Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

klausimelis

Temoje atsakymų: 32

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Sveiki. Turiu toki prasyma, noreciau pradeti bukinti savo sou. Daugelis turbut zino, nemate gal, bet anksciau bukinau BFZ, tai dabar noreciau iki Vasaros vel ja atgaivinti, tiksliau savo Brawl branda kuri visada bukindavau. Mano tokie kaip norai: Tureti nepriklausoma valdymo teise nuo kitu BWE sou. Ta prasme noriu tureti savo taisykles, rosteri, sistema. Galbut daugelis mano kad yra baisu tureti du sou, nes viskas sugrys i tuos laikus kai buvo SNF ir tas FNE, kai dejosi visokie bardakai, taciau galiu uztikrinti, kad ne siaip uzsimaniau kovu parasyti, bet padaryti labai kokybiskus sou. tiesa vienas nesugebesiu, galiu rasyti tik segmentus ir 1 kova. Reiketu dar 2 rasytoju. Jeigu norit man padeti, tai prasau, pasisiulykit :rolleyes: Sita tema sukuriau tam, kad paziureciau kokia bus paklausa, ir ar zmones noretu kad butu sukurtas kokybiskas brandas kaip buvo NME laikais ;) Jei taip, tada eisim toliau :)
Noreciau suzinoti, kas is jusu pritaria Brawl atgimimui, ir kas is jusu man padetu. Pats ruosiuosi bukinti Main Eventa, reiketu zmoniu kurie uzsiimti mid cardu. Noreciau pasiulyti ir Unbroken, nes galbut net jisai sutiktu kad butu idomiau turetu vietoj dvieju bendro rosterio sou toki ivairesni. jeigu domina mano kovu kokybe, paskaitykite Seskius vs. Answer.
Tiesa, jeigu jums patinka ideja, pasakysiu dar kelis pagrindinius dalykus kuriuos noriu ivesti. Visu pirma tai 3 zmoniu komisija, kuri vertins nugaletoja. Uzsiregistrave zmones tures parasyti po pristatomaja kalba, kad galetume kiekviena suskirstyti i savo vieta. Noretume, kad butu sudaromos tag team komandos, nes reikia gaivinti tag team divizijona BWE. visgi tik 1 komanda liko

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-23, 21:35

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Man atrodo nereikia dar vieno brando.Rosteris ir taip silpnas ,o jai dar butu padalintas tai tada butu tikras š.Man geriau atrodo reiketu kad BWE kaip tik pasistenktu islaikyti SNF ,FFZ ,bet cia tik mano nuomone.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-14, 22:54, pasakė:

Man atrodo nereikia dar vieno brando.Rosteris ir taip silpnas ,o jai dar butu padalintas tai tada butu tikras š.Man geriau atrodo reiketu kad BWE kaip tik pasistenktu islaikyti SNF ,FFZ ,bet cia tik mano nuomone.
negi tu del rizikos, kad neuzteks kovotoju atsisakysi tokios geros idejos kaip naujas brandas, kuri valdys ne koks Refresh ( sorry Refresh), bet tikrai rimtai nusiteikes as? As tai kaip tik manau, kad pokyciai i nauda. Gi e-fed del idomumo zaidziam, o cia galesim toki super idomu ir kokybiska padaryt

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-14, 22:00

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Turim du show ir man atrodo visiskai gerai atrodo kai uz vairo yra Aurelijus.Geriau testi ka pradejom,o ne is naujo kazka pradeti.Geriau Damane padek Aurelijui bokinti show ,duok kokiu geru minciu kaip profas.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-14, 23:18, pasakė:

Turim du show ir man atrodo visiskai gerai atrodo kai uz vairo yra Aurelijus.Geriau testi ka pradejom,o ne is naujo kazka pradeti.Geriau Damane padek Aurelijui bokinti show ,duok kokiu geru minciu kaip profas.
Nu tai galima vieno sou atsisakyti, ir vietoj jo mano sou ideti. Kam reikalinga ir SNF ir FFZ, jei gali buti vienas Aurelijaus ir vienas mano.

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Nu mano nuomones tikrai nepakeisi geriau nedarom kokiu kitu brandu ,o visa isminti paskiriam SNF,FFZ.O jai taip nori bookinti pasimk FFZ ir bokink tau Aurelijus duos kovas.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Sutikciau tuo atveju jeigu nepavogsite kovotoju is BWE ir Brawl bus ikurta BWE federacijoje. vietoj penktadienio show butu BRAW o sekmadienio liktu. Skirstyti i du brandus gal ir sutikciau, bet man rods vel gali buti chaosas nezinau. Lieku neutralas kolkas

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš už naujoves, bet tik su sąlyga, kad nuo to niekas nenukentės, t.y. BWE ir jos creative team. Gerai dar neįsikirtau Tavo idėjos, bet aš visada už tokius dalykus. Aišku, jei Unbroken nieko prieš, tai tegul vienas šou vadinasi Brawl ir Tu jį bookink. Bet nenorėčiau, kad būtų nubrėžta linija tarp rosterio, nes dabar daugiau laisvės ir galimybių. Vienintelis dalykas dėl ko nenorėčiau Domo kaip bookerio, tai žinojimas jo nuomonės apie mano char'ą :rolleyes: tada tikrai Maniac būtų jobberis ;)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Cempionas Highwayman o Naciai neiveikiamieji :rolleyes: ;)

