Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-04-07, 20:55
2009-04-07, 20:59
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-04-07, 21:06
2009-04-07, 21:03
Taigi, aš renkuosi paskutinį variantą. Iš tiesų smagu, kai dirba toks atsidavęs žmogus kaip Žygis Jis BWE užkėlė aukštai, Jis išgelbėjo nuo chaoso... Noėčiau, kad jis ir liktų prie BWE vairo. Tiesiog manau, Žygi, kad savo galvoje dar turi minčių, tad tiesiog galėtum Writeriams pasakyt savo specialius pageidavimus ir pasakyt apie ką turėtų Backstage.
Aš už tai, kad Tu liktum.
2009-04-07, 21:13
O Unbroken tikrai butu geras bookeris. Cia svarbiausia priezastis: Jis ziuri wrestlinga. O ne siaip Refresh kuris du metus neziurejo show pries pacia WM ir pasake, kad Sd buvo lievas. Cia ir taip aisku, kad bus galutinis hype'as WM kovoms.
O Unbroken supranta kas kur ir kaip. Tad balsavau uz ji. Ir zinoma jis gales pasilikti savo chara,
EDIT: Atleiskit, ne ta paspaudziau. Turejo buti antras variantas
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-04-07, 21:20
Priklausau Tinklui
2009-04-07, 21:15
Kodėl nebalsuoju už Unbroken? Visų pirma nepritariu tokiems dalykams, kai yra žmogus ir GM, ir wrestleris. Taigi tektų balsuoti už charo panaikinimą. Clue yra mano stable draugas, aš tikiuosi su Painless daug pasiekti ir apskritai nenoriu, kad Unbroken darytų e-fed wrestlerio pertrauką, kai Clue yra tokiame lygyje.
Kodėl nebalsuoju už Refresh? Antrą kartą bristi į tą pačią upę nenoriu
Kodėl nebalsuoju už FutureBoyz? Net nežinau kaip jam sekasi GM būt, tai bijau rizikuot.
Tokia yra mano nuomonė.
2009-04-07, 21:41
Unbroken yra irgi vertas buti Gm kaip ir Boxix kuris kazkodel nera paminetas,bet manau zygis visteik yra vertesnis.refresh'ai tikrai parodei kad tu pasikeitei ir stengiesi bei dedi daug darbo e-fedui.respect
Jai kas balsuos uz mane,nors tokiu tikrai nebus tai zinokit esu prastas bokeris,nors turiu daug minciu ,as galeciau atlikti nebent tokias pat pareigas kaip ir zygis.Todel dekit uz Zygi.
Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-04-07, 21:42
2009-04-07, 21:45
Future Boyz, 2009-04-07, 22:41, pasakė:
Unbroken yra irgi vertas buti Gm kaip ir Boxix kuris kazkodel nera paminetas,bet manau zygis visteik yra vertesnis.refresh'ai tikrai parodei kad tu pasikeitei ir stengiesi bei dedi daug darbo e-fedui.respect
Jai kas balsuos uz mane,nors tokiu tikrai nebus tai zinokit esu prastas bokeris,nors turiu daug minciu ,as galeciau atlikti nebent tokias pat pareigas kaip ir zygis.Todel dekit uz Zygi.
gi cia nera prezidento rinkimai ateinantiem 4 metam, cia gali prisideti kiekvienas, kuris tik nebijo reikstis
P.s: ko jau ko nemegstu demokratijoje, tai to, kad dauguma nugali mazuma. Nemanau, kad cia reiketu daryti rinkimus kas bus gm ir t.t. Patys turite nuspresti, nes patys nusimanote daug geriau negu mes.
Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-07, 22:02
2009-04-07, 22:14
Future Boyz irgi nemanau, kad tinka, nes dar ankstyvomis NME dienomis jis man siek tiek padedavo su kovomis, tai tikrai nebuvau suzavetas juo, nemanau, kad jis geras writeris.
Zygio likimas irgi nera geras variantas. Susidariau nuomone, kad jei zmogus nori GM pareigas perleisti kitam, jis neturi tam jegu, laiko arba noro. Reiskia jo nereikia. Puse velnio, jei Zygis liktu, taciau reikia zmogaus, kuris turetu didesne motyvacija bookinti BWE, nei Zygis + man Zygio bookinimas, kas liecia feud'u daryma, PPV build'a ir t.t. labai nepatiko.
