Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Įskaitos

Temoje atsakymų: 53

deep

1000

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-04-18, 19:36, pasakė:

Ne į temą
As kiek irdejau, yra 20bale sistema, tiesiog gauta bala dalina is dvieju ir taip gaunasi pazymis. Tai gal pas jus pazymiai surasyti? :mellow:
Ne į temą
siaip kiek as zinau tai egzaminuotojai raso tik taskus :? , o poto juos i kazkoky "kelta" nusiuncia ( ten gal kokia programa ar kas as tj nzn bet iji kele ir info iskaitu rezultatus) ir tas atsiunce atgal rezutatus pazymiais bet seipj galima dalinti is č ir mazdaug zinosi kox pazymys.

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-18, 22:04

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Na neseniai grįžau iš anglų įskaitos ir ka galiu pasakyt - failinau :D . Mes ėjome atsakinėt patys paskutiniai, jau žinojom monologų ir mdialogų temas ir visus punktus ir maždaug visoms ruošėmės. Kadangi aš student A tai traukiau kortelę ir ištraukiau Paper 2. Man monologas buvo apie Jonines, o dialogas "Green week" (atrodė labai lengvas). Monolagą, atrodo, pašnekėjau gerai, dialogas irgi gerai sekėsi, bet kai paklausė manęs vieno klausimo sustojau ;) . Bandžiau iš naujo atsakyt, bet vėl tas pats. Iš trečio karto atsakiau, bet atrodo, kad visai ne į temą. Žodžiu fail, 10 negausiu, turėčiau gaut 9, bet man čia ne lygis kai 10 iš lietuvių įskaitos gavau nes man su anglų kur kas geriau. Žodžiu nuotaika po įskaitos - nekokia :D .
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Beggarai,
Taigi ne viskas turi buti vien 10,zmogus gi ne robotas ,kad atsakinetu 100 procentu ir be to gi anglu iskaita yra zymiai sunkiau ,todel turetai dziaugtis,kad gausi 9.Svarbu islaikei iskaita ir toliau galesi zengti i egzus,pagalvok gi kiti gavo ir prasciau ir nezliumbia,o gal kiti ir neislike tai kaip jiems jaustis.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-04-21, 14:17, pasakė:

Na neseniai grįžau iš anglų įskaitos ir ka galiu pasakyt - failinau :D . Mes ėjome atsakinėt patys paskutiniai, jau žinojom monologų ir mdialogų temas ir visus punktus ir maždaug visoms ruošėmės. Kadangi aš student A tai traukiau kortelę ir ištraukiau Paper 2. Man monologas buvo apie Jonines, o dialogas "Green week" (atrodė labai lengvas). Monolagą, atrodo, pašnekėjau gerai, dialogas irgi gerai sekėsi, bet kai paklausė manęs vieno klausimo sustojau ;) . Bandžiau iš naujo atsakyt, bet vėl tas pats. Iš trečio karto atsakiau, bet atrodo, kad visai ne į temą. Žodžiu fail, 10 negausiu, turėčiau gaut 9, bet man čia ne lygis kai 10 iš lietuvių įskaitos gavau nes man su anglų kur kas geriau. Žodžiu nuotaika po įskaitos - nekokia :D .

Iš tų įskaitų jei ką 0 naudos, ypač jei į universitetą ketini stot. Niekam nerūpės ar tu 5, ar 10 būsi gavęs iš jų, egz rimtus žiūrėk, kad norm išlaikytum, o ne dėl tokių nesąmonių graužkis.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-04-21, 14:57, pasakė:

Iš tų įskaitų jei ką 0 naudos, ypač jei į universitetą ketini stot. Niekam nerūpės ar tu 5, ar 10 būsi gavęs iš jų, egz rimtus žiūrėk, kad norm išlaikytum, o ne dėl tokių nesąmonių graužkis.
nu jo, bet man anglų geriausiai sekasi ir būtų gėda gaut mažiau negu išlietuvių įskaitos (kuriai visai nesiruošiau, na anglų irgi nelabai :D ) vienu žodžiu pats save nuvyliau ;)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
na as y anglu yskaita atejau visiskai atsipalaidaves, nes taip nuteike mokytojos(mano anglu mokytoja kuri manes ir klause vadina mane busimu ministru pirmininku). Ka gi atejau skeliau monologa, kury beveik visa buvau pasirases pasiruosimo kambary(mano porininkas velavo kelias minutes, nes sokoladus pirko iki ;] ), o po to dialogas kurio porininkas nespejo net perskaityt, bet istempiau ir ta, nesuspejom y laika visko iskalbet, nes pradejom diksutuot. Lapa 6 istraukiau(is pradziu su ta priziuretoja galvojom, kad 9 tik veliau pamaciau kad tokio dalyko net nera) monologo tema "climate change", o dialogas tiksliai nepamenu... scholl guide contest kazkas panasiai. Na yteikem sokoladus pasnekejom, kazkodel pradejau kartkartem sneket britisku akcentu, bet nieko ;] Na ir po musu kalbu buvo liaupsinimai excellent, it was a pleasure to listen to you ir pns, jauciuos gerai laukiu egzu.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