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-14, 23:44, pasakė:

Aš už naujoves, bet tik su sąlyga, kad nuo to niekas nenukentės, t.y. BWE ir jos creative team. Gerai dar neįsikirtau Tavo idėjos, bet aš visada už tokius dalykus. Aišku, jei Unbroken nieko prieš, tai tegul vienas šou vadinasi Brawl ir Tu jį bookink. Bet nenorėčiau, kad būtų nubrėžta linija tarp rosterio, nes dabar daugiau laisvės ir galimybių. Vienintelis dalykas dėl ko nenorėčiau Domo kaip bookerio, tai žinojimas jo nuomonės apie mano char'ą ;) tada tikrai Maniac būtų jobberis :)
As tai taves is viso i sou nepriimsiu :) o jei rimtai, tai tokiam reikalui ir bus komisija, kad nebutu vieno zmogaus valia. Jeigu jausi neteisinguma, tai galesi paprasyt, kad mano balso nevertintu :rolleyes:

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-15, 00:13, pasakė:

Jeigu jausi neteisinguma, tai galesi paprasyt, kad mano balso nevertintu :)
Nea, aš juokauju, aš dar niekada nepirstelėjau dėl neva nepelnyto pralaimėjimo. Ir net jei 10 kartų pralaimėčiau, kažin ar ir tada ką nors sakyčiau (na nebent tai būtų daugiau nei akivaizdu). ;)

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-15, 00:13, pasakė:

As tai taves is viso i sou nepriimsiu :)

Kas Tau sakė, kad aš eičiau į Tavo šou? :) :rolleyes:

Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-14, 23:44, pasakė:

Vienintelis dalykas dėl ko nenorėčiau Domo kaip bookerio, tai žinojimas jo nuomonės apie mano char'ą :rolleyes: tada tikrai Maniac būtų jobberis ;)
Dabar Linai neisizeisk ,bet Maniac ,yra per daug push'inamas buvo Zygio,tavo vietoje buvo tikrai vertesniu zmoniu ir savarbiausi titulai tikrai neturejo tau buti duodami jau geriau butu kokiam Speed'ui ar Damane duoda,tau minimum reiketu kovoti del Action ar del Continent titulo ,o tu gavai tikrai per daug nei turejai.O dabar ziurek bijai joberiu buti, ziurek net turiu gera pvz.Xnitro zmogus nelaimejas nei vienos kovos BWE ,as nors kiek murmejau,kad man kazkas nepatinka, o kalbas ir tokiau rasiau.Atrodai kai kokia fyfa ,kuri kai dagas nuluztu tai sukeltu 3 pasaulini kara.Todel ziurek ka sneki buves 2 kartus BWE champ'e.

O dabar einant prie temos,Domai,gal ir gerai tie du brandai,bet ne dabar kai dabar BWE yra dugne.Nenoriu ,kad butu kaip buvo NME - buvo uzdarytas.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Beveik visi nezino kas tas BRAWL. Tik tie patys seniausieji, tad tai butu kitiem tik siaip kaip eilynis brandas tiems nezinantiems. Ir siaip, visi kurtusi po antra kovotoja ir kistu i BRAWL, tai gautusi tas pats, tik kad du kartus daugiau. Na, nemanau, kad dabar reiktu to. Nors nesu nieko pries. Busiu neutralas. :rolleyes:

Am. Nors taip, jei atsidarytu BRAWL. Silencer persikeltu ten, nes tai juk DOMAZ, ne Refresh :) (sorry refresh)

Ir as mielai padeciau rasyti kovas, visdelto patirties turiu, ir pradejes ziureti pw nemanau, kad daryciau dideli bardaka. ;)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-04-15, 11:35

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Dabar Linai neisizeisk ,bet Maniac ,yra per daug push'inamas buvo Zygio,tavo vietoje buvo tikrai vertesniu zmoniu ir savarbiausi titulai tikrai neturejo tau buti duodami jau geriau butu kokiam Speed'ui ar Damane duoda,tau minimum reiketu kovoti del Action ar del Continent titulo ,o tu gavai tikrai per daug nei turejai.O dabar ziurek bijai joberiu buti, ziurek net turiu gera pvz.Xnitro zmogus nelaimejas nei vienos kovos BWE ,as nors kiek murmejau,kad man kazkas nepatinka, o kalbas ir tokiau rasiau.Atrodai kai kokia fyfa ,kuri kai dagas nuluztu tai sukeltu 3 pasaulini kara.Todel ziurek ka sneki buves 2 kartus BWE champ'e.

O dabar einant prie temos,Domai,gal ir gerai tie du brandai,bet ne dabar kai dabar BWE yra dugne.Nenoriu ,kad butu kaip buvo NME - buvo uzdarytas.

