Sekantis veiksmas
Suolis...
Sekantis veiksmas
Shooting Star Press!!!
Sekantis veiksmas
Pin!!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Kickout!!
Sekantis veiksmas
FnT numeta keleta stompu i Diz..
Sekantis veiksmas
Taciau..
Sekantis veiksmas
Staigus reversas is Dizzee!!
Sekantis veiksmas
Diz griebia uz kojos FnT ir ja patraukia..
Sekantis veiksmas
FnT griuna..
Sekantis veiksmas
Diz puola prie FnT kaklo..
Sekantis veiksmas
Triangle Hold!!!
Sekantis veiksmas
Negi FnT pasiduos?
Sekantis veiksmas
NE! FnT isvengia Diz submission!
Sekantis veiksmas
Dizzie numeta pora punch`u i FnT!
Sekantis veiksmas
FnT sekmingai apsigina..
Sekantis veiksmas
Spyris i pilva!
Sekantis veiksmas
Dizzee susirecia..
Sekantis veiksmas
DDT!!! is FnT!!
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Fail!
Sekantis veiksmas
Dizzie stojasi..
Sekantis veiksmas
FnT paima uz pakarpos juodasikni..
Sekantis veiksmas
Ir ismeta ji is ringo..
Sekantis veiksmas
Pats irgi islipa..
Sekantis veiksmas
Dizzie nusisuka nuo FnT ir atsiremia i rampa..
Sekantis veiksmas
FnT kala is alkunes i Dizzee nugara..
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
Dizzee atsisuka ir bando gintis..
Sekantis veiksmas
FnT techniskai toliau dubasina Diz
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
FnT irishwhipina Dizzee i plieninius laiptelius!!
Sekantis veiksmas
KOKS SMUGIS!!!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
FnT prieina prie susiraitusio Dizze
Sekantis veiksmas
Paima jo galva..
Sekantis veiksmas
Ir su ja duoda i laiptelius!!
Sekantis veiksmas
4!
Sekantis veiksmas
FnT imeta Dizzee i ringa..
Sekantis veiksmas
Ir ilipa pats..
Sekantis veiksmas
Dizzee stojasi virviu pagalva, FnT eina prie jo..
Sekantis veiksmas
SHUFFLE SIDE KICK is Dizzee~!!!!
Sekantis veiksmas
FnT krenta kaip lapas..
Sekantis veiksmas
Diz pinina!!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Shoulders up!
Sekantis veiksmas
Dizzee susinervina ir eina ant TB!
Sekantis veiksmas
Uzlipes siektiek patauntina..
Sekantis veiksmas
SUOLIS!!
Sekantis veiksmas
450 SPLASH!!!
Sekantis veiksmas
TIESIAI ANT KELENU!!!
Sekantis veiksmas
Nesekmingas veiksmas is Diz..
Sekantis veiksmas
FnT lipa ant TB!
Sekantis veiksmas
Dizzee po leto stojasi..
Sekantis veiksmas
Stovi..
Sekantis veiksmas
FnT SOKA!!!
Sekantis veiksmas
DRAGONRANA!!!!
Sekantis veiksmas
Koks veiksmas!!!
Sekantis veiksmas
FnT iskart kelia Dizzee!
Sekantis veiksmas
Kiss The Mat!!!!
Sekantis veiksmas
Dizzee guli besamones..
Sekantis veiksmas
FnT pinina!!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Taip!!! Pinfall!!
Sekantis veiksmas
Pirmasis wrestleris kuris pereina i kita etapa.. yra..
Sekantis veiksmas
FnT!!
Sekantis veiksmas
Uzgroja "The Game ft. 50 cent - Hate it or Love it"
Sekantis veiksmas
Jis dziaugiasi savo pergale, ir iskeles rankas palieka ringa!
Rodomas The Answer locker-room'as:
Spoiler'is
Ten sėdi The Answer. Jis kažkoks susierzinęs. Jis atsikelia ir išeina pro duris. Staiga pasigirsta trenksmas. Ten Giunteris ir Gerdas jį užpuola. Jie jį daužo. Answer išsisuka. Jis nubėga toliau. Answer čiumpa lazdą. Ir čia pasirodo kažkoks žmogus. Jis laiko popierius ir sako Answer'iui:
- Tau uždrausta prisiliesti prie Nacių ne mačo metu. Kitaip tu būsi pašalintas iš BWE! Štai GM parašas.
Answer negali tuo patikėti. Ir gauna su kėde į galvą. Naciai daužo Answer'į. Maniac jau čia! Maniac šaukia "O man liesti jų neuždraudėt!". Naciai pabėga. Maniac padeda Answer'iui. Kamera išsijungia.
- Tau uždrausta prisiliesti prie Nacių ne mačo metu. Kitaip tu būsi pašalintas iš BWE! Štai GM parašas.
Answer negali tuo patikėti. Ir gauna su kėde į galvą. Naciai daužo Answer'į. Maniac jau čia! Maniac šaukia "O man liesti jų neuždraudėt!". Naciai pabėga. Maniac padeda Answer'iui. Kamera išsijungia.
The Answer vs. Mr. Hardcore
The Great Disappointment qualifying match.
