Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Fight Zone

Temoje atsakymų: 15

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Baltic Wrestling Empire Presents:
Friday Fight Zone

Ekrane švysteli BWE logotipas. Matome pristątojamąjį šou video. Parodoma arena ir skamba Rev Theory atliekama daina - Light It Up! Fanai šėlsta. Girdisi BWE chant'ai. Ir kas gi čia? Čia - Steffan Hamann. Jis laiko mikrofoną. Nueina link ringo. Įlipa į jį. Steffan pradeda kalbėti.
Spoiler'is

Taigi, su tokiomis šokiruojančiomis naujienomis pradedame mūsų show! Įvykių pristatymas:
Spoiler'is

Dizzee vs. FnT
The Great Disappointment qualifying match.

Spoiler'is

Rodomas The Answer locker-room'as:
Spoiler'is

The Answer vs. Mr. Hardcore
The Great Disappointment qualifying match.

Spoiler'is

Rodomas ringas.
Spoiler'is

The Maniac vs. Adolfas Germanas
I Quit Match
If Maniac wins, Maniac and his partner (partner will be chosen by Maniac) gets Tag-Team title match on the next Friday Fight Zone show.

Spoiler'is

Pabaiga:
Spoiler'is

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Show patiko!

1 kova rašiau pats, antra kova buvo tokia vidutiniška, o 3 kova, tiesiog PPV ME lygio! Žiaurei patiko, nors gal per kiek daug hardcore.

Backstage tai vieni geri, kiti nereikšmingi.

Show vertinu 8.5/10. Neblogas show.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
VIsiskai visko neperskaciau, bet tai ka maciau man patiko. Kova manoji ir Main Event man patiko. Pirmos neskaciau ir Clue kalbos. Turnyro ideja ir lentele sudaryta labai gerai. Perskaites show kazka placiau galesiu pasakyti. Dabar ziuresim ka Brawl parodys.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
WoW WoW WoW! ME super, bet prie to dar grįšiu. Visų pirma, tai tie play-off'ai biškį nutrūko nuo realybės kai vietoj Highwayman kovojo Answer. Čia arba keist vietom juos, arba nuimt stipulation'ą nuo šitos kovos.
pirma kova tai nekokia, labai jau belekaip išmėtyti veiksmai, ten per kelias sekundes SSP, žodžiu nekokia...
Backstage su Answer ir Naciais tai matosi, kad labai skubėta parašyt. Idėja gera, bet įgyvendinta prastai. Jau geriau šou atsiras vėliau, bet bus kokybiškesnis, negu taip ;) šitas dalykas irgi pagadino reikalą.
Antra kova jau geresnė, bet iki geros dar daug varškės sukapot. Jason Clue kalba kaip kalba, tiesiog pasakė ką reikia, bet Silencer užpuolimas vėl kažkaip per greit įvyko (ta prasme per trumpai kažkaip aprašytas). Nu bet čia gal nelabai esmė, tai už tai taškų nenuimsiu :)
Nu, ME kaip sakiau geras. Tik čia vėl buvo iš tų atvejų kaip pritrūko psichologijos. Kažkiek labiau turėjo jiem abiem skaudėt viską negu kad skaudėjo :D o dėl daug hardcore'o tai man patiko. nedažnai tokie mačai pasitaiko, tai gerai :) patiko bajeriai, buvo laiku ir vietoj, ypač tas su senkančiom gyvybėm :lol: ir pagaliau buvo įsiklausyta į žodžius dėl kovos pabaigos, taigi sveikiname rašytoją :)
Taigi šou duodu maždaug 7/10, nes buvo šiokių tokių nesklandumų, tačiau matau, kad Unbroken tinkamas šiam darbui :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-18, 00:35, pasakė:

Visų pirma, tai tie play-off'ai biškį nutrūko nuo realybės kai vietoj Highwayman kovojo Answer. Čia arba keist vietom juos, arba nuimt stipulation'ą nuo šitos kovos.

