Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Oficiali informacija.

Temoje atsakymų: 24

Apklausa: Oficiali informacija. (18 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Koks variantas BWE geriausiai tinkantis?

1. BWE GM tampa Unbroken ir atsisako Jason Clue charo. (5 balsai(-ų) [27.78%])

Balso procentinis santykis: 27.78%

2. BWE GM tampa Unbroken ir gali tureti Jason Clue chara. (3 balsai(-ų) [16.67%])

Balso procentinis santykis: 16.67%

3. BWE GM tampa Refresh ir atsisako savo charo. (2 balsai(-ų) [11.11%])

Balso procentinis santykis: 11.11%

4. BWE GM tampa Refresh ir gali tureti savo chara. (1 balsai(-ų) [5.56%])

Balso procentinis santykis: 5.56%

5. BWE GM tampa FutureBoyz (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

6. (Maybe) BWE GM lieka The1andOnly, taciau nebebookina tik sudarineja show ir ppv card'us bei lieka svarbus asmuo BWE. (7 balsai(-ų) [38.89%])

Balso procentinis santykis: 38.89%

Balsuoti

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Sveiki. Na ka atrodo mano laikas jau atejo. Praejo Unforgettable atidaviau daug jegu visai sitai federacijai. Buvo tikrai malonu dirbti, taciau ateina laikas kai reikia pailseti. Zinot visai mielu noru likciau darbuotis, taciau manau reikia duoti pasireiksti kitiems. Atidaviau keleta menesiu butent siai federacijai. Stengiausi, kad viskas butu gerai. Aisku galbut nebuvo viskas taip gerai kaip norejosi, taciau idejau tikrai daug pastangu ir kas svarbiausiai sirdies. Nes budavo kad dirbdavau vardan federacijos tikrai is sirdies. As megstu e-fedus ir megstu sia federacija. BWE mano sirdyje taip kaip ir FEE. Lyg brolis ir sesuo. Na ir dabar mums manau teks spresti kokia BWE ateitis bus toliau. Yra norinciu tapti GM'ais ir stai jums variantai. Turite issirinkti sau geriausia varianta ir butinai parasyti posta argumentuodami. Yra dar vienas variantas, kad galbut likciau GM, taciau buciau maziau aktyvesnis darant pati show. Nes laiko rasyti kovoms tikrai gali pritrukti, taciau sudarineti anonsus, sugalvoti keleta backstage'u yra malonu. Tad sitas variantas lieka (maybe).. :D Na ka pradekime manau balsuoti. Reikia rinkti nauja BWE valdzia ;]

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nepasikuklinsiu ir prabalsuosiu uz save :D Zinoma visi mate kaip levai dirbau ir t.t. Bet mano poziuris pasikeite , bukeriai mate kaip stengiausi dirbti , kad tapciau GM . Nors kazin ar sie zodziai jus itikins :D

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-04-07, 21:06

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Ir vėl prakeikta Opera...

Taigi, aš renkuosi paskutinį variantą. Iš tiesų smagu, kai dirba toks atsidavęs žmogus kaip Žygis Jis BWE užkėlė aukštai, Jis išgelbėjo nuo chaoso... Noėčiau, kad jis ir liktų prie BWE vairo. Tiesiog manau, Žygi, kad savo galvoje dar turi minčių, tad tiesiog galėtum Writeriams pasakyt savo specialius pageidavimus ir pasakyt apie ką turėtų Backstage.

Aš už tai, kad Tu liktum.
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Galima suprasti Zygi. As buciau buves uz ji, ir visada bus sitas ciuvelis prie geriausiuju. Bet manau ir taip uzimtas esi. O ir paciam norisi manau laisves tureti. :D VIsada jausiu Tau pagarba. Kad tiek laiko praleidai rasydamas kovas, kurdamas feudus ir stengdamas padaryti tai kuo idomiau. Ir gerbsiu uz tai, kad ismokei manes e-fedu subtilybiu :D Neturiu nieko blogo, manau tiesiog Tau reikia pertraukos, manau kad ir pats vistiek kazkiek nori pertraukos :D
O Unbroken tikrai butu geras bookeris. Cia svarbiausia priezastis: Jis ziuri wrestlinga. O ne siaip Refresh kuris du metus neziurejo show pries pacia WM ir pasake, kad Sd buvo lievas. Cia ir taip aisku, kad bus galutinis hype'as WM kovoms.
O Unbroken supranta kas kur ir kaip. Tad balsavau uz ji. Ir zinoma jis gales pasilikti savo chara, :D

EDIT: Atleiskit, ne ta paspaudziau. Turejo buti antras variantas :D

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-04-07, 21:20

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Balsuoju už Žygį. Jis man labiausiai patinka iš visų kandidatų. Be to, man tinka, kad jis neprisidės tiek daug kiek dabar. Daugiau aš galėsiu pasireikšt.