Spoiler'is
Uzgroja Kanye West - Touch The Sky. Zmoniu sirdis uzvaldo prisiminimai. Uzvaldo troskimas isvysti senaji Answer. Pasirodo savo senoje aprangoje. Bridzai, plati balta maike ir uzrasas 76. Answer pasitinkamas didziuliu fejerverku show ir juodai baltu lazeriu show. Answer jau ne atsuoliuoja, o atslubcioja iki ringo. Matyt Nacių smūgiai buvo skausmingi. Uzlipa i ringa, lipa ant turnbuckle ir nusimoves maike meta ja ziurovams. Pabuciuoja savo dogtags'us. Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto. Teisėjas paklausia abiejų kovotojų ar jau galime pradėti kovą. Mr. Hardcore iš nekantrumo šunka, jog taip, o Answer dar vis laukia. Jis apžiūrinėja savo koją. Teisėjas pakartoja klausimą. Galim!- sušunka Answer. Skamba gongas, kova prasideda!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore iškarto pribėga prie gyvos legendos ir jį pradeda kumščiuoti!
Sekantis veiksmas
Hardcore iš visos smarvės daužo Answer korposą.
Sekantis veiksmas
Answer susilenkia
Sekantis veiksmas
Hardcore truputį atsitraukia
Sekantis veiksmas
ir Kick į blauzdą!
Sekantis veiksmas
Another Kick!
Sekantis veiksmas
Another one!
Sekantis veiksmas
Answer susmunka
Sekantis veiksmas
Kick to the Head
Sekantis veiksmas
Answer verčiasi ore ir krenta ant nugaros
Sekantis veiksmas
Hardcore dar kelis kartus spiria į Answer korpusą
Sekantis veiksmas
Kelią Answerį..
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
Answer krenta. Jis yra vėl keliamas
Sekantis veiksmas
Irish Wip į ringo kampą!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore įsibėgėja ir..
Sekantis veiksmas
Diving Clothesline!
Sekantis veiksmas
Answer yra suštampuojamas kaip sūris
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore atsitraukia
Sekantis veiksmas
Answer krenta ir neatrodo, kad greitai stosis
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore pradeda užvedinėti publiką.
Sekantis veiksmas
Pastaroji nežino kurį kovotoją palaikyti
Sekantis veiksmas
Hardcore lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
ar jis šoks?
Sekantis veiksmas
Taip!
Sekantis veiksmas
Moonsault!
Sekantis veiksmas
Yra!
Sekantis veiksmas
Ne!
Sekantis veiksmas
Answer paskutinę sekundę sugeba pakelti kelius!
Sekantis veiksmas
Dabar abu kovotojai guli
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Answer ranka pradeda judėti!
Sekantis veiksmas
Antroji irgi! Atrodo Answer stosis
Sekantis veiksmas
Answer apsiverčia ant pilvo ir deda kelius
Sekantis veiksmas
Kelią vieną koją
Sekantis veiksmas
Kitą..
Sekantis veiksmas
Taip!
Sekantis veiksmas
Answer susvyruoja
Sekantis veiksmas
Bet jis ant kojų!
Sekantis veiksmas
Answer pastebi Hardcore, kuris irgi bando stotis
Sekantis veiksmas
Prieina prie jo
Sekantis veiksmas
Pakelia
Sekantis veiksmas
DDT!
Sekantis veiksmas
Vėl kelia
Sekantis veiksmas
Apeina Mr. Hardcore
Sekantis veiksmas
German Suplex!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore mėtomas po ringą kaip bulvė puode
Sekantis veiksmas
Answer prieina prie Hardcore
Sekantis veiksmas
Pastarasis kabinasi už Answer ir bando stotis
Sekantis veiksmas
Legenda stovi kaip mūras, nieko nedaro
Sekantis veiksmas
Ir krenta!!
Sekantis veiksmas
Kas čia nutiko?
Sekantis veiksmas
Žiūrime pakartojimą:
Sekantis veiksmas
Štai Answer stojasi, o Mr. Hardcore
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore..
Sekantis veiksmas
Trenkia Answer per blauzdą!! Per tą pačią skaudančią blauzdą!
Sekantis veiksmas
Kogero tai yra Hardcore šansas
Sekantis veiksmas
Jis stojasi
Sekantis veiksmas
Kelia Answer
Sekantis veiksmas
Ir eilinis Kick į blauzdą!!
Sekantis veiksmas
Another!
Sekantis veiksmas
Answer vėl klumpa
Sekantis veiksmas
Hardcore kelia legendą
Sekantis veiksmas
Irish Wip!
Sekantis veiksmas
bet Reverse!!
Sekantis veiksmas
Štai Answer atsigauna!
Sekantis veiksmas
Hardcore atsitrenkia į virves ir grįžta atgal
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
Answer tauntina!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore stojasi
Sekantis veiksmas
Answer atsisuka ir
Sekantis veiksmas
N-Giga Face!!
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
Vienas!
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Du!
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Kick-out!
Sekantis veiksmas
OMG!!
Sekantis veiksmas
Answer stojasi nesupratęs kas vyksta
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore kick-outino, bet vistiek guli
Sekantis veiksmas
Na kągi, Answer lipa ant turnbuckle!!
Sekantis veiksmas
Manau žinau kas čia bus!
Sekantis veiksmas
Answer patauntina
Sekantis veiksmas
P-A-T-A-R-D-A!!!
Sekantis veiksmas
YRA!
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Taip, yra!
Sekantis veiksmas
PIN!
Sekantis veiksmas
Vienas!
Sekantis veiksmas
Du!
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Trys!
Sekantis veiksmas
Taip, Answer laimi!! Užgroja Kanye West - Touch The Sky, Answer tauntina ir visai kitaip flirtuoja su publika!