deep

1000

• Naujokai
0
Nu ka as irgi siandien laikiau ta Anglu iskaita . Siaip anglu gerai mokinuosi bet kaip ir daugumai , man buvo sioks toks jauduliukas , kadangi as student A isitruakiau paper 3 nu ir monologas teko apie :"activities in the evening " gana dekinga tema (kaip visalaika laiko pritrukau :D tos 15 kaip 1 min praejo) snekejau siek tiek per ilgai , svarbiausias dalykas kad nesusiveliau ,nenusisnekejau ,toliau musu diologas buwo :"cut your spenging' online competition " nu seipj nlb as jei ruosiausi nes mazdaug zinojau apie ka snekesiu , taciau ejau sneketei diologa su ganetai silpnesniu klasioku todel siek tiek ten ji sudirbau , keliose vietose , bet seipj ir jis neblogai pasnekejo . Kagi rezultatu dar nezinau ryt mums jau galutinius pasakys.
Si iskaita man buwo lengvesne nei lietuviu tik negaliu pasakyti kodel ens pats nezinau :D.

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-04-21, 14:57, pasakė:

Ne į temą
Taciau tas iskaitos pazimys raossi i atestata ir jei iskaitos neislaikai prie egzo neprileidzia, taciau nemanau kad tokiu buna :)

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-04-21, 15:16, pasakė:

nu jo, bet man anglų geriausiai sekasi ir būtų gėda gaut mažiau negu išlietuvių įskaitos (kuriai visai nesiruošiau, na anglų irgi nelabai :D ) vienu žodžiu pats save nuvyliau :)

Ne į temą
egza islaikysi ir sedesi laimingas , cia dar ne pasaulio pabaiga :D buna gi visko nu kaip wa mano klasiokas girtas i iskaita atejo :D

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-21, 18:42

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Ne į temą
Taciau tas iskaitos pazimys raossi i atestata ir jei iskaitos neislaikai prie egzo neprileidzia, taciau nemanau kad tokiu buna :)
Na tai ir sakau į tarpą tarp 5-10 pataikyt reik ir viskas :) O, kad neišlaikyt tai reiktų arba atsisėt ir tylėt arba egzaminuotoją asilu išvadint ar pnš.
Ne į temą

Citata

buna gi visko nu kaip wa mano klasiokas girtas i iskaita atejo :D

Šits dar nieko, pas mus į valstybinį matkės egzą vienas girtas, su gėlėtais šortais, šiaudine skrybėlę ir prasegtais marškiniais nuoga krūtine atėjo(tiksliau draugai atgabeno) (dieną prieš gimtadienį šventė) ;D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-04-21, 20:17

deep

1000

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-04-21, 21:17, pasakė:

Ne į temą

Šits dar nieko, pas mus į valstybinį matkės egzą vienas girtas, su gėlėtais šortais, šiaudine skrybėlę ir prasegtais marškiniais nuoga krūtine atėjo(tiksliau draugai atgabeno) (dieną prieš gimtadienį šventė) ;D

Ne į temą
tai jo cia jau zeuru :) , pas mus kaip nekeista atsiranda zmoniu kruie ne sukostiumais ateina bet su treningais :) , o va pas jus su sortais :D taip vasariskai o pas mus geziskai

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Jėėėėė ;) 10 gavau (čia aš apie pažymį, o ne apie surinktus taškus) ;)

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-04-21, 21:17, pasakė:

Ne į temą
Ne į temą
Isivaizuoju mokytoju reakcija ;)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

deep

1000

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-04-22, 11:37, pasakė:

Jėėėėė :D 10 gavau (čia aš apie pažymį, o ne apie surinktus taškus) :)

As irgi 10 gawau :D seipj tikejausi :D todel nelabai dziaugiuosi nes surinkau tik 29/30 ;). Svarbiausia kad ne 9 ;)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na ką gi, rytoj-poryt lietuvių įskaitos. Manau ne aš vienas čia abitūros atstovas, kuris ruošiasi įsakitom. Taigi, kaip sekas jums? Kokią temą pasirinkot?
Aš pats kalbu rytoj, 10:30. Tema iš literatūros-„Neigiami personažai įdomesni už teigiamus“. Tekstą principe pasirašiau, liko dar pasiskaityt kelis kartus :)
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-17, 15:59, pasakė:

Na ką gi, rytoj-poryt lietuvių įskaitos. Manau ne aš vienas čia abitūros atstovas, kuris ruošiasi įsakitom. Taigi, kaip sekas jums? Kokią temą pasirinkot?
Aš pats kalbu rytoj, 10:30. Tema iš literatūros-„Neigiami personažai įdomesni už teigiamus“. Tekstą principe pasirašiau, liko dar pasiskaityt kelis kartus :)

Draugė tą patį velnią pasirinko... Kokie pagrindiniai argumentai tavo temoje?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-17, 15:59, pasakė:

Tema iš literatūros-„Neigiami personažai įdomesni už teigiamus“.