Kodėl nebalsuoju už Unbroken? Visų pirma nepritariu tokiems dalykams, kai yra žmogus ir GM, ir wrestleris. Taigi tektų balsuoti už charo panaikinimą. Clue yra mano stable draugas, aš tikiuosi su Painless daug pasiekti ir apskritai nenoriu, kad Unbroken darytų e-fed wrestlerio pertrauką, kai Clue yra tokiame lygyje.

Kodėl nebalsuoju už Refresh? Antrą kartą bristi į tą pačią upę nenoriu :D

Kodėl nebalsuoju už FutureBoyz? Net nežinau kaip jam sekasi GM būt, tai bijau rizikuot.

Tokia yra mano nuomonė.

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Balsavau uz zygi nes manau jis verciausias buti GM ir nors jis negales bokinti bet turi tikrai geru minciu ir galima sakyti zino kiekviena wresleri ir zino kur ji ikisti.
Unbroken yra irgi vertas buti Gm kaip ir Boxix kuris kazkodel nera paminetas,bet manau zygis visteik yra vertesnis.refresh'ai tikrai parodei kad tu pasikeitei ir stengiesi bei dedi daug darbo e-fedui.respect :D
Jai kas balsuos uz mane,nors tokiu tikrai nebus :D tai zinokit esu prastas bokeris,nors turiu daug minciu ,as galeciau atlikti nebent tokias pat pareigas kaip ir zygis.Todel dekit uz Zygi.:D

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-04-07, 21:42

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-07, 22:41, pasakė:

Balsavau uz zygi nes manau jis verciausias buti GM ir nors jis negales bokinti bet turi tikrai geru minciu ir galima sakyti zino kiekviena wresleri ir zino kur ji ikisti.
Unbroken yra irgi vertas buti Gm kaip ir Boxix kuris kazkodel nera paminetas,bet manau zygis visteik yra vertesnis.refresh'ai tikrai parodei kad tu pasikeitei ir stengiesi bei dedi daug darbo e-fedui.respect :D
Jai kas balsuos uz mane,nors tokiu tikrai nebus :D tai zinokit esu prastas bokeris,nors turiu daug minciu ,as galeciau atlikti nebent tokias pat pareigas kaip ir zygis.Todel dekit uz Zygi.:D
Jei turi minciu, tai rasyk bukeriam pm, siulyk savo kaip kokio backstage writerio paslaugas, siulyk ka nors va cia: http://www.nmo.lt/Pa...ymai-t4892.html
gi cia nera prezidento rinkimai ateinantiem 4 metam, cia gali prisideti kiekvienas, kuris tik nebijo reikstis :D
P.s: ko jau ko nemegstu demokratijoje, tai to, kad dauguma nugali mazuma. Nemanau, kad cia reiketu daryti rinkimus kas bus gm ir t.t. Patys turite nuspresti, nes patys nusimanote daug geriau negu mes.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-07, 22:02