Sekantis veiksmas
Ir krenta!!
Sekantis veiksmas
Čia Maximus!!
Sekantis veiksmas
Jis atbėgęs Spearino Answer į koją!
Sekantis veiksmas
Legenda nukirsta
Sekantis veiksmas
Maximus jį talžo toliau
Sekantis veiksmas
Kelia
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
Dar kartą kelia
Sekantis veiksmas
Second Clothesline!
Sekantis veiksmas
Trečias kelimas
Sekantis veiksmas
Maximus truputį atsitraukia
Sekantis veiksmas
Bull Spear!
Sekantis veiksmas
Mr. Hardcore atsikelia
Sekantis veiksmas
Maximus ir Hardcore stoja vienas prieš kitą
Sekantis veiksmas
Žaidžia akių karą
Sekantis veiksmas
Ar jie paspaus rankas?
Sekantis veiksmas
..
Sekantis veiksmas
Hardcore ištiesia ranką!
Sekantis veiksmas
Maximus ją paspaudžia, o po to ir iškėlia!
Sekantis veiksmas
Gal mes turėsime naują komandą?
Sekantis veiksmas
To be Continued
Rodomas ringas.
Spoiler'is
Skamba Rob Zombie - Feel So Numb. Arenoje pasirodo BWE Undisputed čempionas - Jason Clue. Jis vilki džinsus ir juodą paltą. Ant liemens - diržas, vienoje rankoje BWE Grammy statulėlė, kitoje mikrofonas. Ant galvos užsidėjęs aptemptą kepurę. Clue nueina link ringo. Jis įlipa į ringą. Pradeda kalbą:
- Turbūt visi žinotekas aš esu, taip? Taip, jūs esate teisųs, aš esu dabartinis BWE Undisputed čempionas - Jason Clue! Kodėl aš atėjau čia? Aš čia atėjau tam, kad apibendinčiau porą dalykėlių. Visą dabartinę BWE situaciją ir savo karjerą. Taigi, pirma apie BWE. Turbūt visi pamente kaip ji įsikūrė. Turbūt daugelis net nesvajojo, kad jis gali taip iškilti.
Tačiau visi tie pesimistai buvo užčiaupti. BWE tapo viena sėkmingiausių pro-wrestling'o kompanijų. Joje nepasididžiavo ir pasirodė tokie žmonės kaip The Answer, The Silencer, Damane, Jason Speed ir begalė kitų visiems žinomų žvaigždžių. Tačiau aš tarp tų žvaigždžių nepriklausiau. Aš netikėjau, kad galiu iškilti į tokias aukštumas juolab po tokios prastos karjeros NME.
Bet vis gi suradau jėgų savyje ir tapau vienu iš geriausių wrestler'ių. Tačiau man to tirkai nebūtų pavykę jei ne mačai prieš tokius kaip Jason Speed. Jie mane gerai užgrūdino, nesvarbu ar laimjau arp pralaimėjau. Jie mane paruošė ateitieskovoms. Turbūt įsimintiniauias mačas mano karjeroje yra mano ir The Maniac susitikimas Steel Cage mače. Jis - tuometinis Havyweight čempionas
buvo patupdytas į savo vietą, ajuno ir talentingo, įniršusio, sužeisto ir pergalių ištroškusio žvėries. Kai man pavyko įveikti jį daugelis pradėjo šnekėti apie mane iš teigiamos pusės. Po to sekė mano konfrontacija su Jason Speed. Aš buvau nugalėtas ne vieną ir ne du kartus, bet neliūdėjau. Aš žinojau, kad mano valanda dar išmuš. Tiesa pasakius man patiko dibti su tokia iškilia asmenybe.
Tai paskatino mane prisijungti prie jo. Mes priėmėme California Rose ir tapome viena iš geriausių stables BWE. Gaila, kad The Painless negyvavo taip ilgai, bet ji dar nesugriuvo. Juk likau ir aš, ir talentingasis Rose'as. Ir mes abu esame čempionai. Tačiau, mes dabar kaip ant keptuvės. Mums gresia pavojus iš visų keturių pusių. Daabr reikai būti itin atsargiems, nes negali žinoti, kada tave
nulinčiuoti gali užsimanyti koks nors Maniac, Chain ar Highwayman. Ir vis gi, aš jaučiuosi tikrai gerai, forma turbūt aukščiausiame taške. Todėl, aš ruošiuosi sumušti BWE titulo laikymo rekordą. Taip, aš tai žadu padaryti. Ir manau, kad tai yra tikrai įmanoma. Žinoma bus laibai sunku, bet tikrai įmanoma. Nesvarbu koks oponentas klius man į nasrus, bet jis bus sudraskytas į skutelius.
Toliau - sekantis mano taikinys - Susan Styles. Aš nustebau, kad jei pradėjo patikti toks wrestler'is kaip The Silencer? Todlė netempsiu gumos ir metu iššukį tau, The Silencer. Siūlau tau susikauti su manimi 1 on 1 mače. Nugalėtojui atitenka ji - Susan. Taip, aš pasiruošęs tam ir žinau, kad tu jos nori vienodai kiek aš. Taip!
Tau teks garbingai užleisti man savo vietą prie jos. Aš ten grįšiu, bet prieš tai tau dar atkeršysiu. Aš sulaužysiu tavo kaulus, išsukiosiu rankas. Taigi - kitame FFZ - The Silencer vs. Jason Clue, love or leave mačas. Kartą ir visiems laikams išsiaiškinsim santykius. Tačiau man tu nesi tiek baisus kiek būsimasis oponenas mače dėl titulo. Norėčiau su tavimi susidurti per Champions In Danger PPV.
