Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Įskaitos

Temoje atsakymų: 53

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPowis, 2011-04-18, 20:57, pasakė:

Ple kokie aukšti pažymiai pas jus, dar sako "man tinka" lyg nusimines būtų, o vos ne maximuma gavo. :rolleyes: Kuklūs jūs. Kiek jums tada metiniai LT išeina maždaug?
Tai kad čia durna sistema. Už dyką vos ne tokius pažymius rašo. Kiek draugų tarpe klausinėjaus visi 8-10. Mokytojos sako, kad jos kiek pakelia pažymius. Nes čia daugmaž dėl mūsų pačių tik, dėl vaizdo. Va anglų artėja, tai girdėjau kad ten griežčiau vertinama. Nes čia tai absurdiška, kai aš iš LT turiu 6 vidurkį, gaunu 9. Non-sence :)
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
20/20 gavau, tai rimtai atrodo, kad anglų sunkiau bus :rolleyes:.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
7 gavau, bet žinant mano pastangas tai jaučiu, kad potencialo dar yra. Šiaip ple reikia imt temą, kurią galėčiau kalbėt bent jau šiek tiek laisviau, nes dabar tai.. kas geriausia davė gal tris klausimas, vienas jų: "Kokiam parkui paaukos laimėtus pinigus chorų karų nugalėtojai?" apstirau net visas, nežiūriu aš tokių dalykų sakau. Aišku būna, kad žinai ten tų nesmaonių nugalėtojus, bet būtent ties šitu show nieko kažkaip nesuvokiau :rolleyes: O šiaip pas mus neatlaidžiai vertina, buvo ir 5 ne vienas, negaliu sakyt, kad va ateini ir kosminį pažymį įkala.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2011-04-19, 12:11

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Šiandien visai sėkmingai ir anglų įskaitą atbuvau, atrodo sekės neblogai o ir mokytoja pagyrė, tai žiūrėsim kiek gavau :rolleyes:.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0