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Pagrindinis bookeris privalo buti rimtu PW fanu, kad suprastu, kas, kur, kaip, kada ir pan. Todel Vilius iskart krenta + jis atkristu ir taip, nes man sunku suskaiciuoti, kiek jau jo e-fed'u zlugo.
Future Boyz irgi nemanau, kad tinka, nes dar ankstyvomis NME dienomis jis man siek tiek padedavo su kovomis, tai tikrai nebuvau suzavetas juo, nemanau, kad jis geras writeris.
Zygio likimas irgi nera geras variantas. Susidariau nuomone, kad jei zmogus nori GM pareigas perleisti kitam, jis neturi tam jegu, laiko arba noro. Reiskia jo nereikia. Puse velnio, jei Zygis liktu, taciau reikia zmogaus, kuris turetu didesne motyvacija bookinti BWE, nei Zygis + man Zygio bookinimas, kas liecia feud'u daryma, PPV build'a ir t.t. labai nepatiko.
Lieka - Unbroken. Jis tikrai yra tinkamas, aktyvus PW ziurovas, stengiasi buti smarku, todel manau tikrai butu geresnis bookeris uz zygi, vien feud'u buildinimo atzvilgiu, nes pas Zygi ten buvo skyle, no offence. Raso ko gero geriausias kovas, nezinau, kaip jam su backstage sekasi, taciau juk nevien jis viska rasytu. Ir Jason Clue taip pat turetu likti. Man patinka sis wrestleris, is jo kalbu matosi, kad Unbroken tikrai daug darbo idejo + turi kontrakta i titula, butu apmaudu jo atsisakyti. O daryt butu galima kaip ir su Zygiu - jo kovas ir feud'us bookina kitas zmogus.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nu Žygis tikrai padarė daug ir labai gerai, man tikra jis idealus bookeris. Šiaip nieko prieš neturiu prieš Unbroken (aišku, kad liktų ir Clue) bet nežinau kas būtų jeigu būtų (suprantat mane...?). bet tegul bando jei tik nori ir gali :D Future boyz - šitan reikalui (iš savo patirties sakau) mažiausiai patikimas žmogus. Refresh - Vieną kartą jau darbavosi, nepavyko... galima duot šansą pasitaisyt, bet aš linkęs tikėti, kad jis ir vėl susimaus :D (nepyk, Viliau :D) Bet gal yra ir kitų galinčių tą daryt? pvz manau Domaz galėtų neblogai vadovaut (neduotų nepelnytų pergalių Manijakui :D ), kad ir tas pats BoXiX...
bet kaip minėjau, man geriausia, kad viskas liktų taip kaip yra :D Na, jei Žygiui laiko mažiau yra, tegul bent jau būna galva kuri viską susako kas ir kaip turi būt pavaldiniams o tie pildo :D (nors taip tai ir aš galėčiau būt :D)

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-07, 23:19, pasakė:

Nu Žygis tikrai padarė daug ir labai gerai, man tikra jis idealus bookeris. Šiaip nieko prieš neturiu prieš Unbroken (aišku, kad liktų ir Clue) bet nežinau kas būtų jeigu būtų (suprantat mane...?). bet tegul bando jei tik nori ir gali :D Future boyz - šitan reikalui (iš savo patirties sakau) mažiausiai patikimas žmogus. Refresh - Vieną kartą jau darbavosi, nepavyko... galima duot šansą pasitaisyt, bet aš linkęs tikėti, kad jis ir vėl susimaus :D (nepyk, Viliau :D) Bet gal yra ir kitų galinčių tą daryt? pvz manau Domaz galėtų neblogai vadovaut (neduotų nepelnytų pergalių Manijakui :D ), kad ir tas pats BoXiX...
bet kaip minėjau, man geriausia, kad viskas liktų taip kaip yra :D Na, jei Žygiui laiko mažiau yra, tegul bent jau būna galva kuri viską susako kas ir kaip turi būt pavaldiniams o tie pildo :D (nors taip tai ir aš galėčiau būt :D)
jei tik vadovauti, tai tada tobuliausias variantas butu Walleris :D jo grieztas, profesonalus, wrestlingiskas ir t.t ir pan mastymas butu grynas kelias BWE uzkopti i sekme.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-07, 23:57, pasakė:

jei tik vadovauti, tai tada tobuliausias variantas butu Walleris :D jo grieztas, profesonalus, wrestlingiskas ir t.t ir pan mastymas butu grynas kelias BWE uzkopti i sekme.
aš irgi su tuo ko gero sutinku, bet nemanau, kad jis pats galėtų ir norėtų tą daryt kai yra kita kompanija kurios jis kaip ir vyriausias vadas ir kuri jau turi užsitarnavus šiokį tokį vardą e-fed istorijoj :D bet čia tik mano nuomonė :D

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-07, 23:57, pasakė:

Dziugu tokius zodzius is taves isgirst, tikrai tai vertinu. Bet nors ir siek tiek pasiilgstu bookinimo, dar neturiu nei noro, nei motyvacijos. Geriau uzleisti vieta kitam galinciam, taciau svarbiausia - norinciam ir motyvuotam ta daryti. Todel as remiu Unbroken. Jei dar kas mano, kad as esu tinkamas variantas, balsuokit uz Unbroken, sis zmogus buvo mano komandoj NME laikais ir kiek pamenu, nekart manes nenuvyle, visada stengdavosi, o nuo to laiko iki dabar, susmarkiskejo visomis prasmemis.