Ir tai yra tikrai įmanoma. Bet žinokite visi kurie kėsinasi į titulą, kad jį atimti bus sunkiau nei iš vaiko saldainį...
Staiga skamba The Doors - Five In One. Clue meta mikrofoną. Ir atsisuka į titantroną. Tačiau ten niekas nesirodo. Ir iš nugaros su kėde pasirod Silencer! Smūgis į galvą. Clue krenta. Silencer tęsia Clue assault'ą. Silencer paima Clue į Muscular Bomb poziciją. Ir atlieka savo finisher'į! Silencer atsistoja ir tauntin'a. Clue guli nejudėdamas. Staiga pasirodo Califronia Rose. Atbėga Rosy. Silencer tai pamtęs pabėga.
California Rose jį nusiveja iš paskos. Jie nubėga į backstage. Kamera išsijungia.
- Turbūt visi žinotekas aš esu, taip? Taip, jūs esate teisųs, aš esu dabartinis BWE Undisputed čempionas - Jason Clue! Kodėl aš atėjau čia? Aš čia atėjau tam, kad apibendinčiau porą dalykėlių. Visą dabartinę BWE situaciją ir savo karjerą. Taigi, pirma apie BWE. Turbūt visi pamente kaip ji įsikūrė. Turbūt daugelis net nesvajojo, kad jis gali taip iškilti.
Tačiau visi tie pesimistai buvo užčiaupti. BWE tapo viena sėkmingiausių pro-wrestling'o kompanijų. Joje nepasididžiavo ir pasirodė tokie žmonės kaip The Answer, The Silencer, Damane, Jason Speed ir begalė kitų visiems žinomų žvaigždžių. Tačiau aš tarp tų žvaigždžių nepriklausiau. Aš netikėjau, kad galiu iškilti į tokias aukštumas juolab po tokios prastos karjeros NME.
Bet vis gi suradau jėgų savyje ir tapau vienu iš geriausių wrestler'ių. Tačiau man to tirkai nebūtų pavykę jei ne mačai prieš tokius kaip Jason Speed. Jie mane gerai užgrūdino, nesvarbu ar laimjau arp pralaimėjau. Jie mane paruošė ateitieskovoms. Turbūt įsimintiniauias mačas mano karjeroje yra mano ir The Maniac susitikimas Steel Cage mače. Jis - tuometinis Havyweight čempionas
buvo patupdytas į savo vietą, ajuno ir talentingo, įniršusio, sužeisto ir pergalių ištroškusio žvėries. Kai man pavyko įveikti jį daugelis pradėjo šnekėti apie mane iš teigiamos pusės. Po to sekė mano konfrontacija su Jason Speed. Aš buvau nugalėtas ne vieną ir ne du kartus, bet neliūdėjau. Aš žinojau, kad mano valanda dar išmuš. Tiesa pasakius man patiko dibti su tokia iškilia asmenybe.
Tai paskatino mane prisijungti prie jo. Mes priėmėme California Rose ir tapome viena iš geriausių stables BWE. Gaila, kad The Painless negyvavo taip ilgai, bet ji dar nesugriuvo. Juk likau ir aš, ir talentingasis Rose'as. Ir mes abu esame čempionai. Tačiau, mes dabar kaip ant keptuvės. Mums gresia pavojus iš visų keturių pusių. Daabr reikai būti itin atsargiems, nes negali žinoti, kada tave
nulinčiuoti gali užsimanyti koks nors Maniac, Chain ar Highwayman. Ir vis gi, aš jaučiuosi tikrai gerai, forma turbūt aukščiausiame taške. Todėl, aš ruošiuosi sumušti BWE titulo laikymo rekordą. Taip, aš tai žadu padaryti. Ir manau, kad tai yra tikrai įmanoma. Žinoma bus laibai sunku, bet tikrai įmanoma. Nesvarbu koks oponentas klius man į nasrus, bet jis bus sudraskytas į skutelius.
Toliau - sekantis mano taikinys - Susan Styles. Aš nustebau, kad jei pradėjo patikti toks wrestler'is kaip The Silencer? Todlė netempsiu gumos ir metu iššukį tau, The Silencer. Siūlau tau susikauti su manimi 1 on 1 mače. Nugalėtojui atitenka ji - Susan. Taip, aš pasiruošęs tam ir žinau, kad tu jos nori vienodai kiek aš. Taip!
Tau teks garbingai užleisti man savo vietą prie jos. Aš ten grįšiu, bet prieš tai tau dar atkeršysiu. Aš sulaužysiu tavo kaulus, išsukiosiu rankas. Taigi - kitame FFZ - The Silencer vs. Jason Clue, love or leave mačas. Kartą ir visiems laikams išsiaiškinsim santykius. Tačiau man tu nesi tiek baisus kiek būsimasis oponenas mače dėl titulo. Norėčiau su tavimi susidurti per Champions In Danger PPV.
Ir tai yra tikrai įmanoma. Bet žinokite visi kurie kėsinasi į titulą, kad jį atimti bus sunkiau nei iš vaiko saldainį...
