Nu ka as irgi siandien laikiau ta Anglu iskaita . Siaip anglu gerai mokinuosi bet kaip ir daugumai , man buvo sioks toks jauduliukas , kadangi as student A isitruakiau paper 3 nu ir monologas teko apie :"activities in the evening " gana dekinga tema (kaip visalaika laiko pritrukau
tos 15 kaip 1 min praejo) snekejau siek tiek per ilgai , svarbiausias dalykas kad nesusiveliau ,nenusisnekejau ,toliau musu diologas buwo :"cut your spenging' online competition " nu seipj nlb as jei ruosiausi nes mazdaug zinojau apie ka snekesiu , taciau ejau sneketei diologa su ganetai silpnesniu klasioku todel siek tiek ten ji sudirbau , keliose vietose , bet seipj ir jis neblogai pasnekejo . Kagi rezultatu dar nezinau ryt mums jau galutinius pasakys.
Si iskaita man buwo lengvesne nei lietuviu tik negaliu pasakyti kodel ens pats nezinau
.
Valhalas, 2009-04-21, 14:57, pasakė:
Iš tų įskaitų jei ką 0 naudos, ypač jei į universitetą ketini stot. Niekam nerūpės ar tu 5, ar 10 būsi gavęs iš jų, egz rimtus žiūrėk, kad norm išlaikytum, o ne dėl tokių nesąmonių graužkis.
Ne į temą
| Taciau tas iskaitos pazimys raossi i atestata ir jei iskaitos neislaikai prie egzo neprileidzia, taciau nemanau kad tokiu buna |
Beggaras, 2009-04-21, 15:16, pasakė:
nu jo, bet man anglų geriausiai sekasi ir būtų gėda gaut mažiau negu išlietuvių įskaitos (kuriai visai nesiruošiau, na anglų irgi nelabai
) vienu žodžiu pats save nuvyliau
Ne į temą
| egza islaikysi ir sedesi laimingas , cia dar ne pasaulio pabaiga buna gi visko nu kaip wa mano klasiokas girtas i iskaita atejo |
Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-21, 18:42