EDIT: Beje, Lyncaz teisus, jei jau brisciau atgal i e-fed'us, tai prioriteta teikciau savam "kudikiui", o ne svetimam :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-04-07, 23:28

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Gerai pirmą apie Refresh. Žmogus bando taisytis ir matau kaip jis nori į GM pareigas. Tačiau būti pagrindiniu GM yra labai sunkus darbas! Beto Refresh nežiūri wrestling`o, tad jis krenta. Sorry.

Žygis. Labai prastai būti pagrindiniu GM ir nerašyti kovų. Nes jei pvz. GM paprašo booker`io kanors padaryt, booker`is gali kaip nors mandreu parašyt, ir GM tai gali nepatikt, tai jis turi keist planus. Už Žygį nevotinau.

Unbroken. Manau tinkamas žmogus, netgi labai. Unbroken žiūri wrestlingą, beto rašo puikius backstage. O del Jason Clue, nežinau...
Vistiek neslėpsiu, kai du bookeriai susibendrauja, tai kai maždaug apyliges kalbos, pagrindinį balsą lemia ta "draugystė". Tai vat dėl šito nevotinu.

Del Pauliaus tai nežinau. Neturi smarves jis dar ant GM, beto retai bookino kovas, todėl nebalsuoju.

Ko norėčiau dar, tai Wallerio į GM. Bet jis turi savo NME, ir beto jeigu NME dar neištrinta, tai turbūt pats Walleris yra susigalvojęs kada atgaivint NME taip? (H)

Žodžiu aš siūlau Aurelijų, bet del char`o aš nespręsiu.

PS. Manęs nėr tam saraše, nes būna kai nėra bookeriu, ir ypač man patiko būt GM kai 2 savaites teko išeilės bookint 3 kovas. Žodžiu suicide.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
As savo balsa atiduodu Unbroken. Labiausiai pasitikiu situom zmogum ir noreciau, kad jis keistu mane. O butent po to kai jis mane pakeistu galeciau atiduoti visas jegas savo charui ir niekas man daugiau nepriekaistautu, kad neva as budamas main GM duodu daug push'o savo charui.

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
XxX Unbroken XxX mano nuomone tinkamiausias variantas. Dėl Future Boyz aš nežinau. Viliaus nenoriu ,o Žygis jau manau greit išsikvėps ir šiaip jis netaip daug wrestlinga težiuri.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Su wrestlingo ziurejimu klysti :) tik as ji ziuriu kiek kitaip kaip ten Walleris sako ir skirsto i Markus ir Smarkus.. tai as ten kazkuris is ju esu :)

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Einu lauk is booking`o, kai atsiras normalus GM, tada ir grysiu.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-04-09, 21:39, pasakė:

Einu lauk is booking`o, kai atsiras normalus GM, tada ir grysiu.

Ne į temą
Oh yeah, žiurkės iš laivo bėga juk pirmos! :) No offence.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

tai aisku begu is laivo, kuri valdo netrupucio nesuprantantis kaip tas laivas valdosi zmogus

Sita rasiau jau skype chate.

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Ne į temą
Simai, nebūdamas BWE chate daug ko nežinai :)

Kaip supratau, naujas GM bus Aurelijus, šią dieną nlb jį online galimėjo sutikti, tačiau linkiu jam sėkmės šiame darbe, daug kūrybinių įdėjų...
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąŠnypas, 2009-04-09, 22:20, pasakė:

Ne į temą
Simai, nebūdamas BWE chate daug ko nežinai :D

Kaip supratau, naujas GM bus Aurelijus, šią dieną nlb jį online galimėjo sutikti, tačiau linkiu jam sėkmės šiame darbe, daug kūrybinių įdėjų...

Ne į temą
O kam man ten sėdėt ir klausytis visokio šlamšto? :)

Aurelijau, neišsigąsk piktų dėdžių, viskas bus gerai. Na ir noriu palinkėti sėkmės, jos vistiek prireiks ;)

P.S.: Stengsiuosi padėti kiek galėdamas ;)

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
Kas tas Aurelijus? ;)

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-09, 23:02, pasakė:

Ne į temą
Kas tas Aurelijus? ;)
Aurelijus - nario "XxX Unbroken XxX" vardas

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Jus cia nesupraskit klaidingai, nes BWE dabar valdo jusu nemegiamas Refresh.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
GM oficialiai tampa Aurelijus - Unbroken. Tema uzrakinama. Dabar del visko kreipkites pas ji.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0