Staiga skamba The Doors - Five In One. Clue meta mikrofoną. Ir atsisuka į titantroną. Tačiau ten niekas nesirodo. Ir iš nugaros su kėde pasirod Silencer! Smūgis į galvą. Clue krenta. Silencer tęsia Clue assault'ą. Silencer paima Clue į Muscular Bomb poziciją. Ir atlieka savo finisher'į! Silencer atsistoja ir tauntin'a. Clue guli nejudėdamas. Staiga pasirodo Califronia Rose. Atbėga Rosy. Silencer tai pamtęs pabėga.
California Rose jį nusiveja iš paskos. Jie nubėga į backstage. Kamera išsijungia.
The Maniac vs. Adolfas Germanas
I Quit Match
If Maniac wins, Maniac and his partner (partner will be chosen by Maniac) gets Tag-Team title match on the next Friday Fight Zone show.
Spoiler'is
Skamba Liquido - Narcotic. Arenoje pasirodo The Mnaic. Jis nueina link ringo kiek susijaudinęs, nesšis mačas jam daug reiškia. Maniac sutrenkia rankomis su keliais fanais ir priėjęs prie rigo į jį įlipa.
Staiga jo theme'ą pertraukia Trečiojo Reicho Maršas ir arenoje matome Adolfą Germaną. Jis link ringo nueina gana ramiai. Priėjęs prie jo įlipa. Maniac iš kart jį užpuola.
Staiga jo theme'ą pertraukia Trečiojo Reicho Maršas ir arenoje matome Adolfą Germaną. Jis link ringo nueina gana ramiai. Priėjęs prie jo įlipa. Maniac iš kart jį užpuola.
Sekantis veiksmas
Muzika nutyla, skamba gongas.
Sekantis veiksmas
The Maniac negaili galingų smūgių.
Sekantis veiksmas
Maniac daužo nacio veidą.
Sekantis veiksmas
Galingas smūgis į smakrą.
Sekantis veiksmas
Maniac staiga spiria varžovui į pilvą.
Sekantis veiksmas
Po to į koją.
Sekantis veiksmas
Adolfas pritupia.
Sekantis veiksmas
Maniac atlieka Spinning Kick!
Sekantis veiksmas
Adolfas atsikelia.
Sekantis veiksmas
Maniac tam pasiruošęs - Jawbreaker!
Sekantis veiksmas
Adolfas atlinksta atgal.
Sekantis veiksmas
Superkick!
Sekantis veiksmas
Adolfas nuo smūgio iš inercijos atgal nueina link virvių ir atsiremia.
Sekantis veiksmas
maniac atsimuša nuo priešingų virvių.
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
Adolfas Germans persiverčia per virves ir krenta už ringo!
Sekantis veiksmas
Maniac iškelia rankas ir šaukia "Eat that, bitch!".
Sekantis veiksmas
Maniac pagriebia virves.
Sekantis veiksmas
Pašoka.
Sekantis veiksmas
Atsispiria nuo jų.
Sekantis veiksmas
Ir atsistojusiam Adolfui atlieka Springboard Hurricanrana!
Sekantis veiksmas
Adolfas nubloškiamas į tvorelę!
Sekantis veiksmas
Nacis trenkiasi galva į ją.
Sekantis veiksmas
Koks gražus manevras - pakartojimas: Maniac čiumpa virves, šoka ant jų ir atlieka šį gražų veiksmą.
Sekantis veiksmas
Maniac tuoj pat keliasi.
Sekantis veiksmas
Jis nueina prie gulinčio Adolfo.
Sekantis veiksmas
Maniac pradeda spardyti jo pilvą.
Sekantis veiksmas
Antrą syk.
Sekantis veiksmas
Trečią.
Sekantis veiksmas
Maniac pakelia nacį.
Sekantis veiksmas
Ir spyris iš kelėno į pilvą.
Sekantis veiksmas
Dar vienas.
Sekantis veiksmas
Ir dar vienas.
Sekantis veiksmas
Maniac kilsteli varžovą.
Sekantis veiksmas
Backbreaker!
Sekantis veiksmas
Adolfas nukrenta nuo Maniac kelio.
Sekantis veiksmas
Maniac nueina prie ringo.
Sekantis veiksmas
Ir ištraukia stalą!
Sekantis veiksmas
Woohoo!
Sekantis veiksmas
Maniac pastato stalą.
Sekantis veiksmas
Maniac dar kažko ieško?
Sekantis veiksmas
Kopėčios?
Sekantis veiksmas
Maišelis?
Sekantis veiksmas
Dar vienas maišelis?
Sekantis veiksmas
Kendo Stick?
Sekantis veiksmas
Kėdė?
Sekantis veiksmas
Šiūkšlių dėžė?
Sekantis veiksmas
Ir...
Sekantis veiksmas
... barbed wire!
Sekantis veiksmas
Va čia tai rizika!
Sekantis veiksmas
Maniac ištraukęs visus šiuos daiktus dar prieina prie Adolfo.
Sekantis veiksmas
Spyris į veidą!
Sekantis veiksmas
Dar vienas!
Sekantis veiksmas
Adolfas nukenksmintas.
Sekantis veiksmas
Maniac pradeda konstruoti dalykus.
Sekantis veiksmas
Maniac ant stalo padeda barbed wire, išberia iš vieno maišelio stiklo, o iš kito smeigtukų.
Sekantis veiksmas
Maniac kėdę, Kendo Stick ir šiūkšlių dėžę įmeta į ringą.
Sekantis veiksmas
Kopėčios taip pat ringe.
Sekantis veiksmas
Maniac įsliuogia į ringą ir pastato kopėčias.
Sekantis veiksmas
Kendo Stick, kėdę ir šiūkšlių dėžę patraukia į kampą.