Kokia pro-wrestling'iška tema. :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąSmS, 2011-04-17, 17:45, pasakė:

Draugė tą patį velnią pasirinko... Kokie pagrindiniai argumentai tavo temoje?
Kontekstams ėmiau B.Sruogos „Dievų mišką“, K.Donelaičio „Metai“, J.Savickio „Ad astra“ ir F.Dostojevskio „Nusikaltimas ir bausmė“. Jei tie kūriniai skaityti, tai manau nereikia įvardyti, kurie tie personažai yra įdomieji. Taip pat paminėsiu ir liaudies pasakas, kad velniai įdomesni už didvyrius visokius, bet čia on a side note.

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-04-17, 18:21, pasakė:

Kokia pro-wrestling'iška tema. :)
Cha, gerai čia pastebėjai :( Aš pats pagalvojau apie filmus, bet čia tiesa dar labiau :D
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-17, 20:02, pasakė:

Kontekstams ėmiau B.Sruogos „Dievų mišką“, K.Donelaičio „Metai“, J.Savickio „Ad astra“ ir F.Dostojevskio „Nusikaltimas ir bausmė“. Jei tie kūriniai skaityti, tai manau nereikia įvardyti, kurie tie personažai yra įdomieji. Taip pat paminėsiu ir liaudies pasakas, kad velniai įdomesni už didvyrius visokius, bet čia on a side note.
Cha, gerai čia pastebėjai :D Aš pats pagalvojau apie filmus, bet čia tiesa dar labiau :rolleyes:

O kaip argumentavai, kad jie įdomesni, ta prasme "KODĖL"?

Dėl PW, tai taip - gera įžvalga :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąSmS, 2011-04-17, 20:43, pasakė:

O kaip argumentavai, kad jie įdomesni, ta prasme "KODĖL"?
Nes jie, priešingai nei teigiami, yra nenuspėjami. Skaitytojas gali patirti tas blogybes be pasėkmių. Įdomumas kyla dėl smalsumo. Nu kažkas tokio, sunku čia greit įvardyt. Kažkas tokio, bet jei ką man su lietuvių xujovai tai žinai :rolleyes:
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-04-17, 21:48, pasakė:

Nes jie, priešingai nei teigiami, yra nenuspėjami. Skaitytojas gali patirti tas blogybes be pasėkmių. Įdomumas kyla dėl smalsumo. Nu kažkas tokio, sunku čia greit įvardyt. Kažkas tokio, bet jei ką man su lietuvių xujovai tai žinai :)

Viskas gerai, svarbu nesiparint per daug ir bus čikipiki. Sėkmės! :rolleyes:

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
"Ar svarbu išsaugoti senamiesčius, senus dvarus, jų parkus?" Turiu visą info, ty kalbą kuria kalbėsiu ir man nusispjaut ant šitos įskaitos, nes vistiek žinau, kad išlaikysiu, nes nėra tokių, kad nepraleistų iki egzo. Susakysiu ką atsiminsiu ir tiek, o šiaip man rytoj reiks bazarint 10h50min, tai beveik kaip Bottom :rolleyes:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kad nepraleist tai čia neįmanoma iš esmės. Bet vis tiek, pažymys tas rašysis į diplomą. Nors ir nieko nereiškia, bet tiesiog dėl savęs kažkaip :rolleyes: Aš jau pakalbėjau. Džiugu, kad viską pasakiau ką nroėjau, bet kadangi mano turinys nebuvo labai geras, tai prognozuoju 8..
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Kalbėjau ta pačia tema kaip Bottom, net argumentai keli tie patys buvo, bet aš jų daugiau panaudojau. Manau visai neblogai pavyko :rolleyes:.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Kalbėjau ir gavau 14/14 :rolleyes: Kadangi mūsų mokykla laiko valstybinės kalbos egzą, tai nesureikšminu to 10 per daug.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nu 9 pasirodo gavau. Man tinka, nes ne lietuvių specas aš. Vat ketvirtadienį anglų, tai 10 turės būt :rolleyes: Sveikinu Maugli
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ple kokie aukšti pažymiai pas jus, dar sako "man tinka" lyg nusimines būtų, o vos ne maximuma gavo. :rolleyes: Kuklūs jūs. Kiek jums tada metiniai LT išeina maždaug?

Šį pranešimą redagavo Powis: 2011-04-18, 19:58

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0