Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Įskaitos

Temoje atsakymų: 53

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Tai ar yra forumiečių, kurie šiandien/rytoj laikė/laikys lietuvių kalbos įskaitą (aš apie 12-tos klasės įskaitą kalbu)? Jei taip tai pasidalinkite įspūdžiais :rolleyes:

Aš pats neseniai grįžau iš įskaitos, prieš ją labai parinausi, dabar jau atsigavės :) šnekėt tai iššnekėjau gal kokias 4~5 minutes, tema MOKSLAS, o potemė tai "mokslas kurianti ir griaunanti jėga....". Kelias pauzes padariau, bet nieko. Kažkaip baisiau buvo laukti kada pakvies ruoštis, o kai jau šnekėt reikėjo tada liežuvis atsirišo ;)

P.S jei reikia potemių kam nors - sakykit :)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-17, 22:33

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
heh, 12am nervai o 11am shvente, neturejau lietuviu shiandien :rolleyes: siaip gali potemes duot man idomu kas ten tokio yra:)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Mokslas:
1. Siuolaikiniai mokslininkai kuria ivairius zmonijos ateities scenraijus.
2. Lietuvą konkurencinga gali padaryti tik mokslo pazangos skatinimas. Pagrysti arba paneigti.
3. Dirbtinis intelektas. Ka apie tai zinau arba manau.
4. Mokslas - ir kurianti ir griaunanti jega. Ka apie tai zinai, ka manai.
5. Mokslo pazanga lemia zmoniu susvetimejima. ka apie tai zinai, manai.

Žiniasklaida:
1.Ar nacionalinis transliuotojas (LRT) siulo visuomenei kokybiškas, švieciamasias ir kulturiškas laidas? Argumentuoti.
2.Ar TV ir radijo viktorinos prusina visuomene? Argumentuoti.
3.Lietuvos visuomenei stinga kokybiškos žiniasklaidos. Pagristi arba paneigti ši teigini.
4."...Netik visuomenes informavimas, bet ir vertybiu skleidimas (o prireikus ir kova už jas) yra tikrosios žurnalistikos misijos dalis" (L.Donskis). Ar musu žiniasklaida atlieka šia misija? Argumentuoti.
5.Lietuvos internetine erdve palengva virsta šiukšlynu. Kokiais budais šia problema galima spresti?

kitų nežinau :rolleyes:

aš kalbėjau Mokslo tema, pasirinkau 4-tą potemę ;)

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-15, 11:42

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
del smasumo is LM parsiusiunciau potemes, kam reikia tai jos tokios:
Žiniasklaida:
1. Ar nacionalinis transliuotojas (LRT) siūlo visuomenei kokybiškas, švieciamasias ir kultūriškas laidas? Argumentuoti.
2. Ar TV ir radijo viktorinos prusina visuomenę? Argumentuoti.
3. Lietuvos visuomenei stinga kokybiškos žiniasklaidos. Pagrįsti arba paneigti šį teiginį.
4. "...Netik visuomenės informavimas, bet ir vertybių skleidimas (o prireikus ir kova už jas) yra tikrosios žurnalistikos misijos dalis" (L.Donskis). Ar mūsų žiniasklaida atlieka šią misiją? Argumentuoti.
5. Lietuvos internetinė erdvė palengva virsta šiukšlynu. Kokiais budais šią problemą galima spręsti?

Mokslas:
1. Šiuolaikiniai mokslininkai kuria įvairius žmonijos ateities scenraijus.
2. Lietuvą konkurencingą gali padaryti tik mokslo pažangos skatinimas. Pagrysti arba paneigti.
3. Dirbtinis intelektas. Ką apie tai žinau arba manau.
4. Mokslas - ir kurianti ir griaunanti jėga. Ką apie tai žinai, ką manai.
5. Mokslo pažanga lemia žmonių susvetimėjimą. Ką apie tai žinai, manai.