Sekantis veiksmas
Adolfas pa mažu keliasi.
Sekantis veiksmas
Maniac tai pamato ir pačiupęs Kendo Stick išlipa iš ringo.
Sekantis veiksmas
Smūgis naciui.
Sekantis veiksmas
Adolfa svėl guli.
Sekantis veiksmas
Maniac Kendo Stick įmeta į ringą.
Sekantis veiksmas
The Maniac vėl rausiasi po ringu.
Sekantis veiksmas
Jis ištraukia dar vieną stalą.
Sekantis veiksmas
Pastato jį kiek nuošaliau prieš tai pastatyto stalo.
Sekantis veiksmas
Tada Maniac ištraukia stiklo plokštę!
Sekantis veiksmas
Maniac atsargiai ją įstuma į ringą.
Sekantis veiksmas
Maniac vėl prieina prie Adolfo ir pora spyrių vėl nukenksmina oponentą.
Sekantis veiksmas
Maniac iš po ringo ištraukia dar vieną kėdę.
Sekantis veiksmas
Įmeta ją į ringą.
Sekantis veiksmas
Maniac įlipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Jis išskleidžia abi kėdes ir padeda vieną priešais kitą maždaug už 1.5 metro.
Sekantis veiksmas
Tada pakelia stiklą.
Sekantis veiksmas
Ir padeda ant tų kėdžių.
Sekantis veiksmas
Liko dar šiūkšlių dėžė ir Kendo Stick.
Sekantis veiksmas
Maniac vėl palieka ringą ir aptranko Adolfą.
Sekantis veiksmas
Maniac vėl rausiasi po ringu.
Sekantis veiksmas
Iš ten ištraukia kažkokį buteliuką ir maišelį.
Sekantis veiksmas
Maniac įsliuogia į ringą.
Sekantis veiksmas
Maišelio turinį - smeigtukus išberia ant stiklo kurį neseniai padėjo ant kėdžių.
Sekantis veiksmas
Tada nešinas buteliuką išlipa iš ringo.
Sekantis veiksmas
Buteliuko turinį išpila ant stalo - ten kažkoks skystis.
Sekantis veiksmas
Maniac ištraukia kažkokį degiklį.
Sekantis veiksmas
Ir padega tą stalą!
Sekantis veiksmas
Jis įsiliepsnoja.
Sekantis veiksmas
Maniac eina link Adolfo.
Sekantis veiksmas
Adolfas iš fano rankų griebia butelį alaus.
Sekantis veiksmas
Smūgis Maniac'ui!
Sekantis veiksmas
Butelis dūžta į šipulius.
Sekantis veiksmas
Maniac griūna.
Sekantis veiksmas
Jo kaukė kruvina.
Sekantis veiksmas
Adolfas Maniac'ą įstumia į ringą.
Sekantis veiksmas
Adolfas užkelia Maniac'ą ant kopėčių.
Sekantis veiksmas
Ir pats lipa.
Sekantis veiksmas
Taip jie vargais nusgauna kopėčių viršuje.
Sekantis veiksmas
Maniac atsigauna.
Sekantis veiksmas
Jie pradeda daužytis tarpusavyje.
Sekantis veiksmas
Adolfas čiumpa Maniac'ą už gerklės ir bando jį nustumti.
Sekantis veiksmas
Neišeina.
Sekantis veiksmas
Maniac spiria į Adolfo pilvą.
Sekantis veiksmas
Ir paima varžovą į Suplex poziciją.
Sekantis veiksmas
Iškelti nepavyksta.
Sekantis veiksmas
Adolfas išsisuka.
Sekantis veiksmas
Adolfas pradeda juoktis?
Sekantis veiksmas
Ir Dropkick!
Sekantis veiksmas
Ant kopėčių!
Sekantis veiksmas
Maniac krenta žemyn, už ringo, tiesiai ant degančio stalo!
Sekantis veiksmas
Nacis krenta nuo kopėčių, bet į ringą.
Sekantis veiksmas
Nacis nenukenčia, tačiau Maniac dabar ant ugnies.
Sekantis veiksmas
Atbėga BWE aptarnaujantis personalas su gesintuvais.
Sekantis veiksmas
Maniac iššokęs iš ugnies raitosi.
Sekantis veiksmas
Maniac užgęsinamas tiesiogine to žodžio prasme.
Sekantis veiksmas
Maniac nusiridena toliau.
Sekantis veiksmas
Adolfas sunkiai keliasi, nes skaudžiai nusileido ant nugaros.
Sekantis veiksmas
Jis ant kojų.
Sekantis veiksmas
Adolfas palieka ringą.
Sekantis veiksmas
Ir iš po ringo ištraukia butelį degtinės!
Sekantis veiksmas
Adolfas atsuka jį.
Sekantis veiksmas
Truputį gurkšteli.
Sekantis veiksmas
Ir spjauna į Maniac kaukę!
Sekantis veiksmas
Manaic'ui labai graužia veidą, nes pro skyles akims pateko degtinės.
Sekantis veiksmas
Adolfas išpila degtinę tiesiai ant Maniac'o žaizdų.
Sekantis veiksmas
Maniac raitosi iš skausmo.
Sekantis veiksmas
Adolfas juokiasi.
Sekantis veiksmas
Adolfas pakelia oponentą ir įstuma į ringą.
Sekantis veiksmas
Adolfas įsliuogia į ringą.
Sekantis veiksmas
Nacis paima šiūkšlį dėžę ir užmauna ant Maniac'o.