O stai cia tu klysti :rolleyes: Dabar tau argumentai kodel tu klysti:
1) Mano kaip GM eroje Maniac prarado titula.
2) Mano kaip GM eroje Maniac daugiausiai pralaimejimu patyre.
3) Mano kaip GM eroje paskutineje dienoje gavo Maniac titula tai vienintelis didesnis pushas.

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-15, 08:28, pasakė:

Del Maniac, tai anksciau kai laimejo pirma titula jo kalbos bent man buvo tikrai geros ir jis buvo vertas titulo, bet dabar jo kalbos bent mano akimis ziauriai kritusios ir as sutinku su tavim, kad vertesni buvo Speed su Damane.

O del Brawl tai manau, kad reiktu panaikinti viena BWE sou ir vietoj jo idet Brawl.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-04-15, 13:48

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Tai gerai jai patyre daugiausia pralaimejimu tai koks turi buti joberis kad gautu toki dideli push'a ir gautu teise kovoti del pagrindinio belto ir paskui ji laimeti dar.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Savo vieta ten jam suteike Answer. Jis jo neiskovojo o tiesiog gavo. O laimejo mano galva kas turejo laimeti. Jo buvo dvi kalbos ir jos man gan patiko. Whatever, tai jau praetis. Kaip jau minejau pirmasis jau pats didziausias pushas kai net pats jam du kartus pralaimejau buvo Viliaus(Refresh) laikais. Tada jis gavo didziausia pusha..

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Dar noreciau, kad pasakytumet visas problemas kurios gali iskilti arba kyla jusu manymu del naujo brando vietoj vieno savaitinio.
Del problemos su rosteriu, manau galima padaryti toki dalyka kaip leisti uzsiregistruoti pas mane kovotojus, taciau palikti jiem teise kovoti kitame sou. Taciau as pats turesiu teise sudaryti anonsus, naudoti juos ivairiuose siuzetuose.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne, aš esu prieš tokį dalyką kaip naujo brand'o įkūrimas atskiriant roster'į. Visų pirma būtų suvaržytas visas booker'ių darbas. Kiekvieną show kartotūsi mačai. Kita priežastis - aš jau suplanavau nemažai dalykų į priekį, kas turėtų nutrūkti dėl naujo brand'o. Žodžiu, aš esu prieš tai. Tiesiog, būtų viskas sujaukta, sumažėtų galimybių ir nemaža tikimybė, kad vėl patirtume fiasco. Sorry Domai, bet nemanau, kad tam tai yra tinkamas laikas. Žinoma, man patiktų, jei prisijungtumei prie mūsų creative team'o.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Citata

Ne, aš esu prieš tokį dalyką kaip naujo brand'o įkūrimas atskiriant roster'į.
Tai galima daryti taip, kad kovotojai tures teise kovoti ir ten ir ten. Tiesiog as pats noriu kurti siuzetus, ir sudarineti anonsus tame sou.
ir nedaryk skubotu isvadu, nes zinok kad visada yra iseitis. galima viska taip suderinti kad butu tik i nauda

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-15, 15:07

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2009-04-15, 16:09, pasakė:

As kaskaip buciau pries tai kad BWE iskurtu BRAWL , palik geriau gerus prisiminimus tam kad atsimint , nei tam kad dabar kaskuom nusivilti reiktu
Bevertis pasisakymas. Tipo jei jau pradesiu bukinti tai jau darbas pasmerktas buti nusivylimu? ka cia spangsti

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2009-04-15, 16:57, pasakė:

Nesvaigstu , tu paziurek kokie kovotojai buvo seniau ir dabar , tik gera varda sugadinsi ir tiek
A, nu jo. suprantamas poziuris, bet siaip kai pagalvoji tai seniau buvo: Answer, Seskius, Damane, Naciai, tu, Infest. Nu gal dar Mr. Hardcore ir tasai Aliasss kuris gerus valde. Dabar situacija su kovotojais labai panasi, tik atsirado daug kitu geru kovotoju. Tad viskas daugiau priklausys nuo manes, kaip as atliksiu savo kaip bukerio darba, o ne tiek kiek nuo kovotoju.

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Taigi gal jau ir kartosiuosi, bet jai taip degi bokinti tai eik padek Aurelijui, matai ,kad niekas nenori.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-15, 18:03, pasakė:

Ne į temą
Taigi gal jau ir kartosiuosi, bet jai taip degi bokinti tai eik padek Aurelijui, matai ,kad niekas nenori.
Turbut nesupratai, kad as ne tai kad noriu kovas rasyti kam nors padedamas, ar siulyti kazkokias idejas, bet labiau noriu pats daryti sou, aprasineti ji, buti jo galva.

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Kaip supratau, tai Danielius man pades :lol: dekui jam. bet reiketu dar 1 bukerio i komanda. Gal kas galetumet pasisiulyti? ;) bus smagu, nebijokit. Refresh, jei ka, tai noreciau kad ir tu padetum nes bent jau kovos, kurias tu rasai yra visai neblogos.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0