Asmuo ir valstybe:
1. Ar mokinių parlamento veikla tik vaikų žaidimas? Argumentuokite.
2. Ar lengva kitataučiams žmonėms integruotis Lietuvoje. Armgumentuokite
3. Ar svarbu jauniems žmonėms dalyvauti pilietinėse akcijose? Argumentuokite.
4. Filosofas L.Donskis teige: „laisvas ir nepriklausoms žmogus tikrai nėra mūsų laikų herojus“ Ką apie tai manote?
5. Lietuvos konstitucijoje teigiama „Žmogus turi turėti...laisvę reikštis“. Kaip tavo nuomone tai įgyvendinama?

Literatūra:
1. Kokius tris lietuvių rašytojus(kūrybos rinkinius) įtrauktum į mokykloje skaitytinos literatūros sąrašą.
2. Dažnai sakoma, kad skaitydamas knygą žmogus ieško savęs. Argumentuokite.
3. Skaitymo malonumas ir privaloma literatūra - ar tai suderinama?
4. Šiuolaikinė literatūra neigia moralę ir prasmės siekį. Pagrįsti.
5. Ar spektaklis gali prilygti literatūros kūriniui ir jį aplenkti?

Menas:
1. Ar pasauliui įdomūs Lietuvos menininkai?
2. Ar gali jaunuoliai meninį skonį išugdyti vidurinėje mokykloje?
3. Daugelio dabartinių garsių menininkų kūrybos jų amžininkai nepripažino.
4. Meninė kūryba vienas geriausių saviraiškos būdų.
5. Menas kuria miesto veidą.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Maciau mokykloj elektroniniam stende "Prasome tylos, vyksta lietuviu kablos egzaminas" :rolleyes:

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
mano poteme tokia pat kaip ir beggaro buvo ;D nu pradzioj nervinaus net balsas drebejo bet po to ysishnekejom padiskutavom nu koki 9 bus, nes ir geliu abiem atnesiu. Tik y ta pasiruosima neisgirdau kad jau kviecia tj po keliu minuciu tik atejau ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
ka daryti jeigu esu pats pirmasis zurnale, taciau noriu zinoti visas potemes? ar labai baisu, jei tycia paveluosiu?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-04-15, 11:49, pasakė:

šendien

Su gramatika tau, ko gero, nekaip bus :lol:

Aš tai pats dar daug metų turiu ir kažkaip nesijaudinu visiškai. Galvoju, kad pradėsiu jaudintis penkios minutės iki egzo :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-15, 12:06, pasakė:

ka daryti jeigu esu pats pirmasis zurnale, taciau noriu zinoti visas potemes? ar labai baisu, jei tycia paveluosiu?

nukels y gala tavo laika ir viskas tik susigalvok priezasty ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Man atrodo geriau eiti pirmam nes vsteik ziuri atleidziau ,negu koki 12,kuris jau zino potemes ir taip pirmas nuvarai ,pasakai ir iseini teissiog kaip nasta kurinta.o paskutiniui buti irgi manau nelabai gerai,nors tu ir zinai viska ,bet kiek nervu padeti ir galvoji kaip cia pasakyti.Gerai ,kad rytoj 9 einu atsakineti.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-15, 15:38, pasakė:

Su gramatika tau, ko gero, nekaip bus :)
Ne į temą
DAMN, kaip taip galėjau :lol: gramatika visąlaik buvo mano stiprioji pusė (tik nepagalvokit ko negero)

Ėjau atsakinėti 10 valandą. Gerai, kad spėjau prieš išvažiuojant susižinoti potemes ir išsirinkti apie kurią šnekėsiu. Dabar labai LAUKIU anglų kalbos įskaitos, ten tai vienas juokas :)

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Juoke Tu juoke, tik pazek po anglu iskaitos neiseik apsijuokes su neigiamu parankei :lol:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Aš dešimtokas ir man reikės kalbėti visgi. Žinau, kad tai ne tas pats, tačiau mes šiais metais per lietuvių k. pamoką praktikavomės tam, tipo darėm mždg viską taip kaip turėtų būtii per kalbėjimą, kalbėjom 5 minutėm ir vertino žinoma pažymiu. Tuomet pasirodė lengva kalbėti, nieko nepasiruošęs + nežinodamas potemių (mes ėjome 3 grupėmis po 10, aš antroe grupėje), tačiau viską normaliai iškalbėjau, rinkausi kalbėjimą apie karą keliuose. Tačiau kai dabar pasižiūri į šias potemes tai... Ne dešimtokų lygio čia :lol:

Anyway, sėkmės tiems, kurie laikė/laiko/laikys...
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
As kai buvau 10tokas tai lietuviu kai laikiau buvau antras. Tai nieko nezinojau. Pasirasiau ir papasakojau. Tai net nezinau kiek gavau iki dabar, bet gal labai lievai nevariau ;D esme, kad kiek nesazininga. Mano draugas kuris 19 buvo is manes visas potemes zinojo ir turejo ruostis dar papildomas dvi valandas. Del desimtos jau viskas baigta, bet kas dvyliktoj bus tai oi oi oi.. tikrai kazka darysiu kad nebuciau antras.

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
VALIOOOOO :) ! Gavau 10 iš įskaitos :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBeggaras, 2009-04-17, 13:24, pasakė:

VALIOOOOO :) ! Gavau 10 iš įskaitos :D

10/20? :) Kai aš laikiau bent jau pamenu, kad dvidešimtbalė šitam dalykui sistema buvo, nžn, gal pakeitė...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-04-17, 14:54, pasakė:

10/20? ;) Kai aš laikiau bent jau pamenu, kad dvidešimtbalė šitam dalykui sistema buvo, nžn, gal pakeitė...
kur ir kada čia taip buvo? :)

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-04-17, 14:54, pasakė:

10/20? ;) Kai aš laikiau bent jau pamenu, kad dvidešimtbalė šitam dalykui sistema buvo, nžn, gal pakeitė...
tikrai, niekad negirdėjau, kad būtų dvidešimtbalė sistema :) šeip gavau 10/10 :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-17, 16:03, pasakė:

kur ir kada čia taip buvo? ;)

Aš kai laikiau prieš porą metų 12-toj kl kalbėjimo įskaitą ir po to atėjo rezai, tai buvo 20-dešimtbalėj sistemoj surašyti ir išvardinta kiek balų už ką galima buvo surinkt ir pnš.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Pas visus mano draugus , pazistamus , kiek skaiciau nete yra 20balu sistema , bet beggaras yra isskirtinis ir pas ji 10 balu ;) Isvada jis mokosi atsilikeliu mokykloje arba seka pasakas..

Nieko nenorejau izeisti
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Pas mane irgi buvo 10-balė. 2005, bet apskritai, kiek esu matęs atestatų, nei pas vieną nebuvo daugiau kaip 10... Bet va 10-oj klasėj tai buvo 20 (ar kažkiek panašiai) nes ten daugiau tų kriterijų vertinimo buvo. Tai gal netyčia sumaišėt?

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Refresh, pirma išsiaiškink, o tada malk š bukagalvi ir gali susikišt savo išvadas į subinę :ph34r:

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-17, 21:06

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Hmz, pažiūrėjau db pas mane atestate irgi 10 įrašyta tai turbūt tikrai sumaišiau ;) Tiek, kad galvoje stovi tik tas 20-tbalės sistemos įvertinimas, o apie kitą, neskaitant dokumento jokių recollections neturiu, oh well, my brains failed me, sry for the buzz ;D

deep

1000

• Naujokai
0
Ahhh as irgi laikiau iskaita 15 diena , zeuriausia buwo laukti kol ateis laikas eiti sneketi nes man reikejo eiti tik 14h ;) (bet vistiek gawau 18 tasku :)) potemes ryte jau zinojau :)
Ne į temą
kokia skileta ta musu svietimo sistema

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-17, 21:24

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
As kiek irdejau, yra 20bale sistema, tiesiog gauta bala dalina is dvieju ir taip gaunasi pazymis. Tai gal pas jus pazymiai surasyti? :mellow:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0