Sekantis veiksmas
Tada paima Kendo Stick.
Sekantis veiksmas
Ir pradeda daužyti šiūkšlių dėžę.
Sekantis veiksmas
Maniac patiria daugybę smūgių.
Sekantis veiksmas
Jis nugriūna ringo kampe.
Sekantis veiksmas
Adolfas atlieka Dropkick į šiūkšlių dėžę.
Sekantis veiksmas
Maniac nusiima šiūkšlių dėžę ir pradeda purtytis.
Sekantis veiksmas
Adolfui to negana.
Sekantis veiksmas
Jis pakelia Maniac'ą.
Sekantis veiksmas
Jie prie stiklo plokštės!
Sekantis veiksmas
Adolfas atlieka German Suplex ant stiklo.
Sekantis veiksmas
Maniac ant stiko nusileidžia ant kojų, bet stiklas nedūžta.
Sekantis veiksmas
Maniac batuose įsmigę smeigtukų, o Adolfas atsisuka.
Sekantis veiksmas
Maniac spiria virš jam į pilvą ir užtempia jį ant stiklo.
Sekantis veiksmas
Jie abu stovi ant stiklo ir daugybės smeigtukų.
Sekantis veiksmas
Maniac susirietusio nacio galvą įkiša sau tarp kojų.
Sekantis veiksmas
Užsimeta į Powerbomb poziciją!
Sekantis veiksmas
Atšokdamas atgal ir nusileisdamas ant užpakalio atlieka Sit-out Powerbomb!
Sekantis veiksmas
Veiksmą palydi Maniac riksmas iš įniršio!
Sekantis veiksmas
Stiklas dūžta į šipulius.
Sekantis veiksmas
Adolfas Germanas guli stiklo šukėse ir nejuda, jo kūne nemažai žaizdelių ir įsmigusių smeigtukų.
Sekantis veiksmas
Ant Maniac taip pat užkrenta smeigtukų, bei stiklo šukių.
Sekantis veiksmas
Kai kurie susminga į jo kūną.
Sekantis veiksmas
Maniac guli, nacis guli.
Sekantis veiksmas
Taip jieguli porą minučių.
Sekantis veiksmas
Maniac stojasi.
Sekantis veiksmas
Jis atsisuka į nacį.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu titantron'e rodomas vaizdas - Naciai - Gerdas ir Giunteris užrakinti kažkokiame kambarėlyje, o už jo durų guli bejėgis Answer ir laiko raktus.
Sekantis veiksmas
Jis pergudravo nacius jų net neprilietęs.
Sekantis veiksmas
Maniac eina link Adolfo.
Sekantis veiksmas
Ir atlieka Boston Crab!
Sekantis veiksmas
Ant šukių ir smeigtukų.
Sekantis veiksmas
Jie trinasi į Adolfo pilvą.
Sekantis veiksmas
Jis rėkia iš skausmo.
Sekantis veiksmas
Ar pasakys frazę?
Sekantis veiksmas
Ne?
Sekantis veiksmas
Jis taria "I...
Sekantis veiksmas
..will kill you!".
Sekantis veiksmas
Ir nepasiduoda.
Sekantis veiksmas
Jis slenkasi link virvių.
Sekantis veiksmas
Bet juk jos nepadės, čia juk I Quit mačas!
Sekantis veiksmas
Bet nacis gudrus ir čiumpa virves.
Sekantis veiksmas
Reverse!
Sekantis veiksmas
Nacis užlaužia Maniac'o koją!
Sekantis veiksmas
Maniac nepasiduoda.
Sekantis veiksmas
Jis nebegali!
Sekantis veiksmas
Tap-out!
Sekantis veiksmas
Bet čia juk I Quit mačas ir paprasti tap-out'ai negalioja!
Sekantis veiksmas
Maniac bando ištrūkti iš geležinių gniaužtų.
Sekantis veiksmas
Ištrūksta.
Sekantis veiksmas
Maniac atsikelia ir prišoka prie nacio.
Sekantis veiksmas
Bet Adolfas iššoka iš ringo.
Sekantis veiksmas
Jis prašo minutės pertraukėlės.
Sekantis veiksmas
Jis prieina pruie vieno fano ir atima plakatą.
Sekantis veiksmas
Jį suplėšo.
Sekantis veiksmas
Maniac prieina prie virvių.
Sekantis veiksmas
Pašoka.
Sekantis veiksmas
Nacis atsisuka.
Sekantis veiksmas
Analogiška situacija, tik šį kartą atliekamas Springboard Frankensteiner!
Sekantis veiksmas
Connects!
Sekantis veiksmas
Nacio galca smenga į žemę.
Sekantis veiksmas
Maniac linksminasi!
Sekantis veiksmas
Maniac pakelia oponentą.
Sekantis veiksmas
Maniac užsimeta varžovą ant pečių.
Sekantis veiksmas
Prieina prie stalo su barbed wire.
Sekantis veiksmas
Apsisuka.
Sekantis veiksmas
M-Buster! M-fucking-Buster!
Sekantis veiksmas
Adolfas krenta ant stalo, stalas lūžta, stiklo šukės, smeigtukai, bei barbed wire sminga į jo kūna, o stalas lūžta.
Sekantis veiksmas
WoW!
Sekantis veiksmas
WoW!
Sekantis veiksmas
WoW!
Sekantis veiksmas
Koks mačas, koki adviejų titanų dvikova!
Sekantis veiksmas
Adolfas be gyvybės ženklų.
