Sveiki. Turiu toki prasyma, noreciau pradeti bukinti savo sou. Daugelis turbut zino, nemate gal, bet anksciau bukinau BFZ, tai dabar noreciau iki Vasaros vel ja atgaivinti, tiksliau savo Brawl branda kuri visada bukindavau. Mano tokie kaip norai: Tureti nepriklausoma valdymo teise nuo kitu BWE sou. Ta prasme noriu tureti savo taisykles, rosteri, sistema. Galbut daugelis mano kad yra baisu tureti du sou, nes viskas sugrys i tuos laikus kai buvo SNF ir tas FNE, kai dejosi visokie bardakai, taciau galiu uztikrinti, kad ne siaip uzsimaniau kovu parasyti, bet padaryti labai kokybiskus sou. tiesa vienas nesugebesiu, galiu rasyti tik segmentus ir 1 kova. Reiketu dar 2 rasytoju. Jeigu norit man padeti, tai prasau, pasisiulykit
Sita tema sukuriau tam, kad paziureciau kokia bus paklausa, ir ar zmones noretu kad butu sukurtas kokybiskas brandas kaip buvo NME laikais
Jei taip, tada eisim toliau
Noreciau suzinoti, kas is jusu pritaria Brawl atgimimui, ir kas is jusu man padetu. Pats ruosiuosi bukinti Main Eventa, reiketu zmoniu kurie uzsiimti mid cardu. Noreciau pasiulyti ir Unbroken, nes galbut net jisai sutiktu kad butu idomiau turetu vietoj dvieju bendro rosterio sou toki ivairesni. jeigu domina mano kovu kokybe, paskaitykite Seskius vs. Answer.
Tiesa, jeigu jums patinka ideja, pasakysiu dar kelis pagrindinius dalykus kuriuos noriu ivesti. Visu pirma tai 3 zmoniu komisija, kuri vertins nugaletoja. Uzsiregistrave zmones tures parasyti po pristatomaja kalba, kad galetume kiekviena suskirstyti i savo vieta. Noretume, kad butu sudaromos tag team komandos, nes reikia gaivinti tag team divizijona BWE. visgi tik 1 komanda liko
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-23, 21:35