Čia man atrodo Aurelijus užmiršo pakoreguoti, nes šiaip dar ir mane turėtų vietomis apkeisti. Taip, taip Maniac, mes dar neturėtume susitikti ;)

Dėl mano kovos (antra), tai pripažįstu, kad ji vidutiniška. Tiesiog kaip padaryt normalią kovą, kai vienas neparašo kalbos. Konkrečiai squash'as turėtų būt ar gal truputį palankiau, bet tikrai ne apylygė kova. O kai apylygė kova - yra intriga. Na anyway, tikiuosi supratot :lol:

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-18, 00:55, pasakė:

Taip, taip Maniac, mes dar neturėtume susitikti :)
O kodėl ne? :)

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-18, 00:55, pasakė:

Dėl mano kovos (antra), tai pripažįstu, kad ji vidutiniška. Tiesiog kaip padaryt normalią kovą, kai vienas neparašo kalbos. Konkrečiai squash'as turėtų būt ar gal truputį palankiau, bet tikrai ne apylygė kova. O kai apylygė kova - yra intriga. Na anyway, tikiuosi supratot :lol:
Tai ir nereikia daryt normalios, reik daryt squash'ą. Vardan intrigos įkišti kokį interferencą arba gaisrą kur nors tribūnoj, tada parašęs kalbą bėga gelbėti žmonių o teisėjas skaičiuoja count out iki 9 :) nu žodžiu, Tu kritikos nenusipelnai, tai ir nesiteisink be reikalo ;)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-18, 01:05, pasakė:

Ne į temą

O kodėl ne? :)

Aurelijus ten kažkaip buvo pergalvojęs žaidėjų išsidėstymą truputį :)

Citata

Ne į temą
Tai ir nereikia daryt normalios, reik daryt squash'ą. Vardan intrigos įkišti kokį interferencą arba gaisrą kur nors tribūnoj, tada parašęs kalbą bėga gelbėti žmonių o teisėjas skaičiuoja count out iki 9 :) nu žodžiu, Tu kritikos nenusipelnai, tai ir nesiteisink be reikalo ;)

Ne, tai čia aš pasakau kaip yra ir tiek :lol:

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-04-18, 07:57

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Nuotrauka

Va, tikroji lentele.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-18, 07:55

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Kaip suprast ta Inferno? Tai čia jau trys show bus ar kaip ? :lol:

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-04-18, 08:53, pasakė:

Kaip suprast ta Inferno? Tai čia jau trys show bus ar kaip ? :lol:

Naujas SNF pavadinimas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tikiuosi tai, kad mes gavom title shota i tag team titulus nesustabdys mano kelio siame turnyre nes man si ideja labai patiko ir noriu buti jos dalimi :lol: dziaugiuosi perzenges pirma etapa.
Meginsiu paprognozuot kas iseis i kitus etapus ir bus:

Answer vs FnT
Chain vs Maniac
Damane vs Silencer
Highwayman vs California Rose

Va tokie ketvirtfinaliai mano manymu ;) Labiausiai intriguojanti kova vyks tarp Maniac ir Refresh ir Rose ir Adolfo astunfinaliuose :)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Panašu, kad laukia įtempta savaitė... Penktadienį kova dėl tag team titulų, sekmadienį play-off'ai...

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Highwayman.....Blogiau ir negalejo būti. :lol:

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
reiketu siaip biski stambiau backstage aprasyti. Geriausias blogai aprasyto backstage pavyzdys yra kai Xnitro pranesa kad jis bus SNF gm... Buvo panaudoti vos keli sakiniai ta ivyki aprasyti. Neisnaudotas gero backstage pagrindas

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ai ka zinau , neblogas toks show , PO priesininkas nekoks , bet jai noriu laimet vistiek teks susidurti su visais..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-04-18, 15:13, pasakė:

Highwayman.....Blogiau ir negalejo būti. ;)

Ne į temą
Galejo The Answer...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0