Sekantis veiksmas
Maniac jį ištraukia iš spygliuotos vielos.
Sekantis veiksmas
Ir atlieka Double Srmabar!
Sekantis veiksmas
Oh my god!
Sekantis veiksmas
Nacis rėkia iš skausmo.
Sekantis veiksmas
Ne gana to, kad jo kūnas žaizdotas, jame pilna stiklo, spygliuotos vielos ir smegtukų, neseniai patyrė M-Buster'io sukeliamas kančias, bet dar ir buvo pagautas į Double Armbar poziciją!
Sekantis veiksmas
Panašu, kad tai turi būti viskas!
Sekantis veiksmas
Adolfas laikosi iš paskutiniųjų
Sekantis veiksmas
Pasiduos?
Sekantis veiksmas
Staiga skamba nacių theme'as?
Sekantis veiksmas
Maniac paleidžia Adolfą.
Sekantis veiksmas
Maniac atsisuka į titantroną ir prieina šiek tiek arčiau.
Sekantis veiksmas
Titantron'e parodomas nacių šnipas prie pulto.
Sekantis veiksmas
Maniac nieko nesupranta.
Sekantis veiksmas
Ir gauna low-blow!
Sekantis veiksmas
Adolfas sukaupia jėgas!
Sekantis veiksmas
German Suplex ant spygliuotos vielos!
Sekantis veiksmas
Maniac susiima už nugaros.
Sekantis veiksmas
Po jo kauke esantis veidas patyrė labai daug skausmo.
Sekantis veiksmas
Adolfas atlieka Figurefour Leglock!
Sekantis veiksmas
Maniac neištveria.
Sekantis veiksmas
Jis šaukia.
Sekantis veiksmas
"I hate you!".
Sekantis veiksmas
Adolfas rėkia: "Say it!".
Sekantis veiksmas
Maniac: "Never!".
Sekantis veiksmas
Adolfas: "Hitler bless you!".
Sekantis veiksmas
Maniac: "Hitler Kaput!".
Sekantis veiksmas
Adolfas: "Screw you!".
Sekantis veiksmas
Adolfas stiprina manevrą.
Sekantis veiksmas
Maniac ištrūksta!
Sekantis veiksmas
Netikėta!
Sekantis veiksmas
Maniac atsikelia iš barbed wire, kuri susmigusi jam į nugarą.
Sekantis veiksmas
Adolfas smūgiuoja Maniac'ui!
Sekantis veiksmas
Bet šis pasilenkia.
Sekantis veiksmas
Ir Netikėtai atlieka kiek modifikuotą Double Armbar.
Sekantis veiksmas
Adolfas negali ištrūkti!
Sekantis veiksmas
Koks skausmas!
Sekantis veiksmas
Adolfas bando ištrūkti.
Sekantis veiksmas
Reverse!
Sekantis veiksmas
Bet Maniac vėl atlieka Double Armbar dar kartą reversindamas!
Sekantis veiksmas
Adolfas nebegali ištrūkti.
Sekantis veiksmas
Jo gyvybės mažėja: 100%, 74&, 57%, 31%, 9%...
Sekantis veiksmas
Adolfas nebeturi jėgų ištrūkti.
Sekantis veiksmas
Adolfas rėkia!
Sekantis veiksmas
Jis nebegali pakelti to skausmo.
Sekantis veiksmas
Jis rėkia!
Sekantis veiksmas
"I Quit!"
Sekantis veiksmas
Bet Manaic nepaleidžia jo!
Sekantis veiksmas
Skamba gongas!
Sekantis veiksmas
Maniac laimi mačą, bet vis dar nepaleidžia Adolfo!
Sekantis veiksmas
Adolfas rėkia.
Sekantis veiksmas
Teisėjas bando nutraukti Maniac'ą nuo nacio.
Sekantis veiksmas
Bet nepavyksta.
Sekantis veiksmas
Adolfas desperatiškai bando ištrūkti.
Sekantis veiksmas
Manaic rėkia iš įniršio ir vis dar epaleidžia Adolfo!
Sekantis veiksmas
Apsauga jau čia.
Sekantis veiksmas
Jie bando išskirti juos abu.
Sekantis veiksmas
Neišeina.
Sekantis veiksmas
Maniac mato, akd nebepavyks daugau išlaikyti varžovo jį paleidžia.
Sekantis veiksmas
Maniac dar spjauna naciui į veidą!
Sekantis veiksmas
Adolfas pažemintas.
Sekantis veiksmas
Maniac neturi jėgų džiaugtis.
Sekantis veiksmas
Jam keletas pasauginių padeda išeiti.
Sekantis veiksmas
Skamba Liquido - narcotic daina.
Sekantis veiksmas
Manaic pamažu palikinėja areną.
Sekantis veiksmas
Adolfas guli ir nesikelia.
Sekantis veiksmas
Maniac į jį atsisuka ir pažiūri.
Sekantis veiksmas
Maniac'o akys surauktos!
Sekantis veiksmas
Turbūt jo veide daugybė pykčio!
Sekantis veiksmas
Maniac parodo, kad titulai bus ant joir jo partnerio juosmens.
Sekantis veiksmas
Adolfas išnešamas su neštuvais.
Pabaiga:
Spoiler'is
Ir tai buvo paskutinis Friday Fight Zone event'as. Nuo šiol jį pakeis naujas šou - Brawl! Taip pat sekmadienio šou išvysite atsinaujinusį - žiūrėkite sekančias laidas. Viso.