Lieka - Unbroken. Jis tikrai yra tinkamas, aktyvus PW ziurovas, stengiasi buti smarku, todel manau tikrai butu geresnis bookeris uz zygi, vien feud'u buildinimo atzvilgiu, nes pas Zygi ten buvo skyle, no offence. Raso ko gero geriausias kovas, nezinau, kaip jam su backstage sekasi, taciau juk nevien jis viska rasytu. Ir Jason Clue taip pat turetu likti. Man patinka sis wrestleris, is jo kalbu matosi, kad Unbroken tikrai daug darbo idejo + turi kontrakta i titula, butu apmaudu jo atsisakyti. O daryt butu galima kaip ir su Zygiu - jo kovas ir feud'us bookina kitas zmogus.
2009-04-07, 22:19
bet kaip minėjau, man geriausia, kad viskas liktų taip kaip yra Na, jei Žygiui laiko mažiau yra, tegul bent jau būna galva kuri viską susako kas ir kaip turi būt pavaldiniams o tie pildo (nors taip tai ir aš galėčiau būt )
2009-04-07, 22:57
Lyncaz, 2009-04-07, 23:19, pasakė:
bet kaip minėjau, man geriausia, kad viskas liktų taip kaip yra Na, jei Žygiui laiko mažiau yra, tegul bent jau būna galva kuri viską susako kas ir kaip turi būt pavaldiniams o tie pildo (nors taip tai ir aš galėčiau būt )
2009-04-07, 23:06
domaz, 2009-04-07, 23:57, pasakė:
2009-04-07, 23:27
domaz, 2009-04-07, 23:57, pasakė:
EDIT: Beje, Lyncaz teisus, jei jau brisciau atgal i e-fed'us, tai prioriteta teikciau savam "kudikiui", o ne svetimam
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-04-07, 23:28
2009-04-07, 23:28
Žygis. Labai prastai būti pagrindiniu GM ir nerašyti kovų. Nes jei pvz. GM paprašo booker`io kanors padaryt, booker`is gali kaip nors mandreu parašyt, ir GM tai gali nepatikt, tai jis turi keist planus. Už Žygį nevotinau.
Unbroken. Manau tinkamas žmogus, netgi labai. Unbroken žiūri wrestlingą, beto rašo puikius backstage. O del Jason Clue, nežinau...
Vistiek neslėpsiu, kai du bookeriai susibendrauja, tai kai maždaug apyliges kalbos, pagrindinį balsą lemia ta "draugystė". Tai vat dėl šito nevotinu.
Del Pauliaus tai nežinau. Neturi smarves jis dar ant GM, beto retai bookino kovas, todėl nebalsuoju.
Ko norėčiau dar, tai Wallerio į GM. Bet jis turi savo NME, ir beto jeigu NME dar neištrinta, tai turbūt pats Walleris yra susigalvojęs kada atgaivint NME taip?
Žodžiu aš siūlau Aurelijų, bet del char`o aš nespręsiu.
PS. Manęs nėr tam saraše, nes būna kai nėra bookeriu, ir ypač man patiko būt GM kai 2 savaites teko išeilės bookint 3 kovas. Žodžiu suicide.
2009-04-08, 00:05
2009-04-08, 19:55
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-04-09, 21:47
Šnypas, 2009-04-09, 22:20, pasakė:
Ne į temą | Simai, nebūdamas BWE chate daug ko nežinai |
Kaip supratau, naujas GM bus Aurelijus, šią dieną nlb jį online galimėjo sutikti, tačiau linkiu jam sėkmės šiame darbe, daug kūrybinių įdėjų...
Ne į temą | O kam man ten sėdėt ir klausytis visokio šlamšto? |
Aurelijau, neišsigąsk piktų dėdžių, viskas bus gerai. Na ir noriu palinkėti sėkmės, jos vistiek prireiks
P.S.: Stengsiuosi padėti kiek galėdamas
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0